Suomea painostettiin EU:sta hyväksymään EU-elvytyspaketti ja pääministerin kanslia salasi uhkailun

Pääministerin kanslia on salannut EU:n elpymisvälineuhkauksen yksityiskohdat. Ylen mukaan Euroopan unionista on uhattu Suomea ”ennennäkemättömällä mainehaitalla ja poliittisella paineella”, mikäli Suomi ei hyväksy elpymisvälinettä. Valtioneuvoston kanslia ei paljasta, ketkä keskustelun kävivät.

EU:n elpymissopimuksessa on kysymys historiallisesta äänestämisestä

Kansanedustajat

EU:n elpymissopimuksessa on kysymys historiallisesta äänestämisestä.

Ettehän halua jäädä historiaan isänmaanpetturina!

Älkää siis äänestäkö elvytyspaketin hyväksymisen puolesta, sillä elpymissuunnitelma perustuu Euroopan unionin liittovaltiokehityksen edistämiseen ja liittäisi Suomen osaksi Unionin liittovaltiota. Elpymissopimuksen hyväksyminen olisi lopullinen kuolinisku Suomen itsenäisyydelle.

Kansanedustajille voidaan lähettää viestiä elpymissopimuksen hyväksymisen vastustamiseksi jäljempänä mainittujen sähköpostien kautta.

_______

Kokoomuksen eduskuntaryhmä

Suomea uhkaillaan EU:sta ja painostetaan hyväksymään EU-elvytyspaketti 

Yle uutisoinnin mukaan Euroopan unionista on uhkailtu Suomea vakavilla seurauksilla, jos Suomi ei hyväksy EU:n 750 miljardin euron elvytyspakettia, josta Suomen maksuosuus on 6,6 miljardia euroa. Uutinen perustuu pääministeri Sanna Marinin johtaman valtioneuvoston kanslian virkamiesten, EU-virkamiehen kanssa käymään puhelinkeskusteluun.

Valtioneuvoston kansliasta ei ole suostuttu antamaan tarkempia tietoja keskustelusta tai sen osapuolista.

Valtioneuvoston kanslia tiedusteli Unionista elvytyspaketin hylkäämisen seurauksia

Yleisradio ilmoitti tiistaina 26. huhtikuuta valtioneuvoston kanslian tiedustelleen Euroopan unionin neuvoston oikeuspalvelusta sitä, mitkä olisi seuraukset, mikäli Suomi hylkäisi EU:n elvytyspaketin:

”Ylen tietojen mukaan neuvoston oikeuspalvelun yksi johtava virkahenkilö vastasi, että elvytyspaketin hylkääminen jossakin jäsenmaassa johtaisi ennennäkemättömään mainehaittaan ja poliittiseen paineeseen kyseiselle jäsenmaalle. Käytännössä elvytyspakettia varten luotu rakennelma romahtaisi.” 

Ylen jutusta voidaan saada sellainen johtopäätös, että EU:sta uhkaillaan ja painostetaan Suomea mainehaitalla, jonka seurauksena Suomen vaikutusmahdollisuudet Euroopan unionissa voisivat heikentyä vuosien ajaksi juuri, kun niitä tarvittaisiin esimerkiksi ilmastopolitiikkaan sekä Suomen metsäpolitiikkaan vaikuttavissa päätöksissä toukokuun EU-huippukokouksessa.

Euroopan unioni perustuu totalitarismiin; EU:n jäsenvaltiot eivät ole itsenäisiä 

Euroopan unioni kokonaisuudessaan ja kaikkien toimielintensä osalta perustuu kasvottomaan rahaeliitin valtaan ja ylikansallisten suuryrityksien ja niistä muodostuneiden sijoittajien jättiläismäisten yhtiöryppäiden kansainväliseen monopoliasemaan maailmanmarkkinoilla.

Koska EU:sta sanellaan ja painostetaan yksityisiä valtioita Unionin päätöksiin, eivät EU-jäsenmaat, kuten Suomi voi tietenkään olla suvereeni valtio, vaan Unionin periferiaan kuuluva maakunta, jossa Brysselin nukkehallitsijoina ovat Marinin valtioneuvosto ja eduskunta.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on WEFn-kokoustajia-1024x596.jpg

Yllä uutisoidusta EU:n painostuspolitiikasta voidaan päätellä, että Unionista on kehitetään liittovaltio. Liittovaltiokehitystä vahvistaa myös Davosinagendan mukaisesti WEF:n järjestelyihin sisällytetty The Great Reset –operaatio, joka on Euroopan unionin tekemän  velkaelpymisrahastohankkeen läpiviennin taustalla, mikä hankkeen toteuttaminen on siis vielä hyvin pakonomaista.

Pääministerin kanslia pimitti tietoja 

Pääministerin kanslia salasi kansalaisyhteiskunnalta äskettäin julkisuuteen vuotaneen EU:n elpymispakettiin liittyvän uhkauksen yksityiskohdat.

Miksi näin meneteltiin?

Ensinnäkin EU:sta näillä epämääräisellä uhkauksella pyrittiin ohjaamaan eduskunnan päätöksentekoa. Osa syynä tähän pääministerin kanslian salailuun  oli se, että Sanna Marin oli kävellyt valtioneuvoston sekä eduskunnan yli näyttämällä vihreää valoa Unionimaiden johtajien kokouksessa elpymispakettiin liittyvistä lupauksista.

Toisaalta pääministerin kanslian salailu tässä asiassa viittaa siihen, että julkisuudelta, ja niin muodoin kansalta haluttiin pimittää EU:n elpymispaketin hyväksyntään liittyvä peruuttamaton ja totalitaristinen luonne.

Mikäli elvytyspaketin hyväksyntään liittyvä  todellinen luonne olisi ajoissa kansalaisyhteiskunnalle selvinnyt, olisi se laukaissut laajan vastustuksen elpymispaketin hyväksymistä vastaan.

Toimittajan kommentti

Elpymispaketin hyväksyminen tarkoittaisi sitä, että Suomen viimeisimmätkin itsenäisyyden rippeet saisivat kuoliniskun, ja maa syöstäisiin kasvottomien kansainvälisten koron kiskontaan perustuvan velkarahajärjestelmän kynittäväksi, ja samalla liitettäisiin EU:n liittovaltiohankkeeseen.

Elpymisrahaston kehittäminen perustuu sille tekosyylle, jossa Covid –19 “pandemian” nujertaman Euroopan talousjärjestelmä voitaisiin jälleenrakentaa. Mutta kysymyksessä on Build Back Better eli siinä rakennettaisiin niin sanotusti, täysin uusi ja “parempi” maailma sekä talousjärjestelmä, joka siis palvelisi ainoastaan globaalia talous- ja valtaeliittiä. Tässä järjestelmässä ei tunnettaisi mitään yksilöllisyyttä, ei ihmisyksilöiden, eikä valtioiden suhteen, vaan järjestelmää hallitsisi yksi ja ainoa keskushallinto.

Huomioitavaa!

Kehotamme nyt kansanedustajia kokoomuksessa sekä keskustassa hylkäämään ryhmäkurin ja ryhtyä toimeen Suomen kansa eduksi äänestämällä EU:n elvytyspakettia vastaan.

Kansanedustajat

EU:n elpymissopimuksessa on kysymys historiallisesta äänestämisestä.

Ettehän halua jäädä historiaan isänmaanpetturina!

Älkää siis äänestäkö elvytyspaketin hyväksymisen puolesta, sillä elpymissuunnitelma perustuu Euroopan unionin liittovaltiokehityksen edistämiseen ja liittäisi Suomen osaksi Unionin liittovaltiota. Elpymissopimuksen hyväksyminen olisi lopullinen kuolinisku Suomen itsenäisyydelle.

Kansanedustajille voidaan lähettää viestiä elpymissopimuksen hyväksymisen vastustamiseksi jäljempänä mainittujen sähköpostien kautta.

_______

Kokoomuksen eduskuntaryhmä

kansanedustajien sähköpostit (kaapeli.fi) 

Lähteet

Ylen tiedot: Suomi kysyi EU:lta elvytyspaketin hylkäämisestä – mainehaitta ja poliittinen paine arvioitiin ennennäkemättömäksi | Yle Uutiset | yle.fi

The Davos Agenda | World Economic Forum (weforum.org)Share

21 kommenttia

 1. PEDON MERKKI
  Koska harvat nykyaikana ymmärtävät, mitä tarkoittaa Ilmestyskirjassa ”pedon merkki”, jonka ihmiset ottavat otsaansa tai käteensä (Ilm. 13: 17). Kerron tässä tämän salaisuuden, sillä se liittyy myös koronahuijaukseen. Peto tarkoittaa ihmisiä, jotka asettavat omat etunsa lähimmäisen edun edelle eli jotka eivät rakasta totta sen vuoksi että se on totta. Tällaisilla ihmisillä on merkki otsassaan eli ymmärryksessään ja siitä lähtevä voima eli kädessään. Käytännössä tämä tarkoittaa ihmisiä, jotka uskovat auktoriteetteja ja johtavassa asemassa olevia ihmisiä siksi, koska se on heille edullista, eivätkä välitä mitään siitä, mikä on totta ja oikeudenmukaista. Esim. koronahuijaukseen uskovat luottavat hallituksen ja THL:n määräyksiin ja sulkevat silmänsä ja korvansa muulta informaatiolta eli totuudelta, koska tällainen uskominen lauman mukana on heille edullista. Kaikki juontaa pedon alkuperästä, joka on lohikäärme. jolla tarkoitetaan reformistista uskoa, että ihminen pelastuu pelkän uskon avulla soveltamatta lakeja eli Kymmentä Käskyä käytännön elämäänsä (Room. 3: 28). Tällaista oppiahan meidän luterilainen kirkkommekin opettaa eli se palvelee lohikäärmettä. Tästä ”usko ilman lain tekoja” -opista johtuu tuo auktoriteettiusko, jolloin uskomme todeksi sen mitä auktoriteetti sanoo, oli se sitten totta tai valhetta. Tämän ovat saaneet iskostumaan ihmisten mieliin satojen vuosien aikana reformistiset kirkot. Todella Jumalaa rakastava ihminen rakastaa totta, sen tähden, että se on totta, ja hyvää, sen tähden, että se on hyvää, ajattelematta omaa etuaan. Myös elvytyspaketin kannattajilla on pedon merkki otsassaan, sillä he palvelevat EU:n komissiota eikä isänmaataan. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 2. Velkarahaan perustuva talousjärjestelmä on tuhoon tuomittu.. poliitikoilla on maaninen tarve lisätä rahan määrää luomalla sitä keinotekoisesti, mutta joskus ko. politiikka tulee tiensä päähän. Puhdistava hyperinflaation tulipätsi polttaa vanhan rahajärjestelmän.. ja tuhkasta nousee uusi.. Ehkä se onkin kaiken tämän tarkoitus.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 3. Tämä on aivan yksinkertainen tapaus, kansanedustajan on päätettävä millä kannalla hän on.
  1. Kannattaa EUn yhtenäisyyttä ja antaa EUn valtaan valittujen päätää myös Suomea koskevista tapahtumista.
  2. Kannattaa suomalaista itsenäisyyttä ja antaa Suomen valittujen vallanpitäjien sanoa, miten Suomessa tulee toimia.

  Näiden kahden välillä tehdään valinta riippumatta siitä, mitä huhuja, tavoitteita tai tietoja media levittää.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
   1. Alemman linkin artikkelissa ihmetyttää että myös Hitler olisi ollut v-muurari vaikka hän oli Stalinin verivihollinen. Itse en ole löytänyt tukea asialle. Kansallissosialismi ei sopinut eikä sovi v-muurareiden agendaan ja siksi se tuhottiin. Jos H halutaan nähdä v-muurarina niin eikö hän silloin tuhonnut Saksan tietoisesti nwo-agendan mukaan ja luonut pohjan EU:lle?
    Itse en siihen jaksa uskoa, joku siinä mättää. Kyllä H oli aidosti kansallismielinen mutta Lontoon mafia omalla tavallaan tuki häntä ja lopulta tuhosi hänet ja Saksan vaikka H ei uhannut esim. Britanniaa eikä ylipäätään länsimaita jotka kuitenkin liittoutuivat häntä vastaan.
    Sen sijaan tämän linkin kuvaama tapahtuma sopi hyvin v-muurareiden agendaan:

    https://www.unz.com/article/movie-review-sacrificing-liberty/
    4. comment: ”It is bad to have Israel as your enemy, but it is worse to have Israel as your friend.”

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
    1. Millä tavalla Lontoon mafia muka tuki Hitleriä? Koska ei heti julistanut sotaa? Halifaxin mukaan Appeasement-politiikka oli välttämättömyys paitsi varustautumisen tilan takia, niin yleisenmielipiteen vuoksi. Kansa ei halunnut sotaa, vaan sovintoa. Münchenin sopimus oli hänen mukaansa eräänlainen alibi. Kansalle esitettiin, että oli muka yritetty sovintoa. Sitten petettiin sopimus heti alkamalla entistä kovempi varustautuminen ja vihakiihotus. Kun Tshekkoslovakia hajosi, saatiin kansalle viäärä viestii selittämällä asia päin mäntyä. Samalla siirryttiin valmistelemaan sotaa täysillä ja saatiin myös Ranska USA:n painostuksen kautta mukaan.

     Plusääni(3)Miinusääni(0)
     1. Monen mielestä H:n suurin virhe oli ettei hän heti miehittänyt Britanniaa. Mutta hän luotti siihen ettei sotaa synny Saksan ja länsimaiden välille ja että hän saa käydä oman sotansa NL:n kommunisteja vastaan ja vapauttaa venäläiset kommunismin ikeestä. Mutta kuten odottaa saattoi niin hänet petettiin koska sionistit halusivat vain tuhota Saksan omilla juonillaan. Myös se että H näki läntisen kulttuurin liian positiivisena esti sotimista sitä vastaan.
      [Tätäkin mieltä ollaan kansallissosialistien julmuudesta sodassa jota sionisti-media ja H-wood ovat hysteerisesti paisutelleet ja vääristäneet oman julmuutensa unohtaen
      CLASSIC ESSAYS — WILLIAM PIERCE
      The Germans Weren’t Brutal Enough
      With the exception of the Pacific theater, the two primary forces in opposition in World War 2 were Europe and Jewry. The Germans fought for Europe, and the Americans, the British, the Russians, and the various Communist partisan groups fought for Jewry. Europe — and the West — lost the war, and one of the reasons we lost (though certainly not the only reason) was that the Germans just weren’t brutal enough. They were mentally and morally unprepared to wage war Jewish-style.
      https://nationalvanguard.org/2021/04/the-germans-werent-brutal-enough-2/ ]

      Osittain tuokin artikkeli selittää miksei H halunnut sotaa Länttä vastaan vaan länsi julisti sen Saksalle ja samalla päästi oman kulttuurinsa hallinnan sionistien käsiin. Varmaan kaikki oli suunniteltua ja palveli nwo-agendaa. Pitää muistaa Rooseveltin ja WC:n roolit. Myös epäilemättä oman maamme sodat. Nwo-agenda on sionisteilla ollut veressä tuhansia vuosia ja sen eteen he tekevät kaikkensa.
      https://www.unz.com/runz/american-pravda-how-hitler-saved-the-allies/

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     2. Adolf ei olisi voinut miehittää Britanniaa. Se olisi ollut uhkayritys ja NL olisi melko todennäköisesti käyttänyt tilannetta hyväkseen ja hyökännyt selkään. Monien mielestä Saksalla ei ollut mitään mahdollisuuksia maihinnousuun. Esim. Guderianin. Hitler ei luottanut Neuvostoliittoon ja kaikki maihinnousuvalmistelut ja spekulaatiot olivat vain hämäystä. Ranskan kukistuttua joukkoja alettiin siirtää vähitellen itään. Myös Englannissa oltiin kovasti sitä mieltä, että Saksa ei edes pystyisi uhkaamaan sitä. Näin armeija kertoi poliitikoille.

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. Maamme eduskunta elää vanginvartija-tietoisuuden tilassa. Se vartioi totuutta joka pitäisi vapauttaa kansan tutkittavaksi.
  ’Vanginvartija-tietoisuus’ politiikassa tarkoittaa tilaa jossa oma tajunta, mieli tai tietoisuus vartioi jotain asiaa johonka se uskoo tai haluaa uskoa (vaikka se olisikin pelkkää toivetta tai valhetta ja propagandaa) ja niin tehdessään estää näkemästä totuutta tai päästämästä totuutta sisään.

  ’Vanginvartijatietoisuudesta’ vapautuneelle ’luovutettu itsensä edustaminen’ on paha nöyryytys, kuin joutuisi luovuttamaan oikeuden ruumiiseensa.
  Nobel-palkitut tiedemiehet suosittelivat 90-luvulla Ruotsin TV:ssa yksimielisesti ’koko kansan aivoriiheä’ yhteiskunnan tulevaisuuden rakentamisessa. Juuri sitä on suora demokratia. Siinä ei luovuteta toisille sitä valtaa ja oikeutta mikä jokaisella on.
  Nyt olemme nähneet mitä on seurannut kun näin ei ole toimittu Ruotsissa eikä omassa maassamme.

  Globalistien politiikassa vanginvartijana toimiminen tarkoittaa että globalisti-eliitti estää kansan pääsyä sen jäljille ja syöttää kansalle valheita ja propagandaa. Kun kansa on saatu aivopestyä valheilla ja propagandalla se alkaa itsekin uskoa valheisiin ja alkaa vartioida kollektiivista tajuntaansa ettei totuus vain pääsisi sitä uhkaamaan. Siksi juuri vastarinta totuuttakin kohtaan voi olla niin suuri ja järjen vastainen kuin se nyt on esim. korona rokotteen kohdalla eikä puolueettomien asiantuntijoiden sanalla ole sitä arvoa mikä sillä pitäisi aina olla.
  Asiaan kuuluu myös että eliitin aivopesemät alkavat vainota niitä kansalaisia jotka eivät jaa eliitin määräämää totuutta. Poliisin mukaanmeno globalistien tueksi kertoo myös siitä että poliisikin elää tässä vanginvartija-tietoisuuden tilassa. Siitä nähtiin hyvä esimerkki viikonloppuna Helsingissä.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
  1. Mielenkiintoinen kommentti. Globalistinen politikka, jonka takana ovat mm. sionistit, on fanaattista politiikkaa, joka pyrkii mahdottomaan eli aukottomaan yhden keskusvallan järjestelmään maailmassa. Se on ollut hyvin pitkäjänteistä, häikäilemätöntä ja taitavasti salattua. Sen toteuttajat ovat kunnianhimoisia ja fanaattisia. Suurin osa heistä on jo lapsesta asti kieroon kasvatettuja psyko- tai sosiopaatteja, joilla ei ole inhimillisiä tunteita tai vähintäänkin hyvin kieroon kasvanut psyyke. Maailmanvalloitushalu kulkeekin usein suvussa.

   Kristitty ihminen tietää, että vuosisataisen ohjelman taustalla ovat henkivoimat tai itse Saatana. Muuten ohjelman pitkäjänteisyyttä ja sen valtavan laajaa koordinaatiota ei olisi voisi toteuttaa. (Salaliittoja kritisoidaan sikäli oikein siitä, että ne ovat inhimillisesti katsoen mahdottomia koordinoida).

   Valheiden syöttäminen massojen tajuntaan on ollut em. cabalille välttämätön välivaihe, jotta he voivat poistaa ihmisiltä arvostelukyvyn ja ladata heidän tajuntaansa omat mielisairaat agendansa. Siksipä melkein kaikki, mitä tiedämme uskonnoista, historiasta, politiikasta, ekonomiasta tai popularisoidusta tieteestä, on valetta. Cabalin valtavat rahavarat varmistavat sen, että se saa puolelleen nk. asiantuntijoita, joita cabalin omistama media sitten tuo mielipiteineen esiin vääristämään suurten massojen tajuntaa. Tällä hetkellä massojen ymmärrys on kauttaaltaan saastutettu valheilla ja epämoraalisuudella. Elämme yhteiskunnassa, jossa kollektiivinen psyyke on kieroutunut, sairas ja uskoo vakaasti valheisiin. Tämä saastutus on pitänyt suorittaa, jotta tuo psyyke saadaan sitä ohjelmoiville tahoille alamaisiksi. Näin avautuu tie jopa aivan peruuttamattomalle kaappaukselle, jossa ihmisiltä viedään vapaa tahto ja itsellinen arvostelukyky kokonaan esimerkiksi teknologian ja lääkkeiden avulla. Kristillisen opetuksen mukaan tällöin saavutetaan anti-kristillisyyden huipentuma. Ilmestyskirja puhuu Pedon Merkin ottamisesta ja pitää tätä vaihetta peruuttamattomana ja merkin ottaneita pelastumaan kelpaamattomina.

   Lähestymme vaihetta, jossa väestöjen mahdollisuus heräämiseen, omaehtoisen näkemyksen muodostamiseen ja aidon todellisuuden hahmottamiseen alkaa olla kollektiivisella tasolla menetetty. Yhteisten suurten valheiden vaalimisesta on tullut yhä fanaattisempaa. Oppositiota edustavien yksilöiden tai pienryhmien vapaa tahto ja kyky muodostaa itsenäisesti arvostelmia, ilmaista näitä ja toimia näiden mukaan halutaan kriminalisoida, vaikka mitään rikettä toisia ihmisiä kohtaan ei perinteisen moraalilain tai tieteen mukaan tapahtuisi. Korona on ollut meille pikakaista maailmaan, jossa moraali, laki ja järki ovat cabalin agendoille alistettu. Tilanne muistuttaa kommunistisia maita, joissa väestö on aivopesty tai pakotettu uskomaan eliitin valheisiin ja näkemään kommunismin keisarin hienot vaatteet, vaikka tämä onkin alasti.

   Plusääni(9)Miinusääni(1)
 5. Iltalöperölehdet myös suitsuttavat kuinka tehokas Pfizerin geeniterapiahoito on ”virusmuunnoksia” vastaan. Täytyy media talojen olla luciferilaisten hallussa kun on niin oksettavaa propagandaa.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. Valehtelu ja propaganda on jo niin paksua, ettei sota-aikanakaan ole ollut tällaista. Vain härskeimmät kommunistimaat ovat pystyneet johonkin vastaavaan eli aivan lapselliseen ja samalla kuvottavaan propagandaan. Media tarjoaa nyt piikkiä kuin namusetä karkkia lapselle. Itselleni on jo täysin selvää, että olemme Raamatun ilmoittamassa lopun ajassa. Kristityt aiotaan tuhota ensimmäisenä, mutta seuraavaksi ovat vuorossa Jumalaan uskoivat muslimit. Vapaamuurareiden ja sionistijuutalaisten avulla toteutettavaan luciferistiseen järjestelmään ei Jumalaan uskovia tulla päästämään. On otettava Merkki.

   ”Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suun­sa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksel­lä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vää­ryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotuk­seen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuu­teen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille VÄKEVÄN EKSYTYKSEN, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuut­ta, vaan mielistyneet vääryyteen” (2.Tes.2:1-7).

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
 6. KOKOOMUS PETTI TAAS
  Kävi niin kuin ennustin eli kokoomus antaa edustajille vapaat kädet äänestää elvytyspaketista eli paketti hyväksytään, koska kokoomuksesta löytyy monta paketin puolustajaa. Näin kokoomus varmistui olevan Suomen epäisänmaallisin puolue, joka tiukan paikan tullen on valmis pettämään isänmaansa. Mitään ei merkitse valtionavarainvaliokunnan kirjaukset, joita kokoomus mainostaa, sillä ne edellyttävät kaikkien jäsenmaiden hyväksyntää. Nyt Suomesta tulee Italian velkojen maksaja ja verovelvollinen EU:lle. Kyllä kokoomuksen olisi pitänyt kuulla Tuomas Malista, joka varoitti elvytyspaketista. Nyt Suomelta viedään taloudellisen itsenäisyyden rippeetkin. Tuleva äänestys ensi viikolla on historiallinen: siinä isänmaanpetturit paljastuvat. Marinin hallitus jää Suomen historiaan huonoimpana hallituksena koskaan. Edessä on raskaat ajat, sillä koronakriisi ei katoa kuin vain kesäksi ja syksyllä taas RT-PCR-testi antaa vääriä positiivisia tuloksia, joiden perusteella maskisuositukset ja sulkutilat jatkuvat. Suomen talous tuhotaan parissa vuodessa, mutta se on näiden saastaisten kansainvälisten voimien tarkoituskin. Nyt on vallankumouksen siemen kylvetty. Isänmaanpetturit joutuvat vastuuseen. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 7. JÄRKYTTÄVÄÄ TYPERYYTTÄ
  Yle: ”Yli miljoona suomalaista on jo käynyt ottamassa ensimmäisen koronarokotteensa. Moni heistä on postannut esimerkiksi Facebookiin kuvan rokotuslapustaan tai käynnistään rokotuspisteellä. Samalla on hehkutettu omaa käyntiä ja saatu peukkuja palkinnoksi. Rokotuspostauksillaan suomalaiset haluavat olla osa isoa, maailmanlaajuista pelastumistarinaa ja luoda samalla hyvää kuvaa itsestään. Tarinoissa tulee aina pelastaja ja rokotus on nyt se katastrofitarinan pelastaja. Olemme osa pelastustarinaa, ja on ihana kertoa muille, että minäkin olen päässyt rokotepelastajan armosta osalliseksi, enkä kuole, arvioi terveyssosiologian professori Piia Jallinoja.”
  Tämän on aikaansaanut valtava propagandavyörytys, josta olemme saaneet nauttia jo toista vuotta. Ihmiset, jotka ovat ottaneet vastaan kokeellisen myrkkypiikin, kutsuvat sitä ”pelastajaksi”. Heitä odottaa vakava sairaus tai kuolema kohdatessaan myöhemmin aidon koronaviruksen, kuten eläinkokeet (jotka jätettiin väliin koronarokotteen kehittelyssä) osoittavat aiemmissa tutkimuksissa.
  Yle: ”Pohjois-Karjalassa opettaja piti yläkoululaisille päivänavauksen, jossa oli runsaasti korona- ja rokotekriittisiä sävyjä. Rehtorin mukaan sisältö oli vastoin koulun periaatteita. Opetushallituksen mukaan koulussa ei saa jakaa tieteen vastaisuutta.”
  Asiat on käännetty niin, että tieteenvastaista hölynpölyä kutsutaan tieteeksi ja todellista tiedettä tieteenvastaisuudeksi. Tuhannet lääkärit ja tiedemiehet ovat todenneet koronan tavalliseksi kausiflunssaksi, mutta valtamedian propaganda on sensuroinut heidän käsityksensä.
  Ainoastaan holokaustihuijausta voi verrata koronahuijaukseen. Holokaustihuijauksessa tuhannet historioitsijat ovat valheilla ”todistaneet” holokaustin tapahtuneeksi ja todellisten historioitsijoiden eli revisionistien todistukset on mitätöity valtamedian toimesta. Tässä näkyy juutalaisten oveluus, kun he ovat vallanneet maailman tiedotusvälineet. Onneksi Internet on vielä vapaata, vaikka sitäkin juutalaiset ovat pyrkimässä suitsemaan.
  Elämme kriittisiä aikoja, ja valtamedia on suurin syy aikamme joukkopsykoosiin, missä ihmisiin on istutettu holokaustivalhe ja koronapelko. Nyt vaihtoehtomedioilla on tärkeä pelastustehtävä. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Aina kun guuglaat, kannattaa muistaa…
   Digitaaliset jättiläiset ovat vallanneet maailman. Kukaan ei ole koskaan kerännyt itselleen niin paljon voimaa. … Huxleyn ja Orwellin päähenkilöt voisivat vain haaveilla siitä, mitä Bezos ja Gates tekevät. Viimeksi mainittu kukisti Yhdysvaltain presidentin ja asetti virkaan uuden josta he pitävät, ja hyvästä syystä.
   Yhdysvaltain sadan huippurikkaimman ihmisen yhteenlaskettu nettovarallisuus on noussut 195 miljardilla dollarilla Bidenin virkaan astumisen jälkeen Bloombergin laskelmien mukaan. Nämä jättiläiset hallitsevat miljardien mieliä. … Nämä jättiläiset tietävät kasvomme, nimemme, kaikki meistä, jopa solut, joista olemme valmistettu, viimeiseen proteiiniin asti. Jumalat on voitettu, lempeä Kristus ja mahtava Sabaoth, puhumattakaan raivoisasta Allahista. Onko siinä asia, josta sanotaan: ’Katso, tämä on uutta’? (Saarn 1:10) Ei, kyyninen esi-isäni oli oikeassa – se on tehty jo meitä edeltävinä aikoina.
   … Huxley and Orwell’s protagonists could only dream of what Bezos and Gates do. The latter overthrew the US President and installed one they prefer, and for good reason. The combined net worth of the top 100 ultra-rich people in the US has skyrocketed by $195 billion since Biden took office, according to Bloomberg’s calculations. These giants control the minds of billions. Nations hock their lands and industries to purchase their patent medicines. These giants know our faces, our names, all about us, even the cells we are made of, down to the last protein. Gods have been defeated, gentle Christ and mighty Sabaoth, not to mention angry Allah. Is that a thing of which it is said, ‘See, this is new’? (Eccl 1:10) No, my jaundiced ancestor was right — it has already been done in the ages before us.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=233397
   https://www.unz.com/ishamir/giant-killers-tackle-google/
   GOOGLEn tieto on kontrolloitua ja valvottua tietoa jonka tehtävä on edistää nwo-agendaa. Siksi siihen pitää suhtautua varauksella ja siivilöidä se tästä tietoisena.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
  2. Niitä, jotka ovat ottaneet selvää uudentyyppisestä mRNA-rokotteesta, joka Suomessa on käytännössä ainoa vaihtoehto, demonisoidaan rokote- tai jopa tiedevastaisiksi. Kriittisyys kiireellistettyä geeniterapiamassalääkintää kohtaan on kuitenkin täysin perusteltua ja itse asiassa välttämätöntä ja tieteellisen periaatteen mukaista. Myös maalaisjärkinen varovaisuus-periaate tukee kriittisyyttä.

   Nimenomainen rokote ei ole saanut lääkeviranomaisten hyväksyntää missään maassa ja se on vasta kehittelyvaiheessa. Jokainen tuotekehittelyssä ollut henkilö tietää, että kehittely loppuu vasta sitten, kun se on läpäissyt laajat testiohjelmat, joista iso osa on standardointiviranomaisten tarkasti määrittelemiä. Turvallisuuden suhteen testiohjelmat ovat kaikkein tiukimmat. Lääkkeiden kohdalla on selvitettävä myös pitkäaikaisvaikutukset ja mahdolliset vasta-aiheet hoidolle. Näillä ei voi spekuloida ja mahdolliset haitat on pakko pyrkiä tuomaan esiin kokeellisesti. Mitenkään muuten niitä ei voi sulkea pois.

   Tämän hetkisen saatavilla olevan tiedon mukaan esim. Pfizerin rokote ei ole läpäissyt kunnolla juuri mitään testiohjelmia. On puhuttu jopa siitä, ettei edes eläinkokeita ole perusteellisesti suoritettu Pitkäkestoinen ja laaja kenttäkoe suoritettuna suurella ja divergentillä joukolla vapaaehtoisia koehenkilöitä puuttuu täysin. Itse asiassa maapallon väestö toimii nyt tuollaisena koekaniineina aivan kirjaimellisesti. Tämä on mahdollista rokotteelle myönnetyn, pandemia-hätätilan julistukseen perustuvan poikkeusluvan vuoksi. Esimerkiksi USA:n lääkevirasto FDA on painostettu mm. presidentti Trumpin toimesta myöntämään ”tilapäinen” poikkeuslupa mRNA-rokotteille. Tämä operaatio kulkee nimellä ’Warp Speed’, joka oman käsitykseni mukaan on tärkeä osa-operaatio sionistien laajemmassa maailmanvaltaan tähtäävässä ohjelmassa.

   Itse uskon, että mRNA -rokotteita on perustestattu jo ennen koronaa ja konsepti on nopeasti muokattu torjumaan SARS-COV-2 virusmuotoa. Rokoteversio torjuu sen aiheuttamaa tautia vain suurpiirteisesti. Korona on niin mieto tauti, että lääkkeen tehon verifiointi vaatisi kymmentuhantisten testi- ja vertailujoukon käyttämisen. Tuollaiseen ei ole ollut aikaa eikä näemmä haluakaan. Useimmille geenilääke ei ole välittömästi vaarallinen, mutta mekanisminsa vuoksi sen vaikutus ei poistu elimistöstä koskaan. Pitkäaikaisvaikutukset ovat vain arvailujen varassa. Rokotteella kenties halutaan luoda epävarmuutta, kaaosta ja eripuraa kansojen keskuudessa. On mahdollista, että vasta massarokotukset aiheuttavat oikean sairaus- ja kuolema-aallon ja sitä myötä nykyistäkin rajumman kaaoksen sotilaallisine poikkeustiloineen, minkä varalle sionistit ovat laatineet suunnitelman maailmanvallan kaappaamiseksi. Heillä on nyt tiedotusyksinvalta ja luja ote eri maiden hallituksista. Heillä tuntuu menevän hyvin jo ilman tautejakin, mutta nyt heillä on kiire, koska Saatanan aika maapallolla on käymässä vähiin. Saatana on kiitollinen kaikkia niitäkin ihmisiä kohtaan, jotka typeryyttään tulevat tukeneeksi hänen suunnitelmiaan vaatimalla yksimielisyyttä ja terveen kriittisyyden hautaamista koronatorjunnassa. On luotu sairas ilmapiiri, jossa terveeseen järkeen vetoaminen ja evidenssin vaatiminen on turhaa, paheksuttavaa ja kenties rikollistakin.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
 8. ILMIANTAJAT VALVOMAAN NETTIKESKUSTELUJA
  Euroopan komissio haluaa jäsenvaltioihin ilmiantajia valvomaan nettikeskustelua. Eli taas kaventaa sananvapautta. Vasta komissio suositti holokaustin kieltämistä otettavaksi rikoslakiin, mitä Suomi ei vielä ole tehnyt. Ilmiantajien havainnot pitäisi käsitellä kiireisesti, jotta tietyt viestit poistettaisiin. Tällä tavoin tietysti pyrittäisiin juuri kansallismielisiltä kirjoittajilta ottamaan pois oikeus ilmaista mielipiteitään. Tämä on taas yksi askel kohti EUvostoliittoa. (Steinhauser, Karl: EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Tosiasioihin perustuva selonteko vapaamuurarien salapuolueen totalitaarisesta valtaannoususta Euroopassa. Huhmari 1994). On selvää, että esim. nettikeskustelu Magneettimediassa loppuisi. EU tosiaan alkaa muistuttaa yhä enemmän Neuvostoliittoa politbyroineen. Vaihtoehtomediat ovat tällä hetkellä ainoa totuuden lähde ja tärkein taistelumetodi valtamedian korruptoituneisuutta vastaan. Mutta tähän pyrkii komissio, joka toteuttaa Maailman Talousfoorumin (WEF) suunnitelmia luoda maan päälle uusi diktatuuri. Valtamedia vyöryttää par’aikaa propagandaa elvytyspaketin ja koronahuijauksen puolesta. Ilman vaihtoehtomediaa ihmiset aivopestäisiin 100 %:sesti. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Dissenter selain , sillä voi kommentoida keskenään kaikille muille joilla on myös jolla sama selain. Kommentit ei näy muille kuin Dissenter käyttäjille.

   https://dissenter.com/

   Vaatii tosin että on Gab kirjautuminen, no sen voi saada helposti . Dissenter kommentointi boxiin mahtuu myös aika pitkä teksti, esim koko tämä Juutisen kirjoittama artikkelin teksti.

   Why was Dissenter created?

   Dissenter is designed to extend American civil liberties protections for political speech to every corner of the planet, and allows people to express themselves on any subject, at any time, on any url, in a manner which is or would be permissible under U.S. law. Ideally we can accomplish this goal and empower hundreds of millions if not billions of people around the world to say what they want to, when they want to, how they want to and keep the internet free and open.

   Moralizing censors, whether they are in governments, media conglomerates, or in the upper echelons of Silicon Valley tech companies, have no business telling anyone what they can or cannot say. A free-to-use publishing platform that allows people to dissent from orthodoxy and express what they are really thinking, without fear of reprisal, is essential to the functioning of any free society.

   https://dissenter.com/help/faq

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 9. MIELENOSOITTAJAT HUOMIO!!!
  Etelä-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt jatkaa kuuden hengen kokoontumisrajoitusta HUSin, sairaanhoitopiirin alueella, koska koronaepidemia on edelleen leviämisvaiheessa. Eli poliisi voi hajottaa yli kuuden henkilön kokoukset. Tämä täytyy ottaa huomioon seuraavissa mielenosoituksissa 11. ja 12.5. Eduskuntatalolla. Onhan mahdollista, että mielenosoitukset järjestäytyvät kuuden hengen ryhmiin, jotka ovat parin metrin päässä toisistaan ja mielenosoitusilmoitus tehdään esim. 100 X 6 henkilöä. Tämän pitäisi järjestäjien ottaa huomioon, muuten poliisi varmasti hajottaa mielenosoitukset. Kyseessä on yksi Suomen historian tärkeimmistä mielenosoituksista, joten taktiikkakin pitää olla oikein laadittu. Toivottavasti järjestäjät ovat tämän ottaneet huomioon. Olisi surkeata, jos poliisi saisi AVI:n päätöksestä syyn kieltää mielenosoitukset, joilla yritetään pelastaa koko Suomen itsenäisyys. Toivon vain, että mahdollisimman moni lähtee mukaan näihin mielenosoituksiin, sillä ne ovat tosi tärkeät. Nyt täytyy suhtautua kuin lähdettäisiin talvisotaan! Valheilla tuettu EU-elvytyspaketti täytyy äänestää nurin! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Mielenosoituksista ei pidä eikä tarvitse ilmoittaa viranomaisille. Koko mielenosoituksen idea menee siinä pilalle kun käyttäydytään kuin lampaat. Sinne pitää mennä isolla porukalla ja kavereistaan pidetään huolta ja pysytään isossa sumpussa jotta poliisi ei pääse kidnappaamaan tai tekemään laittomia pidätyksiä. Ulkomaillakin ihmiset pitävät käsikynkässä toisistaan kiinni ja kiinniottoja ei tule.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat