Suomen kansallinen kivääriyhdistys kritisoi perussuomalaisia

Magneettimedia julkaisee Suomen kansallisen kivääriyhdistyksen NRA:n puheenjohtaja Runo Kurkon kolumnin, jossa hän kommentoi hallituspuolue perussuomalaisten viimeisimpiä tempauksia.

Suomalaiset äänestäjät ja aseluvanhaltijat ovat merkittävällä tavalla vaikuttaneet perussuomalaisten vaalimenestykseen vaaleissa 2011 ja 2015, sekä EU:n parlamenttivaaleissa. Perussuomalaiset ovat vuosina 2007 -2010 olleet tavallisten suomalaisten kannalta maahanmuuttoon krittisesti suhtautuva puolue ja samalla ampuma-aseiden omistukseen myönteisesti suhtautuvin puolue. Jytkyn toteuduttua 2011 vaaleissa, olettivat useimmat suomalaiset, että puolue pääsee hallitukseen ja osoittaa olevansa Suomen kansan etua ajava puolue. Oppositiossa toimiminen kypsytti puolueen johdon maahan muuttoon kriittisesti suhtautuvien vaimentajaksi, mikä varmisti tien hallitukseen 2015. EU:n parlamentissa Sampo Terho valmisteli kokoomuksen edustajien kanssa perussuomalaisten hyväksymistä salonkikelpoiseksi puolueeksi, hylkäämällä yhteistyön Ukipin ja National Frontin kanssa!

Hallituksen muodostaminen 2015 vaalien jälkeen oli hyvin laskelmoitua teatteria ja klovnin osan valitsi Timo Soini. Perussuomalaiset siirtyivät kerralla keskusta-oikeistoon, eli hallituspaikkojen valinnalla estettiin todellinen vaikuttaminen maan tilaan. Jari Lindströmin valinta kahden avainministeriön ministeriksi oli todellinen silmänkääntötemppu, sillä mahdollisuudet Suomen oikeuslaitoksen reformiin menetettiin samalla. Perustuslakituomioistuin oli monen äänestäjän ja oikeusoppineen tavoite kaudelle 2015 – 2019, mutta ilman juridiikan alkeita, tehtävä on mahdoton Jari Lindströmin toteuttaa. Timo Soinin käsittämätön ratkaisu oli ulkoministerin salkun valinta, sillä raskas matkustaminen ylipainoiselle ja huonokuntoiselle miehelle on ylivoimainen tehtävä.

Soini_Halla-aho_Juncker_Creative_Commons

Puolustusministerin salkku meni ilmeisesti oikealle henkilölle, Jussi Niinistö, mutta totuuden hetki kohtaa hänet viimeistään silloin, kun ryhdytään selvittämään upseerien mahdollisia taloudellisia kytköksiä Locheed Martin yhtiöön! Hanna Mäntylä vaikuttaa aidosti sellaiselta perussuomalaisten ministereistä, jolla on vielä käsitys kansalaisten asemasta uudistusten yhteydessä. Perussuomalaisten ministerien arviointi kouluarvostelun numeroilla 1 – 10 edustaa keskiarvoa 5, eli sama kuin kokoomuksen ja keskustan ministerien. Vatuloinnista ja oman edun tavoittelusta on tullut suomalainen tragedia. Perussuomalaiset ovat tehokkaasti vaikuttaneet Suomen kansallisen edun vastaisiin päätöksiin hallituksessa ja eduskunnassa. Kansalaisten on turha odottaa ryhtiliikettä, sillä “ryhmyri” Sampo Terho pitää toisin ajattelijat ruodussa.

Perussuomalaisten johtavat politiikot ovat toimillaan osoittautuneet helposti muovattavaksi, joten sanonta “persu ei persettä anna”, on kääntynyt perussuomalaisia vastaan. Erityisesti Jussi Halla-ahon toimet EU:n parlamentin jäsenenä ovat osoittaneet, että luottamus politiikkojen sanomisiin voidaan unohtaa, teot puhuvat aivan toista. Itseään älykkäänä pitävän ihmisen kuvitelma ainoasta oikeasta totuudesta on yleensä harhaa, sillä ainoastaan yhtä totuutta ei ole olemassa! Jussi Halla-ahon toimien osalta on todettava, että TTIP-sopimuksen puolustaminen ei ole kansallisesti ajatellen Suomen edun mukaista, samoin Saudi-Arabiaan aseviennin hyväksyminen. Jussi Halla-aho varmasti tietää, että Daesh/Isis on USA:n ja Israelin luomus, tukijoina Saudi-Arabia ja Turkin presidentti Erdogan. Jussi Halla-ahon suhtautuminen Edward Snowdeniin on hyvin kielteinen, koskien turvapaikkaa EU:n alueelta, joten ansioitunut “syväkurkku” ei ole Halla-ahon suosikkeja.

Jussi Halla-aho on siirtynyt EU:n eliittiin ja hänen itämaisten kielten opintonsa auttavat häntä saavuttamaan merkittävän aseman EU:n Venäjän vastaisissa operaatioissa. Suomalaisten asedirektiivin muutokseen liittyvät ongelmat eivät ole Jussi Halla-aholle prioriteetti, sillä hyvä elämä Brysselissä, USA:n suojeluksessa voittaa aina Suomen Eduskunnan. Merkittävää on Jussi Halla-ahon Venäjän vastaisuus, sillä väite siitä, että jokainen Nato-kriittinen on samalla Venäjän trolli on todella absurdi. Voin todeta Jussi Halla-aholle ja muille perussuomalaisille, että minun isäni taisteli neljän maan vapaussodassa Neuvosto-Venäjän johtamia bolshevikkejä vastaan, samoja bolshevikkejä, joita tukivat USA:n askenaasijuutalaiset pankkiirit! Mitä tekivät perussuomalaisten ministerien isät tai isosisät Suomen Vapaussodassa 1918, odotan vastaustanne? Olen Nato-kriittinen, mutta myös Venäjä-kriittinen, kuitenkaan en ole Venäjän trolli tai saa avustuksia mistään maasta!

Sotahistoria ja Vapaussodan historia on Jussi Niinistölle tuttu asia, siksi hänen tulisi tietää, kuin myös kielitieteilijä Jussi Halla-ahon, että II Maailmansodassa USA taisteli kommunistisen Neuvostoliiton rinnalla Suomea, sekä sen liittolaisia vastaan. Historioitsijana tohtori Jussi Jalonen voinee kertoa tohtori Jussi Halla-aholle, miksi Puola ei luota EU:n pakolaispolitiikkaan ja Venäjään. Poltiikko ei voi unohtaa juuriaan, mutta suomalainen politiikko ei ole ilmeisesti oppinut mitään itsenäisyytemme ajan puolueettomuudesta. Perussuomalaisten johdolle on ilmeisen tärkeää Suomen joutua USA:n miehittämäksi valtioksi, niin halukkaasti myös Timo Soini käy rukousaamiaisilla USA:ssa. Aseluvan haltijat ja äänestäjät, nyt on aika perustaa uusi suomalaisten puolue, aseoikeuden puolesta!

Itselataavat ja hallinto

Yhteiskunnan väkivaltakoneiston monopoli nähdään Euroopassa olevan uhattuna, mikäli kansallisvaltioissa kansalaisilla on hallussaan itselataavia ampuma-aseita. Poliisi on Suomessa sdp:n valtakaudella vuodesta 1995, järjestelmällisesti antanut medialle väärää tietoa aseistautuneista henkilöistä ja piiritystilanteista. Virheellisen tiedottamien ansiosta on luotu tietämättömien ihmisten keskuudessa pelkoa joutumisesta ammutuksi tai pahoinpidellyksi. Kova paukahdus on tulkittu laukaukseksi ja poliisi on välittömästi järjestänyt tiedotusvälineille piiritysnäytelmän! Virheellisestä “hälytyksestä” ei rangaista ketään ja usein hälyttäjä saattaa olla “oman talon” väkeä! Vantaan asekeräilijän kotiin tehty rynnäkkö ja laillisesti omistetun materiaalin takavarikko on erinomainen esimerkki järjestelmällisestä median harhauttamisesta. Yleisvaaran aiheuttanut komisario Purastie jäi rankaisematta, sillä asevastaisuuden herättämisessä hän onnistui erinomaisesti!

Vuonna 1997 ampuma-aselain kokonaisuudistuksen yhteydessä oli Keskusrikospoliisin edustajat vaatimassa itselataavien sotilasaseista muutettujen tai niitä muistuttavien aseiden kieltämistä. Itselataavien omistajien onneksi työryhmään valittuna pystyin Resulin Matti Kuulan avustuksella estämään itselataavien reserviläisaseiden kiellon uudesta aselaista 1.1.1998. Valitettavasti olen ainoa järjestön puheenjohtajana vielä toimiva intressipiirien edustaja, jolla on puolen vuosisadan ajalta kokemusta viranomaisten asevastaisista operaatioista. Sukupolven vaihdos on aina ongelmallinen, erityisesti silloin kun sukupolvi on nykyisen tulkinnan mukaisesti X, Y tai Z sukupolvea. Useimmat aseluvan haltijat edustavat X sukupolvea tai Y sukupolvea, eli X on 1.1.1964 jälkeen syntyneet ja Y on vuosien 1980 -1995 välisenä aikana syntyneet. Molemmilla ryhmillä on erittäin vähän tietoa suomalaisesta aseoikeudesta ennen 1970-lukua.

Z-sukupolvi on täydellisesti menetty, sillä 1995 jälkeen syntyneiden mahdollisuus harrastaa metsästystä ja ampumaurheilua on hyvin vähäinen. Viranomaisten toimien kohdistuminen ryhmiin X,Y ja Z, on mahdollista siksi, että kyseiset ikäluokat ovat joutuneet jatkuvan punavihreän propagandan kohteiksi jo peruskouluissa ja mieltävät viranomaisten toimet helposti perustelluiksi! Yhteiskunnan muuttuminen siten, että media on onnistunut muokkaamaan kansalaisia uskomaan monikulttuurisuuden autuuteen on samalla isku kansallisia arvojamme vastaan. Metsästys ja urheiluammunta on saatu näyttäämään epäillyttävätä “ramboilulta”, vaikka TV ja elokuvat näyttävät jatkuvasti raakoja väkivaltaa ihannoivia elokuvia. Itselataavien kielto kansalaisilta on helppo saavuttaa näyttämällä sotilasaseilla tehtyjä teloituksia Irakista, sillä itselataava näyttää “ihan samalta”!

Komission johdon tavoite on helposti hallittava joukko ihmisiä, ilman kansallisia erityispiirteitä ja ilman kykyä puolustautua. Itselataavien kielto on Euroopan kansojen valmistaminen uhrattavaksi Islamin nimissä. Kansalliset poliisivoimat ovat jo nyt useimmissa Unionin jäsenmaissa kyvyttömiä hallitsemaan maahantunkeutujien joukkoja. Saksan poliisi on osoittautunut poltiikkojen kuuliaiseksi palvelijaksi. Kansalaisten suojeleminen väkivaltaa vastaan ei ole poliisin tehtävä EU:ssa, vaan suojella maahantunkeutujia toisiltaan ja kantaväestöltä. Vladimir Putinin päätös perustaa kansalliskaarti on merkittävä isku kaikille niille, jotka kuvittelivat, että USA:n järjestelemät Maidanin aukion tapahtumat vosivat toistua Venäjällä tulevaisuudessa. Terroristi ei saa aseitaan aseluvan haltijoilta Euroopassa, vaan aseet tulevat poliisin ja salaisten palvelujen kautta terroritekoihin. Ranskassa tutkitaan Gendarmerien osuutta Pariisin verilöylyn asehankintaan. Miten voit enää luottaa poliisiin näissä oloissa?

 

Runo K. Kurko

5 kommenttia

 1. ”Timo Soinin käsittämätön ratkaisu oli ulkoministerin salkun valinta, sillä raskas matkustaminen ylipainoiselle ja huonokuntoiselle miehelle on ylivoimainen tehtävä.”

  Jollekin valopäälle ei selvästikään olisi pitänyt suoda näppistä saati vakanssia. Päästäkää se tuskistaan tai kuten leffassa sanottiin, jättäkää paska puuhun – sehän itkeekin jo.

  Plusääni(4)Miinusääni(6)
 2. EU-diktatuuri haluaa, että ihmiset eivät enää voi nousta tyranniaa vastaan kapinaan, sitten kun tämä monsteriluomus on paljastanut todelliset, pedon kasvonsa. Diktatuuria kiristetään pienten askelten taktiikalla, jotta ihmiset eivät huomaisi mitä on tapahtumassa. Aseiden poisottaminen ihmisiltä on yksi tällainen askel.

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
  1. ”EU:n sotilaspoliisit harjoittelivat kansalaiskapinaa varten

   Daily Express lehti kertoo, että EU:n sotilaspoliisi järjesti Saksassa valtavan harjoituksen, jossa harjoiteltiin kansalaiskapinan kukistamista.

   Harjoitukseen osallistui yhteensä 600 poliisia ja sotilasta, joista on tarkoitus koota oma EU:n sisäinen sotilaspoliisijoukko.

   Saksan hallituksessa työskentelevä Euroopan-asioiden puheenjohtaja Andrej Hunko olisi halunnut päästä seuraamaan kyseistä harjoitusta paikan päälle, mutta se evättiin.

   Eversti Richard Kemp on väittänyt, että EU:n keskushallinnon Brysselin tavoitteena olisi nyt koota jäsenmaiden yhteiset kansalliset armeijat yhteen.

   Hunkon mukaan tätä kyseistä EU:n sisäistä sotilaspoliisijoukkoa ollaan nyt valmistelemassa ja kouluttamassa poliittisten ja kansalaisaktivismin kukistamiseen. Ilmeisesti kyseessä on sellainen iskuryhmä, jonka EU lähettäisi tarvittaessa jonnekin EU-maahan, jos siellä syntyisi vaikka tällainen Islannin kaltainen vallankumous.

   Toki nyt mitään tämänkaltaista mielikuvaa ei kannata synnyttää, että EU:n sotilaspoliisiarmeija olisi jokaisen EU-maan kansalaisten niskan päällä. Koska tämä koko operaatio vain viestii EU:n takana olevan valtaeliitin epätoivosta, koska nythän EU-maille alkaa selvitä tämä euron todellinen tila.

   Suomi on jo velkaantunut yli 100 miljardia ja jos vielä joku puolue väittää sanovansa, että euro on ollut menestystarina, niin tämä on jo aikamoista itsepetosta. Kokoomuksen ja RKP, niinkuin Keskustankin olisi jo syytä katsoa itseään peiliin…
   ”,
   Koko artikkeli: http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2016/05/eun-sotilaspoliisit-harjoittelivat.html

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 3. Aivan sama missa ministeriossa jokin idiootti on, koska todelliset vaikuttajat ovat toisaalla. Heille on annettu vastiketta vastaan tehtava jota sokeasti noudatetaan. Kadonnut inhimmillisyys ja empatia kertoo agendasta. (NWO)
  Politiikka on teatteria # Sairaus nimelta raha on tullut elaman tilalle.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat