Suomen Sisu lämmittelee välejä Vihreiden kanssa – hyökkäsi taas MV-lehteä ja Vastarintaliikettä vastaan

Yksi kerta on vahinko, kaksi sattumaa, kolmas jo sääntö. Kun Tampereella järjestettiin syksyllä kansallismielinen marssi sananvapauden puolesta, ”kansallismielinen yhteistyöjärjestö” Suomen Sisu yritti aktiivisesti hajottaa kansallismielisten yhteistyön julistamalla mielenilmausboikotin. [1]

Itsenäisyyspäivän kynnyksellä yhteistyön hajottajajärjestö aktivoitui jo toistamiseen. Onko hajottamistoiminnasta tulossa poikkeuksen sijaan sääntö? Mihin Suomen Sisu on matkalla?

Helsingissä järjestetään perinteisesti useita kansallismielisiä mielenilmauksia itsenäisyyspäivänä. Tapahtumien järjestäjillä voi olla eriäviä poliittisia näkemyksiä, mutta taustatahot ovat vuosia toimineet sulassa sovussa, sillä isänmaan asia yhdistää kaikkia. Suomen Sisu on kuitenkin Suomen 100-vuotisjuhlan ”kunniaksi” valinnut kokonaan uuden toimintamallin tänä vuonna. Vaikka kukaan ei ole kysynyt Sisun mielipidettä kansallissosialistiseen Kohti vapautta -marssiin, Sisun tiedottaja sekä ”käräjien” jäsen Kristian Viding on aloittanut katkeran kampanjan tapahtumaa vastaan.

Tampereen tapahtumia käsitelleessä tekstissä arvelin, että Sisun nopea muodonmuutos johtuu siitä, että järjestön sisällä on tapahtunut hiljainen vallankaappaus. Kokoomuslaisen Vidingin ja Piraattipuolueeseen kuuluvan Jiri Kerosen kaltaiset amerikkalaistyyliset ääriliberaalit ovat ottaneet vallan ja tuhonneet järjestön alkuperäisen suomalaiskansallisen arvopohjan. Vidingin vihaama Pohjoismainen Vastarintaliike on valmistautunut itsenäisyyspäivään tiedottamalla suomalaisia J. V. Snellmanin ja 1900-luvun itsenäisyystaistelijoiden ajattelusta. [2] [3] Sisu on sen sijaan keskittynyt ”natsivainoon” pieteetillä, joka saisi Dan Koivulaaksonkin varmasti kateelliseksi!

Viding kirjoitti Facebookiin 23.11. päivityksen, jota kävivät ”tykkäämässä” muun muassa järjestön käräjien I varapuheenjohtaja Riku Nevanpää (jonka mukaan mielenosoittaminen on kommunistien puuhaa [4]) sekä II varapuheenjohtaja Teemu Lahtinen. Puheenjohtaja Olli Immonen ei sen sijaan ottanut vieläkään teemaan kantaa, mikä tukee aiemmassa kirjoituksessa esittämääni epäilyä siitä, että puheenjohtajan sukset ovat menneet ristin vallankaappaajien kanssa. Immosen ”harjaamisen” jälkeen puheenjohtaja menetti otteen omasta järjestöstään ja jälki on sen mukaista.

Viding: ”Hyi helvetti!”

Viding kirjoittaa Facebook-päivityksessään: ”Internetissäni mainostetaan nyt kansallissosialistista ’Kohti vapautta!’ -marssia. Kohti vajautta, sanon minä! Hyi helvetti! Mutta kai tuokin nyt sitten on jonkun mielestä hyvä tapa viettää itsenäisyyspäivää. Siis marssia menneen maailman aatteen puolesta, Suomen itsenäisyyttä vastaan – – Muutama tuttavanikin näyttäisi olevan osallistujalistalla. Miettikää nyt, hyvät ihmiset, missä olette mukana! Natsit joutaisivat jo lopullisesti samaan historian roskatunkioon kommunistien kanssa.”

Viding väittää kansallissosialistien vastustavan Suomen itsenäisyyttä, vaikka hän itse kuuluu Kokoomus-puolueeseen, joka on myynyt Suomen lainsäädäntövallan EU-byrokraateille, avannut maamme rajat muukalaisraiskaajille, alistanut puolustusvoimat amerikkalaisille ja myynyt luonnonvarat ulkomaisille yhtiöille. Vidingin puoluetoveri, maanpetturipresidentti Sauli Niinistö vaati samana päivänä miljoonaluokan sakkoja maahanmuuttovastaisille ”vihapuhujille”. [5] Ketkä niitä isänmaan vihollisia olivatkaan?

Viime päivinä Viding on yrittänyt kaapata Sisulle jopa kunnian 612-soihtukulkueesta, vaikka Pohjoismainen Vastarintaliike oli kulkueen alkuperäinen aloitteentekijä. Ilman Vastarintaliikettä ja Vidingin vihaamia ”natseja” 2014 kulkueessa ei olisi ollut edes turvamiehiä. Koska Viding on Sisun tiedottaja, antaa hän koko järjestöstä siis loismaisen kuvan: radikaalien kansallismielisten järjestämä kulkue yritetään alistaa kokoomusliberaalien mainostapahtumaksi. Vidingin epäonneksi kulkueeseen on ennakkotietojen mukaan tänäkin vuonna kuitenkin tulossa suuri määrä kansallissosialisteja suoraan Kohti vapautta -marssilta.

kristian viding hyokkaa itsenaisyyspaiva

Hyökkäys MV-lehteä vastaan

Kyse ei ole vain Vastarintaliikkeestä. 18.11. Sisu julkaisi kotisivuillaan Vihreisiin (!) kuuluvalta Andrei Sergejeffiltä artikkelin, joka käy kursailematta MV-lehden kimppuun. [6] Sisun ja Sergejeffin mukaan MV-lehden kaltaiset toimijat (eivätkä suinkaan Vihreiden, Kokoomuksen ja muiden petturipuolueiden eliitti) ”tuhoavat” suomalaisen kansakunnan:

”Tällä hetkellä internetin keskustelupalstoilta ei ole vaikea löytää niin ahdasta käsitystä suomalaisuudesta, että se sulkee pois suurimman osan suomalaisista. MV-Lehden ja muiden roskasivustojen ympärille on syntynyt yhteisöjä, joiden jäsenet pitävät muita suomalaisia vihollisinaan.

Nämä muut eivät ole enää edes ihmisiä, vaan ’suvakkeja’, ’mädättäjiä’, ’femakkoja’, ’mamuttajia’ ja muita. Eikä sille vaikuta olevan rajoja, millaisia väkivaltafantasioita näihin ’muihin’ voidaan kohdistaa. Näin arkinen asia on kansakunnan kuvitellun yhteisöllisyyden tuhoutuminen.”

Sisun ylistämä Sergejeff on myös toimittanut teoksen nimeltä Aikamme monta islamia, johon on kirjoittanut muun muassa monikulttuurisuuskiihkoilija Jaakko Hämeen-Anttila. [7] Hämeen-Anttilan mukaan Suomeen kohdistuva terrorismiuhka saadaan ratkaistua helposti tukemalla ”maltillista islamia” eurooppalaisten veronmaksajien rahalla. [8] Rajoja ei tarvikaan laittaa kiinni – lapioidaan sen sijaan rahaa liberaaleille muslimeille ja isänmaa on pelastettu!

Sergejeffin teksti ei ollut Sisun ensimmäinen hyökkäys MV-lehteä vastaan. Aiemmin Teemu Lahtinen levitti äärivasemmiston tekemää kuvaväärennöstä, jossa lehden päätoimittaja leimattiin valheellisesti pedofiiliksi. [9] Sisu ei pahoitellut eikä edes ottanut kantaa Lahtisen pohjanoteeraukseen. Sen sijaan pakkomonikulttuurisuutta ajavat poliitikot ovat säästyneet käytännössä kokonaan Sisun kritiikiltä. Todellinen ”kansallismielisten yhteistyöjärjestö”, eikö vain?

Sisu ottaa etäisyyttä kansallismielisyyteen ja lähestyy ”suvaitsevaisia porvareita”

Sergejeffin artikkelia mainostaessaan Sisu viittasi uuteen ”peruskirjaansa”, joka hyväksyttiin hiljattain järjestön ”suurkäräjillä” [10] [11]. Sisun mukaan Sergejeffin teksti tuki hyvin ”peruskirjan” kohtaa, jossa todetaan: ”Suomen Sisu kohtelee kaikkia suomalaisia sisarina ja veljinä, eikä tue kansallisen eripuran luojia.”

Kun kansallismieliset kutsuvat rajamme avanneita poliitikkoja maanpettureiksi, luovat he Sisun mukaan siis negatiivista ”kansallista eripuraa”. Uudistuneelle Sisulle kansallismielisyys ei olekaan enää alkuperäisen suomalaisuuden vaalimista vaan nykyisen poliittisen eliitin suojelua kansannousua vastaan. Eugen Schauman kääntynee haudassaan.

Vihreiden ja Sisun yhteys nousi otsikoihin jo kesäkuussa, kun Tampereella kaksi sisulaista valittiin käräjäoikeuden lautamiehiksi muun muassa vihrein äänin. [12] Sisun kokoomus- ja piraattisiiven kannalta yhteistyö vihreiden kanssa on hyvin luontevaa, sillä puolueet ajavat politiikassa rahaeliitin asemaa pönkittävää leikkaus- ja kurjistamislinjaa. Sisun jäsenyyttä pohtivien on hyvä pitää mielessä, että juuri vihreät järjestivät ”Järjestäytynyt rasismi rikoslakiin” -kampanjan. Aidoilla kansallismielisillä ei pitäisi siis olla lainkaan motiiveja yhteistyöhön vihreiden kanssa. [13]

”Kansallismielisten yhteistyöjärjestö” käy siis nyt sotaa muita kansallismielisiä vastaan ja lämmittelee välejä ”suvaitsevaisten” maanpetturipuolueiden kanssa. Mitä tästä tulisi ajatella? Siintääkö horisontissa uusi Sisu, joka onkin kokoomuksen ja vihreiden nuorisoliikkeiden yhteistyöjärjestö? On hauska yhteensattuma, että Vihreät ovat jo brändänneet Suomi-leijonastakin oman monikulttuurisen versionsa. [14]

Ben Zyskowiczin henkilökohtaisena ystävänä ja kokoomuseliitin hännystelijänä Vidingillä on toki valtava kannustin käydä jatkuvaa propagandasotaa aitoja kansallismielisiä vastaan. Ehkä mies yrittää valmistella itselleen uraa ammattipoliitikkona. Kansallismieliseen liikkeeseen hänen kaltaisillaan hajottajilla ei kuitenkaan tulisi olla mitään asiaa.

Sisu on muutamassa kuukaudessa tehnyt jo kaksi epäonnistunutta hajotusoperaatiota kansallismielisten selustassa. Sanooko vasta kolmas kerta toden?

 

K. Virtanen

 

Lähteet:

[1] http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/10/27/vierailijan-kynasta-sisu-kaulassa-suomen-sisu-eliitin-tyokaluna/
[2] http://www.vastarinta.com/kansallismielinen-kasitys-vapaudesta/
[3] http://www.vastarinta.com/kohti-vapautta-marssi-ja-kansallismielisten-yhteistyo/
[4] https://twitter.com/koli1488/status/933471825409007618
[5] https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/235859-presidentti-niinisto-avasi-keskustelun-miljoonien-vahingonkorvaukset-vihapuheen
[6] https://www.suomensisu.fi/andrei-sergejeff-nain-kansakunta-saadaan-tuhottua/
[7] https://www.gaudeamus.fi/aikamme-monta-islamia/
[8] https://www.aamulehti.fi/maailma/iskut-tuskin-kosto-pidatykselle-professori-maltillista-islamia-tukemalla-terrorijoukko-pienenee-23536413/
[9] https://mvlehti.net/2015/09/16/ainakin-espoon-kaupunginvaltuutettu-teemu-lahtinen-syyllistyi-rikokseen/
[10] https://fi-fi.facebook.com/suomensisury/posts/1881156485231303
[11] https://www.suomensisu.fi/periaatteet/suomen-sisun-peruskirja/
[12] http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/533307-tampereella-on-valittu-karajaoikeuden-lautamiehiksi-suomen-sisun-aktiiveja
[13] http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016080321990620_uu.shtml
[14] https://www.vihreat.fi/tuunaa-leijona

10 kommenttia

 1. No en tiedä Sisusta näitä artikkeleita paljoa enempää mutta tupla suomenruotsalaisen nimen omaava kokoomukseen kuuluva liuhuletti johtopaikoilla on aika paljon.

  Eihän tollaisella ininällä saada muuta aikaan kuin hajoitettua tuo Suomen Sisu ,mistä tietenkin on palkintoa luvassa. Kysymys on että mikä ilo on Suomen Sisusta ja miten mädättäjät päätyivät johtoon? (huomioi etten tiedä paljoakaan)

  Luin myös että mukaan on soluttautunut jotain piraattipuolueen jäseniä ja nyt seuraa pieni kommentti heistä.:

  Nämä ihmiset on omasta mielestä aivan täysin pellejä. Fedora päässä kulkevia vihervassari lampaita jotka harrastavat mylittleponyja. (ei ole jälkimmäinen heitto vitsi vaan jos olet vanhankoulun ukkoja etkä tiedä mistä puhun mutta haluat nähdä kuitenkin niin kirjoita googleen hakusanaksi brony)

  Piraattipuolueen lampaita yhdistää se että kuvittelevat olevansa jotain kostajia V with Vengeance elokuvasta mutta kun Matrixin päihittämiseen ilmeisesti riittää että avaat tv uutiset ja hätäännyt ilmastonmuutos kusetuksesta niin mitä tohon voi sanoa. Turha puolue ja turhaa porukkaa. Ainakin johto ja äänekkäin osuus jos ei muka koske loppuja niistä sadasta jäsenestä.

  Eräskin piraattipuolueen johtohahmo Villa Hautakangas. Likainen vasemmisto hippi päätyi taannoin vaatimaan ylilaudalle tiukempaa sensuuria. Itki jotain mielikuvitus natseistaan mutta hävisi taiston koska onhan se naurettavan ristiriitaista esiintyä jonain vapauden puolesta taistelevana internetin merirosvona ja samaan aikaan ehdottaa ddr tuttuja totalitaristisia keinoja. Kuvaa hyvin tilannetta. Ei piraattipuolueella ole mitään ongelmaa esim Teoston kanssa. Onhan hyvä että saamattomat vasemmistoartistit saavat jatkossakin jokakerta rahaa kun ostan esim kovalevyn tai kameran.

  En ihmettele jos tuo porukka koittaa luikerrella näin vanhennettuaan hillotolppien ääreen. Ei noille piraateille ole luvassa mitään tuulta purjeisiin näillä näkymin koskaan. Jos joku johdosta ikinä lukisi tätä niin onnittelut : Olette onnistuneet pilaamaan liikkeenne. Piratebayn perustajathan ovat oikeasti saaneet jotain aikaan, ette ansaitse nimeänne. Voisin tekojen perusteella äänestää EFFIä mutten ikinä näitä Petrus Pennas abban jäseniä.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 2. Pikainen googletus myös paljastaa täällä mainitun Jiri Kerosen suht avoimeksi satanistiksi. Mistä ulkoinen habitus kielii muutenkin vaikkei tekisikään näitä videoitaan 😀

  https://www.youtube.com/watch?v=HRlQK3pKztE
  Keronen youtube videollaan:

  ”Jiri Keronen
  4 vuotta sitten
  Oletteko, kommentoijat, oikeasti edes katsoneet tätä videota ennen kuin lähdette valistamaan ihmisiä satanismin vaaroista? Koska jos ette ole, niin kannattaa katsoa. Tällä hetkellä vaan annatte itsestänne melko tomppelin kuvan.

  PS. Jeesus rakastaa Saatanaa.”

  Että sellaista porukkaa. Ei puolueeseen kuulumattoman silmin näytä hyvältä meininki tosiaan.

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
 3. Miksi tämä Jiri Keronen vaatimuksineen on sitten niin tärkeä tekijä jossain Suomen Sisun touhuissa että tulee edes näin laadukkaassa julkaisussa edes mainituksi? Jos olet asiaa lähellä ja tämä henkilö tulee kommentoimaan niin linkkaa vaikka tämä kuva niin ei tarvinne jatkaa sen enempää keskustelua hänen kanssaan?

  Plusääni(1)Miinusääni(3)
 4. Ikinä käynyt koko suomen sisun sivuillakaan, ja kannattaa unohtaa tuo kokoomus-pelle sinne samaan lootaan viherkommareiden kanssa.
  Samaa Euroopantuhoaja porukkaa.

  Plusääni(11)Miinusääni(2)
 5. Reilusti vastapuolelle itsensä asemoiva opponentti on aina arvostettavampi hahmo kuin tässä artikkelissa kuvatun kaltainen omiin riveihin soluttautuva myyrä. Pahinta noissa on se, että ne ovat usein hyvin tarmokkaista ja karismaattisia persoonia, mutta jotka omaavat harvinaisen sekavan aatemaailman, uskovat itsekin sekaviin horinoihinsa ja aiheuttavat valtavasti hämmennystä oman liikkeensä riveissä. Politiikassa tämmöisten hahmojen vyöry on ollut viime vuosikymmeninä aivan silmiinpistävää ja monta jalot aatteelliset ihanteet omannutta puoluetta ja poliittista liikettä ne ovat onnistuneet tähän mennessä jo tuhoamaan. Tämmöinen ihmistyyppi on hyvin yleinen myös uskonnollisissa piireissä muuttaen seurakuntansa taivastien kulkijoista itseään ja kanssaihmisiään terrorisoivaksi hirviölaumaksi.

  Ironista kyllä, kansallissosialistinen liike on tähän menessä säästynyt tämän kaltaisilta tihulaisilta juurikin surkean maineensa vuoksi eli se ei ole tarjonnut houkutusta niiden suurelle kunnianhimolle.

  Plusääni(7)Miinusääni(3)
 6. Kokemukset Sisusta huonoja. siellä oli 2000-luvun vaihteessa km-keskustelupalsta joka kukoisti. Kunnes poliisin poika Teemu Lahtinen sen sensuroi ja lopetti. Sisu ei puolusta Euroopan natiivin eli blondien asiaa. Suomen kieli ei ole vaarassa. Vain blondit katoaa jatkuvasti. Pakkoruotsin vastustaminen ainoa agenda.

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
 7. Tuhotraan järjestö sisältä! vapaamuurarien perustoimintaa!!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat