Suomennettu video: myytti Hitlerin Saksan ”rasismista”

Suosittu Miten maailma toimii –käyttäjä on suomentanut Youtube videoon, joka kertoo, kuinka Adolf Hitler todellisuudessa suhtautui muihin rotuihin.

Suomenkieliset tekstit voi asentaa hammasratassymbolista.

Hitlerin Saksa tunnusti toki merkittävät synnynnäiset erot eri ihmisryhmien välillä. Kansallissosialistien mukaan eroista huolimatta ketään ei saanut vainota tai sortaa syntyperän perusteella.

Jo ennen toista maailmansotaa kansainvälinen valemedia yritti tehdä kansallissosialistit naurunalaisiksi valehtelemalla vuoden 1936 Berliinin olympialaisten tapahtumista ja mustasta kilpajuoksija Jesse Owensista.

Valtamedia valehteli (ja valehtelee edelleen), että Hitler oli raivoissaan Owensin olympialaismenestyksestä, koska ”natsien rotuopin mukaan valkoiset ovat kaikessa parempia kuin mustat”. Owens itse kuitenkin taisteli lopun elämänsä ajan valheita vastaan ja kertoi, että saksalaiset ja kansallissosialistinen johto suhtautuivat häneen aina ystävällisesti ja kunnioittavasti. Hän piti median Hitler-vastaisia kirjoituksia vastenmielisinä.

Videolla esitellään myös kuvia ja filmipätkiä muun muassa afrikkalaisista ja arabeista, jotka taistelivat Hitlerin joukkojen rinnalla toisessa maailmansodassa.

Kansallissosialistien mukaan jokaisella kansalla on oikeus tuntea ylpeyttä omasta rodustaan ja samalla varjella omaa verenperintöään.

Muiden kansojen kunnioittaminen ei kuitenkaan edellytä modernia pakkomonikulttuurisuuden politiikkaa, jossa kaikki kansat alistetaan kasvottomaksi ja juurettomaksi massaksi.

 

Lue myös: Hitler ja pankkiirit: korko-orjuuden murtaminen

7 kommenttia

 1. Milloin loputkin ihmiset ymmärtävät tämän järkyttävän juutalaisen puhalluksen, mikä on ollut käynnissä jo vuosisatoja? Jotkut tuskin koskaan, koska ovat niin aivopestyjä valtakoneiston toimesta. Ja ihmiset kuvittelevat ajattelevansa omilla aivoillaan! Jos jaat magneettimedian juttuja somessa, saat luultavasti hörhön leiman otsaasi. Mielestäni magneettimedia on tällä hetkellä ainoa totuuteen keskittyvä media Suomessa.

  Plusääni(27)Miinusääni(2)
   1. Heh heh, Onkos tuo käänteispuujalkahuumoria?

    Enpä usko Magneettimedian toimituksen olevan seteliselkärankainen (Veikko Vennamon luomaa erinomaista luonnehdintatermiä lainatakseni).

    Sionismissa ei ole mitään inhimillistä, koska se on vedalais-hindulaisen Seyon-sodanjumalan (a.k.a. Kartikeya) palvontaan pohjautuva kultti (Dzyan-Seyon-Suen-Sion-Seth): tämä selittää sionistien ja erityisesti sionistien Kirotun Maan Israelin sotaisuuden, raakuuden, sodanlietsonnan, toisiin kansoihin (goyim) kohdistaman punahehkuisen vihan ja rasismin, jne.

    Plusääni(2)Miinusääni(1)
  1. Ihmisethän nimenomaan enimmääkseen ajattelevat omiksi luulemillaan ”aivoillaan” ja paatunella Jumalan kieltävällään sydämellään asiat läpi, luulleen tätä perkelettä palvovaa mieltänsä omiksi ajatuksisi ja omaksi mielekseen.

   Mutta ihminen on luonnollisessa tilassaan (Kristuksessa pelastumattomana) ja tässä ylpeässä hybriksessään (uhmamieli Jumalaa vastaan) kuitenkin täysin perkeleen orja, se sama perkele hallitsee siksi myös ihmisten mieliä pelon ja kaaoksen (esim. ISIS ja terrori-iskut) avulla, eli kuoleman pelon avulla. Sillä, Syntiinlankeemuksen peruina luonnollinen ihminen on perkeleen orja (Ap. t. 26:18; 1. Joh. 3:8 + Room. 14:23).

   Luonnollisen Kristuksessa pelastumaton ihminen on siis myös kuoleman pelon orja, ei vapaa ja omilla aivoillaan ajatteleva. Hänen ”omat” ajatuksensa ovat aika usein perkeleen ajatuksia, jonka orja hän myös on.

   Jos jaat magneettimedian juttuja somessa ja siihen tulee vastareaktio, se kertoo siitä olet asian ytimessä. Totuus sattuu. Mutta, se viiltää vähemmän kuin Jumalan sanan miekka.

   Jos kiellät juutalaisen kehittelemän kommunismin, sosiaalidemokratian ja kaiken heidän organisoimansa moraalinrappion harjoittamisen yhteiskunnassa, olet demokratian vastainen ja oikealla tiellä. Itse asiassa olet jo melko terve, ja lopullisesti paranet jos vastaanotat Jeesuksen sijaisovituksen sydämeesi, sitten olet täysin terve.

   Jumala luo ihmiselle uuden sydämen, jolloin on mahdollista ymmärtää myös nämä maalliset totuudet paremmin, tosin pelastus ei tule näiden maallisten asioiden tietämisen kautta – vaan vain uskosta Jeesuksen sijaisovitukseen.

   ”Mutta tähän päivään asti Herra ei vielä ole antanut teille sydäntä ymmärtääksenne ja silmiä nähdäksenne ja korvia kuullaksenne. ” – 5 Mooseksen kirja 29:4

   Asioilla on kuitenkin tärkeys järjestys – ensin on otettava parannus vastaan omaan sydämeen, Jumalan sanan (raamatun) avulla.

   Plusääni(2)Miinusääni(2)
 2. Ei suomalaista ihmistä tunnu ainakaan kiinnostavan totuuteen perehtyminen. Mieluummin aukoo päätään, haastaa riitaa ja puukottaa selkään jos yrität antaa asioihin toisenlaista näkökulmaa. Täällä aletaan mulkoilla kuin mitäkin kummajaista jos et katso tai edes omista televisiota. Turhin työ mitä melkein voi kuvitella tekevänsä on järjen takominen päähän suomalaiselle ihmiselle. Taikka väittää että tämä kansa on rehellistä. Hyi olkoon!

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 3. Hyvä artikkeli, suvakin pitää olla varovainen etsiessään esimerkkiä rasismista kolmannen valtakunnan toimista.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat