Suomessa historiallinen tyhjennys globaalin valtaeliitin taskuun; milloin maanpetturit tuomitaan?

Koronarajoituksilla ja koronarokotteisiin liittyvissä säädöksissä on  ensisijaisesti kysymys vallasta ja hallinnasta, missä kansallisvaltioiden poliittiset koneistot ajavat isänmaataan pakkolunastuskuntoon globaalin valtaeliitin hyväksi sekä maailmanhallituksen toteutumiseksi. Kun koronaan liittyvät vääryydet paljastuvat, paljastuvat silloin muutkin poliittisen koneiston laittomuudet kansalle ja parhaillaan tämä johtaa vallankumoukseen. 

Pelkopandemia negatiivisen globalisaation instrumenttina 

1990-luvulta alkaen Suomea ovat hallinneet poliittiset voimat, mitkä ovat olleet kasvottomien ja ylikansallisten uusliberalististen pääomanhaltioiden sekä globaalien rahoitusmarkkinoiden edunvalvojia Suomessa. Näitä maanpetoksellisia voimia ovat tukeneet osin verorahoin ylläpidetty valtamedia ja viranhaltijat. 

Myös Suomessa koronarajoitukset ja –sulkutilat koventuvat entisestään ja eilen perjantaina pääministeri Sanna Marin ilmoitti Twitterissä hallituksen päättäneen todeta poikkeusolot Suomeen ensi viikon maanantaina. Tällöin osa koululuokista, yrityksistä (ravintolat, voimistelutilat, ehkä kampaamot jne.) ja muista yhteiskunnan normaaleista toiminnoista sulkeutuisivat.

Näillä poikkeusoloilla Suomen talous halutaan romuttaa ja siirtää entistä tiiviimmin globaalin valtaliiton pihteihin. Tämä tarkoittaa Suomen liittämistä Euroopan unionin liittovaltio kehitykseen, josta saattaa myöhemmin muodostua myöhemmin maailmanhallitus. 

Poikkeusolojen julistamista Marin puolustelee sanomalla “koronapandemian” (pelkopandemia) olevan vakava, ja mikä vielä pahenee nopeasti. Täytyy muistaa, että globaalit terveysjärjestöt kuten WHO ja toisaalta Suomen THL ovat valjastettu materialismin, kasvottoman ylikansallisen pääoman ja tietyn kansainvälisen valtaeliitin maailmanlaajuisen valtahegemonian instrumenteiksi. Maailman terveysjärjestöä (WHO) rahoittavat kansainväliset korporaatiot ja ylikansalliset lääkefirmat. Marin ja muu Suomen ytimiään myöten mädäntynyt poliittinen johto, ovat uskollisia vain jättiläismäisten lääkefirmojen lobbareiden ja muiden kansainvälisten finanssijärjestelmien ohjeistukselle, kuuluttaessaan mantraansa koronatilanteen vakavuudesta ja vaikeutumisesta. 

Suomen hallituksen koronahysteriaan viitaten huomioikaamme, että esimerkiksi Porin Satasairaalassa oli torstaina (viikko 8) kolme koronapotilasta ja Rauman terveyskeskuksen vuodeosastolla kolme koronapotilasta. Tehohoidossa ei torstaina ollut potilaita

Koronatilanne ei ole niin vaarallinen kuin terveysviranomaiset, poliitikot ja valtamedia ovat paniikinomaisesti antaneet ymmärtää. Ensinnäkin koronapositiivisuuden määrittäminen RT-PCR-testimenetelmällä on hyvin epäluotettava: Menetelmän heikkoutena on sen liiallinen herkkyys, sillä se havaitsee viruksen hajonneet osat jopa kuukausia tartunnan jälkeen. Immuunipuolustus on voinut nujertaa viruksen ihmisen huomaamatta tai vain lieviä oireita on koettu. Myös koronaa vastaan suunnatut mRNA-rokotukset ovat hyvin arvaamattomia ja terveydelle vaarallisia, mitkä ovat aiheuttaneet iäkkäiden ihmisten keskuudessa laajoja sairaus- ja kuolemantapauksia.  

THL ilmoittaa, että koronavirukseen menehtyneet vuoden 2020 puolella ovat lähes 90 prosenttisesti yli 70 vuotiaita, ja että taustalla on jokin sairaus. THL:n joulukuun 12. 2020 julkaistujen tilastojen mukaan korona on vaatinut Suomessa vuonna 2020 ainakin 409 ihmisen hengen. Ennen COVID-19 kautta Suomessa menehtyi vuosittain influenssaan arviolta 500–2 000 ihmistä. Myös vakavia pandemioita on ollut ennenkin. Miksi yhteiskuntaa ei Suomessa ole aikaisemmin vuosittain suljettu estämään kuolemaa influenssan kanssa? 

Näistä yllä mainituista COVID –19 aiheista laajemminkin olemme käsitelleet lähteineen Magneettimedian artikkeleissa Sairaus- ja kuolemantapaukset koronarokotuksien jälkeen; huomiot  ja Kavahda koronarokotetta ja älä alistu pelkopandemiaan

Suomen nykyinen kansanpetturi hallitus ja eduskunta romuttavat kymmeniä kertoja liioitellun “koronapandemian” kautta Suomen taloutta ja sosiaalista yhteiskunta rakennetta, mikä tapahtuu globaalin valtaeliitin käskyjen mukaisesti. Täten Suomi ajautuu entistä tiiviimmin juutalaisen Rothschildien ja muiden juutalaisten pankkidynastioiden luoman kansainvälisen rahoitusvelkajärjestelmän lainaaman korollinen velkarahan armoille.1,  Myös Euroopan Unionia hallitsee finanssieliitin verkostot, joka lamauttaa lobbareidensa välityksellä kansanvallan jäänteitä lakialoite sekä lahjus kerrallaan. Nämä lobbarit ovat suorassa vaikutuksessa EU:n jäsenmaiden hallituksiin, kuten Suomen hallitukseen.3 Brysselin hegemonia lujittuu EU-maista koronahysterian avulla. 

Pelastuksena on vallankumous ja uusi poliittinen järjestelmä 

Perussuomalaisesta puolueesta erotettu kansallismielinen kansanedustaja Ano Turtiainen totesi hiljattain eduskunnassa pitämässään puheessa, että: 

“Suomi voi nyt todella huonosti – eikä se johdu koronasta. Se johtuu siitä, että vallan kahvassa on kelvoton valtiojohto. Toki koronan varjolla tätä maata ollaan nyt ajamassa yhä syvemmälle ahdinkoon ja entistä syvemmälle EU:n määräysvallan alle. 

Ikään kuin tämä sali iloitsisi pandemiasta – ulkomaalaisten talutusnuorassa toimiva hallitus toteuttaa globaalia ideologiaansa opposition loistaessa hiljaisuudellaan. Vaikka talous luhistuu ja valtio vaipuu selvityskuntoon, ikään kuin mistään ei tarvitsisi kantaa vastuuta – koska on korona. 

Piiloudutaan kasvomaskin taakse seuraamaan median luomaa koronahysteriaa, jonka varjossa meidät liitetään tulonsiirtorahaston kautta liittovaltioon. 

Laukaustakaan ampumatta ollaan luovuttamassa itsenäisyytemme viholliselle – voidaanko enää pahemmin häpäistä itsenäisyytemme puolesta taistelleita sotasankareita.” 

Voiko tämän rehellisemmin sanoa Suomen virallisesta poliittisesta tilanteesta? Puheessaan Turtiainen toimi sankarillisesti tuoden eduskunnasta laajalle yleisölle rohkeasti tiedoksi maan poliittisten vallanpitäjien mädänneisyyden ja Suomen alistetun aseman raha- ja pääoman imperiumien sekä Unionin syrjäisenä maakuntana. Poliittinen johtajisto on todellakin luovuttanut, ja jopa tyrkyttänyt sen luovutusta EU:n ja samalla kasvottomien suurpäänomien satelliittivaltioksi. 

Ano Turtiainen sanoi sen mistä muut kansanedustajat ovat vaienneet tai kääntäneet totuuden puheissaan arvoliberalistiseksi Unionin “arvomaailmaan” sopeutuvaksi ylistysvirreksi.  

Toisaalta Ano Turtiaisen tapauksesta selvästi havaitsemme kuinka mahdoton on toteuttaa kansallismielisyyden ja itsenäisyyden tavoitteet nykyisessä Suomessa parlamentaarisesti. Siinä touhussa pian puoluekuri iskee, ja itsenäisyyden tavoittelija erotetaan puolueesta. Puoluekuriin ja puoluetukeen perustuva järjestelmä ja valtamedian massiivinen ihmisten manipulointi EU:n, Yhdysvaltojen ja globaalinvaltaeliitin puolestapuhujana tekevät tehokkaan parlamentaarisen vaikuttamisen Suomen itsenäistymiseksi mahdottomaksi. Siispä täytyy olla radikaalimmat metodit. Joka tapauksessa nykyisten läpeensä mädäntyneiden poliittisten vallanpitäjien, poliittisen järjestelmän, virkakoneiston ja valtamedian valtakausi pitää saada loppumaan. 

Ensimmäisenä olisi suotavaa, jos suomalaiset muodostaisivat verkoston koronapakotteita ja poikkeustilan julistamia rajoituksia vastaan. Verkoston tarkoituksena olisi muodostaa aktiivinen kansalaistottelemattomuuden aalto, jossa esimerkiksi yrittäjät ja ammatinharjoittajat jatkaisivat toimintaansa poikkeustilasta huolimatta. Samoin yksityiset kansalaiset uhmaisivat kieltoja käyttämällä esimerkiksi ravintoloiden palveluita, kuntosaleja jne.. Tällainen liittoutuminen antaisi tukea ja rohkeutta vastustaa kriminaalia esivaltaa sellaisella tavalla johon yksityinen ihminen ei uskaltaudu. Mahdollista ulkonaliikkumiskieltoa pitäisi myös uhmata.

Vallankumouksesta 

Nykyisin Suomen yhteiskunnallisessa tilanteessa ei ole kysymyksessä luokkasorto, vaan kansallisesta- ja kansalaisten sorrosta. Sortajina ovat uusliberalistista globaalia järjestelmää palvelevat maan johtavat poliitikot, laajemmin hallitus, eduskunta, viranhaltija ja valtamedia. Nykyiset Suomen Vallanpitäjät ovat täydellisiä märäntöjä, ja niin on myös poliittinen järjestelmä. 

Aikaisemmin, ennen koronakautta, kirjoitimme, että väestönsiirto aiheuttaa Euroopan sisällissodan väistämättä, mikä sisältyi valtaeliitin suunnitelmiin. Tällöin olisi saatu syy, jonka varjolla eurooppalaiset valkoiset kansallismieliset voitaisiin tappaa sodan käytäntöjä noudattaen. 

Mutta nyt globaali valtaeliitti löysi uuden ratkaisun tai ainakin toistaiseksi rinnakkaisratkaisun läntisten kansallisvaltioiden alistamiseksi, nimittäin suunnattomasti ylimitoitetut koronarajoitteet, -sulkutilat ja rokotukset sekä rokotuksiin liittyvät rajoite- ja valvontamekanismit. Nämä ovat nykyisin ne tendenssit ja lainalaisuudet, jotka määrittävät vallankumouksen. Jos mitään yhteiskunnallistamurrosta ei synny; suomalaiset ja koko ihmiskunta joutuu lopulliseen “orjuuteen” ja maailmasta muodostuu läpinäkyvä helvetti. 

Parempi olisi, jos vallankumoukset tapahtuisivat yksilöllisesti yhdessä maassa kerrallaan, ja että ne syntyisivät vilpittömästi kansan innoituksena. Tällöin yhteiskunnallisen murroksen pyrkimyksenä olisi poistaa epäoikeudenmukaisuus, riisto, poliittinen korruptio, saattaa voimaan itsenäisyys, hyvinvointivaltio, omavaraisuus ja turvatakseen oman kulttuurin sekä etnisyyden säilymisen. Ja mahdollistaisi ennen muuta uuden todellisen kristinuskon juurtumisen ihmisten sieluihin. Dynaaminen samanaikainen vallankumouksen räjähdys ja sen kuohunta Euroopassa saattaisivat olla eduksi valtaeliitin intresseille. Tällöin kysymyksessä olisi eliitin synnyttämä liikehdintä. 

Kuten yllä todettiin vallankumous ei voi syntyä pelkästään parlamentaarisesti. Historian mukaan monia vallankumouksia on jouduttanut sissisota, ainakin siinä tapauksessa, että sodalla on kansan tuki. Sissisodan edistävästä vaikutuksesta kumoukselle voidaan havaita esimerkiksi Kuuban vallankumouksessa 1958–59. 

Uusi poliittinen järjestelmä

Mennäksemme uuden poliittisen järjestelmän kuvaukseen voitaneen nykyisen poliittisen järjestelmän suomalla kokemuksella sanoa, että se ei voi ainakaan olla demokraattinen, ei ainakaan kokonaisuutta ajatellen. Demokratia voi toimia vain pienissä yhteisöissä tai kokouksien päätöksissä, mihin ulkopuoliset tekijät eivät voi vaikuttaa. Mutta kokonaisen valtion järjestelmäksi ei nykyisessä maailmantilanteessa demokratia sovellu, sillä juutalaiseliitin kontrollissa olevat uutistoimistot ja mediaimperiumit manipuloivat taitavasti ihmiset äänestämään pirullisen ovelaa psykologiaa hyödyntäen kansanvihollisia päättäviin elimiin. Totuuden nimissä on sanottava, että nykyisin Suomessa ja yleensä länsimaissa ei ole edes puolidemokratiaa, vaan demokratian aneemiset kulissit.  

Demokratian sijaan voitaisiin kokeilla soveltaen kansallissosialismia uudessa yhteiskuntamallissa ja poliittisessa järjestelmässä. Nykyisin demokratia sallii liberaaliudessaan esimerkiksi henkistä kehitystä turmelevan viihteen sekä pedagogiikan suorastaan perverssin opetusohjelman koululaisille. Niinpä demokraattisella ”vapaudella” ei ole aina käytössään välineitä torjuakseen maassa rehottavia turmelevia virtauksia.  Demokratiassa mahdollistuu myös yksilönvapautena hyötyä rahan voimalla lähimmäistensä kustannuksella näiden työstä. 

Lisäksi monipuoluejärjestelmä ei ole toimiva: Suomessa monipuoluejärjestelmässä on syntynyt tilanne, jossa lukuisat eri puolueet käyttävät erilaisia tunnuksiaan ja näennäisesti asettuen toisiaan vastaan, ja samalla muodostavat yhteisen linjan arvoliberalismin, monikulttuurisuuden, EU:n liittovaltioon tähtäävän tulonsiirtoautomaatin ja negatiivisen globalisaation hyväksymiseksi. Näennäiset eroavaisuudet puolueiden ideologiassa tai ohjelmassa vain hämää äänestäjiä. Valtamedia vielä lisää hämminkiä propagandallaan. Näin ollen puolueinstituutio palvelee eduskuntaa, jolla on vain muodollinen ylin päätäntävalta Suomessa, mutta joka on alisteinen Brysselille sekä globaalille valtaeliitille. 

Lisäksi kansanedustajat eivät edusta kansaa, vaan puoluekurin tavoitteita, mihin vaikuttaa myös puoluetuet. 

Nykyisessä sekavassa, materialistisessa ja ateistisessa maailmantilanteessa sopivin järjestelmä on yksi puoluejärjestelmä, joka pystyy keskittämään kansaa palvelevat edut tehokkaasti maansa ja kansansa eduksi. Tässä kansanedustajilta edellytetään toimessaan asettumista ensisijaisesti vain isänmaansa ja kansansa edunvalvojaksi. Täten he olisivat kansanedustajia. 

Tällaisessa järjestelmässä voitaisiin soveltaa monarkiaa eli kuningaskuntaa siten, että valtionpäämies valittaisiin kuten kansanedustajatkin vaaleilla, joiden ei media voisi vaikuttaa ohjailevasti, sillä tiedotusvälineet olisivat kansallistetut. 

Valtionjohtajan tai kuninkaan virkakausi olisi esimerkiksi 4 tai 5 vuotta ja poikkeustilanteessa varahallitsija ottaisi vastuun maan johtamisesta. Yksi puoluejärjestelmä muodostaisi koalition, jonka tukena olisi vielä erialojen asiantuntijoista muodostettu ryhmä, joka vaikuttaisi merkittävästi päätöksiin. Kunninkaan valinta tapahtuisi kansan valitseman koalition ja asiantuntijaryhmän yhteistyönä. 

Kansallissosialismia soveltaen edistettäisiin työväenluokan asiaa, muiden muassa siten, että edistettäisiin työllisyyttä ja yritysvoittojen jakoa työntekijöille, pääomatulojen kontrolloimista, keinottelun ja koronkiskonnan kieltämistä (vankeusrangaistuksen uhalla), suuryrityksien sosialisoimista, pääoman herruuden lakkauttamista ja vapaakaupan sijaan omavaraistaloutta. Lyhyesti sanoen pidettäisiin yllä sääntelevää valtiovaltaa, työnarvon antikapitalistista korostusta ja pyrittäisiin rajoittamaan plutokratiaa sekä koron ja ulkomaanvelan vaikutusta kansallisessa talouselämässä. Suomen pitäisi siirtyä itsenäiseen talouspolitiikkaan, valtiolla olisi keskuspankki ja oma raha, jota se käyttäisi korottomasti investointeihin. Luonnollisesti maalla täytyy olla poliittinen ja taloudellinen tavoiteohjelma. Ulkomaisessa vaihtokaupassa maksuvälineenä soveltuisi sekä raha että tavaroiden vaihto. Lisäksi Suomessa täytyisi ehdottomasti aloittaa parlamentaarinen työskentely maan eroamiseksi Euroopan unionista, Eurosta ja Naton isäntämaasopimuksesta.  

Lopuksi 

Kun kansalle selviää se, että koronahysterialla ja niihin liittyvillä rajoituksilla, poikkeustiloineen on ensisijaisesti kysymys vallasta ja hallinnasta, missä kansallisvaltioiden kansanpetturipoliitikot  ajavat isänmaataan pakkolunastuskuntoon globaalin valtaeliitin hyväksi sekä maailmanhallituksen toteutumiseksi, avautuvat kansan silmät ymmärtämään silloin muutakin. 

Tällöin kansan silmät avautuvat ymmärtämään esimerkiksi sellaisia asioita, jotka liittyvät pankkijärjestelmään: 

Velkarahajärjestelmässä uutta rahaa syntyy tyhjästä aina, kun valtio on kuluttanut yli eli on tehnyt alijäämää. Tuoretta rahaa syntyy myös silloin, kun liikepankit luovat luottoja asiakkaileen. Maailmassa ei ole oikeastaan muuta rahaa kuin velkarahaa, joka on syntynyt tyhjästä pelkkinä kirjauksina liikepankin tai keskuspankin tietokoneelle. Rahaa puolestaan häviää lainojen lyhentämisen yhteydessä ja kansalaisten maksaessa verojaan.  

Suomen poliittisen johdon pitäisi käsittää, että vaurastumisen perustuu tuottavaan työhön, ja sen hedelmiin eli työn hyytymiin. Tällöin kysynnän ja tarjonnan lainalaisuuksien mukaan kuluttajien tulojen kasvu lisää kysyntää, joka puolestaan kasvattaa tuotantoa, jolloin talous kokonaisuudessaan vaurastuu. Finanssikeinottelu ja uudenliberalismin ideologian mukaiset globaalit rahoitusmarkkinat kasvattavat vain kansainvälistä velkapommia, joka ei voi olla räjähtämättä ja synnyttämättä globaalia talouskriisiä. Tällaisessa velkarahajärjestelmässä omaisuuden todelliset omistajat ovat kansainväliset pankkiirit. 

On syytä vielä täsmentää, että poliittinen valtakoneisto on valjastanut yritykset, palkansaajat ja kotitaloudet eli reaalitalouden kansainvälisen pankkiirieliitin ja globaalien megayhtiöiden lypsettäväksi. Nämä vaikuttavat kohoavaan energian hintaan kuluttaen kokonaiskysyntää sekä yritysten kilpailukykyä. Yksityistäminen ja yhtiöittäminen tuovat runsaita voittoja, mutta ne liukuvat reaalitaloudesta erilaisille rahoitusmarkkinoille sekä monikansallisille sijoittajille, jossa ne esimerkiksi kohottavat osakkeiden arvoa vaurastuttaen pientä globaalia suursijoittajien eliittiä.4 

Maailman pelastuksena on kuitenkin Emanuel Swedenborgin kynän kautta ilmestynyt Jumalan Sanan coelestiaalisen ja spirituaalisen Sanan merkityksen paljastuminen. Tämän Sanan sisäisen merkityksen paljastuminen on itseasiassa kristittyjen kauan odottama Herran toinen tuleminen ja  samalla  Uusi Kirkko. Tämä on siten myös Suomen pelastus ja vallankumouksen tukipilari. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Suomeenko kovat koronarajoitukset? Tätä sulkutila tarkoittaa eri puolilla Eurooppaa – ulkonaliikkumiskielto on arkipäivää (msn.com) 

Pääministeri Marin: Poikkeusolot alkavat maanantaina – ”Se mikä on tapahtunut muualla, voi tapahtua täällä” (msn.com) 

Johan van Dongen (14.2.2019). Modern Ghana. Why The World Health Organization Treats Bill Gates Like A President. Saatavina: Why The World Health Organization Treats Bill Gates Like A President (modernghana.com) 

Correlation Between 3790 Quantitative Polymerase Chain Reaction–Positives Samples and Positive Cell Cultures, Including 1941 Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 Isolates | Clinical Infectious Diseases | Oxford Academic (oup.com) 

Radio Islam. Media Power of the Jews in U.S. . Saatavina: http://islam-radio.net/islam/english/index_media.htm 

_ _ _  

1. Jewish Encyclopedia (1906). http://www.jewishencyclopedia.com/articles/12909-rothschild 

2. Karin Hudes (2013). http://www.globalresearch.ca/world-bank-whistleblower-reveals-how-the-global-elite-rule-the-world/5353130http://www.interpretermag.com/karen-hudes-rts-whistleblower-who-believes-world-bank-controlled-by-second-species/http://archives2013.gcnlive.com/Archives2013/sep13/PowerHour/0926132.mp3http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gHVgRgYdCsQ 

3. Kivi, Jaana (2016). Bryssel myyty (2016). 

4. Positive Money (22.9.2015). Overt Monetary Financing – dangerous drug or miracle medicine? (Lord Adair Turner) 

Muita tiedostoja 

Nova Hierosolyma 

Swedenborg, Emanuel. Worlds in space. Saatavina: https://newchristianbiblestudy.org/swedenborg/ 

26 kommenttia

 1. ”Maailman pelastuksena on kuitenkin Emanuel Swedenborgin kynän kautta ilmestynyt Jumalan Sanan coelestiaalisen ja spirituaalisen Sanan merkityksen paljastuminen.”

  Näin monet muutkin kuin ES:iin toivonsa laittavat ajattelevat. Että Jumala korvaa ihmisten hallitukset taivaallisella hallituksella, jota kutsutaan Jumalan valtakunnaksi. Tuo hallitus, jota johtaa Jeesus Kristus, alkaa hallita maata. Tulevaisuudessa Jumalan valtakunta kouluttaa ihmisiä elämään Jumalan normien mukaisesti.

  Tosiasia kuitenkin on ettei Jumala mitään tee meidän puolesta. Me olemme hänen työkalujaan ja meidän tehtävä on luoda se maailma jossa totuus, hyvyys ja oikeudenmukaisuus ohjaavat.
  Kuten kirjoittaja tuo esiin se ei onnistu ellei maata johda sellaiset henkilöt jotka ovat sitoutuneet Jumalan työkaluiksi noita asioita edistämään. Se demokratia joka nyt toimii ei tarjoa siihen mahdollisuutta kun siinä puolueet taistelevat omasta vallasta toisiaan vastaan kansan unohtaen. Seuraus on kansan tahdon syrjäytyminen kun ei tapahdu yhteistä sitoutumista koko kansasta tapahtuvaan huolenpitoon.
  Maata johtavien pitäisi siksi sitoutua vain maan ja kansan etua palvelevaan tavoiteohjelmaan ja kansan sitä toteuttaviin voimiin valitessaan itselleen edustajia eduskuntaan, eikä luottaa minkään puolueen johdon (tai eduskuntaan pyrkivän henkilön) puheisiin joilla kerätään kannatusta vain hyvän valta-aseman tai hyvän viran saamiseen. Poliittisesti tärkeä ihminen on vain silloin ja niin kauan kun hän tekee työtä kansan hyväksymän ja tukeman tavoiteohjelman eteen ja oman kansan parhaaksi.
  Näemme että tämä periaate ei ohjaa harvoja poikkeuksia lukuunottamatta maamme politiikasta vastuuta ottamaan pyrkiviä ihmisiä.
  IPUn (Itsenäisyyspuolueen) kaltainen tavoiteohjelmaa joka selvästi palvelee koko kansaa ja maamme itsenäistä päätäntävaltaa on hyvä esimerkki tästä. Siksi – ei mainosmielessä – siitä linkki tähän. Jos sen mukaan olisi toimittu niin emme olisi EU:ssa emmekä missään tekemisissä Naton kanssa. Eikä velkataakkamme olisi sitä mitä se nyt on. Olisimme itsenäinen maa joka päättää itse asioistaan emmekä tuhon partaalle ajautunut maa kuten nyt.
  https://www.ipu.fi/tavoiteohjelma
  Moni sanoo että demokratiassa ei ole mitään ohjelmaa vaan se toteutuu mikä voi kun eri puolueet hoitavat asioita omien etujensa mukaan. Siis taistelevat omasta vallastaan. Mutta kuten näemme se ei toimi hyvin ja kansan parhaaksi kun se mahdollistaa jonkun ryhmän tai oligarkin ylivallan. Juuri näin on käynyt meilläkin kun maa on viety EU:hun vastoin kansan tahtoa kun ei ole ollut selkeää perustuslakiin nojaavaa ja kaikkia sitovaa tavoiteohjelmaa.
  Perheessäkin tehdään yhdessä tavoiteohjelma jonka mukaan eletään ja se tehdään tilanteen vaatimalla tavalla ilman että kukaan ajaa vain omaa etuaan. Juuri näin pitäisi toimia myös valtiotasolla.
  Ne maat joilla on realistinen ja kansan yhdistävä tavoiteohjelma menestyvät. Ne joilla ei ole tuhoutuvat tai tuhoavat itse itsensä.

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
  1. EU-komissio esittelee EU-rokotepassin virallisesti maaliskuussa

   EU-komissio tekee maaliskuussa virallisen esityksen EU:n kattavan digitaalisen rokotepassin käyttöönotosta, sanoi EU-komission johtaja Ursula von der Leyen maanantaina.
   Oletko valmis: EU:n ylikansallinen passijärjestelmä tulee – rokotepakkojen kera. Siis jos et rokota DNA-mRNA-manipuoloivaa kokeellista rokotetta, et saa esimerkiksi matkustaa. Reilua?
   https://mvlehti.net/2021/03/02/eu-komissio-esittelee-eu-rokotepassin-virallisesti-maaliskuussa/

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
   1. Gallup: Yli puolet venäläisistä ei pelkää koronatartuntaa – Enemmistö uskoo kyseessä olevan bioase

    Uuden mielipidetutkimuksen mukaan alle joka kolmas venäläinen harkitsee COVID-rokotteen ottamista. Alle joka neljäs venäläinen uskoo, että koronavirus on kehittynyt luonnollisesti ja enemmistö uskoo sen olevan tarkoituksellinen bioase.

    Venäjällä on käyty laajaa keskustelua jo vuoden ajan siitä, että onko COVID-19 bioase. Lukuisat asiantuntijat sanovat niin, ja heitä uskoo uuden tutkimuksen mukaan yli puolet venäläisistä. Missä on vastaava haastava ja moninapainen keskustelu Suomessa?
    https://mvlehti.net/2021/03/02/gallup-yli-puolet-venalaisista-ei-pelkaa-koronatartuntaa-enemmisto-uskoo-kyseessa-olevan-bioase/

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
  2. ”Ne maat joilla on realistinen ja kansan yhdistävä (sitä suojaava) tavoiteohjelma menestyvät. Ne joilla ei ole tuhoutuvat tai tuhoavat itse itsensä.”

   Läntisessä ’vapaassa maailmassa’ sitä ei ole ja siksi tuhoa ei voi välttää.
   Book Review: ”Disintegration” by Andrei Martyanov
   Indicators of the Coming American Collapse .. Amerikan edessä olevan tuhoutumisen merkit
   THE SAKER • MARCH 1, 2021
   https://www.unz.com/tsaker/book-review-disintegration-by-andrei-martyanov/
   Kyse ei ole vain Amerikan vaan koko läntisen maailman luhistumisesta jossa pornoteollisuuden osuus on merkittävä.

   Oppression by Orgasm? — Kuinka valkoinen nainen alistetaan huoraksi
   The Porn Industry as Jewish Anti-Fascist Activism & Cultural Terrorism … Pornoteollisuus juutalaisen antifasistisen aktivismin ja kulttuuriterrorismin muotona
   KENNETH VINTHER • FEBRUARY 26, 2021
   https://www.unz.com/article/oppression-by-orgasm/
   Pieni ote linkin paljastavasta artikkelista, siitä kuinka pornoteollisuus suunnitelmallisesti tuhoaa läntisen kulttuurin
   Porn as a Jewish Industry
   Kerl acknowledges in his article that the most notorious pornographers in American history — Ruben Sturman and Steven Hirsch — are Jewish.
   Porno juutalaisena teollisuutena
   Kerl myöntää artikkelissaan, että Amerikan historian tunnetuimmat pornografit – Ruben Sturman ja Steven Hirsch – ovat juutalaisia. … Pornojohtaja James Deen, joka on tehnyt useita haastatteluja juutalaislehdelle Haaretz ja Jewish Daily Forward, jopa sanoi, että hänen juutalainen identiteettinsä vaikuttaa hänen työhönsä:

   ”Pornografiaa – aivan kuten aborttia, feminismiä, homojen oikeuksia ja pedofilian normalisointia – edistää planeetan rikkain ja tiukimmin organisoitunut etninen ryhmä etnisen poliittisen aktivismin muodossa. Juutalaiset pitävät pornografiaa keinona torjua ”fasismi” ja sosiaalinen syrjintä ja tehdä yhteiskunnasta turvallinen juutalaisille. Pornoteollisuus on yksi haara suuresta juutalaisesta kulttuuri-marxilaisesta projektista, jonka tarkoituksena on purkaa valkoisen, länsimaisen sivilisaation arvoja, heikentää länsimaisia tapoja rakentaa merkitystä ja tehdä kulttuuristamme kaoottinen ja merkityksetön. Pornografia on ase, juutalaisen ”kulttuuriterrorismin” muoto, ja juutalaiset myöntävät sen vilpittömästi.

   Nykyään noin 89% nuorista miehistä ja 31% nuorista naisista myöntää katsovansa kovaa Internet-pornografiaa, ja altistumisen keski-ikä on arvioitu 11-vuotiaaksi. Google Analytics osoittaa, että pornoliikenne kasvaa 4700% koulun jälkeen, kun lapset palaavat kotiin koulusta. Pornografia on niin läsnä kaikkialla, että altistuminen kovapornografialle, mukaan lukien erityisen poikkeavan ja äärimmäisen fetissitoiminnan kuvaaminen, on tutkimuksen mukaan tunnistettu ”normatiiviseksi” lapsuuden kokemukseksi. Pornografian täydellisten sosiologisten seurausten ymmärtäminen on epäilemättä vaikeaa, kun otetaan huomioon lähes mahdoton löytää kontrolliryhmä, jota ei ole altistettu kovalle pornografialle. On kuitenkin hyvin kohtuullista olettaa, että pornoteollisuus vaikuttaa syvällisesti, ellei keskeisin vaikutus nuorten seksuaalisuuden muodostumiseen ja heidän asenteisiinsa vastakkaisen sukupuolen edustajiin. Ja kuten edellä keskusteltiin, tätä materiaalia tuottava teollisuus tuottaa tarkoituksella yhä graafisempaa, poikkeavampaa ja vihamielisempää valkoista materiaalia, joka on suunniteltu työntämään hyväksyttävän rajat ja järkyttämään ja herkistämään katsojia.”

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
  3. ”Poliittisesti tärkeä ihminen on vain silloin ja niin kauan kun hän tekee työtä kansan hyväksymän ja tukeman tavoiteohjelman eteen ja oman kansan parhaaksi.”
   Tämäkö on kansan parhaaksi toimimista?
   Omaa valtaahan tässä pöngitetään. Ja iljettävällä tavalla vetoamalla muuhun kuin pätevyyteen toimia kansan parhaaksi.

   Tähän löytyy aikaa: Sanna Marin ”tähtijulkkis” Joonas Nordman Showssa

   Julkaistu 03.03.2021 12:06, 2943 lukukertaa

   Pääministeri ilmoitti ekonomisti Tuomas Malisen julkisiin pyyntöihin Marinille osallistua ”reiluun TV-debattiin” käsittelemään EU:n elvytyspakettia, että ”siihen ei ole aikaa koko keväänä”. MTV uutisoi nyt, että aikaa on kuitenkin löytynyt viihdeohjelmaan.
   https://mvlehti.net/2021/03/03/tahan-loytyy-taas-aikaa-sanna-marin-tahtijulkkis-joonas-nordman-showssa/

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Marinin hallitus on kuin syöpä yhteiskunnan rakenteissa joita se toimillaan koko ajan tuhoaa. Kun ihmisen elimistössä havaitaan syöpäkasvain se pyritään poistamaan mahdollisimman nopeasti.
    Miksei samaa tehdä kun tuo pahanlaatuinen kasvain on yhteiskunnan rakenteissa?

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
 2. Sillassa ollaan tällä hetkellä ja pahasti näyttää siltä, että romahduksen kautta saattaa silmät avautua laajoilla joukoilla joka tuo sitten muutoksen, mutta se vaatii ensin aika syvällä käyntiä.

  Voi olla ettei sekään auta ja siitä seuraa pitkä todella aneeminen kausi. Se voi kestää 2100 -luvulle, mutta eihän tässä maailmassa mikään ole ollut ikuista eli kai se globaali baskakin joskus päättyy – tosin tällä menolla täällä on silloin pitkälti eri kansa ja jos mutiaisilla pitää jotain järkevää saada aikaiseksi niin sitä ei tapahdu eli voi olla, että elämme viimeisiä edes jotenkin valoisia päiviä.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 3. KORONA MAHDOLLISTAA VALLANKUMOUKSEN
  Koronahuijauksen on määrä jatkua vuoden 2025 loppuun. Tästä ovat kertoneet mm. WEF ja Rockefeller säätiö. Olemme siis vasta alussa. Tavoitteena on pienyritysten ja monien ammattialojen totaalinen tuho, jolloin suurin osa väestöstä joutuu valtion maksaman avun varaan. Valtion valtavat lainat lamaannuttavat koko talouselämän, joka ajautuu kansainvälisen talouseliitin ohjaukseen. Kansojen itsenäisyys on menetetty ja muodostetaan uusi maailmanhallitus. Näin on tulevaisuus, jolleivat kansat ryhdy kapinoimaan ja väännä niskat nurin kansainvälisiltä miljardööreiltä ja muulta eliitiltä. Kaiken takana on juutalaisten salainen maailmanhallitus eli Siionin Viisaat, joka viime kädessä ottaa kaiken vallan itselleen. Kaikki on ollut suunniteltua jo vuosia ennen koronaepidemian puhkeamista. Vääriä positiivisia tuloksia antavia RT-PCR-testipakkauksia levitettiin ympäri maailmaa kymmeniä miljoonia kappaleita vuosina 2017-2018. RT-PCR-testillä voidaan tavalliset kausiflunssat koodata COVID-19-tapauksiksi ja pandemia jatkuu. Mikä muu selittää sen, että kaikissa maissa tavallisia flunssaepidemioita ei esiintynyt viime vuonna lainkaan. Koko ihmiskunnan pakkorokotus on lähestymässä. Ja kaikki tämä valtava kansainvälinen rikos tapahtuu valhepropagandan ja tiukan sensuurin suojassa. Meillä rikollisia ovat presidentti ja hallitus sekä THL. Muut ottavat komentonsa näiltä. Eduskunta uskoo THL:ää ja on voimaton. Valtamedia uskoo THL:ää ja hallitusta. Vallitsee tiukka sensuuri: THL:n vastaisia näkökantoja sensuroidaan. Ainoastaan vaihtoehtomedioissa paljastetaan totuus koko systeemistä.
  Mutta löytyy positiivisiakin asioita. Vuosikymmeniä jatkunut epäisänmaallinen toiminta lähestyy loppuaan, ja kansasta nousee koronahuijauksen vastaisia liikkeitä, jotka yhdistyessään yhteisten vaatimusten puolesta saavat suuren yleisön näkemään historian pahimman kansainvälisen rikoksen. Löytyy myös älykkäitä ihmisiä, jotka kykenevät johtamaan syntynyttä vallankumousta, jossa taistelu käydään tiedottamisen aseilla. Valtamedia puolustaa valhetta ja vallankumoukselliset totuutta. Tästä alkaa kumous, joka johtaa itsenäisen Suomen uudestisyntymiseen.
  ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(12)Miinusääni(2)
 4. Suomi tulee luhistumaan parissa vuodessa sulkutilojen ja rokotehaittojen takia. Samalla maahan tulee yhä lisää vieasväestöä jotka eivät sopeudu yhtä kiltisti määräilyyn
  Kuten rokotuksiin ja kokoontumiskieltoihin.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 5. Missään muussa maassa ei ole niin helppoa ulkomaalaisena huijata sosiaalietuuksia, kuin Suomessa. Nyyhkytarinoilla eli valheilla kela ja sossu tädit antavat aina heti rahaa autokouluun, autoon, ajokorttiin, polttoainekuluihin, auton huoltoihin, uusin älypuhelimiin, kannettaviin, taulutelevisiohin ja moniin muihin asioihin. Ahmed kertoo, että on hämmästynyt kuinka tyhmiä suomalaiset kela ja sossutädit ovat. Kaikki valheet menevät läpi jopa aivan uskomattomatkin. Ahmed on vakuutunut siitä, että suomalaiset ovat maailman tyhmimpiä ihmisiä. Ahmed kertoo, että kaikki islamistit pitävät suomalaisia maailman tyhmimpinä ihmisinä. Kantasuomalaiset ovat roskaväkeä ja me islamistit vihaamme suomalaisia ja raiskaamme naisianne, lapsianne, poltamme autonne, asuntonne, teemme rikoksia ja tapamme kantasuomalaisia. Muutenkin sikailemme maassanne ja te kohtelette meitä silti kuninkaina, kertoo Ahmed. Me todella vihaamme teitä suomalaisia olette maailman tyhmimpiä ihmisiä ja te ette kelpaa muuhun kuin raiskattavaksi tai tapettaviksi.

  Maailman avokätisin ja maailman helpoiten ulkomaalaisten huijattavissa oleva sosiaaliturvanne herättää vain syvää vihaa ja halveksuntaa ulkomaalaisissa. Siihen päälle kun lisätään ammattivalehtelija päättäjänne, jotka ovat avoimesti islamisoimassa maatanne ja käyttämässä yli 13 miljardia euroa vuodessa kaikkiin ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuksilla, kertoo Ahmed. Suomalaiset pitää teurastaa ja lopettaa, koska maailman tyhmimmällä kansalle ei ole oikeutta olla olemassa, lopettaa Ahmed. Vankila ja kiinnijääminen ei pelota Ahmedia, koska huijattuja sosiaalietuus rahoja suomalainen yhteiskunta ei juuri koskaan saa takaisin ja hyvin harva ulkomaalainen jää kiinni sosiaalietuuksien huijaamisesta. Ahmed lähettää joka kuukausi kotimaahansa 15 000-20 000 euroa huijattuja sosiaalietuus rahoja, jotka sukulaiset nostavat ja tallettavat Ahmedin Irakilaiselle pankkitilille, jolloin suomalainen yhteiskunta ei saa koskaan huijattuja rahojaan takaisin. Juuri tällä lailla suurin osa ulkomaalaisista huijaa rahaa ja se jää lähes aina melkein täysin yhteiskunnan tappioksi. Ulkomaalaiset huijaavat yli 3 miljardilla eurolla sosiaalietuuksia vuodessa. Vankilanne on, kuin hotelli joten se ei ulkomaalaisia pelota, kertoo Ahmed. Ulkomaalaiset lähettävät huijattuja sosiaalietuus rahoja kotimaihinsa noin 3 miljardilla eurolla vuodessa. Jokaista yhtä paljastunutta ulkomaalaisten tekemää sosiaalietuushuijausta kohti jää selvittämättä yli 30 000 ulkomaalaisten tekemää sosiaalietuushuijausta.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 6. SULKUTILAN JÄRJETTÖMYYS
  Hallitus julisti kolmen viikon sulkutilan alkaen 8.3.2021. Viime keväänä samanlainen sulkutila vaati valtiolta tukea 20 miljardia euroa, kun Suomen valtion budjetti on noin 57 miljardia. Nyt taas valtio joutuu ottamaan lisää velkaa ehkä toiset 20 miljardia. Millä tällainen 40 miljardin velka maksetaan? Ja kun kyseessä on vain tavallinen flunssavirus korona. Koronan vaarallisuutta on tahallaan liioiteltu. Meillä on ollut paljon tappavampia influenssoja, eikä mitään sulkutoimia ole tarvittu. Kysymyksessä on järjetön agenda, jota johtaa rokotevalmistajien hallitsema WHO (maailman terveysjärjestö). Monia pienyrityksiä uhkaa konkurssi ja työttömyys kasvaa. Koronaan kuoli viime vuonna Suomessa noin 500 ihmistä, kun tavalliseen kausiflunssaan kuolee vuodessa noin 500-2000 ihmistä. Tehohoidossa on ollut säännöllisesti alle 40 henkeä, kun tehohoitopaikkoja on noin 400. Kokonaiskuolleisuus ei noussut viime vuonna verrattuna aiempiin vuosiin. Eli kysymyksessä ei ole kuin lievä kausiflunssa. Kun nyt ihmiset rokotetaan tällaista kausiflunssaa vastaan, niin vastaavasti heidän oma immuunipuolustuksensa heikkenee. Parempi olisi antaa viruksen kiertää ilman rajoituksia populaatiossa hankkimassa immuniteettia. Toki heikkokuntoisia vanhuksia kuolee, kuten muissakin virustaudeissa, mutta sen tähden ei kannata yhteiskuntaa sulkea. Nyt puhutaan ”muuntoviruksista” ja ”brittimuunnoksesta”, mutta onko itse asiassa kyseessä vain tavallinen kausiflunssavirus, josta RT-PCR-testi antaa positiivisia tuloksia? Minne kausiflunssa on hävinnyt? Miksi RT-PCR-testiä ei tutkita, vaikka sitä vastaan on kohdistettu voimakasta kritiikkiä? RT-PCR-testi antaa vääriä positiivisia tuloksia jopa Coca Colasta. Suomessa tehdään tuhansia RT-PCR-testejä joka päivä. Yksi testaus maksaa 127,85 euroa ja valtion budjettiin on varattu testauksiin tälle vuodelle peräti 1,4 miljardia euroa! Testaus on siten erittäin kannattavaa bisnestä ja valtio maksaa. Eräät tutkimukset osoittavat, että jopa yli 90 % testituloksista on vääriä positiivisia, jotka sitten julistetaan ”oireettomiksi tartunnoiksi”. Koko koronavouhotus on itse asiassa suuri rikos ihmisyyttä ja yhteiskuntaa kohtaan. Mutta suomalaiset on saatu valheellisella propagandalla uskomaan, että korona on vaarallinen virus, johon ei ole muita parannuskeinoja kuin rokotus, vaikka tehokkaita parantavia lääkkeitäkin on. Kaikki tähtää siihen, minkä esitti juutalainen miljardööri Bill Gates: koko ihmiskunta on rokotettava. Bill Gates on maailman suurin rokotebisnesmies, joka on tienannut rokotebisneksellä kymmeniä miljardeja dollareita. Bill Gates on myös suurin WHO:n rahoittaja ja vaikuttaja.
  Jos nyt tulee voimaan ulkonaliikkumiskielto, niin kehotan kaikkia kansalaisia kansalaistottelemattomuuteen: liikkukaa ulkona niin kuin ennenkin. Myös ravintolat: pitäkää auki putiikkia kuten ennenkin. Kun kaikki yhtyvät tällaisiin protesteihin, ei virkavalta ehdi kaikkia rangaista. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
  1. Ulkonaliikkumiskielto tai edes siitä puhuminen sekä kenties koulujen ja kauppojen sulkeminen Suomessa on totaalista mielettömyyttä. Ravintoloitakin suljetaan aivan turhaan. On ilmiselvää, että valtio harjoittaa meillä valtioterroria ja mielivaltaa ja sillä on tarkoitus pystyttää liikkumista rajoittava koneisto, johon terveyspassit on helppo istuttaa. Kansaa totutetaan ilman syytä rajuun sotatilan tunnelmaan tai siinä synnytetään voimakasta suuttumusta, ärtymystä ja pelkoa, jota pyritään suuntaamaan niitä kohtaan, jotka eivät noudata sääntöjä. Kyse on kollektiivisesta rankaisemisesta. Suomi on jo ajettu alas ja turha ja järjetön sekoilu sulkutilojen kanssa todistaa tämän satavarmasti. Mitään kansaa edustavaa hallintoa meillä ei ole, vaan globalistinen miehityshallinto, joka käy piirityssotaa suomalaisia vastaan. Mahdollista vastarintaa on jo pehmitetty pitkäkestoisella ja kulttuuria muovaavalla tiedotussodalla ja, ikävä kyllä, saatu aikaiseksi lammaskansa. Sama kampanja on tietenkin vedetty läpi kaikissa länsimaissa ja saatu aikaiseksi jopa Suomea suuremmat peruuttamattomat tuhot. Kansainvälisyyttä ihailevat typerykset halusivat loppuun asti viedyn koronahulluuden meillekin ja saavat nyt haluamansa.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
 7. Tsekissä aloittivat jo paluun kommunismiin, sotilaat ja poliisit kadulla valvomassa covid tekosyyn vuoksi, vaikka silkkaa terrorismiahan tuo on oman maan kansalaisia vastaan .Tulee väistämättä nyt mieleen että tuo sama käsikirjoitus on se mitä klaus schwab ym nyt käskevät Marinin tekevän Suomessa, nythän juuri uutisoitiin että Vantaa pyytää virkaapua puolustusvoimilta.

  https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/socialist/czechoslovakia-returning-to-communism/

  Marin tuhoaa Suomen . Kymmenä miljardeja velkaa tästä Marinin toimista, ja firmat menee konkurssiin, kun lisäksi ihmisiä joutuu työttömäksi niin ei näitä velkoa enää makseta pois, joka on tarkoitus nimenomaan, suuri velka on tarkoitus muun kaiken paskan lisäksi, se takaa Globalisteille jatkuvan otteen Suomesta jolloin onkin vaikeampaa itsenäistyä .

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 8. Näin mafia toimii jo meidänkin maassa
  Poliisi vei ”koronaepäillyn” naisen väkisin kodistaan Iisalmessa – Järkyttävä video ja ääninauha viranomaisten toiminnasta!

  Julkaistu 03.03.2021 08:44, 6437 lukukertaa

  Poliisi tunkeutui ”koronaepäilyn” naisyrittäjän kotiin ja siirsi hänet pakkokeinoin järkyttyneen lapsen läsnäollessa COVID-testiin Iisalmessa. Sairaalassa nainen kahlittiin vuorokaudeksi sänkyynsä ja lukittiin suljetulle osastolle, jossa hän odottaa apua lakimieheltään kokemaansa viranomaisten väki- ja mielivaltaa vastaan.
  ”Hänet haettiin väkisin kotoa poliisin toimesta käsiraudoissa ja vietiin Iisalmen sairaalaan, jossa häneltä otettiin väkivalloin nenänielusta sorron välineenä käytettävä surkea PCR-testi, vaikka hän yritti sanoa, että hänellä on sairaus, joka aiheuttaa verenvuodon herkästi”, Tiihonen kertoo.
  https://mvlehti.net/2021/03/03/poliisi-vei-koronaepaillyn-naisen-vakisin-testattavaksi-iisalmella-jarkyttava-video-ja-aaninauha-viranomaisten-toiminnasta/

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 9. Suomessa historiallinen tyhjennys globaalin valtaeliitin taskuun, sanotaan artikkelin otsikossa.
  Myös Mike Whitney pohtii tätä asiaa ja vetää tässä monelle yllätyksenä Venäjän presidentti Vladimir Putinin globaalin valtaeliitin vastustajaksi. Loistava ja toivoa antava kirjoitus Venäjän presidentin asenteesta Lännen oligarkkien ’giljotiinikapitalismiin’, joka nyt hallitsee läntisen maailman ahneita ja maailman tuhoavia ’universaalin poliittisen projektin’ moraalittomia ja rikollisia korporaatiokapitalisteja, jonka luettuaan tajuaa kuinka typerä meidän poliittinen johtomme on kun kehtasi lähettää Haaviston antamaan ohjeita kuinka Venäjän tulisi toimia ja kuinka suorastaan sekopäinen se on sitoessaan meidät lännen fasistisiin systeemeihin.
  Kannattaa lukea koko artikkeli. Tässä vain muutama ote ja joku pääosin kone-suomennos.
  Putin Blasts W.E.F. Honchos at Davos Gabfest … Putin tyrmää WEF-pomoja Davosin foorumilla
  MIKE WHITNEY • MARCH 2, 2021
  Why is Vladimir Putin standing up to the richest and most powerful men in the world? Why is he bad-mouthing their “pet project” Globalization and trash-talking their “Great Reset”? Does he really think these corporate mandarins and “silver spoon” elites are going to listen to what he has to say or does he realize that they’re just going to hate him more than ever? Why is he doing this?
  … Miksi Vladimir Putin seisoo maailman rikkaimpien ja voimakkaimpien miesten edessä? Miksi hän mollaa heidän ”lemmikkiprojektia” globalisaatiota ja heittää roskakoriin heidän ”suuren palautuksen” (Reset’in)? Ajatteleeko hän todella, että nämä yritys oligarkit (mandarit) ja ”hopealusikka” eliitit kuuntelevat hänen sanojaan vai tajuaako hän, että he vain vihaavat häntä enemmän kuin koskaan? Miksi hän tekee näin?

  Putin hyväksyy myös valtion suuremman puuttumisen talouteen, jotta voidaan tasapainottaa ”murskata ja napata” kapitalismin tuhoisampia vaikutuksia. Ja samaan aikaan kun hän torjuu nopeat ja kauaskantoiset rakennemuutokset (Suuri palautus), jotka saisivat aikaan massiivisen yhteiskunnallisen mullistuksen, hän tukee valtiolle suurempaa roolia välttämättömän finanssi-poliittisen elvytyksen, työllisyyden ja varallisuuden oikeudenmukaisemman jakamisen takaamisessa. Tämä ei tarkoita, että Putin tukee valtiososialismia. Hän ei tue. Hän vain tukee kapitalismin säännellympää ja hyvänlaatuisempaa muotoa, joka poikkeaa ”palaneen maan” mallista, jota tukevat WEF: n ja muiden elitististen järjestöjen voimakkaat jäsenet. (Tämä on myös Kiinan tukema valtiokapitalismin muoto.)

  … Mitä se tarkoittaa, että Venäjän nykyinen presidentti painottaa nyt ohjelmaa, joka on lähes identtinen Franklin Delano Rooseveltin taloudellisen Bill of Rightsin kanssa? Eikö se näytä hiukan omituiselta? Loppujen lopuksi Putin on uskollinen ortodoksinen kristitty, vahva perinteisen perheen kannattaja, itsensä sosiaali-konservatiiviksi tunnustava ja vaikeuksista epäonnistuneesta Neuvostoliitosta selviytyjä. Kuka olisi voinut ajatella, että tällainen mies tukisi ohjelmaa, joka tarjoaa ihmisarvoisen elintason jokaiselle yhteiskunnan jäsenelle heidän olosuhteistaan riippumatta?

  … Mutta se on järkevää, eikö olekin? Putin pyrkii palaamaan 1900-luvun kapitalismiin voimakkaasti säänneltyyn ”kukoistusaikaan”, jolloin työntekijöiden palkat olivat edelleen nousussa, kun korkeakouluopetus ja terveydenhuolto olivat edelleen kohtuuhintaisia ja kun American Dream oli vielä keskitason kaverin ulottuvilla.
  Putin haluaa palauttaa optimismin. Hän haluaa välttää sosiaaliset levottomuudet toteuttamalla ohjelmia, jotka tarjoavat varallisuuden oikeudenmukaisemman jakautumisen. Tämä ei ole paluuta kommunismiin. Se on järkevä tapa pehmentää rajoittamattoman kapitalismin ankarampia vaikutuksia, jotka tällä hetkellä tuhoavat lännen.

  … Kuvittele poliittinen johtaja, joka tosiasiassa asettaa ihmisten tarpeet ja hyvinvoinnin etusijalle syvätaskuisten lahjoittajiensa ja yrityskaverien intressien edestä. Kuvittele johtaja, joka seisoi silmästä silmään isojen rahapoikien kanssa ja kertoi heille, että heidän järjestelmänsä ”imi” ja että he ottivat liikaa itselleen jättämättä mitään kenellekään muulle. Kuvittele johtaja, joka halusi lisää kritiikkiä, demonisointia ja rangaistuksia ”totuuden valtaan nousun estäjille” ja pysyy tavallisten työväestöjen, eläkeläisten, irtisanottujen ja muiden tämän globalistisen ryöstöärjestelmän uhrien puolella.
  Syy siihen, miksi Putin puhui WEF-foorumilla ja vaarantaa itsensä, johtui siitä, että Putin on yksi ”hyvistä kavereista”, jotka todella uskovat, että kaikki ansaitsevat ripauksen ihmisarvoiseen elämään. Ja se erottaa Putinin muista maailman johtajista tänään. Hän ei vain ”puhu puhetta”, vaan myös ”kävelee tietä”.
  https://www.unz.com/mwhitney/putin-blasts-w-e-f-honchos-at-davos-gabfest/

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Oma näkemykseni, jonka olen täällä jo tuonut aiemmin julki, on ettei ole olemassa sellaista kaikkien maiden johdon käsittävää nwo- tai ’davos’-eliittiä joka puhaltaisi yksimielisesti samaan globaalin ’korporaatio-kommunismin’ hiileen. Sitä yllä oleva Mike Witneyn artikkeli vahvasti tukee.
   Sellainen ajatus, joka monilla on, että kaikki konfliktit ja sodat olisivat vain tuon kaikkia maita hallitsevan Illuminaatiksi kutsutun mafian ’hajota-ja-hallitse’ teatteria, ja että siksi on samantekevää kenen puolella on kun mihinkään ei voi kuitenkaan vaikuttaa, on selvästi ristiriidassa tosiasioiden kanssa.
   Globaalia hegemoniaa ja yksinapaista maailmaa tavoittelee lähinnä sionisti-eliitti lakeijoineen ja sille on siihen selkeä uskonnollinen ja v-muurari perusta tai motiivi. http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=227577
   Sionistit ovatkin valloittaneet läntisen maailman (anglo-amerikkalais-sionistisen kulttuurin) jossa heidän yli-valtansa on kiistaton ja näyttää nyt vain vahvistuvan sionisti Bidenin ja USAn neokonnien johdolla. Ja silloin sen sisällä tapahtuva nahistelu ja itse luotu terrorismi sopii hyvin olemaan pelkkää tätä valtaa lisäävää teatteria itsenäisyyttään ja vapauttaan puolustavaa kansallista tahoa vastaan (mikä näkyy hyvin USA:ssa: Trump vs. Biden) ja myös globaalia hegemoniaa sotien avulla lisäämään pyrittäessä.
   Tuo globaali hegemonia merkitsee lähinnä Kiinan ja Venäjän valloittamista tai alistamista yhteiseen juoneen eli sionistien tai ’rotsild-mafian’ valtaan. Mutta nuo maat eivät ole asiasta innostuneita vaikka niiden sisällä toimiikin oma sisäinen globalisti-mafian rahoittama ja johtama ’5.kolonna’ jota vastaan ne joutuvat käymään puolustussotaa ja joka tekee kaikkensa hajottaakseen ne. Tuon kolonnan toiminnan rajoittaminen ja kieltäminen tulkitaan meillä osoituksena maiden totalitaristisesta luonteesta kun se todellisuudessa on aivan muuta eli oman maan eheyden ja suvereenisuuden turvaamista.
   Oman näkemykseni mukaan tuo haluttomuus on todellista, ei mitään teatteria jota tuo mafia kulissien takana lopulta johtaisi. Faktat puhuvat sen puolesta että ne todella haluavat säilyttää itsenäisyytensä eivätkä ole innostuneita myymään maataan ja kansaansa mafialle. Niitä johtava eliitti ei näytä myöskään olevan samalla tavalla imperialistinen kuin rotsild-mafian johtama länsi eikä ahneuden riivaama ja vain omaa etuaan ajavaa ja kansastaan piittaamatonta tai kansan ja isänmaansa myyvää kuten meidän ja kuten sionisteista koostuva eliitti aina on. Siksi niitä ihan aidosti painostetaan ja uhataan sodalla eikä kyse ole teatterista jota Illuminaatin ’näkymätön käsi’ ohjaa.
   Toisaalta voi ajatella että jos olisi olemassa sellainen ns. Illuminaatti johon niidenkin johto-eliitti kuuluisi niin miksi kaikki turha ja näennäinen ’kulissi-kädenvääntö’ ja ’hajota-ja-hallitse’ sotiminen kun maailma silloin voitaisiin hetkessä yhdistää tuon kaikkien yhdessä kumartaman mafian vallan alle ja luoda sen haluama ’globaali rotsild-kommunismi’, joka on vain ’kaappi-kommunismia’ (korporaatio-kommunismia) jossa vain sionistit kelpaavat johtoon NL:n malliin – tai Bidenin malliin. https://www.magneettimedia.com/biden-juutalaiset-valkoisen-talon-cian-nsan-ja-rahaministerion-johtoasemiin/ Ja ovathan sekä Kiina että Venäjä selkeästi ilmoittaneet etteivät ole kiinnostuneita sellaisesta eivätkä ole kommunistisia maita kuten meille valheellisesti kerrotaan vaan valtio-kapitalistisia maita joissa valtio ohjaa taloutta eikä markkinavoimat valtiota kuten meillä. Niillä on myös oma pankkinsa ja ne ovat siten toisin kuin me velkaorjuuden valinneet pääosin riippumattomia myös rotsild-mafian rahoista. Siis periaatteessa ’suvereeneja demokratioita’ (vastuussa vain itselleen ja kansalleen) ja täysin sopimattomia mafialle ja sen ’kommunismille’.
   Myös se, että kaiken kaikkiaan Kiinan ja Venäjän muutkin pyrkimykset ovat selkeästi eri luokkaa kuin lännen, enemmän rakentavia kuin hajottavia, tukee sitä että ne kulkevat omaa tietään eivätkä ole globalisti-mafian ohjauksessa tai hallinnassa. Toisin kuin meitä niitä ohjaa valtiomies eliitti joka haluaa edistää valtioiden keskinäistä rauhaa, niiden sisäistä eheyttä ja kansalaisten rauhallista ja tervettä elämää, siis aivan päinvastoin kuin meillä kun muita tuhoavia sotiakaan ei saisi estää http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=227661
   ja kulttuuriamme hajottavien, moraalisesti rappeuttavien ja kulttuurin selkärangan tuhoavien voimien kuten satanististen rituaalien, väkivaltaa lisäävän, naisia huoriksi alistavan ja perheitä hajottavan pornoteollisuuden tulee saada riehua vapaina ilman mitään rajoja.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
  2. Kummallinen ja irrationaalinen vastarinta tälläkin sivustolla on Putinia ja Venäjää kohtaan. Jos joku Lännen johtaja esiintyisi samalla tavalla kuin Putin niin hänestä tehtäisiin iso numero ja ylistettäisiin maasta taivaisiin mutta kun kyseessä on Venäjän johtaja niin mitään hyvää ei arvosteta.
   Tässä näkee kuinka aivopestyä kansa on.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. TESTAUSTEN MIELETTÖMYYS
  THL ilmoittaa, että viikolla 8 suoritettiin 137000 RT-PCR-testausta. Yksi testaus maksaa 127,85 euroa. Yhteensä siis viikossa kului testauksiin 17,5 miljoonaa euroa! Ja kun tietää, että RT-PCR-testi antaa vääriä positiivisia tuloksia jopa yli 90 %, niin kyseessä on suuren luokan tyhmyys ja rikos. Mieletöntä verovarojen tuhlausta ja samalla valheellisen pandemian luomista, millä pohjustetaan muita rajoitustoimia. Sulaa hulluutta. Tällaiseen mielettömyyteen pitäisi jo puuttua. Kun testaukset lopetettaisiin, niin pandemia päättyisi ja ihmiset saisivat kaikessa rauhassa sairastaa tavallisia räkätautejaan. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 11. KORONAHUIJAUKSEN TARKOITUS ON TUHOTA TALOUDET
  Koronahuijaus tulee jatkumaan tiukkoine rajoituksineen vielä neljä vuotta. Tänä aikana kansat velkaantuvat niin, että taloudet romahtavat ja ajautuvat velkojien syliin: WEF:n Great Reset (suuri nollaus) tulee olemaan tosiasia. Tämä on Maailman talousfoorumin (WEF) päätavoite ja sitä seuraa uusi maailmanjärjestys. Tulee digitaalinen henkilötodistus rokotetietoineen, pakkorokotus ja yhä tiukemmat rajoitukset. Tätä kestää vuoden 2025 loppuun asti, jonka jälkeen muodostetaan maailman rahaeliitin (jonka ydin ovat Siionin Viisaat) diktatuuri, jota on kuvattu WEF:n ja Rockefeller-säätiön ohjelmissa. Kaikki vapaat kansalaisoikeudet on poistettu ja korvattu totaalisella orjuudella. Ei ole mielipiteen vapautta, vaan eliitti päättää, mitä pitää ajatella ja tehdä. Kaikki tämä saadaan aikaan tekemällä tehdyllä valheellisella koronapandemialla, joka perustuu RT-PCR-testiin ja tiukkaan sensuuriin. Totuuden tietäjiä vainotaan ja lopuksi vangitaan. Tämä kaikki odottaa meitä ellemme ryhdy täyteen informaatiosotaan hallitusvaltaa ja valtamediaa vastaan. Suomen valtionvelka on nyt noin 123 miljardia euroa (valtion budjetti viime vuonna 57 miljardia euroa). Vuoden 2025 lopussa se on ehkä 250 miljardia euroa. Kun korkoja nostetaan, emme pysty lyhentämään velkaa ja maksamaan korkoja, joten seuraa totaalinen romahdus. Vielä pystymme estämään tämän tekemällä vallankumouksen. Vaaleilla tätä järjestelmää ei kumota. Nykyinen demokratia on hampaaton ja kansainvälisten voimien armoilla. Vain todellinen vallankumous voi pelastaa Suomen. Onneksi on joukko ihmisiä, jotka ymmärtävät kaiken tämän, mutta se joukko on liian pieni. Pyytäkäämme Jumalalta apua, ilman sitä emme selviä.
  ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 12. Sanna Marin on globaalin rikollisen ns. ”eliitin” eräs suomalaisista käsikassaroista – siinä missä suuri joukko muitakin suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoa ajavista maanpetturipoliitikoistamme:

  ”Helsingin yliopisto kehitti halvan koronarokotteen – Marin valitsi huippukalliin ulkomaisen vaihtoehdon”,
  https://www.partisaani.com/editorial/2021/03/03/helsingin-yliopisto-kehitti-halvan-koronarokotteen-marin-valitsi-huippukalliin-ulkomaisen-vaihtoehdon/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Rokotehan on aivan turha ja tarpeeton koska mitään koronavirusta ei ole. On vain A ja B influenssa virus eli kyseessä on niiden helposti leviävä muunnelma.
   I say there is no Covid 19, it is fictitious. … So what we’re dealing with is just another flu strain like every year, COVID 19 does not exist and is fictitious.

   By Derek Knauss and Prof Michel Chossudovsky
   https://www.globalresearch.ca/clinical-lab-scientist-covid-19-fake-wake-up-america/5737013
   Lyhyesti: korona on pelkkä normaali kausiflunssa eikä testi ole lainkaan luotettava.
   https://mvlehti.net/2021/03/04/paivan-video-selkein-a-viruksen-eiku-muuntoviruksen-aiheuttama-tartuntaketju-yle-uutiset/
   —–
   Kansainvälinen järjestö vaatii Iisalmessa pidätetyn Merike Sirelpuun vapauttamista – ”Kauhukampanja ja joukkopsykoosi” [Video]

   Kansainvälinen rauhan- ja ihmisoikeuksien järjestö World Freedom Alliance on julkaissut perjantaina vaatimuksen Iisalmella 1.3.2021 pidätetyn ”koronaepäillyn”, Merike Sirkelpuun, välitöntä vapauttamista. Aktivisti Henna Maria on julkaissut voimakkaan vetoomuksen viitaten törkeään ihmisoikeusloukkaukseen kauhukampanjan keskellä.
   https://mvlehti.net/2021/03/05/kansainvalinen-jarjesto-vaatii-iisalmessa-pidatetyn-merike-sirelpuun-vapautusta-kauhukampanja-ja-joukkopsykoosi-video/

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 13. Kansainvälinen järjestö vaatii Iisalmessa pidätetyn Merike Sirelpuun vapauttamista – ”Kauhukampanja ja joukkopsykoosi” [Video] … hieno, erittäin hieno video

  ”Me ei olla valtion omaisuutta. Valtiolla ei ole oikeutta testata ketään ilman heidän aikaisempaa vapaaehtoista ja tietoista suostumustaan”, kansalaisaktivisti Maria sanoi ja muistutti kansainvälisestä Unescon ihmisoikeusjulistuksesta, joka tarkottaa universaalia ihmisoikeutta.

  ”Pysähtykää hyvä jumala, lopettakaa tämä vaino! Suomen kuuluisi olla oikeusvaltio. Minua ei ole ikinä hävettänyt niin paljon, kun näin, että poliisi oli julkaissut tämän naisen kasvot heidän sivuillaan, vaikka normaalisti edes raiskauksesta epäiltyjen kasvoja ei julkaista. Mutta nyt ns. ”sarjalevittäjä” on uusi häpeäpilkku Suomessa.”

  ”Jokainen lääkäri, sairaanhoitaja, joka nyt rikkoo valaansa. Jokaikinen poliisi, joka valtion rakkina kääntyy kansaa vastaan. Jokaikinen opettaja, joka kiusaa maskittomia oppilaitaan ja syrjii heitä. Jokaikinen kansanedustaja, valtion päättäjä ja tuomari, joka päätöksillään nyt tuhoaa omien kansalaistensa elämää ja maansa. Jotka myyvät tulevat sukupolvet astronomisiin velkoihin – farmaseuttisen teknokraattisen hirmuvallan orjiksi – muistakaa: Te olette henkilökohtaisesti vastuussa teioistanne, moraalinen vastuu on teidän käsissä.”

  ”Mitä tapahtui Merikelle on äärimmäisen huolestuttava tilanne, mutta jääköön se historiaan varoittavana esimerkkinä siitä miten voi käydä, kun ihmiset kadottaa moraalisen kompassinsa ja kuinka ihmisten systemaattinen terrorisointi saa kansan hulluuden partaalle. ”

  Valtamedian propagandan sokaisemille hän sanoo faktoja, mm:

  Yleinen kuolleisuus ei ole noussut 2020
  Yleinen kuolleisuus on päinvastoin laskenut, kuten Espanjassa
  PCR-testiin perustuvat ”positiiviset” on lääketieteellinen petos
  PCR-menetelmä ei sovellu diagnoosien tekemiseen
  Koronakuolemiksi kirjataan pitkäaikaisesti monisairaat saattohoidosta
  Kuolemiksi luokitellaan myös ”epäillyt” koronatartunnat
  Sulkutoimia kritisoivat asiantuntijat sensuroidaan valtamediasta
  Oireettomat PCR-positiiviset eivät tartuta ketään
  COVID-virusta ei ole standardien mukaan eristetty

  ”Oireettoman PCR-positiivisen käsite on petos. Jos olet oireeton, tarkoittaa, että olet terve. Niin kuin aina ennenkin”, Maria sanoi. ”Terveiden ihmisten lukitseminen karanteeniin on vangitsemista!”

  https://mvlehti.net/2021/03/05/kansainvalinen-jarjesto-vaatii-iisalmessa-pidatetyn-merike-sirelpuun-vapautusta-kauhukampanja-ja-joukkopsykoosi-video/

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 14. SANNA MARIN ON ISÄNMAAN PETTÄJÄ
  Sanna Marin on ensimmäisiä, jotka asetetaan syytteeseen isänmaan pettämisestä, kun vallankumous tapahtuu Suomessa. Sanna Marin hylkäsi Helsingin yliopiston kehittämän halvan rokotteen, jonka se kehitti muutamassa kuukaudessa, ja hyväksyi ulkomaisen kalliin rokotteen, jonka turvallisuudesta ei ole mitään takeita. Sanna Marin ottaa muissakin suhteissa määräyksiä kansainvälisiltä voimilta, jotka hallitsevat THL:ää WHO:n kautta, joka on täysin kansainvälisen eliitin ja Siionin Viisaiden hallinnassa. WHO:lta tulevat typerät maskisuositukset, sulkutilamääräykset ym., joilla ei ole minkäänlaisia tieteellisiä perusteita. Päinvastoin, esim. maskit ovat selvästi terveydelle vaarallisia etenkin lapsilla aiheuttaen aivovaurioita. Sulkutilat eivät estä virusten leviämistä. Kaiken muun lisäksi Sanna Marin hyväksyy valheellisen ja kalliin RT-PCR-testin maksimaalisen käytön, jonka kustannukset ovat esim. tälle vuodelle 1,4 miljardia (sic!) euroa. RT-PCR-testi antaa vääriä positiivisia tuloksia, vaikka mistä, ja niin ”brittimuunnokset” sun muut huijaukset esitetään koronaviruksina, vaikka todennäköisesti on kyseessä aivan muu virus; koronaepidemia meni ohi viime kesänä. Kun RT-PCR-testi tutkitaan tieteellisesti, havaitaan vuosisadan petos. Mutta Sanna Marinilla on hallussaan valtamedia ja nyt hän vielä keskittää tiedottamisen koronasta valtioneuvostolle eli sananvapaus yhä kaventuu. Koska uskon vallankumouksen voittoon koronahuijauksessa, näen jo sieluni silmillä Sanna Marinin siinä, missä muutkin isänmaan petturit: hirsipuussa. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 15. Kansalle Venäjän pelko on todella täysin irrationaalinen ja järjetön asia sillä jos pahimmassa tapauksessa Venäjä meidät miehittäisi niin kansan tilanne siitä tuskin mitenkään huononisi. Päinvastoin voisi ajatella että se oli lottovoitto. Pääsisimme kaaoksesta jossa nyt olemme rauhallisen, hyvin menestyvän, hyvät energia- ja ruokavarat omaavan valtion kainaloon. Mitä pelättävää siinä tavikselle olisi?
  Mutta eu- ja globalisti-eliitin kannalta tilanne onkin kokonaan toinen. Sen pelko on rationaalista sillä sen asema melko varmaan heikkenisi tuntuvasti. Siksi se propagoi vahvasti Venäjää vastaan ihan ’leipänsä’ ja valtansa pohjalta hyvin motivoituneena.

  Maamme itsenäistyminen ja eroaminen EU:sta herättää vastustusta juuri siksi kuten Suomen hallituksen, presidentin ja mädäntyneiden eu-virkamiesten erottaminenkin.
  Liian moni poliitikko ja virkamies hyötyy myös henkilökohtaisesti kun on mukana EU:n raskaissa byrokratia rattaissa ja koneistoissa kuunteluoppilaana.
  Nämä henkilöt eivät halua kuulla mitään EU-erosta koska se merkitsisi heidän oman rahantulonsa (’hillotolpan’) loppua. He tekevät kaikkensa, jotta kaikki jatkuisi kuten tähänkin asti. Suomen kansan etu ei siinä juurikaan mitään paina.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 16. Onhan tämä aivan päivänselvä asia että suomen asioista ei päätä suomen kansalaisten hyvinvointia kunnioittava sakki vaan nämä poliitikot vain toistavat meille säännöt mitkä ovat päätetty globaalisti suljettujen ovien takana. Meillä ei ole tippaakaan itsenäisyyttä enää jäljellä vaan tämä on juuri se maailmanhallitus mistä on puhuttu jo kauan. Kaikki tapahtumat mitä tapahtuu muualla maailmassa tapahtuu suomessa. Muutamat maat ovat saaneet pitää järkensä pelissä mukana ja kansalaisten hyvinvointi on heille tärkeää missä ei ole sulkutiloja esim. Ruotsi, Islanti, Taiwan jne. Tässä ei ole enää paljon mitään tehtävissä koska ihmiset ei toimi ennen kuin on jo liian myöhäistä.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat