Sillat palavat Suomesta Venäjälle

Presidentti Sauli Niinistö ja pääministeri jatkavat likasanko politiikkaansa Venäjän suuntaan juutalaiseliitin kontrolloiman Yhdysvaltojen suoman “turvallisuuden” tunteen vahvistamana. 

Suomen poliittinen johto toimii sionistisen Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin suurvaltapolitiikan edistäjänä kotimaassaan ja Suomen turmioksi. 

Niinistö sanoi hiljattain, että Euroopan ja Venäjän suhteeseen tuli Aleksei Navalnyin tuomion jälkeen syvä railo, joka vaikuttaa myös Suomen ja Venäjän suhteeseen.  

Niinistön mukaan Euroopan unionin ulkopoliittinen edustaja Josep Borrell tapaa Venäjän johtoa piakkoin. 

Niinistö toteaa, että toimeen on kuitenkin tultava, koska Suomella ja Venäjällä on yli 1 300 kilometriä yhteistä rajaa. 

Niinistö toivoo, että Venäjän viranomaiset pidättäytyvät väkivallasta mielenosoittajia kohtaan. 

Suomi vaatii edelleen sionistirikollisen Navalnyin vapauttamista. 

Suomella ei ole oikeutta puuttua Venäjän sisäisiin asioihin 

Miksi rikollista sionistia ja NATOn agenttia A. Navalnyitä pitää virallisen Suomen puolustella? 

Navalnyi tuomittiin heinäkuussa vuonna 2013 viiden vuoden vankeuteen kavalluksesta. Syytte oli seurausta siitä, että hän kavalsi 400 000 euroa kirovilaiselta metsäyhtiöltä. Tuomiota arvostelivat poliittiseksi ihmisoikeusjärjestöt, Britannia, Saksa, EU ja Yhdysvallat.1,2 Vuonna 2014 Navalnyi syylistyi jälleen petokseen ja joutui siitä oikeuteen, ja hänet tuomittiin kolmen sekä puolen vuoden ehdolliseen vankeuteen. Navalnyin veli Oleg Navalnyi tuomittiin samassa oikeudenkäynnissä ehdottomaan vankeuteen.3 Kun Navalnyi palasi Saksasta tammikuussa 2021, poliisi pidätti hänet. Navalnyi joutui oikeuteen ehdonalaisen tuomionsa ehtojen rikkomisesta.4 Lisäksi viranomaiset avasivat Navalnyita vastaan kaksi uutta rikostutkintaa. 

Navalnyitä syytetään toisen maailmansodan veteraanin kunnianloukkauksesta. Verkkolehti Meduzan mukaan oikeuskäsittely on alkanut. Navalnyi on paikalla lasikopissa, ja myös hänen puolustusasianajajansa ovat paikalla. Lännen ihailema oppositiojohtaja on siis täysin rikollinen tyyppi. 

Meidän ei tarvitse luottaa nykyiseen Yhdistyneisiin Kansakuntiin nojautuessamme YK:n peruskirjaan, jonka pitäisi velvoittaa kunnioittamaan valtioiden suvereniteettia, jota Suomi ei nyt kunnioita, kun se on törkeällä tavalla puuttunut Venäjän oikeuslaitoksen toimiin Navalnyi-jutussa. 

Eihän Venäjän oikeuslaitoksen elimet ole rappeutuneet, että virallisen Suomen pitäisi sen toimiin puuttua, mutta kuinka on tilanne Suomen oikeuslaitoksissa? 

Miksi Suomen täytyy vaatia rikollisen Navalnyin vapauttamista?

Heti ensimmäiseksi on sanottava, että virallinen Suomi kuin myös muutkin läntisten valtioiden hallinnot, ovat rahoitusjärjestelmältään, taloudeltaan, politiikaltaan, kulttuuriltaan, yhteiskunnaltaan, koulutukseltaan ja “uskonnoltaan” täysin ytimiään myöten juutalaismafian eli perkeleen hallinnassa. Esimerkiksi Suomi ei ole vielä päivääkään ollut rahoitusjärjestelmältään ja uskonnoltaan itsenäinen. Nykyisin olemme negatiivisen globalisaatio ’orjia’ tai ’torppareita’. Tästä nykyisestä Suomen yhteiskunnallisen kulttuurillisen, moraalillisen ja taloudellisen selkärangan murtumisesta saamme välillisesti kiittää tietysti nykyistä maamme poliittisia vallanpitäjiä. 

Kansanpetturi ja sionistipresidentti Sauli Niinistö. Kuva: Nicklas Thegerström

Yllä oleva näin esitettiin selventämään nykyistä hämmentävää tilannetta, missä maamme politiikan huiput, presidentti sekä pääministeri ovat molemmat erikseen aivan ilman häveliäisyyttä takertuneet arvostelemaan Venäjän oikeuslaitoksen toimintaa.  

Kansanpetturi pääministeri Sanna Marin. Kuva: Claudio Bresciani/TT

Ennen muuta Suomessa poliittinen johto täyttää tunnollisesti pienimmätkin globaalin valtaeliitin pyynnöt ja käskyt, niin tottahan kotimainen mafiamme tässäkin Navalnyin tapauksessa kaikella tarmollaan osallistuu Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin likasanko kampanjaan Venäjää vastaan, minkä (kampanja) tarkoituksena on, ja on ollut, läntisen väestön ja Venäjän kansan vastakkainasettelu.  

Tämä vastakkainasettelu on tapahtunut osittain juutalaiseliitin toimesta, mitkä voimat hallitsevat täysin Yhdysvaltoja, EU:ta (Walt, Stephen ja Mearsheime 2006; 2007. Ginsberg 1996) ja jopa Venäjää (Steinhauser 1994, Wilton 2000, Solženitsyn 1974 ja  2009). 

Tässä olikin vastaus tämän luvun kysymykseen eli Sauli Niinistö ja muu Suomen poliittinen kärki ovat globaalien pankkiirien ja kasvottomien ylikansallisten sijoitusyhtiöitten lakeijana Suomessa. Niinistö on toiminut, ja toimii USA-johtoisen NATOn agenttina maassamme, jonka jenkkiarmeija on jo miehittänyt repiäkseen entistä suurempaa kuilua Suomen ja Venäjän välille. Suomen poliittinen johto toimii sionistisen Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin suurvaltapolitiikan edistäjänä kotimaassaan ja Suomen turmioksi. 

Lisäksi virallisen Suomen tukeen sionistirikolliselle  Navalnyinille vaikuttaa tietenkin se, että Navalnyinillä on yhteydet Venäjän juutalaisiin talousrikollisiin kuten esimerkiksi Mihail Hodorkovskiin, jolla on yhteydet juutalaisen George Sorosin Avoin Venäjä -säätiöön. 

Sitä vastoin Sauli Niinistö ei huomaa mitään epäoikeudenmukaisuutta terroristivaltioiden Yhdysvaltojen ja Israel “ihmisoikeuksissa”, jotka ovat suoranaisia murhakoneistoja, missä kiduttamistakaan ei ole unohdettu. Niinistö suorastaa nuoleskelee Israelin ja Yhdysvaltojen saappaita. 

Lopuksi 

Suomessa on täysin unohdettu maan geopoliittinen asema  pitkänä rajana itäisen naapurin kyljessä. NATO toimii etupäässä paperijärjestönä, jolla kuitenkin on moniportainen sotilashallinto esikuntineen, mutta sillä ei ole sotilasjoukkoja. Niinpä sotavoimat muodostuisivat jäsenvaltioiden puolustusvoimista, joiden käyttöön luovutus olisi jäsenvaltioiden päätettävissä. Yksikään NATOn jäsenmaa, puhumattakaan Yhdysvalloista, eivät välitä vähääkään Suomen turvaamisesta, mikäli lännen ja Venäjän välille syntyisi konflikti tai, jos Suomen alueella oleva Yhdysvaltojen johtaman liittouman puskurivyöhyke Suomen maa- ja ilmatilassa muodostaisi uhan Venäjälle. Silloin Suomessa kuoltaisiin viimeiseen “Nato-sotilaaseen” saakka. 

Suomessa on ilmeisesti vieläkin enemmistön kannatus valtamedian ja Brysselin villakoirien valheille. Tämä herättää todellakin kummeksumista, vaikka Eurooppa, Suomi mukaan luettuna, on Yhdysvaltojen protektoraatti eli puskurialue Venäjää vastaan. Suomen vallanpitäjien typerä ulkopolitiikka Venäjän suhteen palvelee vain ja ainoastaan Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin suurvaltapolitiikkana, jonka yhtenä tarkoituksena on vahvistaa Yhdysvaltojen sillanpääasemaa Euroopassa. 

Markku Juutinen 

Lähtee 

 1. Helsingin Sanomat 19.7.2013, s. A 18 
 1.  Venäjän oppositiojohtaja Navalnyille viiden vuoden vankilatuomio Helsingin Sanomat. 18.7.2013. Helsingin Sanomat. Arkistoitu 20.7.2013. Viitattu 18.7.2013. 
 1. Niemeläinen, Jussi & Hakala, Pekka: Venäläinen oppositiohahmo Navalnyi tuomittiin kavalluksesta Helsingin Sanomat. 30.12.2014. Arkistoitu 30.12.2014. Viitattu 30.12.2014. 
 1.  Oppositiojohtaja Aleksei Navalnyin vangitsemisoikeudenkäynti alkoi Moskovan esikaupungin poliisiasemalla – Navalnyi: Tämä on korkein laittomuuden taso Yle Uutiset. Viitattu 18.1.2021. 
 1.  Venäjä | Moskovassa lentokentällä kiinni otetun Aleksei Navalnyin vangitsemiskäynti alkoi yllättäen poliisiasemalla Helsingin Sanomat. 17.1.2021. Viitattu 18.1.2021. 

John Mearsheimer and Stephen (2006). London Review of Books; Walt The Israel Lobby. Lunastettavissa: https://www.lrb.co.uk/v28/n06/john-mearsheimer/the-israel-lobby   

Ginsberg, Benjamin (1993). The Fatal Embrace: Jews and the State. Chicago: by The University of Chicago. 1-2, 103 s.   

Walt, Stephen ja Mearsheimer, John (2007). The Israel Lobby. Audio Renaissance, a division of Holtzbrinck Publishers LLC  

Wilton, Robert (2000). ROMANOVIEN VIIMEISET PÄIVÄT Kuinka tsaari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin. Tabernaculum Dei ry.   

Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky. S 148.   

Solženitsyn, Aleksandr (1974). Vankileirien saaristo:(Arhipelag GULAG) 1918-1956 Tukholma: Wahlsröm & Widstrand.   

Solženitsyn, Aleksandr (2009). 200 vuotta yhdessä.   

_ _ _ _  

https://yle.fi/uutiset/3-11767257

Meduza (2020). Второй за неделю суд над Навальным. На этот раз — о «клевете на ветерана» Суд допросил свидетелей обвинения. Следующее заседание — 12 февраля — Meduza 

More Links Uncovered Between George Soros and – 知乎 (zhihu.com) 

Jewish Power and Influence in U.S. and World Business and Finance – Radio Islam (islam-radio.net) 

Juutalaisuuden opinkappaleet – Radio Islam (islam-radio.net) 

The Jews behind Internet – Radio Islam (islam-radio.net) 

Islam Radio: http://islam-radio.net/    

Kirjallisuutta ja tiedostoja  

https://newchristianbiblestudy.org/swedenborg/

Kivilohkare, Benjamin (2020). Herran Toinen Tuleminen, Johdatus Emanuel Swedenborgin teologisiin kirjoituksiin. Saatavina: http://novahierosolyma.fi/Kirjauutuus%3A-Herran-Toinen-Tuleminen.php  

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla: https://www.magneettimedia.com/voitto-perkeleesta-kymmenen-kaskyn-avulla/   

19 kommenttia

 1. Minä toivon, että nyt kun koko Eu on julistamassa Venäjälle pakotteita ja sotaa, jostain löytyisi Suomen politikkoihin sen verran selkärankaa että kahdenväliset suhteemme saadaan normalidoiduiksi jälleen. Niin kulttuurivaihdon kuin markkinoidenkin osalta.

  Kun Amerikan presidenttinä oli Korealaisten kutsuman ”ilkeä musta apina”, suomalaiset politikot kilvan nuolivat sitä ja asettivat mitä mielikuvituksellisimpi sääntöjä kahdenvälisiin suhteisiimme. Sen vuoksi Suomesta monta pitkäaikaista yritystä ajautui konkurssiin. Ny meillä olisi mahdllisuus normalisoida suhteemme entisiksi. Jos vain suomalaiset poitikot ymmärtävät olla nöyriä ja kiitollisia siitä historiasta jolla Neuvostoliitto ja Venäjä ovat Suomea taloudellisesti tukeneet kaikkina näinä vuosina.

  On isänmaallisuuden aika. On aika luopua dollari-orjuudesta ja vaihtaa se rajanaapurin rupla-aikaan. Sillä BRICS-maiden kansantalous on kasvava markkina-alue. Toisin kuin sotaisa ja alati kurjistuva dollari-maailma.

  Minä toivon Putinille terveyttä ja pitkää ikää. Ja Suomelle MIG:ejä.

  Plusääni(8)Miinusääni(4)
  1. Muistutan mr poison Kremlissä on tappanut ja myrkyttänyt tunnettuja toimittajia ja politikkoja 55 kpl, ainoastaan 1 promille pystyy tilaamaan yksityiskopterin ja pääsee tunnin sisällä vasta aine hoitoon Saksaan tai Englantiin, jotka ainoana tuntevat lybyanka myrkyt, eli myrkytettyjä venäläisiä, Ukrainan sodan vastustajia on ehkä miljoonia.
   Navalnyn rikos oli se ettei hän koomassa Saksassa ollessaan mennyt poliisille ilmoittautumaan Moskovaan, joka hänen tuli tehdä aina kahden viikon välein.
   Nyt sanon magneetti media että jos sanot että myrkytetty kommassa ollut Navalnyn onkin se rikollinen ja tämä miljoonia ihmisiä salaa myrkyttänyt (kuolin todistukseen merkattu sydän pysähdys, sillä vain 2 maata Euroopassa pystyy tutkimaan Vladimir poison, In myrkkyjä ja magneetti median mielestä tämä joka on eniten maapallolla myrkyttänyt ja tappanut on täysin syytön.

   Teillä on hyviä terveys palstoja niitä luen, mutta pyydän magneetti mediaa nyt oikaisemaan valheensa sillä se ei ole navalnyn rikollisuutta, jos vlad. Poison myrkyttää hänet ja myrkky koomassa ei osannut mennä Moskovan poliisille saksta ilmoittautumaan, eikä saksan lääkäritkään olisi laskeneet häntä hengitys koneista irti, joten navalnyn on magneetti median mielestä rikollinen kun ei kuollutkaan, jos nyt olisitte ihmisen asialla ja julkisesti pyytäisit anteeksi venäjän palkka trollina olemisesi, tämähän on ihan selvää.
   kyllä magneetti medialla on oikeus taju sekaisin eli magneetti media hyväksyy miljoonien myrkyttämisen kun sen tekee Kremlin vlad. Poison. Hyvä, tuli selväksi, ketä magneetti media tukee! Ja myös se että mangeneetii media hyväksyy miljoonien myrkytyksen
   Ja vaatii suomea ostamaan ja myymään erityisen vaaralliselta myrkky mieheltä. Eli jos joku ei tee juuri sellaista sopimusta kuin p s y k o p a t h s a d i s t vald. Poison tahtoo mangneettimedia on sitä mieltä että vlad. Poison on oikeassa kun myrkyttää kaikki jotka on hänen kanssa eri mieltä, se on kuule niin että jos myrkky miestä mielistelet hän tappaa jos myrkky miestä ojennat hän tappaa, jos myskky miehen hallitukselta et osta mitään etkä myy mitään, saatat säilyä hengissä, ihan samalla tavalla hän on Suomessa myrkyttänyt ihmisiä, mutta Suomessa ei ole lubyanka myrkkyjen taitajaa, eikä niitä osata Suomessa epäillä eikä tutkia, heidät haudataan ”äkillinen sydänpysähdys” diaknoosilla.

   Nyt tuli selväksi kenen pussiin mangeneetii media pelaa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Nää venäjän mafian fabrikoimat keinotekoiset kavallus syytteet navalnille on vain krelmin valhe peliä, nimittäin Kreml on nyt mafian vallassa jota johtaa FSB n sisälää oleva rahan pesu osasto, joka varastaa mafiaa käyttäen niin zasprom kaasua Ukrainaan menevästä putkesta kuin venäjän terveyden hoitoon menevää rahaa,
   Joten kuka tommosen hallinnon. Korruptio syytteisiin navalnia kohtaan uskoo

   Tappoi Sergei Magnitskin myös siksi että jäjitti verotoimistolle menevän rahan kavalluksen joka meni Sveitsin, cypryksen kautta jostain ja päätyi yksityisten Kremlin suojissa olevien rahan pesijäin nimissä liikekiinteistöihin jonnekin New York, kiin
   Ja silloinen vero johtaja palkittiin hyvään virkaan Kremlissä, jonka vaimolla on järkyttävät miljoona sijoitus tulot Sveitsissä jne.
   Eli FSB on Putinin alla ja hän on pääjohtaja ja hänen alla on myös FSB n rahan pesu yksikkö, joka on vanha, hyvin vanha v. 1987 tuttu trumpin kanssa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. NIINISTÖ JUUTALAISTEN P-NUOLIJA
  Presidentti päättää Suomen ulkopolitiikasta. Niinistö on vastuussa siitä, että Suomen suhteet Venäjään, tärkeimpään naapuriimme, ovat huonot. Niinistö selvästi ihailee USA:ta ja Israelia ja kumartaa holokaustihuijaukselle. Paasikivi ja Kekkonen kääntyisivät haudoissaan. Sanna Marin harjoittaa samaa USA:n ja EU:n Venäjän vastaista politiikkaa, mikä näkyi Navalnyin tapauksessa. Venäjän oikeuslaitoksen itsemääräämisoikeutta ei kunnioiteta, vaan rikollista Navalnyitä kyllä puolustellaan. Kun USA ja Israel tekevät törkeitä ihmisoikeusloukkauksia, niin Niinistä ja Marin pitävät visusti suunsa kiinni. Suomen valtamedia osallistuu myös Venäjän vastaiseen politiikkaan. Eikö ymmärretä sitä, että Venäjä ja Kiina ovat tulevaisuuden valtioita, jotka tulevat johtamaan planeetan kehitystä. Venäjällä tosin on vielä voimakas juutalainen eliitti, mutta Kiinalla ei, ja Kiinasta tulee parissa vuosikymmenessä taloudellisesti maailman johtava valtio, ellei juutalaisten USA ryhdy sotimaan sitä vastaan. Suomalaisten kannattaisi jo nyt varautua Venäjän ja Kiinan nousuun sekä irtautua Natosta (isäntämaasopimus) ja tilata hävittäjät Venäjältä. Juutalaisten johtaman USA:n kanssa veljeily on Suomelle turmiollista pitkällä tähtäimellä. Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.globalresearch.ca
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(13)Miinusääni(3)
 3. Sitä kansa saa mitä valitsee
  Liian vanha presidentti ja liian nuori hallitus. Vanhana varsinkin, jos käyttää alkoholia, aivotoiminta heikkenee, eikä kokemus korjaa tilannetta. Nuorena aivot toimivat muttei ole käytännön elämän kokemusta, varsinkaan kun on teini-isästä alkaen ollut politiikassa.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 4. Introducing the headless chicken … Tämä The Saker artikkeli sopii kuvaamaan näitä tosiasioille sokeita isänmaansa myyneitä pettureita ja tuhoajia jotka ovat rakentaneet kansalaisten turvallisuuden rappioon ajautuneen ja sionistien vaarallisiin ja rikollisiin käsiin joutuneen maan vastuulle
  Esittelyssä päätön kana

  EU: lla (ja Helsingin herroilla) on SUURI ongelma: sitä johtaa petturi- ja lakeijailuokka, joka on täysin riippuvainen Yhdysvalloista. Okei, se ei sinänsä ole ongelma, johon viittaan. Viittaamani ongelma on sellainen, jota voimme kutsua päänsä menettäneen kanan ongelmaksi: kana voi juosta ilman päätä, mutta se ei varmasti tiedä missä se juoksee tai miksi.
  The Headless Chicken and the Bear
  THE SAKER • FEBRUARY 9, 2021
  The EU has a major problem: it is run by a comprador class which is entirely dependent on the United States. Okay, that by itself is not the problem I am referring to. The problem I am referring to is one we could call the problem of the decapitated chicken: a decapitated chicken can run without a head, but it sure does not know where it is running or why.
  … It appears that Russia and the EU are on a direct collision course. Frankly, I welcome it, in spite of the obvious dangers. Why? Because nothing except a real confrontation can bring EU politicians down to the real world back from the La-La land they currently live in. The Russian bear needs to smack down the headless chicken. Hard.

  When a real statesman speaks – Sergey Lavrov
  Todellinen valtiomies puhuu:
  Ymmärrän niitä, jotka ajattelevat, että Venäjä voisi olla aggressiivisempi reagoidessaan länsimaiden johtajien avoimesti vähemmän sivistyneisiin ja kohtuuttomiin puheen vuoroihin. Diplomaattisessa ja poliittisessa kulttuurissamme emme ole tottuneet turmelemaan retoriikkaa. Olemme kohteliaita ihmisiä ja olemme tottuneet saavuttamaan tavoitteemme sivistyneellä tavalla.
  Kuten sanomme: ”Jumala ei ole vallassa vaan totuudessa.” Meillä on myös hyvä sananlasku, joka tulisi muistaa: ”Hunaja on makeaa, mutta mehiläinen pistää.” Ne, jotka pitävät kohteliasta tapaamme heikkouden merkkinä, tekevät suuren virheen.

  I understand those who think that Russia could be more aggressive in reacting to the openly high-handed, unseemly rhetoric from Western leaders. In our diplomatic and political culture, we are not used to resorting to thuggish rhetoric. We are polite people and are used to achieving our goals in a civil and civilised manner. As we say: “God is not in power but in truth.” We also have a good proverb that should be remembered: “Honey is sweet, but the bee stings.” Those who take our polite manners for a sign of weakness are making a big mistake.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=227255

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 5. Venäjä: Lopettakaa kutsumasta Navalniyn ryhmää oppositioksi – ”He ovat NATO:n agentteja”

  Venäjän ulkoministeriön mukaan on korkea aika lopettaa Alexei Navalniyn ryhmää ”oppositioksi”. Ministeriön edustaja Maria Zakharova vaatii, että heitä tulisi kuvailla todettuihin realiteetteihin perustuen NATO:n agentteina eikä minään tavanomaisina poliittisina henkilöinä.
  https://mvlehti.net/2021/02/10/venaja-lopettakaa-kutsumasta-navalniyn-ryhmaa-oppositioksi-he-ovat-naton-agentteja/

  Nyt kun USA on jäänyt sionistien hallintaan on Venäjää kohtaan alkamassa kova propaganda kampanja jossa Navalnylla on iso hajottajan rooli. Putinin ja Lavrovin ei ole helppo pitää maataan tämän propagandan (johon mekin olemme sotkeutuneet) alla eheänä ja yksimielisenä. Maan oma ’5. kolonna’ tekee varmaan myös omaa työtään sionistien nwo-mafian hyväksi joka nyt täysin ohjaa USAn politiikkaa.
  ”Alexei Navalnya ylistetään lännen valtamediassa, mutta Venäjällä hänet nähdään vahvoin dokumentein ja lausunnoin perusteltuna – NATO:n masinoimana maanpetturina.”
  Saman voisi sanoa oman maamme pettäneestä johdostakin.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
  1. Moderni propagandaoperaatio: IS marssitti puolueelliset ”asiantuntijat” puolustamaan ns. EU:n elvytyspakettia

   Eduskunnassa käydään tänään lähetekeskustelu pääministeri Sanna Marinin hallituksen tukemasta ns. EU:n elvytyspaketista. Osana päätöksen lävitse junttausta, jota PS vastustaa välikysymyksellä, valtamedia pyrkii tukemaan hallitusta propagandalla.
   https://mvlehti.net/2021/02/10/moderni-propagandaoperaatio-is-marssitti-puolueelliset-asiantuntijat-puolustamaan-eun-elpymispakettia/

   Yksipuolisesti Marinin hallituksen miljardien eurojen maksutaakkaa ja talousvallan siirtämistä Brysseliin valtamediassa tukevat ns. asiantuntijat ovat kuitenkin kaikkea muuta kuin kompetenssin omaavia ja neutraalissa asemassa olevia henkilöitä.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
 6. — Miksi ihmiset tekevät mitä tekevät? — David Sims
  Todella idealististen miesten ja naisten voi olla vaikea ymmärtää, mutta valtaosaa ihmisistä, etenkin suurinta osaa idealisteina esiintyvistä, ei motivoi moraaliset periaatteet, vaan voiton ja tappion laskelmat, kirjoittaa David Sims
  IHMISET eivät YLEENSÄ (poikkeuksia siis on) käyttäydy moraalisten periaatteiden mukaisesti. Kun he toisinaan niin tekevät, se johtuu siitä, että ihmiset seuraavat ja odottavat heidän tekevän niin, ja heitä odottaa yleensä rangaistus, jos he eivät tee. Mutta enimmäkseen periaatteilla ei ole paljon vaikutusta ihmisen toimintaan.
  Mikä vaikuttaa, on ihmisen halu asemaan, hyväksyntä, seksuaaliset mahdollisuudet, sosio-poliittinen valta ja aineellinen hyöty.
  Kuvitellaan, että todella oikeudenmukainen tarkkailija voisi tarkastella meitä ja tuomita meidät. Hän näkisi joukon asianajajia, jotka kertovat valheita joko vapauttamaan syyllisen asiakkaan tai pettämään viattoman asiakkaan. Hän näkisi kansalaisten opetuksen ja historian opettajien opettavan valheita opiskelijoilleen. Hän näkisi poliisien tekevän julmia ja laittomia tekoja kansalaisille, koska heidät käskettiin, tai muuten pidättäisivät suojelun sitä ansaitsevilta, koska heitä niin käskettiin. Hän näkisi tuomareiden katsovan video todistuksia ja sitten röyhkeästi valehtelevan näkemistään. Hän näkisi toimisto työntekijöiden painostavan työntekijää josta eivät pidä saadakseen hänet irtisanotuksi.
  Tämä tarkkailijamme näkisi, että suurin osa ihmisistä toimii suurimman osan ajasta ikään kuin mellakoivassa väkijoukossa, … Suurimman osan ajasta rationaalisuus, moraali tai idealismi eivät määrää ihmisen toimintaa, paitsi kenties laboratoriossa, joka suorittaa tieteellisen kokeen.
  Ja jopa tutkijat valehtelevat suojellakseen apurahojaan.
  Ylivoimaisesti yleisin petoksen motivaatio on petturin halu säilyttää säännöllinen palkkansa. Palkkaan (se kytkeytyy hyvin usein myös valtaan siten että mitä suurempi valta-asema sitä suurempi palkka yleensä on) kohdistuva uhka saa useimmat ihmiset teeskentelemään ja uskomaan kaikkiin valheisiin, joita ovat kuulleet.
  By far the most common motivation for treason is the traitor’s desire to keep his regular paycheck. A threat to the paycheck will make most people pretend to believe every lie they ever heard.


  Tästä on helppo vetää johtopäätös että rahalla on suuri ellei suurin merkitys rehellisyydessä ja oikeudenmukaisuudessa ja että lakia ja sen valvontaa tarvitaan. Aikoinaan syntyneelle 10 käskylle on siis vahva peruste. Epäilemättä ne ovat syntyneet siellä missä niitä on eniten tarvittu ja missä niiden merkitys on ymmärretty.
  Ja nyt kun lakia rikotaan ja kumotaan sen tekevät juuri ne joiden itsekkyydelle ja vallanhimolle laista on eniten haittaa. He haluavat paluuta ’mellakoivaan tilaan’, kaaokseen, jossa on helppo toteuttaa omaa itsekkyyttä ja antautua korruptoitaviksi. Ikävä kyllä omat ulkopuolisen rahan johtamaa selkärangatonta hallitusta kumartavat kansanedustajamme ovat tästä loistava esimerkki joitakin poikkeuksia lukuunottamatta. Kuitenkin eduskunta on ylin vallankäyttäjä maassa joten se voisi estää presidentin ja hallituksen maata vahingoittavat toimet.
  Miksei se sitä tee????
  Why Do People Do What They Do?
  It may be hard for truly idealistic men and women like National Alliance members and the better kind of NV readers to understand, but the vast majority of humans, especially a majority of those who pose as idealists, are not motivated by moral principles, but by raw calculations of gain and loss.
  by David Sims
  https://nationalvanguard.org/2021/02/why-do-people-do-what-they-do/

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
   1. Kansanedustajamme ovat pääosin aivan kuten Ylen ja valtamedian toimittajat korruptoituneita suuren rahan palvelijoita joihin tuo yllä mainittu pätee erityisen hyvin.
    Päivän video: YLE raportoi poikkeuksellisen härskiä EU-propagandaa suorana eduskunnasta ”uutisissaan”

    Ja tästäkö pitää vielä maksaa? Kysellään, kun ”toimittaja” Maria Stenroos veti uusimman pohjanoteerauksen YLE:n tuottamassa EU-propagandassa. Hallitusta tukeva vuodatus kuultiin, kun eduskunnassa käytiin keskustelua ns. EU-elvytyspaketista ja -budjetista.
    https://mvlehti.net/2021/02/12/paivan-video-yle-raportoi-poikkeuksellisen-harskia-eu-propagandaa-suorana-eduskunnasta-uutisissaan/

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
 7. YLE sallii näköjään tällaisen durpaan kerjäämisen muillekin kuin presidentille
  Maija Vilkkumaa vaati Yleisradiossa sotaa Venäjää vastaan

  Julkaistu 10.02.2021 11:36, 4823 lukukertaa

  Monelta suomalaiselta loksahti varmasti suu auki YLE:n radio ykköstä kuunnellessa, kun globalismin agendaa tukeva muusikko Maija Vilkkumaa sanoi, että ”ellei Venäjän kansa nouse hallijoitaan vastaan, jonkun muun maan on mentävä sotimaan Venäjälle”.
  https://mvlehti.net/2021/02/10/maija-vilkkumaa-vaati-yleisradiossa-sotaa-venajaa-vastaan/

  Hyviä kommentteja

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 8. Maailma, jossa elämme, on pahojen pohattojen muodostama maailma. He ovat nykyaikaisia Demiurgeja, gnostikkojen pahoja luojia, varhaisen lahkon, joka asettui kirkkoa vastaan. Kuten Demiurgit, ne ovat käytännössä kaikkivoipia; vahvempia kuin valtio. Hallitus tarvitsee paljon lupia pennin käyttämiseen. Jos penniäkään on käytetty väärin, niin se kuulostaa jo ”korruptiolta”.
  ”Korruptio” on typerä käsite; soveltamalla sitä oligarkit eliminoivat valtion kilpailun, sillä he voivat maksaa mitä haluavat kenelle tahansa. Valtion on noudatettava monimutkaisia salaisia sääntöjä, kun taas pohatoilla ei ole tällaisia rajoja. Tämän seurauksena ne muokkaavat mieltämme ja elämäämme ja tekevät valtiosta köyhän laillisen kuninkaan voimakkaiden ja varakkaiden rahapohattojen keskelle.
  … Putin yllätti minut. Hän kieltäytyi ehdottomasti Schwabin ja hänen kaltaistensa tarjouksesta. Hän tuomitsi viimeaikaisen Covidia edeltäneen kasvun, sillä kaikki kasvu meni muutamaan syvään taskuun. Lisäksi hän huomautti, että digitaaliset jätit ovat vaarallisia maailmalle. Hänen omin sanoin: ”Nykyaikaiset teknologiajätit, erityisesti digitaaliset yritykset, kilpailevat tosiasiallisesti valtioiden kanssa. Näiden yritysten mielestä niiden monopoli on optimaalinen. Ehkä niin, mutta yhteiskunta ihmettelee, vastaako tällainen monopolia yleisiä etuja.
  Mogulit olivat todennäköisesti hämmästyneitä. Vuonna 2007 Münchenissä he nauroivat hänelle. Max Boot, venäläinen juutalainen emigrantti, kutsui Putinia ”täiksi, joka karjaisi” ja lisäsi: ”Putinin synkässä ja absurdissa retoriikassa voit kuulla imperiumin kuolevan”. Mad Max ei tiennyt vielä, mikä imperiumi on kuolemassa.

  Navalnya kannattavien demojen oli tarkoitus pehmentää Putinia 23. tammikuuta (Davosin puhe oli 27. tammikuuta), mutta ei. Päinvastoin. Venäjän presidentti ei pidä tyrkkimisestä.

  Putin surprised me. He flatly refused the offer of Schwab and his ilk. He condemned the manner of recent pre-Covid growth, for all the growth went into a few deep pockets. Moreover, he noted that digital tycoons are dangerous for the world. In his own words, “Modern technological giants, especially digital companies, are de facto competing with states. In the opinion of these companies, their monopoly is optimal. Maybe so but society is wondering whether such monopolism meets public interests”.
  The tycoons were probably amazed. In 2007 in Munich, they laughed at him. Max Boot, a Russian Jewish émigré, called Putin, “The louse that roared” and added, “in Putin’s sinister and absurd rhetoric, you can hear an empire dying”. Mad Max didn’t know yet which empire is dying.

  Putin was supposed to be softened up by pro-Navalny demos on January 23 (The Davos talk was on January 27), but he was not. Quite the reverse. The Russian President does not like to be pushed.
  The Tycoon Plot
  ISRAEL SHAMIR • FEBRUARY 11, 2021
  https://www.unz.com/ishamir/the-tycoon-plot/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Useimmat länsimaiset tiedotusvälineet (omamme mukaanlukien) kutsuvat venäläistä toisinajattelijaa Aleksei Navalnya sankariksi. Herra Navalny on nyt Venäjän vankilassa, ja arvostetuimmat sanomalehdemme kannustavat hänen Putinin vastaista ristiretkeä. Nämä ovat johtavien julkaisujen virallisia toimituksellisia lausuntoja.

   ”The Times -näkymä Alexei Navalnyn rohkeudesta: Venäjän sankari”, The Times, 23. joulukuuta 2020
   ”Aleksei Navalnyn ylimääräinen rohkeus”, New York Times, 17. tammikuuta 2021
   ”Navalnyn tulinen syytös” pienestä miehestä bunkkerissa ”voi täitä Putinin itsevaltaisuutta”, Washington Post, 2. helmikuuta 2021
   ”Guardianin näkemys Aleksei Navalnysta: tällainen rohkeus tarvitsee tukea”, The Guardian, 18. tammikuuta 2021
   ”Euroopan on seisottava Navalnyn kanssa”, Bloomberg, 4. helmikuuta 2021
   Mediakampanjassa merkittävintä on kuitenkin sen tekopyhyys. On epäilyttävää, että Alexei Navalny olisi sankari – ehkä ei edes vapaa ihminen – ”Vapaassa maailmassa”.
   … kuka määrittää totuuden? Rotujen tasa-arvon myytti on epäilemättä kaikkein tuhoisinta ”väärää tietoa”, joka on koskaan levinnyt. Kaupungit, koulut ja julkiset laitokset ovat pilalla, koska hallitsijamme yrittävät jatkuvasti pakottaa todellisuuden sopimaan tasa-arvoiseen fantasiaan. Me rodun suhteen realistit tarjoamme tosiasioita ja todisteita tämän fantasian torjumiseksi. Vastustajamme käyttävät tukahduttamista tai fyysistä voimaa pysäyttääkseen meidät ja luomalla yhä fantastisempia teorioita eriarvoisuuden poistamiseksi. Se on tyrannia, jota vastaan taistelen, en Vladimir Putinia vastaan.
   Tekisikö ”venäläinen toisinajattelija” paremmin ”vapaassa maailmassa”?

   Most Western media call Russian dissident Alexei Navalny a hero. Mr. Navalny is now in a Russian prison, and our most prestigious newspapers are cheering his anti-Putin crusade. These are official editorial statements from leading publications.

   “The Times view on Alexei Navalny’s bravery: Russian Hero,” The Times, December 23, 2020
   “The Extraordinary Courage of Aleksei Navalny,” New York Times, January 17, 2021
   “Navalny’s fiery indictment of the ‘small man in a bunker’ could rattle Putin’s autocracy,” Washington Post, February 2, 2021
   “The Guardian view on Alexei Navalny: such bravery needs backing,” The Guardian, January 18, 2021
   “Europe Must Stand With Navalny,” Bloomberg, February 4, 2021
   However, what’s most remarkable about the media campaign is its hypocrisy. It’s doubtful Alexei Navalny would be a hero — maybe not even a free man — in the “Free World.”
   … Who determines truth? The myth of racial equality is arguably the most destructive “misinformation” ever spread. Our cities, schools, and public institutions have been ruined because our rulers keep trying to force reality to fit egalitarian fantasy. We race realists provide facts and evidence to combat this fantasy. Our opponents use repression or physical force to stop us and create increasingly fantastic theories to explain away inequality. That’s the tyranny I’m fighting, not Vladimir Putin.
   Would a “Russian Dissident” Do Better in the “Free World?”
   GREGORY HOOD • FEBRUARY 11, 2021
   https://www.unz.com/ghood/would-a-russian-dissident-do-better-in-the-free-world/

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
 9. Venäjä on saanut tarpeekseen infantiilisesta lännestä

  PCR: Olen jo vuosien ajan ehdottanut, että Kremlinin hillitsemispolitiikka provokaatioilla on vaarallista, koska se voi johtaa sotaan. Kreml näyttää lopulta luopuneen tästä itsetuhoisesta politiikasta ja korvannut sen puhumisella ja halveksinnalla epäpätevän ja epäonnistuvan lännen tapaa. Äskettäisen tapaamisensa jälkeen Euroopan komission varapuheenjohtaja Josep Borrelin kanssa Venäjän ulkoministeri Lavrov antoi voimakkaan nuhteen lausunnossaan, että ”olemme lähteneet olettamuksesta, että EU ei ole luotettava kumppani”. Toisin sanoen Eurooppa tarvitsee Venäjää. Venäjä ei tarvitse Eurooppaa.

  Olen usein kirjoittanut, että Navalnyi on Washingtonin ’omaisuutta’, ei venäläinen oppositiojohtaja, ja nyt Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Zakarova on tunnustanut, että Navalnyi ja hänen länsimaiden rahoittama ryhmä eivät ole oppositiota: ”He ovat Naton agentteja.”

  Russia Has Had Enough of the Infantile West
  February 12, 2021
  Russia Has Had Enough of the Infantile West

  I have suggested for some years that the Kremlim’s policy of restraint in the face of provocations only encourages more provocations, which is dangerous because it leads to war. The Kremlin seems to have finally abandoned this self-defeating policy and replaced it with blunt speaking and disdain for the incompetent and failing West. At the press conference following his recent meeting with European Commission Vice Presient Josep Borrel, Russian Foreign Minister Lavrov delivered a strong rebuke by declaring “we are proceeding from the assumption that the EU is not a reliable partner.” In other words, Europe needs Russia. Russia doesn’t need Europe.

  I have often written that Navalnyi is a Washington asset, not a Russian opposition leader, and now Russian Foreign Ministry spokeswoman Zakarova has acknowledged that Navalnyi and his Western-financed group are not an opposition: “They are NATO agents.”
  https://www.paulcraigroberts.org/2021/02/12/russia-has-had-enough-of-the-infantile-west/

  The Saker reports on the latest developments. Here is the link: https://www.unz.com/tsaker/the-headless-chicken-and-the-bear/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Näin siinä sitten kävi: Heikki Haavisto käväisi opettamassa Lavrovia ja Niinistö kehui että hyvä suoritus, siis ’suoritus’.
   Siitäkö olikin kyse?
   Pisteet nousivat varmaan eu-eliitin silmissä.
   Molemmat tärvelivät itsensä kun ryhtyivät globalistien Eurostoliiton juoksupojiksi ja unohtivat realiteetit ja tekivät vain hallaa maallemme joka on kovaa vauhtia sulautumassa kalergisoituvaksi eu-massaksi.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. When Corporations Become More Powerful Than The Government, Our Definition Of “Big Brother” Needs To Change
  Kun yhtiöistä tulee vahvempia kuin hallitus, niin ”Iso Veli” käsite muuttuu
  Globaalit yritykset vain kasvavat ja kasvavat jatkuvasti, ja viime vuosina ne ovat käyttäneet tätä voimaa yhä enemmän yhteiskunnan muokkaamiseen. Tämä on erittäin vaarallinen trendi, koska läntisessä maailmassa monet rajoitukset, joihin kansallisten hallitusten on pakko sopeutua, eivät yksinkertaisesti koske yrityksiä. Tämä antaa niille valtavan määrän vipuvaikutusta, ja ne käyttävät sitä.
  http://themostimportantnews.com/when-corporations-become-more-powerful-than-the-government-our-definition-of-big-brother-needs-to-change/

  Tämä merkitsee että IsoVeli on nyt korporaatio-mafia jota johtaa rotsildien pankkimafia, siis RAHA, toisin kuin esim. Kiinassa jossa valtiokapitalismi takaa valtion olevan isäntä talossa. Kiina ei ole antanut eikä anna markkinavoimien johtaa maataan vaan johtaa itse markkinavoimia. Ne palvelevat kansaa, ei vain oligarkkeja. Sitä sanotaan valtio-kapitalismiksi ja se takaa sen etteivät lännen kaltaiset ’sorokset’ ja ’gatesit’ pääse ohjaksiin eivätkä hajottamaan maata ja päättämään kansan kohtalosta.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 11. Venäjällä on avain Saksan suvereniteettiin
  Itsenäisempi Saksa lähempänä Venäjää ja Kiinaa voi olla asia, joka murtaa Yhdysvaltain hegemonian selän
  PEPE ESCOBAR • 17. helmikuuta 2021
  Joten Lavrovin täysi, vivahteikas vastaus kysymykseen EU: n ja Venäjän kivistä suhteista on tutkittava huolellisesti:
  Russia Holds the Key to German Sovereignty
  A more sovereign Germany closer to Russia and China may be the straw that breaks the US hegemon’s back
  PEPE ESCOBAR • FEBRUARY 17, 2021
  So Lavrov’s full, nuanced answer to a question about rocky EU-Russia relations must be carefully examined:

  https://www.unz.com/pescobar/russia-holds-the-key-to-german-sovereignty/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat