Suomi hoitaa “koronakriisiä” ulkomaisella velalla; huomiot elvytyspaketista

Käsittelemme jäljempänä olevassa kirjoituksessa muiden muassa virallisen Suomen valtionvelkaa ja taloutta yleensä. Sitä ennen luomme katsauksen maan koronatilanteeseen, sillä terveysviranomaisten ja median lietsoma Covid –19 “kriisin” hoitaminen on vaatinut valtionvelan runsasta kartuttamista. Huomioimme myös EU:n elvytyspakettiin liittyviä seikkoja. 

Huomiot koronatilanteesta

Kieltämättä koronatartuntoja on ollut, mitkä ovat kuitenkin nuorille ja terveille keski-ikäisille olleet pääsääntöisesti tavalliseen flunssaan verrattavia oireita tai niitä lievempiä. Vain hyvin ikääntyneelle väestönosalle sekä riskiryhmäläisille (esim. jokin sairaus) ilmoitettu koronatartunta on voinut olla vaarallinen. Myös normaali kausi-influenssa voi aiheuttaa vanhuksen tuonpuoleiseen siirtymisen, jos henki on ollut jo irtoamassa maallisesta tomumajasta eli on jo ehditty “haudan partaalle”. 

WHO:n ja Suomessa THL:n sekä valtioneuvoston virheelliset päätökset johtuvat Covid-19-“pandemian” suunnattomasta liioittelusta. Koronatilanne ei ole niin vaarallinen kuin mainitut instituutiot valtamedia välityksellä ovat antaneet sen ymmärtää.    

Testeistä yli 90 prosenttia on negatiivisia ja karanteenissa olleista alle 1 % sairastuu koronaan. Suurimmassa osassa sairaaloita on ollut vain joitakin koronapotilaita ja useissa sairaaloissa ei ole havaittu koronapotilaita ensinkään.1   

R0 eli tarttuvuusluku on Suomessa ollut noin 1–1,2 alueella, mikä kertoo siitä, että Covid-19 tartuttaa huonosti.2   

Maailmalla ja niin muodoin Suomessa on aikaisemmin esiintynyt todellisia pandemioita, kuten esimerkiksi hongkongilainen 1968. Tähän influenssaan sairastui yli miljardi ihmistä sekä kuoli ainakin miljoonaa ihmistä maailmanlaajuisesti. Suomessa siihen kuoli noin 1 000 ihmistä, jotka olivat suurimmaksi osaksi nuoria ihmisiä. Virusinfektion luonnonmukainen läpimeno aika oli tuolloin marraskuusta helmikuuhun ja toinen lievempi aalto talvella 1969 samoin muutaman kuukauden.3, 4Tuolloin ei käytetty sulkutiloja eikä rajoituksia. Ei ollut edes tehohoitoa.      

Koronaterrorin avulla globaali valtaeliitti on luonut kansainvälisen järjestelmän, jonka välityksellä kansallisvaltiot ovat helppo nujertaa Maailmanhallituksen alaisuuteen. Ensin kuitenkin toteutuu Euroopan unionin liittovaltio.   

Yllä oleva koronakatsaus esitettiin siksi, että voisimme ymmärtää sen kuinka hirvittävästi rahaa on tuhlattu ja otettu lisää velkaa aivan turhaan vaatimattoman “koronakriisin” varjolla. 

Suomen poliitikoiden järjetön taloudenhoito 

Sanna Marinin johtama valtioneuvosto on velkaantunut hirvittävästi koronakriisin varjolla, joten Suomen julkinen velka on nousemassa jyrkästi.  

Viime vuonna suomalaiset talousasiantuntijoilta arvioivat sitä, kuinka suureksi valtion velkapotti vuonna 2020 nousee.  

Kovimman lukeman tarjosi GnS Economicsin pääekonomisti Tuomas Malinen

– 130 miljardia euroa, sanoi Malinen sen nousevan IL:n sähköpostikyselyssä. 

Valtiokonttorin mukaan silloinen valtionvelan määrä oli vuoden 2019 lopussa vajaat 106,4 miljardia euroa. Malisen 130 miljardia olisi tarkoittanut siten 23,6 miljardin euron lisävelkaantumista viime vuonna. 

Malisen arviot pitivät kohtalaisen hyvin paikkansa, sillä todellakin viime vuonna Marinin hallitus otti koronan takia lisää velkaa lähes 20 miljardia euroa.  

RT-PCR-testin kustannukset 

Valtiovarainministeri  Matti Vanhanen (kesk.) vakuutteli viime vuonna budjettiriihen yhteydessä, että koronan hoitaminen ei jää rahasta kiinni. Vanhasen mukaan pelkästään koronavirustestaamiseen oli budjetissa varattu 1,4 miljardia euroa vuodelle 2021. 

Tämän mittavan rahamäärän tuhlaaminen on tapahtunut koronan RT-PCR-testiin, silti vaikka kyseinen testi on epäluotettava. 

Tarpeellista on tähdentää, että RT-PCR-testin positiivinen tulos ei välttämättä  sovellu perusteluun koronatartunnasta.  

WHO julkaisi viimevuoden toukokuussa ohjeistuksen, jonka mukaan PCR-testissä saatu positiivinen testitulos ei yksinään riitä sen toteamiseen, että testatulla henkilöllä on koronavirustartunta.  

Positiivinen testitulos todistaa vain sen, että näytteessä on ollut jonkin verran viruksen RNA:ta, minkä olemassa olo näytteessä ei todista sitä, että testatun henkilön elimistössä olisi aktiivinen virus.  

Ennen diagnoosin tekemistä on WHO:n mukaan varmistauduttava siitä, että henkilön oireet ovat sopusoinnussa testituloksen kanssa.  

Yllä esitetyn mukaan oireettomia ihmisiä ei pidä luokitella koronatartunnan saaneiksi ainoastaan perustuen siihen, että he ovat saaneet PCR-testissä positiivisen tuloksen.  

Lisäksi on syytä huomioida, että:  

Koronapositiivisuuden määrittäminen RT-PCR-testimenetelmällä tapahtuu viruksen osia monistamalla kunnes löydös on havaittu.  

Menetelmän heikkoutena on sen liiallinen herkkyys, sillä se havaitsee viruksen hajonneet osat jopa kuukausia tartunnan jälkeen. Immuunipuolustus on voinut nujertaa viruksen ihmisen huomaamatta tai vain lieviä oireita on koettu. 

Korona rokotteiden hinnat 

Hinnat yhtä rokoteannosta kohden ovat luettelon mukaan seuraavat: 

 • Oxford/AstraZeneca: 1,78 € (EU varannut 300 miljoonaa annosta) 
 • Johnson & Johnson: 8,50 $ (6,94 €, EU varannut 200 miljoonaa annosta) 
 • Sanofi/GSK: 7,56 € (EU varannut 300 miljoonaa annosta) 
 • CureVac: 10 € (EU varannut 225 miljoonaa annosta) 
 • Pfizer/BioNTech: 12 € (EU varannut 200 miljoonaa annosta) 
 • Moderna: 18 $ (14,7 €, EU varannut 80 miljoonaa annosta) 

Jättiläismäisille globaaleille lääkefirmoille, kuten Pfizer/BioNTechille, Modernalle, Johnson & Johnsonille jne., ovat koronarokote markkinat varsinainen kultakaivos, jossa ne takovat rahaa tähtitieteellisiä summia.  Niin ikään ulkomaiset suuryritykset  rohmuavat rahaa yllä mainittujen PCR-testien myynnillä. 

Sanna Marin on täydellisesti ulkomaisten suurpääomien ja suuryritysten edunvalvoja Suomessa. Ja juuri tästä syystä Marin on nostettu pääministeriksi. Tähän viitaten esitämme, että Jacobin-julkaisun mukaan Sanna Marinin johtama valtioneuvosto päätti röyhkeästi rahoittaa ulkomaalaisia lääkemonopoleja, vaikka Helsingin yliopisto kehitti jo viime keväänä oman halvan koronarokotteen. 

Suomi on ostamassa hävittäjiä länsimaista 

Suomella on parhaillaan menossa hävittäjien ostopuuhat länsimaista, ja uusiksi hävittäjäksi ovat tarjolla Boeing F/A-18 Super Hornet (Yhdysvallat), Dassault Rafale (Ranska), Eurofighter Typhoon (Iso-Britannia/Saksa/Espanja/Italia), Lockheed Martin F-35 (Yhdysvallat) ja Saab Gripen E (Ruotsi). 

Suomi ostanee 64 hävittäjää kahdelta läntiseltä myyjältä, joista toinen uskottavasti on Yhdysvallat. Yhteensä Suomi ostanee 128 hävittäjää. 

Tässä hävittäjä kaupassa myös Suomen poliittiset vallanpitäjät menettelevät hyvin typerästi, sillä Venäjä on Suomen tärkein lähin naapurimaa, joka on vielä suurvalta. Suomen pitäisi harjoittaa puolueettomuus politiikkaa ja taloudellista yhteistyötä myös Venäjän kanssa. Suomen olisi pitänyt hankkia hävittäjät Venäjältä. Venäjään ja Kiinaan suuntautuva taloudellinen yhteistyö myös Suomen osalta olisi maallemme välttämätöntä, sillä USA:n johtoinen läntinen blokki on jäämässä Itä-Aasian blokin varjoon. Mutta isänmaa ei merkitse Suomen poliitikoille yhtään mitään. Sokaiseeko isänmaanpetturuuden kiihko poliittisen vallanpitäjien ymmärryksen? 

Eikö tähän “koronakriisiin” tuhlattuja varoja olisi voitu käyttää muun terveyden- ja sairaudenhoitoon, esimerkiksi syöpä-, sydänverisuoni- ja hengityselinsairauksien hoitoon.  Myös työllisyyden hoitoon ja kodittomien aseman parantamiseen olisi voitu panostaa. 

EU-elvytyspaketti ja loppusanat 

EU:n elvytyspaketti ilmeisesti hyväksytään eduskunnassa. Kokoomus on perunut päätöksensä äänestää tyhjää, ja sen sijaan kaikki kokoomuslaiset äänestävät elvytyspaketista. Yle-uutisoinnin mukaan kokoomus saanut painostuskampanjallaan selvän enemmistön edustajistaan mahdollisesti äänestämään paketin puolesta. Tässä vaiheessa näyttää todella pahalta, sillä paketin läpimeno on todennäköistä. 

Kokoomuksessa on myös isänmaallisia edustajia, kuten Eija-Riitta Korhola.  

Korholan sivustoa mukaillen elvytysrahaston oikea nimitys olisi tulonsiirtorahasto, koska siihen (tulonsiirtoihin) se etupäässä pyrkii. Komission ehdotuksen perusteella suurimmat avustuksien saajat olisivat (vuosina 2021-2023):[5] 

 • Italia: €65 mrd. (n. 7 % valtion 2020 budjetista) 
 • Espanja: €59 mrd. (n. 11 % valtion 2020 budjetista) 
 • Ranska: €37 mrd. (n. 3 % valtion 2020 budjetista) 
 • Puola: €23 mrd. (n. 10 % valtion 2020 budjetista) 
 • Kreikka: €16 mrd. (n. 18 % valtion 2020 budjetista) 
 • Viro: €1 mrd. (n. 10 % valtion 2020 budjetista) 

Tulonsiirtorahaston toiminnasta voidaan lyhyesti esittää, että EU laskee liikkeelle ensivaiheessa velkaa  750 miljardia euroa. Suomi ja muut maat takaavat EU-budjetin kautta velan, ja siten myös EU:n budjettialijäämän tulevan rahoituksen. Ennen kuin jokainen jäsenmaa on parlamentissaan tämän hyväksynyt, rahasto ei voi toimia. 

Unioni maksaa ottamansa velan takaisin jäsenmailta kerättyjen lainojen takaisinmaksujen (pääoma + korot), korkeampien jäsenmaksujen ja/tai EU-tasoisten uusien veron kautta. Uudet EU-maiden kansalaisten, välillisesti tai suoraan, maksamat verot voisivat sisältyä esimerkiksi digitalouteen sekä muovin tai hiilen käyttöön.[6] 

Myös Suomi joutuu tällöin rahoittamaan tulonsiirtorahaston (elvytyspaketti) EU:lle maksettavalla verolla. Suomesta suoriutuu siis tulevaisuuden Unioni liittovaltion pohjoinen maakunta, joka on verovelvollinen EU:n liittovaltiolle. 

Unionista todellakin kehitetään liittovaltio. Liittovaltiokehitystä vahvistaa myös Davosin agendan mukaisesti WEF:n järjestelyihin sisällytetty The Great Reset –operaatio, joka on Euroopan unionin tekemän  velkaelpymisrahastohankkeen toteuttamisen taustalla, mikä hankkeen läpivieminen on siis vielä hyvin pakonomaista. 

Elpymispaketin hyväksymisen puolesta äänestäneet edustajat tekevät historiallisen petoksen isänmaataan ja kansaansa vastaan. Paketin hyväksyminen on viimeinen pitkänaula Suomen itsenäisyyden ruumisarkussa, mikä synnyttää vallankumouksen ja paketin hyväksymisen puolesta äänestäneille edustajille oman “ruumisarkkunsa”. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

 1. (erikoislääkäri) Lehtinen, Jorma | Lempäälän Vesilahden Sanomat (25.2.2021): Realismia koronahysteriaan. Saatavina: Realismia koronahysteriaan 
 1. Lehto, Essi | Uusi Suomi (13.8.2020): Koronavirus: Nyt tapahtui selvä käänne Suomessa – R0-luku nousi selvästi yli yhden 
 1. Lindfors, Jukka | YLE (29.4.2009): Hongkongilainen influenssa  
 1. Linnanmäki, Eila | Duodecim (27.3.2020): Historian influenssapandemiat 
 1. applewebdata://CAAD7325-1D28-4490-89FD-520DDD8DCE48#_ftn5  
 1. applewebdata://CAAD7325-1D28-4490-89FD-520DDD8DCE48#_ftn3 

Valtionvelka uhkaa räjähtää koronan takia (iltalehti.fi) 

Taloudellinen katsaus, syksy 2020 (valtioneuvosto.fi) (esim. sivu 12.) 

Vanhanen: Koronatestaamiseen varattu rahaa 1,4 miljardia euroa ensi vuonna – ”Rahasta ei koronan hoitaminen jää kiinni” – MTVuutiset.fi 

WHO Information Notice for IVD Users 2020/05 

Correlation Between 3790 Quantitative Polymerase Chain Reaction–Positives Samples and Positive Cell Cultures, Including 1941 Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 Isolates | Clinical Infectious Diseases | Oxford Academic (oup.com) 

Koronarokotteiden hinnat: Tämän verran EU-maat maksavat per pistos (iltalehti.fi)  

Finland Had a Patent-Free COVID-19 Vaccine Nine Months Ago — But Still Went With Big Pharma (jacobinmag.com) 

Suomi sai lopulliset tarjouksen hävittäjistä – kaksi yhtiötä kertoo tarjoavansa 64 konetta, F-35 yrittää painaa hurjaa lentotuntihintaa alemmas | Yle Uutiset | yle.fi 

Kokoomus käänsi kelkkansa pelastaakseen EU-elvytyspaketin – Kai Mykkänen: ”Olemme olleet puun ja kuoren välissä” | Yle Uutiset | yle.fi 

The Davos Agenda | World Economic Forum (weforum.org) 

20 kommenttia

 1. PCR-TESTIEN JÄRJETTÖMYYS
  Suomi on varannut tämän vuoden budjetista 1,4 miljardia euroa pelkästään PCR-testauksiin! Tämä on järjetöntä, kun tietää, että korona on vain tavallinen kausiflunssa. Lisäksi PCR-testi on täysin epäluotettava ja antaa positiivisia tuloksia esim. Coca Colasta, papayasta ja vuohesta, kuten on osoitettu. 80 % positiivisen tuloksen saaneista on oireettomia eli terveitä henkilöitä, jotka eivät tartuta ketään, mutta joita varten on määrätty maskisuositus ja sulkutilat. Kun hongkongilainen riehui Suomessa 1968-1969 tarvittiinko silloin maskeja tai sulkutiloja? Ei sillä niitä olisi pidetty naurettavina. Ja kuitenkin hongkongilainen oli pahempi kuin korona ja iski myös nuoriin ihmisiin vakavasti. Kaiken takana on miljardöörikerho, joka Rockefeller-säätiön kirjoissa ennustaa kasvomaskit ja sulkutilat tulevassa pandemiassa, joka siis oli etukäteen suunniteltu. PCR-testiä on levitetty kymmeniä miljoonia kappaleita koko maapallolle. Tämä on suurta bisnestä ja testillä myös pystytään luomaan tekopandemia, kuten nyt on käynyt. PCR-testin käytöstä olisi pikaisesti tehtävä rikosilmoitus, sillä sen käytöllä perustellaan valheellista pandemiaa, joka aiheuttaa väärillä ehkäisytoimillaan valtavaa kärsimystä ja taloudellista vahinkoa. Kun PCR-testaukset lopetetaan, niin pandemiakin loppuu siihen paikkaan. Myös pelon lietsonta päättyy ja ihmiset voivat rauhassa sairastaa flunssansa. Vaarallista rokotettakaan ei tarvita, sillä vakavien oireiden ehkäisyyn on tehokkaita lääkkeitä, kuten hydroksiklorokiini ja ivermektiini. Koronakriisissä on kysymys kansainvälisestä jättirikoksesta, jota johtavat korruptoitunut WHO, Rokotevalmistajat, Maailman Talousfoorumi (WEF) ja miljardöörikerho sekä viimekädessä juutalainen eliitti eli Siionin Viisaat. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. ISÄNMAANPETTURI SANNA MARIN
  Yle: ”Pääministeri Sanna Marinin (sd.) mukaan Suomen eduskunnan tuleva äänestys EU:n elpymispaketista on herättänyt kiinnostusta ja huolta muissa EU-maissa. Marin on käynyt asiasta keskusteluja muiden EU-johtajien kanssa Portugalin Portossa, jossa on käynnissä EU-johtajien kaksipäiväinen kokous. Marinin mukaan muut johtajat ovat olleet hyvin tietoisia siitä, että Suomen perustuslakivaliokunta on päättänyt, että paketin hyväksymiseen tarvitaan kahden kolmasosan enemmistö eduskunnassa. Muiden johtajien kanssa käydyissä keskusteluissa ei ole Marinin mukaan noussut esiin varasuunnitelmaa sen varalle, että Suomen eduskunnasta ei löytyisi tarvittavaa enemmistöä paketin taakse.
  – Joutuisimme palaamaan uudelleen neuvottelupöytään, aloittamaan ikään kuin alusta. Mitään sellaista varasuunnitelmaa ei ole olemassa, Marin kertoi perjantaina.
  – Tietenkin me keskitymme nyt siihen, että saamme eduskunnasta kahden kolmasosan enemmistön ja siihen tulemme tarvitsemaan myös opposition tukea.”
  Näin siis isänmaanpetturi Sanna Marin hienossa seurassa Portugalissa. Hän selvästikin ottaa ohjeensa EU:n johtajilta eikä välitä mitään Suomen kansallisista eduista. Samoin Marin on ottanut myös hallituksensa ohjenuoraksi korruptoitunutta WHO:ta kumartavan THL:n valheelliset tiedot koronakriisistä aiheuttaen Suomen valtiolle kymmenien miljardien tappiot ja korvaamattomat vahingot pienyrittäjille ja kansanterveydelle. Elvytyspaketin hyväksyminen on Marinin viimeinen katala temppu Suomen itsenäisyyden myymiseksi. Sanna Marin pitäisi mahdollisimman nopeasti erottaa pääministerin pallilta, ettei hän tee Suomelle enempää vahinkoa.
  OTA OSAA MIELENOSOITUKSEEN EDUSKUNTATALOLLA 11. JA 12. 5. KLO 11 JA JÄRJESTÄYDY KUUDEN HENKILÖN RYHMIIN!!!
  Benjamin Kivilohkare, hum. kand.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 3. Toivottavasti maanpetturisätkynuket saadaan vastuuseen ja rankaistaan ankarimman mukaan. Pääministeri se kun tahtoo leikkiä jotakin suurta johtajaa, niin hän astukoon ensimmäisenä lavalle, kun tuomion aika koittaa.

  Häntä ei muisteta mistään muusta kuin siitä että hän oli Suomen historian surkein PM – surkeampi jopa kuin Stubb, Katainen tai Sipilä.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 4. Suomen pankin pääjohtaja vastaa menevätkö elvytysrahat mafian käyttöön, kertoo Iltalehti.
  Onko Suomella omaa ja itsenäistä pankkia joka ei toimisi Euroopan keskuspankin ehdoilla? Tietääkseni ei ole joten se siitä pääjohtajan vastauksesta.
  Rehn, kuten odotettua, on juuri sopivasti viikonloppuna preppaamassa kansaa täysin rinnoin eu- ja nato-mafian hankkeessa ja ylistää sen merkitystä talouskasvussa vaikka kiistaton tosiasia on että se kurjistaa lopullisesti maamme ja vie meidät eu- ja velkavankeuteen jossa kansa tulee olemaan maksumies.
  Mutta tuskinpa Rehn olisi Suomen pankin pääjohtaja jollei hän olisi mukana finanssi- ja korporaatio-eliitin hankkeissa, joita EKP tukee.

  ”On vaikea saada ihminen ymmärtämään jotain silloin kun hänen palkkansa (tai valtansa) riippuu siitä, ettei hän saa ymmärtää sitä.”
  Tämä tulee väistämättä mieleen aina kun ’protokollamiesten’ ja eu-/nato-mafian valtaa yhä pienemmälle mafialle keskittäviä ja kansaa kurjistavia isänmaan myyntipuuhia seuraa.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 5. Sebastian Tynkkynen tylyttää kansanedustajia päin naamaa: “Kenen asialla te oikein olette?”

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
  1. Maskin takaa esitetty pelkuri-syytös ei ihmeemmin vakuuta. Tynkkynen oli vaatimassa ulkonaliikkumiskieltoja ja sotilaita kadulle jo maaliskuussa 2020. Tynkkynen on samanlainen valtamedian uutisroskaa seuraava ja siihen kritiikittömästi uskova pelle kuten miltei kaikki perussuomalaiset. Jos PS haluaisi olla aito oppositiopuolue, sillä tulisi olla laaja oma tiedonhankinta. Kukaan, joka aikoo keskittää valtaa itselleen, ei voi laistaa riippumattoman tiedonhankinnan tai jopa urkinnan välttämättömyyttä. PS on lauma narreja, joka ei pysty hankkimaan itselleen valtaa missään olosuhteissa. Kun puolustetaan maata, on oltava sen verran valtaa, että pysyvät edes omat rivit kasassa. Koronassa nähtiin kuinka isänmaallisten rivit hajosivat, kun globalistien tiedotussota Suomea kohtaan alkoi.

   Nykypäivänä tieto ja erityisesti paikkansapitävä tieto on valtaa. Omaksumalla valtamedian kautta syötettävän informaation ja sen luomat vaikutelmat PS tekee, mitä sille käsketään, näytellen kansalle opposition roolia. Tietenkin pitää olla kriittinen myös vaihtoehtomedioita kohtaan, koska nekin ovat täynnä petosta tai verifioimatonta tietoa. Tilannekuvan hahmottaminen on kieltämättä vaikeaa ja moni viisaskin menee mukaan erilaisiin psykologisiin operaatioihin. Joskus narrikin voi olla oikeassa, kuten Tynkkynen. Miehellä ei ole sitä itsehillintää, mitä kontrolloidulta oppositiolta kenties odotetaan.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
   1. MIKÄ OLISI OIKEA PUOLUE?
    White Rabbit on oikeassa perussuomalaisen puolueen suhteen: se ei ole varteenotettava vaihtoehto, vaan palvelee korruptoitunutta puoluevaltaa ja valtaeliittiä. Kaikki vanhat puolueet ovat vahvasti korruptoituneita ja palvelevat viime kädessä kansainvälisiä voimia kuten EU:ta. Puolueista on muodostunut sisäänlämpiäviä kuppikuntia, jotka eivät voi tehdä täyskäännöstä vallitsevasta typeryyden diktatuurista. Nyt kuitenkin on koronahuijauksen kilvoittamana syntynyt puoluediktatuuria ja valtaeliittiä vastustava liike, jolla ei ole vielä yhteistä toimijaa. On paljon ihmisiä, jotka vastustavat koronahuijausta, lääketehtaiden diktatuuria, puolueiden ja eliitin valtaa jne. Tällaisten ihmisten tulisi yhtyä yhden uuden poliittisen puolueen kannattajaksi, joka toimisi esim. koronakriisissä vastoin hallituksen linjaa. Itse olen ollut puoluevastainen vuosikymmeniä. Nuoruudessani olin kommunistiaktiivi, joka kantoi Porvoon punakaartiosaston lippua vappukulkueessa. Mutta eräs yöllinen kokemus vapautti minut ateismista ja kommunismista. Nyt kuitenkin olen tullut siihen tulokseen, että pitää olla myös parlamentaarinen vaikuttaja eli puolue, joka edustaa nykyisen valtaeliitin vastaisia voimia. Ja tutkittuani asiaa, olen löytänyt puolueen, joka jo on ja josta voi kehittyä vastavoima nykyiselle korruptoituneelle poliittiselle vallalle. Ja tämä on kristallipuolue. Harkitsen siihen liittymistä. En siksi, että se sataprosenttisesti kannattaisi ajatuksiani, vaan siksi, että se on hyvin lähellä ajatusmaailmaani ja ottaa kantaa mm. väärään velkarahatalouteen ja lääketieteen kyseenalaisuuteen. Se pitää myös totuutta ja rakkautta tärkeimpinä arvoina, joita myös me ”swedenborgilaiset” pidämme. Se tarjoaa myös mahdollisuuden vastustaa parlamentaarisesti koronahuijausta, joka on vakava vaara koko ihmiskunnalle. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
    http://koronarealistit.com/
    https://vapaudenpuolesta.fi/
    https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
    https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
    http://stopworldcontrol.com
    BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
    Herran Toisen Tulemisen Kirkko

    Plusääni(7)Miinusääni(0)
    1. Kristallipuolue on ihan hyvä, koska entiset valtapuolueet ovat menettäneet uskottavuutensa. Absoluuttisessa mielessä Kristallipuolue ei ole ikäänkuin vakavasti otettava, mutta koska muiden puolueiden korruptio on niin syvä, niin mikä hyvänsä vaihtoehto on parempi. IPU on hyvä ja itse pidin myös alkuperäisestä SKE:stä.

     Perussuomalaisia tulee moittineeksi, koska puolueella on selvää näyttöä halusta kaventaa suomalaisten oikeuksia. Konkreettisesti tätä tapahtui tiedustelulakipaketin hyväksynnässä, jossa persuilla olisi ollut mahdollisuus viivästää paketin läpimenoa tuntuvasti. Jopa sellainen globalistihirmu kuin SDP suhtautui aikoinaan skeptisesti tuohon lakipakettiin ja pyrki saamaan tiedustelukelimille edes jonkinlaista parlamentaarista valvontaa.

     Sittemmin koronassa perussuomalaiset ovat olleet kaikkein innokkaimpia ”koronalinkojen” maalittajia ja vaativat kaikialla rajuja puuttumisia perusoikeuksiin. Muistan kevään 2020, jolloin persut vaativat laitettavattaksi kouluja ja lähes kaikkea muutakin kiinni ja vain kommunisti Li Anderson harasi vastaan (vasta myöhemmin vihervasemmistolainen hallitus oppi oikeille tavoille ja on nykyään aivan yhtä holtiton tyranni kuin muutkin hallitukset maailmalla). Persuraukat eivät ymmärrä sitä, että valtio ei tunne tilapäisyyden käsitettä. Jokainen oikeuksien heikennys, lisärasite tai vero pyrkii jäämään ja yleensä jääkin pysyväksi. On anteeksiantamatonta idiotismia luovuttaa edes sekunniksi valtiolle mitään perusoikeuksia ja kansalaisvapauksia erityisesti nyt, kun valtiokoneisto on globalistisen kommunismin otteessa. Suomalaiset ovat hyväuskoisena luovuttaneet paljon oikeuksiaan ja vapauksiaan Suomen valtiolle ja tämä otti ja luovutti ne edelleen EU:lle ja kansainvälisille bankstereille. Tällä hetkellä suomalaisia riepottelevat voimat ja tahot, joiden koostumuksen ja käyttäytymiseen suomalaisilla ei ole mitään äänivaltaa.

     Plusääni(5)Miinusääni(0)
   2. Tuo on kiistatta PS:n heikkous. Asia mitä Tynkkynen tuossa tuo esiin on kuitenkin nyt juuri sitä mitä pitää painottaa. Ja onneksi persut eivät ole lisäämässä velkataakkaa. Täytyy vain toivoa että PS saa joukkoonsa uutta verta jolla on tuota kykyä mitä perään kuulutat koska sitä ei näytä löytyvän muilta isommilta.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
    1. ON HYVIÄKIN PERUSSUOMALAISIA
     Vaikka perussuomalaisten johto on korruptoitunut ja pelaa valtapeliä muiden puolueiden kanssa, löytyy perussuomalaisista myös älykkäitä ja tiedostavia yksilöitä. Esim. kansalaisaktivisti Ossi Tiihonen, joka pyrkii elokuun kokouksessa perussuomalaisten puheenjohtajaksi. Jos hänestä tulisi puheenjohtaja, niin linja voisi muuttua, mutta nykyinen johto ajaa Suomelle turmiollista politiikkaa erityisesti koronahuijauksessa. Kristallipuolueella on monia radikaaleja näkemyksiä, joita ei ole perussuomalaisella puolueella. Koronahuijaus on avannut monen ihmisen ymmärryksen myös muissa kysymyksessä, esim. velkarahavääryydessä. Puuttuu vielä, että myös holokaustihuijaus ymmärretään. EI ELVYTYSPAKETILLE!!! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
     http://koronarealistit.com/
     https://vapaudenpuolesta.fi/
     https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
     https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
     http://stopworldcontrol.com
     BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
     Herran Toisen Tulemisen Kirkko

     Plusääni(5)Miinusääni(0)
  2. Hitto mikä PELLE. Ottaisi edes tuon maskin pois. Ei mitään uskottavuutta. Nää nilkit puhuu yhtä ja tekee toista.

   Esim.
   Tota elvytyspakettia jo syksyllä 2020 eduskuntapuheissaan vastustanut keskustan kansanedustaja Hannu Hoskonen äänesti hallitusrintaman mukana EU:n elvytyspakettia koskevassa välikysymyksessä helmikuussa 2021. Eli hänkin puhuu yhtä ja tekee toista.
   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007809023.html

   Muitakin esimerkkejä löytyy. Etenkin persuista.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Valitettavasti olet oikeassa. Tosi räikeä esimerkki tuo Hoskonen. Miten mies kehtaa paasata itsenäisen maan puolesta kun ei ole valmis toimimaan sen eteen.
    Taitaa olla kaikilla näillä isoilla sama homma: oma lehmä puolue-eliitillä ojassa ja käytännössä velka paketti onkin pääosin kahle ’tavisten’ jalkaan.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Selostus siitä miten asuntovelkapajatso pelaa löytyy ohesta kohdasta 6 min. alkaen
  https://tokentube.net/view?v=3972891103

  Oma näkemys:
  Nykyisessä tuhokommunismissa nimenomaan tämä työtä tekevä asuntovelkainen verotetaan ja riistetään yhteiskunnan velkaantumisen takia kuoliaaksi. Syy on työpaikkavaltaisten paikkakuntien asuntojen hinnat, jotka on kansan villin velanoton (=ajatus rikastumisesta) avustamana pumpattu hintakuplaan pankkien tyhjästä luoman rahan kanssa keinottelemalla ja täten tämä salattu inflaatio on laukannut kaikissa hinnoissa, nostaen työkustannukset täällä pilviin. Nykyajan asuntovelkainen palkansaaja on vain moderni maaorja. Asuntolainat ovat maaorjuutta.

  Siksi kaikissa hinnoissa nykyään (jopa veroissa) on mukana velanhoitokustannuksia. Palkkakustannukset ovat karanneet käsistä juuri näiden velanhoitokulujen, eli tämän velalla pilviin pumpatun hintakuplan takia. Virallisella narratiivilla ilmaistuna tämä ilmiö tunnetaan nimellä ’kustannuskilpailukyvyttömyys’.

  Omavaraisuuden tappaa se, että jopa käytetyt maatalouskoneet joille olisi käyttöä pienviljelyssä maksavat nykyään maltaita. Samoin kaikki muu hyödyllinen mitä velalla on saanut ostettua. Miten muuten selitetään se, että esim. 30 -vuotta vanha lähes loppuun ajettu traktori voi maksaa vieläkin monta kymmentä tonnia ? Sen ”arvo” on siis vain noussut, mitä enemmän sitä on käytetty ? En käsitä tätä.

  Sen sijaan Aasiasta tuotu rihkama on halpaa ja sen tuontiin on saatu kaikki mahdolliset helpotukset ja vapaudet. Uusia tokmanneja nousee kuin sieniä sateella ja hyllyt pursuaa tätä rihkamaa. Tätä pidetään sitten talouskasvun merkkinä.

  Lue ohesta mitä kiinteän omaisuuden hinnat kuplauttamalla saadaan aikaan: https://talousdemokratia.fi/kirjat/referaatti-princes-of-the-yen-by-prof-richard-werner/

  Kohta tämä kupla tullaan puhkaisemaan. Tätä mekanismia tämä ’small ruthless international clique’ on käyttänyt jo monta kertaa historian aikana. Tämä ’kuplasta romahdukseen’ -menetelmä on jo moneen kertaan historian saatossa koestettu. Tuo oheinen kirja avaa sitä hienosti. Asiasta on olemassa myös saman niminen video-dokumentti
  nimeltä Princes of the Yen: Central Banks and the Transformation of the Economy – https://vimeo.com/110710752

  Tämän kupla->romahdus menetelmän tarkoitus on omaisuuden ryöstö, suvereeni valta ja kokonaisten kansakuntien saaminen orjan asemaan, sille ((( A small ruthless international clique ))) joka tätä hommaa kulissien takana ohjaa. Kuplan pumppaus on velkalasson virittämistä kaulan ympärille, ja romahdus on sitä kun siitä narusta sitten vetästään. Näin saadaan lassottua kaikki maallinen omaisuus näille rahanlainaajille.

  Aivan kaikki yhteiskunnassamme on tämän cliquen kontrollissa ja kohta omistuksessakin. Pankit ovat tämän poliittisen kontrollin laitoksia. Kansalle on varattu tässä vain velkaorjan rooli ja tuhoutuminen. Tulossa on silkkaa tuhokommunismia, sabotaasia, terroria ja kuolemaa.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Michael Hudson:
   Se, mitä teemme, on samaa taistelua tänään, jota Jeesus kävi vastustajiaan vastaan ​​2000 vuotta sitten. Se on täsmälleen sama taistelu. Ihmiset, jotka väittivät olevansa oikeita kristittyjä, olivat ihmisiä, jotka taistelivat Jeesusta vastaan ​​ja olivat seuraavat kolme vuosisataa häntä vastaan.
   Jonathan Wilson-Hartgrove:
   Todellakin. Olet tutkinut pyhiä kirjoituksiasi. Näin luin sen myös, veli.
   Jim Vrettos:
   Ja et tee köyhille mitään hyvää, kun hallitus auttaa eri ohjelmien kautta vain rikkaita, oikein? Hallituksesta tulee vihollinen.
   Michael Hudson:
   Mutta se yrittää esiintyä ystävänä. Mitä Biden halusi tehdä, oli käyttää köyhiä välineenä antaakseen rahaa vaalipiirilleen, kampanjan lahjoittajille. Jonathanin mainitsemat vuokranantajat, taloudelliset edut ja uusliberalistit. Se on todella hänen vaalipiirinsä. Kuinka voit odottaa heidän antavan todella paljon apua, kun katsot heidän vaalipiirinsä sijaintia? He oppivat retoriikan. He lukevat 1984 ja tietävät, mikä on kaksinkertainen ajattelu ja kaksinkertainen puhuminen. Se on ongelma, jossa olemme.
   https://www.unz.com/mhudson/imagining-an-end-to-poverty/

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Terveisiä ’protokollamiehiltä’: me valvomme teitä… tästäkö on kyse kun eduskunnan tietohallinto ohjeistaa kansanedustajia..? ja yrittää estää kansalaisten edustajllleen lähettämien viestien perillemenoa
  ”Jotkut kutsuvat sitä kommunismiksi mutta minä kutsun sitä siksi mitä se on: juutalaisuudeksi”, sanoi rabbi Stephen Wise.
  Jewish Central Bankers Control Freemasonry & World Lockdown
  ”The Aim of Freemasonry is the Triumph of Communism”
  https://www.henrymakow.com/2021/05/international-jewry-controls-freemasonry.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Näitä miehiähän me elvytetään, heidän jättämiä likaisia jälkiään…
  Tässä kovaa faktaa ’Tesla-jengille’ ja korporaatio- ja finanssimafian miljardööri-troikalle. Näin rajusti voi ihminen sokeutua suuruuden hulluudessaan. Vaarallista porukkaa Maa planeetalle.
  Elon Musk, SNL, and the Purpose of Life
  GREGORY HOOD • MAY 7, 2021
  https://www.unz.com/ghood/elon-musk-snl-and-the-purpose-of-life/

  Kiina alkaa olla johtava maa avaruusteknologiassa, mutta avaruuden kustannuksella ei oman maan ongelmia jätetä hoitamatta. Tesla-jengin maailmaa hajottava ja tuhoava ’vapaus ja kaaos’- teoria ei ohjaa maata jossa järki ohjaa ja vapaus tarkoittaa oikeutta toimia viisaasti.
  Freedom and chaos — through dispersion — is the safer choice.
  https://uvmedia.org/2021/04/30/kiina-matkalla-avaruusherruuteen/
  https://www.unz.com/freed/a-dolorous-imbalance/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat