Suomi kasvattaa puolustustarvikkeiden vientiä Ukrainaan

Suomi lisää puolustusmateriaalin lähetyksiä Ukrainaan. Herää kysymys onko jo Suomi sodassa Venäjän kanssa? Tietyllä globaalilla eliitillä näyttäisi olevan hillittömänä tavoitteena suomalaisten tuhoaminen kulloinkin vaihtelevilla menetelmillä. Nyt Suomi ja suomalaiset halutaan eliminoida sodan lietsomisella Venäjän kanssa tai paremminkin johtavien suomalaisten kansanpetturi poliitikoiden välityksellä. 

Suomi varustelee Ukrainaa militaristisesti 

Suomi enentää puolustustarvikkeiden toimituksia Ukrainaan, kertoo puolustusministeriö.1 

Ministeriö ei paljasta tarkemmin avun sisällöstä, toimitusmenetelmästä, puhumattakaan toimituksen aikataulusta avun perillemenon varmistamiseksi. 

Ministeriön mukaan puolustustarvikkeiden toimittamisessa on huomioitu Ukrainan tarpeet sekä Suomen puolustusresurssit. 

Puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk.) selosti Ylelle eduskunnassa, että avun yksityiskohtia ei julkisteta turvallisuussyistä. 

– Ukraina on meille ja monille muillekin maille esittänyt toiveita, millaisia tarpeita heillä on ja olemme näitä toiveita tässä huomioineet. 

Venäjä lisäsi Suomen epäystävällisten maiden listalle 

Venäjä lisäsi  hiljattain melkoisen joukon maita epäystävällisten maiden listalleen. Nyt on mukana listalla myös Suomi. 

Venäjän valtio-omisteisen uutistoimisto Tassin määritelmän mukaan Venäjälle epäystävällinen maa on maa, joka tekee epäystävällisiä toimia Venäjää, sen yrityksiä tai kansalaisia kohtaan.2  

Venäjän vastapakotteet vaikuttavat kurjistavasti myös Suomeen. Venäjä on vaatinut Suomea maksamaan kaasutoimitukset Venäjältä ruplissa. Venäjän vastapakotteet huonontavat Suomen taloutta useilla eri aloilla, kuten esimerkiksi Suomen elintarvikehuollon, energiaturvallisuuden, paperiteollisuuden ja rakennusteollisuuden3 osalta. 

Sanna Marin ilmoitti Ylen haastattelussa, että Ukrainalle täytyy antaa lisää aseellista tukea, muuta materiaalista tukea ja rahallista avustusta niin kauan kun sota jatkuu.4 

Päätelmiä 

Suomi vie puolustusmateriaalia Ukrainaan, jonka Venäjä asetti tavoitteekseen riisua aseista 24.2.-22 alkaneessa Donetskin kansantasavaltojen puolustussodassa. Ukrainan puolustusvarustelulla ja Venäjän vastaisilla pakotteillaan nykyinen Suomen kansanpetturi valtioneuvosto ja eduskunta ovat heikentäneet suomalaisten yritysten ja kotitalouksien talouksia. Ja myös saattaneet Suomen ja suomalaiset hengenvaaraan. 

Miksi Suomen vallanpitäjät himoitsevat NATOon, edistävät Venäjän vastaisia talouspakotteita ja lähettävät aseita Ukrainaan? 

Vastaamme alaotsikon kysymykseen näin: 

Suomen johtavat poliitikot, kuten pääministeri Sanna Marin, ovat Maailman Talousfoorumin (WEF), Brysselin, transatlanttisen liittouman ja ylikansallisen talous- ja rahaeliitin kurjia lakeijoita, jotka toimivat Suomen sisäisinä vihollisina prosessissa, jolla Suomi ja suomalaiset voidaan tuhota. Suomea hallitaan ulkomailta käsin. Osa Suomen poliittisista vallanpitäjistä ovat tyhmyyttään taitamattomia, mutta osa ymmärtää tekojensa poliittiset seuraukset ja tiedostaen pyrkivät toteuttamaan niitä. 

Suomi on jo joutunut Venäjän vihollismaiden listalle, sillä olemme toimittaneet aseita Ukrainaan. Mikäli Suomi liittyisi NATOon yhteydet Venäjään katkeaisivat kokonaan, sillä Suomen NATO-jäsenyys olisi niin perimmäinen ratkaisu, mikä toisi pysyvän muutoksen Venäjän ja Suomen välisiin suhteisiin. Suomen NATO-jäsenyys olisi Suomen tuho. 

Venäjän edustajat ovat toistuvasti huomauttaneet, että Suomen NATO-jäsenyydellä olisi sotilaallisia sekä poliittisia seurauksia. Miksi Suomessa tätä muistutusta ei huomioida? 

NATOn peruskirjan mukaan jäsenmailla ei ole varsinaisia turvatakuita, vaan kysymyksessä on avunantovelvoite, joka on keskinäinen sekä vastavuoroinen. 

Mikäli sota syttyisi Euroopan itäiseen osaan ja Pohjolaan, kukin NATO-maa määrittelisi omat puolustustarpeensa vain, ja ainoastaan oman maansa puolustusta ajatellen. Näinhän myös Suomi tekisi. Muiden valtioiden auttamiseksi sotilaallisesti ei olisi resursseja eikä motivaatiota. 

Suomi voisi vielä ehkä pelastaa nahkansa, mitätöimällä solmimansa isäntämaasopimuksen (tämä myös rikkoo Venäjän ja Suomen välistä naapuruussopimusta), lopettamalla kaikki Venäjän vastaiset pakotteet ja tekisi Venäjälle selväksi, että Suomi ei liity NATOon nyt, eikä tulevaisuudessa. Tämän lisäksi Suomen ulkopolitiikka pitäisi perustua puolueettomuuspolitiikkaan ja Paasikivi-Kekkosen linjan soveltamiseen. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

 1. Yle-uutiset (25.3.2022). Suomi toimittaa lisää puolustustarvikkeita Ukrainaan. 
 1. Suomenmaa (7.3.2022). Suomikin on nyt Venäjän epäystävällisten maiden listalla. 
 1. Maaseudun tulevaisuus (10.3.2022). Venäjän ministeriö esittää vastapakotteita ”epäystävällisille maille” – Yle: Energiahakkeen ja koivukuidun tuonti Suomeen loppuisi 
 1. Yle-uutiset (23.3.2022). EU-johtajat vahvistavat tukeaan Ukrainalle – Sanna Marin: Ukraina taistelee kaikkien eurooppalaisten puolesta .

Russia Demands Europe Pay for Gas in Rubles | Ru-Main 

Sodan vuoksi jokainen hehtaari on kylvettävä – Mielipidekirjoitus – Maaseudun Tulevaisuus 

39 kommenttia

 1. Ei hyvältä näytä Suomen kohtalo. Maan johdossa jumalattomat tyhmät pikkutytöt. Muutenkin koko maan johto täynnä jumalattomia naisia ja homoja.
  Vielä kun viedään aseita Ukrainaan ja uhitellaan itään, niin huonosti käy. Jumala rankaisee tällä menolla Suomea Venäjän kautta.
  Mutta sitä saa mitä tilaa- Sitä niittää, mitä kylvää. Kansa rypee synnissä ja Luoja ja Jeesus ja Raamattu ovat unohtuneet. Ainoa seuraus tästä on vaikeat ajat. Jumala on kärsivällinen.Hän ei halua että yksikään hukkuu. Mutta Jumala on myös Pyhä ja Kaikkivaltias, eikä jätä rangaistusta toimittamatta niille, jotka sydämensä paaduttavat-
  Herra armahda meitä syntisiä!

  Plusääni(39)Miinusääni(37)
 2. Näinä omituisina aikoina vain hyvin harva media on säilyttänyt järkensä ja Magneettimedia on yksi niistä. Esim PT-median Paavo ja Extrauutisten Pekka on tåysin globalistien aivopesemiä ja on kuin lukisi pravdaa/hesaria kun näiden ”vaihtoehtomedioiden” kirjoituksia lukee.

  On käsittämätöntä kuinka harvat kykenevät rationaaliseen ajatteluun tänä päivänä. Esim. se tosiseikka tuntuu olevan vaikea käsittää että me olemme geopolittisessa persraossa kun meillä on 1300 km raja Venäjän kanssa. On aivan turha ärsyttää naapuria, kun olet iskuetäisyyden päässä. Toisin olisi jos valtiomme sijaitsisi Etelä-Ameriikassa.

  USAlla on intresseissä levittää konfliktia mahdollisimman laajalle rintamalle ja on melko varmaa, että näin tulee pian tapahtumaan. Onneksi ehkä Puola tai Baltian maat saavat ensin maistaa rautanyrkkiä, mutta me olemme listalla kärkipäässä.

  No tämä on kohtalomme ja näin on mäårätty tapahtuvan, sillä syntinen kansa ansaitsee rangaistuksensa. Kuten arkkipiispa Johanssonin profetia sen jo ennusti.

  Plusääni(31)Miinusääni(34)
 3. Tämä on hullua! Meidän media on USAn miehittämä ja johtavat poliitikot saavat käskynsä samalta suunnalta. Viime sodan jälkeen Suomen poliitikot vihdoin tajusivat, että Paasikiven-Kekkosen linja on ainoa konsti, joka takaa meille rauhan. Tarvitaanko nytkin taas sota, ennekuin poliitikot tajuavat asian? Älkää uskoko tv:n, radion uutisia. Ne on satua. Tarkoitushakuista propagandaa ja manipulointia. Enkä ole trolli, olen pohjalainen maanviljelijä. Voi Suomi, mihin olet menossa!

  Plusääni(41)Miinusääni(35)
  1. Yrjö T.McKara, asia on juuri kuin kirjoitit, eli ”Paasikiven-Kekkosen linja on ainoa konsti, joka takaa meille rauhan. ”
   NATO perustettiin v.1948 jatkamaan juuri sitä minkä Puna-armeija ehkäisi, elikkä Neuvostoliiton valtaamisen.
   Sittemmin Paasikiven nimittämä 29.7. 1948 Fagerholmin sosiaalidemokraattinen yhden puolueen hallitus haeskeli jo tukea politiikalleen (jolla oli saman linjaus tämän päiväiseen) Yhdysvalloista, piittaamatta Paasikiven ulkopoliittisista linjauksista, mitä Paasikivi oli korostanut Eduskunnalle jo heinäkuussa 1945 ja sama Itäistä naapuria poikotoiva länttä ihannoiva politiikan suunta heijastui myös vahvana Tuomioja hallituksessa 17.11.1953 – 5.5.1954, elikkä on vaatinut vahvaa periksiantamatonta Suomen/Suomalaisten etua puolustavaa Isänmaallista voimma Paasikiveltä ja Kekkoselta.

   Kekkonen ei ollut johdateltavissa, niin kuin ovat kaikki hänen jälkeensä tulleet pyrkyrit, esim.: Ei Kekkosella ollut harhakäsityksiä EEC:stä. Hänkin oli sitä mieltä, että taloudellisella liittoutumisella tavoiteltiin viime kädessä poliittista integraatiota, asetelmaa, jossa strategiset kysymykset ratkaistaisiin yhteistein suuntaviivojen mukaisesti. Sellaisesta Suomen tuli pysytellä erossa: ”MAAMME JA MANTUMME EI OLE VIERAALLA RAHALLA OSTETTAVISSA”.
   Siksi ei Suomi havitellut täys-jäsenyyttä EEC:sä, se halusi säilyttää päätäntävaltansa kaikissa oloissa ja tavoitteli ainoastaan maan kilpailuedun turvaavaa teollisuustuotteiden vapaakauppasopimusta.

   Koulumme ja tiedotusvälineemme on miehitetty pahuuden voimmin ja sukupolvien vaihtuessa, elikkä henkilökohtaisen muistin maatuessa, ovat jälleen nämä tahot, onnistuneet manipuloimaan kanslaiset siihen 1930 luvun kaltaiseen itsetuhoiseen russofobiseen hulluuteen ja kiihkoon josta Paasikivi ja Kekkonen varoittivat ja varjelivat kansaansa.

   On ymmärrettävä tosiasiat, että Suomen ja Venäjän liittolaisuus taistelussa rauhan ja kansainvälisen turvallisuuden puolesta, luo perustan Suomen TODELLISELLE turvallisuudelle ja riippumattomuudelle.

   Plusääni(25)Miinusääni(33)
 4. TYPERYYDEN TYPERYYS
  Mikään ei ole typerämpää kuin viedä aseita Ukrainalle. Näin Suomi osallistuu sotaan Venäjää vastaan. Missä ovat hyvät naapuruussuhteet eli naapuruussopimus? Suomen poliittinen johto laulaa samaa laulua USA:n, NATO:n ja EU:n kanssa. Nyt olisi hyvä tilaisuus tehdä meille edullista kauppaa Venäjän kanssa, mutta Suomen idioottinen johto leikkii Ukrainan ystävää ja riskeeraa oman olemassaolonsa auttamalla Ukrainaa. Kyllä Venäjä tulee muistamaan Suomen politiikan. Liittyminen NATOon olisi Suomen itsemurha. Emme hyötyisi mitään ja olisimme maalitaulu suurvalta-Venäjän hyökkäykselle, jos sota syttyy Venäjän ja NATO:n välille. NATO-kiihkoilijat ovat uhka Suomen itsenäisyydelle. Marinin hallitus on huonoin hallitus kautta aikojen. Se on kansainvälisten valtojen nukke, jota Maailman Talousfoorumi (WEF) määrää. Sanna Marin ja Annika Saarikko ovat Maailman Talousfoorumin kasvatteja ja vievät Suomea kansalliseen itsemurhaan. He syyllistyvät törkeään valtiopetokseen. Poliittinen roskasakki on valmis uhraamaan isänmaansa ulkomaisten kätyreiden hallintaan. Tämä on estettävä, vaikka väkivaltaisin keinoin, jos muu ei auta. Suomen perustuslakia ei kunnioiteta, vaikka nimenomaan siihen tulisi perustaa kaikki poliittinen toiminta. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(33)Miinusääni(36)
  1. Esimerkki ajalta, kun maatamme JOHTI Presidentti URHO KALAVA KEKKONEN ja STL:n suunnalta aljettiin solvaamaan Suomea suomettuneeksi Neuvostoliiton käskyläiseksi, niin Kekkonen päätti vierailla Bonnissa selvittääkseen Suomen asemaa toukokuussa 1979.
   Näin Hän teki selkoa Suomen puolueettomuuspolitiikasta:

   -Tämän puolueettomuuspolitiikan taustalla on historia, maantiede ja kansainvälispoliitinen ympäristömme. Sen keskeisenä aineksena ja edellytyksenä ovat sopimusjärjestelyille rakentuvat hyvät suhteet suurvaltanaapuriin Neuvostoliittoon. Erityisellä sopimuksella ystävyydestä, yhteistoiminnasta keskinäisestä avunannosta olemme sitoutuneet estämään – tarvittaessa Neuvostoliiton avulla – Suomen alueen kautta kohdistuvan hyökkäyksen. Sopimu, joka on samalla Suomen ja Neuvostoliiton naapuruussuhteiden tunnustettu pohja, ei kuitenkaan merkitse sotilasliittoa.

   Länsi-Euroopassa, myöskin täällä Liittotasavallassa, näyttää yhä elävän sellainenkin harhakäsitys, että puolueettomuuspolitiikkaa harjoittavat maat ovat jonkinlainen Euroopan ”jakojäännös”, sotilasliittoutumien ulkopuolelle avuttomaan, painostukselle alttiiseen asemaan jääneitä vähävoimaisia maita. Onko todella niin vaikeata ymmärtää, että Suomi on tehnyt oman turvallisuuspoliittisen perusratkaisun, että emme hae turvallisuutta sotilasliittouman jäsenyydestä, vaan laajalle yhteisymmärrykselle perustuvasta kansainvälisestä yhteistyöstä? Onko yllättävää, että Suomi on, kuten totesin, erityisellä sopimusjärjestelyllä sitoutunut olemaan sallimatta, että sen alueen kautta kohdistuisi hyökkäys itäistä naapuria vastaan, jolla on todella yllin kyllin historian kokemuksiin pohjautuvia syitä varautua ulkopuolisen hyökkäyksen torjumiseen?

   Onko vaikea uskoa, että tämä politiikka on Suomen edun mukaista, että se on Suomen kansan omaa politiikkaa, sen aidosti ja pakottamatta omaksuttu linja? –

   Meillä on yhä voimassa oleva 20. tammikuuta 1992 solmittu Suomen ja Venäjän välinen sopimus. Sopimuksessa käsitellään alueellista koskemattomuutta ja valtiollista yhteistyötä ja se myös velvoitta nykyisiäkin johtajiamme, mutta kun johtajia ei ole!!!

   Keijo Korhonen toteaa näin aukottomasti: ”Venäjän riskiä ei ole olemassa, ellei Suomi itse sitä rakenna” ja ”Suomen uusi Nato-sopimus (isäntämaasopimus) on historian häpeätahra”.

   Plusääni(12)Miinusääni(30)
   1. Jäätävän kovaa tekstiä Kekkoselta.

    Juuri tällaista valtiomiesmäisyyttä Suomi kaipaisi nytkin. Johtajaa, jolla on asema ja joka on valmis sanomaan paitsi kotimaassa, niin ulkovalloillekin että Suomella on oma rauhan linjansa jota se visusti aikoo noudattaa.

    Tämä hulluus pitää saada päättymään ennen kuin on liian myöhäistä.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Kumartaako maamme hallitus ja eduskunta Siionin Viisaita?
  Hämmentynyt? Lue Siionin pöytäkirjat (n. 1892), sanoo Henry Makow
  HenryMakow.com – maaliskuu 25, 2022
  ”Vielä on pieni välimatka ylitettävänä, ennen kuin kaikki Euroopan valtiot ovat lukittuna symbolisen käärmeen, jolla symboloimme kansaamme, kierteisiin kuin voimakkaaseen paheeseen.”
  Siionin pöytäkirjat: Johdanto ja tiivistelmä
  ”ON VÄLTTÄMÄTÖNTÄ… UUVUTTAA IHMISKUNTA TÄYSIN ERIMIELISYYKSILLÄ, VIHALLA, KAMPPAILULLA, KATEUDELLA JA JOPA TAUTIEN ROKOTTAMISELLA, PUUTTEELLA, NIIN ETTÄ ”GOIJIT” EIVÄT NÄE MUUTA ASIAA KUIN TÄYDELLISEN SUVEREENISUUTEMME RAHASSA JA KAIKESSA MUUSSA.” Siionin pöytäkirjat, 10-19
  Siionin pöytäkirjat ovat pakollista luettavaa kaikille, jotka haluavat ymmärtää maailmaa. Niistä käy ilmi patologinen viha ei-juutalaisia kohtaan ja halu heikentää ja riistää heitä. Pöytäkirjat olivat osa 33 asteen vapaamuurariuden juutalaisten ”vihkimystä”. Useimmat juutalaiset eivät ole tietoisia tästä agendasta, ja siksi heitä on helppo manipuloida.
  [Sionisti-rabbiien kovasta painostuksesta huolimatta onneksi yhä suurempi osa ’juutalaisia’ (rodun tai uskonnon mukaan määriteltyjä) on järkiintynyt ja hylännyt sionistien ja v-muurarimafian opit ja nwo-hankkeet ja katkaissut välinsä Israelin sionisteihin]
  ”Antisemitismi on meille välttämätöntä vähäisempien veljiemme hallinnassa.” (Pöytäkirjat, 9)
  Yhteenveto on alla. Asiakirja löytyy täältä.
  kirjoittanut Henry Makow PhD. – heinäkuun 9. päivästä 2017
  (kirjasta Illuminati: The Cult that Hijacked the World)
  Monet ihmiset pitävät ”Siionin vanhimpien pöytäkirjoja” ”vihakirjallisuutena” ja petoksena.
  Nobel-palkittu Aleksandr Solženitsyn kirjoitti, että kirja osoittaa ”neron mielen”. Aika hyvä huijaukseksi, vai mitä?
  Solženitsyn sanoi, että kirjassa on ”suurta ajatuksen ja oivalluksen voimaa… Sen suunnitelma… (vapauden ja liberalismin lisääminen, joka päättyy yhteiskunnalliseen katastrofiin)… ylittää reilusti tavallisen mielen kyvyt… Se on monimutkaisempi kuin ydinpommi.”
  ”Uskon, että pöytäkirjat ovat aitoja. Ne ovat juutalaisille vapaamuurareille (luultavasti Pariisin Mizraimin loosissa) osoitettuja luentoja, joissa kerrotaan yksityiskohtaisesti uskomattomasta suunnitelmasta länsimaisen sivilisaation kukistamiseksi, ihmiskunnan alistamiseksi ja ”kaiken maailman rikkauden… keskittämiseksi käsiimme”. Niitä annettiin säännöllisinä sarjoina näille vapaamuurareille Pariisissa. Kirjoittaja kuvailee niitä ”ohjelmamme esittelyksi” ja aloittaa ne usein sanomalla: ”Tänään keskustelemme…”.”
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=222666

  Plusääni(14)Miinusääni(28)
  1. ”[Sionisti-rabbiien kovasta painostuksesta huolimatta onneksi yhä suurempi osa ’juutalaisia’ (rodun tai uskonnon mukaan määriteltyjä) on järkiintynyt ja hylännyt sionistien ja v-muurarimafian opit ja nwo-hankkeet ja katkaissut välinsä Israelin sionisteihin]”
   Nuo järkiintyneet ’juutalaiset’ ovat tajunneet että hekin ovat vain välineitä ’sionisti-imperiumin’ rakentamisessa ja että heidät voidaan tarvittaessa uhrata kuten kaikki muutkin. Makow on aina varoittanut ja painottanut että he ovat vain pelkkää roskaa sen oikean valittujen eliitin rinnalla jolle he maailmaa yrittävät valloittaa.

   Biden sen sijaan on Israelin sionistien suuri ystävä ja YLE ja valtamedia toitottaa säälittävää propagandaa ja yrittää aivopestä kansaa alistumaan nwo- ja wef-mafian sosio- ja psykopaattien mielivaltaan

   Bidenin vierailu merkitsee Euroopan johtajien nöyryyttävää alistumista Yhdysvaltain imperiumille.
   25. maaliskuuta 2022 … muutama poiminta
   Se on säälittävä näytelmä. Euroopan hallitukset kumartavat Amerikan imperiumin edessä.

   Yhdysvaltain presidentti Joe Biden lensi tällä viikolla Eurooppaan presidentin ydinkoodit esillä seurueessaan. Presidentin lentokoneiden joukossa oli ”tuomiopäivän kone” – erityisesti varustettu Boeing 747, joka kestää ydinsäteilyä ja toimii tarvittaessa ”Pentagonina taivaalla”.
   (Biden rerssukka ja nato-lakeijansa eivät tajua ettei maailmaa enää voi valloittaa aseilla pröystäilemällä vaan pitää olla jotain parempaa tarjottavana kuin oligarkkien tyranniaa)
   …Yhdysvaltain ja länsimaiset tiedotusvälineet esittävät Bidenin ja Euroopan niin sanotut johtajat demokratian ja oikeudenmukaisuuden malliesimerkkinä. Totuus on, että näemme Euroopassa paluuta fasismiin Yhdysvaltain hegemonian johdolla. Kun Biden astui virkaansa Valkoisessa talossa tammikuussa 2021, hän julisti: ”Amerikka on palannut”. Kuka tahansa historiaan ja Yhdysvaltain valta-ajatuksiin huomiota kiinnittävä ihminen piti tällaista jingististä kerskailua pahaenteisenä. Siitä on tulossa entistä pahaenteisempää jokaisesta askeleesta, jonka Yhdysvallat ottaa kuroakseen umpimähkäisiä jännitteitä Venäjän ja todellakin Kiinan kanssa.

   Amerikka on palannut takaisin, ja eurooppalaiset vasallit ovat selässään ja myös rintamillaan… koska, tiedättehän, meidän on oltava sukupuolisesti moniarvoisia uudella herkästi fasistisella aikakaudellamme.

   Vielä häpeällisempää on se, että Euroopan poliittinen luokka toimii amerikkalaisen imperialismin jalkamattona vastoin Euroopan kansalaisten kiireellisiä etuja. Perimmäinen etu on rauhan saaminen. Tämä ristiriita on merkki laajamittaisesta yhteiskunnallisesta kuohunnasta kaikkialla Euroopassa, jossa kapinoidaan heidän petollisia johtajiaan vastaan.
   DeepL.com/Translator
   https://www.strategic-culture.org/news/2022/03/25/biden-visit-marks-abject-subjugation-of-european-leaders-to-us-empire/

   Plusääni(10)Miinusääni(23)
   1. Kahden holtittoman narsisti-psykopaatin eli USA:n presidentin ja Euroopan komission puheenjohtajan kohtaaminen on kylmäävää katseltavaa jokaiselle älykkäälle eurooppalaiselle. Fasismi on toden todellakin palannut sen karmeimmassa eli teknokraattisessa NWO-muodossa. Kansakuntia runnotaan lunastuskuntoon. Sodalla ja sanktio-politiikalla on määrä aiheuttaa ruoka-, energia- ja tarvikepulaa, joka iskee mm. pienyrittäjiin ja Suomessa pelottavasti alkutuotantoon. Suomen maaseutua on jo muutenkin alettu hurjaa vauhtia alas. Ruuan, energian tai puutavaran tuotantoa ajetaan tuhon kautta kasvottomien suuryritysten hallintaan. Nopeasti köyhtyvät kunnat pakotetaan luopumaan hallintaoikeuksistaan mm. vesivaroihin. Kaikki, mitä Suomessa on jo vuosikausia pelätty, toteutuu silmiemme edessä eli kansan täydellinen orjuutus ja sen riisuminen pois omistus- ja nautintaoikeuksistaan omaan kotimaahan. EU:n kurjistus- ja alasajopolitiikka oli varsin aktiivista jo ennen koronaa tai sotia, mutta nyt se on lähtenyt pikavauhtiin.

    Suomessa ei ole edes oikeistoa, joka puolustaisi itsemääräämis- tai omistusoikeuksia. Suomalainen oikeisto on täysin riehaantunut Ukrainan sodasta ja näyttänyt todellisen karvansa. Se on nyt kansainvälisen fasismin lumoissa ja Karjalan Mäntyyn päätään suuntaavan sotahurmoksen vallassa. Esimerkiksi venäläisoligarkkien yksityisomaisuuden takavarikointi länsimaiden hallintojen haltuun on suomalaisen oikeiston mielestä kannatettava ja ilman muuta oikeutettu toimenpide. Näin suomalainen oikeisto paljastaa olevansa fasisteja tai kenties kommunisteja, jotka Jumalan sijaan palvovat valtiokoneistoa ja sen ylivaltaa yksityisomaisuuden suhteen. Nekin tahot, jotka esiintyivät klassisen liberalismin puolestapuhujina, tutkivat nyt kuvia venäläisten omistamista takavarikoiduista huvijahdeista ja kuola valuen odottavat näiden huutokauppaamista eteenpäin. Valtion kassa tarvitsee rahaa, jotta NWO-projektia voidaan viedä eteenpäin.

    Sotarintamalta on odotettavissa lavastettu kemiallinen isku Ukrainassa, jota käytetään hyväksi sotaraivon nostattamiseksi siihen asteeseen, että voidaan lähettää lännen maajoukkoja maahan. Putin leimataan vielä entisestään vaarallisemmaksi hulluksi kuin mitä nyt. Putin on siis pysäytettävä hinnalla millä hyvänsä. Kansalaiset yhtyvät sotaraivoon ja antavat gallupeissa hyväksyntänsä jopa ydinaseiden käytölle. Oma tai jälkeläisten menehtyminen ei tässä vaiheessa mielisairaita kiinnosta. Tämän jälkeen tilanteen eskaloituminen ydinaseilla käytäväksi suursodaksi on hyvin lähellä.

    Ukrainan länsiosan miehittäminen esimerkiksi puolalaisjoukoilla voisi toki itsessään olla järkevä toimenpide, koska Ukraina jaetaan joka tapauksessa palasiksi eikä Venäjä ole kiinnostunut maan länsiosista. Toisaalta Joe Bidenin muiden johtavien demokraattien tai RINO:jen (Republican In Name Only) rikosperheillä on Ukrainassa paljon likapyykkiä, jonka ei toivota pääsevän suuren yleisön tietoisuuteen. Siksi on pelättävissä, että tämä likapyykki halutaan haudata nopeasti eskaloituvan suursodan melskeeseen. Suursota palvelee muutenkin sopivasti NWO:n valtapyrkimyksiä erityisesti länsimaissa. Kansalaisyhteiskunnan rippeetkin tullaan näissä polkemaan rautasaappaan alle sotatilalakien vallitessa.

    Plusääni(13)Miinusääni(28)
 6. SIIONIN VIISAIDEN SUUNNITELMA
  Jokaisen, joka haluaa ymmärtää maailmanpolitiikkaa, tulisi lukea Siionin Viisaiden pöytäkirjat (suomeksi https://islam-radio.net/protocols/indexfin.htm ). Ne paljastavat Siionin Viisaiden menetelmät juutalaisen maailmanvallan perustamiseksi. Niitä on yritetty leimata väärennöiksi, mutta ne ovat kuitenkin todellisia kuvauksia juutalaisten kansainvälisen pelin menetelmistä. Tärkein periaate juutalaisten maailmanvallassa on ”hajota ja hallitse”. Näemme tämän Ukrainan kriisissä, jossa on luotu kaksi vihollisleiriä, Venäjä ja Eurooppa. Ukrainan presidentti ja pääministeri ovat juutalaisia ja Siionin Viisaiden ohjauksessa. Venäjä edustaa Siionin Viisaille vastavoimaa, jonka Siionin Viisaat haluavat tuhota. Se tarkoittaisi värivallankumousta Venäjällä. Myös Great Reset on Siionin Viisaiden suunnitelma kansojen velkaantumiseksi, jolloin kansat saataisiin juutalaisen diktatuurin alaisiksi. Hieman faktaa Siionin Viisaista. Gunnar Lindqvist kirjoittaa (johdanto Siionin Viisaiden pöytäkirjoihin): ”Juutalainen Walter Rathenau, josta maailmansodan aikana 1914-1918 tuli Saksan sotatalouden diktaattori, kirjoitti jo 25.12.1909 Neue Freie Pressessä: ”Taloudellisen johdon työkentällä on yhden ihmisiän aikana muodostunut oligarkia, harvainvalta, yhtä kiinteä kuin konsanaan Venetsiassa. 300 miestä, joista jokainen tuntee toisensa. johtaa mannermaan taloudellisia kohtaloita ja he etsivät seuraajansa omasta ympäristöstään”. Kolmannessa sionistikongressissa Wienissä vuonna 1899 lausui juutalainen Max Nordau, oikealta nimeltään Sildfeld, pikakirjoitetun istuntopöytäkirjan mukaan, että ”kolmellesadalle Gideonin soturille on annettu tehtäväksi lyödä amalekilaiset”. Pöytäkirja osoittaa, että tämä aitojuutalainen lauseparsi hämärine vertauskuvineen vastaanotettiin valtavin suosionosoituksin. Eräässä yksityiskirjeessään, joka julkaistiin Neue Wiener Journalissa 14.12.1927, Walter Rathenau uudelleen ottaa puheeksi nuo salaperäiset ”300” kirjoittaen: ”Noilla todellisilla 300:lla on varovaisuussyistä tapanaan kieltää mahtinsa. Valta piilee siinä, että pysytään tuntemattomina”. Taloudellisesti juutalaiset siis silloin jo katsoivat saavuttaneensa päämääränsä – ”luvatun maansa” -, vaikka tämä kammottava tosiseikka oli pidettävä salassa, jottei syntyisi vaikeuksia poliittisen vallan tavoittelussa.”
  Siionin Viisaat ovat aikaansaaneet mm. Ranskan ja Venäjän vallankumoukset ja kaksi maailmansotaa ja nyt he puuhaavat sotaa Euroopan ja Venäjän välille. Ilmastohuijauksen, koronahuijauksen ja nykyisen Venäjän vastainen propagandan levittäminen on Siionin Viisaiden hallussa pitävän median työtä. Holokaustihuijaus osoitti, kuinka valheesta voidaan tehdä koko maailman tunnustava totuus. Nyt Suomi on astunut vaarallisen askeleen ryhdyttyään antamaan aseapua Ukrainalle. Myös NATO-huijaus on etenemässä täyttä häkää. Valtiopetosporukka on tekemässä Suomen historian suurinta rikosta yrittämällä tehdä Suomesta NATO:n jäsen. NATOon liittäminen olisi Suomen itsemurha. Sitä tulee vastustaa kaikin keinoin, vaikka väkivallalla. Kuitenkin ensiksi informaatiosodalla. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(21)Miinusääni(33)
 7. VENÄJÄN HYÖKKÄYS UKRAINAAN SOPII KUIN NENÄ PÄÄHÄN GREAT RESETIN KANSSA,NWO KAVERIT KILAUTTI PUTINILLE ETTÄ NYT HYÖKKÄÄT UKRAINAAN ETTÄ SAADAAN MAAILMAN TALOUS KAAOKSEEN JA SAADAAN GREAT RESET KUNNOLLA KÄYNTIIN.SUOMESSA VAIN VAIHTOEHTO IDIOOTIT LUULEE PUTLERIN OLEVAN NWO:TA VASTAAN TOSIASIA ON ETTÄ PUTIN ON SAMASSA NWO TIIMISSÄ.

  Plusääni(9)Miinusääni(5)
  1. ^Totta. Tätä olen myös pohtinut ja on useita seikkoja, jotka tukevat teoriaasi:

   – Venäjällä ei ole vaihtoehtoisia koronahoitoja sallittu vaan yhtenevä käytäntö lännen kanssa.
   – Marraskuussa -21 Venäjä otti rokotepassin käyttöön
   – Venäjän keskuspankin BIS kytkökset
   – Putinin ja Venäjän rahaeliitin osallistuminen WEFn toimintaan
   – Rahaeliitin/oligarkien kotikieli heprea, kuten USAssa

   Ja kuten mainitsit tämä kaikki menee WEFn käsikirjoituksen mukaan.

   Voisiko Venäjä olla ”valeoppositio” .. vähän niin kuin persut?

   Sitä suuremmalla syyllä Suomen täytyisi pitää etäisyyttä niin länteen kuin itään.. mutta olemme puolemme valinneet. Noudatamme kiltisti WEFn/globaalin satanistisen rahaeliitin ohjeita.

   Plusääni(7)Miinusääni(17)
 8. Uncle Sam!

  Setä Samulin (SS) toiminta EUa kohtaan on hyvin läpinäkyvää. SS yllyttää Venäjää ja Eurooppaa törmäyskurssille niin kuin seuraavista otsikoista se käy hyvin ilmi. Natohegemonia ei ole vähäisin sen vaikutuskeinoista.

  SS ei lietso ainoastaan suoranaista sotaa vaan se pyrkii myös saattamaan Euroopan energiariippuvaiseksi kaasutoimituksillaan saadakseen enemmän poliittista toimivaltaa. Se pyrkii lassoamaan Euroopan vaikutuspiiriinsä kuin vasikan.
  https://images-bonnier.imgix.net/files/his/production/2021/11/22113221/Cowboys-lasso-tyr.jpg?w=1024&q=60&fit=crop&crop

  SS vaatii sinulta EU:
  https://forum-dangerousthings-com.s3.us-west-002.backblazeb2.com/original/2X/0/072d7ddf329bc501e2c35bf25229183da27cc679.jpeg

  Yhdysvallat ei vastustane hävittäjien lähettämistä Puolan kautta kriisialueelle:
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/mtv-seuraa-ven%C3%A4j%C3%A4n-hy%C3%B6kk%C3%A4yssotaa-yhdysvallat-ei-vastustane-h%C3%A4vitt%C3%A4jien-l%C3%A4hett%C3%A4mist%C3%A4-puolan-kautta-kriisialueelle-bidenin-mukaan-sota-on-ven%C3%A4j%C3%A4n-strateginen-ep%C3%A4onnistuminen/ar-AAVxf1t?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=0d036e58797a4da3b08b4145e764d193

  Joe Biden jyrisi Putinille Varsovassa: Älä kuvittele eteneväsi tuumaakaan Naton maaperälle:
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/seuraa-suorana-noin-kello-19-alkaen-presidentti-joe-biden-pitaa-puheen/8388250

  EU pyrkii irti Venäjän energiasta: Yhdysvallat riensi hätiin 15 miljardin kuutiometrin kaasutoimituksella jo tänä vuonna – `Mullistava aloite`:
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yhdysvallat-lupaa-lisaa-maakaasua-eurooppaan-jo-tana-vuonna/8387306#gs.us48uv

  SSn taloudellinen romahdus on vain ajan (lyhyen) kysymys. Mutta ehtiikö se vetämään EUn mukanaan omaan perikatoonsa:
  https://www.forumdaily.com/wp-content/uploads/2021/08/shutterstock_132616397.jpg

  Plusääni(7)Miinusääni(31)
 9. Putin puolustaa ”tervettä konservatismia”. (ja maansa suvereenisuutta ja kulttuuria)
  HenryMakow.com – 26. maaliskuuta 2022.
  Vuosittaisessa Valdai-keskustelussa viime lokakuussa Putin ilmaisi pettymyksensä lännen omaksumaan kommunismiin & satanismiin. Olen ollut siellä, tehnyt sitä, hän sanoi.
  ”Kun katsomme, mitä tapahtuu useissa länsimaissa, olemme hämmästyneitä nähdessämme (kommunistisia) kotimaisia käytäntöjä, jotka me olemme onneksi jättäneet, toivottavasti, kaukaiseen menneisyyteen.”
  Lähde
  by Vlad Putin – (Excerpts by henrymakow.com)
  Katselemme hämmästyneinä prosesseja, jotka ovat käynnissä maissa, joita on perinteisesti pidetty edistyksen esikuvina.
  Yhdysvalloissa ja Länsi-Euroopassa tapahtuvat sosiaaliset ja kulttuuriset järkytykset eivät tietenkään kuulu meille; me pysymme siitä erossa.
  Jotkut länsimaalaiset uskovat, että kokonaisten sivujen aggressiivinen poistaminen omasta historiasta, enemmistön ”käänteinen syrjintä” vähemmistön hyväksi ja vaatimus luopua perinteisistä käsityksistä äidistä, isästä, perheestä ja jopa sukupuolesta, he uskovat, että kaikki nämä ovat kilometripylväitä tiellä kohti yhteiskunnallista uudistumista.
  Kuunnelkaa, haluaisin vielä kerran huomauttaa, että heillä on oikeus tehdä näin, me pysymme erossa tästä. Mutta haluaisimme pyytää heitä myös pysymään erossa meidän asioistamme.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=251431

  ANDREW ANGLIN – MAALISKUU 26, 2022
  Venäjän presidentti Vladimir Putin on verrannut lännen eliitin pyrkimyksiä ”peruutuskulttuurin” aseistamiseksi kuuluisia venäläisiä säveltäjiä ja kirjailijoita vastaan – vastauksena maan sotilaalliseen hyökkäykseen Ukrainassa – natsien kirjojen polttamiseen.

  ”Tänään he yrittävät peruuttaa koko tuhatvuotisen maamme, kansamme”, Putin sanoi perjantaina virtuaalitapaamisessa, jossa hän tapasi presidentin palkintojen saajia, jotka saivat palkintoja saavutuksista kuvataiteen ja kirjallisuuden alalla. Presidentti moitti sitä, mitä hän kutsui ”kaiken Venäjään liittyvän kasvavaksi syrjinnäksi” joissakin länsimaissa. Hän lisäsi, että ”vallitseva eliitti suvaitsee ja joskus rohkaisee tätä prosessia”.

  ”Niin sanottu ’peruutus-kulttuuri’ on muuttunut ’kulttuurin peruuttamiseksi’: [Säveltäjät] Tšaikovski, Šostakovitš ja Rahmaninov poistetaan konserttiohjelmista. Venäläisiä kirjailijoita ja heidän kirjojaan kielletään myös. Tällaisen massiivisen kampanjan ei-toivotun kirjallisuuden tuhoamiseksi toteuttivat viimeksi natsit Saksassa lähes 90 vuotta sitten.”

  ”Muistamme sen hyvin kuvamateriaalista, jossa kirjoja poltetaan kaupunkien toreilla”, Putin sanoi viitaten Adolf Hitlerin hallinnon 1930-luvulla harjoittamaan juutalaisten kirjailijoiden kirjojen ja muiden teosten polttamiseen. ”On mahdotonta kuvitella sellaista maassamme.”

  Jotkut länsimaiset instituutiot ryhtyivät toimiin Venäjään sidoksissa olevia teoksia vastaan Moskovan Ukrainaan tekemän sotilaallisen hyökkäyksen jälkeen. Cardiffin filharmoninen orkesteri Walesissa poisti ohjelmistostaan Pjotr Tšaikovskin kuuluisan 1812-ouvertuuran, joka juhlistaa Venäjän menestyksekästä puolustusta Napoleonia vastaan. Linda Robinson, yksi orkesterin johtajista, sanoi, että alkusoitto ei sovi tähän aikaan, koska sen osat ovat ”sotilaallisia teemoja, ja ne tulevat tykkien laukauksen äänellä”.

  Putin mainitsi myös hyökkäykset JK Rowlingia vastaan, koska hän sanoi, että miehet eivät ole naisia. Kyse on todellakin samasta asiasta – kuten olen jo kirjoittanut, Yhdysvaltain hallitus käsittelee tätä sotaa Venäjää vastaan ikään kuin se olisi sosiaalisen median kampanja jotakuta vastaan, joka sanoi jotain poliittisesti epäkorrektia.

  Tämä hyökkäys ja 1800-luvulla tuotettua venäläistä kulttuuria vastaan ja sen kieltäminen on outoa monella eri tasolla… Vaikuttaa siltä, että media on lietsonut vihaa venäläisiä kohtaan rotuna, ja sitten nämä instituutiot vain etsivät keinoja, joilla ne voisivat tukea vihakampanjaa.

  Syy siihen, miksi se on niin hämmentävää, on kuitenkin se, että se tekee kaikille venäläisille hyvin selväksi, että tämä ei ole sota Vladimir Putinia tai Venäjän hallitusta vastaan, vaan sota venäläisiä vastaan. Olisin luullut, että länsimaat haluaisivat käyttää Ukrainan sotaa vähentääkseen Putinin tukea, mutta silti ne tekevät juuri päinvastoin. Ihmiset, jotka vastustivat Putinia ennen Ukrainan tilannetta, tukevat häntä nyt, koska he kokevat – aivan oikeutetusti -, että heitä vastaan hyökätään ja että Putin on ainoa henkilö, joka voi puolustaa heitä.

  En ole varma, onko tämä vertailu täysin epätosi, vaikka en myöskään usko, että juutalaiset ymmärtävät sen seurauksia.

  Samalla kun juutalaiset demonisoivat kaikkia venäläisiä rotuna, Putin näyttää tavoittelevan länsimaalaisia ja toteaa täsmällisesti, että Venäjä edustaa lännen perinteistä valkoista kristillistä kulttuuria, jota vastaan on hyökätty ja joka on tosiasiallisesti tuhottu ZOG-miehityksen aikana.

  Päädytään tilanteeseen, jossa on enemmän Venäjää sympatisoivia amerikkalaisia kuin Amerikkaa sympatisoivia venäläisiä. Olemme luultavasti jo siellä.
  https://www.unz.com/aanglin/putin-addresses-anti-russian-cancel-culture-compares-russia-to-jk-rowling/

  Plusääni(22)Miinusääni(29)
  1. Maria Zaharova
   Venäjän ulkoministeriön tiedottaja
   Moskova 18.3.2022:

   ”Minulta kysytään usein:
   Mitkä arvot pitävät Venäjää yllä?
   Kansaa joka elää ollakseen valmis taisteluun?
   Minä sanon:
   Kysymykseen on helppo vastaus.
   Me olemme maa ja kansa, joka tuntee arvonsa ja kunniansa.
   Me voitamme mitkä tahansa koettelemukset arvokkaasti ja kunnialla.
   Me olemme maa ja kansa, joka arvostaa sankareitaan –
   eikä petä heidän muistoaan.
   Me olemme maa ja kansa, joka kutsuu poikiamme ja tyttäriämme –
   tytöiksi ja pojiksi, emmekä hyväksy ”kolmatta sukupuolta”.
   Me olemme maa ja kansa, joka arvostaa ja vaalii rauhaa –
   ja taistelee pahuutta vastaan.
   Koska pimeydessä ei ole valkeutta.
   Todelllinen vapaus on vapautta pahuudesta.
   Kukaan ei pelottele meitä!
   Koska me elämme rakkaudessa ja uskossa –
   me olemme Jumalan kanssa yhtä!”

   Plusääni(16)Miinusääni(36)
 10. Sodanlietsojat (1. – 3.)!

  Sodanlietsoja nro 1. Biden (Uncle Sam)!

  Eipä mennyt kauan kun oikasivat! Hyvä näin!

  `Ranskan Macron: Tilannetta Venäjän kanssa ei tule kärjistää verbaalisesti`:
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/ranskan-macron-tilannetta-ven-c3-a4j-c3-a4n-kanssa-ei-tule-k-c3-a4rjist-c3-a4-c3-a4-verbaalisesti/ar-AAVxPTD?ocid=BingNewsSearch
  `Bidenin tulikivenkatkuinen puhe voi jopa pahentaa kriisiä – `Putin saattaa ajatella, ettei mitään menetettävää ole`:
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/bidenin-tulikiven-katkuinen-puhe-voi-jopa-pahentaa-kriisia-putin-saattaa-ajatella-ettei-mitaan-menetettavaa-ole/8388552#gs.vda1ie
  `Valkoinen talo kiirehti vesittämään Bidenin kovasanaista hyökkäystä Putinia kohtaan`:
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/valkoinen-talo-kiirehti-vesittamaan-bidenin-kovasanaista-hyokkaysta-putinia-kohtaan/8388444#gs.vda4nl

  Sodanlietsoja nro 2. Zelenskyi!

  `Järempiä aseita vaativa Zelenskyi piikittelee länsimaita: `Onko se edelleen Moskova, joka johtaa euroatlanttista yhteisöä`:
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/j%C3%A4rempi%C3%A4-aseita-vaativa-zelenskyi-piikittelee-l%C3%A4nsimaita-onko-se-edelleen-moskova-joka-johtaa-euroatlanttista-yhteis%C3%B6%C3%A4/ar-AAVxGQm?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=087255b418c74f3daf145ba4a01f0818

  Sodanlietsoja nro 3. Suomen hallitus!

  Joka ei viimeistään nyt kuule karhun (медведь = karhu) hengittävän niskaan niin on joko kuuro tai tyhmä!
  Kuunnelkaa ,,, (Слушать = kuuntele ) ,,,

  Aikamme profeetallisessa symboliikassa Saksa = `pantteri`, USA = `leijona` ja Venäjä = `karhu`!

  `Pantterille` (Saksa) jolla on neljä linnun siipeä annettiin `valta` niin kuin se onkin nähtävissä EUssa.
  `Leijonalta` (USA) reväistään `kotkan siivet`, nostetaan pystyyn kahdelle jalallensa ja sille annetaan ihmisen sydän joka kuvaa sen heikkoutta ja ilkeyttä.
  `Karhu` (Venäjä) nostetaan toiselle kyljellensä, sillä on kolme kylkiluuta kidassaan ja sille sanotaan `Nouse ja syö paljon lihaa`.

  Jostakin syystä vastahakoinen `karhu` herätetään kesken unien ja se köllähtää ensin toiselle kyljellensä josta se nousee nälissään ylös. Karhu on herätettynä vaarallinen mutta haavoitettuna se vasta vaarallinen onkin! Miksi Suomi haluaa haavoittaa sitä?

  Eiköhän viedä aseellista apua Venäjää vastaan käytävään sotaan joka ei edes kuulu meille, petetään kaikki ystävälupaukset, esiinnytään vihamiesten ystävänä ja ystävän vihamiehenä ja haavoitetaan aseavulla `karhua`. Siinäpä kaava joka varmasti toimii, mutta ei varmasti haluamallanne tavalla.

  Suomi on ylittämässä punaisen viivan! Enää `kukonaskel` ,,, enää yksi virheliike ,,, enää väärin tai oikein tulkittava möläytys ,,, enää ,,, `vitun idiootit`!

  Seuraavassa vain aavistus sen vahvan liittolaisen voimasta jonka me olemme menettämässä lopullisesti!
  Kuinka voimakas Venäjä on 2021 (suomenkielinen tekstitys):

  Rauha Ukrainaan pitää saada eikä sotaa!

  Plusääni(10)Miinusääni(30)
 11. Kyber- ja Hybridisodankäynti

  Tervetuloa `Uuteen Uljaaseen Maailmaan`! (`Et omista mitään ja olet onnellinen`).

  Pian kirjoitukset käyvät toteen jolloin kaikkien maiden kansalaiset antavat vapaaehtoisesti valtansa `valtiolle`: `Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan` (Ilm 13:4). Massahysteria ja -hypnoosi on vallannut mielialat ja pelko sanelee valinnat.

  Maailmanvallankumous etenee pitkin askelin: 1.) 10 napainen Unionimaailma (NWU = New World Union järjestelmä) nousee > 2.) Naton hallittu alasajo toteutuu > 3.) USA menettää vaikutusvaltansa > Unionikohtaiset armeijat muodostuvat > 4.) WEFn orkestroima Universaali Maailmanuskonto nousee > 5.) Maailmanhallitus muotoutuu > 6.) Maailmanhallitus ja Unionit muodostavat Universaalin maailmanarmeijan.

  CWO (Catholic World Order), IWO (Islamic World Order) ja JWO (Jew World Order) lakkautetaan Universaalin Maailmanuskonnon (NWR = New World Religion) tieltä. NWR mahdollistaa NWGn (New World Government). Silloin Jesuiitta, Imaami ja Rabbi katselevat typertyneinä toinen toisiansa Gulagilla – `eihän tässä näin pitänyt käydä`!

  Unionien sisärajat avataan mutta niiden ulkorajat erottavat Unionin Unionista. Kansallisvaltiot lakkautetaan, presidentti- ja kuningasinstituutiot hajotetaan ja parlamentit perustuslakineen mitätöidään. Kunkin Unionin parlamentti joka on ensisijainen syrjäyttää kansalliset parlamentit jotka ovat toissijaisia.

  `Uuden Normaalin` Unionimaailmassa ei federaatio vastaan konfederaatio tilanteita pääse syntymään. Kapinaliikkeet tukahdutetaan lainsäädännöllisin keinoin (kuolemantuomio Lissabonin aliossa) ja/tai tarvittaessa voimakeinoin nopean liikkuvuuden iskuilla.

  OWOn (Old World Order = Vanha Maailmanjärjestys) aikaiset isänmaallisuus, patriotismi ja kansallismielisyys kielletään. Paluuta `Vanhaan Normaaliin` ei enää ole. OWOn aikainen platonilainen demokratiamalli kielletään. Tilalle asetetaan Unionikohtainen NWOn spartalainen Lykurgosin kuningaskuntamalli. Se siitä saatanan kulttuurimarxilaisuuden mädättämästä sateenkaaridemokratiasta!

  OWOn aikaiset `hyödylliset idiootit` kuten salaisjärjestöt (maailman 1000 valopistettä; H.Bush) tuomitaan `hyödyttöminä idiootteina`. Heidän toimintansa julistetaan yhdistymis- ja kokoontumiskieltoon. Jäsenyys salaisseuroihin tulee johtamaan heidän omaisuutensa asetettamisen myymis- ja hukkaamiskieltoon ja lopulta takavarikkoon. Kaikessa hiljaisuudessa takavarikkolaki on äskettäin säädetty Unioneista ensimmäisenä EUssa.

  Kaikkien maiden poliitikkojen veroparatiisiyhteydet paljastetaan julkisesti ja näyttävästi. Suuri osa salaisseurojen jäsenistöistä vangitaan ja pullikoijat tapetaan. Yksinkertaisesti – heidät paljastetaan – ja annetaan alttiiksi kansojen raivolle. Yksityisomistus ja perintöoikeus kumotaan muutenkin laajemmassa mielessä.

  Tämän jälkeen kenelläkään ei ole enää perillisiä – on vain jälkeläisiä – jotka nekin harvennetaan vastaamaan `luonnon kantokykyä` eli Illuminaatin hallinta- ja valvontakykyä.
  Georgia Guidestones
  https://media.11alive.com/assets/WXIA/images/3f6ecd50-99ee-425e-9125-c76656895348/3f6ecd50-99ee-425e-9125-c76656895348_1920x1080.jpg

  Fema-tyyppiset globaalit leiriverkostot – gulakit – käynnistetään johon leiriverkostoon liitetään myös Covid-aikaiset karanteenileirit ja pakolaiskeskukset. Vastaanottokeskukset muutetaan vankiloiksi. Leireille johtavat rautatiet joille toisinajattelijat rahdataan. Kymmenet tuhannet giljotiinit ovat valmiina. Hullun lehmän-taudin aikaiset masuunit estävät tehokkaasti uusien `tartuntojen` leviämisen.

  Kiinalaista valvontamallia kokeillaan mutta sen korvaa sirutusvaiheen aikainen globaali sateliittien välityksellä toteutetettava kontrollimalli. Kansalaiset on profiloitu jonka perusteella heidän etuoikeutensa priorisoidaan `sosiaalisen statuksensa` mukaan. Profilointi alkoi harmittoman tuntuisista `evästeistä`. Urkitut tiedot kansalaisista ovat `totuusministeriön` yhdessä ainoassa tietokannassa.

  Nyt maailmantalous ajetaan hallitusti alas tautien, sotien ja niistä johtuvien talouspakotteiden avulla. Alasajon tarkoituksena on esimerkiksi ratifioida uusi finanssijärjestelmä. Puutetta energiasta ja elintarvikkeista tulee esiintymään myös ns. hyvinvoivissa yhteiskunnissa. OWOn aikainen yksityinen yrittäjyys lakkautetaan ja tilalle asetetaan valtiovetoiset korporaatiot. Uusi systeemi muistuttaa suunnitelmataloutta.

  Tällä hetkellä kansalaiset eivät usko tai eivät ainakaan halua uskoa mitä tuleman pitää. Niinpä he eivät laita päitään ainoastaan pensaisiin vaan suoraan hanuriin eli he muodostavat maailmanpoliittisen kuvansa valtamedian valheille joka täyttää myöhemmin ennusteen: `Silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon` (1 Tes 5:3).

  There Were Signs: `Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan` (Ilm 13:2).
  http://www.thepukki.fi/uploads/blog/ykn-new-yorkin-patsas-kuin-suoraan-ilmestyskirjasta.jpg?1639707780

  Universumin kovin aine löytyy siitä kuuluisasta `penaalin tervävimmästä kynästä` eli lyijykynän kärjestä. Universumin kovinta ainetta voidaan löytää vieläkin lähempää kuin peaalista eli katsomalla peiliin – siis niistä jotka ovat `rokotetut`!

  `Grafeeni on hiilen allotrooppinen muoto, joka koostuu yhdestä kerroksesta toisiinsa sitoutuneita sp2-hybridisoituneita hiiliatomeja. Grafeeni on maailman kestävin tunnettu ainelähde?. Se on myös erittäin valoaläpäisevää ja johtaa hyvin lämpöä ja sähköä`.
  Grafeeni
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Grafeeni

  Ihmiset on saatettu vastaanottamaan vapaaehtoisesti ja sanktioiden uhalla `Kokeellinen GMO mRNA injektio`. Tämän lauseen voisi hajottaa osiin näin: 1.) `Kokeellinen` ,,, 2.) `GMO` ,,, 3.) `mRNA Injektio` jolloin sen iljettävyys paljastuu paremmin.

  `Kokeellinen` koska sen tuottaminen ei ole noudattanut virallista protokollaa (tuotettu `valonnopeus-projektilla`) eikä se ole saanut myyntilupaa (kierretty valmiuslailla), `GMO` koska se on geenimanipuloitu mielivaltaisesti ja `mRNA Injektio` koska se ei ole rokote.

  Rokotuskampanja on ollut ja tulee olemaan luonteeltaan poliittinen eikä lääketieteellinen. Rokotuskampanjassa ei pyritä kansanterveyteen vaan totalitariaan. Juoni menee näin: 1. Koronapassi > 2. Rokotepassi > 3. Digitaalinen lompakko > 4. Digitaalinen passi > 5. Sirutus. Tapahtumain kulusta voidaan havaita kuinka kontrolli kasvaa vaihe vaiheelta.

  Rokotteiden tarkoitus onkin grafeeni, depopulaatio ja käyttöjärjestelmän asentaminen ihmisiin.

  Rokotteiden tarkoitus onkin grafeeni, depopulaatio ja käyttöjärjestelmän asentaminen ihmisiin

  Kyber- ja hybridisodankäyntien nimikkeillä käännetään huomio eräästä yllättävästä mutta tärkeästä hyökkäyksen kohteesta. Näin tämä kohde harhautetaan ulkoisella uhalla edellisisten termien kiertoilmauksilla. Meneillään olevassa sodankäynnissä interventioiden (monikossa) kohteina eivät tule olemaan ainoastaan kuollut infrastruktuuri vaan myös elävä ihminen.

  `Hän virnisti omahyväisesti todetessaan, että jos et pelännyt tarpeeksi Covidia, seuraava pandemia kyllä `saa huomiota tällä kertaa`.
  Bill Gates threatens again: Next one will get attention this time
  https://www.youtube.com/watch?v=CUovd7tNJVE&t=31s

  Great Resetissä digitaalinen identiteetti tulee muuttamaan koko ihmisenä olemisen määritelmän. Ihmisolento ei tule olemaan enää rokotuskampanjoiden jälkeen sama kuin ennen koska hänen geneettistä koodiansa on häiritty pysyvästi. Hänestä (ihmisestä) on muokattu ja tullaan muokkaamaan hybridi.

  Seuraavat tekstit kannattaa lukaista!

  Great Resetin takana olevat teknokraatit vauhdittavat digitaalista henkilöllisyyttä
  https://oikeamedia.com/o1-177600
  Great Reset on kuin onkin todellisuutta
  https://www.patmos.fi/blogit/great-reset-on-kuin-onkin-todellisuutta/
  Great Reset -agendaa ajetaan pakkotoimilla ja isolla rahalla
  https://oikeamedia.com/o1-175300

  Digitaalinen identiteetti ei kuulkaas ole mikään leikin asia! Sillä tulee olemaan seuraukset joita ei voida enää korjata! Hybridin luominen ei ole enää sciensefictiota vaan mitä totisinta totta! Nykyinen teknologia mahdollistaa sen!

  `Schwab sisältää tähän neljänteen aikakauteen teknologioita, joissa yhdistyvät laitteisto, ohjelmisto ja biologia (kyberfyysiset järjestelmät), ja korostaa viestinnän ja liitettävyyden edistymistä`.
  Neljäs teollinen vallankumous
  https://upwikifi.top/wiki/Fourth_Industrial_Revolution

  `Kyberfyysisestä järjestelmästä` siirrytään sujuvasti sovellettuun `kyborgiseen antropologiaan` jolloin luonnottomuus tulee toteennäytetyksi. Tässä mallissa kone ja ihminen yhdistetään jolloin tuotetaan interaktiivisia – ohjailtavia kyborgeja.

  Elon Musk on mennyt tässä turmiossa astetta syvemmälle jolloin ihmisen vapaata tahtoa peukaloidaan. Elon Musk väittää, että hänen Neuralink-yrityksensä on istuttanut aivo-kone-rajapintaa käyttävän laitteen apinan aivoihin, joka `mahdollistaa` videopelien pelaamisen apinoiden kanssa.
  https://www.bing.com/videos/search?q=elon+musk+kyborgi&view=detail&mid=07AEEF705F71F0A7B84C07AEEF705F71F0A7B84C&FORM=VIRE

  `Kyberfysikaalisissa järjestelmissä fyysiset ja ohjelmistokomponentit ovat syvästi kietoutuneet toisiinsa ja kykenevät toimimaan eri tavoin alueelliset ja ajalliset asteikot, osoittavat useita ja erillisiä käyttäytymismalleja ja ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa tavalla, joka muuttuu kontekstin kanssa`.
  Kyberfyysinen järjestelmä – Cyber-physical system
  https://upwikifi.top/wiki/Cyber-physical_system

  Kyborgin antropologia on tieteenala, joka tutkii ihmiskunnan ja tekniikan välistä vuorovaikutusta antropologinen näkökulmasta. Tieteenala on suhteellisen uusi, mutta tarjoaa uusia oivalluksia uusista teknologisista edistysaskeleista ja niiden vaikutuksesta kulttuuriin ja yhteiskuntaan.
  https://upwikifi.top/wiki/Cyborg_anthropology

  `Transhumanismi` on yhtä pettävä kapinakäsite kuin `neljäs teollinen vallankumous`. Kummallakin käsitteellä pyritään häpäisemään Jumalan luomakunnan ulkoinen järjestys jossa ihmisestä itsestään tehdään jumala – oman kohtalonsa kaitsija.

  Transhumanismi (lyhennetään joskus >H tai H+) on kansainvälinen liike ja ajatussuuntaus, jonka mukaan ihminen voi järkevästi ohjatun tieteellisen ja teknisen kehityksen kautta ylittää nykyihmisyyden rajoitukset ja kehittää itseään paremmaksi niin ruumiillisesti, mielellisesti kuin yhteisöllisestikin.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Transhumanismi

  `Neljäs Teollinen Vallankumous` ja `Transhumanismi` ovat kiertoilmauksia dystooppiselle `Uuden Uljaan Maailman` ihmiselle – Kyborgeille. Kyborgit ovat ihmisiä joissa on sekä orgaanisia että epäorgaanisia osia. Sanan kapeimmassa merkityksessä kyborgit ovat ihmisiä, joilla on koneistetut ruumiinosat.

  Kyborgi on osittain kone ja osittain ihminen. Androidi ja Gynoidi ovat robotteja joilla ei ole vapaata tahtoa niin kuin elokuvateollisuudesta olemme saaneet katsella jo kauan aikaa mutta mutta ihminen voidaan toki lobotomioida teknokraattien toimesta tähänkin kuntoon.

  Kyborgi
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kyborgi
  Androidi
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Androidi
  Gynoidi
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Gynoidi

  `Internet of Bodies` (IoB) liittää ihmisen virtuaalitodellisuuteen jolloin hän on kyberavaruuden kansalainen – eräänlainen Avatar. Avatar valaiseva elokuva josta on tulossa jatko-osia ja voitte olla varmoja että niiden kapina luomisjärjestystä vastaan senkun syvenee.
  `Awake` (2009) James Cameron

  Internet of Bodies: Our Connected Future
  https://www.rand.org/about/nextgen/art-plus-data/giorgia-lupi/internet-of-bodies-our-connected-future.html

  `Schwab itse on todennut, että `Neljäs teollinen vallankumous tulee johtamaan fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteettimme yhdistymiseen`. Oman `parannellun` 5G-pilvipalveluihin yhdistetyn itsemme lisäksi WEF ennakoi lähitulevaisuutta, jossa kaikkien digitaalinen identiteetti on yhteydessä toisiinsa Internet of Bodies (IoB) avulla`.

  The Internet of Bodies Will Change Everything, for Better or Worse
  https://www.rand.org/blog/articles/2020/10/the-internet-of-bodies-will-change-everything-for-better-or-worse.html

  `Kybersodankäynti on sodankäynnin muoto, jossa sotaa käyvät maat yrittävät vakoilla ja häiritä toistensa internetliikennettä, yleensä hakkeroiden vaikeuttaakseen viestintää, sabotoidakseen sotilaskalustoa ja vuotaakseen valtiosalaisuuksia. Onnistunut kyberhyökkäys voi vahinkojen lisäksi heikentää iskun kohteen taistelutahtoa ja kasvattaa henkistä painetta`.
  Kybersodankäynti
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kybersodank%C3%A4ynti
  `Hybridisodankäynti on valtiollista tai ei-valtiollista toimintaa, jossa käytetään useita sodankäynnin muotoja, kuten tavanomaista asevoimaa, epätavanomaista taktiikkaa ja rikollista toimintaa`.
  Hybridisodankäynti
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Hybridisodank%C3%A4ynti

  Tosi pirullisia sodankäynnin muotoja jossa kohteena ovat elävät – vapaan tahdon omaavat – ihmiset ja joita aikamme teknologialla voi valvoa ja ohjata kuin `Pavlovin koiria`.

  `Nimittäin ,,, `Kyllä ihminen aina koneen voittaa` ,,,

  Plusääni(4)Miinusääni(22)
 12. Ajojahti Venäjää ja Eurooppaa vastaan — ’Hotelli Metabiota’ Ukrainassa

  María Zakharovan lausunto: BioBiden … (kopioitu ja konekäännetty The Saker sivustolta tänne jotta vähän paremmin ymmärtäisimme mitä meidän selkämme takana puuhataan)
  ???? #Opinion by María Zakharova:
  BioBiden
  Voimme saada karkean käsityksen Yhdysvaltain poliittisen eliitin osallistumisesta sotilaalliseen biologiseen toimintaan Ukrainassa, jos luotamme avoimiin lähteisiin sekä vuotaneisiin asiakirjoihin. Alla on yritys rekonstruoida tämän osallistumisen kronologia, vaikkakaan ei kattava. Tässä todella pirullisessa suunnitelmassa on monia aukkoja, jotka on vielä täytettävä.

  1991 – Yhdysvallat käynnistää Nunn-Lugarin ohjelman entisille Neuvostoliiton maille Neuvostoliiton joukkotuhoaseiden, myös bioaseiden, valvomiseksi ja poistamiseksi. Pentagonin Defence Threat Reduction Agency (DTRA) nimettiin ohjelman päätoteuttajaksi.
  1993 – Ukrainan ja Yhdysvaltojen sopimus joukkotuhoaseiden leviämisen estämisestä allekirjoitetaan.
  2005 – Ukrainan terveysministeriön ja DTRA:n väliseen sopimukseen allekirjoitetaan lisäpöytäkirja sellaisten teknologioiden, taudinaiheuttajien ja taitotiedon leviämisen estämisestä, joita voidaan käyttää bioaseiden kehittämiseen. Tämä on alku Ukrainan sotilaallisen biologisen potentiaalin siirtämiselle yhdysvaltalaisten asiantuntijoiden käsiin.

  2000-luku – suuret yhdysvaltalaiset sotateollisuusyritykset osallistuvat sotilaalliseen biologiseen toimintaan Ukrainassa.
  2005-2014 – Black & Veatch Special Projects, DTRA:n alihankkija, rakentaa ja päivittää 8 biolaboratoriota Ukrainaan sen sijaan, että se poistaisi sotilaallisen biologisen infrastruktuurin, kuten alun perin väitettiin. Yhtä näistä laitoksista, Odessassa sijaitsevaa biolaboratoriota, on rahoitettu vuodesta 2011 lähtien ”sellaisten patogeenien tutkimista varten, joita voidaan käyttää bioterrori-iskuissa”.

  2007 – Yhdysvaltain puolustusministeriön työntekijä Nathan Wolfe perusti biolääketieteellisen yrityksen Global Viral Forecasting Institute (myöhemmin Global Viral). Peruskirjassa mainittu tehtävä on rajat ylittävien tartuntojen ei-kaupallinen tutkimus, myös Kiinassa.
  2009 – Yhdysvaltain entisen ulkoministerin John Kerryn poikapuoli Christopher Heinz ja Yhdysvaltain nykyisen presidentin Joe Bidenin poika Hunter Biden perustavat Rosemont Seneca Partnersin.
  2014 – Perustuslain vastainen vallankaappaus Ukrainassa.
  2014 – Hunter Biden liittyy ukrainalaisen energiayhtiön Burisma Holdingsin hallitukseen.
  2014 – Metabiota, pandemiariskien tutkimiseen erikoistunut yksityinen kaupallinen organisaatio, irtautuu Global Viralista. Hunter Bidenin yrityksen Rosemont Seneca Partnersin työntekijät Neil Callahan ja John DeLoche nimitetään Metabiotan hallitukseen. Global Viral ja Metabiota alkavat saada rahoitusta Yhdysvaltain puolustusministeriöltä.
  2014 – Metabiota osoittaa kiinnostusta Ukrainaa kohtaan ja kutsuu Hunter Bidenin ”vahvistamaan Ukrainan kulttuurista ja taloudellista riippumattomuutta Venäjästä”.
  2014 – Metabiota ja Burisma Holdings aloittavat yhteistyön nimeämättömässä ”tiedehankkeessa Ukrainassa”.
  2014 – Metabiota, Global Viral ja Black & Veatch Special Projects aloittavat täysimittaisen yhteistyön Yhdysvaltain puolustusministeriön ohjelmissa.
  2014-2016 – Metabiotan ja Yhdysvaltain puolustusministeriön sopimusten täytäntöönpano, mukaan lukien 300 000 dollarin hanke Ukrainassa.
  2016 – Yhdysvaltain kansalainen Ulana Nadia Suprun, Ukrainan natsien jälkeläinen, nimitetään Ukrainan vt. terveysministeriksi. Yhdysvaltain puolustusministeriön ja Ukrainan terveysministeriön yhteistyöohjelma laajenee huomattavasti.
  2016 – Sikainfluenssa puhkeaa Ukrainan puolustusministeriön henkilöstön keskuudessa, joka vartioi biolaboratoriota Harkovassa, Ukrainassa; 20 kuollutta. Tapaus salataan.
  2016 – Yhdysvaltain entinen apulaispuolustusministeri Andrew Weber nimitetään Metabiotan maailmanlaajuisten kumppanuuksien osaston johtajaksi.
  2016 – EcoHealth Alliance, Global Viralin perustajan Nathan Wolfen rakenne, ryhtyy tutkimaan lepakoiden välittämiä koronaviruksia tutkimuskeskuksessa Wuhanin laboratoriossa Kiinassa.
  2016 – DTRA ja Ukrainan terveysministeriö jatkavat sopimusta saatuaan Ukrainan puolustusministeriön hyväksynnän.
  2019 – COVID-19-mutaation aiheuttama lepakoiden koronaviruspandemia alkaa puhkeamalla Wuhanissa.
  24. helmikuuta 2022 – Venäjän armeijan erikoisoperaatio Ukrainassa käynnistyy.
  24.-25. helmikuuta 2022 – kantojen nopea hävittäminen biolaboratorioissa Ukrainassa.
  8. maaliskuuta 2022 – Yhdysvaltain poliittisista asioista vastaava alivaltiosihteeri Victoria Nuland myöntää avoimesti, että Yhdysvaltojen ja Ukrainan välillä on yhteistyötä taudinaiheuttajien osalta.
  DeepL.com/Translator

  http://thesaker.is/opinion-by-maria-zakharova-biobiden/

  Plusääni(9)Miinusääni(31)
  1. ———Jotta voisimme ymmärtää ankkurin merkityksen meidän on koettava myrskyn voima.
   Tämä sivusto on ollut viime aikoina hieman negatiivinen,
   joten päätin ajatella positiivisesti!

   Halusin luetella 10 asiaa, joista voi olla hyvä mieli.

   Pystyin keksimään vain kuusi, joten pyydän teitä lähettämään lisää.

   Makowin neljä asiaa, joista voimme olla positiivisia.

   1. Covid-huijaus ja Ukraina ovat todellisuuden tarkistuksia. Kuten yllä oleva meemi antaa ymmärtää, meitä ei ole testattu pitkään aikaan. Sen sijaan meitä on huijattu ja manipuloitu. Meistä on tullut itsekkäitä, tyhmiä, oikeutettuja ja pehmeitä. Nyt he ovat repineet verhon pois ja paljastaneet meille todellisen tilamme. Kaukana siitä, että olisimme vapaita kansalaisia demokratioissa, joiden tarkoituksena on kohottaa kansalaisiaan, hallituksemme, tiedotusvälineemme ja yhteiskunnalliset instituutiomme ovat joutuneet ”globalistien” haltuun, joiden tarkoituksena on tappaa tai orjuuttaa meidät. Ilman heidän suoraselkäisyyttään ja ylilyöntejään olisimme voineet elää vuosikymmeniä kuvitelmissa. Nyt meitä koetellaan.

   2. Internet. Nautimme välittömästä maailmanlaajuisesta viestinnästä. Tämä on ihme! Lopulta internet voi aiheuttaa globalistisen agendan epäonnistumisen. Koskaan ennen ei ole kansaa alistettu, kun se on voinut saada tarkkaa tietoa ja kommunikoida keskenään välittömästi.

   3. Me olemme elossa! — Rakkaus on laki. Rakkaus ylittää erot. Esimerkiksi vaimoni on poliittinen ääliö, mutta rakastamme silti toisiamme. Emme pääse mihinkään vihaamalla poliittisia ääliöitä. Olimme itsekin kerran poliittisia ääliöitä. Erimielisyytemme ovat tilapäisiä väärinkäsityksiä. Ne eivät tarkoita, etteikö toisella ihmisellä olisi monia ihania lunastavia ominaisuuksia. Olemme kaikki ihmisiä. Loppujen lopuksi melko samanlaisia.

   Elämä maan päällä on ihme. Olemme kaikki näyttelijöitä uskomattomassa draamassa. Nautitaan tästä näytelmästä. Ollaan todellisia.

   4. Jumala on rakkaus. Jumala on voittamaton. Vaikka ihmiskunta menisi hukkaan, se on vain sekunti ikuisuudessa. Me tulemme takaisin!
   Katso tätä videota variksesta, joka ilmaisee suurta rakkautta sitä pelastaneelle miehelle. Villivaris kahvittelee pelastajansa kanssa

   Voimme suhtautua positiivisesti LUONTOON. Rakkaus läpäisee luonnon. Tämä varis on niin inhimillinen, rakastettavampi, koska se on lintu.
   Emme rakasta ihmisiä heidän erinomaisten ominaisuuksiensa vuoksi. Rakastamme heitä, koska he rakastavat meitä!!! Etsitään ihmisiä, joita rakastaa!

   5. Terveys. Tätä ei voi ostaa rahalla. Jos olet terve, älä pidä sitä itsestäänselvyytenä.

   6. Vlad Putin. Tony Blizzardin sanoin: ”Emme ole kaukana siitä, että joudumme suutelemaan hänen jalkojaan. Tämä kaveri on lähes yksin pysäyttänyt RESETin. Heidän monoteistinen maailmansa on jo nyt riekaleina, ja PUTIN ON SAAVUTTANUT TÄMÄN VÄHEMMÄN KUIN PUOLELLA VENÄJÄN VOIMASTA. Putin on erittäin lyhyessä ajassa rakentanut voimanpesän, jota kaikki Rothschildin rahan vaikutusvalta maailmassa ei voi voittaa. Yhä useammat kansakunnat jättävät Rothschildin orjuuden liittyäkseen monin tavoin vapaan Venäjän/Kiinan ym. kanssa. Saatanan valtakautta heikentää nopeasti mies, joka todella puhuu ja toimii kristillisellä tavalla. Hän tuntee vanhurskauden voiman sekä oikean vallan, oikean moraalin saatanallisen tuhoamisen heikkouden. Ilmeisesti niin tietävät myös hänen sotilaansa.”

   Olkaa hyvin kiitollisia maailman muutoksista, jotka ovat tulossa tämän yhden miehen selkeän mielen kautta. Mikä näyttää mahdottomalta ilman yliluonnollista yhteistyötä.
   DeepL.com/Translator

   https://www.henrymakow.com/2022/03/ten-things-to-feel-positive-about.html
   —————
   Venäjä polttaa Baabelin tornin — Russen verbrennen den Babelturm

   Plusääni(7)Miinusääni(24)
  2. Ihmeen paljon meilläkin löytyy näiden kiduttajien peukuttajia
   Viikonloppuna levisi internetissä tyrmistyttävän raaka video, jonka kerrotaan esittävän Ukrainan natsijoukkoja, jotka kiduttavat useita Venäjän armeijan sotilaita erittäin brutaalisti. Myös Venäjän viranomaiset ovat noteeranneet videon ja tutkimukset ovat alkaneet.

   https://mvlehti.net/2022/03/28/venaja-tutkii-raakoja-videoita-venalaisten-sotavankien-kidutuksesta-ukrainassa-video/#comment-24057

   Plusääni(9)Miinusääni(32)
   1. Juutalaisten vaikutus tekee kunniallisesta sodankäynnistä mahdotonta. Sodankäyntiä ovat aikaisemmin säädelleet monenlaiset moraaliset koodit ja kunniakäsitykset. Tälläkin hetkellä sodankäyntiä sääntelevät periaatteessa Geneven sopimukset.

    Kunkin kansan tapa käydä sotaa ilmentää sen kansan kulttuuria. Melkeinpä järjestään raakuudet on rajoitettu sodankäyntiin vihkiytyneiden sotilaiden osalle. Siviileihin tai vankeihin ulottuva teurastus tai kidutus on katsottu olevan kunniallisen tai järkevän sodankäynnin ulkopuolella. Sotiin on kulunut myös vastustajien kunnioittaminen. Etevä vastustaja lisää sotilaan arvoa. Usein tätä kunnioitusta ja arvostusta on osoitettu vastustajalle senkin jälkeen, kun tämä on lyöty. Tätä ei pidä sekoittaa armoon, mutta armonkin osoittaminen on parempaa ja hyödyllisempää kuin typerä teurastaminen.

    Juutalaiset ja erityisesti kasaarit ovat moraalittomuudellaan ja kieroudellaan raunioittaneet tämän kaiken. Sodat ovat muuttuneet valheita ja petosta syytäviksi informaatiosodiksi. Mihinkään tietoon sotarintamilta ei voi nyt luottaa. Tilannetta pahentaa se, että valkoisten kansojen keskuudessa on yleistynyt uusmarxilainen jumalaton filosofia ja ajattelu, joka on syvästi ristiriidassa ihmishengen ikuisuutta korostavan kunniakulttuurin kanssa. Kunniakulttuurissa sotakentällä osoitettu moraalinen ryhti voidaan lukea sotilaalle ikuiseksi ansioksi. Kunniakulttuurissa myös sotaa käyvä ihminen on edelleen moraalisesti eheä ihminen ja siksipä hän halveksii kertaalleen alistettujen lyömistä. Tätä vastaan on juutalainen lyhytaikaista voittoa korostava ajattelu, selkäänpuukotus-, myrkytys-, ja huijausmentaliteetti. Juutalainen (tai kommunisti) ei uskalla käydä vastustajan kanssa avoimeen soitaan, koska raukkana tietää häviävänsä sen. Sen sijaan hän usein turvautuu sijaissotilaisiin, joita taitavasti manipuloi valheellisella informaatiolla tai lahjoo rahalla. Tämä kaikki häivyttää pois moraalisen ajattelun ja sotarikoksista ja raakuuksista tulee pikemminkin sääntö kuin poikkeus. Juutalaisen lakeija ei pysty moraaliseen sotaan.

    Plusääni(6)Miinusääni(13)
    1. Historian Jeesus yritti näyttää farisealaisille talmudisteille miten pitää elää mutta oppi ei mennyt perille. Nyt 2000 vuoden jälkeen asia näyttää tulleen entistä ajankohtaisemmaksi ja fariseusten on entistä vaikeampi paeta sen edessä. Voimmeko jopa odottaa läpimurtoa?
     CABALIN KAATUMINEN – Dokumenttisarja

     Dokumenttisarjan ovat tehneet hollantilaiset Janet Ossebaard ja Cyntha Koeter. Heidän tekemää ohjelmasarjaa Cabalin kaatumisesta on tekstitetty kaikkiaan jo 20 eri kielelle. Sensuurista huolimatta ohjelmasarjan on nähnyt jo yli 80 miljoonaa ihmistä. Tekijät jakavat tutkimustyön tulokset koko maailmalle täysin ilmaiseksi.
     https://injektiopiikki.com/2022/02/16/cabalin-kaatuminen-osa-1/

     Itse en ole vielä katsonut sarjaa mutta ryhdyn katsomaan.

     Plusääni(1)Miinusääni(1)
   2. Asiantuntijoiden (esim. Toveri) mukaan nämä videot eivät ole aitoja, vaan Venäjän lavastuksia. Verta ei tule ja onhan mahdollista, että kyseessä ovatkin venäläiset ukrainalaisten/ruumiiden kimpussa. Vastaavaa valhepropagandaahan nuo aina tekevät. Mitä sinulla uuten on natseja vastaan?

    Maailmansodassa venäläiset usein kiduttivat kuoliaaksi käsiinsä saamat SS-sotilaat. HEidät oli aivopesty velheilla ja esimiehet käskivät. Vastaavaa on kerrottu 8 vuoden ajalta eli vangiksi jääneet Oikean sektorin tms. taistelijat tapetaan kiduttamalla kuoliaaksi venäläisten toimesta

    Plusääni(21)Miinusääni(3)
    1. Tämä Toveri ei ole minulle ’asiantuntija’ vaan russofoobinen. Kuten sinäkin vaikutat olevan.
     Yleensä ne jotka ovat ideologisoituneet (puolustavat vain fanaattisesti omaa agendaansa mikä se sitten onkin) eivät ole asiantuntijoita vaan aisankannattajia. Asioita pitää katsoa laajemmin ja muustakin kuin oman mieltymyksen näkökulmasta mutta ennenkaikkea niitä puolustaen jotka tekevät työtä paremman ja oikeudenmukaisemman maailman eteen.

     Plusääni(3)Miinusääni(26)
 13. https://www.talouselama.fi/uutiset/maailman-onnellisin-kansa-on-valmistautunut-sotaan-venajaa-vastaan-hehkuttaa-financial-times-olemme-harjoitelleet-tata-varten-toisesta-maailmansodasta-lahtien/7b662ad5-526e-4d0f-ae9f-174f53ade8c0?fbclid=IwAR3EChytWIt-Ac80MiPdtFPc0qs9HxkyO9DaQlOOQE_ZkPNrhN0PYk_T6_Q

  Nyt kannattaisi putleristien lopettaa se putinin ylistäminen tosiasia on jos venäjä olisi nukrainan sijaan hyökännyt suomeen niin jälki olisi vieläkin pahempaa mitä se nyt on ollut venäläisille joukoille ukrainassa.

  Plusääni(39)Miinusääni(9)
  1. Mitä tarkoitat?

   ”Russian forces have destroyed 125 Ukrainian aircraft and 91 helicopters, 398 unmanned aerial vehicles, 226 anti-aircraft missile systems, 1,969 tanks and other armored combat vehicles, 214 multiple launch rocket systems, 852 field artillery and mortars, as well as 1,873 units of special military vehicles.”

   Suomella on 64 Hornettia, muutama Hawk ja Vinka, joitakin kuljetuskoneita. Suomella on noin parikymmentä helikopteria. Panssarivaunuja Suomella on noin 500 joista 239 uudempia Leopardeja. Suomen tykistö kattaa noin 1500 asetta.

   Mutta yksi suomalainen soijapoika vastaa kymmentä rusakkoa.. vai miten se meni..

   Plusääni(1)Miinusääni(23)
 14. VENÄJÄ ON OIKEASSA
  Vaikka siviiliuhrit ovat tietenkin valitettavia, niin Venäjän erikoisoperaatio Ukrainassa on oikeutettu. Ukrainan hallinnolla oli aikaa ottaa huomioon Venäjän turvallisuusvaatimukset, mutta sitä ei Ukraina tehnyt. Venäjän hyökkäys olisi voitu välttää yhdellä lauseella: ”Emme hae NATO:n jäsenyyttä.” Ukraina on tiiviisti Yhdysvaltojen kontrollissa ja Siionin Viisaat ovat Ukrainan kehityksen kohti USA:n satelliittia takana. Venäjän vastainen informaatiosota on käynnissä valtamediassa. Suomen tilanne on todella huolestuttava, sillä valtaosa kansasta on aivopesty väärällä tiedottamisella Ukrainan konfliktista. Kokoomuksen ja muun oikeiston ryssäviha on saavuttanut valtavat mittasuhteet. Nyt he pyrkivät tilannetta hyväksikäyttäen hakea Suomelle jäsenyyttä NATO:ssa. Venäjä on ilmoittanut, että se ryhtyy sotilaallisiin toimenpiteisiin, jos Suomi tai Ruotsi hakee NATO:n jäsenyyttä. Suomen jäsenyys NATO:ssa olisi Suomen historian pahin virhe EU:hun liittymisen jälkeen. Suomen tulee noudattaa Venäjän kanssa solmimaansa naapuruussopimusta purkamalla Venäjän pakotteet ja isäntämaasopimuksen. Sillä jos kehkeytyy sota Venäjän ja NATO:n välille, on se ydinsota ja NATO sijoittaa ydinaseita myös Suomeen. Isäntämaasopimuksessa ei ole kieltoa varastoida ydinaseita, minkä NATO tekisi. Nyt kuumana käyvään NATO-maniaan on vastattava levittämällä oikeaa tietoa kaikissa vaihtoehtomedioissa. Lisäksi tulee järjestää mielenosoituksia. Isänmaamme on todella suuressa vaarassa. Suomen tulee olla sotilaallisesti liittoutumaton! Meidän tulee lopettaa totteleminen EU:n ulkopolitiikkaa ja erota EU:sta, josta on tullut tyylipuhdas liittovaltio. EI NATOLLE JA EU:lle!!! LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(8)Miinusääni(32)
 15. Academy Awards 2022

  Paljon julkisuutta saanut välikohtaus oscar-gaalaillassa! Tapahtuma televisioidaan suorana tv-lähetyksenä ja näytetään Yhdysvalloissa ja kaikkialla maailmassa. Lähetystä seuraa miljardeja elokuvista kiinnostuneita.
  Academy Awards (AA)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Academy_Awards

  Välikohtauksessa Will Smith (WS) läimäisi stand-up koomikkona tunnettua Chris Rockia (CR) melko voimakkaasti.
  Will Smith SLAPS Chris Rock at Oscars 2022

  Välikohtaukseen osallistuneista miekkosista taustatietoja seuraavissa linkeissä:
  Chris Rock
  https://en.wikipedia.org/wiki/Chris_Rock
  Will Smith
  https://en.wikipedia.org/wiki/Will_Smith

  Ylittikö Chris Rock stand-up koomikkona tietyt soveliaisuuden rajat?

  `Stand up -komedia on komediaesitys, jossa koomikko esiintyy live-yleisön edessä ja puhuu heille usein suoraan lavalta`.
  Stand-up comedy
  https://en.wikipedia.org/wiki/Stand-up_comedy

  Stand-up komiikan tyylilajit ovat monenkirjavat jossa kohteeksi joutuvaa saatetaan jopa ivata ja pilkata melko roisilla tavalla. Mutta tällä kertaa tapahtumapaikka oli AAn stage jossa tietyt korektiuden `säännöt` – vaikka sitten kirjoittamattomat – ollevat olemassa.

  Menikö CRn juontaminen överiksi vai kilahtiko pilailun kohde WS silkkaa pikkusieluisuuttaan?

  Jäikö CRlla ns. `vanha ohjelma` päälle Stand-up koomikkona? CR on saattanut perhe Smithiä naurunalaiseksi julkisissa tilaisuuksissa ennenkin jolloin `heitot` ovat olleet `harmittomia` – ainakin nauravan yleisön mielestä.

  Mutta nyt CR irvi Will Smithin vaimon autoimmuunisairauden kustannuksella. Olivatko CRn heitot WSn vaimon `kaljupäisyydestä` ja viittaamisesta Demi Mooren armeijan siilitukkaiseen roolihahmoon `kersantti Janesta` liikaa?

  On olemassa toinen näyttämö jossa pilkan kohteeksi joutuvalla ei ole sitten minkäänlaista suojaa mutta siinä tapauksessa se kuulu `pelin henkeen`. Sekä roastattava että roastaajat hyväksyvät tilanteen ja hauskaa on – katsokaa vaikka!

  `Roast on yhdysvaltalaisperäinen komediatapahtuma, jossa roastin kohteena oleva päähenkilö istutetaan yleisön eteen kuuntelemaan itseensä kohdistuvia herjoja ja pilkantekoa`.
  Roast (comedy)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Roast_(comedy)

  Mielipiteeni välikohtauksesta: CR hämärsi Stand-up komiikan ja Roast-komiikan rajan juontajana Academy Awards lavalla eikä ollut tilanteen tasalla. Toisaalta WSn reaktiosta pitäisi soittaa tuolle WSlle ja kysyä: `Miten meni noin niinku omasta mielestä`?

  Juhlat jatkuivat välikohtauksesta huolimatta ja miespääosan oscarin voitti WS. Paikallinen poliisi kiinnostui tapahtuneesta ja lupasi käynnistää esitutkinnan mikäli CR sitä pyytäisi. Ei ole pyytänyt!

  Huhuttiin jopa että peruisiko AA-kerho WSn voittopokaalin. Lienee huhu koska eihän välikohtauksella ja ansioituneen näyttelijän aikaisemmalla suorituksella liene mitään kosketuspintaa toistensa kanssa koska tilanne sattui pikaistuksessa ja spontaanisti – vai sattuiko – oliko tämä kenties kaikkien näytelmien äiti!

  Kenties näyteltyä näyttelijäraivoa on esiintynyt ennenkin – viittaam Matt Damonin ja oliko se nyt Jimmy Kimmelin tapaukseen!

  Jatkossa Oscar-gaalan luonne tulee muuttumaan yhä ns. `taiteellisempaan` suuntaan. Siitä on muodostumassa suvakkien riemujuhla jolloin palkintoja jaellaan kaiken maailman hörhöille.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. … Jos nämä Pentagonin rahoittamat laboratoriot todella osallistuvat pernaruton ja ruttoruton kaltaisten taudinaiheuttajien mutatoitujen kantojen levittämiseen biologisina aseina, kuten Wuhanissa on saattanut tapahtua, se rikkoo YK:n biologisia aseita koskevan yleissopimuksen I artiklaa, mikä tekee Yhdysvaltojen hallituksesta kiistatta sotarikollisen, jonka johtajat voidaan tuomita kuolemantuomioon Nürnbergin lakien nojalla, jotka Yhdysvaltojen hallitus itse suurelta osin vahvisti vuonna 1946.
  Tämän lisäksi todellisena huolenaiheena pitäisi juuri nyt olla se, että Yhdysvallat/NATO järjestää jonkinlaisen väärän lipun tapahtuman, joka johtaa vaatimuksiin suorasta sotilaallisesta väliintulosta. Bidenin sarjamuotoisten mokien ja peittelyjen seuraaminen viittaa siihen, että ei ole mitään, mitä Biden ja Blinken eivät tekisi, aina siihen asti, että he aloittaisivat jonkinlaisen toivottavasti hallittavissa olevan sodan presidentin vajoavan kannatuslukeman nostamiseksi. Nyt kun Joe Biden puhuu kovaa, on vaikea kuvitella, miten hän pääsee pois ratsastamaltaan hevoselta astumatta jonkinlaiseen aseelliseen konfliktiin.
  Kuten Reaganin hallinnon entinen virkamies Paul Craig Roberts on oivaltavasti todennut: ”Pahuus, joka [nyt] asuu Washingtonissa, on ennennäkemätöntä ihmiskunnan historiassa.”
  (Ja tätä pahuutta on maamme johto, hallitus ja eduskunta lähtenyt tukemaan. Olemme siis moraalisesti täysin rappeutuneen ja kansaa harhaan johtavan eliitin ja median hallinnassa.)
  https://www.unz.com/pgiraldi/and-what-about-those-biolabs/

  Plusääni(4)Miinusääni(31)
  1. Viikonloppuna levisi videoita raakuuksista, joita Ukrainan Azov-joukot suorittivat venäläisille sotavangeille Harkovassa. Venäjä käynnisti maanantaina tutkinnat ja selvitti nopeasti sotarikoksiin osallistuneiden ukrainalaissotilaiden henkilöllisyydet ja tapahtumapaikan. Tiistaina liikkeelle lähtivät Venäjän erikoisjoukot, jotka suorittivat operaation ottaen kiinni sotarikoksiin syyllistyneet.
   https://mvlehti.net/2022/03/30/raportit-venajan-erikoisjoukot-ottivat-kiinni-sotavankeja-kiduttaneet-ja-teloittaneet-ukrainan-joukot-harkovassa/#comment-24132

   Plusääni(4)Miinusääni(31)
   1. Todellisuudessa siis joko jotkut sotavangit pantiin ottamaan syyt päälleen tuosta feikkivideon jutusta tai sitten jopa pantii näyttelemään siinä

    Johan nämä näytösoikeudenkäynnit ym. on nähty jo 30-luvulla ja sieltä asti. Sodan jälkeen natsioikeudenkäyntejä olemattomista rikoksista. USA luovutti auliisti patriootteja USA:sta tekaistujen syytösten perusteella. Esim. Demjanjukin

    Plusääni(15)Miinusääni(1)
 17. 21 joulukuuta 2020 oli great conjunction eli jupiter ja saturn linjassa. Tähän liittyy US presidentin kohtaloa 20v välein. Se joka valitaan, pääsee hengenvaaraan aikaisempien tapauksien johdosta. Säästettiinkö Trump tulevaisuutta varten jos Bidenistä tehdään uusi ”pearl harbour”. Saihan JFK myös mennä koska sota on vaan niin hyvä bisnes.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. Ukrainan sisällissota.

  Ukrainan sisällissota muistuttaa monella tapaa Espanjassa 1936-1939 käytyä sisällissotaa.

  `Itä-Ukrainan sota (myös Ukrainan kriisi, Ukrainan sota tai Donbassin sota) on huhtikuussa 2014 alkanut Ukrainan hallituksen ja Venäjän tukemien joukkojen, kapinallisten tai separatistien välinen aseellinen yhteenotto Itä-Ukrainassa`.
  Itä-Ukrainan sota
  https://fi.wikipedia.org/wiki/It%C3%A4-Ukrainan_sota

  Espanjan sisällissota käytiin vuosina 1936–1939 vapailla vaaleilla valitun Espanjan toisen tasavallan hallituksen (republicanos) ja kenraali Francisco Francon johtamien kansallismielisten (nacionalistas) kapinallisten välillä.
  Espanjan sisällissota
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Espanjan_sis%C3%A4llissota

  Seuraavassa rankka video hallituksen turvallisuusjoukkojen (nazit) ja hallitusta vastustavien mielenosoittajien välillä. `Tästä se alakkaa sano suutari näläkkää`. Hallitusta vastustavien radikalisoitumisen taustalla oli jo vuosikymmeniä jatkunut painostus ja väkivalta Ukrainan valtiovallan, työnantajien ja kirkon taholta samaan tapaan kuin Espanjan sisällissodassa.

  Ukrainassa hallituksen vastaiset mielenosoittajat osallistuivat väkivaltaiseen, kiihkeään taisteluun turvallisuusjoukkojen kanssa (2014):

  Venäjän rauhanturvaoperaatio Ukrainan sudeettialueille puoltamaan kauan sorrettua väestöä ja Hunter Bidenin (Joen hulttiopoika) valvomien biolaboratorien paljastaminen sekä Ukrainan ydinvoimaloitten ja ydinreaktorien suojeleminen Ukrainan ja/tai lännen iskuilta nostatti lännessä vastalausemyrskyn. Nämä seikat ovat johtaneet nykyiseen tilanteeseen.

  Sekä Länsi-Ukrainan hallituksen joukkojen jota länsivallat tukee että Itä-Ukrainan separatistien jota Venäjä liittolaisineen tukee rinnalta voidaan löytää myös ulkomaalaisista vapaaehtoisista kootut `kansainväliset prikaatit` samaan tapaan kuin Espanjan sisällissodassa.

  Nykyistä tilannetta Ukrainassa voidaan pitää eräänlaisena kolmannen maailmansodan esinäytöksenä samaan tapaan kuin Espanjan sisällissotaa toisen maailmansodan esinäytöksenä vaikka WWIII ei alakaan Ukrainasta.

  Kansainvälistä maailman vahvinta rikollissyndikaattia – Khazaarimafiaa – joka taluttaa länttä ja lännen mediaa kuin pässiä narussa ei kiinnosta ukrainalaisen kansan kohtalo tippaakaan vaan Ukrainan alueen luonnon rikkaudet (Vilja-alueet, öly ja kaasu) ja sodan jälkeisestä jälleenrakentamisesta saatava hyöty sekä yllyttäminen Venäjää vastaan käytävään sotaan. Täksi he istuttivat sinne heitä hyödyttävän pellen valvomaan heidän etujaan.

  Ukraina tulee toki säilyttämään suvereniteettinsa mutta se repeää kahtia. Muodostuu Länsi-Ukrainan dominio ja Itä-Ukrainan dominio. Epävirallisesti tilanne on jo tämä. Mikäli näin ei tapahtuisi tilanne jäisi kytemään samalla tavalla kuin Palestiinan uljaan mutta sorretun kansan tapauksessa – `loppuun asti on oleva sota` – tyyliin.

  Rajanvedossa merkittävää osaa tulee näyttelemään myös Puola-Liettuan aikainen perintö joka piirtää kartalle melko tarkan uskontorajan. Länsi-Ukraina tulee pitäytymään roomalalaiskatoliseen ja Itä-Ukraina kreikkalaiskatoliseen uskontoon. Alueet ovat jakautuneet myös jokseenkin ukrainan- ja venäjänkieliseen alueeseen.

  Puola-Liettua
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Puola-Liettua
  Puola-Liettuan alue 1619:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/1f/Rzeczpospolita_1619_-_1621.png/1024px-Rzeczpospolita_1619_-_1621.png
  Nykyisen Ukrainan alue:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/46/Europe-Ukraine_%28disputed_territory%29.svg/1024px-Europe-Ukraine_%28disputed_territory%29.svg.png

  Länsi-Ukrainasta tulee pakenemaan yhä kasvava väestömäärä. He pakenevat Länsimaihin ja Itä-Ukrainaan omaa hallintoaan ja länsivaltojen aiheuttamaa kaaosta.

  Viestinnästä tunnetaan periaate jossa on lähettäjä, vastaanottaja ja sanoma. Aika haavoittuva triangeli (pimpparauta). Sekä lähettäjä että vastaanottaja voivat olla asenteellisia joten viestin ymmärtäminen riippuu katsontakannasta.

  Mikäli sanoma miellyttää niin vastaanottaja pitää sitä informaationa (uutisena). Jos sanoma ei miellytä niin vastaanottaja pitää sitä disinformaationa (propaganda). Joskus sanoman totuusarvo näyttää riippuvan siitä kumpaa osapuolta kannattaa.

  Valitettavasti suurin osa sanoman vastaanottajista ei pysty muodostamaan omaa kantaansa joten he ovat melko helppo vaikuttamisen kohde.

  Sodan alkaessa ensimmäinen uhri on aina totuus. Sodan jatkuessa sotapropaganda voimistuu ja sekoittaa tilannetta entisestään. Kun sota päättyy siirrytään voittajien kirjoittamaan historiaan ja jäljet kylmenevät. Tämän jälkeen valhetta pidetään yllä totuutena ja sitä opetetaan yliopistoissa.

  Näyttää siltä että esimerkiksi Ukrainan konfliktista voi saada/antaa ihan sen sen kuvan minkä haluaa – siitä pitävät huolen khazaarimafian hallitsemat lännen asenteelliset uutistoimistot.

  Esimerkiksi Suomen hallitus lähettää vihanlietsontamateriaalia kuten tappavaa ja ei-tappavaa avustusta Ukrainaan. Apu menee ihan varmasti perille. Se menee suoraan ja lyhentämättömänä varkaille (hallitus + oligarkit) ja väkivallan tekijöille (hallitus + ääriryhmät). Tämä aiheuttaa ukrainalaisten pakolaistulvan eri maihin kuten Suomeen.

  Esimerkiksi lääkinnällinen materiaali on kovaa valuuttaa Ukrainan ääriliikkeiden keskuudessa koska kaikki ukrainalaisten (tolokun immeesten) lääkkeet on jo varastettu natsiliikkeiden toimesta. Tarvinneeko mainita että ukrainalainen `natsi`-aate ei ole sama kuin kolmannen valtakunnan kansallissosialismi. Itse asiassa se on juuri päinvastainen.

  Aseellisella materia-avulla on käyttöä koska sillä voi tappaa vihollisen lisäksi myös väärin ajattelevia muita ukrainalaisia ja siviilejä sekä sudeettivenäläisiä.

  Ukrainan rahallinen avustaminen nostattaa sikäläisessä hallituspiirissä samanlaisen naurunremakan kuin EUn `rahoitusmekanismeissa` jossa viimemainitussa hallitukset syytivät ilmaista rahaa (veronmaksajien varoja) miljarditolkulla banksterseille. Kerätään niiltä uusi `rahoitusmekanismi`.

  Mediakriittisellä otteella (Fact Check) on mahdollista muodostaa oikeakin kuva Ukrainan tilanteesta jopa disinformaatiota katsellessa/lukiessa vaikka lukija/kuuntelija liikkuukin nyt todellisella miinakentällä.

  Tässä uutukainen näkökulma: Ovatko Putinin väitteet Ukrainan natseista todellisia?:

  Juutalainen maailman vaarallisin viharikollisjoukkio ADL-järjestö puolustaa Ukrainan natseja (tyyliin `Meidän poikamme merellä` – viittaan Zelenskyiin): `He eivät hyökkää juutalaisia vastaan`; Miten vitussa he voisivat hyökätäkään koska antisemiittilait pedattu jo hyvissä ajoin ennakkoon?:
  https://mvlehti.net/2022/03/28/juutalainen-adl-jarjesto-puolustaa-ukrainan-natseja-he-eivat-hyokkaa-juutalaisia-vastaan/

  Miksi Ukraina on loukussa loputtomassa konfliktissa (Kuvaus ukrainalaisista joukoista lännessä ja Venäjän tukemista separatistijoukoista idässä):

  Seuraavassa riittävä referaatti Ukrainan kansan nationalistiseen historiaan josta voidaan päätellä muinka menneisyys on usein läsnä tulevaisuudessa.

  Ukrainan nationalismi on ideologia, joka edistää ukrainalaisten yhtenäisyyttä omaan kansallisvaltioonsa. Kasakoilla oli merkittävä rooli ukrainalaisen identiteetin herättämisessä. Hallitseva hahmo kasakkaliikkeessä ja Ukrainan nationalistisessa historiassa, Bohdan Khmelnytsky (n. 1595–1657), joka myös laillistamaan demokratian muodon, jota kasakat olivat harjoittaneet 1400-luvulta lähtien.
  Ukrainian nationalism
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_nationalism

  Seuraavassa edellisen linkin Ukrainan nationalismiin liittyvää nykyistä poliittista liikehdintää. Lukija voi itse muodostaa kuvan siitä onko Vladimir Putinin väitteet Ukrainaan pesiytyneistä `natseista` todellisia vai eivätkö ole. Luettelo ei ole täydellinen mutta linkkien lähdeviitteistä voi jatkaa ja selvittää koko potin sekä lopuksi havaita mitä lännen valtamediat – Bidentrollit – eivät ainakaan kerro!

  Nationalistiset poliittiset puolueet Ukrainassa:

  Far-right politics in Ukraine
  https://en.wikipedia.org/wiki/Far-right_politics_in_Ukraine
  Ukrainian irredentism
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_irredentism
  Neo-Nazism
  https://en.wikipedia.org/wiki/Neo-Nazism#Ukraine
  Ukrainian national revival
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_national_revival
  Ukrainization
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainization
  Ukrainophilia
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainophilia

  Kansallismielisiä poliittisia puolueita

  People’s Movement of Ukraine (Ukrainan kansanliike 1990-):
  https://en.wikipedia.org/wiki/People%27s_Movement_of_Ukraine
  Ukrainian National Assembly – Ukrainian People’s Self-Defence (Ukrainan kansalliskokous – Ukrainan kansan itsepuolustus 1990-):
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_National_Assembly_%E2%80%93_Ukrainian_People%27s_Self-Defence
  Congress of Ukrainian Nationalists (Ukrainan kansallismielisten kongressi 1992-):
  https://en.wikipedia.org/wiki/Congress_of_Ukrainian_Nationalists
  Svoboda (Vapaus 1995-):
  https://en.wikipedia.org/wiki/Svoboda_(political_party)
  Ukrainian People’s Party (Ukrainan kansanpuolue (2002-):
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_People%27s_Party
  Ukrainian Republican Party (Ukrainan republikaanipuolue 2006-):
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Republican_Party_(registered_in_2006)
  Radical Party of Oleh Liashko (Oleh Lyashkon radikaalipuolue 2010-):
  https://en.wikipedia.org/wiki/Radical_Party_of_Oleh_Liashko
  Right Sector (Oika sektori 2013-):
  https://en.wikipedia.org/wiki/Right_Sector
  People’s Front (Kansanrintama 2014-):
  https://en.wikipedia.org/wiki/People%27s_Front_(Ukraine)
  UKROP (2015):
  https://en.wikipedia.org/wiki/UKROP
  National Corps (Kansallisjoukot 2016-):
  https://en.wikipedia.org/wiki/National_Corps

  Ukrainan äärioikeistolaisia poliittisia puolueita:

  Congress of Ukrainian Nationalists (Ukrainan kansallismielisten kongressi 1992-):
  https://en.wikipedia.org/wiki/Congress_of_Ukrainian_Nationalists
  Svoboda (2004-):
  https://en.wikipedia.org/wiki/Svoboda_(political_party)
  Ukrainian National Union (Ukrainan kansallinen unioni 2009-):
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_National_Union_(political_party)
  Social-National Party of Ukraine (Ukrainan sosiaali- ja kansallispuolue 1991- lak.):
  https://en.wikipedia.org/wiki/Social-National_Party_of_Ukraine

  Ukrainan äärioikeistolaisia ryhmiä:

  Right Sector (Oikea sektori 2013-):
  https://en.wikipedia.org/wiki/Right_Sector
  National Corps (Kansalliset joukot 2016-):
  https://en.wikipedia.org/wiki/National_Corps
  Patriot of Ukraine (Ukrainan patriootit 2005-2014):
  https://en.wikipedia.org/wiki/Patriot_of_Ukraine
  Social-National Assembly (Sosiaali- ja kansalliskokous 2008-2015):
  https://en.wikipedia.org/wiki/Social-National_Assembly

  Neo-Nazism in Ukraine:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Neo-Nazism_in_Ukraine

  `Kun kaikki muud olivad pessimisdisiä – minä yksin olin onanisdi` (Nikke Pärmi).

  Plusääni(3)Miinusääni(25)
 19. SIIONIN VIISAAT JA NATO
  USA on täysin Siionin Viisaiden ohjauksessa. Kun Neuvostoliitto hajosi ja Varsovan liitto lakkautettiin, olisi myös NATO pitänyt lakkauttaa. Mutta Siionin Viisaille oli tärkeätä ”hajota ja hallitse” -periaate ja näin saatiin kaksi toisilleen vihamielistä voimaa NATO ja Venäjä.
  Entinen Yhdysvaltain agentti Scott Rickard kertoi Russia Todaylle vuonna 2014, että Yhdysvaltojen ulkomaanavun toimistot (USAID) pumppasivat 5 miljardia dollaria ryhmille, jotka protestoivat demokraattisesti valittua Ukrainan Venäjä-mielistä presidentti Viktor Janukovitšia vastaan, joka syrjäytettiin aseistetulla Maidan-vallankaappauksella helmikuun alussa 2014 ja sytytti sisällissodan Donbassissa. Sen jälkeen CIA on kouluttanut Venäjä-vastaisia joukkoja Ukrainassa. Venäjän hyökkäys Ukrainaan oli täysin oikeutettu.

  Meidän suomalaisten pitää tajuta se, että Venäjä on lähin ja tärkein naapurimme. Liittyminen NATOon olisi äärimmäisen typerä teko. Kuitenkin valtamedia ja NATO-kiimaiset poliitikkomme yllyttää kansaa liittymään NATOon. Siionin Viisaat hykertelevät käsiään. Mutta taistelu NATOon liittymistä vastaan on vasta alussa. Kaikkien isänmaalisten voimien tulee yhtyä liittymistä vastaan.
  Ei NATOon ja irti EU:sta!!! LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(5)Miinusääni(27)
 20. Sherri Tenpenny

  Onneksi meillä toimii demokratia ja sen suoma sananvapaus! Me saamme osallistua yleiseen keskusteluun ja esittää mielipiteemme aivan avoimesti ja pelkäämättä eikä meitä voi leimata trolleiksi, vihapuhujiksi jne.! Koska täällä ei eletä totalitariassa! (eix joo!).

  Eikä tarvitse pelätä seuraamuksia kuten sitä että jos Suomi liittyisi Natoon ja länsivallat ottaisivat täyden määräysvallan ja perustaisivat tänne Guantamon tapaisia kuulustelulaitoksia ,,, kaikkea sitä tuleekin ajatelleeksi.

  `Saatuansa spriitä, virkistyi hän siitä! Kohottaen lasiaan virkki: Veljet asiaan`!

  Tohtori Sherri Tenpenny paljastaa Alex Jones Show’ssa sen miten hän näkee ihmiskunnan tulevaisuuden lääketieteellisen tyrannian vallan alla eli kuinka lääketieteellinen laitos voi levittää tappavia verenvuotokuumeviruksia Great Resetin seuraavaan pandemiahankkeeseen.

  Mikäs salaliittoteoria se tämä on kun huippuunsa koulutettu lääketieteen ammattilainen paljastaa asioita. Eikä tämä ole ainoa lajiaan! Alex Jonesista voidaan olla kahtakin mieltä mutta asia on tämä:

  Tohtori Sherri Tenpenny antaa hätävaroituksen: Globalistit suunnittelevat uutta biohyökkäystä!
  https://www.newswars.com/dr-tenpenny-hemorrhagic-fever-virus-being-threatened-for-the-next-pandemic/

  Sherri Tenpenny varoittaa myös Maailman Terveysjärjestön WHOn pandemiasopimuksesta joka korvaisi perustuslain ja kansallisen suvereniteetin maailmanlaajuisen lääketieteellisen diktatuurin hyväksi. Toivoisin että tämä olisi uutisankka ,,, mutta kun ,,,!

  Tämän uutisen mukaan WHOlle annettaisiin valta toimia `niiden (Unioneiden) välimaastossa` (H.Kissingerin paljastus `välimaaston` virastoista) olevana toimijana ja ohittaa kansalliset peruslait. Tämän jälkeen valta annettaisiin BigPharman korporaatioille (monikansallisille rokoteyhtiöille) toimittaa (pakko)rokotteita (Injektioita) esteettä.

  Koronapassin jäätyä taakse tullaan käyttämään rokotepassia. Suomessa työryhmä asetettu (passi tod.näk. voimaan syksyllä). Sorto rokotteista kieltäytyjiä kohtaan voi toki alkaa tässäkin vaiheessa mutta näiden jälkeisestä vaiheesta – digitaalinen lompakko ja digitaalinen passi – jotka pian seuraavat edellisiä – se kyllä alkaa. Otatko rokotteen vai suljetaanko tilisi!

  Lyhyesti: Great Reset > Koronapassi > Rokotuskampanjat > Rokotepassi > Rokotuskampanja immuunipuutos > taudit jotka on `voitettu` palaavat > Rokotuskampanja > Verikuume (Ebola, Marburg) > digitaalinen lompakko, digitaalinen identiteetti > sirutus > totalitaria.

  `Niin kauan kuin päivä on, tulee meidän tehdä hänen tekojansa, joka on minut lähettänyt; tulee yö, jolloin ei kukaan voi työtä tehdä` (Joh 9:4). Nyt on myöhäinen ilta!

  Kauan eläköön sananvapaus!

  Plusääni(4)Miinusääni(23)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat