Suomi luottaa idioottivarmasti miehittäjään eli Yhdysvaltoihin; Venäjä on muka “nääntymässä”

Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin oli valtiovierailulla viikolla 28 Suomessa. Maamme poliittinen johto, ja sitä tukeva valtamedia, eivät peitelleet sotapsykoosin partaalle edennyttä innostustaan: sillä tutkijan mukaan “Bidenin vierailu viimeisteli Suomen ja USA:n liittolaissuhteen”. Samaan hengen vetoon NATO-psykoosiin vajonnut Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola toteaa ennen vierailua, että vierailu on tietynlainen sinetti. NATO-intoilijat tarkoittavat tällä “sinetillä” illuusiota, jonka mukaan Yhdysvallat muka olisi valmis puolustamaan Suomen tai jonkun muun NATO-maan turvallisuutta tarvittaessa. Yhdysvallat luonnollisesti lähettävät Ukrainaan, ja tarvittaessa Suomeenkin rautaromua sekä asentaa ohjustukikohtiaan mahdollisimman pian Suomen maaperälle, mutta näiden toimenpiteiden tarkoituksena on vain lujittaa Yhdysvaltojen näivettyvää maailmanjärjestyksen hegemoniaa. 

Aaltolan mukaan Yhdysvaltojen edustajan vierailu Suomessa “on Venäjälle kiusallinen asia – ainoa naapuri, jonka kanssa oli suhteellisen OK-suhteet, on nyt Naton jäsenmaa”. 

Aaltola jatkaa: 

– Siinä on selittelemistä Venäjän kansalle, miten näin kävi. Ja tietysti se selitys on se, että jotenkin Nato ja Yhdysvallat manipuloivat prosessia, mutta me tiedämme hyvin, että näin se ei ollut.  

Venäjä, naapurimme, aloitti sodan naapurustossamme, valehtelee Aaltola medialle. 

Suomi on transatlanttisen liittouman eturintama Venäjää vastaan 

Virallinen Suomi luottaa siihen, että se saavuttaa kattavat taloussuhteet Yhdysvaltojen ja Suomen välille. Lisäksi Suomessa on muodostunut illuusio, jonka mukaan Washingtonin sotilasdoktriiniin antaa aukottomat turvatakuut. 

CHRISTOF STACHE/AFP VIA GETTY IMAGES
CHRISTOF STACHE/AFP VIA GETTY IMAGES

Kuitenkin, jos teemme analyysin kansainvälisen politiikan ja aikamme maailmanjärjestyksen hegemoniasta, päädymme siihen, että Suomesta halutaan Yhdysvaltojen johtaman liittouman etulinja Venäjää vastaan. Tämä toteuttaa Yhdysvaltojen ja Britannian maailmanvaltapolitiikan vaateet sekä Brysselin vallan tavoitteet. 

Suomi, kuten tietyt muut NATO-maat puolustavat, ja kärräävät kaiken kansallisen omaisuutensa Yhdysvaltojen globaalin valtatavoitteen alttarille, mikä toteutuu parhaillaan Ukrainassa, mitä tietyt länsivaltiot tukevat kynsin ja hampain, sekä sotilaallisesti että taloudellisesti. Erittäinkin ukrainalaiset uhrataan mainittujen transatlanttisten intressien hyväksi, ja negatiivinen globaalieliitti haluaa muodostaa Ukrainasta toisen “Israelin”, siis tietynlaisen Suur-Israelin. Siitä muodostuisi kaikkien maailman hedonististen ja materialististen vallanhimojen keskus.  

Virallinen Suomi on valmistautunut puolustamaan Washingtonin maailmanvaltaa, ja samalla uhraaman Suomen ja suomalaisten turvallisuuden ja osittain myös hengen Yhdysvaltojen maailmanvaltapolitiikan alttarille. Kouriintuntuvana esimerkkinä tästä on Suomen liittyminen NATOn jäseneksi. Kaikki nämä toimenpiteet Washingtonin hyödyksi ovat tapahtuneet ilman kansan suostumusta. 

Suomen luottamus Yhdysvaltoihin on katteeton 

Suurlähettiläs Mikko Hautala toteaa Yle-uutisissa, että ”Suomen ja Yhdysvaltojen suhde on vahvempi kuin se koskaan aikaisemmin historiassa on ollut”, mutta Yhdysvaltain kaupassa Suomen kuitenkin olisi päästävä samalle tasolle muiden pohjoismaiden kanssa. 

Hautalan mukaan Tanskalla, Norjalla sekä Ruotsilla on vahvempi läsnäolo Yhdysvaltojen markkinoilla. Päästäkseen samalle tasolle Suomen pitäisi tehdä aimo harppaus, kyetäkseen kohoamaan nykyistä paljon suurempiin lukuihin. Tällöin kauppa kompensoisi Venäjän kaupan menetyksen, sanoo Hautala. Koska markkinoille pääseminen edellyttää voimakasta kilpailua, ei tehtävä ole laisinkaan helppo. 

Transatlanttisen liittouman provosoima sota Ukrainassa on syössyt Euroopan unionin maat, kuten Suomen taloudelliseen epävarmuuteen ja jopa taantumaan. Erittäinkin kehittyvien maiden osalta myös ruoan kohonnut hinta ja Ukrainan vehnän saatavuusongelmat voivat lisätä globaalia köyhyyttä. Tietysti elintarvikkeiden hintojen kohoaminen on havaittavissa myös eurooppalaisissa ruokapöydissä. 

Eikä Yhdysvalloista ole enää talousveturiksi, sillä kuten Ilkka Luoma kirjoittaa, jo vuonna 2013, että USA:n liittovaltio olisi saatettu vastuullisessa kansantaloudessa tai yritystoiminnassa miltei selvitystilaan, ja jopa haettu konkurssiin. USA:n liittovaltio kuitenkin lainaa lisää korollista rahaa Amerikan Yhdysvaltojen Keskuspankilta (FED). Tämä bittiraha ei sitoudu mihinkään vastikkeellisuuteen eli tuotettuihin hyödykkeisiin, vaan on täydellinen ilmakupla, joka ruokkii inflaatiota ja talouden romahdusta. 

Amerikan Yhdysvaltojen Keskuspankki Federal System (FED) on yksityisen sionistisen pankkiryhmän omistuksessa, millä on siis Yhdysvalloissa rahan painantaoikeus. 

Täytyy muistaa, että Kiina on kohonnut voimakkaammaksi kuin ennen ja Yhdysvallat sitä vastoin taloudellisesti entistä heikommaksi, jopa niin pitkälle, että puhutaan maailman voimasuhteiden muutoksista lännen tappioksi, mikä on hyödyntänyt Kiinaa ja Aasiaa yleensä. Kiina on antanut luottoa Yhdysvalloille. 

Suomelle ei siis ole mitään taloudellista, eikä puolustuksellista tukea Yhdysvalloista. Lisäksi nykyinen Suomen poliittinen johto on raunioittanut täysin, jo lähes 80 vuotta kestäneet ystävälliset ja yhteistyökykyiset taloudelliset suhteet tärkeimpään naapurimaahamme, suurvalta Venäjään.  Täten Suomesta on muodostunut taantuva ja sodanjalkoihin tallautuva saaristo, jonka auttaminen jää lähinnä myötätunnon tasolle. 

Venäjä ei ole syyllinen, vaan puolustaa itseään 

Yllä olevaan otsikkoon viitaten voidaan jälleen esittää, että Yhdysvaltojen vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014 Ukrainassa, aloittivat tietyt NATO-maat Ukrainan rikollisenhallinnon tukemisen sekä aseistamisen.  Siten lännen hokema “Venäjän hyökkäys Ukrainaan”, oli Venäjän erikoissotaoperaatio, jolla haluttiin suojella ja pelastaa Donetskin ja Luhanskin kansantasavaltojen väestöä, joka on pääsääntöisesti venäjänkielistä.   

Venäjä ei ole aiheuttanut Suomelle tai Euroopalle yleensä mitään uhkaa. Toisen maailmansodan jälkeistä aikakautta tietysti varjosti kylmän sodan aikakausi (1947–1991) Neuvosto-Venäjän ja lännen välillä. Kylmän sodan aikana pelättiin kolmannen maailmansodan syttymistä. Tästä huolimatta Suomen ja Neuvostoliiton suhteet olivat hyvät, lukuun ottamatta joitakin vastoinkäymisiä, kuten esimerkiksi Suomen liittymisen prosessia EEC-sopimukseen, johon maamme liittymistä Neuvostoliitto aluksi vastusti, sillä Suomi oli Neuvosto-Venäjän etupiiriä. Luonnollisesti Kekkosen jatkama Paasikiven linja ja poliittinen nerokkuus pitivät yllä osaltaan hyviä suhteita Neuvostoliittoon. 

Emme puhu tässä yhteydessä erikoisesti kylmästä sodasta, josta kuitenkin vielä mainittakoon, että kylmän sodan aikana Eurooppa sekä koko maailma jakaantuivat kahtia. Valtiot kuuluivat joko Yhdysvaltojen johtamaan “demokraattiseen” länsiblokkiin tai Neuvostoliiton kommunistisen puolueen johtaman sosialistisen liittovaltion johtamaan itäblokkiin. (Huom. Neuvosto-Venäjä ei siis ollut koskaan kommunistinen, vaan sosialistinen liittovaltio.) 

Itse asiassa yllä mainittu maailman jakaminen kahteen leiriin, alkoi tapahtua jo “juutalais-” eli kasaarimafian hallitseman Neuvosto-Venäjän syntyvaiheiden jälkeen [1, 2, 3 ja 4]. 

Kasaarimafia lamautti maailman ja edisti sunnattomasti kansainvälistä valtaansa, jakamalla maailman, kuten yllä mainittiin, kahteen poliittiseen osaan, sosialistisiin ja kapitalistisi maihin. Tämä tapahtui osittain kasaarijuutalaisen K. Marxin teorioiden pohjalta, ja niitä väkivaltaisesti hyväksi käyttäen. Kasaarimafia liitti sosialismin aatteen ateismiin, vaikka sosialismin luonnollinen kumppani olisi ollut kristinusko. Sosialismi edustaa lähimmäisenrakkautta, sillä siinä asetetaan yleinen etu yksityisen riisto-oikeuden edelle. Vastaavasti helvetillinen kapitalismi, joka asettaa yksityisen riiston yleisen edun edelle, sai seurakseen kristinuskon. Täten toteutui eräänlainen henkinen huoruus, joka oli samalla ideaali esimerkki kasaarimafian hajota ja hallitse metodista. Venäjä alkoi muuttua markkinataloudeksi Neuvostoliiton hajotessa teatterimaisen vallankumouksen yhteydessä elokuussa 1991. Neuvostoliiton hajoaminen johtui siitä, että vapaamuurareita ohjaileva kasaarieliitti ei enää tarvinnut ”sosialismia” instrumenttinaan. 

——– 

Jatkaaksemme aikamme politiikasta on täysin selvää, että Suomessa pitäisi tehdä sekä yhteiskunnallinen että poliittinen vallankumous. Tämä on nykyisessä Suomessa kuitenkin mahdotonta, sillä kansaa on manipuloitu valmentavasti hirvittävällä viranomaisten ja median rummutuksella vihaamaan Venäjää, jopa siinä määrin, että tietyt edustavat poliitikot haluaisivat toteuttaa kaikkien venäläisten kansanmurhan, mitä karmaisevaa raakalaismaisuutta ei aikamme monikulttuurisessa ja arvoliberaalisessa Prideliikkeen vaikutuksen alaisessa Suomessa katsota rasismiksi, vihapuheesta puhumattakaan. Lyhyesti sanoen negatiivisen globalisaation vaikutteinen valtamedia on äärimmäisyyksiin vääristelevällä sotapropagandallaan lietsonut valtaosan suomalaisia sotapsykoosiin. 

Mutta Suomi pystyy saamaan itsenäisyytensä takaisin Venäjän avulla. Venäjän kansainvälisten asioiden neuvoston (RIAC) varapuheenjohtaja Jevgeni Buzhinski esittää, että NATON laajentuminen johtaa vääjäämättä transatlanttiseen pyrkimykseen Kaliningradin alueen saartamiseksi sijoittamalla Yhdysvaltojen sotilaallisia joukkoja Suomeen. Lisäksi Suomen maaperälle sijoitetaan lähitulevaisuudessa ohjustukikohtia.  (Tämä ei tarkoita sitä, että Washington aloittaisi suorat sotatoimet Venäjää vastaan, sillä Yhdysvallat eivät halua sodan laajenevan mantereelleen.) 

Yllä mainitussa tilanteessa Venäjä on pakotettu eliminoimaan amerikkalaisjoukot ja tukikohdat Suomen maaperältä. Tämä tarkoittaisi kaiken NATOn vaikutuksen ja sen infrastruktuurin poistamista maastamme. Kyseinen operaatio luonnollisesti suistaisi vallasta nykyisen poliittisen johtajiston ja virkakoneiston sekä lakkauttaisi negatiivista globalisaatiota tukevan valtamedian. 

Lopuksi on syytä huomauttaa, että Yhdysvaltojen maailmanvalta pyrkimykset (esim. Ukrainassa, Lähi-idässä, Latinalaisessa Amerikassa jne.), eivät johdu Yhdysvalloista, vaan Yhdysvaltoja hallitsevasta “juutalais-” eli kasaarimafiasta, jolla on kiinteät yhteydet terroristivaltio Israeliin. Yhdysvallat ei ole itsenäinen valtio. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Niilo Simojoki (14.7.2023). Aamulehti. Tutkijan mukaan Bidenin vierailu viimeisteli Suomen ja USA:n liittolaissuhteen. Osoitteessa: https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000009720541.html <Viitattu 24.7.2023> 

MTV-uutiset (13.7.2023). Mika Aaltola kommentoi Bidenin vierailua – ”Siinä on selittelemistä Venäjän kansalle”. Osoitteessa: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mika-aaltola-bidenin-vierailu-on-alku-mutta-myos-lahtolaukaus-siina-on-selittelemista-venajan-kansalle/8737730 <Viitattu 24.7.2023> 

Heikki Hakala (14.4.2022). Verkkouutiset. Näin Ukrainasta voi kehittyä ”suuri Israel”. Osoitteessa: https://www.verkkouutiset.fi/a/nain-ukrainasta-voi-kehittya-suuri-israel/#fabd8d34 <Viitattu 22.7.2023> 

Tuomo Rintamaa (15.7.2023). Yle. Suurlähettiläs Mikko Hautala: ”Suomen ja Yhdysvaltojen suhde on vahvempi kuin se koskaan aikaisemmin historiassa on ollut”. Osoitteessa: https://yle.fi/a/74-20041158 <Viitattu 21.7.2023> 

Labore (2022–2024). Eurooppa syöstiin kriisistä toiseen – uuteen sukellukseen on oltava valmiina – Työn ja talouden tutkimus. Osoitteessa: https://labore.fi/julkaisu/eurooppa-syostiin-kriisista-toiseen-uuteen-sukellukseen-on-oltava-valmiina/ <Viitattu 20.7.2023> 

Ilkka Luoma (14.10.2013). De facto – USA:n liittovaltio on selvitystilassa. Osoitteessa: https://ilkkaluoma.blogspot.com/2013/10/de-facto-usan-liittovaltio-on.html <Viitattu 21.7.2023> 

1 kommentti

  1. ”Aaltolan mukaan Yhdysvaltojen edustajan vierailu Suomessa “on Venäjälle kiusallinen asia – ainoa naapuri, jonka kanssa oli suhteellisen OK-suhteet, on nyt Naton jäsenmaa”. ”

    On toi Aaltola todellakin vajakki. Onhan esim. Kiina Venäjän naapuri, joka ei ole Naton jäsenmaa ja johon venäjällä on lisäksi hyvät suhteet.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat