Suomi on liittymässä NATOon hysteerisellä innolla

Pääministeri Sanna Marinin (sd) mukaan Suomen on haettava mahdollista sotilasliitto NATOn jäsenyyttä neuroottisesti kiirehtien, ja jopa jo tämän kevään kuluessa.1 Suomen ei pidä antaa suostumustaan Marinin rikollisille NATO-tavoitteille, vaan meidän on solmittava ystävälliset suhteet tärkeimpään ja lähimpään naapuriimme suurvalta Venäjään. Suomen ulkopolitiikka pitäisi perustua puolueettomuuspolitiikkaan ja Paasikivi-Kekkosen linjan soveltamiseen. 

 

Marin ei ymmärrä NATOn luonnetta ja johtaa ihmisiä harhaan

Marini totesi, että  Euroopan turvallisuustilanne on muuttunut, minkä johdosta myös Suomen pitää arvioida kaikkia keinoja Suomen ja suomalaisten turvallisuuden varmistamiseksi. Marinin mukaan Suomen on nyt vakavasti mietittävä maamme geopoliittista sijoittumistamme sekä suhtautumistamme sotilaalliseen liittoutumiseen. 

Marin pitää varmana sitä, että Suomen NATO-jäsenyysprosessi tapahtuisi sujuvan nopeasti. Hän viittasi useiden valtionpäämiesten sekä NATOn pääsihteerin Jens Stoltenbergin kanssa käymiinsä keskusteluihin, joissa vakuutetaan Suomen pääsyn tervetulleeksi NATOn jäseneksi, mikäli maa päättää jäseneksi hakea. 

Kuulemma muilla NATO-mailla ei ole varaumia Suomen mahdollisen NATO-jäsenyyden suhteen. 

Marin: kansanäänestys ei tarvita 

Marinin mukaan ei ole ensinkään välttämättömänä, että NATO-jäsenyyden hakemisesta järjestettäisiin Suomessa kansanäänestystä. 

Hän muistutti, että valtiosäännön mukaisesti eduskunta on se taho, joka päättää mahdollisen NATO-jäsenyyshakemuksen lähettämisestä. Myös tasavallan presidentillä ja hallituksella on prosessissa oma roolinsa.2 

– En pidä välttämättömänä kansanäänestystä tässä asiassa. Me olemme nähneet useita mielipidetiedusteluja ja -mittauksia, joiden pohjalta voimme arvioida, että kansan keskuudessa olisi laajaa tukea Nato-jäsenyydelle, Marin sanoi. 

Päätelmiä

Ensinnäkin Suomen asema geopoliittisesti määrittyy EU:n koilliselle rajalle sekä euraasialaisen suurvallan – Venäjän naapuriksi. Mikäli Suomi olisi NATOn jäsenmaa ja syntyisi konflikti lännen ja Venäjän välille, muodostuisi Suomesta tiettyjen NATO-maiden sotilaallinen tukikohta, mikä olisi välitön uhka Venäjälle. Tämä tarkoittaa varmaa Suomen tuhoutumista suurvaltojen välisten ja Eurooppalaisen sodan jalkoihin. Tästä saisimme kiittää nykyisiä Suomen poliittisia vallanpitäjiä. 

Presidentti Sauli Niinistö, Sanna Marin ja muut poliittiset toimijat painostavat Suomea ja suomalaisia hyväksymään Suomen liittymisen NATOon. Tämän he tekevät Yhdysvaltojen johtaman transatlanttisen liittouman, EU:n ja Maailman talousfoorumin (WEF) voimakkaalla ohjeistuksella, sillä Suomea selvästi hallitaan ulkomailta käsin. 

Negatiivisen globalisaation ohjeistuksella Sanna Marin toimii NATO-asiassa kuin robotti Suomen turmioksi ja maanpetoksellisesti. Suomen hallitus, kokoomuksen edustajat, ynnä muut NATO-fanaatikot haluavat miltei aggressiivisella innolla liittää jo tämän kevään kuluessa Suomen NATO-jäsenyyteen. 

Poliittinen entiteetti halveksii kansan tahtoa NATO-jäsenyyden äänestämisessä. Marinin mukaan kansanäänestystä tässä asiassa ei tarvita, vaikka Suomen NATO-jäsenyyden myötä suomalaiset joutuvat 100 prosenttiseen hengenvaaraan. 

Suomen ujuttaminen NATO-jäsenyyteen, isäntämaasopimukseen ja Ukrainan aseistaminen ovat maanpetokseen sisältyviä rikoksia3

Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantaminen, jossa koitetaan väkivaltaa tai ulkomaiden painostusta käyttäen saattaa Suomi tai maan osa vieraan valtion alaisuuteen taikka antaa itsenäisyys osalle valtakuntaa. 

Toimittajan huomautus: ulkovallat eivät ole ainoastaan painostaneet Suomen poliittista hallintoa, vaan myös käskyttäneet sitä. 

Sotaan yllyttäminen on rikos, jossa joku Suomessa tai Suomen kansalainen maan ulkopuolella Suomea koskevan sotilaallisen tai kansainvälisen poliittisen kriisin aikana tai sellaisen välittömästi uhatessa, tarkoituksenaan saattaa Suomi sotaan tai sotatoimen kohteeksi, pyrkii yllyttämällä, vääriä tietoja levittämällä tai hyökkäysteolla saattamaan Suomen osaksi sotatoimia.  

Toimittajan huomautus: Suomen poliittiset toimijat sekä näitä tukeva valtamedia syyllistyy jatkuvasti sodan lietsontaan levittämällä perätöntä tietoa Venäjästä ja mustamaalaamalla sitä alituisesti. Kansan yllyttäminen NATO-kiihkoon ja sitä kautta sotamaniaan Venäjää vastaan on myös sotaan yllyttämistä. 

Lisäksi Suomi on lähettänyt Ukrainaan aseita, mikä rikkoo Suomen ja Venäjän välisen valtiosopimuksen 4. artiklaa vastaa:   

”Sopimuspuolet pidättyvät voimakeinoilla uhkaamisesta tai niiden käytöstä toisen osapuolen alueellista koskemattomuutta tai poliittista riippumattomuutta vastaan ja selvittävät keskinäiset riitansa rauhanomaisin keinoin YK:n peruskirjan ja ETYKin päätösasiakirjan sekä muiden ETYK-asiakirjojen mukaisesti.” 

Kansanpetturi poliitikoiden intoa tuhota Suomi ja suomalaiset ei tarvitse ihmetellä, sillä ovathan esimerkiksi pääministeri Sanna Marin ja tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko Young Global Leaders (YGL) ‑järjestön “kouluttamia” eli manipuloimia negatiivisen globalisaation edunvalvojia, ja niin muodoin isänmaansa ja sen kansalaisten sekä kansallisen kulttuuri-identiteetin hillittömiä vihollisia. YGL –foorumiin kytkeytyy paljon muitakin  Suomen poliittisia päättäjiä. YGL toimii Davosissa kokoontuvan Maailman talousfoorumin (WEF) alaisuudessa. WEF:n sekä YGL:n perustaja on maailmanlaajuiseen finanssieliittiin kuuluva juutalainen Klaus Schwab.  

Eurooppalaisessa konfliktissa Suomen NATO-jäsenyys tarkoittaisi geopoliittista asetelmaa, missä Venäjän olisi pakonsanelemana kohdistettava invaasiota Suomea kohtaan. 

Pitäisi muistaa, että Venäjän edustajat ovat useasti muistuttaneet, että Suomen NATO-jäsenyydellä olisi sotilaallisia sekä poliittisia seurauksia. Miksi Suomessa tätä huomautusta ei noteerata?  

NATOn peruskirjan mukaan jäsenmailla ei ole varsinaisia turvatakuita4, vaan kysymyksessä on avunantovelvoite, joka on keskinäinen sekä vastavuoroinen.  

Jos sota syttyisi Euroopan itäiseen osaan ja Pohjolaan, kukin NATO-maa määrittelisi omat puolustustarpeensa vain, ja ainoastaan oman maansa puolustusta ajatellen. Näinhän myös Suomi tekisi. Muiden valtioiden auttamiseksi sotilaallisesti ei olisi resursseja eikä motivaatiota.  

NATOlla on moniportainen sotilashallinto esikuntineen, mutta vain paperilla. NATOlla ei ole omia joukkoja. NATOn sotavoimat kootaan jäsenvaltioiden sotajoukoista, joiden luovuttaminen käyttöön on tyystin jäsenvaltioiden päätäntävallassa. 

Pelastuakseen Suomen pitäisi nopeasti mitätöidä solmimansa isäntämaasopimus (tämä myös rikkoo Venäjän ja Suomen välistä valtio- tai naapuruussopimusta), lopettamalla kaikki Venäjän vastaiset pakotteet ja tekemällä Venäjälle selväksi, että Suomi ei liity NATOon nyt, eikä tulevaisuudessa. Tämän lisäksi Suomen ulkopolitiikka pitäisi perustua puolueettomuuspolitiikkaan ja Paasikivi-Kekkosen linjan soveltamiseen. 

Jokaisen isänmaallisen kansalaisen sekä maansa että lähimmäistensä turvallisuudesta huolehtiville ja niistä vastuussa olevien pitäisi nyt vastustaa sekä kampanjoida Suomen NATOon liittymistä vastaan. Suomessa tarvittaisiin poliittinen ja yhteiskunnallinen murros, mikä suistaisi nykyisen poliittisen hallinnon vallasta. Suomen NATO-jäsenyys tarkoittaisi kansallista onnettomuutta. 

Markku Juutinen 

Lähde 

 1. Aamulehti (2.4.2022). Pääministeri Marin: Päätös mahdollisesta Nato-jäsenyyden hakemisesta kevään aikana – ”Ovet ovat auki” 
 1. MTV-uutiset (2.4.2022). Marin: Muilla Nato-mailla ei ole varaumia Suomen jäsenyyden suhteen – kansanäänestys ei välttämätön 
 1. Rikoslain luku 12 : Maanpetosrikoksista (kpflaki.com) 
 1. Nato ei tuo turvatakuuta | Pax.fi 

54 kommenttia

 1. Meidän ”päättäjät” ainoastaan haluavat suojella ITSEÄÄN valtiopetosten tutkinnalta; ja siksi haluavat NATO-varjon alle saadakseen ITSE syytesuojaa !

  Kirja Näin Suomea viedään kun kertoo yhden kenraalin YKSIN allekirjoiittaneen ”isäntämaasopimuksen” NATO:n kanssa; sallien sille vapaan kauttakulun Suomen kautta.

  Vain NATO täysjäsenyys estää tämän sopimuksen käsittelyn VALTIOPETOKSENA oikeudessa tulevina vuosina.

  Kirja VS-Kustannus ISBN 978-952-67391-3-7 tulisikin jokaisen Suomen kansalaisen lukea !

  Kyseessä vuosikymmeniin EI todellakaan ole KANSAN suojelu, vaan ”päättäjien” RIKOSTEN peittely.

  Kuten on kyse Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnassa ( Tokentube Kimmo Leino puhuu ) tai perustuslakipetoksessa 2011.

  Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonta 2008 toimivallattomaksi juuri tuollaisissa asioissa siis oli MAANPETOKSEN valmistelua !

  Muutakin rikollista on hommailtu: archive.today/kimmoleaks.fi

  Suomen valtiohallinnon PETOKSET paljastuvat; ja ”herrat” hakevat NATO:sta suojaa itselleen kansasta välittämättä !

  Jaana Kavoniuskin on useita rikoilmoituksia tästä rikollisuudesta tehnyt … virkamafia.fi

  Jos sota tulee ja kansalaisia kuolee VASTUUSSA ovat useat Suomen hallitukset !

  Eikun ”päättäjät” ETURINTAMAAN !

  Plusääni(39)Miinusääni(35)
  1. ”Jotta voimme päästä kohti hyvää yhteiskuntaa, pitää keskustella myös niistäkin asioista, jotka eivät miellytä valtaapitäviä” – Antti Pesonen

   Nythän Nato keskustelu on melko yksipuolista ja tuskin siitä edes kansanäänestystä tulee. Kuten MOU isäntämaasopimus niin myös Natoon liittyminen tapahtuu laittomin menettelyin.

   Pesosen jälkeen Suomessa ei ole ollut oikeaa oppositiota. Käytännössä tämä maa on jo mdnetetty.

   Plusääni(29)Miinusääni(33)
   1. jos politikkomme eivät järjestä kansanäänestystä, niin suuri joukko reserviläisiä palauttaa sotilaspasinsa esikuntiin. Ja osa on jo aloittanut palautukset. Ennen liittymistä. Silloin vapautus tulee todennäköisemmin voimaan kuin sen jälkeen kun USA hallitsee meitä.

    Plusääni(7)Miinusääni(3)
 2. Köyhät saa kärsiä sen jälkeen, kun suomi menee NATOON, tulee taas niintä ruumiita ennemän eivät päättäjät oikein ymmäärrä asiaa oikein.
  katsokaa raamattun sisälle kaikki on sinne kirjoitettu ennalta, koitakaa jo ymmärttää.

  Plusääni(27)Miinusääni(34)
 3. Kahdessa edellisissä eduskuntavaaleissa Natoa vastustavat puolueet ovat saaneet noin promillen äänistä. Eli 99,9 %lla kansasta ei ole mitään sitä vastaan, että Suomi liittyy Natoon.

  On siis hyvin todennäköistä, ellei peräti varmaa, että Suomi liittyy Natoon ja jonkin ajan kuluttua tämän jälkeen Venäjä ylittää itärajan ja valtaa Suomen. Tukholman profetian mukaan puolet Suomesta miehitetään.

  Toinen merkittävä profetia Suomelle on itsenäisyyden ajan ensimmäisen arkkipiispan, Gustaf Johanssonin, vuonna 1920 saama enkeli-ilmestys Turun tuomiokirkossa, jossa hänelle kerrottiin juuri itsenäistyneen Suomen tulevaisuudesta kolmen miekan vertauskuvalla.

  Ensiksi miekan kärki kastuu (vapaussota) , toiseksi miekka menee puoliväliin (talvi- ja jatkosota) ja kolmanneksi miekka menee kahvaa myöten. (tuleva Suomen valtaus) ”

  ”Kansasi tulee kokemaan kolme tällaisen miekan iskua ja
  näkemään kolme suurta sotaa, jolloin miekka isketään Suomeen.”

  ”Yksi isku on jo tullut, mutta kaksi on vielä tulematta.

  ”Suomi tulee kestämään nämä kaksi miekan iskua, mutta kolmas on uppoava syvälle ja kahvaa myöden, ellei Suomen kristityt palaa takaisin Raamattuun ja täyty Pyhällä Hengellä sekä tee parannusta kaikessa missä parannusta voi löytyä.”

  Eli kyllähän kaikki, joilla vielä on järki päässä ja sydän paikallaan näkee mihin tämä maa on menossa.. kohtalomme on jo sinetöity.

  Meillä ei ole paljoa tehtävissä kun valtaosa kansasta rypee synnissä ja elää valheessa. Neuvoksi kristityille Suomen kansalaisille on varautua tuleviin koitoksiin.. vielä on vähän aikaa pilkkoa polttopuita ja laittaa perunaa multiin.. ja virittää ”taivaskanava” oikealle aaltopituudelle

  Plusääni(26)Miinusääni(31)
  1. Profetiat voi jättää omaan arvoonsa. On typerää antaa sellaisten hallita itseään.
   Kyllä kansan pitää nyt saada äänestää asiasta eikä sillä ole mitään kiirettä koska Venäjä ei meitä uhkaa vaan me uhkaamme sitä ja teemme itsestämme vihollisen. Paniikissa tehdyt ratkaisut ovat yleensä vääriä ja vaarallisia.
   Turha tehdä nato-propagandaa täällä.

   Plusääni(18)Miinusääni(15)
   1. Olen itsekin kristitty, mutta olen kauhukseni saanut huomata, että profetiat ja erityisesti surullisen kuuluisa Tukholman profetia ovat sekoittaneet kristittyjen päät pahanpäiväisesti. Alfa-TV ja monet kristityt tubettajat ovat lännettyneet pahemman kerran, eräskin julistaa Putinin olevan saatana ja Anti-Kristus. Näin he ovat muuntaneet itsensä lännestä johdetun sionismin asiamiehiksi — ikävämmin sanottuna juutalaisten huoriksi tai aisankannattajiksi.

    Siten ei ole ihme, että monet valkoisen rodun puolustajat ovat kokonaan hylkäämässä kristinuskon, pitävät sitä juutalaisena kulttina ja lähestyvät pakanallisuutta, jolla ei kuitenkaan ole sitä kokoavaa voimaa, mitä sionismin torjuminen vaatii. Klassinen kristinusko ei kenties sitä pysty enää tekemään. Henkisen kehityksen liikkeet ovat nykyisin nousussa ja kristinuskon parhaat opetukset kenties sulautuvat näiden kanssa kokoamaan niitä ihmisiä joille valon, rakkauden ja viisauden sanoma on yhä numero yksi. Vihalle ja pelolle ja niiden lietsomiselle on saatava loppu. Ennen sitä kuitenkin valtava joukko ihmisiä menehtyy. Osa aivan omasta ansiostaan, koska eivät näe sionistien ja NWO-pyrkyreiden juonia ja ajavat itsensäkin näiden uhreiksi tai asiamiehiksi. Suomen natotus on tietenkin yksi tällainen projekti ja tätäkin ennen koronapiikkien kanssa sekoileminen. Ennen menehtymistään NWO:n uhrit tekevät myös valon lapsien elämästä täyttä helvettiä tai ainakin yrittävät sitä kaikin voimin.

    Plusääni(12)Miinusääni(23)
 4. NATO ON KUOLEMAN KYSYMYS
  Venäjän operaatio Ukrainassa ei luo tarvetta Suomen liittymiselle NATOon. Venäjä ei hyökkää puolueettomaan Suomeen. Mutta jos Suomi aikoo liittyä NATOon, joutuisimme Venäjän sotilasoperaatioiden maalitauluksi. Poliittinen roskaväki, joka on NATO-kiimassa, yrittää nyt kaikin keinoin liittää Suomen NATOon. Suomella on hyvät puolustusvoimat, emme tarvitse NATOa. Puolueettomuus on kullan arvoista. Mutta Suomessa on paljon ihmisiä, jotka uskovat valtamedian propagandaan, joka on massiivista pelottelua Venäjän uhalla. Niinistö ja muu poliittinen roskasakki kuvittelee, että NATO on Suomelle turva. Asia on päinvastoin: liittymällä NATOon olisimme mukana suurvaltojen pelissä mitättömänä pelinappulana. Suomalainen poliittinen roskaväki on liittänyt Suomen perustuslain vastaisesti EU:hun ja yrittää vielä viedä viimeisetkin itsenäisyyden rippeet alistamalla Suomen juutalaisten ohjaaman NATO:n pelinappulaksi. Nyt on tosi kysymyksessä. Valtamedia on valmis pettämään isänmaansa, mutta Suomesta löytyy iso joukko myös älykkäitä ihmisiä, jotka eivät usko poliittisen roskaväen NATO-kiihkoilua. On naurettavaa, että Venäjän operaatio Ukrainassa nähdään uhkaksi Suomelle. Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, joka oli jatkanut hyökkäyksiä venäjäkielistä Donbassia vastaan jo kahdeksan vuotta. Valtamedia mustamaalaa törkeästi Venäjää. Kyseessä on Siionin Viisaiden hajota ja hallitse -politiikka, sillä Siionin Viisaat on sen takana, että Ukrainasta kehittyi Venäjä-vastainen USA:n nukke. Informaatiosota Venäjää vastaan on valtamedian agenda. Nyt on kyseessä viime kädessä Siionin Viisaiden valtapeli. Nyt kaikkien isänmaallisten voimien olisi yhdistyttävä taisteluun NATOon liittymistä vastaan. Kysymys on Suomelle elämän ja kuoleman kysymys. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(27)Miinusääni(36)
 5. Miksi olemme valinneet typeryksiä politiitikoiksi? Sitähän osoittaa Marinin sanat, Euroopan turvallisuus on muuttunut. Realistinen poliitikko ei jättäisi kuulijan pääteltäväksi, mihin suuntaan turvallisuus on muuttunut.
  Pääministerin pitäisi perustella, miten Suomen liittyminen Natoon muuttaisi Euroopan turvallisuutta ja mihin suuntaan Natoon liittyminen Suomen turvallisuutta muuttaisi.
  Eihän asiasta voi realistisesti kertoa, koska geopoliittisesti samassa asemassa olevan Ukrainan turvallisuus katosi Natoon hinkuamisen seurauksena. Kansalaiset voisivat havaita todellisen tilanteen.
  Niinistön realismi on myös kadonnut. Ennen Ukrainan sotaa hän oli sitä mieltä, että Naton ovi voi edelleen olla raollaan, Suomen ei uhkaa mikään Venäjän taholta tällä hetkellä. Nyt hän on Natoon liittymisen kannalla, kun Venäjä hyökkäsi Unkariin yhtenä syynä uhka liittyä Natoon. Vanhuksen logiikassa on jotakin vikaa.
  Voiko poliitikkoja olla huijattu Natoon liittymisen eduilla. Ehkä Yhdysvaltojen poliitikoita haluaakin sodan Euroopassa leviävän pohjoisellekin osalle. USA on taloudellisesti heikoilla, dollari menettämässä arvonsa. Toisen maailmansodan jälkeen USAn talous ja vaikutusvalta kohosi 50 vuodeksi maailaman huipulle. Ehkä globalismi ja sen johtajuus on yksi haave Amerikan nykyisillä poliitikoilla.
  Jos Natoon liityymisen seurauksena on Venäjän invaasia, poliitikot ovat siihen syyllisiä ja heidät tulee heti asetaa syytteeseen ja Suomen tuulee yrittää päästä välittömästi aselepoon. Armeijan genraalien tulee katsoa tarkkaan Suomen turvallisuus ja ryhtyä toimiin sen hyväksi, koska sotaa ei voi voittaa.

  Plusääni(22)Miinusääni(34)
    1. Juuri niin, se näkökulma edustaa näitä samoja tahoja joka nyt on NATOttamassa Suomea.
     Silloin kun Koiviston kausi alkoi, niin hän päästi löysälle ohjaksia ja antoi näiden Venäjää vihaavien alkaa potkia ”aisan” yli (sitä hetkeä ne oli kytänneet Paasikiven- Kekkosen kauden ajan, elikä niiden sotiminen ei ole koskaan loppunut) ja sen politiikan tuloksista saamme nauttia näinä päivinä.

     Plusääni(9)Miinusääni(26)
 6. Tilanne on kriittinen ja shokeeraava. Suomea ja Eurooppaa käskytetään nyt suvereenisti USA:n syvähallinnon taholta. Ukraina on ollut jo pitkään USA:n korruptoituneiden poliitikkojen ja virkailijoiden temmellyskenttä. Maata johtaa juutalainen oligarkkihallinto ja sitä epävakauttavat monet fasistiset militantit ryhmät. Maan resursseja ja epävakaata tilaa on käytetty hyväksi mm. bioaseiden kehittelyssä.

  Nyky-Ukraina on lännen luomus ja kriisipesäke, jolla on alettu härnätä Venäjää vuoden 2013/2014 värivallankumouksen myötä. Maan armeijaa on kehitetty määrätietoisesti lännen voimavaroilla. Siihen on liitetty radikaaleja venäläisvihamielisiä ryhmiä ja käyty maan itäosia ja separatistialueita vastaan. Samalla maata on ajettu Natoon ja sen ydinohjuskilven alaisuuteen. Venäjä pakotettiin reagoimaan. Länsi on korjannut sodasta mustavalkoisella tiedotuksella kaiken informaatiohyödyn itselleen ja on samalla voinut edistää sen omia kansalaisia pikavauhtia kurjistavaa pakotepolitiikkaa. Tavoitteena on keskiluokan kurjistaminen ja sitä myötä läntisten demokratioiden tosiasiallinen lopettaminen NWO-yhteiskuntamallin tieltä. Digitaalinen komentotalous pakkorokotuksineen jäsenmaissa on myös Naton päämäärä.

  Alla on eräs ajankohtainen yhteenveto Ukrainan valtavasta USA-vetoisesta korruptiosta, josta lännen valtamediat eivät hiiskahda mitään:

  https://www.bitchute.com/video/4zyjgean9wmg/

  Plusääni(32)Miinusääni(34)
 7. Onneksi ei kaikki. Jokainen joka on eri mieltä voi palauttaa sotilaspassinsa esikuntaan ja hake vapautusta aseellisesta vsatuusta siirtyen nostoväen 1-luokkaan. Rauhan ajaksi. Senkin jälkeen löytyy varmsti hommia ruokahuollosta ja rättivarastolta, lähettinä ja radiokuuntelijana. Ettei tarvitse puolustaa NATO:a ja sen mädnnäisyyttä esim. Venäjää vastaan.

  Tietääkö kukaan paljonko tämä NATO:n 2% vaatimus BKT.sta tarkoittaa Suomen osalta? Se on 5.4 miljardia euroa. Ihan vaan NATO-kenraalien ajatusten ostamiseksi.

  Plusääni(27)Miinusääni(33)
 8. Nato on satanistien sotaliitto joka taistelee talmudisti-fariseusten agendan puolesta tuhotakseen sen minkä puolesta historian Jeesus taisteli. Tuhon kohteena ei ole vain kristinusko vaan myös valkoinen rotu ja sen luoma kulttuuri. Ja lopullinen tavoite on koko maailman alistaminen nwo-satanistien valtaan.
  Nato-mafia käy parhaillaan sotaa Venäjää vastaan ja sotapropagandansa avulla yrittää tehdä Venäjästä syyllisen vaikka Naton päämääränä on Venäjän ja sen ortodoksi-kristittyjen tuhoaminen.
  Kun maamme nyt aiotaan antaa tuon sotaliiton käyttöön niin tiedämme että olemme antaneet sielumme Saatanan käsiin.

  Henry Makow – henrymakow.com 5. huhtikuuta 2022.
  Jokainen, joka luulee, että juutalaisuudella ja kristinuskolla on mitään yhteistä, on hölmö.
  Kristilliset ja juutalaiset lähtökohdat ovat vastakkaisia. He eivät ole lakanneet ristiinnaulitsemasta Jeesusta.
  Henry Makow PhD
  Jotta olisimme selvillä.
  Olemme todistamassa kristillisen sivilisaation kukistumista.
  Keskeinen kristillinen oletus on, että meillä on sielut, jotka yhdistävät meidät universaaliin käyttöjärjestelmään, Jumalaan.
  Ettekö usko Jumalaan? Jumala on ero hyvän ja pahan, terveen ja sairaan, ruman ja kauniin, totuuden ja petoksen välillä.
  Sielumme yhdistävät meidät Jumalaan ja määrittelevät meidät ihmisiksi. Tarkoituksemme on valjastaa eläimellinen luontomme ja ilmaista jumalallisuuttamme.
  Jeesus opetti, että Jumala on Rakkaus. Elämä on pyhää. Ihmiskunta on perhe.
  Tavoitteena on antaa kaikille mahdollisuus kukoistaa.
  Satanistit (järjestäytynyt juutalaisuus ja sen vapaamuurarit) ovat päättäneet tuhota nämä opetukset.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=251858

  Plusääni(26)Miinusääni(31)
  1. Meiltä ollaan nyt viemässä isänmaa ja Suomi halutaan sitoa nato-satanistien köysiin
   Raportit: Haavisto esittää NATO-jäsenyyttä eduskunnalle huhtikuun puolivälissä | UMV-Raportti

   Maailmalla kiertää Suomea koskava uutinen, josta Suomessa ei näytetä puhuttavan, että ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr) on tekemässä esityksen eduskunnalle huhtikuun puoliväliin mennessä Suomen Nato-jäsenyydestä. Lähteinä mm. The Epoch Times ja RT News. UMV-Raportin on kirjoittanut Jonathan Widell.
   https://mvlehti.net/2022/04/06/raportit-haavisto-esittaa-nato-jasenyytta-eduskunnalle-huhtikuun-puolivalissa-umv-raportti/

   Plusääni(16)Miinusääni(32)
   1. Tammikuussa Marin sanoi, että Suomen liittyminen Natoon tällä hallituskaudella on hyvin epätodennäköistä. Hänen kantansa oli silloin kielteinen. Eli hallituksen on erottava ennen kuin liitymme Natoon. Rehellisyyden nimissä kahdesta pahasta olisi valittava toinen. Mutta nyt kun elämme petoksen aikakautta saamme molemmat pahuudet.

    Plusääni(18)Miinusääni(31)
 9. ”Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantaminen, jossa koitetaan väkivaltaa tai ulkomaiden painostusta käyttäen saattaa Suomi tai maan osa vieraan valtion alaisuuteen taikka antaa itsenäisyys osalle valtakuntaa.

  Toimittajan huomautus: ulkovallat eivät ole ainoastaan painostaneet Suomen poliittista hallintoa, vaan myös käskyttäneet sitä. ”
  …..
  ”Pitäisi muistaa, että Venäjän edustajat ovat useasti muistuttaneet, että Suomen NATO-jäsenyydellä olisi sotilaallisia sekä poliittisia seurauksia. Miksi Suomessa tätä huomautusta ei noteerata? ”

  Jos ei anneta lännen käskyttää meitä, niin miksi annettaisiin Venäjänkään käskyttää? En oikein kannata NATO jäsenyyttä, mutta eihän venäläisillä pitäisi olla sananvaltaa siihen mitä itsenäinen Suomi tekee.

  Plusääni(33)Miinusääni(6)
  1. ”En oikein kannata NATO jäsenyyttä, mutta eihän venäläisillä pitäisi olla sananvaltaa siihen mitä itsenäinen Suomi tekee.”

   Onko Suomi itsenäinen kun maan hallitusta ohjataan ulkopuolelta ja presidenttikin näyttää kysyvän neuvoja Kisingeriltä, suurelta usan nwo-neokonnalta? ja kansaa pidetään niin tyhmänä ettei sitä kelpuuteta ottamaan kantaa edes sitä itseään koskeviin oman maansa asioihin? ja jonka mahdollisuutta päästä perille totuudesta valtamedia systemaattisesti sabotoi propagandallaan.
   Venäjä ei ole puuttunut asiaan, antanut vain – ja hyvä niin – ymmärtää miten se asiaan reagoi. Nyt maamme päättäjät tietävät mihin ovat kansaa johtamassa.
   Jos itse aikoisin liittyä johonkin rikollisjärjestöön (naton toiminta on rikollista) ja jos naapurini sanoisi miten hän siihen tulee reagoimaan en kokisi sitä kielteisellä tavalla tai omaan sananvaltaani puuttumisena.

   Plusääni(20)Miinusääni(33)
   1. On kyllä niin perisuomalainen piirre, että vaikka vieressä istuvalla olisi naama paskan peitossa niin siitä ei saa mainita. Edes ystävää ei saa neuvoa eikä auttaa missään asiassa, ettei loukkaannu tai koe joutuvansa naurunalaiseksi. (Parempi antaa kulkea naama paskaisena vaikka koko päivä).

    Selittää tuon, että Venäjän perustellut neuvot ja varoitukset sivuutetaan täysin ja itsepäisesti vaikka hypätään katolta omaan kuolemaan mieluummin kuin tehdään mitä joku on neuvonut.

    Plusääni(27)Miinusääni(33)
 10. Täällä voi käydä äänestämässä epävirallisesti Nato – asiasta https://strawpoll.com/polls/eNg6RB2KegA

  Mikäli se tarvittava määrä kansasta kuulemma nyt kannattaa natojäsenyyttä – miksi vastustetaan kansanäänestystä asiasta – jos myönteisen kannan pitäisi helposti voittaa?

  Plusääni(18)Miinusääni(3)
 11. `Sillä on karitsan sarvet` ,,,

  Valtamedian `luotettavin` tähtireportteri Hodorkovski yllyttää Suomea liittymään Natoon tietäen vallan hyvin että siitä tulee kansallinen onnettomuus. Kaikki mitä hän puhuu lähtee katkeruudesta venäläisiä ja suomalaisia kohtaan. Riidankylväjä kaikki tyynni!
  `Mihail Hodorkovski MTV:lle: Suomi ei ole turvassa – `Neutraali asema ei Suomea pelasta, mutta Nato voisi mahdollisesti pelastaa`:
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mihail-hodorkovski-mtv-lle-suomi-ei-ole-turvassa-neutraali-asema-ei-suomea-pelasta-mutta-nato-voisi-mahdollisesti-pelastaa/8368998

  Mutta niin kuin edellinen niin seuraavatkin jannut kuuluvat khazaarimafiaan!

  `Sotarikokset vain pahenevat: Ukrainan joukot räjäyttivät suuren kemiantehtaan happovaraston Rubeznojessa`:
  https://uvmedia.org/2022/04/05/sotarikokset-vain-pahenevat-ukrainan-joukot-rajayttivat-suuren-kemiantehtaan-happovaraston-rubeznojessa/

  `Suurta meteliä Buchasta – Venäjä kiistää osallisuuden ja vaatii YK:n tutkintaa `lavastetusta verilöylystä` Ukrainassa`:
  https://uvmedia.org/2022/04/05/suurta-metelia-buchasta-venaja-kiistaa-osallisuuden-ja-vaatii-ykn-tutkintaa-lavastetusta-veriloylysta-ukrainassa-raportti/

  `Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta (Israelista), ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme` (Ilm 13:11). Se julistaa maailmanrauhan puolesta (karitsan sarvet) mutta samalla se korottaa Maailmanhallitusta (Lohikäärme = haSatan).

  `WEF:n Klaus Schwab vaatii globalisteja yhteistyöhön maailmanhallituksen perustamiseksi`:
  https://uvmedia.org/2022/04/01/wefn-klaus-schwab-vaatii-globalisteja-yhteistyohon-maailmanhallituksen-perustamiseksi/

  `Tiistaina hän (Zelenskyi) puhui YK:n turvallisuusneuvoston kokouksessa, jossa hän vaati pysyvän jäsenen Venäjän erottamista neuvostosta. Hän kyseenalaisti neuvoston kyvyn tarjota turvaa maailmalle`.
  Seuratkaahan Ukrainan tavallisen kansan vihollisen Zelenskyin puheita. Kuunnelkaa mitä hän sanoo ja vielä tarkkaavaisemmin kuunnelkaa mitä hän jättää kertomatta.
  Zelenskyi ajaa kazaarimafian tukemaa Maailmanhallituksen perustamista joka mahdollistaa paljon suuremman – globaalin mittaluokan murha-aallon. Tämä mies ei ole rauhan vaan sodan asialla!

  `Zelenskyi puhuu (vittuilee – katsokaahan vaan!) Suomen kansanedustajille perjantaina`:
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/politiikka/zelenskyi-puhuu-suomen-kansanedustajille-perjantaina/ar-AAVUXxl?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=2a87785f3a6948a7880b638718e47220

  Kazaarimafian maailman voimakkaimman ja järjestäytyneimmän rikollissyndikaatin retoriikka Maailmanhallituksen aikaansaamiseksi tulee kiihtymään! Näin se alkaa Schwab, Zelenskyi ,,,

  Plusääni(17)Miinusääni(22)
 12. Länsi on kovaa vauhtia Ukrainan sodan varjolla jakamassa maailmaa ja laskemassa uuden rautaesiripun perustuksia. Kun muuri on pystytetty, kummajainen nimeltä Nato, joka olisi pitänyt lakkauttaa aikoja sitten, saa jälleen oikeutuksen olemassaololleen – ei vain lännen (USA) hegemoniapolitiikan välineenä. Pitäisikö sanoa, että hieno homma!???

  Suomi ei tarvitse Natoa mutta Nato tarvitsee Suomea koillisrajalleen, eikä nykypäättäjistä ole seisomaan omilla jaloillaan – Suomi-neitoa viedään eikä se edes vikise. Papparaisemmekin on riisunut naamionsa tai vaihtanut sen.

  Ne, jotka eivät ole eläneet 80-luvulla tai sitä ennen, pääsevät nauttimaan siitä, millaista on elää kylmänsodan ilmapiirissä ja vielä aivan eturintamassa jatkuvassa pelossa, milloin ohjukset alkavat lentää. Jatkuvaa varuillaan oloa, suuria sotaharjoituksia ja vieraita joukkoja nurkissamme. Ja koko ajan lisää rahaa aseisiin, kilpavarusteluun, johon velkaorjuudessa olevalla köyhtyvällä maallamme ei ole varaa. Rahat siihen revitään kansalaisten selkänahasta, rankimmin niiltä, joilla ei ole voimia pitää puoliaan.

  Plusääni(27)Miinusääni(31)
  1. Pitää muistaa että ydinsodan vaihtoehto käy Kremlille. Putin on muistaakseni sanonut että Venäjän ei tarvitse olla maailmassa jos se ei voi olla ja elää siinä itsenäisenä kansana.
   Tämä olisi meidänkin Venäjää härnäävän nato-mafian hyvä pitää mielessä. Ja tieto myös siitä että me voimme ajautua ydinohjusten maalitauluksi oman tyhmyytemme takia.
   Kansan on ehdottomasti voitava ottaa kantaa asiaan joka koskee sen omaa elossa pysymistä. Ja kaikki asiaan liittyvä oikea tieto on saatettava sen tietoon Iltapaskojen propagandan sijasta.

   Plusääni(15)Miinusääni(30)
 13. Jollainlailla nauttisin, jos näkisin maamme nykyjohdon tuomioistuimessa syytettynä maanpetoksesta. Ja medialle oma oikeudenkäynti, tahallisesta valhellisen tiedon levittämisestä. Enpä olisi ikinä uskonut, mihin jamaan Suomi on saatettu, on lähdetty rikollisten kelkkaan.

  Plusääni(36)Miinusääni(32)
  1. Näin on. ’Kasaari-jutikat’ ajavat Euroopan kaaokseen ja niitä me olemme lähteneet tukemaan.
   Dave DeCamp – AntiWar.com 5. huhtikuuta 2022.
   Ukrainan presidentti Volodymyr Zelensky sanoi tiistaina, että sodanjälkeinen Ukraina tulee olemaan kuin ”suuri Israel” eikä se tule olemaan ”liberaali” kuten Eurooppa.
   ”Ukrainasta ei varmasti tule sellaista, mitä halusimme sen olevan alusta alkaen. Se on mahdotonta. Ehdottomasti liberaali, eurooppalainen – siitä ei tule sellaista. Siitä [Ukrainasta] tulee ehdottomasti jokaisen talon, jokaisen rakennuksen, jokaisen ihmisen voimalla”, Zelensky sanoi. ”Meistä tulee ’iso Israel’, jolla on omat kasvonsa.”
   Ukrainan johtaja sanoi odottavansa, että yhteiskunta militarisoituu voimakkaasti. ”Emme tule yllättymään, jos meillä on asevoimien tai kansalliskaartin edustajia elokuvateattereissa, supermarketeissa ja ihmisiä aseiden kanssa. Olen varma, että turvallisuuskysymys on ykkösasia seuraavien 10 vuoden aikana. Olen siitä varma”, hän lisäsi.” Hän sanoi.
   Zelensky vakuutti, että tällaiset toimenpiteet eivät uhkaa demokratiaa eivätkä tee Ukrainasta autoritaarista valtiota. ”Autoritäärinen valtio häviää Venäjälle. Ihmiset tietävät, minkä puolesta he taistelevat”, hän sanoi.
   Sodan alkamisen jälkeen Zelenski on kuitenkin kieltänyt sotilasikäisiä miehiä lähtemästä Ukrainasta, kieltänyt 11 oppositiopuoluetta ja kansallistanut tiedotusvälineet. Yhdysvaltain haukat mainostavat Ukrainaa usein puolustamisen arvoisena ”liberaalina demokratiana”, ja presidentti Biden on luonnehtinut Venäjän konfliktia ”itsevaltiuden” ja ”demokratian” väliseksi taisteluksi.
   https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=251899

   “It is certain that there is no ethnic or racial continuum between the Biblical Israelites and the (Ashkenazic) Khazarians who lead the Jewish state,” wrote Gilad Atzmon, Jewish writer and musician.
   ”On varmaa, että Raamatun israelilaisten ja juutalaisvaltiota johtavien (askenasien) khasaarien välillä ei ole etnistä tai rodullista jatkumoa”, kirjoitti juutalainen kirjailija ja muusikko Gilad Atzmon.
   https://biblicisminstitute.wordpress.com/2015/03/17/the-truth-about-the-conflict-with-russia/
   Ovatko oikeat Raamatun israelilaiset Israelia hallitsevien kasaari-askenaasien vallan alla jotka eivät ole lainkaan Raamatun ’hebrealaisia’ juutalaisia vaan juutalaisuuteen kääntyneitä talmudisti-kasaareja ja jotka nyt taistelevat Ukrainassa Venäjää vastaan?

   Plusääni(15)Miinusääni(13)
   1. Tämän linkin https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=251899 artikkelin kommentti ’Brian USA on April 7, 2022 at 8:31 am’
    kertoo paljon mistä kyse, kone-käännettynä:
    ”Wayne Madsenin artikkelista vuodelta 2014:
    Yksi tärkeimmistä syistä siihen, että Ukrainan juutalainen miljardöörimoguli Ihor Kolomoisky, Ukrainan Dnipropetrovskin maakunnan kuvernööri ja Ukrainan, Israelin ja Kyproksen kansalainen, käyttää kymmeniä miljoonia dollareita ukrainalaisten oikeistokansallismielisten ja uusnatsien värväämiseen muualta Euroopasta taistelemaan venäjänkielistä enemmistöä vastaan Itä-Ukrainan Donbassin alueella, on pelko, että suunnitelmat Ukrainan muuttamiseksi ”toiseksi Israeliksi” epäonnistuvat. Venäjän Donbassia koskevat suojatoimenpiteet sekä Krimin liittäminen kansanäänestyksellä Krimiin – jälkimmäistä arvostavat uudelleen elpyvät khazarijuutalaiset nationalistit – uhkaavat muuttaa Ukrainan toiseksi kotimaaksi askenasijuutalaisille, joiden ote Israelin parhaimmistosta on parhaimmillaankin heikko.
    The Times of Israelin räjähtävä juttu ashkenasien khazarialaisista juurista paljasti myös, että Israel, joka tietää, että Palestiinan valtio on väistämätön, kun otetaan huomioon Euroopan kasvava paine sitä kohtaan, valmistautuu siirtämään Länsirannan ashkenasisiirtolaisia Ukrainaan. Israelin edistynyt genetiikan tutkimus johti siihen, että Israelin askenasien ja khasaarien välille voitiin osoittaa suora DNA-linja, joka hajaantui ympäri Itä- ja Keski-Eurooppaa sen jälkeen, kun Venäjä valloitti khasaarien valtakunnan 1100-luvulla.
    Kolomoiskyn kaltaisten ukrainalaisten sionistien perimmäisenä suunnitelmana on perustaa Krimille autonominen juutalaisalue ja palauttaa niemimaalle alkuperäisen khazarilaisen Chazerai-nimen mukainen nimi, minkä lisäksi Kolomoiskyn ja amerikkalaisten liittolaisten, kuten Euroopan ja Euraasian asioista vastaavan apulaisulkoministerin Victoria Nulandin ja Yhdysvaltain Ukrainan-suurlähettilään Geoffrey Pyattin, suunnitelmissa on perustaa Krimille itsenäinen juutalaisalue ja palauttaa niemimaalle alkuperäinen khazarilainen nimi Chazerai.
    Ukrainassa, niin sanotussa ”toisessa Israelissa”, Kolomoisky ja Kiova ovat värvänneet useita entisiä Israelin puolustusvoimien jäseniä vapaaehtoispataljooniinsa, mukaan lukien Azov-pataljoona, Yksi israelilaisista yksiköistä tunnetaan nimellä ”Maidanin sinikypärät”, ja sitä komentaa israelilainen, joka käyttää salanimeä ”Delta”.”
    —–
    NATO is Khazaria in Drag
    In his trilogy called “The Jewish Syndrome,” Eduard Hodos explains that we are in the midst of “The Third Khazaria”.
    https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=251786

    Plusääni(11)Miinusääni(18)
    1. Skandaali Ukrainan presidentin esiintymisestä Kreikan parlamentille – Zelensky esiintyi yhdessä Azov-natsien kanssa
     Ukrainan presidentti Volodymyr Zelensky piti puheen Kreikan parlamentille yhdessä pahamaineisen uusnatsien Azov-pataljoonan militanttien kanssa, mikä aiheutti skandaalin. Enemmistö Kreikan kansanedustajista boikotoi videokokousta osoittaen vastalauseensa Kiovan natsijoukkojen glorifioinnille.

     https://mvlehti.net/2022/04/08/kreikka-tuomitsi-laajasti-ukrainan-presidentin-puheen-maansa-parlamentille-zelensky-esiintyi-yhdessa-azov-natsien-kanssa/#comment-24424

     Plusääni(5)Miinusääni(4)
     1. Mikä Azov-joukoissa on vikana? Mielestäni juuri se, että voisivat olla natsistisempia. Kreikka on huono maa. Syriza on kommunistinen ja vapaamuurarit Venizelos-sukuineen pyörittäneet maata jo 150 vuotta. Golden Dawn on kuulemma putinistisin nationalistipuolue Euroopassa. Ja tuonne Suomikin kärräsi rahaa vaikka kuinka

      Plusääni(5)Miinusääni(5)
     2. Tshang on joku Naton maksama trolli selvästi. Ai mikä on vikana. Asia on tuotu tuossa yllä kommentissa erittäni hyvin selville. He palvelevat Uuden Israelin syntymistä eli kv.juutalaisuutta ja ovat syylistyneet ISIS tyyppiseen terroriin siviileitä vastaan. Tämä on kommentaattorille tuotu selväksi jo monta kertaa ja silti jankuttaa.

      Plusääni(7)Miinusääni(14)
 14. Kansa KYLLÄ YMMÄRTÄÄ ja sitä tämä kansanpetturi kopla pelkää, itsellensä he apua hakevat NATO.sta, kansaa vastaan ulkomaanapuun on ennenkin turvauduttu.

  Kysymys teille Venäjää vihaavat, ”jenkkilää” ihannoivat, Aku Ankka-todellisuudessa elävät korruptoidut kansanpetturit:
  Onko asiat nyt mielestänne hyvin kun olette keplotelleet Suomen Venäjän kokemaksi vihamieliseksi maaksi?
  Mitä silloin oli mielestänne vialla, kun elettiin naapuruus-sovussa ja kauppa kävi sekä kaikki luonas ja sodanuhan poistajan takuumiehenä oli naapurimme suurvalta Venäjä?
  Onko nyt hyvin asiat, kun vehkeilette NATO.n kanssa, alistaen maamme Venäjän vihollisten hyökkäysalustaksi ja altistaen KANSAMME sodan uhkalle sekä maksajaksi aiheuttamiinne hirvittäviin kuluihin?

  Jos teidän mielestänne oli kurjaa asua Ystävyys ja Yhteistyötä Venäjän kanssa
  noudattaneessa Suomessa, niin verratkaa sitten sen ihantalanne ”jenkkilän” naapureiden esim. Meksikon elinoloihin, niin sielläkö sitten olisi ihmisarvoisempaa elämä, kun naapurina on suuri YHDYSVALLAT.

  Venäjä ei ole uhka Suomelle jos emme itse aiheuta sille uhkaa.

  Plusääni(32)Miinusääni(29)
 15. Ukraina

  Ukrainan sisällissota jota länsimainen media (Washingtonin Tiltu) propagoi Venäjän invaasiona tulee muuttumaan astetta pahemmaksi. Khazaarimafian `divide et impera`-periaate hajottaa Ukrainan Zelenskyin myötävaikutuksella useisiin toisiaan vastaan sotiviin joukkoihin.

  Tilenna tulee muistuttamaan Libanonin sisällissotaa mutta lopulta huomataan khazaarien suurtilojen valloittavan mustan mullan alueet sekä lebensraufia. Maailmaan on tulossa nälänhätäalueita ja juuri tätä ennakoidaan. Elintarvikkeiden hinnat tulevat nousemaan kohtuuttomiksi koska khazaarien hallinnoima BigAgri.

  Tappavien, ei tappavien sekä rahallisen avustusten lähettäminen Ukrainan sotakentille menee nyt tarpeeseen – nimittäin khazaarimafian rikollissyndikaatille. Avustukset kohdennetaan siviilien ja kilpailevien ryhmittymien likvidoimiseen.

  Tämä on `Toinen Israel` ja sen kyllä huomaa!

  Plusääni(13)Miinusääni(19)
  1. Israelissa loppui viljeltävä lääni ja uudisasutuksia vastustetaan palestiinalaisten taholta kovasti. Lähi-Idän Suur-Israel projekti tökkii, erityisesti koska Syyrian al-Assad onnistui pelastamaan kansansa Venäjän tuella. Kasaarien onneksi Ukraina on otettu jo hyvissä ajoin työn alle ja tämä entinen neuvostotasavalta ja etnisen ristiriidan sisältänyt valtiotekele saatiin epävakautettua: ensin korruption pesäksi ja sittemmin levottomaksi sotaiseksi alueeksi, jossa itäiset ja läntiset slaavit on ajettu sortamaan ja tappamaan toisiaan, nyt myös ulkovaltojen tuella.

   Sotaa aiotaan jatkaa hamaan ikuisuuteen ja viimeiseen ukrainalaiseen asti. Maan jo entisestään runsas juutalaiseliitti katselee touhua salaa tyytyväisenä, koska elintilaa ja runsastuottoista maaperää vapautuu jatkuvasti heille ja muille kasaareille. Sodan negatiiviset heijastusvaikutukset ulottuvat laajalle goiym-kansoihin, erityisesti ex-kristittyihin sellaisiin ja poistavat näiltä kaikki itsenäisyyden edellytykset. Siionin Viisaiden goyimeja kohtaan osoittama halveksunta on toki perusteltua, koska näillä ei nähtävästi ole henkisiä kykyjä itsenäisten kansallisvaltioiden tai edes oman hyvinvointinsa ylläpitoon. Siten NWO tai JWO on nyt lähempänä kuin koskaan toteutumistaan. Eihän tässä voi muuta kuin ihailla valejuutalaisten pirullista nerokkuutta.

   Plusääni(11)Miinusääni(18)
   1. Vaikea ihailla vale-juutalaisten (kasaarien) nerokkuutta tai kieroutta vaikka sen puolesta kaikki nyt puhuu Ukrainassa kuten hyvin kirjoitat.
    Mikä sitten on näiden kasaari-juutalaisten ja oikeiden juutalaisten suhde? Atzmon esim. sanoo etteivät Israelia nyt asuttavat ole oikeita tai Raamatun juutalaisia. Mutta jonkinlainen yhteistyö oikeiden ja kasaarien välillä vallitsee ja geneettisestikin kyse on krypto-juutalaisista ilmeisesti suurimman osan kohdalla minkä vahvistaa se etteivät oikeat esitä mitään kritiikkiä kasaarien hankkeille vaan tukevat niitä. Eli onko juutalaisuus ja ’kasaarisuus’ sama asia tänään ja pitäissikö puhua enemmän kasaareista kuin ylipäätään juutalaisista joita kasaarit eivät ole tai vain sionisteista koska heitä yhdistää sama uskonto, Talmud, jossa tavoitellaan koko maailman herruutta sotia kaihtamatta ja jonka opit sopivat molemmille. Esim. Netanyahu joka on askenaasi on sanonut ettei hän tarvi muuta kuin Talmudin maansa politiikan ohjenuoraksi.
    https://www.bitchute.com/video/BRizDPuLs8c4/
    ”Kolmastoista heimo” (The Thirteenth Tribe) on kasaari-juutalaisen Arthur Koestlerin vuonna 1976 kirjoittama kirja, jossa kirjoittaja esittää väitteen, jonka mukaan ashkenazit eivät polveudu antiikin historiallisista israelilaisista vaan kasaareista. Myös Shlomo Sand, Tel Avivin prof. sanoo kirjassa The Invention of Jewish People etteivät nykyiset israelilaiset pääosin ole alkuperäisiä hebrealaisia. Sand on sanonut, että ”en usko, että uskonnollinen kiintymys maahan antaa historiallisen oikeuden”.
    https://en.wikipedia.org/wiki/The_Thirteenth_Tribe

    Plusääni(7)Miinusääni(3)
 16. PELLE PUHUI
  Oli todella irvokasta nähdä Suomen eduskunnan rätti naamallaan osoittamassa kunnioitustaan pelle Zelenskyille. Zelenskyi on näyttelijänä tehnyt oivan roolisuorituksen. Juutalainen Zelenskyi ei ole mitään muuta kuin Siionin Viisasten nukke ja käsikassara. Ukraina on maailman korruptoitunein valtio, jonka armeijaa CIA on kouluttanut vuosikausia sotaan Venäjää vastaan. Koko Ukrainan kriisissä ei ole muuta kuin lännen sota Venäjää vastaan, mihin sotaan Suomikin on liittynyt. Suomalaiset on aivopesty valtamedian avulla NATO-myönteisiksi. Venäjä vain varmisti Donbassin venäjänkielisen väestön turvallisuuden Azov-joukkoja vastaan. Länsimaiden tiedotus sodasta on pelkkää Venäjän vastaista propagandaa. Nyt epäisänmaallinen roskaväki, johon kuuluvat hallitus ja presidentti, aikoo Ukrainan tilannetta hyväksikäyttäen liittää Suomen NATOon. Kyseessä on törkeä valtiopetos. Mutta kaikki onnistuu, sillä roskaväki on miehittänyt valtamedian, joka tuputtaa täysin yksipuolista tiedotusta. Venäjä on suurvalta, jota länsimaiden roskaväki mustamaalaa. Mutta roskaväelle käy kuten jo Friedrich Wilhelm Nietzsche sanoi: ”Ja moni, joka tuli niin kuin tuhoaja, niin kuin raesade viljavainiolle, tahtoi vain potkaista jalkansa roskaväen kitaan ja tukkia sen sielun.”
  (Näin puhui Zarahustra). Roskaväellä tarkoitan Ukrainan johtoa ja länsimaisia Venäjän vastaisia voimia. Tuhoaja on Vladimir Putin. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(15)Miinusääni(28)
 17. Kriittistä tietoa on paljon saatavilla mutta jostain syystä meidän aivokuollut eliitti ei sitä lue eikä ota vastaan ja antaa maamme tuhoutua. Tässäkin yksi artikkeli joka kannattaisi lukea.
  Sotapropaganda muuttaa muotoaan
  Thierry Meyssan
  Jos Venäjän armeija on voittanut sodan banderisteja vastaan Ukrainassa, Nato on voittanut kognitiivisen sodan omia kansalaisiaan vastaan lännessä. Atlantin liitto on kehittänyt uudenlaisen propagandan, joka perustuu siihen, minkä se tuomitsi vähän aikaa sitten: Fake News, eli ei väärää tietoa vaan puolueellista tietoa. Miten siltä voi suojautua?

  Naton yleisenä ajatuksena on lisätä viiden tavanomaisen toiminta-alueen (ilma, maa, meri, avaruus ja kyber) lisäksi kuudes: ihmisaivot. ”Vaikka viidellä alueella toteutetaan toimia, joilla pyritään vaikuttamaan ihmisen toimintaan, kognitiivisen sodankäynnin tavoitteena on tehdä jokaisesta alueesta ase”, François du Cluzel kirjoittaa.
  Jos sotapropaganda perustui ensimmäisen maailmansodan aikana suurten kirjailijoiden levittämiin vääriin tietoihin ja toisen maailmansodan aikana valittujen viestien toistamiseen, nykyään se käsitetään illusionistiseksi toiminnaksi [2]. Kyse on ihmisten liikuttamisesta, jotta heidän huomionsa saataisiin kiinnitettyä muualle ja jotta heiltä piilotettaisiin se, mitä heidän ei pitäisi nähdä. He arvioivat näkemäänsä niiden epäkiinnostavien tietojen perusteella, joita heille syötetään. Tällä tavoin onnistumme valehtelematta saamaan heidät pitämään rakkuloita lyhtyinä.
  https://www.voltairenet.org/article216358.html
  ———
  Massapsykoosin ase: Vasemmistolainen vallanhimo ja rasismin retoriikka
  Tobias Langdon
  Jos olet kiinnostunut sodasta, tässä sinulle kysymys. Mikä on maailman tehokkain ase? Saatat keksiä joitakin hyviä arvauksia, mutta epäilen, ettet löydä oikeaa vastausta. Joten tässä on muutamia vihjeitä. Ase voi tuhota kokonaisia kansakuntia, ei vain yksittäisiä kaupunkeja. Mutta se ei ole megapommi tai kuolemansäde. Miljoonat ihmiset elävät päivittäin tämän aseen pelossa. Mutta se ei ole hermokaasu tai laboratoriossa parannettu taudinaiheuttaja. Ja voimastaan huolimatta se on tarpeeksi yksinkertainen, jotta sitä voivat käyttää lapset ja hyvin tyhmät aikuiset. Itse asiassa sen käyttöä rohkaistaan voimakkaasti näiden ryhmien keskuudessa. Eikä sen käyttö maksa heille mitään!

  Hiljennä, sensuroi ja lamauta
  Mikä siis on maailman tehokkain ase? Se on sana. Ja se sana on ”rasismi”. Sitä käyttävät aseena alhaisen älykkyysosamäärän omaavat ei-valkoiset ja petollinen valkoinen vasemmisto, ja se on jo aiheuttanut valtavaa fyysistä, taloudellista ja psykologista vahinkoa länsimaille. Sitä käytetään vaientamaan, sensuroimaan ja lamauttamaan, murskaamaan keskustelu ilmeisistä rotuun liittyvistä tosiasioista ja kaikki tavallisten valkoisten yritykset puolustaa omia etujaan. Hyökkäämällä näitä valkoisia vastaan ”rasisteina” vasemmisto on pystynyt oikeuttamaan massiiviset varallisuuden ja resurssien siirrot valkoisilta ei-valkoisille, joita väitetään vainotuiksi ja sorretuiksi, vaikka nämä ei-valkoiset syyllistyvät loputtomiin väkivaltaisiin ja hankintarikoksiin valkoisia vastaan. Syytöksiä ”rasismista” on heitetty voimakkaalla vaikutuksella kaikkia vastaan, jotka kyseenalaistavat rikollisuuden, korruption, sairauksien ja heimokeskeisyyden runtelemasta kolmannesta maailmasta tulevan massamaahanmuuton viisauden. Ja kaikkia tiedemiehiä vastaan, jotka ovat yrittäneet tutkia ja paljastaa totuuden synnynnäisistä rotueroista älykkyydessä, psykologiassa ja luovassa potentiaalissa.
  …Vasemmistolaiset tuovat saman tuhon länsimaisille kansakunnille, jos he voivat, käyttäen samaa verbaalista myrkkyä. Paavi Franciscuksen vastainen on yksi esimerkki; prinssi Charles, vasemmistolainen Britannian kruununperijä, on toinen. Hän väitti ensimmäisen kerran Ghanassa pitämässään puheessa, että ”orjakaupan kauhistuttava julmuus ja sen aiheuttama käsittämätön kärsimys jättivät lähtemättömän tahran maailmamme historiaan”. Sitten hän väitti Barbadoksella pitämässään puheessa, että ”orjuuden kauhistuttava julmuus tahraa ikuisesti historiamme”. Huomaa, että hän valitsi sanansa huolellisesti: hän tarkoitti ”Britannian historiaa”, mutta ei sanonut sitä suoraan. Hän kasaa mielellään syyllisyyttä tavallisten brittiläisten valkoisten niskaan ja yllyttää mustia heitä vastaan, mutta hän ei halua avata monarkiaa korvausvaatimuksille. Loppujen lopuksi, kuka hallitsi Britanniaa ”orjuuden kauhistuttavan julmuuden” aikana? Kuka rikastui ”kauhistuttavasta hirmuteosta”? Se oli Charlesin kuninkaalliset esi-isät, mutta hän ei aio luovuttaa mitään heidän perinnöksi jättämistään runsaista varoista ja omaisuudesta.

  https://www.theoccidentalobserver.net/2022/04/07/weapon-of-mass-psychosis-leftist-power-lust-and-the-rhetoric-of-racism/

  Plusääni(7)Miinusääni(4)
 18. Tämä asetus tulee voimaan 27 päivänä heinäkuuta 1992.

  Helsingissä 20 päivänä heinäkuuta 1992
  Suomen tasavallan ja Venäjän federaation välinen SOPIMUS suhteiden perusteista.

  4 artikla

  Sopimuspuolet pidättyvät voimakeinoilla uhkaamisesta tai niiden käytöstä toisen osapuolen alueellista koskemattomuutta tai poliittista riippumattomuutta vastaan ja selvittävät keskinäiset riitansa rauhanomaisin keinoin YK:n peruskirjan ja ETYKin päätösasiakirjan sekä muiden ETYK-asiakirjojen mukaisesti.

  Sopimuspuolet eivät käytä eivätkä salli aluettaan käytettävän aseelliseen hyökkäykseen toista sopimuspuolta vastaan.

  Siinä tapauksessa, että Suomi tai Venäjä joutuu aseellisen hyökkäyksen kohteeksi, toinen sopimuspuoli myötävaikuttaa ristiriidan selvittämiseen YK:n peruskirjan ja ETYKin asiakirjojen periaatteiden ja määräysten mukaisesti ja pidättyy sotilaallisen avun antamisesta hyökkääjälle.

  Esim. voimassa olevasta sopimuksesta joka velvoittaa aivan muuhun kuin miten nämä maanpetturi johtajat toimivat.
  Sama on ”kaiku askelten” kuin silloinkin noin 80vuotta sitten, jolloin marssitettiin puskemaan sitä kuuluisaa ”karjalan mäntyä” ja aivan kuten silloinkin russofobian lietsojina olivat samat tahot, joille ei kansan hyvinvointi ja naapurisopu ole puolustettavia arvoja, vaan niitä käytetään ainoastaan vaalipuheissa ja sodanlietsonnassa käänteisesti kiihoituksissa nostatettaessa kansaa (huijattaessa) itsetuhoon.

  Kansan hyvinvointi, joka edellytti hyvää naapuruutta ja keskinäistä luottamusta, oli Paasikiven ja Kekkosen tarkoin vaalimia arvoja, sekä ennen kaikkea Itsenäisyys oma pääntävalta, jonka perustana oli puolueettomuus, pysytteleminen sivussa suurvaltojen ristiriidoista.
  Esimerkki Kekkosen viisaudesta kun neuvoteltiin EEC:stä v.1971, niin Suomi ei havitellut täysjäsenyyttä, se halusi säilyttää kansallisen päätäntävaltansa kaikissa olosuhteissa.
  Kekkosen ohje oli: ”Maamme ja mantumme eivät ole vieraalla rahalla ostettavissa”.

  Onko se korruptio vai onko vaan niin falskit päät näillä korkeasti koulutetuilla etteivät osaa edes kopioida hyviä kokeiltuja neuvoja/ohjeita mitenkä kansaansa johtaa, vaan, vaan, vaan ###!!!!???

  Plusääni(19)Miinusääni(27)
 19. NATO JA UKRAINA
  Länsimaita johtaa Siionin Viisaat, jotka toimivat salassa jokaisessa maassa. Heidän tiellään on vain kaksi asiaa: nationalismi ja BRICS-maat. Niinpä Siionin Viisaat ovat ostaneet valtamedian ja levittävät toisaalta kulttuurimarxismia ja toisaalta natotusta.

  Niinpä NATOn ollessa laajentumassa Ukrainaan asti, Venäjä päätti hyökätä ja pakottaa Ukrainan neutraaliksi valtioksi. Tämän vuoksi NATO päätti sitten kostaa aloittamalla totaalisen infosodan. Osana tätä infosotaa NATO yritti toistuvasti järjestää false flageja eli yrittämällä pistää ukrainalaisten tekemiä sotarikoksia venäläisten syyksi. Tätä NATO ja Israel ovat tehneet kymmeniä vuosia eri puolilla maailmaa.

  NATO kehtaa järjestää false flageja, koska länsimaat ovat sensuroineet niitä paljastelevan venäläisen RT-kanavan. RT on nimittäin tehnyt lukuisia ohjelmia Gladio-operaatioista ja myös monista Israelin rikoksista. Nyt RT on saanut käsiinsä nauhoituksen, jossa ukrainalaiset sotilaat keskustelevat kuinka Buchassa nimenomaan ukrainalaiset ryöstelivät ja terrorisoivat ihmisiä eikä suinkaan venäläiset, jotka päinvastoin vain auttoivat ihmisiä.

  Ukrainalaisten harjoittama ryöstely ja siviilien terrorisointi on täysin loogista ja odotettavaa, koska Ukrainahan on jakanut massiivisesti aseita – singot mukaan lukien –kaikille halukkaille. Siis myös pahimmille rikollisille. Totta kai nämä rikolliset ovat sitten venäläisten vetäydyttyä ryöstäneet kyliä puti puhtaaksi, ja samalla varmasti myös murhanneet ihmisiä.
  Kummalla on suurempi motiivi ja myös kyky ryöstellä ja murhata siviilejä? Ukrainalaisilla rosvoilla vai venäläisillä ammattisotilailla?
  Tosin natottajien mielestä kaikki venäläiset ovat jotenkin synnynnäisesti pahoja, kun taas kaikki ukrainalaiset – mukaan lukien paatuneet rikolliset – ovat suorastaan enkeleitä.
  Epäilemättä Ukrainan hallituksen hulluudessa on metodi. Jakamalla aseita kaikille tahoille, mukana Suomen lahjoittamat 25000 rynnäkkökivääriä sekä 500 sinkoa, ukrainalaiset varmistivat siviilien tulevan terrorisoiduksi ja näin saavansa paljon mahdollisuuksia lavastaa venäläisiä syyllisiksi. Onhan se nimittäin selvä, että jos joka puolella pyörii epämääräisiä asejoukkoja, niin CIA:n ja Mossadin erikoisjoukkojen on erittäin helppo pyöriä keskellä kaaosta järjestelemässä false flageja. Tämä on varmasti ollut CIA:n ja Mossadin juoni alusta asti.
  Tämä slaavien rajaselkkaus ei kuulu etenkään suomalaisille! Vain todellinen typerysvaltio sekaantuu tähän farssiin! Unkarin pääministeri Viktor Orbán, joka voitti juuri äsken vaalit, tietää missä piireissä Ukrainan johto luuraa, ja ei sen tähden ryhtynyt tukemaan Zelenskyia, joka on todellisuudessa roisto, joka näyttelee isänmaallista. Juutalainen Zelenskyi on Mossadin ja Siionin Viisaiden komennossa. Siionin Viisaat ovat luoneet ja syventäneet Ukrainan kriisin avulla vastakkain asettelua Venäjä vastaan Eurooppa. Typerät suomalaiset poliitikot ovat menneet Zelenskyin harhauttamana ansaan, ja syytävät ihailua ukrainalaisille, jotka eivät itsekään tiedä, mistä tässä sodassa on kysymys. Nyt Suomi on niin lähellä NATOon liittymistä, kun vain voi. Mutta peli ei vielä ole pelattu loppuun. Nyt on vaihtoehtomedian aika kertoa totuus: NATO:sta olisi suomalaisille vain harmia ja todellinen sotilaallinen uhka. Me isänmaalliset suomalaiset tarvitsemme itsenäisen ja puolueettoman Suomen ja hyvät suhteet kaikkiin maihin, myös ja etenkin Venäjään. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(11)Miinusääni(27)
  1. Ukrainalaiset tietävät, että länsimedia uutisoi kaikki väestöön kohdistuvat rikokset venäläisten sotilaiden tekemiksi. Näin länsimedia yllyttää ukrainalaisia rikoksiin, koska venäläiset kärsivät niiden myötä tappion informaatiosodassa. Ukrainalaisten asenne on ymmärrettävä, koska voitto informaatiosodassa johtaa usein tuntuvaan avustuksen ja tuen lisääntymiseen lännen taholta. Näistä avustuksista ukrainan johto voi kuoria kerman pois päältä ja pitkittää oman erityisasemaansa kukkoina tunkiolla. Jos median uutisointi olisi neutraalia, niin tätä yllykettä ei olisi ja sota päättyisi nopeammin ilmeiseen lopputulokseen eli Ukrainan antautumiseen ilman valtavaa määrää sotilas- ja siiviiliuhreja ja materiaalista tuhoa.

   Suomen reaktio sotaan on tietenkin älyvapaa. Emme ole lähestulkoonkaan poistaneet energia- ja huoltovarmusriipuvuuttamme Venäjästä. Venäjä voi vastapakotteilla aiheuttaa Suomessa todella vakavan huoltokriisin. Asetelma on vastaava Saksassa, toisessa hölmöläismaassa. Asetelma on todella inhottava, koska Venäjältä olisi saatavissa (ja saadaan yhä) edullista ja vakaasti toimitettavaa energiaa, ruokaa ja raaka-aineita. Kiukuttelu Venäjälle merkitsee turvautumista kalliimpiin ja kaukaisempiin lähteisiin, joiden toimitusvarmuus on yhtä lailla epäselvä. Tällä hetkellä niiden toimitusvarmuus ja kohtuulinen hinta ovat vain Yhdysvaltain kansainvälisen vaikutusvallan ja hyväntahtoisuuden varassa. USA kuorii näistä vaihtoehtoisista toimituksista tuntuvan lisän päältä. Esimerkiksi öljy tai raaka-aine voi silti olla peräisin Venäjältä, koska USA pystyy hoitelemaan näitä Eurooppaan välikäsien kautta ja naamioiden nämä ikään kuin ”puhtaiksi”.

   Näin USA pääsee nyt pitelemään kättään Suomen valtimolla ja kiristämään sitä halutessaan. Ja tämän mukaisia ovatkin nyt ulko-, turvallisuus- ja kauppapoliittiset päätöksemme. USA:n neocon-vetoinen ulkoministeriö voi päättää Suomen kohtalon suvereenisti. EU toimii tässä myös pakottavana välimiehenä ja tietenkin kasaarien pankkikartelli, joka voi uhkailla ja kiristää Suomea valtionvelan avulla. Suomi pakotettaisiin USA:n vasalliksi, vaikka maahan saataisiin isänmaallinen johto (mikä tietenkin on täysin mielikuvituksellinen skenaario). Käytännössä tämä merkitsee, ettemme ole millään muotoa itsenäisen valtio emmekä tule koskaan enää olemaan. Vaaditaan maailmanlaajuinen vallankumous, jotta ihmiskunta pääsee kasaari-reptiilien kuristusotteesta eroon. Suurin osa suomalaisista todennäköisesti menehtyy ennen sitä alati pahenevien kriisien vaikutuksesta. Tyhmyys ja narsismi tappaa.

   Plusääni(6)Miinusääni(18)
 20. Tarjosin Hesariin keskustan puoluevaltuuston kokouksen alla seuraavansisältöisen kommentin:

  – keskustan syvien rivien on syytä herätä ja saada natokeskusteluun malttia
  – vielä vuoden alussa todettiin, että nato-optio on mutta sitä ei olla välittömästi käyttämässä;
  vastaavasti puolustusvoimien komentaja totesi, ettei Suomeen kohdistu sotilaallista uhkaa ja jos
  sellainen tulisi, Suomella on kyky vasta siihen
  – Venäjä hyökätessä Ukrainaan kaikki kääntyi lähes päälaelleen: maamme on suorastaan välittömän
  hyökkäysuhan alla emmekä voi jäädä ”yksin”, ainoa, mikä voi meidät pelastaa, on natojäsenyys
  – Venäjän hyökkäys Ukrainaan ei kuitenkaan ole muuttanut turvallisuuspoliittista asemaamme, se ei ole
  todellinen syy linjanmuutokselle
  – niinpä vaikutelmaksi tulee, että sotaa ja sen aiheuttamaa hämmennystä, tunnekuohua ja pelkoja
  halutaan käyttää hyväksi natoasian kiirehtimisessä – tunnekuohu laantuu aikanaan, mistä syystä on
  taottava silloin kun rauta on kuumaa
  – kansanäänestys voidaan ohittaa tässä tilanteessa kevyesti eikä aitoa keskustelua esim. siitä, mikä
  Nato oikeasti on, tarvitse käydä, puhumattakaan natovaaleista, jotka antaisivat kiistattoman
  legitimiteetin turvallisuusratkaisulle
  – lopuksi siteerasin Paasikiven lausahdusta, ettei kuolemanpelossa pidä tehdä itsemurhaa –
  kauaskantoisia, isoja ratkaisuja ei tule tehdä tunnepohjalta.

  Hesari ei kommenttiani julkaissut, mikä kertoo paljon; päätös sotilasliittoon liittymisestä on tehty eikä minkään haluta häiritsevän tätä prosessia. Keskustakin, ”joka pettää aina”, näytti sitten vihreää valoa sillä perusteella, että ”tilanne on muuttunut”, mitä yritin kyseenalaistaa (nyt taloussodan, aseviennin, pakotteiden ym. takia tilanne on itse aiheutettuna toki jonkin verran muuttunut – ainakin tilapäisesti). Paavo Väyrynen leimattiin ”Nato-änkyräksi”, mutta todellisia änkyröitä ovat olleet nuo äkkiä Natoon –tyypit, joihin mikään järkipuhe ei tehoa. Hallitus olisi voinut kuunnella, mitä sanottavaa esim. amerikkalaisella John Mearsheimerilla on, mutta nythän ei tehdä ratkaisuja ja politiikkaa Suomen etua ajatellen. Suomi ja Ukraina ovat rajamaita, ja kummallakin on nyt nukkehallitus.

  Plusääni(9)Miinusääni(27)
 21. Liittyminen Natoon on todella kuoleman kysymys.
  Ensinnäkin se on turha ja tarpeeton hanke joka nielee valtavia summia kansan rahoista joista on kova puute ja joille olisi muuta tärkeää käyttöä.
  Toiseksi Nato ei ole mikään puolustusliitto vaan hyökkäys- ja väkivalta liitto joka yrittää valloittaa maailmaa sitä johtavalle usan neokonna-eliitille.
  Naton ideologiassa piilee asennevamma – Se johtaa sotiin | Kolumni
  https://mvlehti.net/2022/04/09/naton-ideologiassa-piilee-asennevamma-se-johtaa-sotiin-kolumni/

  Ukrainan sota on myös paljastanut ettei Nato kykene voittamaan Venäjän armeijaa jos se ryhtyy taisteluun sitä vastaan kuten alla olevasta ilmenee. Siksi maamme kannalta elintärkeää on että pysymme erossa siitä ja rakennamme turvallisuutemme hyvien naapuruus suhteiden ja puolueettomuuden varaan.

  Vähän faktaa josta Iltalehtien propaganda vaikenee:
  By Nightvision for the Saker Blog … pieni koneen kääntämä ote pitkästä artikkelista jossa selvitetään tilannetta Ukrainan sotarintamalla
  Aloitamme tämän päivän suurimmasta skuupista. Meillä on vihdoin korkean tason vahvistus venäläisiltä virkamiehiltä, että Naton kouluttajat ja ulkomaiset taistelijat ovat todellakin loukussa Mariupolissa.

  …Mitkä ovat siis meidän johtopäätöksemme edellä mainitusta? Tärkein on se, että Yhdysvaltain armeija myöntää seuraavaa:

  Venäjän ilmapuolustus ei ole ainoastaan ylivoimainen, vaan armeija myöntää järkyttävällä tavalla, että Venäjän ja Yhdysvaltojen välisen yhteenoton aikaan ”Venäjän ADA:n voittamiseen tarvittavaa teknologiaa ei todennäköisesti ole saatavilla”. Eli he luottavat siihen, että edes kaukaisessa tulevaisuudessa he eivät pysty innovoimaan mitään, joka voisi lävistää venäläisen ADA:n.
  Venäläinen EW (elektroninen sodankäynti) on ylivoimainen ja todennäköisesti häiritsee amerikkalaista C2:ta (command & control).
  Useat muut venäläiset järjestelmät ovat ylivoimaisia verrattuna kaikkeen mitä Yhdysvalloilla on, erityisesti tässä he viittaavat siihen mitä jo aiemmin mainitsin: Tämä koskee sekä itsekulkevia yksiköitä, kuten 2S19 Msta, joka on paljon parempi kuin M109, että putkiraketti- ja MLRS-järjestelmiä, kuten BM-27 Uragon jne. Myös mielestäni venäläiset kevyet IFV:t ovat ylivoimaisia (vaikka tämä onkin kiistanalaisempi näkemys, kun taas muut ovat laajalti hyväksyttyjä) johtuen siitä, että BMP-2:ssa ja BTR-82:ssa on paljon vahvemmat 30mm tykit kuin amerikkalaisissa Bradleyssa/Strykereissä, joissa on 12.7:n ja 25mm:n tykit, ja vieläpä korkeammilla kierrosluvuilla. Mutta se on toista kertaa.
  Venäläinen tykistö on Yhdysvaltain vastaavaa tykistöä parempi ja tehokkaampi (ks. edellä).
  Missä tahansa tulevassa konfliktissa Yhdysvaltain armeijan on oletettava, että sen C2-järjestelmä häiriintyy JA sen (tykistö)patterit neutralisoidaan (eli räjäytetään ylivoimaisen venäläisen vastapatteritulen avulla jne.).
  http://thesaker.is/sitrep-operation-z-7/

  Plusääni(10)Miinusääni(26)
  1. Saker vaikuttaa pätevästä kaverilta, militääri- ja koulutustaustaa riittää. Sveitsiläissyntyinen ja asuu Yhdysvalloissa sikäläisen vaimonsa kanssa. Kannattaa myös lukea miehen Ukrainaa koskeva haastattelu takavuosilta – mitäpä arvioonsa on lisättävää. Kovin oli väite, että Yhdysvallat haluaa Ukrainan, mutta jos se ei sitä saa, maan on parempi tuhoutua (mikä nyt olisi meneillään..). Yhdysvallat kuvittelee, että Venäjä haluaa samaa, mikä ei näytä pitävän paikkansa – sille olisi riittänyt Ukrainan säilyminen neutraalina puskurina. Venäjänkielisten asemaa se ei olisi parantanut joten..

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
  2. Ukrainan konflikti on Yhdysvaltojen ja Naton välityssota, jonka Venäjä on valmis voittamaan ratkaisevasti – Scott Ritter
   Finian Cunningham
   9. huhtikuuta 2022
   Länsimaat ovat kylväneet tuulta Venäjän sanktioimisessa; Venäjä ei tule niittämään pyörremyrskyä, sanoo Scott Ritter Strategic Culture Foundationin haastattelussa.

   Scott Ritter on Yhdysvaltain merijalkaväen entinen tiedustelu-upseeri, joka on saavuttanut kansainvälistä kunnioitusta riippumattomuudestaan ja rehellisyydestään konfliktien ja ulkosuhteiden kommentaattorina. Tällä viikolla hänet bannattiin sosiaalisen median Twitter-alustalla, koska hän oli kyseenalaistanut länsimaiden väitteet Ukrainan Buchassa tapahtuneesta verilöylystä, jonka väitetään olleen venäläisjoukkojen tekemä. Moskova kiistää väitteet, samoin kuin muut riippumattomat analyytikot, jotka viittaavat todisteisiin siitä, että tapaus oli vääränlainen provokaatio, jonka Naton tukemat Ukrainan natsirykmentit toteuttivat heikentääkseen Venäjän asemaa kansainvälisesti ja tukeakseen länsimaiden tavoitteita. On uhkaava merkki ajasta, että Ritter pitäisi kieltää, koska hän uskalsi kyseenalaistaa kyseenalaiset kertomukset. (Myöhemmin hänet otettiin takaisin palvelukseen sensuuria vastustaneen julkisen paheksunnan jälkeen).

   Seuraavassa Strategic Culture Foundationille annetussa haastattelussa hän esittää ratkaisevan huomion, jonka mukaan Venäjän väliintulo Ukrainassa paljastaa Yhdysvaltojen ja Naton osallisuuden kyseisen maan hallitsevien natsirykmenttien kouluttamiseen ja aseistamiseen. Siksi länsimaiset tiedotusvälineet ovat niin kiivaasti yrittäneet vääristellä konfliktia ja syyttää Venäjää. Totuus länsimaiden likaisesta sekaantumisesta Ukrainaan olisi länsimaalaiselle yleisölle liikaa siedettäväksi.
   https://www.strategic-culture.org/news/2022/04/09/ukrainian-conflict-us-nato-proxy-war-but-one-which-russia-is-poised-to-win-decisively-scott-ritter/

   Scott Ritter: Ritter: Venäjää varoitettiin hyvissä ajoin Yhdysvaltojen johtamien pakotteiden laajuudesta ja mittakaavasta, jotka asetettaisiin, jos Venäjä hyökkäisi Ukrainaan. Venäjä on valmistellut oman vastapakotestrategiansa, joka ei ainoastaan nujerra länsimaiden pakotteita, vaan vahvistaa Venäjän taloutta entisestään irrottamalla sen lännestä ja länsimaiden valvonnasta/vaikuttamisesta. Näemme todisteita tämän vastapakotekampanjan tehokkuudesta, kun Venäjän rupla vahvistuu, Venäjän osakemarkkinat saavat positiivista vetoa ja Eurooppa ja Yhdysvallat horjuvat taloudellisesti. Länsimaat ovat kylväneet tuulta Venäjän rankaisemisessa, mutta Venäjä ei niele pyörremyrskyä.
   Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

   Plusääni(6)Miinusääni(19)
 22. Jos Venäjä, tai joku tilannettamme ymmärtävä natomaa, ei kykene estämään jäsenyyttämme, Suomi on natomaa ennen kuin lehdet tippuvat puista. Olemme siis avoimesti liittyneet vihollisleiriin eli olemme vaihtamassa hyvin toimineet naapuruussuhteet keskinäiseen kyräilyyn ja todelliseen turvallisuusuhkaan. Ja lisäksi, koska päättäjämme ovat mitä ovat, he tuskin kykenevät ajamaan esim. Norjan sopimuksen kaltaista mallia meille vaan Suomi otetaan sotilasliittoon kaikkine jäsenvelvollisuuksineen ilman mitään varaumia.

  Natokelpoisuutta vahvistettiin äsken ohjaamalla velkarahaa puolustusvoimille 2 miljardia entisten määrärahojen lisäksi, mikä kelpasi ilmoitusasiana kaikille puhumattakaan kokoomuksesta. Ja koska Suomi tulee olemaan myös Naton mallioppilas, maamme ilman muuta irrottaa varustautumiseen sen 2 % bruttokansantuotteesta a la Viro, mikä tekee tällä hetkellä n. 5 miljardia/vuosi. Tämä loputon rahareikä on tällä hetkellä lähes 8 % valtion budjetista.

  Ns. hyvinvointivaltion alamäki saa kummasti vauhtia; heikoimmassa asemassa olevat kärsivät tietenkin eniten ja mm. haave toimivasta terveyden- ja vanhustenhuollosta voidaan unohtaa. Näin Suomi priorisoi armon vuonna 2022. Ehkä eivät oikeasti tiedä mitä tekevät..

  Plusääni(6)Miinusääni(20)
 23. Moskova toivoo Suomelta ja Ruotsilta ”tervettä järkeä” – Nato-jäsenyys pakottaisi Venäjän suuriin sotilaallisiin vastatoimiin

  Julkaistu 15.04.2022 13:41, 1160 lukukertaa, 6 kommenttia

  Venäjän on lähetettävä suuria sotilasvoimia luoteisille rajoilleen jos Ruotsi ja Suomi liittyvät Natoon, myös ydinaseita, varoittaa Venäjän ex-presidentti ja pitkäaikainen pääministeri Dmitri Medvedev, joka on presidentti Vladimir Putinin johtaman Venäjän turvallisuusneuvoston varapuheenjohtaja.
  https://mvlehti.net/2022/04/15/moskova-toivoo-suomelta-ja-ruotsilta-tervetta-jarkea-nato-jasenyys-pakottaisi-venajan-suuriin-sotilaallisiin-vastatoimiin-medvedev/

  Plusääni(3)Miinusääni(7)
 24. Nato on sotilasliitto joka viime vuosikymmenien aikana hyökkäsi puolustuskyvyttömiin ja heikkoihin maihin tarkoituksena toteuttaa vallanvaihto niissä maissa.

  Plusääni(4)Miinusääni(4)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat