Suomi provosoi Venäjää nyt isäntämaasopimuksella

Suomi todennäköisesti allekirjoittaa Naton kanssa isäntämaasopimuksen, joka tulee johtamaan maamme Nato-jäsenyyteen. Samalla sopimus voi johtaa avoimeen konfliktiin Venäjän kanssa.

Isäntämaasopimus velvoittaa Suomen luovuttamaan kaikki satamat, lentokentät ja maa-alueensa Naton käyttöön kansainvälisen selkkauksen yhteydessä.

Isäntämaasopimuksen (Host Nation Support, HNS-sopimus) tarkoituksena on turvata tehokas tuki Naton sotilaallisille operaatioille isäntämaan resursseja ja maa-alueita hyödyntäen.

Päätavoitteena ei ole avustaa isäntämaan sotilasvoimaa, vaan mahdollistaa Naton sotilaallinen tehokkuus. Suomen kanssa solmittava isäntämaasopimus lisää Naton tehokkuutta valtavasti, koska Suomen rajat ovat pitkät ja Pietari vain kivenheiton päässä. Isäntämaa-asiakirja on luettavissa täällä.

 

Isäntämaasopimuksen uhat Suomelle

Isäntämaasopimuksella Suomi asettaa omat alueensa Naton käyttöön. Jos Venäjä kuuluisi Natoon, tämä ei olisi ongelma. Koska Venäjä ei kuulu Natoon, tämä on ongelma. Tämä on uhka, koska Venäjä on Naton todennäköinen vihollinen.

Vihollisuuksien käynnistyminen Venäjän ja Naton välillä merkitsee, että Suomen alueesta tulee erittäin suuri uhkatekijä itänaapurilleen. Voidakseen turvata Pietarin ja estääkseen joukkojen kuljetukset tai ilmahyökkäyksen sisämaahan, tulee Venäjän pommittaa kaikki rautatiet, maantiet ja lentokentät Suomessa. Venäjällä ei tarvitse olla minkäänlaista ongelmaa itse Suomen kanssa, mutta jos Nato voi käyttää Suomea hyökkäyksen astinlautana, on Suomen alue uhka, joka on tarpeen vaatiessa pakko eliminoida.

Naton ja Venäjän välisen selkkauksen sattuessa ja isäntämaasopimuksen ollessa voimassa Suomi on siis mukana konfliktissa, vaikka se olisi itse täysin passiivinen ja syytön selkkaukseen.

Vuonna 1939 Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen paljon väljemmin perustein. Suomi oli silloinkin kallellaan Eurooppaan, mikä tuolloin tarkoitti Natsi-Saksaa. Suomen sotilaalliseen riippumattomuuteen ei sen vuoksi voitu täysin luottaa. Niinpä Neuvostoliitto vaati Suomelta alueluovutuksia. Niillä se olisi estänyt Suomen alueiden käytön itseään vastaan.

Nyt Suomi on allekirjoittamassa sopimusta, joka mahdollistaa Suomen alueiden käytön Venäjää vastaan. Venäjä ei luultavasti tulkitse tätä yhtään sen suopeammin kuin silloinen Neuvostoliitto.

Varmasti USA mielellään näkisi Suomen liittyvän Natoon. Se palvelisi lännen optimaalista asetelmaa itää, Lähi-itää ja Aasiaa vastaan.

russiajetfighter

 

Isäntämaasopimuksen kannattajia

Isäntämaasopimuksen innokkaita puolustajia ovat muun muassa puolustusministeri Carl Haglund, pääministeri Alexander Stubb ja sitä on myötäillyt myös ulkoministeri Erkki Tuomioja. Innokkuutta sopimuksen hyväksymiseen löytyy nykyinen hallituksen sisällä, ja tietysti kokoomuksessa hanke on hyvin suosittu.

 

Juridisia syitä sille, miksi isäntämaasopimusta ei tule hyväksyä

Sopimusta ei tule hyväksyä, koska se voi aiheuttaa avoimen konfliktin Venäjän kanssa. Jo maailmanpoliittinen tilanne vaatii yleisen turvallisuuden nimissä Suomea pidättäytymään tällaisista naapurivaltiota uhkaavasta sopimuksesta. Tässä ollaan ajamassa Suomea sotaan Venäjän kanssa voimakkaan USA:n ja sen Nato-liittolaisten hyödyksi.

Lisäksi sopimushanke tulee tyrmätä Suomen perustuslain takia. Sopimusta ei ole edistetty Suomen perustuslain ja valtiojärjestyksen edellyttämällä tavalla. [1] Perustuslain mukaisesti sopimuksesta tulisi äänestää eduskunnassa ja sen kannalla tulisi olla 5/6 kansanedustajista.

Valtiojärjestyksen laiminlyöminen voidaan tietyissä tapauksessa tulkita rikoslain 13. luvun mukaisesti törkeäksi valtiorikokseksi, mikäli rikoksentekijänä on tasavallan presidentti, valtioneuvoston jäsen tai muu valtion ylimpään poliittiseen tai sotilaalliseen johtoon kuuluva henkilö. [2]

Koska kysymys on ulkopoliittisesti erittäin tärkeästä seikasta, olisi kansalla oltava oikeus ilmaista kantansa asiasta kansanäänestyksellä, vaikka Suomen perustuslaki tai valtiojärjestys ei sitä vaatisikaan. Tämä olisi demokratiassa asianmukaista. Mutta ehkäpä kansa ei tiedä, mikä on oikea mielipide?

Isäntämaasopimuksen ja yhteisymmärryspöytäkirjaan liittyvän Nato-asiakirjan perusteella sopimuksen tulkintaoikeus siirtyisi Naton johdolle, vaikka valtionneuvosto on tiedonannossaan toista väittänyt. [3] Edellä oleva väittämä pätee silloin, kun dokumentti on pääkohdiltaan vastaavanlainen Suomen ja Ruotsin sopimuksen kanssa.

Isäntämaasopimuksen ja yhteisymmärryspöytäkirjan tulkintaoikeudessa sanotaan näin: ”The Supreme Headquarters have the legal authority to conclude Host Nation Support (HSN) Memoranda of Understanding MOU.” Tämän perusteella Suomi ei voisi päättää jatkossa siitä, luovuttaako se alueitaan ja voimavarojaan Naton käyttöön. Itsemääräämisoikeus olisi vaarassa.

carl-haglund

 

Hallitus pitää syrjäyttää

Suomen hallitus ja etupäässä Haglund ovat ottaneet nyt sellaisen askeleen, joka vaarantaa Suomen turvallisuuden vieraan vallan hyödyksi. Tästä johtuen tulee välittömästi vaatia hallituksen kumoamista ja puolustusministerin virkasuhteen katkaisemista. Sopimuksessa mukana olleet ministerit tulee asettaa syytteeseen törkeästä maanpetoksesta ja sen passiivisesti hyväksyneet lievästä maanpetoksesta. Kaikki hallituksen ja eduskunnan jäsenet, jotka ovat olleet sopimuksesta tietoisia, mutta eivät ole sitä aktiivisesti vastustaneet, tulee tuomita menettämään kansalaisluottamuksensa.

Lisäksi pyydän ihmisiä lähettämään sähköpostia ja tekemään muita yhteydenottoja puolustusministerille sekä muille asiaan liittyville tahoille ja vaatimaan isäntämaasopimuksen hylkäämistä.

Edelleen vetoan, että lukijat allekirjoittavat adressin, jossa käsitellään esimerkiksi sopimuksen hyväksymiseen liittyviä oikeudellisia epäkohtia ja tehdään vetoomus sopimuksen käsittelyn ja voimaantulon laillisuuden varmistamisesta. [4]

Tällaiset sopimusten täytyisi ulkopoliittisen kansainvälisen tilanteen ja yleensä Suomen geopoliittisen aseman huomioiden tyrmätä suoralta käsin.

Yhdyn kuitenkin adressin laatijoiden alla oleviin ajatuksiin sopimukseen kytkeytyvästä hallinnollisesta menettelystä, mikäli kyseistä sopimusta aletaan kaikesta huolimatta toteuttaa:

 • Valtioneuvoston tiedonannon johdosta on järjestettävä asianmukainen äänestys valtioneuvoston ja ministerien nauttimasta luottamuksesta.
 • Isäntämaasopimuksesta on järjestettävä asianmukainen käsittely ja äänestys eduskunnassa.
 • Isäntämaasopimukseen liittyvät asiakirjat ja ehdot on toimitettava suomennettuina kansanedustajien tutustuttavaksi hyvissä ajoin ennen asian käsittelyä eduskunnassa.
 • Isäntämaasopimuksen laillisuus on tutkittava ja todettava.

Realisoituessaan isäntämaasopimus tulisi vaarantamaan suurten ihmisjoukkojen terveyden ja hengen tietyillä Suomen alueilla. Suomen poliittinen johto on globaalien uusliberalististen eliittien kätyreitä maamme hyvinvoinnin ja turvallisuuden kustannuksella. Tällaisen poliittisen ja korruptoituneen virkamieskoneiston takia ei kannata itseään vaarantaa. Tapelkoot johtavat poliitikot itse, jos sota syttyy.

Toisaalta, mikäli suomalaiset ovat niin lammasmaisen välinpitämättömiä, että eivät lamaannuksestaan pääse syrjäyttämään kriminaalia hallitusta ja hallintojärjestelmää, niin silloin meidän tuhomme on ihan oikein. Nujertuupahan silloin Venäjän avulla rikollinen poliittinen hallintokoneisto. Jos Venäjä valloittaa Suomen EU:lta, niin ehkä myöhemmin saisimme neuvoteltua itsenäisyyden takaisin ja näin Suomen korruptoitunut poliittinen hallintojärjestelmä eliminoitaisiin.

Nato hyödyntää kansainvälistä sionismia eli mafiaa ja siihen liittyvää ihmisoikeuksia polkevaa globaalia sekä kasvotonta pankkiiri- ja talouseliittiä. Naton rinnalle ei pidä lähteä taistelemaan millään muotoa. Esimerkiksi William Blum pitää Nato-valtioita USA:n ulkopolitiikan moottoreina, teoksessaan Roistovaltio.

 

Markku Juutinen

 

Lähteet:

 1. Suomen perustuslaki. Saatavilla.
 2. Rikoslaki 13. Luku. Saatavilla.
 3. Naton isäntämaasopimusta koskeva dokumentti (2013). Saatavilla.
 4. Adressi. Saatavilla.

40 kommenttia

 1. Miksi julkaisette Juutisen juttuja pro venäjästä? Koska lapisikin näkee, että maa on yhä samojen bolseviikkien kontrollissa jo kohta 100 vuotta. Naurettavaa vastakkainasettelua vain hämäykseksi?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tätähän täällä huudellaan. Perustelut vain puuttuvat. Pyrin uskomaan hyvään eli sionistien vastavoimaan Putinien ja kiinalaisten toimesta. Perustelkaa nämä huudot, otan mielelläni lisätietoja. Vilpittömästi.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Ai että ihan vain ”hämäykseksi” Venäjällä laadittiin juuri lait jossain kielletään holohoaxin ja ym 2. maailmansodan totuudet? Joo ihan vaan Putin&co hämäävät länttä ja pitävät jotain vastavoimaa yllä?

    Jos Venäjä, Kiina, ym. brics maat oikeasti olisivat totuuden puolella, tulisi välittömästi huomenna kansanvälinen tiedotustilaisuus jossa kerrottaisiin siionistien valheet sadanvuoden ajalta ihan jokaiselle.

    Sehän johtaisi vaan täyteen maailmansotaan jossa kuolisi satoja miljoonia. Ehkäpä on parempi ettei sielut kuitenkaan kuole ”turhaan” ennenaikasesti, koska loppu häämöttää jokatapauksessa.

    Ihmisen perusluonne on vaan niin vatun ahne ja itsekäs että siionistit menestyvät aina, koska voivat lahjoa aivan naurettavilla asioilla loputtomat massa itiootteja, eli siis lolleja. 😛

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. ”oikeasti olisivat totuuden puolella, tulisi välittömästi huomenna kansanvälinen tiedotustilaisuus jossa kerrottaisiin siionistien valheet sadanvuoden ajalta ihan jokaiselle.”

     Eli sinun perustelun logiiikan mukaan maailmassa ei ole AINUTTAKAAN joka olisi totuuden puolella. Koska KUKAAN ei järjestänyt konferenssia missä sinun naivi ja täysin kohtuuton vaatimus olisi täytetty. Et taida ymmärtää geopolitiiikkaa ja politiikan valtapeliä kun tuollaista vaadit (tai teet sen tahallasi..

     Hemmetti, meillä ole kuin muutama nationalistijohtaja koko Euroopassa (tasolla puoluejohtaja) joka olisi edes kyseenalaistanut julkisesti holokaustia (Suomessa tasan nolla), puhumattakaan jostain kansainvälisestä tiedotustilaisuudesta.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. No, jos voi valita tuleeko rajojen yli Nato vai Venäjä, niin mieluummin Nato.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. AAAA, eli Auttamatta Alta Arvostelu Asteikon. Se oli sitten Hitler, joka aloitti Talvisodan Stalinin sijaan ja Nato, joka hyödyntää kansainvälisiä juutalaispankkiireja, eikä toisinpäin? 2. Maailmansodan aikoihin oli asetelma nationalistit vastaan sionistit, nykyään sionistit vastaan sionistit, mutta yhden A4 paperiarkin painoarvo yhtä vähäinen kuin oli silloin tilanteen kiristyessä, vaikka olisi YYA tai Naton 5. artikla kyseessä. Jos Venäjän ja Naton välille syntyy kunnon konflikti, Suomi pommitetaan paskaksi joka tapauksessa puolelta tai toiselta tai molemmilta.

  YYA sopimuksen luonne oli ilmeisesti enempi taloudellinen, olivathan Nato ja Varsovan Liitto lopulta samaa kööriä. Tiedä sitten, liittyykö tähän tämän päivän sopimukseen jotain maksusitoumuksia yms.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. On näköjään nää valehtelevat Nato-propagandistit löytäneet tämänkin Paljastavan uutisen.

  Tuo sopimus tekee šuomen rajasta NATON raja Venäjää vastaan. Joka merkitsee sitä että sodan sattuessa tätä Maata tullaan tuhoamaan MOLEMMILTA puolilta…Estääkseen vihollisen etenemisen !

  Ennen tuo raja kulki Ruotsin ja Norjan välillä….Nyt se on TÄÄLLÄ !!!

  TÄTÄ MAATA JOHTAA MIELISAIRAAT SOTAHULLUT

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. SAMAT MIELISAIRAAT JUUTALAISET SOTAHULLUT JOHTAVAT KAIKKIA MAAILMAN MAITA, ERITOTEN VENÄJÄÄ.

   Eikä se vanha raja missään Ruotsin ja Norjan välillä kulkenut, vaan Suomen ja Ruotsin välillä. Käytännössä NL pakkolunastaisi Suomen ja Nato ”pakkolunastaisi” Ruotsin. Tässä tapauksessa Tanskan salmet jäisivät Naton hallintaan. Mihin NL olisi saattanut vastata maahyökkäyksellä Itä-Saksasta Tanskan suuntaan.

   No, tuo oli teatteria jonkun vuosikymmenen takaa. Niiltä ajoilta jäi mieleen myös eräs vähäpätöinen uutinen NL:n ja Kiinan välisestä rajakahakasta. Nykyisillään juutalainen Moskova puuhailee kauppaunionia (juutalaisen?) Pekingin kanssa. Missä ei ole Venäjän kannalta mitään järkeä. Euroopan energiariippuvuus Venäjän maakaasusta ja öljystä on juutalaisen päästörajoitussopimuksen seurausta, millä taattiin maksimivoitot Moskovan juutalaisoligarkeille. Suomessakin useat kivihiili- ja turvevoimalaitokset lepäävät laakereillaan, siinä kun Kiinassa rakennetaan valtavasti uutta hiilivoimaa päästörajoitusten aiheuttaman hiilen maailmanmarkkinahinnan pudotuksen seuraamuksena.

   Mutta Kiina on tuhansia vuosia vanha kulttuuri. Britti- ja neuvostobolshevikit ovat ehtineet riehua siellä ainoastaan 100 vuotta ja rapiat, tutiseeko Pekingin pallit? Se on kuitenkin selvää, että Kiinan vaurastuessa ruoan maailmanmarkkinahinta nousee, mikä nostaa Länsi-Ukrainan merkitystä maailmanpolitiikassa. Jokunen päivä takaperin jäi mieleen eräs vähäpätöinen uutinen, että Peking on huolissaan Kristinuskon leviämisestä ympäri Kiinan maata, liekö sitten totta vaiko tarua saatikka uusitestamentillisia vaiko sionisteja, mutta jotain kytee pinnan alla.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Netissä ja muualla kaikenmaailman huuhaa sakki huutelee joutavanpäiväisyyksiä ja ylistää Putinia ja johtaa ihmisiä harhaan.Koska oikein ihmiset alkavat tajuamaan miksi joka maan ylin johto on täynnä juutalaisia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Nyt vaan arvailemaan mikä suurkaupunki tuhoutuu ekaks. Mä veikkaan helsinkii tai turkuu. Oulu ja rovaniemikin vois olla ihan varteen ottavii vaihtoehto, mitä olet mieltä? Joku noist neljäst kyl tuhotaan maan tasalle heti, ku nato aloittaa hyökkäyksen. Tyhmistä päistä kuolee koko kansa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Itseänikin ihmetyttää, että miten esim Iran ym. lähi-idän maa on venäjän kanssa hyvää pataa, jos venäjä on jo sionistien hallussa?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Olet niin tyhmä. Riippumatta siitä, kuinka syvällä Iran on, sitä voidaan tukea sopivasti ja tapataa ihmisiä. Kuten arabit vs. Israel. Mutta sinähän oletkin kai maksettu tyyppi, joka leikkii aivotonta.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Anteeksi jos esitin kysymyksen? Onko osa täältä menettänyt tajuntansa täysin? Kai hyviä käytöstapoja voi noudattaa ja ohjastaa jos toinen ei tiedä, tarvitse ruveta raivoamaan ja haukkumaan tyhmäksi.

    Ja en, en ole maksettu tyyppi. Se, että ei ole samaa mieltä tai tiedä yhtä paljon asioista tarkoita automaattisesti että on ”maksettu tyyppi”. Tämä on hyvä sivusto mutta osalla lukijoista heittää vähän yli, anteeksi vaan.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Iranikin on juutalaisten hallussa kunhan vain leikisti esittävät.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Määää oon niin sekaisin että dissaan kaikkia jotka uskaltavat vastustaa juutalaisia,Saan siitä runsaan palkinnon tililleni suoraan tel Avivista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Suomettuminen. Olen kuullut tämän sanan jossain yhteydessä. Mitenkähän tämä sama sana istuu suhteessa EU/NATO.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Nyt verkkomedian moskovan tiltu kirjoittelee ”että sotilasvalamme on irtisanottu” verkkomedialaiset ovat isänmaan pettureita pahimmasta päästä,Antaa vain venäjän tehdä paraati marssi suomeen siitä ei mitään hyvää tule seuraamaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Sääli todellakin, että Verkkomedia on soluttautunut tännekin. Putkonenkin on vierailut kolumnistina täällä. Putkonen on Bäckmanin miehiä ja Bäckman Venäjän juutalaisoligarkkien ihan hänen omien sanojensakin mukaan. Siis tämä lehti ajaa yhden sektorin kautta täysin Venäjän Lubavitshien asiaa.

  On uskomatonta, kuinka moni suomalainen on langennut tuohon Putin-huijaukseen. Vaika todellakin nämä laskettelevat koko ajan valheita. Jo se luulisi herättävän edes epäluuloja. Sitten on vielä selvästi aggressiivisen juutalaisvaltio Venäjän asialla. Siis ihan todella he haluavat Suomen integroituvan tähän kauhistuttavaan Talmud-diktatuuriin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Edelleenkin olen sitä mieltä, että nykyinen lännen ja idän ( Nato vs. Venäja ja Ukraina vs.Venäjä) kriisi on selkeästi lännen provokaatio. Yhdysvaltain luopiohallitus siionistien sätkynukkeineen on luonut tämän kriisin.

  Äkkiseltään asia on ihmeellinen. Miksi maat, jotka molemmat ovat siionistien talutusnuorassa, pannaan toisiaan vastaan? Eihän siinä ole mitään järkeä.

  Kyllä siinä on.

  Katsotaan rauhallisesti ja tarkemmin.

  Ensinnäkin, Venäjä ja Putin ovat rautaisessa juutalaisoligarkkiotteessa. Putin on aina näiden oligarkkien ympäröimä. Hän ei todellakaan tee mitään ilman tämän rikollisen klaanin hyväksyntää. Kaikki ns. tavallisen kansan reaktiot lähtevät Venäjällä tämän täydellisen oligarkkimedian ohjelmoimista harhoista. Kansalle syötetään juuri nyt tarinaa venäläisiä uhkaavasta vaarasta. Ja mitä kansa muka muuta voi kuin uskoa? Eiväthän he tiedä muusta.

  Yhtäkkiä vain jo kymmeniä vuosia rauhassa elänyt Ukraina oli natsien, fasistien ja amerikkalaisimperialaistien pesä ja yhtäkkiä kaikki venäläiset aiottiin tappaa ja naapurin aitoukrainalaisesta oli tullut verenhimoinen natsi. Todella uskottavaa. 🙂

  Sitten se Ukrainan Ukraina. Tuli yhtäkkiä Maidan ja yhtäkkiä koko ma oli EU-hysterian vallassa ja koko kansa oli valmiina tarttumaan aseisiin päästäkseen irti Venäjän otteesta. Ensin osoitettiin mieltä rauhallisesti ja sitten kuin tyhjästä molemmille puolille ilmaantui äärimmäisen hyvin naamioituineita ja raskaasti aseistettuja puolisotilaallisia ryhmiä, jotka kylmästi tappoivat ihmisiä ammattimaisesti.

  Samaan aikaan, mystisesti, koko Ukrainan valtasi yhtäkkiä pahimman luokan natsismi. Kaikki tuntuivat olevan natseja. Juutalaiset vapisivat kodeissaan ja suunnittelivat joukkomuuttoa Israeliin. Niinpä niin, tarvittiinkin nopeasti yhdysvaltalais-siionistien apua ja kuinkas sitten kävikään?

  Tapahtui ihme.

  Valtaan nousi lyhyen teatterin jälkeen juutalainen pääministeri ja juutalainen presidentti. Molemmat nuolevat Obaman saappaita koko päivän. Ja rakastavat siionismia.

  Molempien osapuolien tavalliset valkoiset, kunnon kansalaiset on saatu vihaamaan toinen toisiaan ja vallassa on nyt MOLEMMISSA maissa täysiverinen juutalaisklaani: Venäjällä toki on nimellisesti ”sätkynukke”. Ukrainassa kirjaimelisesti.

  Tämä Repelle:

  Tästä asiasta ei voi vetää johtopäätöstä, että VENÄLÄISET ovat pahoja. Eivät he ole. Ei heillä ole tämän kanssa mitään tekemistä. Heidät on usutettu tappamaan naapureitaan, koska se sopii molempien osapuolien herroille. Niille herroille, joiden isänmaa on pankkitili ja Israel.

  Ukrainalaiset ovat vähintäänkin yhtä paljon suossa, sillä tottakai he nyt uskovat lännen olevan heidän ystävänsä.

  Tämä on klassista.

  Voittajana tästä ulos kävelevät juutalaisoligarkit.

  Häviäjiä ovat kaksi suurta valkoista kansaa. Ja me.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Meidän pitää toimia kuten juutalaiset.

     Juutalaiset ajattelevat aina: ”Mikä on hyväksi meille, juutalaisille?”

     He eivät ajaudu joka sanasta, jokaisesta lauseesta keskinäisiin riitoihin. Ei ole mielekästä väitellä puhdasoppisuudesta ihan joka asiassa. Juutalaisten menestys perustuu evolutiiviseen ryhmäkäyttäytymiseen. Ei haeta aina välitöntä lyhytnäköistä etua, vaan uskotaan lojaaliin ryhmäkäyttäytymiseen ja sillä tavalla voitetaan muut ryhmät. He eivät yleensä riitele keskenään.

     Tuo puhdasoppineisuutesi lähentelee hysteriaa, joskus. Kaikella kunnioituksella.

     Ota oppia juutalaisista.

     Hehän loivat tämän ISIS-organisaationkin, joka on pintapuolisesti katsoen uhka heille, mutta todellisuudessa kysymys on klassisesta vedätyksestä.

     Tunnen väitteesi (ja uskonkin tuon) ”bäckmanilaisista”, ei siinä mitään, mutta jos he jossakin kohdassa ovat myös rinnallamme niin olkoon niin. Mitä sillä on väliä?

     Juuri nyt tärkeintä on tuoda esiin vastapuolen teot, vastapuolen motiivit, vastapuolen valta. Vastapuoli on, niin tai näin, kaikessa mukana. Se on heidän menestyksensä kulmakivi, sen he ovat oppineet: ”Hajoita-ja-hallitse”.

     Olemme juuri nyt niin heikkoja, että täydellinen puhdasoppisuus on mahdotonta.

     Pitää olla pragmaattinen, juonitteleva. Sanalla sanoen: Pitää olla juutalainen. 🙂

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. H.E.BOLLA näyttää olevan täysin selvillä siitä missä mennään, elämä on testi, selviämmekö siitä läpi puhtain paperein vai jäämmekö silmukan vangiksi johon uudestaan ja uudestaan palaamme, ennenkuin oivallamme ketä todellisuudessa olemme (tahrimmeko kätemme vereen tulevassa sodassa vai suostummeko itse tapettaviksi) elämän pelissä pääsee seuraavalle tasolle kun osaa luovuttaa tämän ulottuvuuden pois, –elämä on valintoja

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Eliitti tulee onnistumaan, eliitti tulee saamaan sen kolmannen ison kapinan. Tämä tulee tapahtumaan ja ihmiset saadaan taas usutettua toistensa kimppuun valheilla. Ei normaalit venäläiset halua meitä tappaa eikä me haluta tappaa heitä, tämän ymmärtäminen on vain niin mahdotonta. Rauhan kannalta tuon asian ymmärtäminen olisi avain asia. Samoin on kaikkien kansojen välillä, ihmiset saadaan vain tekaistuilla konflikteilla hyökkäämään toisiaan vastaan, tässä kohtaa pitäisi olla sitä malttia ja selvittää asioita ennen kuin aletaan mätkimään isommin. Läpi maailman historian on sodat saaneet alkunsa naurattavan pienistä liikuista niitä suurentelemalla ja vihaa lietsomalla. Niin tulee käymään nytkin. Täällä läntisessä mediassa rummutetaan todella lujaa Venäjää vastaan, koneita tulee tonttiin ja muuta mukavaa. Eikä ketään kiinnosta totuus, ainoastaan on tärkeää saada tuo vihollinen tunnistettua ja siihen sitten kohdistettua kaikki agressio, siinä samalla vain tuhoamme kaiken.

  Tämän ihmiskunnan ”tuomioinpäivä” on aivan ovella jo. Avaammeko tuon oven vai pyrimmekö rauhaan kaikin mahdollisin tavoin. Me ihmiset olemme niin poloisia tolloja, jotta tuo ovi tullaan suorastaan potkaisemaan auki. Nyt kannattaa elää todellakin kuin jokainen päivä olisi se viimeinen, se viimeinen päivä ei ole enään kovin kaukana ja meitä ei tule pelastamaan kukaan eikä mikään. Eliitti tulee saamaan sotansa ja ihmiskunta oman tuomionsa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Revisionistit tunnistavat että
   molemmilla, Eu:lla ja Venäjällä ja ehkä jopa Suomen vallapitäjien taustalla (käskijöinä) on sama juutalainen rahaeliitti. Poliitikot ovat heidän lakeijoitaan.
   Täten todellista vastakkainasettelua ei ole.
   Teatteria vain.
   Myös ns. ”kylmä-sota” oli teatteria.

   Juutalainen valta perustuu heidän raha- ja pankkijärjestelmäänsä, ja petokseen yms. rikollisuuteen. Tätä ei tajuta.

   Jos ihmiset tajuaisivat todellisuuden, mitä on pinnan alla (eli juutalainen ylivalta), niin me emme asettuisi toisiamme (esim. tavallisia venäläisiä vastaan), vaan juutalaista rahaeliittiä ja heidän lakeijoitaan vastaan.

   Tavallaan kaikilla on jo nyt yhteinen vihollinen siellä kulissien takana. Näin on ollut jo kauan.

   Euroopan ja USA:n poliittinen eliitti koostuu mitä viheliäisimmistä maanpettureista ja rikollisista.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Merkkipäivä oli eilen, ei juuri missään mediassa näkynyt. Miksiköhän. Odotin artikkelia täällä MM-sivuilla.

   9/11 on edelleen inside job ei se siitä ole miksikään muuttunut.

   Tässä vähän kivoja tilastoja teille mussukoille:

   Suomen armeijassa lähes 100 prosenttia upseereista ovat Nato-mielisiä, käytännössä kaikki joilla on merkittävä asema armeijan organisaatiossa

   Naton budjetista 70 prosenttia tulee Yhdysvaltojen hallitukselta

   Yhdysvalloissa tänä vuonna 50 prosenttia koulua aloittavista oppilaista olivat ei-valkoisia (trendi on ylöspäin)

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. No voi vitunvitunvee, käväisin veli Natin sivuilla heittämässä kommentin, että veli Nat voi kysyä yhtä hyvin EUSA Nudelandilta kuin Putinilta, mitä he tykkäävät Adolf Hitleristä, vastaus on yks yhteen sama. Mutta jos kysytään (former jewish soviet) venäläiseltä tai (forced jewish soviet) ukrainalaiselta sama kysymys, vastaukset saattavat poiketa toisistaan.

  Samaan syssyyn kysäisin ”kristityltä” veli Natilta, minkä puoleen hän tyrkyttää meille tuota juutalaista laumasieluista ”seuraa johtajaa” mentaliteettia, kun kristityillä pitäisi kaiken järjen mukaan jo olla yksi ylitse muiden johtaja, eli Kristus. Siinä ei moderointia kauan tarvittu, kun kommentti joutui ”kadotukseen” ja kokonaisuudessaan. Samanlaisia monotonisia mölisijöitä tuntuvat olevan veli Natin porukat kuin entiset neuvostoliittolaiset kuin myös WN poppoot.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat