Suomi varautuu 100 000 tunkeutujaan; huomioita ”maahanmuuttopolitiikasta”

Maahanmuuttoviraston mukaan Suomeen tullaan todennäköisimmin itärajan suunnalta.

Lännen Median mukaan sote- ja maakuntauudistuksen pitkittyminen tai jopa kaatuminen vaikeuttaa sekä monimutkaistaa laajamittaiseen maahantuloon varautumista.

 • Tämä johtuu siitä, että turvapaikanhakijoiden alueellinen hoitaminen kuuluu ELY-keskuksille, joiden tehtävät on tarkoitus siirtää maakunnille. Samassa lakipaketissa vastuu laajaan maahantuloon valmistautumisesta siirrettäisiin sisäministeriöltä Maahanmuuttovirastolle (Migri), kertoo Lännen Media.

Migrin vastaanottoyksikön johtaja Kimmo Lehdon mukaan heidän pitäisi istua saman pöydän ääreen uusien maakuntien kanssa, suunnitellakseen yhdessä kyseiset asiat. Koska heiltä puuttuu lakipaketin säätäminen, heillä ei ole neuvotteluosapuolta.

Bildresultat för Migrin tulosalueen johtaja: "Kyllä me siitä sadastatuhannesta selviämme, jos sellainen kuva
Migrin tulosalueen johtaja: ”Kyllä me siitä sadastatuhannesta selviämme, jos sellainen tilanne tulee”.

Suomi pyrkii varautumaan jopa 100 000 turvapaikanhakijan aaltoon. Luku on sisäministeriön määrittelemä luku ja Lehdon mukaan tyypillinen länsieurooppalainen määrä suhteessa asukaslukuun. Esimerkiksi Nato on ohjeistanut jäsenvaltioitaan varautumaan maahanmuuttajien vastaanottamisessa määrään, joka vastaa kahta prosenttia maan väkiluvusta.

Ennätysvuonna 2015 Suomeen tuli yli 30 000 tunkeutujaa.

Migrin mukaan Suomeen tullaan todennäköisimmin itärajan suunnalta, mutta Lehdon mukaan ihmisiä voi alkaa virrata mistä suunnasta tahansa.

– Se on keskeinen oppi vuodesta 2015. Ei silloin osattu arvata, että turvapaikanhakijoita tulisi niin paljon Tornion kautta Ruotsista.

 

Kommentti

100 000:ta tunkeutujaa on sisäministeriön (SM) pakolaisinvaasioon varautumisen kolmen skenaarion  keskimmäinen skenaario.

Sisäministeriön skenaariot ovat:

(1.)10 000, (2.)100 000 ja (3.) 1 000 000

tunkeutujaa (SM:n mukaan turvapaikanhakijaa) vuodessa.

Sadantuhannen tunkeutujan saapumisesta SM käyttää nimitystä ”iso-episodi”, jossa vakavimmiksi haasteiksi katsottiin poliittisen tahdon loppuminen tai vakava jakaantuminen sekä kuntien haluttomuus ottaa vastaan tai kotouttaa turvapaikanhakijoita.

SM ilmoittaa, että asiantuntijoiden mukaan haasteet ovat paljon vaativammat kuin normaalitilanteessa. SM:n mukaan monet asiantuntijat olivat sitä mieltä, että lainsäädäntöä tulisi kehittää niin, että pakkolainsäädäntö ja valmiustoimet olisivat ajan tasalla ja niitä voitaisiin ottaa käyttöön tilanteessa nopeasti.

Tästä 100 000:n tunkeutuja-aallon saapumisesta maan rajojen sisäpuolelle SM:ssä arvioidaan, että: kustannukset karkaavat käsistä, ”turvapaikanhakijoiden” rikollisuus ja ääritoiminta lisääntyvät. Ääritoiminnalla tarkoitetaan kantasuomalaisten radikalisoitumista, sillä he kyllästyvät ja väsyvät täysin järjettömään muukalaisinvaasioon. Lisäksi yleinen järjestys ja turvallisuus heikkenevät, laiton maahanmuutto ja ihmiskauppa laajenevat, sosiaaliset jännitteet ihmisryhmien välillä kärjistyvät, julkiset palvelut eivät jousta, sisäiselle turvallisuudelle kohdennetut voimavarat eivät riitä, ”turvapaikanhakijat” sulloutuvat isoihin kaupunkeihin, harmaatalous on täysin hallitsematonta, integroituminen on hidasta (oikeammin sitä ei tapahtuisi ollenkaan) ja niin edelleen.

Poikkeustila

Valmiuslain uudistaminen varmistaisi viranomaisten riittävän resursoinnin ja koulutuksen sekä poikkeustoimien harjoittelun ennen kuin tilanne on eskaloitunut. Osa asiantuntijoista ehdottaa säädöksiä normaalitilanteen sekä poikkeustilan välimaastoon, missä muun muassa ELY-keskukset ja maakunnat velvoitettaisiin hoitamaan valmiustehtäviä eli turvapaikanhakijoiden vastaanottotoiminnan järjestämiseksi vastaanottolain 12 §:n mukaisesti.

Esimerkiksi valmiuslain uudistus poikkeuslupana antaisi ELY-keskuksille valmiuden ottaa oikeuden liikenteen ja infrastruktuurin hallinnasta siten, että se palvelisi ”turvapaikanhakijoita” kantasuomalaisten vapauden ja hyvinvoinnin kustannuksella.

GCM-sopimus

Näyttää siltä, ett GCM-sopimus ja uutinen varautumisesta 100 000:n tunkeutujan saapumiseen, ovat kytköksissä toisiinsa.

GCM-sopimuksella turvattaisiin siirtolaisten oikeuksia sekä helpotettaisiin maahanmuuttoa, kasvattaisi silloin sopimus myös maahanmuuttajien määriä. Tällöin sisäministeriön kolme skenaarion suunnitelmaa varautumisena ja GCM-sopimus näyttäisivät liittyvän yhteen, siten, että sisäministeriö ja poliittiset vallanpitäjät todellakin ovat tietoisia tulevista alati kasvavista vuosittaisista väestöjen siirroista.

 

Lopuksi

Ensimmäinen tehtävä olisi sulkea rajat ”turvapaikanhakijoilta”.

100 000:n ”turvapaikanhakijan” saapuminen rajojen yli, joko pienemmissä tai suuremmissa ryhmissä tarkoittaa sotatilaa. Silloin maahan on hyökätty, ja hyökkäys pitäisi torjua. Sehän olisi velvollisuus. Varautuminen tilanteeseen olisi viisasta.

Suomen eduskunnan, hallituksen ja sisäministeriön varautumiset ovat linjassa globaalin eliitin tavoitteille jättiläismäisestä väestönsiirrosta poliittisen Lähi-idän alueelta Eurooppaan, joka itse asiassa tulisi tuhoamaan eurooppalaisen etniskultuurellisen ja yhteiskunnallisen struktuurin.

Suomen poliittinen johtajisto, eriasteiset viranhaltijat sekä näitä häikäilemättömästi tukeva valta eli valhemedia osoittavat ällistyttävää halpamaisuutta, epäoikeudenmukaisuutta ja moraalittomuutta. Nämä ovat Suomen ja sen kansan sisäisiä vihollisia, jotka kavaltavat maansa ja kansansa omien itsekkäiden päämääriensä tähden. Ihmiset eivät tiedä heitä koskevista tärkeistä poliittisista päätöksistä sillä hallitus, eduskunta ja media vaikenevat niistä kuin muuri.

Suomen pelastuksena olisi enää ainoastaan nopea, tehokas sekä onnistunut vallankumous, jonka seurauksena kaikki poliittiset puolueet hajotettaisiin, vanha valtio poistettaisiin ja tilalle perustettaisiin uusi poliittinen rakenne ja itsenäinen valtiojärjestelmä.

Markku Juutinen

 

Lähteet

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/4042445/Sotesolmu+vaikeuttaa+turvapaikanhakijoiden+laajaan+maahantuloon+varautumista++uudet+lait+jumissa+maakuntapaketissa

https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/80810/vo%20kyky%20julkaisu_netti_FINAL.pdf

 

56 kommenttia

 1. Alkaa olla viimeinen aika näyttää mikä sitä koiraa heiluttaa, häntä vai koira itse. Heitetään nyt ensi vaaleissa ulos nämä globalistit jotka luulevat istuvansa päättäjinä maailman tappiin, muuten seuraa pitkä väkivallan aika. Sisällis-sotaakaan en laskisi pois mahdollisuuksista. Hyvää työtä eduskunta ja hallitus, myös edelliset. On se torkkupeitto vaan hyvänlaatuinen kun silmiä ei sen jälkeen saa auki vuosiin, tai vuosikymmeniin.

  Plusääni(40)Miinusääni(0)
 2. Voi hitto tota touhua. Noi mutiaiset romahduttaa tän maan talouden ja turvallisuuden ja sen vastustaminen on mielisairaan eliitin mielestä vihapuhetta.

  Plusääni(40)Miinusääni(0)
  1. Kansa voi korjata tilanteen valitsemalla eduskuntaan edustajat jotka eivät ole sitoutuneet puolueisiin ja voivat siksi toimia kansan edun mukaisesti ja haistattaa eliitille.
   Eduskunta on ylin vallankayttäjä ja se voi olla hyväksymättä hallituksen puuhia.
   Mutta jos tsuhnakansa ei tee mitään niin turha valittaa.

   Plusääni(18)Miinusääni(1)
  2. Tuovat viruksia, bakteereja, AIDS:ia, mielisairautta, raiskauksia, pedofiliaa ym. Taitaa olla kyseessä ne raamatun lopunaikojen vitsaukset. Yhteiskuntamme tulee romahtamaan ainakin osittain aivan pian. Ehkä maaseudulla vielä pärjätään, jossa on Miehiä ja Naisia vielä jäljellä. Helsingin kaltaiset septitankit on jo auttamatta menetetty. Valkoisen itseinho on näissä ”cityissämme” mennyt jo mielisairauden rajan yli montaa kertaa paukkuen. En voi käsittää, mutta eipä taida kukaan muukaan. Sen verran pimeistä ynnä järjettömistä jutuista on nyt kysymys.

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. Mikä yhdistää Neuvostoliittoa ja EU:ta? Milloin MV-lehti lopettaa umpikujaan juoksemisen ja pään hakkaamisen seinään? Milloin suomut lähtevät visuualisten havaitsimiemme l. silmien päältä? Pystyn vastaamaan ainakin tuohon ensimmäisenä esitettyyn knoppiin.

   Prologi: Kesäkuun 13, 2013 Venäjän presidentti Vladimir Putin piti puheen Moskovan ”Juutalaisessa museossa ja suvaitsevaisuuskeskuksessa”. (Juutalaiset ja suvaitsevaisuus – haha!) Puheessaan hän sanoi että lokakuun 1917 vallankaappauksen jälkeen ensimmäisessä Neuvostoliiton hallituksessa oli juutalaisia 80–85 %. (Suurin osa oli laivattu suoraan maailman juutalaisimmasta maasta eli USA:sta!) Jewish Telegraphic Agency ¹siteerasi Putinin englanniksi käännettyä puhetta ja viittasi ²”rabbi” Joseph I. Schneersonin – Chabad-Lubavitch-liikkeen johtajan – kirjastoon: ”Tämän kirjaston siirtämisen valtion omistukseen teki ensimmäinen Neuvosto-hallitus, joka koostui 80–85 %:sesti juutalaisista.” Jos jollakulla on pääsy dokumentteihin, jotka todistavat nämä lukemat oikeiksi, se on Vladimir Putin.

   ”Nykyajan kovat asenteet kumpuavat pelosta.” Tuollaista sontaa yrittävät juutalaiset valemediat pakkosyöttää ihmisille päivä toisensa jälkeen. Itse olen sulkenut TV:n – tuon juutalaisen nurkkajumalan – sekä heittänyt roskalehdet pois jo vuosikausia sitten. Saunaa ja takkaa lämmittäessäni näen kuitenkin päivittäin otsikoita, jotka ovat Bilderberg-kokouksissa ohjeistettuja – niin pienestä paikallisläpyskästä suuriin mielipideautomaatteihin. Vanha hegemonia ja mielipidemonopoli ovat kuitenkin murtumassa ja valejournalismin linjoja onkin hiotutettu sionistien toimesta entistäkin räikeämmäksi valehteluksi! Kaikenlaisia maahantunkeutujien ja pakoloisten ”pop-up-basaareja” ynnä muuta järjenköyhyyden hedelmää esitellään joka numerossa. Tämä parasiittien väitetty moniosaajuus on samaa kastia todenperäisyydessään ”holokaustin” (valhe, jonka ympärille koko läntisen maailman mätä moraalinen selkäranka kietoutuu) kanssa: molempia onkin median pakko tuputtaa lakkaamatta erikoisjulkaisuissaan Saksaa demonisoiden ja liittoutuneita (USA ja Juudea) ylistäen, jotta ihmiset saataisiin uskomaan niihin törkeisiin valheisiin. Pelkoa ja empatian puutetta tämä kaikki siis on valemedian mukaan. Minä pelkään vain sitä vääjäämättömän tuhon tietä, jolla kotimaani on. Suomalaisten empatian puutteesta johtuvat myös muslimien radikalisoituminen ja terrori-iskut?

   Valhetoimittelijat kehittelevät lehdenturjakkeissaan vähintäänkin luovan mielenkiintoisia teorioita kansakuntaamme sekä koko sionistista EU-helvettiä kohtaavista ongelmista. Esim. Kansallisen Vastarinnan jäsenet, tukijat tai heidän aatemaailmansa jakavat ovat kaikki automaattisesti syrjäytyneitä, kouluttamattomia ja tuosta aiemmin mainitusta ”pelosta” ja ”hädästä” kärsiviä. (Haitta)maahanmuuton vastustaminen on siis vain nuorten miesten hätähuuto omasta pahoinvoimisestaan! Sanoja laitetaan isänmaallisten, kansallismielisten ja kansallissosialistien suuhun surutta ja uutisia keksitään suoraan omasta päästä. Tämä on sitä valalla vannottua parempaa journalismia! Itse en ainakaan huomannut nk. ”hippejä” tai muitakaan habitukseltaan fatta all-starsilaisia Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen marssilla Helsingissä 6.12.2016. Päinvastoin – kovin skarpin näköistä ja oloista porukkaa oli liikenteellä: mm. suomalaisia, venäläisiä ja ruotsalaisia.

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
  2. Juutalainen roskalehdistö toistaa myös kehitysmaalaisten ehdottomasti meille suoman rikkauden ja holokaustivalheiden lisäksi erästä kolmatta asiaakin: nimittäin omaa rehellisyyttään ja oikeanlaisen, totuudenmukaisen journalismin tekemistä. Kyllä, tätä on joka läpyskässä ja tötterössä, olen huomannut sivuja tulisijaan tunkiessani. PISA-tulosten laskemisen syytä nämä omaa ”totuuttaan” toitottavat saunansytykkeet eivät kuitenkaan suostu kertomaan eli maahantunkeutujien ynnä muiden loisten jälkikasvun suoranaista älyllistä alikehittyneisyyttä! Suomeen importoidaan saastaa: lähi-itäläisten paikallinen ”peruskoulutus” kestää 11-vuotiaaksi asti eli se vastaa Suomen viidettä luokkaa nimellisesti. ”Korkeastikoulutetut” iranilaiset käyvät koulunsa tuohon asti n. 90 %:sesti. Afgaaneilla vastaava luku on vain n. 25 %. Suomeen roudataan vielä kaiken lisäksi ovelasti Afganistanin tadžikeja, uzbekeja ja turkmeneja, jotka ovat mongoloideja ja joita on maassa 13,5 miljoonaa. Maa onkin täydellinen esimerkki siitä, ettei monikulttuurisuus toimi. Nyt näitä kulttuurimarxistisen ³väestönvaihdon hedelmiä roudataan siis Suomeen! Meillä on tilaa – vai miten se menikään… Toimeentulo ja leppoisat päivät taataan näille syöpäläisille omalta kansalta leikkaamalla aina vain rajummalla kädellä.

   Pellepartiolaiset ynnä muut hyytelöpäät ehkä eivät tajua, että tässä ollaan tuhoamassa Euroopan sivistystä, kulttuuria ja perinteitä – puhumattakkaan itsemääräämisoikeudesta sekä vapaudesta. Suomeen siis importoidaan saastaa. Meillä on jo omasta takaa klovneja, mielisairaita, älykääpiöitä ja muita punavihersokeudesta kärsiviä sosiaalipummeja riittämiin! Euroopan Maahanmuuttoverkoston ⁴tutkimuskin sen myöntää: nämä ruskeanaamaiset, möykkäävät ja haisevat loiset ovat turhia; mihinkään kelpaamattomia. Seuraavassa faktaa – jokaisen ammattimädättäjän, suvakin ja sionistin pahinta vihollista – Suomea kohtaavasta rikkauden aallosta.

   ”Kansainvälistä suojelua tarvitsevat” eli maahantunkeutujat eli loiset verrattuna muualta EU:n ulkopuolelta tulleisiin IHMISIIN:

   • neljän ensimmäisen vuoden aikana tunkeutujien työllisyys nousee 27:ään prosenttiin
   • yhdeksän vuoden aikana 40:een prosenttiin
   • neljässätoista vuodessa 60:een prosenttiin ja
   • 20–30 vuoden aikana 66:een prosenttiin – eli yhä 34% työttöminä!

   Nuo ovat pelkkää käytöstavatonta saastaa, kuten sanoin. Tuovat tänne kaikin puolin sopimattoman ja ilskottavan olemuksensa meidän riesaksi, vaikka oma kansa tekee kuolemaa keinotekoisesti avustetun budjetti-itsemurhan avulla. Eivät osaa lukea, kirjoittaa saatika ymmärrä muita kieliä tai kulttuureita – siis oikeita kulttuureita. Noiden sotiminen, sotkeminen, möykkääminen ja tuhoaminen eivät ole kulttuuria, vaan pelkkää jätettä meidän näkökulmasta, kuten nuo ”kulttuurinsa” tuotokset itsekin. Heidän aikaansaamisiaan kotimaissaan tai täällä ei voi missään valossa siis esittää tai arvottaa kulttuurina tai minkäänlaisena sitä korvaavana vastikkeena – ikinä! Jokainen hiemankin tervettä järkeä omaava yksilö ymmärtää välittömästi, ettei niiltä yksinkertaisesti voi odottaa mitään positiivista. Rajalla jokaisen pääsy tänne tulisi ehdottomasti estää. Tänne jo päässeet on kaikki palautettava välittömästi. Ei penniäkään enää noihin kamaliin taakkoihin tai pian Suomikin voidaan lukea nk. ”kolmansiin maihin”.

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
  3. Nyt tulee paras kohta: tutkimuksen mukaan ”turvapaikan” saaneiden loisten työllistyminen on ratkaisevan tärkeää, jos hyvinvointivaltion palveluita halutaan vielä ylläpitää. Eli heitä tuodaan ylläpitämään tulevaisuuden Suomea itselleen? Mitä kummaa minä juuri luinkaan? Se on virallista nyt: tämä kirottu maa on menettänyt järkensä lopullisesti. Vielä kerran: importoidaan sosiaalipummeja (koska omiahan ei ole tarpeeksi) kehitysmaista rasittamaan yhteiskuntaa ja sitten itketään, kun nämä juotikkaat juuri rasittavat sitä systeemiä? Huh-huh – ei voi muuta sanoa. Myönteisten päätösten prosentti kasvaa myös kohisten: 2015 52 % hyväksyttiin, kun 2010 luku oli vasta 25 %. Entäs tämä: kaikissa EU-jäsenmaissa iilimadoille on lain mukaan pääsy työmarkkinoille. Se ei kuitenkaan takaa työllistymistä ja EU-maiden välillä onkin suuria eroja työllisyyspalveluiden tarjoamisessa. Suomi saa kansainväliseltä juutalaiselta eliitiltä kiitosta tarjotessaan luku-, kirjoitus- ja kielitaidottomille loisijoille koulutuksen. Suomalaisten koulutukseen määrärahat taasen ovat nk. ”melko finito”. Ammattitaidon (ihan kuin näillä hiekka-aavikkolaisilla sellaista olisi!) arvioinnista suitsutetaan myöskin, kuten asunto- ja talousneuvonnasta sekä vuokravelkojen järjestelemisestä.

   Kaiken saavat loiseläjät suomalaisten ohitse ja ylitse – törkeää! Suomalaisia juoksutetaan luukulta toiselle, kunniakansalaisille sen sijaan annetaan tulkit, henkilökohtaiset virastotädit, maksetaan kaikki ja näytetään vielä porsaanreiät, jotta kuppaaminen olisi täydellistä. Kävin paikallisesta sosiaalitoimesta kysymässä suvakkivirkailijalta, miten on mahdollista että näille verenimijöille maksetaan kaikki. ”Ei niille mitään kaikkea makseta!”, oli vihamielinen vastaus tältä suvaitsevattarelta. Häikäilemätön meininki jatkuu, kun miehittäjille maksetaan ⁵autot ja ajokortitkin – aivan kuten 90-luvun somalilaumoillekin. Vai luuleeko joku heidän autoilleen tänne Afrikasta? Vuokravelkojen järjestelyillä on estetty muun muassa useita käännytystapauksia, tutkimus kertoo. Kelan maksama perusturva sekä helposti haettavissa olevat sosiaalietuudet nostetaan myös esille. Että voikin kismittää ihmistä tällaisen paskan lukeminen. Mikä tätä maailmaa vaivaa? Kansaneläkelaitos – mitä ihmeen tekemistä sillä on brutaaleista aavikko-”kulttuureista” tulleiden islamisti-jihadistien kanssa? Mitä eläkettä nämä muka ovat meiltä ansainneet? Suomalainen saa kyllä elää alati syvenevässä kurjuudessa. Kuolkoot pois, niinkö?

   Juutalaisten ideana on kommunistinen EU-liittovaltio, josta meidät tuhotaan pois ja orjiksi otetaan lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia eli typerimpiä eliöitä, joita tämä planeetta päällään kantaa. Nuo em. olennot eivät pysty mihinkään organisoituun vastarintaan juutalaisia sionisteja ja heidän kätyreitään vastaan, kuten on nähty heidän kotiseutujensa ”kukoistuksen” tilasta. Albiinonegridejä eli ”anarkisteja” eliitti käyttää juoksupoikinaan, kuten hyvin tiedetään. Mutta joutuessaan vähemmistöksi suvakit huomaavat vihamielisten lemmikkiotustensa kääntyvän heitäkin vastaan. Silloin sateenkaariviittaiset pellenenät lentelevät katoilta alas vessaharjoineen. Kun kommunisitien eli bolševikkien eli marxilaisten eli ⁶ortodoksiJUUTALAISTEN toteuttamat, promotoimat ja sponsoroimat vallankumoukset eivät saaneetkaan maailmanlaajuista työläistöä halutulla tavalla mobilisoiduksi, oli sionistisen maailmanvallan keksittävä uusia kanavia ja façadeja sen agendan ajamiselle.

   Tässä vaiheessa kuvioihin astuu feminismi, monikulttuurisuus sekä sateenkaarisyöpä. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen! Kulttuurimarxismi, jossa feminismillä on keskeinen rooli, edustaa kansa- ja perhevihamielistä arvomaailmaa. Feminismillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon tai yhdenvertaisuuden kanssa! Sillä pyritään vain hajottamaan ydinperhe ja korvaamaan se seksuaalipervertismillä ja sairaudella. Nämä kaikki vahingolliset ja mielisairaat ideologiat ovat juutalaisia keksintöjä. Samaan syssyyn voi manita tietysti vielä ”antifasisminkin”. Koko tämä sionistinen mädätys todellisuudessa johtaa kaiken ainutlaatuisen ja korvaamattoman monimuotoisuuden katoamiseen!

   Plusääni(14)Miinusääni(0)
 3. Toisin kuin 23.11.2018 suomalaisen kansallisvaltiomme ja KANTA-suomalaisten vihollismediassa numero 1 eli Brysselin Pravdassa valehdeltiin erään EU-diktatuurin/NWO-cabalin kätyri-professorin suulla:

  ”Europarlamentin ENF-ryhmän johtaja varoittaa GCM-siirtolaissopimuksesta

  Europarlamentin ENF–ryhmän johtaja Marcel de Graaff piti tiedotustilaisuuden GCM-siirtolaissopimuksen tiimoilta. Graaff pitää sopimusta ”liberaalien siirtolaisuuden kannattajaglobalistien vallankaappauksena” ja ”vetoaa kansakuntia jättäytymään sopimuksen ulkopuoleerlle”.

  Marcel de Graaff kertoo tilaisuuden aluksi, että ”vaikka sopimus ei ole laillisesti sitova, se asettaa lailliset raamit, joiden rajoissa valtiot velvoittavat itsensä luomaan lainsäädäntöä”.

  Graaff korostaa, että ”sopimuksen yksi päälinjoista on laajentaa vihapuheen määritelmää. Sopimus haluaa kriminalisoida vihapuheen siirtolaisia kohtaan. Siirtolaisuuden kritisoiminen muuttuu rikokseksi. Jopa medioita, jotka kritisoivat siirtolaisuutta, voidaan sulkea. GCM–siirtolaissopimus vapauttaa massamaahanmuuton. Todellisuudessa tulee olemaan mahdotonta arvostella rouva Merkelin tervetuloa–politiikkaa ilman pelkoa joutua syytetyksi vihapuheesta.”

  Graaffin mukaan sopimus on “liberaalien globalistien ja maahanmuuttoa suosivien Coup-d´etat (vallankumous), joka tulee hyödyttämään vain ylikansallisia. Maat jotka tuovat kolmannen maailman, muuttuvat kolmansiksi maiksi. On täysin selvää, että ylikansalliset luovat säännöt kolmansissa maissa.”

  Hänen mukaansa ”tulee aika, jolloin on mahdotonta kieltää se ettei islamilainen yhteiskunta ole sovitettavissa yhteen länsikulttuurin kanssa, läntisen maailman sosiaalijärjestelmän ylikuormitus ja se, että massamaahanmuutto johtaa räjähtäneisiin raiskaus- ja murhamääriin.”

  Sopimuksen solmimisen ajankohta on Graaffin mukaan erittäin sopiva, koska eurovaalit pidetään ensi vuonna. Hän uskoo, että EU–parlamentti ja –komissio tuhoavat tällä sopimuksella poliittista pelikenttää, koska sopimus antaa mahdollisuuden leikata maahanmuuttokriittisten puolueiden rahoitusta. Tällä pyritään hänen mielestään opposition hiljentämiseen.

  Hän vertaa tilannetta Tommy Robinsonin tapaukseen Isossa-Britanniassa ja uskoo, että vastaavaa tullaan näkemään vaalien aikana. Tämä paine vaikuttaa hänen mukaansa vaaleihin niin, että niitä voidaan pitää vääristeltyinä.

  Lopuksi Graaff listaa pois jäävien maiden joukkoa ja toivoo, että joukon jatkoksi tulee mahdollisimman paljon uusia maita.”

  https://www.kansalainen.fi/europarlamentin-enf-ryhman-johtaja-varoittaa-gcm-siirtolaissopimuksesta/

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. Pakolaiset eivät kiinnosta eikä omaa kamppää ole heille annettu käyttöön vaikka tulikin luavattua.
  Mutta nyt Sipilä antaa ohjeita ’isompiin asioihin’ ja varoitti Washingtonin-vierailullaan Ukrainan ja Venäjän välien kiristymisestä: Nyt pitäisi keskittyä siihen, että saataisiin Minskin sopimuksen askelmerkit tehtyä.
  Käsien asento valokuvassa kertonee mistä on kyse?
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/48ce5a76-9e11-4524-9eed-053383a137db

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 5. Keltaista, ruskeaa ja mustaa saastaa on nyt tungettu muutama vuosi 100 000:n vuosivauhtia. Suomessa on reilut 5 000 000 asukasta, joten viidessä vuodessa tuota tahtia on tuotu maahamme 10 % SAASTAA kokonaisväkiluvusta. Pelottavaa.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 6. Eikös (((NATOn))) pitäisi suojella rajojaan Euroopassa? Heh-heh…

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 7. Kun haluat sanktioita valtioita vastaan, kutsu ja leimaa ne ”terroristeiksi”

  When you want to sanction States, you call them « terrorists »
  by Thierry Meyssan

  The new unilateral sanctions by the United States against Iran, Russia and Syria add to the previous actions concerning the same three targets. They now form the most unforgiving embargo in History. The way in which they have been organised is illegal according to the definition of the Charter of the United Nations – these are weapons of war, designed for killing.
  http://www.voltairenet.org/article204116.html

  Kun haluat sanktioita valtioita vastaan, kutsut niitä ”terroristeiksi”
  Thierry Meyssan

  Yhdysvaltojen uudet yksipuoliset pakotteet Irania, Venäjää ja Syyriaa vastaan lisäävät/tehostavat aiempia toimia samojen tavoitteiden osalta. He muodostavat nyt historian kaikkein rajuimman/julmimman vientikiellon. Tapa, jolla ne on järjestetty, on laiton Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan määritelmän mukaan – nämä pakotteet ovat sota-aseita, jotka on suunniteltu tappamaan.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Miten eduskunta voi hyväksyä tämän sairaan oman maan tuhoamisvimman joka Nwo-eliittiä vaivaa?
   Meillä on todelliset Juudas-pukit edustamassa kansaa eikä kansa tee mitään muuta kuin seuraa kädet ristissä vierestä. Eroaako eduskuntamme juurikaan näistä pakolaisista?
   THE JUDAS GOATS: THE ENEMY WITHIN (2006)
   https://www.henrymakow.com/2017/11/History-of-Zionist-Subversion.html
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=160712 

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Jeah! ja nää juhlii ”itsenäisyyttä”.

   Kuuntelin eilen kristillistä Radio Patmosta ja siellä oikein paatoksellisesti ylistettiin Suomen itsenäisyyttä ja samalla soiteltiin juutalaisten hanukka-lauluja.

   Ikäänkuin ei tiedettäisi, että Suomella ei ole koko ”itsenäisyytensä” aikana ollut omaa rahaa. Mitään todellista itsenäisyyttä Suomella ei ole koskaan ollut. Kaikki on vain kulissia; lippu, maamme-laulu, demokratia ja markka joka meillä aikoinaan oli valuutan nimenä oli myöskin perustettu ulkomaan velalle:

   ”Pankkiirien orjuuteen Suomen kansa joutui jo v. 1863 Suomen suurruhtinaskunta-aikana, kun J. V. Snellman, Fabian Langenskiöld (senaatin finanssitoimikunnan päällikkö; Snellman seurasi häntä kesällä 1863), pankkiirien yksityinen luottolaitos Suomen Hypoteekkiyhdistys ja (takaajana) itse Suomen Suurrruhtinaskunta, siis valtio, perustivat (keisarin luvalla) maahan itsenäisen rahan, jonka alkupääoma (3 miljoonaa Preussin taalaria eli n. 9 miljoonaa silloista markkaa; suuri summa silloin, noin 9% BKT:sta) otettiin lainaksi yksityiseltä Rothschildien (juutalaisia) pankkilaitokselta (johon yhteyksiä oli luonut Snellman Saksan-vuosinaan 1840-luvun alussa ja joita yhteyksiä hän piti koko ajan yllä). Tämä Suomen juutalaisorjuuteen sitova velkarahajärjestelmä otettiin käyttöön v. 1865. Markka (silloinen ”hopeamarkka”) alistettiin Suomen Pankille, ja Suomi tuli rahataloudellisesti riippumattomaksi Venäjästä. Rothschildien hopeamarkka julistettiin ainoaksi lailliseksi maksuvälineeksi Suomessa (näin Suomi sidottiin orjuuteen).”

   Paras orja on sellainen – joka ei tiedä olevansa orja. Eli Suomen kansa.

   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/10/23/onko-suomi-koskaan-ollut-itsenainen/

   Tätä rahanlainaajaa vastaan ei ole koskaan Suomessa käsittääkseni kapinoitu? Eikä olla ikinä (suoraan) äänestetty tähän rahakartelliin liittymiseksi ?
   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/02/12/bis/

   Tälläisessä velkaorjuudessa ei ole mitään juhlimista. Häpeämistä enemminkin. 7.12 pitäisi olla kansallinen surupäivä.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 8. ”On kuvaavaa, että tämä 2000-luvun globaalikommunististinen projekti (Nwo) on juuri YK:n vetämä, sillä imagostaan huolimatta järjestön toiminta on kaikkea muuta kuin demokraattista. Kansa, demos, ei voi äänestää sen päätöksistä, ainoastaan valtioiden ”edustamat” päättäjät (Juudas-pukit), jotka ainakin länsimaissa ajavat kaikkea muuta kuin kansalaistensa etua.
  Yle Watch kirjoitti jo viime syyskuussa, kuinka Suomessakin puoluejohtajat tukevat varauksettomasti YK:ta, koska sen päätöksiä ei ole ikävästi häiritsemässä sellainen pieni haittatekijä kuin kansalaiset…”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2018/11/miksi-yle-ei-halua-keskustella.html

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 9. On todella olemassa suunnitelma tuhota valkoinen väestö lännestä. Miksi?
  Russian-American Activist Explains: There Really IS a Plan to Replace White People in the West (Red Ice)

  Everyone should subscribe to Red Ice’s YouTube channel, (turn on notifications!), follow them, and if you can, send them a few bucks. They are doing God’s work, and doing it well.

  This video has gotten 340,000 views in a week. Watch it and share.

  We ran another excellent video from Lokteff in September: Leading Russian-American Alt-Right YouTuber Makes a Great Case for Laws Against Censorship, which got a lot of views.
  https://russia-insider.com/en/russian-american-activist-explains-there-really-plan-replace-white-people-west-red-ice/ri25499

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Jää nähtäväksi onko valkoinen väestö jo menettänyt iskukykynsä ja elivoimansa ja antaa tuhota itsensä kaikessa rauhassa. Eli sen pituinen valkoisen väestön tarinako?
   Jung antoi oman varoituksensa multi-kultin suhteen:

   ”Many Whites living among Blacks are confronted with a “source of temperamental and mimetic infection,” by which he means that the former will too readily begin to adopt the negative behaviors of the latter—a type of cultural contagion.
   … Jung, of course, remained for a long time disturbed about the potential for such a cultural collapse among Whites, and he was particularly anxious about the experience of Whites forced to co-habit with large African populations. He warned: “the European, however highly developed, cannot live in impunity among the Negroes. … Their psychology gets into him unnoticed and unconsciously he becomes a Negro. There is no fighting against it.”[15]
   http://www.unz.com/article/reply-to-jordan-peterson-on-the-jewish-question-from-his-heroes/

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 10. Muija tuo saunan- ja takansytykettä duunista. Kauppalehti pääkirjoituksessaan: isot kunnat pärjäävät [rahallisesti] Suomessa ja niillä on varallisuutta.

  Varallisuus tarkoittaa siis likviditeettiä, joka tarkoittaa kiinteää, todellista omaisuutta jota voi vaihtaa koukkunokan kanssa pellavasta ja puuvillasta tehtyihin, ohuisiin suorakaiteen muotoisiin kappaleisiin l. rahaan. Antakaa metsät, vedet, maat, (rauta)tiet, valtionyritykset sekä sähköverkot jutkulle, niin saatte hetken huumaksi hieman tuota em. rahaa, jota voi sitten vaihtaa hyödykkeisiin ja palveluihin. Kiinteän eli todellisen omaisuuden omistus siirtyy kaupassa sitten ikuisiksi ajoiksi jutkulle, joka voi kupata meitä täten hamaan loppuun asti. Ei ole tällä järjettömyydellä rajoja.

  Sähkö, ruoka, vesi — kaikkea jutku hallitsee EU:nsa kautta ja me joudumme kärsimään, riutumaan sekä kaiken koukkunokalta anomaan. ”Päättäjämme” eli rikolliset maanpetturit eivät välitä kansasta ja heidän hyvinvoinnistaan, vaan rahankiilto silmissään sekä pikavoitto mielissään myyvät meidät sekä omaisuutemme pois. Takaisin sitä on sitten enää mahdoton saada. Kovalla työllä; verovaroin maksamme valtionvelan korkomenoja juutalaisille yksityispankeille. Velkaa tarvitaan jatkuvasti isompia määriä, sillä kaikki raha on vain korollista velkaa. Koron maksamista varten tarvitaan siis sen määrän verran uutta velkaa ja ahdinkomme syvenee koko ajan. Meidän työmme, rahamme sekä luontomme, kansallisomaisuutemme ynnä infrastruktuurimme kuuluu kansalle ja sen hyvinvoinnin turvaamiselle, ei petturirotille poismyytäväksi!

  Kauppalehti kirjoitti myös toisessa numerossaan pääkirjoituksessa: valtionyritysten osakkeita on myytävä! Kylläpä on juutalainen eli oksettava lehti kyseessä. Myrkkyä, myrkkyä, myrkkyä.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 11. Rabbi puolustelee omiaan mutta käytäntö todistaa aivan muuta. Lukuisa määrä kommentteja joissa paljastuu erilainen näkemys. Ja miksi Israel sulkee rajansa? Ja miksi anti-semitismi elää niin voimakkaana? Ilman syytäkö?

  3 159 kommenttia
  — fish swim..birds fly..jews lie. That’s it in a nutshell.Jewish behaviour causes anti-semitism.
  — Barbara Lerner Spectre would certainly disagree with this guy! At least she was being honest!
  — The Goyim Know……….Shut it down……..Satanism hides in many places, especially in Synegoges
  — Yes, we have read the Kalergi plan. Now, he better let his relatives know they are kicking a hornets nest. Money can’t buy safety forever…
  — So Jews did it but Jews didnt do it. Ok got it.

  Rabbi: ”Biological Jews behind Open Borders for White Countries”
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=179970

  Gideon Levy: “In U.S. Media, Israel Is Untouchable”
  The key word of course is anti-Semitism. A lot has been written about the use Israel and its supporters make of anti-Semitism. And it works wondrously, it’s a magic word that silences people. There has not yet been a single critique of occupation that isn’t tagged as anti-Semitism. Everything is anti-Semitism: Hill is anti-Semitic because he favors a one-state solution, Roger Waters is an anti-Semite because that’s how Gilad Erdan described him at a conference last week about propaganda in Germany, UNRWA is anti-Semitic, and of course, BDS. The whole world is against us.
  Fire more analysts who dare to criticize Israel or suggest just solutions to the occupation – and more people surveyed will say what everyone knows: The Jews and Israel have an incredible degree of influence in Western media. Now you can call me an anti-Semite, as well.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=179958

  Pushback Against Israel Is Beginning
  What is significant is that Christian churches and even some congressmen have begun to speak out in spite of the knowledge that immense Jewish power in the United States and Britain will make them pay a price for doing so. May the realization that Israel’s interference in friendly countries damages their democracy finally reach a point where some people in Congress, the media and even in the White House will begin to listen. 
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=179948
  https://www.strategic-culture.org/news/2018/11/29/pushback-against-israel-is-beginning.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Anti-semitismi on usein oikeutettua – Ovatko juutalaiset korvanneet Jumalan?
   Anti-Semitism is Often Justified
   Anti-Semitism today is what blasphemy used to be. Have Jews replaced God? A one thousand-year Reign of Darkness is Descending. 
   Judaism is a satanic cult which seeks to replace God with his “Chosen” i.e. the Masonic Jewish central bankers. Modern “cult-ure” is a Jewish solipsism based on the rejection of spiritual absolutes  ( i.e. Truth, Beauty, Love = God.)  The banksters supplant God and recreate reality, inverting morality and nature to achieve total control. 
   Anti-Semitism is a natural reaction that Jews should also embrace. It is anti-Satanism. If you’re not wary of those Jews (and Gentile Freemason atanists) who advance the banker agenda, you’re simply uninformed. 
   Not all Jews are the same. Some like myself are opposed to the gradual enslavement of humanity and triumph of Satanism.
   “Hate” these days is often hared of evil. Shouldn’t we encourage and praise those who hate evil? What is happening to us?
   We’re being dragged into a swamp by a malignant power.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=180035
   https://www.henrymakow.com/000199.html

   Robert Faurisson ja menneisyyden tutkimus
   Juutalainen voima on kirjaimellisesti valtaa hiljentää oppositiota juutalaista valtaa vastaan.
   ”Minua huolestuttaa, miksi juutalaiset … ovat epätoivoisina rajoittamassa menneisyyden tutkimista. Israel on antanut lain, joka kieltää keskustelun Nakba’sta – rotusyrjinnän motivoiman etnisen puhdistuksen Palestiinan kansasta, joka tapahtui vain kolme vuotta Auschwitzin vapauttamisen jälkeen. Vastaavasti juutalaisten roolin tutkiminen orjakaupassa maksaa virkasi tai johtaa karkotukseen työväenpuolueesta.
   https://www.gilad.co.uk/writings/2018/10/23/robert-faurisson-and-the-study-of-the-past

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Juutalaisten alttius rikollisuuteen korkea. Faktat tukevat tätä, kyse ei ole perättömästä asiasta tai antisemitismistä jolla voisi kuitata syyllisyyttä.
    Olisi tärkeää kohdata tämä totuus ja parantaa tapoja niin antisemitismisyytteet voisivat loppua kuten mm. Gilad Atzmon sanoo.
    Totuuden kohtaaminen ja tapojen parantaminen voisi johtaa myös normaaliin sosiaaliseen elämään sekä integroitumiseen muiden ihmisten kanssa kun muiden tuntema oikeutettu viha ja torjunta lakkaisi.

    1971 juutalaistaustainen kriminologi A. Menachem Berkeleyn yliopistosta julkaisi artikkelin ”Criminality Among Jews: An Overview”. Menachemin mukaan ”juutalaisten alttius syyllistyä rikollisuuteen on selvästi korkeampi verrattuna ei-juutalaisiin, kun tutkitaan talousrikoksia”. Näitä ovat esimerkiksi petos, vilpillinen konkurssi sekä kavallus.
    1988 Stanton Wheeler Yalen yliopistosta julkaisi paperin ”White-Collar Crimes and Criminals”. Wheeler selvitti, että protestanttien ja katolilaisten osuus talousrikostilastoissa oli pienempi kuin heidän väestömääränsä perusteella olisi voinut olettaa. Juutalaiset olivat sen sijaan vahvasti yliedustettuja: 2 % Yhdysvaltojen väestöstä oli juutalaisia, mutta näiden osuus talousrikollisuudessa oli 15,2 %.
    1991 David Weisburg julkaisi Yalen yliopistossa artikkelin ”Crimes of the Middle Classes: White-Collar Offenders in the Federal Courts”. Weisburg totesi, että vaikka juutalaisia on Amerikan väestöstä vain 2 %, he muodostavat 9 % matalan tason talousrikoksista (pankkikavallus, verovilppi, pankkipetos), vähintään 15 % keskitason talousrikoksista (postipetos, vahingonkorvauspetos, lahjonta) sekä vähintään 33 % korkean tason talousrikoksista (kartellit, arvopaperipetokset).
    Weisburgin päivitetyt tilastot osoittavat, että pienestä väkimäärästään huolimatta juutalaiset olivat vastuussa vähintään 23,9 prosentista Amerikan valkokaulusrikoksista.

    Juutalaiset, pankit, koronkiskonta

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
   2. Tällainen Jumala (The Destroyer God) ohjaa tapahtumia Lähi-idässä – ja ’läntisessä arvoyhteisössä’.
    Velkaorjuus heijastaa Tooran ja Talmudin Tuhon Jumalaa, Jahvea, joka haluaa alistaa koko maailman valtaansa ja johon se on valtuuttanut sionistirabbit. Todellisuudessa kyse on rabbien luomasta jumalasta jonka avulla he valloittavat maailmaa.
    Israelin Jumala on verenhimoinen, kostonhimoinen sosiopataatti – onko tässä selitys juutalaisten ihmisvihaan?
    ”” Paholaisen hienoin temppu, Charles Baudelaire kirjoitti, on vakuuttaa teille, ettei häntä ole olemassa ”. Ehkä hän erehtyi. Hänen hienoin temppunsa, niin uskon, on saada maailma vakuuttamaan, että hän on Jumala. ”
    Laurent Guyénot:
    Jos Yahweh olisi jäänyt autiomaassa olevan heimon jumalaksi, hänet tunnustettaisiin erityisen primitiiviseksi ja julmaksi, kenties demoniksi joka pakeni helvetistä Arabian tulivuoren kautta. Mutta hänen menestyksekäs vaatimuksensa olla todellinen ja ainoa Jumala on ihmiskunnan historian suurin huijaus ja vertaansa vailla oleva suuri sivilisaatio onnettomuus.
    https://russia-insider.com/en/history/god-israel-bloodthirsty-vindictive-sociopath-does-explain-misanthropy-jews/ri24154
    The God of Israel Is a Bloodthirsty, Vindictive Sociopath – Does This Explain the Misanthropy of the Jews?
    ’“The finest trick of the devil, Charles Baudelaire wrote, is to persuade you that he does not exist”. Perhaps he was mistaken. His finest trick, I believe, is to convince the world that he is God.’
    Laurent Guyénot (From Yahweh to Zion):
    This article follows and concludes a series of four articles I wrote recently for the Saker blog. In the first one, “How Biblical is Zionism?” (reproduced under a different title on Russia Insider), I wrote: “When Israeli leaders claim that their vision of the global future is based on the (Hebrew) Bible, we should take them seriously and study the (Hebrew) Bible.”
    In the second one, “How Zionist is the New Word Order?” I explained that Zionism was never a nationalist movement like others; insofar as it is rooted in the biblical narrative, it contained from the outset a plan for world domination.
    ”Ancient Egyptians believed that “the gods are social beings, living and acting in ‘constellations,’” wrote German Egyptologist Jan Assmann.ii Yahweh, on the other hand, is “the Jealous One” (Exodus 34:14). He is a solitary god who manifests toward all other gods an implacable intolerance that characterizes him as a sociopath among his peers. Egyptians tried to explain this aggressive exclusiveness of Jewish religion by identifying the Jewish god with Seth, the evil god of the desert, famine, disorder and war, who had been banished by the council of the gods after having murdered his elder brother Osiris out of jealousy.iii
    Yahweh taught the Hebrews contempt for the deities of their neighbors, making them, in the eyes of these neighbors, a “race hated by the gods” (Tacitus), and therefore a threat to the cosmic and social order. For, wrote Tacitus (and that was long before the Talmud), the Jews show a “stubborn loyalty and ready benevolence towards brother Jews. But the rest of the world they confront with the hatred reserved for enemies” (Histories V.3–5).

    ”If Yahweh had remained a tribal god from the desert, he would simply be recognized as particularly primitive and cruel, perhaps a demon escaped from hell though an Arabian volcano. But his successful claim to be honored as the true and only God is the biggest sham in human history, and a civilizational disaster of incomparable magnitude.

    https://russia-insider.com/en/politics/israel-was-big-winner-trump-putin-meeting-israels-influence-far-surpasses-russias/ri24232

    Makow: Kristus edusti universaalia Jumalaa ja yleistä moraalia. Hänen opetuksensa edusti luonnollista seuraavaa vaihetta, joka juutalaisten olisi pitänyt omaksua, säilyttäen samalla rotunsa yhtenäisyys.
    Kun he hylkäsivät Kristuksen opetuksen, fariseukset asettivat juutalaisen kansan ikuiseen vastustukseen ihmiskunnan parasta vastaan, ihmisen lopullisen ja väistämättömän hengellisen evoluution edessä.
    He ovat asettaneet juutalaiset pysyvään metafyysiseen kapinaan, joka henkilökohtaisella tasolla johtaa vieraantumiseen ja toimintahäiriöihin.
    Juutalaisten on tarkasteltava uudelleen suhteitaan juutalaisuuteen. En voi liioitella juutalaisten Kristuksen hylkäämisen merkitystä.

    ”Carl Jung, in his essays “Answer to Job” and “Christ, a Symbol of the Self,” characterized the Yahweh of the Torah as “savage,” “touchy,” “suspicious,” “two-faced,” “gratuitous,” “revolting,” “remorseless,” “brutal,” and “illogical.”[A2]…”
    ”Carl Jung, (viime vuosisadan ehkä merkittävin psykoanalyytikko) luonnehtii esseissään ”Vastaus Jobiin” ja ”Kristus, itsen symboli” Tooran Yahweh’n ”villiksi” , ”ärtyisäksi”, ”epäiluuloiseksi ”, ”kaksinaamaiseksi”, ”epäoikeudenmukaiseksi”, ”kapinalliseksi”, ”armottomaksi”, ”julmaksi” ja ”epäloogiseksi”. [A2] …”
    Jung believed that Jewish men were “brides of Yahweh,” rendering Jewish women more or less obsolete within Judaism. …

    Juutalaisen uskonnon kummitukset
    http://www.unz.com/runz/american-pravda-oddities-of-the-jewish-religion/
    Ron Unz

    Plusääni(2)Miinusääni(1)
 12. Arto Luukkanen ei vähääkään liioittele otsikollaan:

  ”GCM – Finis Finlandiae – Suomen loppu”,
  https://oikeamedia.com/o1-90916

  (Tarkoitukseni ei ole tehdä vaalipropagandaa persuille!)

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Pääministeri Sipilä kommentoi Oulun raiskausepäilyjä: ”Lapseen kohdistuva seksuaalirikos on epäinhimillinen teko”
   Tänään klo 11:52
   Pääministeri Juha Sipilä on antanut lausunnon, jossa hän kommentoi Oulussa ilmitulleita lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia.
   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f6a4217d-15a2-444d-b72e-f2cfdc7e72f6

   Tuon olisi kyllä kuka tahansa voinut sanoa. Aika laiha esitys pääministeriltä. Ei tarvita suuria älynlahjoja tuon toteamiseen.
   Mutta nyt tarvittaisiin tekoja jottei tämä ala yleistyä ja miten jo nyt käynnissä oleva saataisiin hallintaan.
   Siihen ei taida nwo-Sipilän eväät riittää? Oman potin turvaaminen on tärkeintä. Viis muista ja ainahan voi esittää huolissaan olevaa.
   Pääministeriltä odotan toimia, ei puheita.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 13. Jumalaton saatanalauma (kyrpälauma, tämä Suomen kansa) on kutsunut ja tuonut maahan rikollisia, vihollisia, vihollisen sotilaita ja Vapahtajan pilkkaajia (siis ”pakolaisia”, ”turvapaikanhakijoita” jne.) ja hoivannut, huoltanut, kotouttanut ja hyysännyt heitä. Nyt nuo heidän ”hyvää ihmistä” teeskennellen tänne raahaamat vihollis-, rikollis- ja epäjumalanpalvelijajoukkiot raiskaavat tämän saatanalauma (Suomen kansan) ja tuhoavat sen. Ytimiin, aivan viimeisimpiin ytimiin asti ulottuvaa idiotiaa, saatanallisuutta ja kyrpämäisyyttä. Rikolliset ja raiskaajat tulee hirttää, kuten Jumala sanassaan käskee: ”se (esivalta, maan hallinto) ei MIEKKAA turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee” (Room. 13:4 Raamatussa). Kyrpälauma (Suomen kansa) päinvastoin on lakkauttanut kuolemanrangaistuksen, ettei vain rikollisia ja vihollisia (ja siis saatanaa) kunnolla tuomittaisi. Suomen esivalta on keikistelevä neitojoukkio (kohta fyysisestikin kaikki naisia ja lapsia), ja Suomen poliisi ei kykene hirttämään ketään. Uutisissa näkyi tänään poliisiylijohtaja, joka jo ulkoisesti on täysi nolla, ”ei mitään”. Seisookin kuin letku, niin että ihmetyttää, miten tuollainen letku pysyy pystyssä. Puhuukin pelkkää tyhjää. Suomen poliisikunnassa ja esivallassa ei ole yhtäkään kunnon miestä, tyhjää suoltavia neitejä kaikki. Missään ei kuulunut, että rikolliset ja raiskaajat tulee heti hirttää! Ei missään!

  Tosin saatanalauma (jumalaton Suomen kansa) on ansainnut virattoman esivallan ja kyvyttömät poliisit, ja koko Suomen kansan raiskaaminen ja tuhoaminen on täysin oikein ja ansaittua tälle röyhkeälle saatanalaumalle (Suomen kansalle). Tilanteessa ei siis ole mitään epäoikeudenmukaista. Koska KOKO Suomen kansa on sydämissään hylännyt Vapahtajan (Jeesuksen Kristuksen, Jumalan – ainoan Valtiaan ja Soturin), Jumalakin on hylännyt sen kokonaan saatanan (tuhon, raiskaamisen jne.) valtaan, eikä hirvittävää tuhoa ja ikuista helvettiä voi mitenkään estää. Tämä kansa kaikin voimin syöttää petoa, ja nyt peto on kasvanut niin suureksi, että se syö koko kansan. Kuten olen 10 vuotta sanonut.

  Vesa-Ilkka Laurio. Jumalan sanasta uudestisyntynyt Jumalan mies.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. Tuohan on ihan loogista. Suomalainen on lisäksi perustanut ja antanut perustaa tänne kaikenlaisia valekristillisiä lahkoja, ja lähetysliikkeitä jotka voivat johtaa harhaan. Niistäkin on seurauksensa.

   Esim. kirkoissa ja näiden kristillisillä radiokanavilla saarnataan vain armoa ja evankeliumia, mutta ei saateta sieluja synnintuntoon. Tästäkin on seurauksensa. Jumala ei tykkää teeskentelijöistä.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
    1. Todellinen kristinusko eli usko Jeesukseen on juutalaisuuden, talmudismin ja sionimin ikiaikainen antiteesi ja vihollinen!

     Luepa evenkeliumi eli Uuden testamentin neljä ensimmäistä kirjaa, niin näet mitä Jeesus sanoo juutalaisista todella.

     Plusääni(4)Miinusääni(0)
 14. Farisealaiset sionistit ovat rabbeineen pitäneet huolen siitä että kristittyjä vainotaan ja heidät halutaan kokonaan poistaa maailmasta. Kristinusko on juutalaisen uskonnon suuri vihollinen. Sama taistelu joka vallitsi jo Jeesuksen eläessä Jeesus-lahkon ja farisealaisten rahanvaihtajien välillä jatkuu yhä tänä päivänä ja näyttää siltä että farisealaiset rahanvaihtajat juhlivat kun tämä saatanalauma tuhoaa Jeesuksen oppia.
  Juutalaisten ansioksi voi lukea että sellainen mies kuin Jeesus on elänyt ja että kristinusko on Paavalin avulla levinnyt Euroopan valtauskonnoksi.
  Nyt kuitenkin se juutalaisten sionistien lauma joka muodostaa finanssi-enemmistön on pääsemässä meillä ja Euroopassa sekä USA:ssa päämääräänsä eli tuhoamaan kaiken sivistyksen ja nostamaan Talmud- ja Toora-Jahvensa (The Destroyer God) ylimmäksi jumalaksi.
  Vain Venäjä taistelee kristinuskon tuhoa vastaan ja sen ortodoksinen kristillinen kirkko on vahva ja nauttii Putinin tukea joka itsekin on ortodoksi kuten 65% kansasta.
  Juutalaisen uskonnon kummitukset
  http://www.unz.com/runz/american-pravda-oddities-of-the-jewish-religion/

  ”Carl Jung, in his essays “Answer to Job” and “Christ, a Symbol of the Self,” characterized the Yahweh of the Torah as “savage,” “touchy,” “suspicious,” “two-faced,” “gratuitous,” “revolting,” “remorseless,” “brutal,” and “illogical.”[A2]…”
  ”Carl Jung, (viime vuosisadan ehkä merkittävin psykoanalyytikko) luonnehtii esseissään ”Vastaus Jobiin” ja ”Kristus, itsen symboli” Tooran Yahweh’n ”villiksi” , ”ärtyisäksi”, ”epäiluuloiseksi ”, ”kaksinaamaiseksi”, ”epäoikeudenmukaiseksi”, ”kapinalliseksi”, ”armottomaksi”, ”julmaksi” ja ”epäloogiseksi”. [A2] …”

  Jung believed that Jewish men were “brides of Yahweh,” rendering Jewish women more or less obsolete within Judaism. …In reaction, argued Jung, Jewish women in the early twentieth century began aggressively venting their frustrations against the male-centric nature of Judaism (and against the host society as a whole) while still conforming to the characteristic Jewish psychology and its related strategies. …Writing to Martha Bernays, Freud’s wife, he once remarked of Jewish women that “so many of them are loud, aren’t they?” and later added he had treated “very many Jewish women — in all these women there is a loss of individuality, either too much or too little. But the compensation is always for the lack. That is to say, not the right attitude.”[C5]
  Kun Jumalaksi on valittu tuollainen henkinen ’äpärä’ niin mitä voi odottaa sen palvelijoilta?

  Guyenot kirjoittaa:
  The Israeli journalist Gideon Levy wrote: ”Only psychiatrists can explain Israel’s behavior”, suggesting a possible diagnosis ”paranoia, schizophrenia and megalomania.” Sociopathy is probably a better guess. If any nationalism is a collective egoism, Israel’s is more like a collective sociopathy.
  Israel seems destined to be directed by the most extremist, openly racist, paranoid, and Machiavellian elements – the most lacking in all inhibitions normally imposed by empathy and respect for other peoples.
  In the final analysis, was not this destiny blueprinted in the Bible? … is it not the fault of its evil genius Yahweh? … the creation by the ancient Levites of this particularly xenophobic tribal egrigore that has usurped the title of ”The Creator of Universe” and ”Father of Humanity”?
  Only when the biblical Yahweh is correctly diagnosed and publicly exposed as a sociopathic myth will the Jews have a chance to collectively break away from his psychopathic bond, renounce the curse of being the chosen people and learn to empathize with the rest of humankind. Until then, courageous Jews, from Jesus and Paul to Shlomo Sand and Gilad Atzmon will continue to pave the way in solitude, vilified as self-hating Jews by those they will liberate. (Guyenot: From Yahweh to Zion)
  Israelilainen toimittaja Gideon Levy kirjoitti: ”Vain psykiatrit voivat selittää Israelin käyttäytymistä”, mikä viittaa mahdolliseen diagnoosiin ”paranoia, skitsofrenia ja megalomania”. Sosiopatia on todennäköisesti parempi arvaus. Jos jokin kansallismielisyys on kollektiivinen egoismi, Israel on enemmän kollektiivinen sosiopatia.
  Israelin kohtalo näyttää olevan ohjautua kaikkein äärimmäisimmistä, avoimesti rasistisista, paranoidisista ja Machiavellilaisista elementeistä käsin – siis kaikkein vähiiten sellaisista, joita empatia ja muiden kansojen kunnioittaminen yleensä edellyttäisi.
  Lopulta, eikö tämä kohtalo ole Raamatussa sanottu? … eikö se ole sen pahan hengen, Yahweh’n vika? … muinaisten leeviläisten rabbien heimonsa mieleen luoman erityisen muukalaisvihamielisen ylijumalan, joka on anastanut itselleen otsikon ”maailmankaikkeuden luoja” ja ”ihmiskunnan isä”?
  Ainoastaan ​​silloin, kun (hebrealaisten) Raamatun Yahweh on diagnosoitu oikein ja julkisesti hyväksytty sosiopaattiseksi myytiksi, juutalaisilla on mahdollisuus yhteisvastuullisesti irtautua psykopaattisesta siteestään häneen ja luopua kirouksesta, että he ovat valittuja ihmisiä ja oppia elämään empaattisesti muiden ihmisten kanssa. Siihen asti rohkeat juutalaiset, Jeesuksesta ja Paavalista Shlomo Sandiin ja Gilad Atzmoniin, jatkavat yksinäisyydessä, itseään vihaaviksi juutalaisiksi syytettyinä. (Guyenot: Jahveista Sioniin)
  Kylmää faktaa — ilman antisemitismiä
  Playing Chess with the Devil
  Lasha Darkmoon — Darkmoon.me Aug 12, 2018
  Is the world going to hell in a handbasket?
  And if so, can the Jews have anything to do with it?
  ”…Having said all this in defence of the Jews, it nevertheless needs pointing out that a very large number of Jews are infected with the notion that evil is good if they can get away with it, and if it is conducive to their survival as a race and to their ultimate supremacy. This statement will incense the Jews, but it is the truth. These Jews need to stop saying the Kol Nidre prayer and muttering under their breath like Milton’s Satan, “Evil, be thou my good.”
  “The Satanic character of traditional Judaism,” Michael Hoffman tells us, “is not particularly difficult to discern if one adheres to the facts. The principal sacred text of the Kabbalah is the openly Satanic Zohar, which states the following: “Israel must make sacrifices to Satan so that he will leave Israel unmolested” (Zohar 2:33a). Also this: “The evil impulse is good, and without the evil impulse Israel cannot prevail in the world” (Zohar 1:61a). These are appalling statements.”
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=174627
  https://www.darkmoon.me/2018/playing-chess-with-the-devil/

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. On valitettavaa että juutalaiset pääosin muodostavat ryhmän josta on vaikea sanoa mitään hyvää. Vain heidän anti-sionistinsa saavat hattuni nousemaan koska he puolustavat inhimillisyyttä ja taistelevat sionistien pakanuutta vastaan.
   Onneksi heidän joukkonsa on kasvussa ja siinä onkin ainoa pelastus jolla ihmiskunnan antisemitismi ja juutalaisviha voi loppua. Muuta tietä ei ole.
   Juuri tänään on antisemitismi taas nostamassa päätään ja oikeutetusti. Siitä saavat sionistit kantaa vastuun itse. Turha syytellä muita joiden reaktio on terve ja oikeutettu.

   How I Came to See That Many ’Anti-Semitic Canards’ Are Actually True
   ”If the most extreme “anti-Semitic canards” were probably true, then surely the whole notion of anti-Semitism warrants a careful re-examination.”
   http://www.unz.com/runz/american-pravda-anti-semitism-a-century-ago/

   Why People Hate the Jews — Jews have stolen everything.
   https://www.darkmoon.me/2018/why-people-hate-the-jews/#more-105974
   https://www.darkmoon.me

   Jewish power is literally the power to silence opposition to Jewish power. 
   https://www.gilad.co.uk/writings/2018/10/23/robert-faurisson-and-the-study-of-the-past 

   Is Israel Turning a Blind Eye as Israeli Scammers Swindle Victims in France, US, Elsewhere?
   ALISON WEIR
   Ranskan ja Israelin tiedotusvälineet kertoivat, että ryhmä, joka koostui pääosin israelilaisista, huijaisi noin 3 000 Ranskan kansalaista noin 20 miljoonasta dollarista. Suurin osa varastetuista rahoista on Israelissa, mutta Israelin viranomaiset eivät halua olla yhteistyössä Ranskan kanssa huijaus syytöksissä ja rahojen palauttamisessa.
   http://www.unz.com/article/is-israel-turning-a-blind-eye-as-israeli-scammers-swindle-victims-in-france-us-elsewhere/

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Israel Seizes More Land, Speeding Division of Occupied Palestine
    TeleSur (Venezuela)
    … On Tuesday Israeli authorities announced the seizure of 267 dunams (66 acres) of land belonging to the Catholic Church in the northern area of the occupied Jordan Valley. Mutaz Bisharat, a Palestinian official in charge of Jordan Valley’s Israeli settlement file, told Ma’an News that this decision by Israeli authorities is a threat to Palestinian families living in nearby areas, and that this is an Israeli strategy to expand illegal Israeli settlements across the Jordan Valley. According to the United Nations Office for the Coordination of Humanitarian Affairs (OCHA), over 6,000 Palestinians have been forcibly displaced from the Jordan Valley area since 2008. Over 60 percent of them belong to Bedouin communities.
    https://www.telesurenglish.net/news/Israel-Seizes-More-Land-Speeding-Division-of-Occupied-Palestine-20181128-0019.html

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. 12 kohdan ohjeistus vajaalla A4:lla, jollaista meilläkin vallakahvassa olevat, sionistiglobalisti-takapirujaan/Brysseliä kumartavat maanpetturit ovat jo vuosia noudattaneet pilkuntarkasti Suomen tuhoamiseksi:
  https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2018/12/03/12-satt-att-forstora-ett-land/

  On nähty, että vailla omaatuntoa oleville, vallan- ja rahanahneille psykopaatti-pyrkyreille esim. maansa kansalle vannottu ministerinvala ja maansa perustuslaki ovat korkeintaan vessapaperin arvoisia.

  GCM-sopimuksella useimmissa Euroopan maissa valtaapitävät, Brysseliä kumartavat maanpetturit sinetöivät maansa tuhon.

  Takataskussaan heillä on vielä tuhon tuplavarmennus: ”GCR-pakolaissopimus piilottelee GCM-siirtolaissopimuksen varjossa”,
  https://www.kansalainen.fi/gcr-pakolaissopimus-piilottelee-gcm-siirtolaissopimuksen-varjossa/

  Sopii taas palauttaa mieleen, mitä roomalainen poliitikko ja filosofi Marcus Tullius Cicero sanoi n. 2000 vuotta sitten:

  ”Kansakunta voi kestää typeryksensä, ja vieläpä kunnianhimoiset. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti. Mutta maanpetturi liikkuu portin sisäpuolella olevien joukossa vapaasti, hänen salakavalat kuiskauksensa kujilla, kuultuna itse hallituksen saleilla. Sillä maanpetturi ei näytä maanpetturilta; hän puhuu uhriensa korostuksella ja hän on heidän näköisensä ja hän käyttää heille tavanomaisia perusteluita, hän vetoaa halpamaisuuteen kaikkien mielen syvyydessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän toimii salaa ja kaikkien tietämättä yön pimeydessä kaivaen maata kaupungin pilarien alta, hän saastuttaa valtion niin että se ei enää voi vastustaa. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä.”

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Joo, Ruotsi vaikuttaa täydellisesti solutetulta jo puolen vuosisadan ajan. Kaikki BIS:n jäsenvaltiot ovat pelkkää kulissia kansan hämäämiseksi, jotta orjajoukkoa voidaan käyttää hyväksi mahdollisimman tehokkasti.

   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/02/12/bis/

   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2018/06/07/katastrofi/

   Esim. Ranska on ollut banksterin hallussa jo vallankumouksesta lähtien.

   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/12/03/ramsay-the-nameless-war/

   Rahvasta hallitaan ja pidetään kurjuudessa vihollisen yksityisen raha- ja pankkijärjestelmän avulla, tai, kuten ent. presidentti Koivisto sanoi, ”talouden kurjistamisen” avulla. Toisella tavalla tämä voidaan ilmaista niin, että kansaa pidetään juuri ja juuri sen verran hengissä, että sitä voidaan lypsää.”

   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2013/07/16/muutama-sana-vasemistosta-sosiaalidemokratian-harha/

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Facebook on uusi Stasi
    ”Sain eilen (6.12.2018) facebookilta ilmoituksen 30 päivän kirjoituskiellosta. Tänään (7.12.2018) facebookin ylläpito ilmoitti, että kielto oli aiheeton palauttaen samalla kirjoitusoikeuden.

    Mutta ei tässä vielä kaikki, kuten tv-mainos sanoo. Ei kulunut kuin kymmenisen minuuttia, sen verran, että ehdin kertoa seinää seuraaville kirjoituskiellon peruuntumisesta, kun ruudulle ilmestyi uusi ilmoitus kirjoituskiellosta. Ja jälleen kerran 30 päivää.

    Näin Blogi: Heikki Porkka, pe 07.12.2018 14:50
    https://beta.oikeamedia.com/o1-91403

    Mikset Porkka kirjoita hyviä blogejasi myös tänne Magneettimediaan vaan sionistien Oikeamediaan jonne ei voi kirjoittaa kommentteja. Miksei voi?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Facebook poisti poliitikko Jenna Simulan poliitikkosivun
     ”Facebook pyrkii mielestäni vaikuttamaan tuleviin eduskuntavaaleihin. Sivistyneessä yhteiskunnassa vaikeistakin aiheista tulee voida käydä kriittistä ja avointa keskustelua”

     Perussuomalaisten oululaisvaltuutettu Jenna Simulan poliitikkosivu on poistettu Facebookista perjantai-iltana. Hän on ottanut kantaa viime päivinä sosiaalisessa mediassa Oulussa tapahtuneisiin seksuaalirikoksiin ja kritisoinut Suomen poliittisen johdon toimettomuutta asiassa. Päivityksillään Simula on tavoittanut muutamassa vuorokaudessa pelkästään Facebookissa lähes 400 000 ihmistä. Toistaiseksi ei ole tiedossa muita suomalaisvaikuttajia, joilta poliitikkosivu olisi poistettu. Simulan sivulla oli poistohetkellä reilu 4000 tykkääjää.
     https://beta.oikeamedia.com/o1-91514

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Luen nykyisin paljon mieluummin Magneettimediaa ja muita vaihtoehtomedioita kuin valtamedian satuja ja tarinoita.
   Erityisesti Markku Juutisen kirjoitukset täällä avartavat maailmankuvaa ja paljastavat eliitin pimeän puolen.
   Totuus on aivan muuta kuin valtamedia kertoo.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 16. Jussi Halla-aho:

  »Oulun lapsiraiskaussuma on nähtävä osana suurempaa ongelmaa. Lapsiin kohdistuvista, maahanmuuttajien tekemistä seksuaalirikoksista uutisoidaan epäsäännöllisen säännöllisesti. Suurin osa kaiketi jää uutisoimatta median ”vastuullisuuden” vuoksi.

  Ongelma on se, että maassa on suuri ja kasvava joukko miehiä, jotka ovat kiinnostuneita hyvin nuorista tytöistä. En lähde ääneen arvelemaan, johtuuko tämä kulttuurista vai uskonnosta, koska sellaisista arveluista päätyy käräjille, mutta tekijöiden selittäminen häiriintyneiksi yksilöiksi on tapausten määrä huomioiden naiivia ja älyllisesti epärehellistä.

  Raiskaukset ovat jäävuoren huippu. Suurten kaupunkien kauppakeskuksissa voidaan joka ilta nähdä maahanmuuttajamiesten laumoja, jotka piirittävät hyväksyntää ja ihailua kaipaavia pimuja. Miehillä on pahat mielessä, ja on väistämätöntä, että ikäviä uutisia tulee. Ja tulee. Ja tulee.

  Näitä tyttöjä uhrataan ”vastuullisuuden” alttarille. Presidentti on hiljaa. Ministerit ovat hiljaa. Feministit ja lapsiasiavaltuutettu ovat hiljaa. Tavalliset kansalaiset puristelevat käsiä taskussa, koska he tietävät, että vihapuhepoliisi on valppaana.

  Mitä kertoo länsimaisesta kulttuurista, yhteiskunnasta ja sivilisaatiosta se, että meillä ei ole keinoja eikä edes kiinnostusta puuttua tähän ilmiöön?»

  Onko Hallis Perussionisti eli kusettaja?

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 17. Lapsilisiä leikataan, bensa kallistuu, opintuen ehtoja kiristetään, työttömyysturva muuttuu vastikkeelliseksi, jotta hallitus voi hoitaa rakasta panostustaan turvapaikanhakijoihin.
  Valtioneuvoston tiedote 6.4. 2016 vuosien 2017–2020 julkisen talouden suunnitelmasta purkaa kannustinloukkuja niin, että työttömät pistetään aktiiviseksi työttömyysetujen saamiseksi.
  Työttömyysturvan vastikkeellisuus voimistuu, työttömien työn vastaanottovelvollisuus tiukkenee.

  Hallitus on päättänyt säästää opintotuesta kiristämällä opintotuen ehtoja. Korkeakouluopintoihin tarkoitettu tukiaika myös lyhenee.

  Turvapaikanhakijoista johtuvat menot ovat noin 700 miljoonaa euroa, 70 000 euroa / vuosi / turvapaikanhakija eli 5833, 30 euroa / kuukausi /turvapaikanhakija.
  https://mvlehti.net/2018/12/07/vuonna-2016-valtioneuvosto-jokainen-turvapaikanhakija-maksaa-veronmaksajille-5-83330-kuukaudessa/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 18. Blogi: Jukka Hankamäki, la 08.12.2018 23:24

  Avoin kirje Uuden Suomen Markku Huuskolle ja Alma Medialle
  Päätoimittaja Markku Huusko,

  Uuden Suomen puheenvuoropalvelu poisti 7.12.2018 kirjoitukseni ”Analyysia seksuaalirikollisuudesta” (6.12.2018) lähettäen minulle ”varoituksen asiattomasta sisällöstä”.

  Anonyymisti esitetyssä viestissä viitattiin sensuroinnin perusteena kirjoitukseni kohtaan:

  1) ”Muslimitaustaisten turvapaikanhakijoiden todennäköisyys syyllistyä raiskaukseen oli Keskusrikospoliisin vuodelta 2016 olevan tilaston mukaan paikkakunnasta riippuen 10–30-kertainen verrattuna suomalaistaustaisiin.”

  Toisena poistamisen perusteena viestissänne viitattiin kohtaan, jossa olin arvostellut ministeri Mykkäsen vetoamista pelkkään rangaistusasteikkojen kiristämiseen seksuaalirikosten hillitsemiseksi:

  2) ”Näin hän peittää ongelmien todellisen juurisyyn, joka on muslimikulttuurin leviäminen Eurooppaan ja Suomeen. Ilman sitä pedofilian esiintyminen olisi todennäköisesti edelleen melko harvinaista.”

  lisää blogista…
  https://beta.oikeamedia.com/o1-91511

  Tuohon voisi ja pitäisi lisätä että seksualisen identiteetin häiriöt ovat myös varsin yleisiä länsimaissa ja Israelissa eli liikaa ei pitäisi kaataa vain islamin piikkiin. Pedofilia kukoistaa kuten kaikki muukin…
  NWO-mafian työ näkyy ’länsimaisen arvoyhteisön’ sisällä jota ajetaan alas näillä keinoilla ja juutalisuuden osuus on tässä LBGT-alasajossa erittäin merkittävä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 19. Muutama poiminto Heikki Porkan ansiokkaasta, kokonaisuudessaankin lukemisenarvoisesta artikkelista ”Yle, YK, islam, Viro ja GCM”, https://oikeamedia.com/o1-91700

  ”Eurooppa on elänyt sotien jälkeen itsenäisten kansallisvaltioiden naikaa, koulutusta, ahkeraa työntekoa ja sivistystä kunnioittaen. Nyt Euroopassa vallitsee levoton tila, joka ei johdu ”äärikansallismielisten” noususta vaan federalistien halusta alistaa kansakunnat liittovaltion (EU, Bryssel) vallan alle.

  EU:n ja YK:n edistämän invaasion seurauksena Eurooppa kulkeutuu entistä pahempaan tilaan, jonka seurauksena saattaa eskaloitua suuri sota tai alueelle ilmaantuu useita matalan intensiteetin sotaa muistuttavia pesäkkeitä. Kansallismieliset tahot eivät ole nykyistä kaaosta aiheuttaneet vaan syyllisiä täytyy etsiä EU-federalistien ja YK:n edistämän politiikan piiristä.”

  ”Pakkopolitiikka ja sensuuri ovat jo nyt EU:n ominaispiirteitä ja Suomi on yksi säntillisimmin Brysseliä kumartavista maista. Säntillisyyden mittareina voidaan pitää Suomen orjallista suhtautumista kaikkeen EU-komission viestittämään ohjeistukseen sekä kasvavaa sanojen kieltämisen ja sensuurin himoa, joka on vallannut Suomen poliittista johtoa, punavihreää oppositiota, valtamediaa ja Poliisihallitusta myöten.”

  ”Yle on satsannut viime vuosina kasvavassa määrin Viroon. Eikä mihin tahansa uutisointiin vaan Ylen toimittajat etsivät Virosta vähemmistöjen syrjintää, ”rasismia” ja ”homofobiaa”.
  Homoseksuaaleista esiin pääsevät tietysti vain ne, jotka ovat toimittajakunnan kanssa samanmielisiä monikulttuurisuudesta (islamin invaasio), GCM-sopimuksesta ja vähemmistöjen kroonisesta sorrosta. Virolaisten enemmistön mielipiteet eivät Ylen toimittajia kiinnosta, sillä yleläisestä näkökulmasta perusvirolainen on väärämielinen virolainen.
  Yleisradion journalistisen rappion eteneminen on surullista katsottavaa, sen sijaan Viron ”Yle”, ETV, ja kaupallinen kanava Kanal2 osoittivat jälleen kerran, että journalismia on vielä olemassa.

  Toivottavasti virolaiset eivät saa tartuntaa Ylen toimittajista, sillä mikään ei ole niin typerää kuin kansakunnan vapaaehtoinen kulkeutuminen suomalais-ruotsalaiseksi roskavaltioksi, jossa tavallinen kansalainen ei ole mitään vähemmistöjen rinnalla.”

  ”Tallinnan Vapauden aukiolla järjestettiin eilen, 9.12.2018, GCM-vastainen mielenilmaus, joka keräsi runsaasti väkeä surkeasta säästä huolimatta.

  Virolaiset osoittivat, että he eivät nuku, kun kansakuntaa yritetään johtaa tuhoisalle tielle. ETV uutisoi GCM-mielenilmauksesta eilisillan pääuutisten ykkösaiheena. Tilaisuudesta näytettiin elävää kuvaa ja osallistujia haastateltiin asiallisesti, ilman Suomesta tuttua halveksivaa ”kylläpä sinä olet tyhmä” Yle-asennetta.

  Kanal2 on uutisoinut GCM-mielenilmauksesta useissa uutislähetyksissä, jonka lisäksi aiheesta keskusteltiin pitkään aamun studiolähetyksessä.”

  ”Sananvapauden ja journalismin suhteen Viro on valovuoden Suomea edellä. YLEISRADIO ja HELSINGIN SANOMAT ovat puolestaan SUOMALAISEN JOURNALISMIN RAPPION näkyvimmät esimerkit. ”

  ”Suomen ja Viron medioita neuvostoajan uutisoinnin toimitustapaan verrattaessa ylivoimaisesti surkeimpia ovat vain yhden silmän omaavat Yle ja Helsingin Sanomat. MTV edustaa muutamien toimittajien ansiosta keskikastia. Virolaiset tv-kanavat painivat avoimen uutisoinnin suhteen edelleen omassa luokasYsaan, jota kutsutaan journalismiksi.”

  ”Suomen ja Viron merkittävien medioiden uutisointi ei poikkea ainoastaan maahanmuuttoon ja vähemmistöihin liittyvän raportoinnin suhteen, sillä Viron kanavat eivät keskity Ylen ja Helsingin Sanomien tavoin toistuvaan tiettyjen maiden ja henkilöiden demonisointiin vaan katsovat asioita laajemman perspektiivin kautta.”

  Huomautus: Porkalta oikeaa asiaa väärällä sivustolla, jota ei sallita kommentoitavan.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 20. Pakolaisvirran tarkoitus: The Aim of the Global Pact on Migration
  by Thierry Meyssan
  While seven states have already refused to sign the Global Pact on Migration, (which it is claimed was drafted in their interests), Thierry Meyssan revisits the history of this document and the philosophy which inspired its authors. The two strands of thought that thread this document together are the philosophies of Karl Popper and states releasing all control of their borders.
  The Pact’s philosophy also favours the use of migrants as a weapon of war [4]. Nato already tested this out to unleash war in Kosovo, to deprive Syria of its defences or to prepare a military intervention against Venezuela.

  Sutherland, who died at the beginning of this year, was himself a former director of the Nato thinktank, the Bilderberg Club.

  This strategy has been validated by another one of George Soros’s NGOs: the International Crisis Group, whose President is Louise Arbour.

  Today we witness a coming and going: Westerners are sending arms to the regions that they destruct and in exchange welcome the refugees that are forced to flee their homes [5].
  Lisää linkistä englantia osaavalle
  http://www.voltairenet.org/article204391.html

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. ”Mykkänen vastaa Huhtasaarelle: ”irakilaiset ovat keskeinen voimavara Suomelle””,
   https://mvlehti.net/2018/12/18/mykkanen-vastaa-huhtasaarelle-irakilaiset-ovat-keskeinen-voimavara-suomelle/
   https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2017/09/29/meille-valehdellaan-meille-nauretaan-meita-hyvaksikaytetaan/

   Tietoa on tarjolla että pitäisi pitää oma kansa koossa eikä lähteä nwo-eliitin palottamalle multi-kulti tielle. Pakolaisia pitää auttaa omissa maissaan. Auttaa niitä rakentamaan omaa maataan paremmaksi.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. Rötöstelyn ynnä raiskaamisen moniosaajia tulee paljon näistä maista. Maan perässä oleva luku on ko. valtion lukutaito-%:

  Tšad 66,4
  Guinea 60,5
  Sierra Leone 59,1
  Benin 58,3
  Gambia 53,5
  Senegal 50,3
  Guinea-Bissau 47,8
  Mosambik 44,9
  Central African Republic 44,8
  Ivory Coast 44,7
  Bangladesh 44,1
  Marocco 43,9
  Mauritania 42,5
  Liberia 40,9
  Nepal 40,9
  Papua-New Guinea 39,9
  Nigeria 39,2
  Jemen 37,6
  Madagaskar 35,5
  Burundi 33,4
  Eritrea 33,4
  Ghana 33,4
  Congo 33,2
  Angola 30
  Sudan 29,8
  Rwanda 29,3
  Sambia 29,1
  Tanzania 27,1
  Malawi 26,3
  Comoros 25,8
  Guatemala 25,5
  Iraq 21,9
  Vanuatu 18
  Botswana 15,9
  El Salvador 15,9
  Ecuador 15,8
  Syria 15,8

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Nyt puskee yli 100 000:tta luku- ja kirjoitustaidotonta moniosaajaa vuodessa elätettäviksimme. Yhtä Lähi-idän ja Afrikan taitajaa elättämään tarvitaan tusinan verran valkoista suomalaista. Siihen päälle meillä on omat narkkarit, vassarit, juopot, mustalaiset sekä suojatyöpaikkaiset ”akateemikot” ja muu saasta. Tämä koko p*ska hajoaa käsiin aivan juuri.

   Virastot ja laitokset ovat täynnä isop*rseisiä ämmiä lihottamassa niitä entuudestaankin isoja p*rseitään kuka tarkastajan ja kuka taas ylitarkastajan ominaisuudessa. Luulisi tämän ATK-ajan mahdollistavan leikkaukset tuolla suunnalla ja keksittävän jotakin tuottavampaa työtä noille Helsingin bunkkereissa p*rseitään hautoville ämmille.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat