Suomi, virus ja pandemia

Alkuun australialaisen sairaanhoitajan videokertomus.

Australialainen sairaanhoitaja Mary Jane Stevens, jonka Australian hallitus ja terveydenhuoltojärjestelmä yrittivät koronarokotteilla murhata, kertoo kokemuksistaan murhaajien kynsissä (videon kohdasta 2:06 eteenpäin):

STOP TRUSTING A WORLD SYSTEM THAT LIES TO YOU! (odysee.com)

(STOP TRUSTING A WORLD SYSTEM THAT LIES TO YOU!)

Suomessa tuota Australian murhasyndikaattia vastaa Suomen presidentti, Suomen hallitus sekä THL ja muu terveydenhuoltojärjestelmä. Nämä tahot edustavat globaalia massamurhaajatahoa, eivät Suomen kansaa, ja heidät on asetettu tänne vammauttamaan ja tappamaan Suomen kansa kokonaisuudessaan rokotteilla ja kaikilla muillakin tavoilla.

Nyt he ovat ryhtymässä tappamaan pikkulapsetkin ja vauvatkin rokotteillaan, jotka ovat kaikki myrkkyjä. Naisilta viedään rokotteilla kyky lisääntyä, ja näin kansanmurha etenee. Kaikki rokotteet ovat myrkkyjä, ja kaikki rokotukset ovat yrityksiä tappaa ihmisiä ja vammauttaa ihmisiä (vammautuminenkin lyhentää elinikää, on siis pitkän kitumisajan murha). Kaikki rokotukset tässä maassa on lopetettava välittömästi!

Käsityksen siitä, kuinka paljon haittavaikutuksia, vakavia haittavaikutuksia ja kuolemia Suomen presidentti, Suomen hallitus sekä THL ja muu terveydenhuoltojärjestelmä ovat tähän mennessä koronarokotteilla onnistuneet aiheuttamaan, antavat USA:n vastaavat luvut.

USA:ssa on sikäläiseen rokotevammojen ilmoitusjärjestelmään (VAERS) ilmoitettu tähän mennessä koronarokotteiden aiheuttamiksi 839 450 haittavaikutusta, 85 321 vakavaa haittavaikutusta ja 13 547 kuolemaa,

Koska Steve Kirschin tekemän tutkimuksen mukaan kyseiseen järjestelmään ilmoitetaan vain yksi 41:s osa todellisista määristä, voidaan laskea, että koronarokotteilla on USA:ssa aiheutettu noin 34 420 000 haittavaikutusta, 3 500 000 vakavaa haittavaikutusta ja 555 000 kuolemaa.

Koska Suomen väkiluku on 60 kertaa pienempi kuin USA:n, vastaavat Suomen luvut saadaan jakamalla USA:n luvut 60:llä. Arviolta siis Suomessa Suomen murhasyndikaatti on aiheuttanut koronarokotteillaan 570 000 haittavaikutusta, 58 000 vakavaa haittavaikutusta (pysyvää vammaa) ja 9 250 kuolemaa. Pian Suomen johto, THL ja Suomen terveydenhuoltojärjestelmä ovat onnistuneet murhaamaan tarkoituksellisesti jo 10 000 suomalaista. Vakavasti vammautettuja (siis pitkällä kitumisajalla murhattavia) on jo kymmeniä tuhansia ja määrä tulee kasvamaan rajusti, kun kuukaudet ja lähivuodet kuluvat ja yhä suurempi määrä rokotteita ihmisiin ruiskutetaan.

Suomen presidentti, Suomen hallitus, THL ja Suomen muu terveydenhuoltojärjestelmä ovat, kuten kaikki ovat nähneet, täysin rinnoin mukana jatkamassa Suomen kansan tuhoamista ja tappamista.

Fimea, Valvira, pikkumurhaajasyndikaatit (Suomen eduskuntapuolueet), Suomen oikeusjärjestelmä, sairaaloiden diagnostiikkajohtajat ja virologiprofessorit, virologit, lääkärit, alueelliset terveydenhuoltopiirit, rokotetutkimuskeskus, kansallinen rokoteasiantuntijaryhmä ja lähes kaikki tiedotusvälineet ovat oletettuihin ja ilmoitettuihin tehtäviinsä nähden täysiä nollia ja täysiä pettureita (”ikävää” totuutta peitellään keinolla millä hyvänsä, jopa hysteerisesti) – ja ovat vammauttamisissa ja murhissa täysillä mukana, tavallaan supermurhaajina tai kiimamurhaajina.

Surkuhupaisaksi kyseisen kansanmurhasyndikaattimme toiminnan tekee se, että viruksia ja viruspandemioita ei ole lainkaan olemassa, kuten ihmiset ympäri maailmaa ovat jo oppineet ymmärtämään. Koska viruksia ei ole olemassa, ei ole tarvetta myöskään rokotuksille, sulkutiloille, maskeille, karanteeneille tai etäisyyksien pitämisille, ja koska viruksia ei ole olemassa, niiden toteamiseksi ei voi olla olemassa testejäkään; niitä ei voi testata. Nykyiset ”koronatestit” ovat murhasyndikaattimme – koko virallisen Suomen – avoimia huijauksia.

Vähemmän surkuhupaisaa sen sijaan on se, että koska viruksia ei ole olemassa, se syy, jonka vuoksi rokottamisia kaikille lähes väkivalloin vaaditaan ja annetaan, paljastuu pelkäksi tekosyyksi, ja syy rokotuksiin onkin pelkkä tarve murhata niin paljon kansaa kuin mahdollista. Hallintomme ja terveydenhuoltojärjestelmämme yksinomainen, joskin vielä osaksi piilotettu, tarkoitus on tappaa Suomen kansa.

Tähän liittyy sekin valhe, että näitä vammauttavia ja tappavia rokotteita sanotaan ”turvallisiksi ja tehokkaiksi”, vaikka mitään todellisia rokotekokeita ei ole tehty (kuitenkin joissakin Pfizerin alustavissa kokeissa saatiin valtava määrä erilaisia – tuhansia erilaisia – haittavaikutuksia, myös kuolemia); itse asiassa nykyiset rokotukset ovat pelkkä rokotekoe, joka päättyy ensi vuonna. Maailman väestö on koekaniinina kokeessa, jossa katsotaan, paljonko ihmisiä eri annoksilla kuolee, kuolevatko kaikki, kuoleeko puolet, kuoleeko kolmasosa jne. Käytännössä kyse on ihmiskunnanmurhasta, jossa JOKAINEN valtion päämies, JOKAISEN maan hallitus, JOKAISEN maan terveydenhuoltojärjestelmä ja lähes JOKAINEN tiedotusväline on tietoisesti ja vakaumuksellisesti mukana. Meitä hallitsee peto, kammottava murhaajajoukko.

Tähän liittyy vielä sekin presidenttimme, hallituksemme, terveydenhuoltojärjestelmämme ja tiedotusvälineidemme iljettävä ja julkea valhe, että rokotevammoja ja -kuolemia on alettu kutsua ”koronan vakaviksi oireiksi” ja ”koronakuolemiksi”, jotka vaativat yhä uusia rokotuksia (ja yhä uusia rokotevammoja ja rokotekuolemia jne.). Ja tämä todella on saatanallisuuden huippu!!

Kun nuo kaksi maailman hallitusten ja terveydenhuoltojärjestelmien peruspiirrettä, valehteleminen ja murhaaminen, yhdistetään, päädytään siihen todellisuuteen, siihen miljööseen, josta käsin meidänkin presidenttimme, meidänkin hallituksemme ja meidänkin terveydenhuoltojärjestelmämme (THL:n johdolla) toimivat, perkeleeseen:

”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä” (Joh. 8:44).

Se, joka täällä ihmiskuntaa tappaa rokotteilla ja muilla koronatoimilla ja samalla valehtelee niin paljon kuin pystyy ja ehtii, on itse perkele eli saatana (Ilm. 12:9). Kaikkien maiden päämiehet, kaikkien maiden hallitukset ja kaikkien maiden terveydenhuoltojärjestelmät ovat vain perkeleen pikku käsikassaroita, surkeita ja viheliäisiä perkeleen orjia, joita perkele ohjastaa mielin määrin. Surkeampia olentoja ei voi olla olemassa.

Tiedän myös, että jos murhasyndikaattimme hankkii tai tuottaa kansallemme kymmeniä tai satoja uusia rokotteita viruksia vastaan, joita ei ole olemassa, kansa rientää pitkänä jonona ottamaan niitä pysyäkseen ”terveinä” (= vapaina näkymättömistä märköistä, joita ei ole olemassa) ja ”hengissä” ja sitten kuolee tai vammautuu. Kansahan on pikkulapsia, jotka tarvitsevat koko elämänsä ajan ”isää” (hallitusta) ja ”äitiä” (terveydenhuoltojärjestelmää) pysyäkseen elossa ja terveinä. Suomalainen on kyvytön luottamaan itseensä ja kehoonsa terveysasioissa ja elossa pysymisen asioissa. Niihin kansa tarvitsee isää ja äitiä, jotka sanovat, mitä täytyy ja saa tehdä. Kansa ei vähimmässäkään määrin kykene huolehtimaan itsestään, eivätkä hallintomme ja terveydenhuoltojärjestelmämme sitä sallisikaan.

Näin, kansanmurhasyndikaatin ja kansan yhteistyönä, päästään siihen, ettei kansaa ole enää olemassa. Syndikaattikin kituu ja riutuu, kun siltä loppuu materiaali.

Hirmuinen on Jumalan viha tätä syntistä ja katumatonta kansaa vastaan! Jumalan silmissä tällä kansalla ei ole minkäänlaista olemassaolon oikeutta. Siksi hän sallii perkeleen hävittää tämän kansan maan päältä. Asiassa ei ole pienintäkään epäoikeudenmukaisuutta.

Vesa-Ilkka Laurio

lääketiet. lis., eläkkeellä.

Huom. ELÄKKEELLÄ – en ole osa Suomen kansanmurhasyndikaattia tai osa perkelettä tai osa allopaattisen lääketieteen (myrkytä lääkkeillä ja rokotteilla, leikkaa, polta, säteilytä, ota pois rahat, työnnä ruumisarkkuun) saatanallista ja valheellista todellisuutta. Olen todellisen terveyden tunteva Jumalan lapsi, totuuden lapsi – Suomen kansanmurhasyndikaatin suora vastakohta, presidentin vastakohta, hallituksen vastakohta, THL:n vastakohta, terveydenhuoltojärjestelmän vastakohta, tiedotusvälineiden vastakohta, kansan vastakohta, sanalla sanoen: perkeleen vastakohta.

Lähteet

STOP TRUSTING A WORLD SYSTEM THAT LIES TO YOU! (odysee.com)

27 kommenttia

 1. Muuten pelkkää asiaa, mutta se matikka jäi kyllä peruskoulussa kokonaan oppimatta: ”…Koska Suomen väkiluku on 60 kertaa pienempi kuin USA:n,…”
  Jos Suomen väkiluku olisi vain yhdenkin kerran pienempi kuin USA:n, täällä ei olisi yhtään ainutta ristinsielua. Miten sitten pitäisi ymmärtää tuo 60 kertaa pienempi?
  Niin, minullahan oli kaikkien kolmen päästötodistuksen matematiikan arvosana 10.

  Plusääni(5)Miinusääni(8)
 2. THL on menettänyt kaiken uskottavuuden koronasekoilun aikana. Täysin korruptoitunut pseudotieteellinen laitos.
  Viimeisin THLn aivopieru on huumeiden vapauttaminen rangaistavuudesta ja yleisten huumehuoneiden so. huumeluolien perustaminen joissa voi vapaasti piikitellä mömmöjä suoneen. Tällähän parannetaan kansanterveyttä kyllä.. THLn foliohattujen mielestä.

  Mutta kun lukee Laurion tekstin huolella, ymmärtää kyllä miksi kansanterveyttä pyritään kaikin keinoin heikentämään.

  Plusääni(25)Miinusääni(2)
 3. Suomen ”perustuslakikin” mukautettiin ”koronaan” 2010 – 2011 ; Perustuslain tarkastamiskomiten mietintö 9 /2010 … Poikkeusoloja koskevaa lakia TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ILMOITTAMAN pandemian seurauksena . Siis tietoinen pitkän aikavälin SUUNNITELMA on kysessä.

  Plusääni(24)Miinusääni(3)
 4. Olen kuullut, että k-rokotevammoja on alettu kutsua myös ”koronan jälkitaudiksi”. Jostain syystä tätä ”koronan jälkitautia” esiintyy vain k-rokotetuilla?!? Jopa hermostollisia vaurioita siis ja joiltain jopa silmästä mennyt näkö yms. !!! Ihan tavallista flunssan jälkitautia, niinkö? Jopa hermostolliset häiriöt siis?

  Kaikki piikkihaitat selitetään nykyään erään pohjoinen uusimaa HUS-terveydenhuollossa ja työterveydessä ”koronan jälkitaudiksi”. Eräälle teinitytölle tuli kevät talvella 2022 kawasakin tauti (k-piikin jälkeen) ja sekin oli vain ”koronan jälkitauti” muka! https://fi.wikipedia.org/wiki/Kawasakin_tauti
  Siis tämä ”jälkitauti” tuli hänelle 1-2 kk. koronan sairastamisen jälkeen! Aika kauan se muhii…

  Tätä kaikkea viheliästä selittelyä kuunnellessa tulee mieleen, että kuinka paljon suomalaisille voi oikein valehdella? Milloin tulee mitta täyteen? Vai onko mahdollista valehdella aivan kaikki, jos valheen syöttää suomalaisen päähän jokin valkotakkinen yliopisto-kouluttautunut ”auktoriteetti” tms.?

  Ilmeisesti koko tämä länsimainen yhteiskuntajärjestelmä perustuu tämän kaltaiseen härskiin järjestelmälliseen valehteluun? Ehkä näin on ollut aina?

  Plusääni(38)Miinusääni(2)
  1. Yhteiskuntajärjestelmä nimenomaan perustuu pohjimmiltaan valheeseen ja petokseen. Ei ainoastaan muutamissa asioissa, vaan jokaisessa asiassa.

   Eläimet luonnossa elävät vapaina, ilman lakeja saati lainvalvontaa. Niillä ei ole hallituksia, ei tuomioistuimia, ei veroja eikä velkaa. Ihmiset ovat luomakunnan jäsenistä kaikkein heikoimmassa asemassa, oman tyhmyytensä tähden. Viisaammat olennot, kuten luonnon eläimet, ovat onnistuneet pysymään vapaina.

   Siinä kielen, kulttuurin, tieteen ja politiikan voima. Jokainen ihminen elää kohdusta hautaan vankina, ellei ole sattunut syntymään valtasukujen jäseneksi. Mutta vankeja ovat nekin ihmiset – oman valheensa vankeja. Sillä ei ole surkeampaa kohtaloa kellään kuin diktaattorin kätyreillä siinä vaiheessa kun valheet tulevat julki. Siksi nämä eivät koskaan voi päästää valheistaan irti ja ovat siten itsekin oman vallanhimonsa pettäminä vankeja.

   Plusääni(15)Miinusääni(4)
   1. Luonnossa kaikki perustuu petokseen. Eläinten käytös ja ulkokuori on tarkoitettu pettämään saalista. Leijonan turkki on savannin ruskea jotta se voisi huomaamatta vaania saalistaan kuten kameleontti vaihtaa väriä taustansa mukaan jotta voisi piileksiä ja hyökätä salaa jne.

    Eläimet eivät ole kuitenkaan näennäisestä vapaudestaan huolimatta rakentaneet tai luoneet mitään merkittävää. Sivilisaation rakentaminen ja kulttuurin luominen edellyttää hierarkkista järjestäytymistä. Että jokainen hoitaa roolinsa.

    Hengellinen maailmankuva lähtee siitä, että on olemassa yliluonnollinen todellisuus jossa tuo luonnon julmuus ja petollisuus ei päde.

    https://www.bitchute.com/video/PuXaHi2fcq1C/

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Se minkä sinä näet julmuutena ja petollisuutena, minä näen vapautena ja harmoniana.

     Jokainen ymmärtää, että vapaudellakin on hintansa. Ja koska se on arvokkain asia mitä elävä olento voi saavuttaa, on hyvä maksaa tarvittaessa mikä tahansa hinta.

     Hengellinen todellisuus on yleensä eliitin luoma harha – ja usein siihen sisältyykin käsitys siitä, että ihmisten ei kuulu elää vapaana, vaan heillä täytyy ehdottomasti olla ympärillä yhteiskunta ja valtahierarkia, ettei kukaan vahingossa pääse vapaaksi hallitsijoiden juonista ja diktatuurista.

     Oikea hengellisyys perustuu aina vapauteen. Sen takia onkin sanottu, että totuus tekee meidät vapaaksi. Siten useimmat myös välttelevät totuutta, koska eivät pohjimmiltaan halua olla vapaita.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. Tänne on nimettömänä raportoitu 240 k-rokotehaittaa,
  https://rokotehaitat.fi/

  Karmeaa luettavaa. Ihmiset jotka ovat saaneet aivan s-tanalliset haitat ekasta piikistä, ovat vielä menneet viranomaisten yms. median painostuksesta ja suosituksesta (pelottelusta johtuen) ottamaan vielä toisen k-piikin! Huh – mitä touhua. Suomalaisen luottamus auktoriteettiin vankkumatonta. Tämä on aivan käsittämätöntä ja jopa pelottavaa!

  Plusääni(32)Miinusääni(3)
  1. Hoitoalalla sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja vanhustenhuollossa henkilökunta.. siis tietyt järkevät lääkärit ja hoitajat kyllä tietävät ja näkevät omassa työssään nämä geenipiikin haitat. Verenkierto ja hermostolliset sairaudet sekä näistä seuraavat kuolemat ovat lisääntyneet valtavasti. Jo ennen piikitysten aloitusta osalla hoitohenkilökunnasta oli epäluulo piikkejä kohtaan eivätkä niitä ottaneet. Rikollisen koronapiikkipakon seurauksena joutuivat siten jäämään pois töistä. Nyt kun totuus piikeistä on paljastunut entistä runsaampi joukko lääkåreitä ja hoitajia kieltäytyvät niistä. Tämä on johtanut katastrofaaliseen henkilöstöpulaan hoitolaitoksissa ja terveydenhuoltojärjestelmämme on romahtamisen partaalla. Potilaat lisääntyvät ja henkilökunta vähenee.. aivan kuten on suunniteltu. Kun lukee Laurion artikielin, ymmärtää tämänkin.

   Plusääni(24)Miinusääni(2)
 6. VALTAMEDIA SYYLLINEN
  Vesa-Ilkka on oikeassa siinä, että covid-injektiot tappavat ja vammauttavat miljoonia ihmisiä. Mutta lainaus ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä” (Joh. 8:44) tarkoittaa juutalaisia, jotka ovat tuo perkele. Koronahuijaus on juutalaisten aivojen tekele ja se etenee, koska juutalaisilla on niin valtava vaikutusvalta tiedotusvälineissä. Maailman ja Suomen johtajat eivät ole perkeleitä, vaan harhaanjohdettuja saatanoita. Vain juutalaiset ovat perkeleestä eli syvimmistä helveteistä. Muut kansat ovat vain saatanoita eli ottavat vastaan virtausta ylemmistä helveteistä. Meidän valtiojohtomme on aivopesty kuten lähes koko väestö valtamedian toimesta, joka on estänyt koronahuijauksen kritiikin. Ja kyllä viruksia on olemassa, mutta PCR-testi antaa vääriä tuloksia ja saa näyttämään korkeita tartuntalukuja. Vaihtoehtomediat ovat todellinen lääke koronahuijaukseen.
  LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(15)Miinusääni(5)
  1. Väärin. Joh. 8:44 EI tarkoita juutalaisia lihan, ”rodun” tai etnisyyden mukaan vaan epäuskon mukaan, epäuskoa. Lue koko Joh. 8 luku, niin huomaat kontekstista, että Jeesus puhuu epäuskosta. Paikalla sattui vain olemaan epäuskoisia juutalaisia, koska Jeesus eli heidän keskuudessaan. Jos hän olisi ollut suomalaisten keskuudessa, hän olisi sanonut suomalaisille samat sanat. Olen ilmoittanut tämän asian sinulle jo muistaakseni kaksi kertaa, mutta sinä jatkuvasti vääristät asian tarkoittamaan lihallisia juutalaisia, juutalaisia lihan mukaan. Jeesus oli itsekin juutalainen.

   Kaiken, mitä täällä kirjoittelet, olen havainnut olevan vääristelyä ja kieroilua, ikään kuin et muuta osaisikaan. Ja olethan ilmoittanutkin hylkääväsi suoran tien, uskon Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen (hylkäät pelastumisen Jumalan edessä), joten olet edelleen perkeleen ohjauksessa, kuten kaikki muutkin luonnolliset ihmiset (= Kristuksessa pelastumattomat ihmiset). Tuotat siis automaattisesti sitä, mitä perkele sinussa tuottaa. Muuta et voi. Anna Kristuksen sovittaa itsesi Jumalan edessä, niin saat tiedon ja löydät oikean, rehellisen tien.

   Plusääni(8)Miinusääni(10)
   1. HALVEKSITTAVAA PANETTELUA
    Olet täydellisesti erehtynyt minun suhteeni, Vesa-Ilkka. Olet juuri tyypillinen tämän päivän kristitty, jolla ei ole yhteyttä Jumalaan eikä taivaaseen. ”Kristuksen sijaissovitus” on suggestio, joka saa uskomaan, että olet muka yhteydessä Jeesukseen. Minä olen vain vaatimaton Herran sotilas, jonka ymmärryksen Herra itse avasi 47 vuotta sitten. Swedenborg kirjoitti arvokseen Herran Jeesuksen Kristuksen palvelija. Minun arvoni on Herran Jeesuksen Kristuksen sotilas.
    Benjamin Kivilohkare, miles Domini

    Plusääni(7)Miinusääni(4)
   2. Vesa-Ilkka valehtelee itse. Jo tuo väite että Jeeus olisi ollut juutalainen on suurin valhe. Se on tuotu täällä jo esiin lukemattomia kertoja. Mikä on juuDalaisen(alkuperäisen israelin heimolaisen), juutalaisen ja juudealaisen erot. Juutalaisissa(joka on keksitty termi muutenkin) oli kanaanilaisilta periytyyvää kirottua sukulinjaa(Perkeleen siementä) enemmän kuin muissa, siksi heille on erityisen vaikea omaksua oikeamielisiä arvoja. Mutta vastaavia ominaisuuksia voi tietty vallita muissakin. Kuten ”uusnatsi” satanistit jotka ovat hengeltään farisealaisia palvoen omaa langennutta lihaansa.

    Plusääni(2)Miinusääni(4)
 7. Koronahulluus oirehtii aaltoina. Ei edes sillä ole voimaa terrorisoida kansoja kaiken aikaa. Siksi koronamestarit julistavat kampanjoilleen aina taukoja silloin tällöin, erityisesti kesällä, jolloin virkakoneisto itsekin haluaa hieman lomailla. Alkusyksystä palataan työpaikoille voimaa ja intoa puhkuen ja on päästävä pätemään ja suojelemaan väestöä ”pantemioilta”. Nyt kun ikuinen poikkeustila on julistettu, niin virkakoneisto on kiihtyneessä tilassa ja sen suojeluvaisto virittynyt äärimmilleen. Heti ensimmäisenä katsotaan, mitä tilastot näyttävät. Onko käyrissä nousua?

  Kesäflunssaiset ovat käyneet testauttamassa itseään ja selkeä piikki tapausten suhteen on olemassa. Ihan kuolemiakin saadaan, kuten muutama koronassaan juhannushukkunut. Tietenkin myös rutiinitestaukset tuotavat ison läjän oireettomia ”tapauksia”. Ruuvataan testiä hieman herkemmälle, niin saadaan pöpö kiinni. Entäpä koronan ”jälkitauti”? Iso osa näistä on piikkihaittoja ja niiden oirehtimista, koska piikitettyyn tarttuvat kaikki taudit ja erityisesti päässä heittää.

  Koronassa siis virkaintoiset sekä mielenterveydeltään horjahtaneet kansalaiset muodostavat ikiliikkujan, josta ei nähtävästi koskaan tulla pääsemään eroon. Onhan jo normaaliin normaaliin pyrkiminen julistettu melkein rikolliseksi. Jos et ole sairas tai luulosairas tai bakteerikammoinen mielipuoli, olet poikkeustapaus ja vakava uhka psykoterroriin vajonneelle kansakunnalle. Bio-security-valtioprojekti on vaarassa, jos kansa ihan oikeasti toipuu ja tervehtyy ja heittää post-traumaattisen korona-stressinsä mäkeen. Siksipä mediat on taas viritetty valmiuteen ja ylen tärkeä virkamiehistö sekä poliitikkojen lauma saa itselleen huippuarvokasta tekemistä. Vielä on vajaasti piikitettyjä! Kaikki joukot aseisiin ja piikit pystyyn! Vähintään maskit pitää saada takaisin kansan naamoille, kun syksy saa. Rohkeimmat virkaintoiset unelmoivat jopa uusista sulkutiloista. Mikään ei saa olla kansanterveyden tiellä, ei edes katastrofitilaan vajonnut talous.

  Plusääni(19)Miinusääni(1)
 8. Tekstini viruksista ja koronasta (ja pari kolme sivuavista aiheista) löytyvät seuraavista Magneettimedian artikkeleista ja niiden kommenteista. Myös kommenteissa kirjoitan omalla nimelläni.

  1. Näkökulma: Ovatko hallintomme ja THL alun alkaenkin petos? (julk. 29.12.2020)

  2. Näkökulma: Piikkimurha Oy:n toimista (julk. 20.1.2021)

  3. Koronavirusta ei ole olemassa (julk. 8.4.2021)

  4. Amanda Vollmer koronasta: Kuule selvät sanani – se on huijaus (julk. 17.5.2021)

  5. Stefan Lanka: Korona-harhakuva (julk. 1.6.2021)

  6. Näkökulma: Stefan Lanka on kumonnut virusopin lopullisesti (julk. 9.6.2021)

  7. Väite: Viruksia ei ole olemassa! Koronahuijaus yms. huomiot (julk. 12.7.2021)

  8. Lääketiede on massiivinen petos (julk. 30.7.2021)

  9. David Icke luo yleiskatsauksen virukseen, jota ei ole olemassa (julk. 12.8.2021)

  10. Stefan Lankan puhe: Virologiasta on tullut loppu (julk. 23.8.2021)

  11. Haastattelu: Miksi viruspandemia on farssi (julk. 6.9.2021)

  12. Koronan, rokotusten ja testien synkkä tausta ja todellisuus (julk. 10.9.2021)

  13. David Icken herätyshuuto (julk. 29.9.2021)

  14. Kuninkaankäsky (julk. 18.10.2021)

  15. Aforismeja korona-Suomesta (julk. 8.11.2021)

  16. Katsaus maailman nykytilanteeseen – Reiner Füllmich haastattelee Ernst Wolfia (julk. 22.11.2021), tässä lähinnä taustatietoa

  17. Hallituksen käsikirja – Lopullinen ratkaisu (julk. 30.11.2021)

  18. Omikronvariantti – totta vai tarua? (julk. 9.12.2021)

  19. Rokotteiden tarkoitus onkin grafeeni, depopulaatio ja käyttöjärjestelmän asentaminen ihmisiin (julk. 10.1.2022)

  20. Lopunaikojen helvetistä ja selviytymisestä (julk. 7.2.2022)

  21. Pelastajamme ei ole Venäjän presidentti vaan Vapahtajamme Jeesus Kristus (julk. 13.4.2022)

  22. Ukrainan sodan selitys (julk. 5.5.2022)

  23. Tri Andrew Kaufman heittää koko virologian roskakoriin (julk. 9.5.2022)

  24. Seuraavaa viruspandemiahuijausta odotellessa – David Icke (julk. 17.5.2022)

  25. On tärkeää tietää, onko viruksia olemassa vai ei (julk. 2.6.2022)

  26. Milloin eristetty virus on eristetty virus? (julk. 6.6.2022)

  27. Virologit eivät tee lainkaan tieteen sääntöjen edellyttämiä kontrollikokeita (julk. 9.6.2022)

  28. Virologit keksivät ja rakentelevat viruksia petollisen ja naurettavan palapelin avulla (julk. 17.6.2022)

  29. On aika muuttaa sydämen kurssia (julk. 4.7.2022)

  30. Suomi, virus ja pandemia (julk. 13.7.2022)

  Plusääni(11)Miinusääni(3)
 9. Milloinkahan nähdään 1 miljoona+ kansalaista eduskunnan portailla osoittamassa mieltä että nyt tämä riittää ja tunkeutumaan eduskuntaan ja heittämässä nuo pellet ulos. Kukahan olisi sellainen taho jonka tämän järjestäisi ja organisoisi? Ei siinä armeijakaan pysty mitään ei kerkeä estämään.

  Plusääni(13)Miinusääni(2)
  1. Laajoja protesteja nähdään jälleen kaikkialla maailmassa. Vakavin niistä on Sri Lankassa, jossa maan mielipuoli johto pyrki miellyttämään WEF-globalisteja ja kielsi kemialliset lannoitteet. Tämä yhdessä koronan aiheuttaman turistipulan kanssa johti maassa totaaliseen ruokapulaan ja maan valuutan romahtamiseen. Presidentti Gotabaya Rajapaksa on paennut maasta ja kansa on vallannut presidentin palatsin. Maassa ei ole virallista halintoa.

   Vastaavanlaisia prosesseja on käynnissä useissa maissa. Euroopassa laajin protesti on meneillään Hollannissa, jossa maan mielisairas pääministeri ja pahimman laatuinen WEF-nukke Mark Rutte on myös aloittanut lannoitekieltokampanjan. Kampanjan oletetaan johtuvan siitä, että hallitus haluaa edistää WEF:in uudenlaista ruokaohjelmaa, jossa erityisesti lihantuotanto kielletään sekä havittelee maanviljelijöiden maita esimerkiksi etelästä tulevien siirtolaisten asuttamiseen. Maanviljelijä edustaa sellaista itsellistä väestöryhmää, jota Davosin väki vihaa, pelkää ja halveksii yli kaiken. Tässä Leninin tai Stalinin murhaava viha Venäjän kulakeja kohtaan uusiutuu.

   Kuten nähdään, Davosin agenda on saatanallinen ja tähtää yhdessä cv-19 rokotteiden ja sodanlietsonnan kanssa maapallon kattaviin muutoksin ja myllerryksiin. Jokainen WEF:in ohjelmiin osallistunut päättäjä ja vaikuttaja on massamurhaaja ja kaaosagentti joko potentiaalisesti tai käytännössä. Kansa on laajasti aivopesty heidän ilmasto- ym. muutosagendoihinsa eikä siitä ole ainakaan Suomessa itseään suojelevaksi vastapeluriksi.

   Suomi tulee olemaan kokonaan menetetty ja laajoja massakuolemia nähdään kenties sen jälkeen, kun maa ottaa vielä vastaan satojatuhansia elintaso- ja ”ilmasto”-pakolaisia etelästä syventämään kaaosta. Suomi pyrkii viimeiseen asti elättämään pakolaisensa ja kantaväestö jätetään kaiken avun ulkopuolelle (tätä tapahtuu pienessä mittakaavassa jo nyt). Laajat mellakat ja ryöstelyt alkavat sitten, kun myöskään pakolaisten tukemiseen ei ole varaa. Myös rokottamattomat kuolevat nälkään, viluun, puutteeseen tai kommunistien murhaamina. Tietenkin myös Naton provosoima sota Venäjää vastaan voi olla yksi tappaja.

   Tyhmyys ja aloitekyvyttömyys tappaa. Tämän tiesivät jo vanhan ajan suomalaiset, joiden tuli aina varautua kylmiin talviin ja katovuosiin. Tällainen varautumisajattelu on Suomesta kokonaan hävitetty pois. Saatana havaitsi tämän velttouden ja aloitti koulutusohjelmansa Maailman Talousfoorumissa.

   Plusääni(11)Miinusääni(1)
 10. No niin, kuten odotettavissa näinä viimeisinä aikoina on ollut, Magneettimedian omistavat swedenborgilaiset harhaoppiset ja viruksiin uskovat tahot (yhdenkään viruksen ei ole koskaan osoitettu olevan olemassa) ovat tekemässä Jumalan sanasta ja siinä vaikuttavasta Pyhästä Hengestä uudestisyntyneiden kristittyjen ja viruksista totuuden kertovien ihmisten esiintymisen täällä yhä enemmän mahdottomaksi. Täällä pilkataan Jumalan sanaa (Raamattua) ja uskoa siihen. Täällä pilkataan Jumalan Pojan sijaissovitusta, siis käytännössä koko kristinuskoa. Täällä käytetään Jumalan sanaa väärin ja jääräpäisesti vääristellään Jumalan sanaa. Täällä pelotellaan viruksilla vailla ensimmäistäkään todistetta virusten olemassaolosta. Jos kristitty tai virusvalheen paljastava ihminen esiintyy täällä, hän tulee vain ruokkineeksi jumalanpilkkaa tai viruksilla pelottelua. Muutama kuukausi sitten huomautin päätoimittajalle täällä harjoitettavasta pilkasta ja häirinnästä, mutta mikään ei ole muuttunut. Tällaisesta harhaisesta ja valheellisesta paikasta Jumala on esittänyt varoituksia, Gal. 1:6-9; Room. 16:17; 2. Kor. 6:14-18.

  Jos täällä on joku, jota artikkelini ja niissä olevat kommenttini kiinnostavat, niin kehotan häntä ajoissa tallentamaan ne itselleen siltä varalta, että tämä sivusto lakkautetaan tai se muuten poistuu. Lista artikkeleistani on tämän artikkelin kommentissa 15.7.2022 at 9.07. Niitä, niin artikkeleitani kuin niissä olevia kommenttejani, saa vapaasti julkaista muualla.

  Plusääni(4)Miinusääni(7)
  1. Pyytäisin Lauriota hieman luennoimaan ihmisen omasta, luontaisesta vastustuskyvystä;mitä siihen kuuluu;valkosolut,T-solut,miten ne toimii,mitä lisäravinteet auttaa..Meitähän syytetään kulkutautimyönteiseksi,koska ei oteta rokotteita.Todellisuudessahan esim. Kiminkinen on kt-myönteinen,koska hän suosittaa vain 10 mg d-vitamiinia,kun se pitäs olla väh.yks nolla jäläkeen ja kakkonen ykkösen tilalle,eli 200 mg,niin silloin ei mikään virus iske,sano Heikkilä.Itsellä on jäänyt jopa pienet nuhan poikasetkin pois,kun olen alkanut käyttämään lisäravinteita,lähinnä d-vitamiinia,sinkkiä ja magnesiumia(sitraattia).Lisäksi olen huolehtinut säännöllisestä c-vitamiinin saannista marjoja syömällä(lakkoja).

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
 11. Globalistit ja THL ovat aloittelemassa uutta CV-19-kampanjaa. Ensin maskit ja myöhemmin sulkutiloja, koronapasseja ja uusi entistä rajumpi piikkikampanja. Rutinoituneelle tarkkailijalle tämä kaava on selvä. Globalistit eivät koskaan hellitä. Kaikki on nyt suuren yleisön tietoisuuden varassa. Löytyykö vastarintaa? Onko kaksi ja puoli vuotta vedätystä herättänyt lainkaan kansaa? Suomalaisia seuratessa olo on epävarma. En usko, että suomalaiset ovat laajassa mittakaavassa heränneet. Jos huonosti käy ja massiivinen cv-19-kierros menee taas läpi sopivasti rokotehaittojakin peitellen, on syytä vakavasti kysyä onko Suomen kansa puolustamisen ja pelastamisen arvoinen? Globalistit ovat jossain määrin jopa oikeassa siinä, että älykkyydeltään matalat ja arvostelukyvyttömät yksilöt tai väestönosat tulee laajassa mittakaavassa hävittää. Ehkä maailma olisi parempi sen jälkeen, kun cv-19-uskovaiset ovat poissa. Mutta koska myös järkeviä kiusataan, painostetaan ja heidät halutaan tuhota, niin kampanja ei ole kannatettava oikein missään suhteessa.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 12. VAARALLISIA HARHALUULOJA
  Monet planeettamme ihmisistä uskovat auktoriteetteja käyttämättä Jumalan heille antamaa ymmärrystä. Monet korvaavat ymmärryksen sokealla uskolla. Tämä johtuu vuosisatoja vallinneesta kristinuskosta, joka on erottanut lähimmäisenrakkauden eli teot uskosta: ”Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman lain tekoja.” (Room.3: 28). Tämä kohta tulkitaan siten, että Kymmentä Käskyä ei tarvitse noudattaa, vaikka aidon kristityn tuntee siitä, että hän elää Kymmenen Käskyn mukaisesti. Kyseessä on vaarallinen harhaluulo. Toinen vaarallinen harhaluulo on se, että luullaan, että Jeesus antaa hetkessä kaikki synnit anteeksi tai jopa, että Jeesus on antanut koko maailman synnit anteeksi ristinkuolemalla. Tosiasiassa Jeesus antaa synnit anteeksi vähitellen, kun ihminen elää Kymmenen Käskyn mukaisesti välttäen synnin tekemistä. Tällaisia sokeita harhaluuloja on esim. se, että bakteerit ja virukset eivät aiheuta sairauksia. Muista valtamediasta poikkeavia harhaluuloja on uskoa, että kuussa ei ole käyty. Monet muuten vaihtoehtomedioita lukevat myös erehtyvät mainittuihin harhaluuloihin. Nyt kun on menneillään hirvittävä koronahuijaus, jossa vahingoitetaan ihmiskuntaa perusteellisesti, on tärkeää, ettei anneta joidenkin vouhottajien sotkea taistelua koronahuijausta vastaan typerillä virusteorioillaan. Ei kaikki mitä virologit tekevät ole harhaa, vaikka virologialla on myös ongelmia. Joka tapauksessa usko, että virukset eivät aiheuta sairauksia on harhaluulo, johon vaihtoehtomediota lukevien ei tulisi sokeasti uskoa. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(4)Miinusääni(3)
 13. Pidetään foliot poissa päästä hetken ajan ja funtsitaan ilman kiihkoa asiaa.

  Mitä esim. Italiassa tapahtui aikana ennen ensimmäistäkään covid-rokotetta? Eikös tilanne ollut aika kaoottinen ja ainakin jokin sairaus siellä jylläsi?

  Virussairauksia ei kirjoittajan mielestä ole olemassakaan? No itse ainakin jotain flunssia olen vuosittain sairastellut, oli syyllinen virus tai ei. Virussairaus kullostaa omaan korvaan oikealta, jo aikana ennen koronaa.

  Ihan toinen asia onkin sitten tämän covid-sairauden alkuperä. Kovasti on muka tutkitu ja jonkun eläintorin kupeisiin alkulähde paikallistettu. Saanen epäillä torin kupeessa olevaa Wuhanin jenkkijohtoista viruslaboratoriota syylliseksi. Muutenkaan luottoni Big-Pharmaan ei ole korkella – ahneus ja voitto on tärkeintä, ihmiset maksajina on tärkeitä. Muu on sivuseikkaa. Ei siis kannata tappaa, vaan saada ne riippuvaisiksi.

  On muuten sitten sairauksia, joissa ihmiskunta on rokotteilla ja lääkkeillä saanut niskalenkin. Isorokot yms. Mikä onkaan esim lapsikuolleisuus ja ihmisen k.a. ikä nyt vrt. sadan vuoden takaiseen. Ei siellä pelkkää pahaa ole saatu aikaan. Shalomia vaan kaikille!

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Nimimerkki ”Juuso” kysyy ”Mitä esim. Italiassa tapahtui aikana ennen ensimmäistäkään covid-rokotetta?”

   Hyvä kysymys. Siellä Italiassa (ja joka puolella eurooppaa ja myös Wuhanissa) annettiin 2019-2020 ennätysmäärä influenssarokotuksia. Esim. Pohjois-Italian Lombardiassa annettiin ikääntyneille ennätysmäärä kokeellisia aivan uudenlaisia nelivalenttisia influenssarokotteita (samoja ennettiin myös Suomessa) vuoden 2019 joulusta – vuoden 2020 tammikuuhun. Eli ennätykselliset 1.2 miljoonaa annosta yhden maakunnan, nimeltä Lombardia – alueella. Aikamoinen sattuma, että tämä piikityskampanja tapahtui juuri ennen k-pandemian puhkeamista ja niitä valtavia ”tartuntapesäkkeitä” siellä (WHO julisti k-pandemian maaliskuussa 2020)!
   Oheisessa dokkarissa alkuperäiset lähteet Italiankielisten lehtien aineistoihin ko. rokotusaiheesta:
   https://docs.google.com/document/d/17j5nvofjl739pbI_hKcfRrl-5OzOMfP5ue6sA2MSlUU/edit

   Sama nimimerkki esittää myös isorokon voitetuksi rokotteen ansiosta. Mutta näin ei todellisuudessa tapahtunut. Valtaosa isorokkotapauksista puhkesi juuri heihin jotka olivat rokotettuja tätä tautia vastaan. Oikeastaa voisi sanoa, että rokote levitti isorokkoa. Tästä isokorokosta olen kirjoittanut aikoinaan tänne kommentin jonka kopioin tähän alle uudelleen. Isorokkoa ei kannata pitää esimerkkinä rokotteiden toimivuudesta, koska todellisuus tämän asiain suhteen on aivan muuta. Isorokko on tyypillinen esimerkki rokotusten vaaroista ja siitä miten paljon meille syötetään valheita virallisista lähteistä;

   Ei se isorokko-rokote oikeasti poistanut isorokkoa, vaan levitti sitä.

   ISOROKKO

   liittyy aina teolliseen vallankumoukseen. Se vaikutti lähinnä kaupunkilaisiin ja teollisuuskaupunkeihin. Saastuminen oli yleistä, ilma oli saastunut kaikenlaisilla myrkyllisillä kaasuilla ja kemikaaleilla, jotka myös satoivat ihmisten päälle kuin happosade. Epäilemättä kyseessä oli ammattitauti, joka johtui altistumisesta myrkyllisille kemikaaleille, joita käytettiin kaikissa kasvavissa teollisuuslaitoksissa. Sen lisäksi, että kemikaaleja satoi alas kaikista tehtaiden savupiipuista, työläiset tulivat kotiin ties minkä peitossa ja menivät sänkyyn vaimojensa ja lastensa kanssa, jotka kaikki elivät kurjuudessa. Myös lapset joutuivat tehtaissa töihin nuoresta iästä lähtien.

   Edward Jenner (rokotusten isä) teoretisoi tuolloin, että maitotytöt (maitotytöt siis lypsivät lehmiä) eivät sairastuneet isorokkoon, koska he olivat saaneet lehmärokon. Netissä on kuultu teorioita, joiden mukaan se johtui siitä, että he joivat maitoa, mutta kaikki muutkin joivat maitoa, vaikka siihen oli lisätty formaldehydiä, jotta kaupunkilaiset eivät huomaisi hapanta makua, kun se meni pilaantumaan. Todennäköisemmin se johtui siis siitä, että he asuivat maaseudulla, jossa heillä oli raitista ilmaa ja tuoretta ruokaa. Kaupungeissa ja taajamissa ruoka ei ollut niin tuoretta tai halpaa, vaan usein pilaantunutta. Harvalla oli varaa hyvään ruokaan.
   Isorokkohoidot olivat tietenkin myös erittäin haitallisia, ja ihmiset tukahdutettiin myrkyllisiin/emäksisiin kemikaaleihin ” pöpöjen tuhoamiseksi”. Samanlaisia aineita käytettiin myös vuodevaatteisiin lutikoiden tappamiseksi, joiden myös luultiin aiheuttavan rokkotautia.

   Tuo sama Edward Jenner (vapaamuurari) keksi sitten ensimmäisen rokotteen isorokkoa vastaan perustamalla teoriansa Turkista tuotuun variointitekniikkaan ja maitotytön lehmärokkoteoriaan. (Maitotyttö tarina osoittautui myös myytiksi, joten maitotyttöjen sairastumattomuus tarina on pelkkää kuulopuhetta).

   Eleanore McBean huomautti 50-luvulla kirjassaan The Poisoned Needle (Myrkytetty neula), että lehmärokko on itse asiassa naudan ns. syfilis. Jenner siis ruiskutti lehmän syfiliksen aiheuttamista haavoista peräisin olevaa eritettä ihmisiin estääkseen heitä sairastumasta isorokkoon, ja lääkärit – edelleen- uskovat tätä roskaa.

   (Oma kommentti : Lääkärit siis edelleen uskovat, että oire ON taudin syy. Mikä katastrofi – täydellistä osaamattomuutta !)

   ”Isorokko” levisi sitten oikein kunnolla, kun rokotteet alkoivat levittää sitä ja sairastumisluvut nousivat pilviin. Rokotteiden jälkeen kuoli enemmän ihmisiä kuin ennen niitä! Yksi kaikkien aikojen pahimmista isorokkoepidemioista puhkesi Englannissa vuosina 1870-1872 – lähes kaksi vuosikymmentä pakollisten rokotusten käyttöönoton jälkeen. ELI – Vuonna 1871-1872 Englannissa, jossa 98 prosenttia 2-50-vuotiaista oli rokotettu isorokkoa vastaan, koettiin kaikkien aikojen pahin isorokkotapaus, jossa kuoli 45 000 ihmistä. Samaan aikaan Saksassa, jossa rokotusaste oli 96 prosenttia, isorokkoon kuoli yli 125 000 ihmistä.

   Leicesterin kokeilu 1890 -luvulla osoitti, että rokotteet aiheuttivat kuolemantapauksia, kun ihmiset eristivät itsensä (kyllä, koko kaupungin) karanteeniin ja kieltäytyivät pakollisesta rokotteesta. Rokkotapausten ja -kuolemien määrä oli siellä alhaisin koko Englannissa. Samanlainen koe tehtiin Amerikassa, ja tulokset olivat samat.

   Leicesterissä siis kuoli tuon epidemian aikana vain yksi henkilö isorokkoon. Sen sijaan muiden kaupunkien asukkaat (jotka oli rokotettu) kuolivat massoittain. Lääkärit ja lääkeyhtiöt eivät ehkä pidä tästä, mutta totuus on, että paremmat elinolot saivat isorokon häviämään – ei isorokkorokote. On syytä huomauttaa, että Edward Jenner, jota laajalti pidetään isorokkorokotteen keksijänä, kokeili ensimmäistä isorokkorokotusta omaan 10 kuukauden ikäiseen poikaansa. Tämä poika pysyi henkisesti jälkeenjääneenä 21-vuotiaana tapahtuneeseen kuolemaansa asti. Jenner kieltäytyi rokottamasta toista lastaan.

   Isorokkoa ei koskaan ”hävitetty”, jos tarkastelemme sitä oireiden näkökulmasta, vesirokko, apinarokko, mikä tahansa rokko, tuhkarokko, nokkosihottuma ja kaikki ihoon liittyvät kehon puhdistautumis-oireet voidaan luokitella rokoksi, mutta niiden vakavuusaste vaihtelee. Jos sovellamme kolmea sääntöä ja jätämme huomiotta mikrobiteorian, isorokko on ihomyrkytys (mahdollisesti myös väärä diagnoosi), mutta siihen pitäisi sisällyttää myös aliravitsemus, ruoan ja veden myrkkyjen aiheuttama sisäinen myrkytys, ja sitten oli vielä stressi hirvittävistä elinolosuhteista, ja jopa luteetkin olivat osallisina.

   Rokotteet eivät ole pelastaneet ihmiskuntaa eivätkä tule koskaan pelastamaan. Rokotteita ei ole koskaan todistettu todella turvallisiksi. Isorokkoa ei hävitetty rokotteilla, kuten monet väittävät. He sanovat näin pikemminkin auktoriteettiuskossaan kuin historian tai tieteen todellisen ymmärtämisen vuoksi.

   lähde mm.:
   https://northerntracey213875959.wordpress.com/2021/05/14/contagion-fact-checked/

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 14. ROKOTTEET OVAT VAIN BISNES
  Kaikki rokotteet ovat vain lääkevalmistajien tuottoisa bisnes. Ne aiheuttavat vain sairauksia eivätkä estä virustartuntoja. Sairaudet kuten isorokko ovat hävinneet yleisen hygienian parantuessa ei rokotteiden ansiosta. Suomessakin lapsia rokotetaan rokotteilla, jotka aiheuttavat vakavia sairauksia kuten autismia. Koko lääketiede perustuu väärälle periaatteelle eli tautien parantamiselle, kun sen pitäisi perustua tautien ehkäisylle. Ihmisellä on immuunipuolustusjärjestelmä, jota pitäisi vahvistaa, eikä pistää rokotemyrkkyjä kehoon. Immuunipuolustusta voi parantaa esim. syömällä D-vitamiinia ja C-vitamiinia sekä sinkkiä ja magnesiumia. Nyt rokotebisnes on ulotettu koko planeetan väestön vähentämiseen eli koronahuijaukseen. Koronan varjolla ihmisiä kuolee kuin kärpäsiä ja vammautuu pysyvästi. Mutta tästä valtamedia vaikenee. Koronahuijaus on Maailman Talousfoorumin (WEF) ”the Great Reset”, jolla yritetään luoda uusi diktatuuri maailman kansoille ja vähentää väestöä. Viime kädessä se on Siionin Viisaiden maailmanvaltauspyrkimys. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko
  novabethlehem@com

  Plusääni(0)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat