Suonensisäinen C-vitamiini tuhoaa syöpää

Uraauurtava uusi tutkimus C-vitamiinin syöpää tappavista ominaisuuksista on julkaistu vertaisarvioidussa Science Translational Medicine –lehdessä. Kansasin yliopiston tutkijaryhmä on tutkinut suurina annoksina suonensisäisesti annetun C-vitamiinin vaikutuksia koehenkilöihin ja todennut sen tehokkaasti hävittävän syöpäsoluja vahingoittamatta kuitenkaan terveitä soluja.

Tutkimus pohjautuu 1970-luvun edelläkävijän, edesmenneen kemistin Linus Paulingin aiempiin tutkimuksiin Oregonin yliopistolla. Nykyään Pauling tunnustetaan kautta maailman yhdeksi ensimmäisistä C-vitamiinin lääkinnällisten ominaisuuksien tuntijoista. Uudessa tutkimuksessa C-vitamiinia ruiskutettiin suoraan koehenkilöiden munasarjojen soluihin. Kokeet suoritettiin sekä in vitro laboratoriossa että suoraan niin hiiriin kuin 22 hengen ryhmään koehenkilöitä.

BBC Newsin mukaan kokeet osoittivat myönteisiä tuloksia kaikissa kolmessa mallissa C-vitamiinin tuhotessa tehokkaasti munasarjan syöpäsoluja ja välttäen vahingoittamasta terveitä soluja. C-vitamiinihoidon hyötyjä tarkasteltiin myös perinteisen kemoterapian rinnalla, jonka tiedetään tuhoavan kaikkia soluja, niin terveitä kuin pahanlaatuisia, mikä lopulta johtaa potilaan kuolemaan.

Tri Jeanne Drisko, eräs ryhmän tutkijoista, kertoi BBC Newsille tuloksista: ”Potilaat etsivät turvallisia ja edullisia vaihtoehtoja syöpähoitoonsa. Perustutkimusten ja varhaisten kliinisten tulosten pohjalta vaikuttaa siltä, että suonensisäinen C-vitamiini täyttää molemmat vaatimukset.”

Tutkijat myöntävät, että suonensisäisen C-vitamiinin ihmiskokeita ei todennäköisesti jatketa, sillä lääkeyhtiöt eivät voi patentoida vitamiineja. Normaalisti seuraava vaihe tällaisessa tutkimuksessa olisi samojen menetelmien käyttäminen laajassa kliinisessä tutkimuksessa ihmisillä, jotta voitaisiin varmistaa tulosten toistettavuus. Vaikka uusi tutkimus on itsessään hyvin vakuuttava, tarvittaisiin tulosten laajaan hyväksyntään vielä kokeen toistettavuus paljon suuremmalla ihmispotilaiden otannalla.

Tämä ei kenties kuitenkaan koskaan toteudu. Syy siihen on tutkijoiden mukaan se, että laajat tutkimukset vaativat mittavan rahoituksen, joka saadaan yleensä lääketehtailta, jotka ovat kiinnostuneita patentoitavan lääkkeen kehittämisestä. Toisin sanoen lääketehtaat tuskin ovat kiinnostuneita edistämään C-vitamiinin kaltaisten luonnollisten aineiden lääkinnällistä käyttöä, sillä se romuttaisi koko monien miljardien arvoisen perinteisen syöpäteollisuuden.

Tutkimuksen johtaja Qi Chen kertoo: ”Koska C-vitamiinilla ei ole patenttipotentiaalia, sen lääkinnällisten ominaisuuksien tutkiminen ja kehittäminen ei kiinnosta lääketehtaita. Uskomme nyt suonensisäisen C-vitamiinin tulevaisuuden olevan tutkimuslaitosten käsissä, näiden pitäisi tukea ratkaisevasti C-vitamiinin perusteellisissa kliinisissä tutkimuksissa.”

Perinteisen lääketeollisuuden vastaus näihin ja muihin samansuuntaisiin löydöksiin on jo vuosia ollut pelkkää pilkkaa ja halveksuntaa, mikä on tietysti ymmärrettävää. Lääketeollisuus tavoittelee suuria tuottoja ja on vuosikymmeniä suuressa mahdissaan paimentanut tuhansia syöpäpotilaita oman kemoterapian (säteily) kirurgiamyllyn läpi hirvittävin tuloksin. Kaiken aikaa ne ovat välttäneet C-vitamiinin kaltaisia luonnollisia syöväntappajia ja nyt niiden pitäisi perustella toimintansa potilaille, joilta he mieluummin salaisivat kokonaan uudet löydökset.

Heidi Ledford valaisee Nature-lehdelle yleisesti väärinymmärrettyä asiaa: ”Askorbaatti toimii elimistössä eri tavoin annosteltuna normaalisti suun kautta tai suoraan suoneen suurina annoksina ruiskutettuna. Suun kautta nautittu C-vitamiini toimii antioksidanttina suojaten soluja happea sisältävien reaktiivisten yhdisteiden vaurioilta. Suonensisäisesti injektoitu C-vitamiini voi kuitenkin toimia päinvastaisella tavalla edistäen yhden happipitoisen yhdisteen muodostusta: vetyperoksidin. Syöpäsolut ovat erityisen herkkiä tällaisen reaktiivisen happiyhdisteen aiheuttamille vaurioille.”

Lääketeollisuus on siis kaikki nämä vuodet tietoisesti johtanut keskustelua harhaan salaamalla suonensisäisen C-vitamiinin vaikutukset ja tuomalla esiin ainoastaan suun kautta nautitun C-vitamiinin vaikutusten tutkimustuloksia.

Alkuperäinen artikkeli englanniksi Natural News -verkkosivuilla.

1 kommentti

  1. ”Lääketieteen harhaopit syöpäsairaiden hoidoissa”. Salaamalla esim. Suonensisäisesti käytetyn C – vitamiinin vaikutuksen syöpäsoluja tappavana aineena. Tietoista sairaiden pahoinpitelyä olla käyttämättä niitä hoitoja jotka todellaki toimivat. Kaikenlisäksi eivät vahingoita elimistöä niinkuin sädehoidot, sytostaatit ym. kemialliset myrkyt jotka ennemmin tai myöhemmin tappavat käyttäjänsä. Ei lienee voi edes kyseenalaistaa sitä miksi lääkemyrkkyteollisuus toimii epäeettisin keinoin ja vain oman etunsa vuoksi maksimoimalla tuottonsa syöpäsairaiden mittaamattomilla kärsimyksillä ja liian luottavaisina potilaina sairauden hoitoon, joka on suoranaista itseironiaa ja vailla mitään todellista tieteellistä pohjaa saatikka mitään mikä viittaisi jollakin tavalla edes ”lääketieteellisesti” eettiseen toimintaan ihmisten hyväksi.

    Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat