Suonensisäinen C-vitamiini yritetään kieltää

Silloin tietää tekevänsä terveyden eteen jotain oikein, kun Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkevirasto FDA yrittää kieltää sen. Suonensisäinen C-vitamiini on niin tehokas lääke, että se parantaa kymmeniä sairauksia ilman sivuoireita ja tehoaa jopa syöpään.

C-vitamiinin teho antioksidanttina ja vapaiden radikaalien tuhoajana on laajalti tunnettu, mutta sen lisäksi sillä on myös tärkeä rooli aineenvaihdunnassa ja entsyymireaktioissa, kuten hermosolujen välittäjäaine noradrenaliinin synteesissä ja kollageeniproteiinin ja sapen muodostumisessa. C-vitamiinin puutosta pidetään osasyynä keripukkiin, sydäntauteihin, kaihiin, astmakohtauksiin ja diabeteksen oireiluun.

C-vitamiini suurina annoksina on tehokasta

C-vitamiini on lisäravinteena tehokas suoja infektioita vastaan ja lisää kehon immuniteettia useimpia sairauksia vastaan. Päivittäisen saantisuosituksen (RDA) ylittävillä annostuksilla on huomattu pitkäaikaisessa käytössä olevan huomattavia terveyttä kohentavia vaikutuksia, kuten vähentynyt riski sairastua syöpään, sydän- ja verisuonitauteihin ja kaihiin sekä alentunut verenpaine, tasapainoisempi HDL/LDL-kolesteroli ja pienempi sydäntautien kuolleisuus.

Ensimmäinen reilusti C-vitamiinia hoitokeinona käyttänyt lääkäri oli Frederick Klenner 40-luvulla, joka hoiti menestyksekkäästi sikotautia, tuhka- ja vesirokkoa, jäykkäkouristusta ja poliota huimilla C-vitamiiniannoksilla yli 40 vuoden ajan. Monet suonensisäistä C-vitamiinia käyttävät vannovat sen olevan tehokkaampi kuin mikään ikinä keksitty rokote.

C-vitamiini on turvallinen myös suurina annoksina, sillä se on vesiliukoinen eikä kerry elimistöön, ja sen sivuvaikutukset ovat käytännössä olemattomat, toisin kuin reseptilääkkeillä. Kuinka paljon on sitten riittävän paljon? Tohtori Klenner käytti yleensä 350 – 700 mg painokiloa kohden päivittäin, joten annokset saattoivat olla jopa 300 g päivässä. Hän sanoi: ”Jos haluaa tuloksia, pitää käyttää runsaasti askorbiinihappoa.”

C-vitamiini pystyy neutralisoimaan useita myrkkyjä ja vahvistaa vastustuskykyä sekä tehostaa immuunivastetta sieni- ja bakteeri-infektioita vastaan. American Heart Journalissa julkaistun tutkimuksen mukaan veriplasman c-vitamiinipitoisuus suojasi sydänkohtauksen riskiltä suhteellisesti noin 9 % jokaista 20 µmol/l kohden. Suonensisäinen C-vitamiini ja kelaatiohoito (raskasmetallien poisto) voivat auttaa useissa vaivoissa:

 • korkea verenpaine, migreeni
 • astma, heinänuha, poskiontelotulehdus ja ylähengitysteiden tulehdukset
 • krooninen väsymys, masennus
 • herpes, hepatiitti
 • aliravitsemus, korkea kolesteroli
 • äkilliset kivut ja vammat, fibromyalgia
 • Parkinsonin tauti, lihaskouristukset
 • solujen vanhenemisen hidastaminen ja kehon puhdistus (myös raskametallit)

C-vitamiini tuhoaa syöpää

Jo 70-luvulta lähtien on ollut tiedossa C-vitamiinin tehonneen syöpään, kun Linus Pauling ja Ewan Cameron julkaisivat tutkimuksensa 100 syöpäpotilaan terminaalivaiheen hoidosta suonensisäisellä ja suun kautta nautitulla C-vitamiinilla. Näin hoidetut potilaat elivät keskimäärin 300 vuorokautta pidempään kuin vastaavan taudinkuvan omaavat verrokkipotilaat ja 22 % heistä eli yli yhden vuoden, kun verrokkipotilaista vain 0,4 % eli yli vuoden.

Tuloksista innostuneena Kansallinen Syöpäinstituutti NCI vakuutettiin tekemään valvottu koe, mutta tulokset eivät vastanneet heidän alkuperäistä tutkimustaan, sillä NCI käytti kokeessaan pelkkää suun kautta nautittua C-vitamiinia. Ihmiskeho säätelee vitamiinien imeytymistä tarkasti, eikä suonensisäisen annostelun lukemiin päästä millään suun kautta nautittuna. Esimerkiksi 10 g C-vitamiinia suonensisäisesti nostaa veren C-vitamiinipitoisuuden 25-kertaiseksi verrattuna suun kautta otettuun vastaavaan määrään. Suuremmilla annostuksilla voidaan päästä jopa 70-kertaisiin pitoisuuksiin. Kuitenkin tätä NCI:n tekemää tutkimusta siteerataan ahkerasti, sillä muita vastaavia riippumattomia laajoja kokeita ei ole tehty.

Onneksi Paulingin jälkeen Hugh Riordan on jatkanut vastaavia hoitoja klinikallaan Wichitassa ja on saanut Kansallisen terveysinstituutin  tohtori Mark Levinen innostumaan C-vitamiinin syöpää tappavista mekanismeista. Hänen ryhmänsä keksi, miten C-vitamiini vuorovaikuttaa solujen ulkopuolisessa nesteessä raudan ja muiden metallien kanssa muodostaen vetyperoksidia, jolla on tärkeä rooli immuunijärjestelmän toiminnan kannalta. Korkeina pitoisuuksina se myös hyökkää poikkeavien solujen DNA:n ja mitokondrion kimppuun ja tappaa ne pysäyttämällä niiden energian tuotannon. Mikä parasta, se ei vahingoita terveitä soluja.

FDA haluaa kieltää suonensisäisen C-vitamiinin

Yhdysvaltojen lääkevirasto on kieltänyt pieniä apteekkeja valmistamasta tai myymästä C-vitamiinia suonensisäiseen käyttöön. Tämän lisäksi FDA yrittää saada saman kiellon alaisuuteen suonensisäisen magnesiumkloridin ja koko B-vitamiiniryhmän sisältävän B100-vitamiinikompleksin, joita yleisesti käytetään ’Myersin cocktailin’ tekemiseen, jolla hoidetaan lukuisia sairauksia, kuten AIDS, hepatiitti, mononukleoosi, influenssa ja krooninen väsymys.

On kovin ikävää, että suuria tuottoja jahtaavassa yhteiskunnassa suojellaan kalliita lääketehtaiden myrkkycocktaileja samalla, kun halpoja ja hyviä lääkkeitä yritetään kieltää ja julistetaan ne myrkyiksi, vaikka niillä ei ole sivuvaikutuksia ja ne ovat tehokkaampia kuin lääkefirmojen tuotokset.

 

Alkuperäinen artikkeli: http://preventdisease.com/news/12/041912_IV-Vitamin-C-A-Powerful-Healing-Tool-The-FDA-Wants-Banned.shtml

41 kommenttia

 1. Deanna Spingola totesi FDA:n olevan talmudistinen ja selvästi illuminaattien väestön vähentämiseeen suunniteltu elin (eli murhaamiseen).

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Uudessa Seelannissa mies joutui kuolemankieliin H1N1-viruksen lyömänä. Elämää ylläpitävät laitteet pitivät häntä hengissä ja lääkärit uhkasivat vetää töpselit irti kahden päivän päästä. Sukulaiset vaativat suonensisäistä C-vitamiinia, johon lääkärit erittäin vastahakoisesti suostuivat. Vaikka C-vitamiini toi suuren avun, sen annosta jatkossa kieltäydyttiin. Perhe joutui hankkimaan asianajajan C-vitamiinihoidon saamiseksi. Lopulta mies parantui varmalta kuolemalta C-vitamiinin ansiosta. Tapauksesta on tehty pitkä dokumenttifilmi ja kooste löytyy YouTubesta: ”Vitamin C cures H1N1 – New Zealand Man on Life Support”.
  Tämä on jälleen yksi selvä esimerkki siitä, että lääketehtaat ovat halpoja luonnonaineita vastaan ja vain patentoidut kalliit myrkyt ovat hyväksyttäviä. Ihmisen hengellä ei ole mitään merkitystä näille roistoille…

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Ei kyse ole mieltymyksistä.

     Minä tein pari simppeliä googlausta tapauksen otsikolla, ja löysin pelkkiä YouTube-videoita ja sekalaisia ’vaihtoehtosivustoja’. Olisin odottanut, että jokin uutissivusto tai muu ei-pelkästään-yhden-asian-sivusto olisi maininnut asiasta, mutta ei. Sen takia kysyin, kun tapaus vaikutti sen verran erikoiselta, että jos se on todella edes jotenkin tuon tapaisesti tapahtunut, niin olisi siitä tavallisillakin uutissivustoilla mainittu.

     Plusääni(0)Miinusääni(1)
     1. Tässä Kala-Emelille linkki dokumentista:

      http://www.3news.co.nz/Living-Proof/tabid/371/articleID/171328/Default.aspx

      Kun katsot sitä, huomaat että se on televisiosta 60-Minutes ohjelmasta. Esittäjänä on virallinen ”3News.co.nz”. Ohjelma on ollut siis koko Uuden Seelannin väestön nähtävänä. On muuten aikamoinen häpeä lääkäreille ja lääketieteelle. Lääkärien kun pitäisi toimia ihmishenkiä pelastaen eikä hengenlähtöä edesauttaen. Jos sukulaiset asianajajan avulla eivät olisi puuttuneet asiaan vaatien suonensisäistä C-vitamiinia, mies olisi kuollut lääkärien käsiin.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
     2. Leikit urpoa etkä ymmärrä muka, että uutissivustot ovat juutalaismafian hallussa. Sama omistus kuin myrkkyfrmoilla (Big Pharma). Valtamafia jyrää ja koska siksi on kyse vaihtoehdosta, on kaikki jäänyt todella vaihtoehtosivujenvaraan. Jotka eivät siis kelpaa, koska vaihtoehtoja ei nyt vain kelpuuteta

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Mitä siitäkin tulisi, jos diagnoosit ja hoidon valinnat tekisi potilas tai tämän omaiset lääkärin sijasta? Ensin vaadittaisiin kaiken maailman Internetistä löydetyt uskomushoidot käyttöön ja sitten kun ne eivät toimisikaan, lääkäri ja sairaala haastettaisiin joka tapauksessa oikeuteen hoitovirheistä…

   Lääkäri on asiantuntija. C-vitamiini ei ole kaikkeen tehoava ihmelääke, kuten ei ole vetyperoksidi, graviola-hedelmä, savi, inkivääri, rukoilu tai mikään muukaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. ”Mitä siitäkin tulisi, jos diagnoosit ja hoidon valinnat tekisi potilas tai tämän omaiset lääkärin sijasta?”

    Siinä saattaisi silloin tällöin käydä niin, että joku välillä ihan oikeasti _parantuisi_ jostain sairaudesta, sen sijaan että hoidetaan pelkkiä oireita. Mutta sepä ei nykyiselle sairausteollisuudelle käy. Terve ihminen on huonoa bisnestä.

    ”Lääkäri on asiantuntija. C-vitamiini ei ole kaikkeen tehoava ihmelääke, kuten ei ole vetyperoksidi, graviola-hedelmä, savi, inkivääri, rukoilu tai mikään muukaan.”

    Näin juuri. Miksi sitten esim. kolesterolilääkkeitä tuputetaan käytännössä kaikille? Nehän ne tuntuu varsinaisia ihmelääkkeitä olevan, kun niitä usein ihan varmuuden vuoksi määrätään.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Tällä skepolla alkaa mielikuvitus loppua, eikö tällä hörhöllä ole muuta tekemistä kun räkyttää kaikkea vastaan mitä Magneetissa kirjoitetaan. Vai onko alkanut statiinit ja masennuslääkkeet kiristämään pipoa ? Miksi yleensä täällä levittelet noita idioottimaisia kommenttejasi, vai loppuuko muuten THL:n sponsorieurot ?

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
     1. Suonensisäinen C – vitamiini yritetään kieltää. Mielenkiintoista luettavaa, siitä miten lääkemyrkkybisnes yrittää kaikin voimin kieltää ihmisten terveydenhoidon sairausbisneksillään ja terveyttä edistämättömillä ja kaikenmaailman myrkyllisillä aineilla varustetuilla pillerimömmöillään, jotka sisältävät esim: rautaoksidia pintakäsittelyaineena ym. joita ei niissä todellakaan tarvita muussa mielessä kuin ihmisten vahingoittamiseksi. Esim: Apteekissa myytävä kaliumkin sisältää syöpää aiheuttavaa pintakäsittelyainetta jne. Kannattaa ottaa selvää myös pintakäsittelyaineista joita pilleri kuin pilleri valitettavasti sisältää.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
    2. Kuka vastaa kaikista vahingoista jotka aiheutuivat sikapiikistä ja muista rokotteista ? Rokoteyhtiöt, THL vai Hesari ? Skepot eivät ole mistään muusta huolissaan kuin omista pikku lahjuksista joita lääkeyhtiöt heille jakelee. Tuollaiset hörhöt pitäisi putkaan laittaa.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Tuossa vähän Klenneriin liittyvää:

  http://www.orthomed.com/klenner.htm

  http://www.doctoryourself.com/klennerbio.html

  Klenner FR. Massive doses of vitamin C and the virus diseases. South Med J. 1951 Apr;113(4):101-7. PMID: 14855098
  http://www.seanet.com/~alexs/ascorbate/195x/klenner-fr-southern_med_surg-1951-v103-n4-p101.htm

  Klenner FR. The use of vitamin C as an antibiotic. Journal of Applied Nutrition, 1953. 6:274-278.
  http://www.seanet.com/~alexs/ascorbate/195x/klenner-fr-j_appl_nutr-1953-v6-p274.htm

  Magneettimedian artikkelissa todetaan: ”Ihmiskeho säätelee vitamiinien imeytymistä tarkasti, eikä suonensisäisen annostelun lukemiin päästä millään suun kautta nautittuna.”

  Liposomi C-vitamiini näyttää olevan tehokkaampaa:
  http://www.naturalnews.com/034591_vitamin_C_mega-dose_healing.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Kukaan ei kuvittelekaan että vastaisit jotain muuta. Olet valehtelijoitten lakeija ja valehtelet tälläkin saitilla sen minkä ehdit. Säälittävä hörhö.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. sssssssssss onko se jotenkin sinulta pois, jos ihmiset käyttävät vaihtoehtoisia hoitomuotoja?
  Mikä siinä on niin pahaa, ettei voida käyttää esim. c-vitamiini ruiskeita, kun ns. oikeat lääkkeet eivät tehoa.

  Jos sattuisin sairatumaan syöpään, niin ilman muuta kokeilisin luonnon lääkintää muun lääkinnän ohella.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Vaihtoehtoisissa hoidoissa on ongelmana se, että niitä usein suositellaan
   hoidoiksi vaarallisiin sairauksiin, joihin on tehoavaa hoitoa olemassa.
   Samaan hengenvetoon haukutaan virallisia hoitosuosituksia, jotka perustuvat tutkittuun tietoon.

   Ei ole pois ainakaan minulta, jos esim. parantumatonta syöpää sairastava
   kokeilee poppakonsteja, mutta hyvä kysymys on, onko oikein rahastaa kyseisessä tilassa olevia ja antaa perusteetonta toivoa.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. Näillä sivuilla todellakin rohkaistaan ihmisiä hoitamaan vakavia sairauksia vaihtoehtoisilla hoidoilla
    lääkärinhoidon sijaan, ei rinnalla.

    Esimerkiksi ruokasoodajutussa altistetaan potilas hengenvaaralle, jos 1-tyypin diabeetikko päättää kokeilla ruokasoodaa ja jättää insuliinit ottamatta.

    P.S. minäkään en ole lääkeyhtiöiltä tai muilta tahoilta näistä kirjoituksista rahaa saanut, eikä ammattini liity
    terveydenhoitoalaan.
    Haluan puolustaa tiedettä ja tervettä järkeä ja sitä kautta parempaa maailmaa.

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
    1. Moni uskomushoitoja tekevä uskoo vilpittömästi asiaansa.
     Mutta jos vakavaa sairautta hoidetaan lääketieteen sijaan uskomushoidoilla,
     lopputuloksen kannalta on yksi ja sama miten hyvässä uskossa se on tehty.

     Uskomushoitoja levitetään kyllä bisnesmielessä, järjestetään hinnakkaita kursseja, myydään kirjoja jne.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Saahan sitä syytää rahansa uskomushoitoihin jos siltä tuntuu. Siitä vaan, kunhan vaarantaa vain oman henkilökohtaisen terveytensä eikä muiden ihmisten terveyttä. Se tosin harmittaa, että yhteiskunnan kustannuksella joskus joudutaan korjailemaan vahinkoja.

   Et kuitenkaan kieltäytyisi lääketieteen suosittelemista syöpähoidoista? Mukava kuulla. Jos sitten parantuisit tästä kuvitellusta syövästä, toivottavasti kertoisit sitten oikein mikä auttoi etkä mainostaisi pakurikäävän tai graviolahedelmän parantaneen sinut.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Viralliset syöpähoidot altistavat potilaan hengenvaaralle. Erilaiset myrkyt ja säteily aiheuttavat tunnetusti syöpää. Kuinka on mahdollista, että virallinen syöpähoito käyttää sytostaattimyrkkyjä ja säteilyä hoitoon eli aineita, jotka itsessään aiheuttavat syöpää?
  Mitä tulee Uudessa Seelannissa suonensisäisellä C-vitamiinilla sikainfluenssasta parantuneseen mieheen, kun katsoo TV:ssä näytettyä ohjelmaa tarkemmin, siinä ilmenee, että miehellä todettiin myös leukemia. Kun mies parantui H1N1-viruksesta, myös leukemian todettiin hävinneen. Onko suonensisäinen C-vitamiini todella uskomushoitoa? Te virallisen lääketieteen kannattajat: uskotteko tosiaan, että potilas olisi parantunut viruksesta vain antibiooteilla ja samalla verisyövästä, jos miehen suoniin olisi lisäksi pumpattu sytostaatteja?? Lääkärit eivät edes ajatelleet leukemian hoitoa, vaan halusivat poistaa miehen elämää ylläpitävästä laitteesta. He menettivät uskon omiin vitallisiin hoitoihinsa…

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 7. Kiitos toimitukselle, että jaksaa pitää aihetta yllä.

  Älkää välittäkö noista maksetuista kommentaattoreista, joita ärsyttää että ihmiset saavat suomen kielellä muutakin kuin ”virallista tietoa” ja alkavat itse ajatella asioista. Englannin taitoisille nettiä käyttävälle tietoa on saatavilla muutenkin.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Eiköhän kuitenkin talidomidin salliminen ensin ja yleensä sen tekeminen ollut talmudistista rikollisuutta ihmiskuntaa vastaan. Saksalaisiinhan senkin lääkkeen tuhovaikutus muuten eniten kohdistui. Niin kuin tuollaista muka ei huomattaisi etukäteen. Pakkohans e sitten on kieltää pitkin hampain tai salaa nauraen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Kenen toimeksiannosta? Entiset natsithan juuri kiristettiin vaikka mihin duuneihin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Kiistaton näyttö omistuksista tms. puuttuu. Sinun sanasi ei edes yritä esittää mitään tähän suuntaan. Esiinnyt joitakin aivottomia lukijoita varten.

    Varmasti sitäpaitsi on ollut kova tarve yrittää puhua juuri natseista aina kaiken pahan yhteydessä. Juttu vain on niin, että 2. maailmansodan jälkeen ei natseilla tai natsismilla ole ollut maailmassa mitään merkitystä. aivan muut asiat määräävät. Yrität siis muuttaa mustan valkoiseksi tai väittää, että aurinko ei nouse. 30-luvun kaappauksista olisi hyvä saada näyttöä. Valheita on paljon liikkeellä ja valheidenkin perusteellla kaapattu ”takaisin” asioita.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Johtihan entinen natsi myös Bundeskriminalamtia ja järjesteli lentokonekaappauksia palestiinalaisten kanssa. Jotka siis olivatkin Mossadin juttuja kaikki, kuten myös PFLP ja Musta syyskuu. Ne toimivat Israelin eduksi ja kontrollissa.

    Natseissa oli soluttautujansa (esim Gehlen oli petturi), mutta yhteistoimintakin sujui vakaumuksellisten natsien kanssa, koska natsithan eivät oikeasti olleet rikollisia ja koska yksittäiset ihmiset vedettiin mukaan uusiin kuvioihin. Ammattimiehiä.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Tyypillistä juutalaispropagandaa. 50 vuotta vanhaa asiaa käsitellään isoin otsikoin , mutta juutalaisten lääkeyhtiöiden viimeaikaisista murhista ei puhuta mitään ja kaikki narkolepsiat, keskenmenot ym. kielletään virallisesti.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Olen sitäpaitsi ymmärtänyt, että juutalainen raha pyörittää Saksan bisneksiä ja poliittinen valta määrää kaikesta mm.rapparien kautta. Mutta koska kukaan ei tajua mitään, voidaan syytellä muita talidomidistakin. Todellisuudessa maailma on ollut juutalainen NWO jo II msodan jälkeen.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 12. Oikein pelottaa kun lukee näitä hörhölehden vakionaamojen kommenteja. Onko Suomessa oikeasti ihmisiä ketkä ovat näin sekaisin?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Niin, skepoporukka esintyy täällä kaikennäkösillä salanimillä, se on taas tyypillistä heidän toimintaa. Samat hörhöt kirjoittelee kymmenille foorumeille eri nimillä ja samalla agendalla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. ”Tutkimus: C-vitamiiniruiskeet saattavat auttaa syöpää vastaan
  Julkaistu: 10.2.2014 5:42

  Ruiskeena annettu c-vitamiini näyttäisi tehostavan kemoterapian vaikutusta muun muassa munasarjasyövän hoidossa.
  Tuore amerikkalaistutkimus näyttäisi vahvistavan c-vitamiinin roolia syövän hoidossa.

  C-vitamiinin vaikutuksista syöpään on kiistelty runsaasti viime vuosikymmeninä. Kliinisissä testeissä suun kautta nautitun c-vitamiinin ei ole todettu vaikuttavan syöpään. Joissakin tutkimuksissa on todettu c-vitamiinilisien jopa estävän syöpähoitojen tehoamista.

  Science Translational Medicine -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan kuitenkin ruiskeena annettu, korkeatehoinen c-vitamiini näyttäisi tehostavan kemoterapian vaikutusta tuhoten syöpäsoluja, mutta säästäen normaalit solut.

  C-vitamiinin vaikutusta tutkittiin sekä laboratoriokokein, hiirillä että vapaaehtoisilla potilailla, joilla oli pitkälle edennyt munasarjasyöpä. Osa syöpään sairastuneista kertoi saaneensa vähemmän sivuvaikutuksia kemoterapiasta, kun hoitoon oli yhdistetty c-vitamiiniruiskeita.

  Kansasin yliopiston tutkijat toteavat, että heidän tutkimustuloksensa vaatisi vielä laajempia kliinisiä tutkimuksia tulosten varmistamiseksi.

  Asiasta kertoi myös BBC.

  Tarja Kuittinen ”
  http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-1288651900327.html

  Laitoin kommentin aamulla ”Johan legendaarisessa Magneeettimediassa oli aikaa sitten tästä artikkeli.”
  Arvatkaa vaan julkaistiinko ? 😉

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat