Sutherland ja Soros kampanjoivat jälleen laittoman siirtolaisuuden puolesta

Juutalainen talousrikollinen George Soros sekä Goldman Sachs- ja YK-taustainen Peter Sutherland vaativat jälleen Euroopan väestön vaihtamista siirtolaisiin.

Kansainvälisen siirtolaisuusjärjestö IOM:n tapahtumassa tässä kuussa puhunut Sutherland valitteli ”ulkomaalaisvastaisen populismin” nousua Euroopassa. Sutherlandin mukaan nationalismi on ”haaste” sekä EU:n että YK:n arvoille.

Sutherland painotti, että jokaisella EU-maalla on ”vastuu” ottaa vastaan huomattavia määriä arabi- ja afrikkalaistaustaisia onnenonkijoita.

Sutherlandin mukaan Euroopassa toimivien yritysten tulisi olla aktiivisempia väestönvaihtopolitiikan esitaistelijoita; firmojen tulisi haalia jatkuvasti lisää ei-eurooppalaista työvoimaa, jotta mantereestamme tulisi monikulttuurisempi.

Sutherlandin puhe on saanut paljon huomiota juuri siksi, että hän myöntää selkein sanoin, ettei väestönvaihtopolitiikassa ole lopulta kyse sotaa pakenevista ”turvapaikanhakijoista”. Sutherland vaatii Eurooppaan nyt myös mahdollisimman paljon puhtaasti elintaso- ja työsyistä saapuvaa väkeä siksi, että monikulttuurisuus yksinkertaisesti on eliitille itseisarvo.

Sutherland totesi jo vuonna 2012, että eurooppalaisen maahanmuuttopolitiikan tavoitteena on oltava valkoisten yhteiskuntien ”väestöllisen yhtenäisyyden” tuhoaminen.

Toisin sanoen kyse ei ole sotaa pakenevien turvallisuudesta tai edes halvasta työvoimasta, vaan siitä, että valkoinen Eurooppa on tuhottava geneettisesti.

Velkaa, monikulttuurisuutta ja liittovaltiota ei voi erottaa toisistaan

Sutherlandin tavoin suursijoittaja George Soros on tuttu kaikille maahanmuuttopolitiikan seuraajille.

Kesäkuisessa vetoomuksessaan Euroopan parlamentille Soros vaati, että Euroopan on rahoitettava elintasopakolaisten synnyttämät kustannukset velkaantumalla yksityisille pankeille sekä kiristämällä verotusta.

Tuoreessa Foreign Policylle kirjoittamassa artikkelissaan Soros julistaa, että nationalismin nousua kuvastavan Brexitin vuoksi monikulttuurisuuden puolesta on taisteltava nyt verisemmin kuin koskaan aiemmin.

Soros kutsuu nykyistä tilannetta ”Euroopan viimeiseksi tilaisuudeksi pakolaispolitiikan korjaamisen kannalta”.

Soros.
Soros.

Pakolaispolitiikan ”korjaamisella” Soros ei tietenkään tarkoita rajojen sulkemista vaan valtionvelan paisuttamista ja uusien siirtolaisten haalimista:

”Raja-aitojen rakentaminen heikentää Euroopan unionia, tuhoaa Euroopan talouden kasvuedellytykset ja polkee kansainvälisiä ihmisoikeuksia.

Miten pakolaispulma tulisi ratkaista? On päätettävä, että EU ottaa Lähi-idästä vastaan vähintään 300 000 pakolaista joka vuosi.

Soros on laatinut seitsemänkohtaisen ohjelman, jonka hän väittää ratkaisevan kaikki Eurooppaa jäytävät ongelmat:

  1. EU:n ja muiden maiden on otettava huomattavasti nykyistä enemmän pakolaisia ja käytettävä huomattavasti nykyistä enemmän resursseja näiden ”turvallisuuden” takaamiseksi.
  2. EU:n on tehtävä rajoista tunkeutujien kannalta turvallisia, koska nyt pakolaiset pelästyvät nähdessään kaoottisia valokuvia raja-alueilta.
  3. EU:n on kehitettävä ”uusia rahoitustyökaluja” Sorosin vaatiman politiikan tueksi. Toisin sanoen eurooppalaisten on velkaannuttava entistä nopeampaa.
  4. Liittovaltiokehitystä on edistettävä luomalla yhteiset standardit esimerkiksi rajoille, turvapaikkakäytäntöihin sekä siirtolaisten asuttamiseen.
  5. Euroopan on rakennettava tehokas ”taakanjakojärjestelmä”. Toisin sanoen väestöltään suhteellisen valkoisista maista on tehtävä yhtä monikulttuurisia kuin Malmön ja Lontoon kaltaisista kansojen sulatusuuneista. ”Monikulttuurisuus” on levitettävä tasaisesti kaikkialle.
  6. EU:n on lahjoitettava nykyistä huomattavasti enemmän rahaa myös Euroopan ulkopuolisille maille, jotka suostuvat asuttamaan turvapaikanhakijoita. Toisin sanoen eurooppalaisten veronmaksajien on kiristettävä vyötään lisää.
  7. Euroopan on taisteltava väestön ikääntymistä vastaan maahanmuuton avulla – ei esimerkiksi tukemalla valkoisia lapsiperheitä.

Soros lopettaa kylmäävän artikkelinsa julistamalla, että poliittisen muutoksen on oltava kokonaisvaltainen.

Velka, monikulttuurisuus ja liittovaltio ovat toisistaan erottamattomia projekteja, jotka ovat tehokkaimmillaan silloin, kun niitä käytetään yhtä aikaa eurooppalaisten alistamiseen.

 

Lue myös: Tietopaketti Suomen pakolaiskriisistä aloittelijoille

2 kommenttia

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat