Suvaitsevainen Eurooppa tekee kuolemaa

Brysseliläisen hotellin Grand Placen marokkolaissyntyisen vastaanottovirkailijan Alin sekä joidenkin EU-poliitikkojen ja –asiantuntijoiden antama kuvaus Euroopan ja Belgian tilanteesta on järkyttävä: Suvaitsevainen Eurooppa tekee kuolemaa.

Kertomus alkaa brysseliläisen hotellin Grand Placen (Grote Markt) vastaanottovirkailijasta, marokkolaissyntyisestä Alista, jolla on Belgian passi. Huonepalvelu tapahtuu arabiaksi. Ali on eräs näistä maahan ”integroituneista”.

Ali ei hulluna juopottele vaikka juo, hän pitää tytöistä ja sikareista ja yökerhoista sekä vihaa Molenbeekin jengejä, Euroopan gheton tärkeimpiä terroristeja, jonne hänellä olisi vain kymmenen minuutin kävelymatka.

”Pelkää heitä, enemmin tai myöhemmin he tavoittavat minut”, Ali kertoo hiljaa: ”Enkä minä voi mennä minnekään”.

”Ja sitten he tulevat meille, he Molenbeekista. Lyövät minua maksaan, koska olen myynyt alkoholia ja todella juonut. Ja minun naapuriani, kampaajaa he puristavat silmistä, niin kuin ovat jo uhanneet. Hän on palvellut yhtäläisesti miehiä ja naisia.

Ja minne me voimme mennä hänen kanssaan? Belgialaisille alkuperäisväestölle me olemme aina vieraita.

Meidän täytyisi tehdä parannus ja palata heidän luo, jotta päitä ei katkaista. Ja niin se menee kaikkien ’integroitujen muslimien’ kanssa, joista Euroopan Unioni on niin ylpeä.

Kyyninen arvio: sisällissodassa pitää aina siirtyä vahvan puolelle. Kuka on vahva? Henkilö, joka ei pelkää kuolla: Wahhabilaiset fanaatikot”.

Kuuluisa hotelli Brysselissä.
Kuuluisa hotelli Brysselissä.

Bryssel on terroristien paratiisi

Marokkolaissyntyinen Ali kertoo, että Bryssel on aina ollut terroristien paratiisi:

”Ja on aina ollut. 1960-luvulta lähtien. Täällä oli punainen prikaati, Irlannin tasavallan armeijan militantteja, kurdisissejä ja de Gaullen vastustajia. ”

”Aivan rautatieaseman luona voit ostaa minkä tahansa aseen. Riittää tietää vain oikeat ketterät kaverit. Väärennettyihin passeihin on erikoistettu Brysselissä.”

Pariisin ja Brysselin terroristihyökkäysten jälkeen Ranskan ja Belgian raja ei ole edelleenkään hallinnassa.

”Junissa vain tarkistetaan matkaliput. Jopa valtateillä kaikki on vain kaunista. Jos et aja ylinopeutta, olet kunnon kansalainen, vaikka mukanasi olisi pari kranaatinheitintä Brysselin keskuspuistoa varten.”

Ja miksi Belgia? Tämä pieni keinotekoinen valtio on monarkia, johon on väkivaltaisesti puristettu kaksi vihaavaa kansaa yhteen – ranskankieliset vallonialaiset ja flaamit. Maa on ollut sekaisin puoli vuosisataa. Pelkästään Brysselissä on 19 kuntaa ja 6 poliisiasemaa. Jos siirryt alueelta toiselle, niin sinä välittömästi putoa paikallisten viranomaisten näkökentältä.

”Euroopassa muslimit jatkuvasti valittavat. He eivät koskaan itse ole syyllisiä. He eivät koskaan ole vastuullisia tilanteesta. Jopa hyökkäyksistä he sanovat, että terroristeja on syrjitty: he putosivat yhteiskunnan ulkopuolelle jo nuoruudessa. Blah-blah-blah.”

”Meidän vankiloissamme 40 %:lla vangeista ei ole Belgian passia. Mitä he tekevät? He radikalisoivat paikallisia vankeja. Et voi kuitenkaan lähettää heitä kotimaahansa. Olemme feministinen heikko yhteiskunta, jossa on uhrin kultti ja itseruoskinta.”

Kymmenen vuoden aikana Belgian väestö on kasvanut kymmenestä yhteentoista miljoonaan ihmistä. Miljoonalla näitä maahanmuuttajia. Ja älä kerro minulle maltillisten muslimien näkemyksistä. Heidän johtajat aina hyväksyvät sharia-lain!

Islamilaisen puolueen jäsen Lhoucine Aït Jeddig, Molenbeekin pormestarin neuvonantaja uskoo kuitenkin, että muslimien radikalisoituminen Belgiassa olisi Saudi-Arabiasta ja Qatarista tulleiden imaamien syytä. Hänen tiedetään äänestäneen Sharia-lain puolesta Belgiassa.

Ali kertoo: “Meillä on kuitenkin suuri moskeija Molenbeekissa eikä sen imaami puhu ranskaa, vaikka on asunut jo kolmekymmentä vuotta Belgiassa. Hän ei tiedä mitään tästä maasta eikä halua tietää.”

Islamilaisen puolueen jäsen Lhoucine Aït Jeddig, Molenbeekin pormestarin neuvonantaja, tukee sharia-lakia.
Islamilaisen puolueen jäsen Lhoucine Aït Jeddig, Molenbeekin pormestarin neuvonantaja, tukee sharia-lakia.

Belgian sosialistinen puolue

Mutta tärkein syy sille, että Molenbeek muuttui terrorismin tyyssijaksi, on ranskankielinen Belgian sosialistipuolue. Kaksikymmentä vuotta sosialistit valmistivat Molenbeekiä ja paikallisella pormestarilla (vuosina 1992-2012) Philippe Moureaux oli läheinen suhde moskeijoihin.

Kahdeksankymmentäluvun lopulla saapui marokkolaiset ja turkkilaiset sekä saivat ripeästi Belgian passin, jotta saivat äänestää: sosialistit alkoivat heti flirttailla heidän kanssaan. He sulkivat silmänsä kaikelta, mitä täällä tapahtui. Philip Moreau oli läheinen moskeijan imaamien kanssa ja lupasi kaikki edut muslimeille – vapaat asunnot, kunhan muslimit äänestävät sosialisteja.

Euroopan sosiaalidemokraatit vetoavat nyt maahanmuuttajiin. Sen lisäksi että he imevät heitä luokseen, he lupaavat täyden valtion tuet ja rohkaisevat joukkosiirtolaisuuteen. Belgiassa on hyväksytty jo laki, että henkilö, joka ei osaa edes paikallista kieltä, mutta on asunut vähintään kolme vuotta maassa (vaikkapa laittomasti!), saa äänioikeuden. Kuntien muslimiarabit äänestävät, vaikka eivät tiedä sanakaan paikallista kieltä.

Islamilainen puolue lupaa, että Allahin laki on ikuinen, mutta ihmisten lait voidaan aina muuttaa. Nämä ihmiset ymmärtävät, että vain islam on ratkaisu: ”Islam on paljon enemmän kuin uskonto. Se on politiikkaa. Islam on tärkein tavoite”.

”Poliittinen korrektius”

Artikkelissa muistetaan kauhulla Maria Ladenburgin murhaa, korkea-arvoisen EU-virkailijan tyttären murhaa. Tämä tyttö oli palaamassa Freiburgissa Saksassa polkupyörällään, kun hänet raiskattiin ja murhattiin sekä ruumis heitettiin Dreisamin jokeen 16. lokakuuta 2016. Afgaanipakolainen oli syyllinen 19-vuotiaan opiskelijatytön murhaan. Maria itse oli käyttänyt rahaa ja tehnyt lahjoituksia maahanmuuttajien hyväksi sekä jopa työskennellyt vapaaehtoisena pakolaisleirillä.

Mikä oli tyttären isän suru ”poliittisesta korrektiudesta”?

Belgian poliisin pitää olla ”poliittisesti korrekti” ja hänen täytyy yhtäläisesti tutkia belgialaisen isoäidin käsilaukku, kuin parrakkaan wahhabilaisen reppu!

Artikkeli muistuttaa: ”Ei ole mikään salaisuus, että näiden muuttoliikkeen orgioiden takana on Soros ja hänen Open Society”. Sen tavoitteena on saavuttaa täysi kaaos ja sisällissota Eurooppaan, jotta saadaan maailmanhallitus”.

Euroopassa maahanmuuttajien asioiden hyväksymisestä puhuvat sadat kansalaisjärjestöt (NGO), joista suurin osa on EU:n, Soroksen Open Societyn ja Washingtonin Maahanmuuttopolitiikan instituutin rahoittamia. Heillä on jopa yhteinen raportti ”Kuinka yksityinen sponsorointi voi edistää pakolaisten sijoittamista EU:ssa?”.

Afgaanipakolainen raiskasi ja tappoi kotimatkallaan olleen nuoren naisen, joka oli toiminut vapaaehtoistyössä pakolaisleirillä.
Afgaanipakolainen raiskasi ja tappoi kotimatkallaan olleen nuoren naisen, joka oli toiminut vapaaehtoistyössä pakolaisleirillä.

Suuri taistelu kansallisesta suvereniteetista

Ex-MEP Philip Claeys sanoo, että Euroopan Unionissa on suuri taistelu yksittäisten maiden kansallisesta itsemääräämisoikeudesta.

EU näkee massamuuton keinoksi valvoa sen jäseniään. Euroopan byrokraatit vihaavat kansallisen identiteetin käsitettä. Siksi ajatuksena on saada Eurooppaan mahdollisimman paljon maahanmuuttajia kaikkialle ja kumota yksittäisten maiden suvereniteetti. Mitä enemmän maahanmuutto kasvaa, sitä helpompaa on pakottaa EU-maita, kuten Unkaria, ottamaan tietty kiintiö pakolaisia ja ruokkimaan ne, vaikka unkarilaisilla ei ole rahaa omaan ruokaansa. Euroopan eliitti on täysin vieraantunut todellisuudesta, he asuvat jättiläismäisessä saippukuplassa.

Antwerpenin pormestari sanoo, että poliisi on liian valkoinen. Pormestari tuntee syyllisyyttä.

Geopolitiikan professori Pierre-Emmanuel Thomann kutsuu tilannetta aikapommiksi:

”Olemme menneet liian pitkälle massamuutossa ja joudumme nyt vaatimaan, että islam täytyy saada yhteensopivaksi demokratian kanssa. Tämä väite tarkoittaa sisällissotaa. Me teeskentelemme ongelmien välttämiseksi. Jos sanot, että kansan pitäisi tulla vahvaksi, niin saat heti syytteen fasismista. ”

Katolinen johtaja Alan Escada sanoo: “Aivan liian myöhäistä. Me kaikki toivomme, että uudet ihmiset tulevat, äärioikeisto, ja Eurooppa pelastuu. Talomme jo palavat. Edelleen kiistelemme, kuka soittaa palokunnan”.

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä.

4 kommenttia

 1. EU, kusipäiden kerho. Hävittää Eurooppa. Olen aina pitänyt Eurooppaa luuseri -mantereena, joka ei ole ”onnistunut” misssän muussa kuin sotimaan keskenään vuosisadasta toiseen.
  Amerikan Yhdysvaltojen on kahdesti täytynyt puuttua Euroopassa riehuvaan maailmansotaan ja tapattaa isiään, poikiaan ja veljiään sekä vetää euroopan matalaotsaiset kansat kuravellistä ja kahlata kahden mantereen sotilaiden veressä ja palaneessa raudassa.
  Amerikassa yritti vaikuttaa molenpien maailmanpalojen roihutessa ”America First” -liike, joka korosti sen asian tärkeyttä pysymisestä noiden idioottien sodista kaukana. Mutta ei! Euroopan anglosaksit ja entinen ”miehittäjä” Englanti rukoili polvillaan osallistumaan teurastukseen, joidenkin ”korkeiden” arvojen puolesta, joilla saa nakata paskat. Eivätkä nuo uhrit ja rammat, jota tuo vähämielisten eurooppalaisten lihamyllly sylki, ollut edes sen arvoista. Ainoa taho, joka kääri rahaa sekä voittoja hieroen käsiään yhteen kuin ”parittaja” olivat juutalaiset konkkanokat hanukka -rinkitanssineen. Eihän se ole tyhmä, joka tappeloittaa, vaan se joka tappelee verissäpäin. Ja Perkele! Tämäkään ei jutkuille riitä, sillä heidän ahneutensa ja vallanhimonsa on pojaton kuin helvetin kuilu.

  Plusääni(17)Miinusääni(8)
  1. Juha ei tiedä näiden sotien syttymisestä, syistä tai sotimisesta yhtään tavua joka olisi totta.

   Amerikkan Yhdysvallat konspiroivat molempien maailmansotien syttymisessä ja puukottivat Europpan sivlisaatiota selkään ainakin kahdesti. USA rahoitti jo bolseviikkivallankaappausta jossa ulkomainen terroriarmeija tuhosi Venäjän ja Ukrainan. Sittemmin USA rahoitti ja siirsi teknologiaa bolsevikkien Euroopan valloitukseen rakennettua murhakoneistoa.

   Totuus Amerikkalaisista on se, että ne on ja ovat aina olleet, valehtelijoita, varkaita ja murhamiehiä. Ankean masentavia, moraalittomia, munattomia ja persereiättömiä pikku pelkuripaskiaisia.

   Keskustelin juuri nuoren Georgialaisessa prikaatissa taistelleen jalkaväen kersantin kanssa. Häntä suorastaan oksetti Amerikkalaisten pelkuruus ja halu kiduttaa elävänä antautuneita afgaaneja.

   Plusääni(7)Miinusääni(1)
 2. Jälleen on otettu mediassa esiin ”Vihapuhe”. Meitä syytetään ja rankaistaan vihapuheesta. Tietty osa tulijoista vihaa meitä, meidän kulttuuriamme ja uskontoamme. Siitä ei saa suuttua tai sanoa ääneen, se olisi vihapuhetta ja kiihottamista kansanryhmää vastaan. Samaan aikaan kun pitäisi puuttua konkreettisiin ongelmiin, meillä puuhastellaan vihaisen puheen parissa.

  Voiko itsepetos ja naivius mennä pahemmaksi? Vitsi olisi valmis, mutta sille on vaikea nauraa, koska olen itse mukana samassa veneessä. Kohti helvettiä, ilman airoja, rauhallisesti lipuen..

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
 3. Meidän täytyy saada koottua yhteen joukot jotta meillä on voimaa vaikuttaa asioihin.

  On korkea aika laatia strategia ja tavoitteet.

  Ensimmäinen tavoite ylitse muiden on varmistaa että Eurooppa säilyy pääosin valkoisen eurooppalaisen kantaväestön asuttamana. Tämä tarkoittaa selkokielellä että rajat kiinni maahantunkeutujilta. Loppu monikulttuurisuuden painajaiselle.

  Meidän on löydettävä yhteys USA:n presidenttiin Donald Trumpiin ja voimme mahdollisesti häneltä saada taustatukea.

  Meidän on hyväksyttävä se tosiasia, että kun muut keinot on käytetty me olemme pakotettuja tarttumaan aseisiin ja käytävä laajamittaiseen taisteluun niin sisäisiä kuin ulkoisia vihollisia vastaan.

  Meidän on oltava valmiita riskinottoon, uhrauksiin ja siihen että totuttu elämäntapamme muuttuu rajusti.

  Meidän on myös uskallettava esittää vaatimuksia. Ja kun vaatimukset on esitetty niiden takana on uskallettava seistä.

  Yksi asia mikä välittömästi tulee mieleen on se että Turkkia ei saa päästää EU:n jäseneksi. EU on meille kansallismielisille myrkkyä mutta sen kanssa joudumme ainakin toistaiseksi elämään.

  Euroopassa voimme jälleen alkaa käyttää Itä-Rooman pääkaupungista nimeä Konstantinopel tai Konstantinopoli.

  Pankkien ylivalta on murrettava. Miten se tehdään käytännössä, pohditaan sitä yhdessä.

  Käteisrahaa ei saa lopettaa!

  Plusääni(10)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat