5 kommenttia

 1. Ja joku guru, kun tekstittää ton Suomeksi niin koko kansa älyää.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. kas vain,

  toivottavasti asia järjestyy. Muuan älykäs ja taitava henkilö on lupautunut katsastamaan elokuvan ja katsomaan saako sen sovitettua aikatauluunsa. Toivotaan niin!
  ——————-
  Toinen katsomisen arvoinen dokumentti, suomenkielinen tekstitys

  http://areena.yle.fi/video/1298845154252

  Ylen ykkösdokumentti. terveys lautasella.

  Puhetta torjunta-aineista, hyönteismyrkyistä, niiden jäämistä. kuka niitä valvoo? Kuka on määritelly sallitut torjunta-aine jäämät? Miksi teollisuuden antamat toksikologiset tiedot ovat salaisia jne
  Miten kemikaalicocktail vaikuttaa terveyteemme?
  Codex alimentarius myös esillä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Kyllä oli mahtava ja paljastava dokumentti. Olisi todella tärkeää, että sen saisi suomenkielisenä mahdollisimman monen suomalaisen nähtäväksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Valtaosa syöpätapauksista aiheutuu kehoon kertyneistä happojäämistä, jotka laitamme suuhun ihan itse koska olemme niin pöljiä, että syömme ja juomme mitä haluamme,emme mitä tarvitsemme.

  Kofeiinia käytetään maanviljelyssä torjunta-aineena, koska se tuhoaa eläinten hermoston nopesti ja tehokkaasti, ja voimistaa muiden torjunta-aineiden tehon jopa 50 kertaiseksi. Jos haluat etanat ym tuhlaiset pois puutarhasta, ruiskuta sinne kahvia, elukat lähtevät, kuin talonmies lumiselta peltokatolta aistiessaan kuoleman.

  Kofeiini estää happoja poistumasta kehosta, tappaa hermosoluja aivoissa ja ääreishermostossa ja tuhoaa sisäelimet hitaasti, peittäen tihutyönsä välittömällä piristävällä vaikutuksellaan. Kofeiinin aiheuttama happokuorma tuhoaa immuunisuojan vuosien saatossa, ja altistaa kehon myös syövälle, joka viihtyy happamassa ympäristössä ja kuolee emäksisessa.

  Turha jeesustella teollisuuden saasteista kun se oma myrkkykuorma on ihan omin käsin ahdettu elimistöön. Olisi hedelmällisempää tehdä jotain ihan oikeasti, esimerkiksi nostaa tämä kofeiini/happoilmiö/kansanterveys kansan tietoon.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Syöpärabortti. Aivan järkyttävä jo musiikinkin kannalta. Olisi hyvä jos joku pystyisi suomentamaan tämän videon tärkeän sanoman, että sen sanoma tulisi kaikille selväksi. Tämän raportin lukemisen aikana onkuin vajoaisi maan alle jonnekkin tuntemattomiin syvyyksiin. Sitä tulee vain miettineeksi että miten paljon ihmisille sallitaan kärsimyksiä rahanahneuden ja pahuudenvaltojen voimalla ennenkuin joku järkevä ja inhimillisesti ajatteleva taho pysäyttää nämä mielipuolien toimet ihmiskunnan tuhon partaalta. Sillä ei tällaisiin tekoihin täysjärkiset ihmiset suostu. Luoja varjelkoon tuonkaltaisten ihmisten enää lisääntyvän maanpäällä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat