SYYLLISET SAKSAN ALENNUSTILAAN

Saksalaiset ovat ehkä planeetan lahjakkain kansa. Suuruuksista mainittakoon Bach, Beethoven ja Goethe sekä lukuisat muut hengen jättiläiset. Mutta tänä päivänä Saksa ei ole itsenäinen valtio, vaan tiukasti vapaamuurarien ja juutalaisten alistama valtio, jonka uusi liittokansleri Olaf Scholz ensi töikseen julisti, että EU:sta on tehtävä liittovaltio. Eli kuten kääntämästäni kirjasta (Dr, Karl Steinhauser: EU, huomispäivän super-Neuvostoliitto, Tosiasioihin perustuva selonteko vapaamuurarien salapuolueen totalitaarisesta valtaannoususta Euroopassa, Huhmari 1994) käy ilmi. Saksan alennustila on masentava. AfD-puolueella on tärkeä tehtävä. Vapaamuurarien juoni on ollut heikentää Saksan kansaa suurella määrällä siirtolaisia tai pakolaisia. En kannata kansallissosialistien rotuteoriaa, mutta natsit on leimattu kymmenkertaisesti pahemmiksi mitä he ovat olleet, ja tätä nykyä juutalaisen mediavallan toimesta koko planeetan väki on saatettu uskomaan, että natsi-Saksa oli historian kamalin valtio. Tässä hieman todellista Saksan historiaa.

Weckert toteaa, että Saksassa ei ollut juutalaisvainoja Weimarin tasavallan aikana eikä myöskään ennen sodanjulistusta – eikä sen jälkeenkään. Julistuksen syytökset terrorista ym. olivat pelkkää propagandaa, sillä edes rotulakeja ei säädetty vielä pitkään aikaan julistuksen jälkeenkään. Todellisuudessa, kuten monet tutkijat ovat todenneet, Saksan hallinto suojeli juutalaisia juutalaisvainoilta 30-luvulla ja kaikista hyökkäyksistä rangaistiin.

Kun Adolf Hitler oli tullut valtakunnankansleriksi 30.1.1933, hän ei ollut ennättänyt juuri tehdä mitään valtaan haltuun ottamiseksi kolmen kansallissosialistisen ministerinsä kanssa, kun maailman juutalaisjärjestöt aloittivat valtavan propagandakampanjan Saksaa vastaan. Lähtölaukaus entistä kovemmalle propagandakampanjalle oli maailman juutalaisjärjestöjen 24.3.1933 Saksalle esittämä sodanjulistus, joka ymmärrettiin taloussodan avaukseksi ja esim. kauppasaarroksi ja joka kehotti kaikkia maailman juutalaisia ja muita kansoja boikotoimaan saksalaisia tuotteita. Julistus julkaistiin eri lehdissä, esim. Englannissa Daily Expressissä etusivulla. On muistettava, että Saksa ja sen uudet vallanpitäjät eivät olleet tehneet minkäänlaisia juutalaisvastaisia lakialoitteita tai muitakaan toimia tuolloin.

Otteita: “Juutalaiset kaikkialla maailmassa yhtykää – boikotti saksalaisille tuotteille – massamielenosoituksia.

Ainutlaatuinen ja odottamaton seuraus uutisista saksalaisista juutalaisvainoista, joita ei vielä ollut.. Koko Israel koko maailmassa yhdistyy ja julistaa talous- ja finanssisodan Saksaa vastaan. Tähän asti se on nostanut huudon “Saksa vainoaa juutalaisia”. Jos uudet suunnitelmat toteutetaan, kuuluu varmaankin pian hitleristien huuto:” Juutalaiset vainoavat Saksaa.” Koko Israel nousee saksalaista hyökkäystä vastaan. Adolf Hitler, joka on tehnyt isänmaallisuudesta välineen valtaannousulleen, tekee historiaa tavalla, jota hän ei ole osannut odottaa. Hän ajatteli vain yhdistävänsä saksalaisen kansakunnan rotutietoisuuden avulla, mutta on auttanut koko juutalaisen kansakunnan uudelleensyntymisessä. Hakaristin ilmestyminen uuden Saksan symboliksi haastoi Juudean leijonan, vanhan juutalaisten taistelutunnuksen taistelukentälle. 14 miljoonaa juutalaista, jotka ovat hajallaan ympäri maailmaa, ovat nousseet yhtenä miehenä julistamaan sodan uskonveljiensä vainoajille.

Kaikki eroavaisuudet ja vastakkaisuudet ovat jääneet taakse yhteisen päämäärän saavuttamiseksi – 600 000 Saksan juutalaisen, joita hitleriläinen antisemitismi terrorisoi, tukeminen ja fasistisen Saksan väkivalta- ja terrorisotaretken juutalaisia vastaan lopettaminen. Suunnitelmia toimintaan Euroopassa ja Amerikassa.

Maailmanjuutalaisuus on päättänyt, ettei ole hiljaa, kun keskiaikainen juutalaisvaino on alkanut uudelleen. Saksa tulee maksamaan korkean hinnan Hitlerin juutalaisvastaisuudesta. Valtakuntaa odottaa täydellinen kauppasaarto, rahoitussaarto ja teollisuussaarto. Euroopassa ja Amerikassa ollaan toteuttamassa suunnitelmia vastaiskusta hitleriläiselle Saksalle…koko juutalainen kauppamaailma on katkaisemassa kauppasuhteet Saksan kanssa…Saksa on kansainvälisillä rahamarkkinoilla, jossa juutalainen vaikutus on huomattava, kovin velkaantunut…juutalaisten pankkiirien painostuskeinoja ollaan ottamassa käyttöön…Yhteinen juutalaisten kauppiaiden boikotti saa aikaan todennäköisesti kovan iskun Saksan vientikaupalle. Juutalaiset kauppamiehet kaikkialla maailmassa olivat tähän asti saksalaisten tavaroiden suurostajia. Puolassa on jo nyt voimassa taloussaarto Saksaa vastaan.

Merkittävimmät juutalaiset organisaatiot Euroopan pääkaupungeissa ovat päättäneet vaikuttaa maidensa hallituksiin, jotta Saksa lopettaisi juutalaisten alistamisen. Vanha ja nyt uudelleen yhdistynyt Israelin kansa on noussut uuden ja modernin aseen kanssa ikivanhaan taisteluun alistajiaan vastaan.

Mieleen tulee kuva, jonka media antaa historiasta. Juutalaiset esitetään vainottuina ja heikkoina, historian uhreina. Tässä kuitenkin on oiva osoitus mahtavasta vaikutusvallasta: maailman medioissa julistetaan sota Saksaa vastaan ja uhotaan huomattavasta vallasta rahamaailmassa, talousmahdista ja vaikutusvallasta Euroopan hallituksiin. Maailmanmediahan oli jo tuolloin vahvasti vauraiden juutalaisten omistuksessa. Ikään kuin koko perinteinen vainoajan ja vainotun asetelma olisi päälaellaan, mitä ei aina muisteta, kun asettaa itsensä alttiiksi median tarjoamille ohjelmille ja esityksille historiasta tai valtavirran kirjoille. Oikea asetelmahan olikin se, että tässä voitonvarmat juutalaisjärjestöt uhoavat Versaillesin rauhansopimuksen ja talouslaman kurjistaman, täysin aseettoman Saksan edessä. Etenkin kohta, jossa Saksan ennustetaan joutuvan maksamaan korkean hinnan Hitlerin politiikasta, kuulostaa tosi pahaenteiseltä. Muistammehan sen, kuinka länsimaailmakin oli mukana murhaamassa miljoonia saksalaisia ja politiikkaa johdettiin USA:sta. Samoin koko sotaa, jota alettiin länsimaissa valmistella heti kohta Hitlerin noustua valtaan. Israelin miehet ovat olleet korkeimmassa johdossa mukana tässäkin toiminnassa, minkä voi jo päätellä 1948 tapahtuneesta Israelin valtion perustamisesta. Virallinen näkemys: Vainotun ja alistetun kansan iloksi ihan pyytämättä ja yllätyksenä toiset tällaisen valtion perustivat.

Itse taloussota oli aika kova isku Saksan taloudelle, vaikka siihen ei saatu mukaan esim. USA:n valtiota ja muita maita Puolan ja Tshekkoslovakian lisäksi, mikä olisikin ollut aika kova juttu. Olihan moni maa Saksan kanssa napit vastakkain tietysti nytkin, esim. Ranska. Mutta vain vaikutusvaltaiset juutalaisjärjestöt ja mahtitekijät taistelivat todella Saksaa vastaan, mikä osoittaa Saksan talousihmeen olleen todella huippusuoritus. Scheilin kirjassa Churchill, Hitler und der Antisemitismus esimerkiksi esitetään tällaisen vaikutusvaltaisen juutalaisen ihmettelyä siitä, että Saksan talous ei ollut sortunut taloussaarrosta ja taloussodasta huolimatta. Ehkäpä koko taloussaarto oli, jos se ei onnistuisi, osaksi muutenkin lähinnä osa saksalaisvastaista propagandaa, joka selvästi tähtäsi sotaan. Sotaa siis alettiin valmistella samoihin aikoihin, eli Saksaa odotti talouskatastrofia paljon pahempi kohtalo. Lisäksi kiinnittää huomiota juutalaisten kansallistunteeseen vetoaminen. Sionistiset tahot pyrkivät osaksi myös näin todellakin luomaan uuden kansakunnan.

Koska esim. Puolan antisemitismiin ei kiinnitetä mitään huomiota, tulee mieleen, että koko juttu on samalla osa maailmanpolitiikkaa. Sinänsä on totta, että Hitlerin esiintyminen oli ollut rasistista ja juutalaisvastaista. Tässä kuitenkin vaikutusvaltaiset järjestöt taitavat olla maailman eliitin asialla ja kyse siis on paitsi sionistien kansallisesta projektista, niin myös Saksan alistamisesta suurvaltapoliittisen valtapelin tavoitteiden hyväksi. Hitlerin tajuttiin lopettavan sotakorvaukset, tekevän talousuudistuksia ja estävän ulkomaisen vaikutusvallan Saksan asioihin.

Weckert toteaa julistuksen annetun koko maailman kaikkien juutalaisten nimissä. Myös hän analysoi juutalaisuutta ja juutalaisten erimielisyyksiä ja ihmeellistä kykyä yhdistää erimieliset ja erilaiset voimat yhteistä vihollista vastaan. Mielenkiintoinen on toteamus, että sionistit iloitsivat rotulaeista, koska he eivät halunneet juutalaisten menevän naimisiin muiden kuin juutalaisten kanssa. Myös työkieltoa sapattina tervehdittiin ilolla. Samoin tietysti edullista yhteistyötä juutalaisten Palestiinaan muuttamiseksi Haavara-sopimuksen mukaisesti. Monet sionistit pitivät Saksan uudesta järjestelmästä eivätkä kokeneet edes rotuerottelua suureksi ongelmaksi. Myös Weckert ennakoi kohdasta “Saksa saa maksaa korkean hinnan Hitlerin juutalaisvastaisesta politiikasta…Euroopassa ja Amerikassa ollaan toteuttamassa suunnitelmia vastaiskusta hitleriläiselle Saksalle” Saksan tuhoamista. Koko maailma vedettiin sotaan Saksan tuhoamiseksi osaksi Hitlerin juutalaisvastaisuuden verukkeella ja varsinkin koko ajan enemmän, mitä enemmän aikaa kuluu, tämän sanotaan olleen oikeutettu syy kaikkeen. Tämä taas on osa miehityspolitiikkaa, jonka tavoitteena on Saksan kansan moraalinen ja henkinen tuhoaminen. “Hitlerin juutalaisvastaisuus” on ainoa asia, joka Kolmannesta valtakunnasta saa jäädä mieleen. Sen nojalla pystytetään myös nykyiseen Saksaan muistomerkkejä ja järjestetään tilaisuuksia ym. Koska tällä asialla täytyy selittää juutalaisvaltion perustamisia ja 50 miljoonaa uhria vaatinutta sotaa, “Hitlerin juutalaisvastaisuudesta” on tehty propagandan avulla jotain aivan uskomatonta. Ja Weckertin kirjan aihe, Kristalliyö, on osa tätä samaa tarinaa.

Sitten myös Weckert toteaa, että Saksassa ei ollut juutalaisvainoja Weimarin tasavallan aikana eikä myöskään ennen sodanjulistusta – eikä sen jälkeenkään. Julistuksen syytökset terrorista ym. olivat pelkkää propagandaa, sillä edes rotulakeja ei säädetty vielä pitkään aikaan julistuksen jälkeenkään. Todellisuudessa, kuten monet tutkijat ovat todenneet, Saksan hallinto suojeli juutalaisia juutalaisvainoilta 30-luvulla ja kaikista hyökkäyksistä rangaistiin. Lauantaina 1.4.1939 kansallissosialistinen hallitus järjesti vastavedoksi em. taloussodan julistukselle ja sodalle puoli päivää kestäneen juutalaisten kauppojen boikotin. Tällöin SA-miehet vartioivat juutalaisia kauppaliikkeitä ja estivät sisäänpääsyn. Tätä boikottia on esitetty jonain kauheana ja rasistisena terrorina, mutta itse asiassa kaikki väkivalta oli kiellettyä ja SA-miehet samalla vartioivat, että kauppoja kohtaan ei tehdä mitään rikollista väkivaltaa ja terroria. Teoriassa on hieman outoa, että Saksan juutalaisia kauppiaita rangaistaan ulkomaalaisten juutalaisjärjestöjen vihakampanjasta ja siten tämä liike ei ollut kovin järkevä. Olisiko tarkoitus ollut näyttää, että tällaisia sodanjulistuksia ei pelätä ja uhmataan sitä suorittamalla toimenpide Saksan juutalaisia vastaan? Tietenkin juutalaiset muodostavat Solzhenitsyninkin mukaan ainutlaatuisen maailmanlaajuisen yhteisön ja tietenkin kansallissosialistit myös tiesivät tämän Weckert päätyy siis kirjassaan myös siihen tulokseen, että Kristalliyö oli melko varmasti ulkomaalaisten tiedustelupalveluiden järjestämä Saksan johdon vastainen false-flag -isku, joten mitään valtiollisia pogromeja ei siis Saksassa koskaan ollut. Ulkomaalainen lehdistö otti kuitenkin jo boikotista 1933 kaiken irti. Amerikkalaisissa lehdissä saatettiin kirjoittaa, että tuolloin olisi muka Berliinin halki virtaava Spree-joki ollut täynnä murhattujen juutalaisten ruumiita. Todellisuudessa 1.4.1933 ei tapahtunut tietenkään yhtään väkivallantekoa juutalaisia vastaan eikä sellaisia koskaan käsketty tekemään valtion taholta Saksassa. Vastaavaa törkeää valehtelua levittivät monet ulkomaiset lehdet koko 30-luvun Saksasta. SA-miehet muka ajoivat juutalaisia tyttöjä yhteen ja raiskasivat sekä pahoinpitelivät heitä ym. Etenkin Ranskan, Englannin, Puolan ja Tshekkoslovakian lehdet levittivät vastaavia ja muita valheita Saksasta USA:n median kanssa koko 30-luvun.

Heinäkuussa 1933 eli neljä kuukautta sodanjulistuksen jälkeen Samuel Untermeyer, juutalainen asianajaja New Yorkista (korkea vaikuttaja juutalaisjärjestöissä, FED-rahajärjestelmän eräs perustajista) perusti Amsterdamissa “Kansainvälisen juutalaisen talousliiton Hitlerin juutalaissorron vastustamiseksi”. Kuukautta myöhemmin hän palasi New Yorkiin, jolloin hän piti puheen, joka julkaistiin New York Timesissa. Puheessa hän painotti Saksan ja maailmanjuutalaisuuden välillä vallitsevan sotatilan:

“Ymmärrän, että tervehdyksenne ja suosionosoitustenne eivät kohdistu minuun, vaan tähän pyhään sotaan, johon olemme ryhtyneet ihmisyyden puolesta…On kyseessä sota, joka on käytävä ilman myönnytyksiä ja periksi antamatta, kunnes fanatismin ja rotuvihan ja lahkolaisuuden musta pilvi, johon Saksa on vajonnut, on poispyyhitty. Saksasta on tullut keskiaikainen Hitler-valtio. Jos me olemme valmiita myöntämään, että paholaismainen vaino rodun tai uskonnonperusteella olisi Saksan oma asia eikä kuulu kokomaailmalle, kuten Saksan hallitus vakavalla naamalla esittää, kuinka voimme silloin tietää, kuka maan kamaralla seuraavaksi on vuorossa?

Nyt tai ei koskaan kaikkien maailman valtioiden täytyy muodostaa rintama ennenkuulumatonta vaatimusta vastaan, että murhat, nälkään näännyttäminen ja tuhoaminen ilman mitään syytä ja oikeutta olisivat kansakunnan sisäisiin asioihin kuuluvia kysymyksiä ja jollaista toimintaa vastaan muu maailma ei voisi toimia, vaan katsoa vain sivusta…

Ja mitä ovat juutalaiset? He ovat maailman ylimyksiä…

Lopuksi vannokaa minulle vala, että avullanne ja maailman miljoonien ei-juutalaisten ystäviemme avulla lyömme viimeisen naulan ruumisarkkuun, jonne fanatismi ja lahkolaisuus kadotkoot, sen jälkeen, kun ne ovat uskaltaneet vielä kerran nostaa likaisen päänsä ja rangaisseet 20. vuosisadan sivilisaatiota valheilla, arvonriistolla ja häpäisyllä.”

Tässäkin syytetään olemattomista terroriteoista ja jopa nälänhädistä, joita nimenomaan oli harjoitettu tahallisina tuhoamiskeinoina Neuvostoliitossa ja Saksaa vastaan 1914-1919. Saksan kansallissosialistinen liike nähdään maailmaa uhkaavana barbarismina, vaikka se oli täysin saksalainen ilmiö. Varsinkin mielenkiintoinen on Untermeyerin käsitys juutalaisista maailman aristokratiana. Taas nähdään toive juutalaisten ja myöskin ei-juutalaisten nousemisesta Saksaa vastaan ja Saksan kansan hautaaminen arkussa, johon he lyövät viimeisen naulan. Weckert näkee tämänkin puheen todellisuudessa sattuneen ajankohtana, jolloin Saksa oli uskaltautunut julistautumaan riippumattomaksi ja halusi kumota Versaillesin sitä orjuuttavat pykälät. Jo ennakoitiin talousuudistuksia ja maailman raha-aateli näki jo saksalaisten tekevän pian lopun siitä, että ulkomaiset rahamiehet sitä hyväkseen käyttivät ja rahaa Saksan kansan selkänahasta ulkomaille kiskoivat. Tällaista oli tapahtunut koko Weimarin tasavallan ajan. Puheet ja taloussota nivoutuvat yhteen ja samaan “uuteen 30-vuotiseen sotaan” ja ne on syytä nähdä vastavaikutuksena Saksan halulle nousta uudelleen alistetusta asemastaan.

Saksan juutalaiset paheksuivat taloussotaa ja etenkin valheellista julmuuspropagandaa, jota ulkomainen lehdistö levitti Saksan juutalaisiin muka kohdistuneesta vainosta. Eri järjestöt lähettivät vastineita lehdille ja tiedotteita sekä vetoomuksia propagandan lopettamiseksi. Etenkin kunnostautui Saksan juutalaisten rintamamisten järjestö. Kaikki kaikui kuuroille korville ja usealla taholla alettiin levittämään vihakirjoituksia Saksan juutalaisista “kollaboraattoreina”, kuten suurta osaa heistä nimitettiin. Vetoomuksissa oli yritetty esittää, kuinka Saksan juutalaiset saattaisivat joutua kärsimään ulkomaisten uskonveljiensä toiminnasta.

Propaganda jatkui koko 30-luvun ja se tähtäsi selvästi sotaan Saksaa vastaan. Tämä oli myös monien juutalaisjärjestöjen tavoite. Varsinaisia sotaa ajavia järjestöjä olivat salaseurat FOCUS ja LICA, joihin kuului pääasiassa juutalaisia, mutta myös muita Saksaa vastaan sotaa suunnitelleita ihmisiä. FOCUS-järjestö koostui Englannin ja USA:n vaikutusvaltaisista ihmisistä, joiden tavoitteena oli estää sovinto etenkin Englannin ja Saksan välillä ja saada aikaan tuhoamissota Saksaa vastaan. LICA vaikutti myös muualla, esim. Ranskassa. Sen tavoitteena oli Saksan vastainen sota, vaikka kyseessä oli virallisesti antisemitismin vastainen järjestö. Rahaa tämänkaltaisilla järjestöillä riitti. Sodan sytyttyä 1939 voitonvarmoja sodanjulistuksia annettiin lisää, mutta katsottiin myös, että Israelin kansan ja Saksan välillä oli sotatila vallinnut tosiasiallisesti jo vuodesta 1933. Erinäisiä esiintuloja on paljon. Australian johtava juutalainen sanoi saksalaiselle amiraalille Hitlerin kansleriksi nimityksen tultua tiedoksi, että “me juutalaiset tulemme tekemään kaikkemme, että tuo ilmiö katoaa”. Keskinäisissä piireissä verenhimoisia uhoamisia on paljon. Kuitenkin tuntuu siltä, että kyse oli muustakin kuin antisemitismistä. Ilmeisesti rahaeliitistä riippumatonta suurvaltaa ei voitu hyväksyä ja Saksa olisi saattanut imeä mukaansa monta muutakin ja globalistit olisivat menettäneet saavuttamansa täydellisen maailmanherruuden. Jo nyt tämä suuri maa pyöri tuottamatta heidän rahaeliitilleen voittoa ja heistä riippumattomana. Pian se vaurastui voimakkaasti.

Aiemmin puhuttiinkin saksalaisten henkisestä ja moraalisesta tuhoamisesta. Hyvä sitaatti tästä on Weckertillä professoi Friedrich Grimmiltä, joka kertoo kirjassaan Politische Justize kokemuksistaan liittoutuneiden propagandajoukkojen johtotehtävissä. Tehtävä oli psykologinen sodankäynti valheiden, väärennettyjen viestien ja dokumenttien, todellisien tapahtumien esittäminen valheellisesti ym. keinojen avulla. Tämä kaikki alkoi jo ennen sotaa ja on jatkunut sen jälkeen. Tavoite oli vaikuttaa vastustajan moraaliin, koettaa saada vastustajan luottamus omaan johtoonsa horjumaan ja nostattaa vastarintahenkeä. Professori Grimm keskusteli 1945 työtovereidensa kanssa ja oli sitä mieltä, että rauhan tultua olisi aika lopettaa propaganda ja tukea kansojen välistä ymmärrystä ja yhteistyötä, mutta hänen esityksensä torjuttiin. Vastaus oli, että “ei, nythän me vasta todella aloitamme.! Me tulemme jatkamaan kauhupropagandaa saksalaisista ja me tulemme vain lisäämään sitä, kunnes kukaan ei enää halua sanoa mitään hyvää saksalaisista ja kaikki se sympatia, jota he saivat ulkomailta, on loppunut ja kunnes saksalaiset ovat itse niin harhaan johdettuja, että eivät tiedä, ketä he ovat ja mitä tehdä.” Tämä strategia on todellakin toteutettu sananmukaisesti ja raskaimman päälle. Pahinta vain, että kuten sitaatista voidaan päätellä, kaikki muutkin kansakunnat on aivopesty saksalaisvastaisella propagandalla ja ihmisten historiakäsitys ja myös siten käsitys ihmisyydestä ovat kokoelma satuja ja järjenjuoksu on turmeltu. Toinen hyvä sitaatti oli kirjassa, että miehityspolitiikka “on sitten vasta onnistunut, kun sotapropaganda on painettu oppikirjoihin ja uusi sukupolvi uskoo sen olevan totta”. Näin avoimesti liittoutuneiden puolella holokausti- ym. propagandan käytöstä on visioitu.

Nyt olemme tilanteessa, missä koko maailma uskoo juutalaisten valheeseen olemattomasta holokaustista, ja juutalaiset ovat saaneet lähes totaalisen herruuden planeetallamme. Nyt juutalaiset yrittävät tehdä koronahuijauksen avulla Great Resetin eli aiheuttaa taloudellisen kaaoksen ja vallata ja alistaa kaikki kansat geneettisesti manipuloituun orjuuteen. Mutta Saksan kansaa ei ole vielä täysin tuhottu, vaikka se onkin totaalisessa alistuksessa. Nyt tarvitaan Saksassa vapaamuurarien vastainen kansanliike, sillä vapaamuurarit ovat juutalaisten tärkein ase. Emanuel Swedenborgin mukaan juutalaiset ovat maailman julmin kansa. Heidän kostonsa elää tänäkin päivänä saksalaisia vastaan. Eläköön uusi Saksa!

Benjamin Kivilohkare, hum. kand.

Viittaus

(https://uppochnersehr.wordpress.com/)

23 kommenttia

 1. SUOMEA AJETAAN NATO-JÄENYYTEEN
  Yle tänään: ”Suomen on varauduttava päättämään Nato-jäsenyydestä jo seuraavien kuukausien aikana, arvioi kansainvälisen politiikan asiantuntija, konsulttitoimisto Nordic West Officen toimitusjohtaja Risto E.J. Penttilä.
  Mikäli Ukrainan tilanne kiristyy talven aikana, tullaan Penttilän mukaan tilanteeseen, jossa Venäjään kohdistetaan pakotteita ja niitä seuraa vastapakotteita.
  – Pakotteet eivät tule riittämään, mutta sotaan Nato ei lähde. Sotilasliiton on jollain tavalla osoitettava vahvuutensa ja yhtenäisyytensä. Suomelle tullaan esittämään kysymys, olemmeko mukana vai emme.
  Kansainvälisen politiikan asiantuntijan mielestä tilanne on paljon vakavampi kuin Suomessa keskustellaan. Penttilä pitää erittäin mahdollisena, että Suomi keskustelee jo helmi-maaliskuussa suoraan Yhdysvaltojen kanssa Nato-jäsenyydestä.
  Kansainvälisen politiikan professori Juha Vuori Tampereen yliopistosta ei tyrmää toimitusjohtaja Risto E.J. Penttilän esittämiä ajatuksia.
  – Mikäli Venäjälle asetetaan uusia pakotteita, saattaa Suomeen kaavailtu ydinvoimala tulla uudenlaiseksi ongelmaksi. Yhdysvalloissa on painetta siihen, että Saksallekin tulisi pakotteita Nordstream-putken takia. Voisi kuvitella, että ydinenergian tuotannossa ja uraanin hankinnassa tulisi vastaavia pakotteita, Vuori sanoo.
  Ukrainan tulehtunut tilanne on nostanut esille sotilasliitto Naton reviirin.
  Venäjä on ilmoittanut haluavansa takuut siitä, että sotilasliitto ei laajene itään päin. Presidentti Vladimir Putin esitti vaatimuksensa tiistaina videoneuvottelussa presidentti Joe Bidenille. Yhdysvallat on torjunut vaatimuksen todeten, että Naton jäsenyys on kunkin valtion oma asia.”
  Suomen sotilasjohto kannattaa Naton jäsenyyttä. Kansalta asiaa ei kysytä, kuten ei kysytty isäntämaa-sopimuksessakaan. Sen allekirjoitti puolustusvoimien kenraali. Poliittisen johdon Venäjävastaisuus on myös tosiasia.

  Suomen ehdoton etu on liittoutumattomuus, josta tulee pitää kiinni ja isäntämaa-sopimus tulee purkaa perustuslain vastaisena. Presidentti Sauli Niinistö ja puolustusvoimien ylin johto on Natoon liittymisen kannalla. Kansan tulee nousta barrikadeille estämään Nato-suunnitelmat.

  Itänaapurin virallisen sotilasdoktriinin mukaan sota Naton kanssa on aina ydinsota. Tämä on siis päätetty jo. Meiltä ei kysytä mitään. Tämä ei ole mielipide tai arvaus, vaan Venäjän virallinen sotilasoppi. No, jos se natolaisten haluama sota sitten alkaisi, Suomeen ammuttaisiin noin tusinan verran ydinohjuksia. Niiden lentoaika olisi noin 2-3 minuuttia. Jälki olisi kammottavaa. Suomella ei ole kunnon ilmapuolustusta, sillä rahat menevät uusien hävittäjien hankintaan. Nyt on aika asettaa Sauli Niinistö valtakunnanoikeuteen valtiopetoksesta, kuten juristi Jaana Kavonius on ehdottanut.
  Uudet hävittäjät hankitaan tietysti USA:sta ja liittoudutaan tiiviimmin USA:han.

  Herää Suomi! LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(11)Miinusääni(3)
 2. En nyt lähde kommentoimaan artikkelin tekstiä, kun erottaisin Sabbatai Zevin ja Jacob Frankin seuraajat ihan omaksi lahkokseen, kuten esim. jesuiitat kristityissä. Tuskin kaikki kristityt samaistuvat jesuiittoihin, saati ovat vastuussa ko lahkon toimista.

  Jacobista puheenollen harvinaisessa avautumisessaan eräs toinen Jacob, kuuluisa Jacob R myöntää avoimesti, että eliitti käyttää valhetta ja psykologista harhautusta kansan huijaamisessa. Ja näinhän se on. Jokainen meistä hereillä olevista näkee, kuinka hulluus lisääntyy ympärillämme. Ei auta totuus ja faktat, kun tässä keinotekoisesti luodussa kriisitilanteessa tunteet ja laumakäytös johdattavat näitä ympärillämme olevia.

  ”You see .. , you proceed to attack us based on the old and outmoded method of arguing which is with facts and reasons. That is not the way things are done anymore. People generally like to pretend and generally will believe anything they see most other people believing in or else they simply do what they are led to do by the media and what we want. If someone like you goes against their interests and beliefs, they are likely to discount what you say and completely shut it out of their minds. That is what is happening to you.”

  ”What you are concerned about are the methods we are using to solve these problems, which you say are ”totalitarian”, and ”communist”. To us those are only abstract words like the words ’truth’, ’freedom’, and ’justice’, and in any crisis people mainly act on emotion and not upon actual fact, critical thinking, and reason.”

  Totuus kuitenkin aina voittaa lopulta. Vain luuserit eivät ajattele omilla aivoillaan.

  Plusääni(3)Miinusääni(3)
   1. Tarkoitus ei ollut provosoida. Kirjoittajan käsitykset poikkeavat omistani, esim holokaustin osalta, mutta osin olen samaakin mieltä. Näinhän se yleensä aina on että ajatukset ei kohtaa ja sitä yritin perustella. Häiritsee vain kun syyllistetään kaikki juutalaiset, kun valtaosa rahaeliitistä on näitä em talmudinsa hylänneitä kabbalisteja. Esim em dönmeh Zevi otti muslimi-turbaanin ylleen ja Jacob taas kastautui roomalaiskatoliseksi. Tämä edomiittinen harhaoppi on kovin tahrannut juutalaisten mainetta ja se täytyisi ymmärtää. Samalla tavoin me kristityt emme voi ottaa harteillemme jesuiittojen inkvisitiota.

    Jacob Frankilla oli suora vaikutus Habsburgeihin ja siten valaistuneiden salaseurojen syntyyn Itävalta-Baijeri alueella. Näistä lähtökohdista on sikiänyt näitä luciferin apostoleita, joista jälkipolvet ovat saanut kärsiä näihin päiviin saakka, myös juutalaiset sankoin joukoin.

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
    1. Sinä suorastaan rakastat juutalaisten valheita. Siksi nikottelet, kun totuus laitetaan eteesi. Jo on otsaa uskoa jopa holokaustiinkin. Ja tietenkin sieltä paljastui juutalaiseliitin kätyri. Vai että pitäisi ola hiljaa, kun kaikki eivät ole mukana. Nähdäkseni juutalaiset ovat kuitenkin kaikista eniten ryhmä, joka pitää yhtä. Todellista toisinajattelua esim. holokaustissa on aika vähän. Tuntuvat ryhmittyvän aina näidne oligarkkiensakin taakse, jos jossain jotain juutalaistahoa arvostellaan. Rauhanliikkeelläkin on vain mitätön merkitys Israelissa.

     En ymmärrä, missä tuossa edes oli kaikkien syyllistämistä. Ovatko mielestäsi kaikki tuollaisia?

     Plusääni(5)Miinusääni(2)
 3. Saksa tuhottiin maailmansodissa. Järkyttävää on että vaikka tuhon takana olikin sionistimafia niin sen käytännössä tuhosivat valkoisen rodun sotilaat ja lakeijat.
  Nyt Euroopan tilanne on täysin Pankkiirimafian hallinnassa kun Eurostoliittoa rakennetaan. Ja oma maamme on luisumassa Nato-mafian hallintaan.
  Täytyy vain jaksaa toivoa ettei kaikkea ole vielä menetetty ja että EU hajoaa ja saamme itsenäisyytemme takaisin.
  https://www.unz.com/runz/american-pravda-understanding-world-war-ii/

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 4. Ja historia menee vielä kauemmaksi. Hyperborea, Atlantis, Sumeria jne.

  Hyberborea, Atlantis, Thule and Ancient Antediluvian Bloodlines – ROBERT SEPEHR

  https://www.bitchute.com/video/aJfuYoPEOQg/

  Tässä videossa eräs väitetty ”UFO” kontaktihenkilö George Van Tassel kertoo näkemyksensä Jumalan pojista(adamiitit) ja mahdollisesta sekaannuksesta tulkinnasta ”langenneiden enkelten” osalta. Ehkä se aatamilainen rotu eli ”Jumalan pojat”(”Sons of God”) oli niitä langenneita enkeleitä itse jotka sekoittuivat maan ihmisiin josta nyky-ihmiset ja myös ”arjalaiset” koostuvat. Eli se olisi se perisynti joka Atlantiksella(Eedenissä) tapahtui. Ja ehkä Nefilit ovatkin vielä eri porukkaa eli esi-aatamilaisia jotka ovat sitten nykyisin etenkin juutalaisista löytyvän verilinjan takana. Joskus näkee tulkittavan(ehkä väärin), että nämä langenneet enkelit olisivat samoja kuin Nefilit ja juutalaisuus tulisi sieltä. Mutta juutalaiset eivät ole koskaan opettaneet maataloutta tai muita taitoja kenellekään.

  https://atlanteangardens.blogspot.com/2020/08/fallen-angels-of-atlantis-and-archaic.html

  Ehkä siis on myös ns. valkoisia esi-aatamilaisia(RH positiiviset R1a keräilijä-metsästäjät) vaikka näissä teoksissa vain ”rodullistetut” esitetään sellaisena:

  http://esau.today/pre-adamites-humanoids-before-the-first-white-man/

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
  1. Graham Hancock tuo esilleen kirjoissaan että yli 12000 vuotta sitten ennen katastrofaalista Younger Dryas-periodia maailmassa oli jo ainakin yksi varsin kehittynyt sivilisaatio, mikä oli pystynyt kartoittamaan koko maailman ja siis pääpiirteissään tuhoutui katastrofien seurauksena toisin kuin metsästäjä-keräilijät. Yksi aika villi ja mielenkiintoinen historiallinen arvaus on että antediluviaanien sivilisaation rippeet muodostivat ympäri maailmaa salaseuroja, joista on vuosituhansien kuluessa muotoutunut nykyinen maailmanhallitus. Juutalaiset eivät olleet alkuperäisiä antediluviaaneja, mutta ovat tapansa mukaan soluttaneet järjestöt aikojen kuluessa.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Tuo voi pitää paikkaansa. Eräässä Robert Sepherin videossa on esitetty myös tuo väite, että erinäiset salaseurat olisivat alunperin olleet tarkoitettu juuri RH negatiivisen antediluviaanisen verilinjan suojelemiseksi vaihtuvien hallitsijoiden oikuilta, mutta juutalaiset ovat jo aikoja sitten kaapanneet ne ja kääntäneet päämäärän päinvastaiseksi. Eli RH negatiivisten tuhoamiseksi. Tuota linjaa löytyy etenkin eurooppalaisten joukosta. Mutta täälläkin vain vajaat 15% väestöstä omaa sen.

    Yksi keskeinen tapahtuma siihen suuntaan lienee ollut krypto-juutalaisen Adam Weishauptin ”illuminatin” tuonti vapaamuurareihin. Saksassa oli vielä 100 vuotta sitten vapaamuurarien vastaisia salaseuroja kuten Germanenorden, Vril ja Thule jotka kai vielä yrittivät pitää alkuperäistä tarkoitusta yllä. Thulen taustalla ollut Rudolf von Sebottendorfista on tosin väitetty, että olisi ollut jonkin sortin vapaamuurari itse Turkissa asuessaan. Mutta ilmeisesti hänen loosinsa oli opillisesti aika poikkeava varsinaisista juutalaisvetoisista looseista ja oli pikemminkin kallellaan suufi mystiikkaan eikä ollut internaationaalisesti ja egalitaarisesti painottunut. Siitä ovat muut muurarit pyrkineet ottamaan etäisyyttä esim. tässä artikkelissa.

    https://www.freemasonry.bcy.ca/anti-masonry/sebottendorff_r.html

    Se missä määrin sen vaikuts on Thuleen tullut on epäselvää. NSDAP:n johtavat jäsenet tai ainakaan Hitler eivät kuitenkaan olleet Thulen jäseniä. Pikemminkin Germanenordenin jos senkään. Thule seurakin oli lähinä kulttuuri ja kirjallisuus seura eikä harjoittanut mitään rapparien pimeitä riittejä muutenkaan. Mutta SS kopioi vastaavia hierarkisia kaavoja ja riittejä itselleen kääntäen ne saksalaismyönteiseksi ilman rapparien juutalaista mustaa magiaa.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. So what is Judaism, according to Jones? It is a tribal identity, but more importantly, it is a tradition of revolutionary opposition to the Christian principle of Logos:

  “At this point we come to…the Jewish attack on Logos, which manifests itself not by the threat of invasion from without, as is the case with Islam…but by the threat of subversion from within, otherwise known as revolution. If Muslims are alogos [i.e. irrational, unreasonable]…then Jews are anti-Logos, in the sense that they reject Christ altogether. Islam did not reject Christ; Islam failed to understand Christ…

  “The situation with Jews is completely different. The Jews were God’s chosen people. When Jesus arrived on earth as their long-awaited Messiah, the Jews…had to make a decision. They had to either accept or reject the Christ, who was, so Christians believe, the physical embodiment of Logos.

  “As we will see, the Jews began by wanting to have the Messiah save them on their own terms, which were suffused with racial pride. When the Jews tells Jesus in John 8 that they are the “seed of Abraham”…He changes the term of the argument by replying “If you were Abraham’s children, you would do as Abraham did”, which is to say follow God’s will and accept Jesus as the son of God and the Messiah…

  “Once Jesus arrives in Jerusalem, the term Jew in the Gospel of St. John is no longer a purely racial term. Jew has come to mean a rejecter of Christ. Race is no longer the focus. The Jews who accept Jesus will henceforth be known as Christians. The Jews who reject him are known henceforth as “Jews”. As St. John reports in the Apocalypse, “those who call themselves Jews” are really liars and members of the “Synagogue of Satan”…

  “The Jews rejected Christ because he was crucified. They wanted a powerful leader, not a suffering servant… When the Jews rejected Christ, they rejected Logos, and when they rejected Logos, which includes within itself the principles of social order, they became revolutionaries.” (JRS, pp.14-15; all emphasis added)
  An Antidote to the Jewpill (Part 2: Antichristianity)
  JAMES LAWRENCE • DECEMBER 7, 2021
  https://www.unz.com/article/an-antidote-to-the-jewpill-part-2-antichristianity/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Noita unzin artikkeleita vaivaa se käsitys, että vedetään yhtäläisyysmerkit Vanhan Testamentin Heprealaisten ja ”juutalaisten”(Jews) välille. Tuossakin käytetään tekaistua sanaa ”jew” vaikka silloin mitään sellaista ei ollut. Tuo sana tuli vasta joskus 1700 luvulla käyttöön. Vaan oli juudealaisia ja judahiitteja/juuDalaisia. Fariselais-saddukealaiset eivät olleet juuDalaisia siis juudaan sukua eli judahiitteja enää vaan pitkälti kanaanilais-edomilaisia käännynnäisiä juudealaisia. Siellä asui etnisesti monen sorttista väkeä tuolloin. Eli Helsingissä asuvaa afrikkalaistakin voi kutsua ”helsinkiläiseksi” siinä mielessä, että hän asuu Helsingissä, mutta ei kuitenkaan kuulu suomalaiseen sukulinjaan.

   https://worldtruthvideos.website/watch/jew-or-judah-introduction_KadQiXWp7ABNSyE.html

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. ”Saksalaiset ovat ehkä planeetan lahjakkain kansa”

  Älä anna siimaa vihervasemmistolle. Kirjoita, ’saksalaiset ovat maailman fiksuin kansa’ – ja se on sun mielipide. Saavathan sitten vihermistolaiset väittää, että Somalia on maailman paras mesta.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 7. Ei maata valkoisille lapsille … by Andrew Joyce, Ph.D. –muutama ote
  Olen hiljattain käynyt sähköpostiviestien vaihtoa erittäin älykkään ja puhuttelevan entisen valkoisen kansallismielisen kanssa, joka on nyt omistautunut anti-natalismille, juutalaisen eteläafrikkalaisen filosofin David Benatarin filosofialle. Tiivistetysti sanottuna anti-natalismi väittää, että elämä sisältää kärsimystä, joskus hirvittäviä määriä, ja siksi olemattomuus on aina parempi kuin eläminen ja kuolema. Benatarin vuonna 2006 Oxfordissa julkaisema kirja Better Never to Have Been: The Harm of Coming into Existence on tämän kasvavan liikkeen vaikutusvaltainen avainteksti.
  Benatar esittää ajatuksen, jonka mukaan ihmisten pitäisi hyväksyä, että lisääntyminen on luonnostaan moraalitonta, koska siihen liittyy tuntevien olentojen luominen, jotka tulevat kärsimään ja kuolemaan. Teksti on siis moraalinen kielto lasten hankkimista vastaan, ja Benatarin ihanneskenaario (valkoiselle rodulleko?, oma lisäys) on sellainen, jossa hedelmätön ihmiskunta kuolee vapaaehtoisesti sukupuuttoon. Näitä ajatuksia koskevan sähköpostiviestittelyn aikana esitin kirjeenvaihtajalleni useita huolenaiheita antinatalismin logiikasta, teoriasta ja kasvusta, joista yksi oli se, että koska valkoisilla on jo ennestään ongelmallinen taipumus kiinnittyä abstrakteihin moraalisiin huolenaiheisiin ja syyllisyyteen perustuviin sosiaalisiin villityksiin, antinatalismin omaksumisessa ryhmätasolla oli todennäköisesti käytännön etnisiä eroja. Toisin sanoen väitin, että antinatalismi, riippumatta sen filosofisista ansioista tai niiden puutteesta (ja täysin riippumatta Benatarin aikomuksista tai etnisestä alkuperästä), voisi edistää länsimaissa jo vallitsevaa steriiliyden kulttuuria tarjoamalla vielä lisää filosofista ja kulttuurista tukea valkoisten väestökatoamiselle kaikkialla.
  … New Yorkin juutalaisjärjestön kiinnostus englantilaislapsia kohtaan on vähintäänkin outoa, varsinkin kun ADL ei tällä hetkellä harjoita vastaavaa toimintaa Israelissa, jossa eriytetty opetus on edelleen suurelta osin käynnissä ja jossa Israelin oman valtiontilintarkastajan sanoin ”rasismi ja syrjintä” ovat edelleen yleisiä Israelin kouluissa.
  …ADL olisi voinut vain mennä suoraan asiaan ja sanoa: ”Maailma, jossa kiihkoilevia valkoisia lapsia ei laiteta aivopesuseminaarin® ja Anti-Identiteetti-instituutin® läpi (ja kaikki tämä alle 100 000 dollarin hintaan!), on maailma, jossa olemme syvästi kauhuissamme.”

  *****
  Olemme tulleet ympyrän päähän. Katsooko ADL Atlantin taakse, koska se saa torjunnan Amerikassa? Tuskinpa. Ryhmä on alkuperältään ja tarkoitukseltaan kansainvälinen. Se vain laajentaa toimintatapojaan ideologiansa mukaisesti – länsimaiden ”lasten rasismia” koskevan ideologian, jota on kehitetty vuosisadan ajan. Tämä ideologia sanelee, että ”oksat” on katkaistava valkoisesta puusta ja muotoiltava uudelleen. Tämä ideologia ei ole vaatinut salaliittoa, vaan ainoastaan valtavaa samankaltaisuutta ajattelussa ja toiminnassa sadan vuoden ajan.
  Tämän mallin kukistaminen vaatii samanlaista yhtenäistä ajattelua. Valkoisten vanhempien kokoontuminen yhteen karkottaakseen aivopesijät on hyvä paikka aloittaa.
  https://www.theoccidentalobserver.net/2021/12/10/no-country-for-white-children-2/

  Israelilaisessa luokkahuoneessa juutalaisia poikia rohkaistaan ilmaisemaan vihamielisiä ja murhaavia asenteita muita kuin juutalaisia kohtaan. Kesto: 1:09 min.
  https://www.bitchute.com/video/MNlzh7BMtEl2/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 8. SUOMEN ILMAPUOLUSTUS
  Suomi on nyt auttamatta liitetty USA:n hyökkäyssotaan Venäjää vastaan. Tämä on suorastaan itsemurhapolitiikkaa. F-35 hävittäjät ovat hyökkäysase, jota suomalaiset joutuisivat käyttämään, jos USA hyökkäisi Venäjälle. Isäntämaasopimus sitoo Suomen Natoon ja vie meiltä itsenäisen puolustuksen. F-35-kaupat tulee perua, vielä kun ehdimme. Suomi pärjäisi vielä vuosikymmenen horneteilla. F-35 kauppaan kuuluisi vielä 200 kpl risteilyohjuksia, jotka nekin ovat hyökkäysaseita. Meidän pölkkypäinen armeijan johto on USA:n perseennuolija. Suomella ei ole kunnon ilmapuolustusta eli kunnollisia ilmatorjuntaohjuksia. Nato-maa Turkki on ostanut venäläisiä S-400 torjuntaohjuksia, jotka ovat huippuluokkaa. Sellaisia Suomikin tarvitsisi. Kun Naton perseennuolijakaarti Sauli Niinistön johtamana havittelee sotaa Venäjää vastaan, tulisi meidän ajattelevien pyrkiä päinvastoin parantamaan suhteet Venäjään. Tarvitsisimme uuden YYA-sopimuksen. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(8)Miinusääni(2)
  1. Tässä kommentissa oli todella osuvia huomioita: Esim. hyökkäyssotaan soveltuvat F-35-hävittäjät risteilyohjuksineen, Suomen onneton ilmapuolustus ja vihamieliset suhteet tärkeintä naapurimaata – Venäjää kohtaan. Suomi on sitoutunut transatlanttiseen yhteistyöhön, mikä on täysin turmiollista toimitaa Suomen ja Venäjän suhteille. Suomelle olisi ennen muuta eduksi hyvät ja toimivat suhteet Venäjään.

   Plusääni(10)Miinusääni(2)
   1. Huvittavinta (tai oikeastaan vakavinta) tuossa kaikessa on ettemme me ole Venäjän vihollinen (sillä ei ole mitään hyökkäysaikeita meitä kohtaan, vain rauhanomaisia hankkeita) ja me silti teemme itsestämme sen vihollisen kun lähdemme nyt Nato-mafian imperialistien kelkkaan. Surkuhupaisampaa ei maamme politiikka enää voisi olla.

    Plusääni(8)Miinusääni(1)
 9. Näin Nwo-mafia tuhosi kansallissosialistisen Saksan ja paljasti oman todellisen luonteensa
  Muutama ote artikkelista jossa asia perusteellisesti selvitetään — konekäännös

  Voimme helposti kuvitella, että joku uransa ja julkisen vaikutusvaltansa huipulla oleva näkyvä ja arvostettu henkilö saattaa yhtäkkiä menettää järkensä ja alkaa levittää omalaatuisia ja virheellisiä teorioita, mikä takaa hänen tuhonsa. Tällaisessa tilanteessa hänen väitteisiinsä voidaan suhtautua hyvin epäilevästi ja ehkä yksinkertaisesti jättää huomiotta.

  Mutta kun tällaisten hyvin arvostettujen mutta vastakkaisten äänten määrä kasvaa riittävän suureksi ja kun niiden esittämät väitteet vaikuttavat yleisesti ottaen johdonmukaisilta keskenään, emme voi enää sivuuttaa niiden kritiikkiä. Heidän sitoutunut kantansa näihin kiistanalaisiin asioihin oli osoittautunut kohtalokkaaksi heidän jatkuvan julkisen asemansa kannalta, ja vaikka heidän on täytynyt tiedostaa nämä todennäköiset seuraukset, he kuitenkin seurasivat tätä tietä ja jopa vaivautuivat kirjoittamaan pitkiä kirjoja, joissa he esittelivät näkemyksiään, ja etsimään jostakin kustantajaa, joka olisi halukas julkaisemaan ne.

  John T. Flynn, Harry Elmer Barnes, Charles Beard, William Henry Chamberlin, Russell Grenfell, Sisley Huddleston ja lukuisat muut korkeatasoiset ja maineikkaat tutkijat ja toimittajat kertoivat toisesta maailmansodasta melko johdonmukaisen tarinan, joka kuitenkin poikkesi täysin nykyisestä vakiintuneesta kerronnasta, ja he tekivät sen uransa tuhoutumisen uhalla. Vuosikymmentä tai kaksi myöhemmin tunnettu historioitsija A.J.P. Taylor vahvisti uudelleen tämän saman peruskertomuksen, ja hänet erotettiin Oxfordista sen seurauksena. Minusta on hyvin vaikea selittää kaikkien näiden henkilöiden käyttäytymistä, elleivät he esittäneet totuudenmukaista kertomusta.
  Vakavan älyllisen sorron ilmapiiri vaikeuttaa suuresti kykyämme paljastaa menneisyyden tapahtumia. Normaalioloissa kilpailevia väitteitä voidaan punnita julkisessa tai tieteellisessä keskustelussa, mutta tämä on luonnollisesti mahdotonta, jos käsiteltävät aiheet ovat kiellettyjä. Lisäksi historian kirjoittajat ovat ihmisiä, ja jos heidät on erotettu arvostetuista asemistaan, he ovat joutuneet mustalle listalle julkisista paikoista ja jopa köyhyyteen, meidän ei pitäisi yllättyä siitä, että he joskus suuttuvat ja katkeroituvat kohtalostaan ja reagoivat kenties tavoilla, joita heidän vihollisensa voivat myöhemmin käyttää hyökätäkseen heidän uskottavuuttaan vastaan.

  A.J.P. Taylor menetti Oxfordin virkansa julkaistuaan rehellisen analyysinsä toisen maailmansodan synnystä, mutta hänen aiempi valtava asemansa ja hänen kirjansa saama laaja suosio näyttivät suojelevan häntä lisävahingoilta, ja teos tunnustettiin pian suureksi klassikoksi, joka pysyy jatkuvasti painettuna ja joka myöhemmin on kaikkein eliittiyliopistojemme pakollisten lukemistojen listoilla. Muilla, jotka sukelsivat samoihin levottomiin vesiin, kävi kuitenkin paljon huonommin.
  Vaikka nämä kaksi historioitsijaa olivat täysin yhtä mieltä siitä, että Hitler ei todellakaan ollut suunnitellut toisen maailmansodan puhkeamista, Hoggan väitti, että useat vaikutusvaltaiset henkilöt Britannian hallituksessa olivat tietoisesti pyrkineet provosoimaan konfliktia ja siten pakottaneet sodan Hitlerin Saksan käyntiin juuri niin kuin hänen teoksensa otsikossa esitettiin.
  Hitler oli aina halunnut ystävälliset suhteet Britanniaan ja pyrkinyt varmasti välttämään sodan, johon hänet oli pakotettu. Kun Ranska oli nyt lyöty ja Britannian joukot karkotettu mantereelta, hän tarjosi Britannialle hyvin suurpiirteisiä rauhanehtoja ja uutta Saksan liittoa. Britannian hallitusta oli painostettu lähtemään sotaan ilman loogista syytä ja vastoin omia kansallisia etujaan, joten Chamberlain ja puolet kabinetista kannattivat luonnollisesti rauhanneuvottelujen aloittamista, ja Saksan ehdotus olisi luultavasti saanut valtaisan hyväksynnän sekä Britannian yleisöltä että poliittiselta eliitiltä, jos heille olisi koskaan kerrottu sen ehdoista.
  Ajoittaisesta horjumisesta huolimatta Churchill oli kuitenkin ehdottoman järkkymätön siinä, että sodan oli jatkuttava, ja Irving väittää uskottavasti, että hänen motiivinsa oli hyvin henkilökohtainen.
  Se, että Churchill rikkoi häikäilemättä kaupunkien ilmapommituksia koskevia sodan lakeja, johti suoraan monien Euroopan hienoimpien ja vanhimpien kaupunkien tuhoon. Mutta ehkä kroonisen juopumuksensa vaikutuksesta hän pyrki myöhemmin tekemään vielä kauheampia sotarikoksia, ja vain kaikkien hänen sotilaallisten ja poliittisten alaistensa sitkeä vastarinta esti häntä tekemästä niin.
  https://www.unz.com/runz/american-pravda-understanding-world-war-ii/#purging-our-leading-historians-and-journalists
  P.s. artikkeli kannattaa lukea kokonaan niin alkaa ymmärtää kuinka valheellista meille välitetty tieto ww2:sta on.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Israelin valta-asema Washingtonissa — Tilanne on pahempi kuin koskaan, mutta ”apartheid-valtioon” kohdistuu yhä enemmän paineita.
   Philip Giraldi – The Unz Review joulukuu 14, 2021
   https://www.unz.com/pgiraldi/israels-dominance-of-washington/

   Haluan jokaisen vuoden lopussa kommentoida edistystä – ja takaiskuja – taistelussamme sen puolesta, että Yhdysvaltojen hallitus ymmärtäisi, että sen tehtävänä on parantaa amerikkalaisten elämää sen sijaan, että se työskentelee täysipäiväisesti israelilaisten ja heidän vaikutusvaltaisen kotimaisen lobbauksensa mielistelyä varten. Olisi luullut, että pahemmaksi ei voisi mennä kuin Donald Trumpin hallinnon ryömiminen polvillaan Israelin pääministerin Benjamin Netanjahun, joka on todella yksi pahimmista ihmisistä, jotka ovat koskaan kulkeneet maan pinnalla, jokaisen ilmaiseman tai ilmaisematta jättämän mielijohteen täyttämiseksi. Trump vetäytyi Iranin kanssa solmitusta ydinsopimuksesta, ja tämä liike oli Israelin ja sen Yhdysvaltain lobbyn ajama ja GOP:n suurlahjoittajan Sheldon Adelsonin houkuttelemana. Koska Israel on salainen ydinasevalta, jonka ohjelma on kehitetty Yhdysvalloista varastetun teknologian ja uraanin avulla, Trumpin siirto oli tekopyhyyden huippu, sillä se antoi useimpien kansojen mielestä roistovaltiolle mahdollisuuden käyttää ydinasevaihtoehtoa suhteellisen puolustuskyvyttömiin naapureihinsa nähden.
   Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

   Philip Giraldin hyvä artikkeli joka kertoo kuinka Israel-imepriumia rakennetaan ’bidenien’ tuella.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 10. mikä vika kansallissosialistien rotuteoriassa? jaotellaanhan swedenborginkin kirjoissa ihmiset taivaassa eri lokeroihin

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 11. The Myth of the Six Million — Appendix 2
  Oliko Anne Frankin päiväkirja huijaus?
  TERESSA HENDRY
  Onko propaganda, johon liittyy tosiasioiden liioittelua ja vääristelyä, koskaan oikeutettua, olipa asia, jonka hyväksi sitä käytetään, kuinka arvokas tahansa? Onko fiktion, joka on leimattu aitouden leimalla, pitäminen faktana koskaan oikeutettua?
  Myytit kuolevat kovaa
  Yli viisi vuotta sitten ruotsalaisessa Fria Ord -lehdessä julkaistiin kaksi artikkelia, joissa kommentoitiin Anne Frankin päiväkirjaa. Tiivistelmä näistä artikkeleista ilmestyi Economic Council Letter -lehden numerossa 15. huhtikuuta 1959 seuraavasti:
  Historiassa on monia esimerkkejä myyteistä, jotka elävät pidempään ja rikkaammin kuin totuus, ja niistä voi tulla totuutta tehokkaampia.
  Länsimaailma on jo muutaman vuoden ajan ollut tietoinen juutalaistytöstä, jonka väitetään olevan hänen henkilökohtaisesti kirjoittamansa tarina, ”Anne Frankin päiväkirja”. Mikä tahansa asiantunteva kirjallisuustarkastus olisi osoittanut, että tämä kirja on mahdoton teinin teos.
  New Yorkin korkeimman oikeuden huomionarvoinen päätös vahvistaa tämän näkökannan, sillä tunnettu amerikanjuutalainen kirjailija Meyer Levin on saanut 50 000 dollaria, jonka Anne Frankin isä on maksanut hänelle palkkiona Levinin työstä ”Anne Frankin päiväkirjan” parissa.
  Herra Frank on Sveitsissä luvannut maksaa rotusukulaiselleen Meyer Levinille vähintään 50 000 dollaria, koska hän oli käyttänyt kirjailija Levinin vuoropuhelua juuri sellaisena kuin se oli ja ”istuttanut” sen päiväkirjaan tyttärensä henkisenä työnä.
  Lakimiehet välttelevät
  New Yorkin piirikunnan piirikunnan virkailijalle tehty tiedustelu ruotsalaisessa lehdistössä mainitun tapauksen tosiseikoista johti 23. huhtikuuta 1962 vastaukseen, jossa mainittiin newyorkilaisen asianajotoimiston nimi ”vastaajan asianajajina”. Viittaus koski ”Anne Frankin päivälirjoja 2203-58”.
  Kirje tälle firmalle toi 4. toukokuuta 1962 vastauksen, jonka mukaan ”Vaikka edustamme herra Leviniä muissa asioissa, meillä ei ole mitään tekemistä Anne Frankin tapauksen kanssa”.
  Toukokuun 7. päivänä 1962 tuli seuraava vastaus erään newyorkilaisen asianajotoimiston jäseneltä, jolle alkuperäinen tiedustelu oli toimitettu.
  … New Yorkin piirikunnan kirjaamossa oleva arkisto numero 2241-1956 olisi avattava yleisön nähtäväksi ja sen sisältö olisi julkistettava perusteellisesti. Vääristely, liioittelu ja vääristely on liian usein värittänyt hyvien kansalaisten arvostelukykyä. Jos herra Frank käytti Meyer Levinin työtä esitelläkseen maailmalle sen, mitä meille on uskoteltu hänen tyttärensä kirjalliseksi teokseksi, joko kokonaan tai osittain, totuus pitäisi paljastaa.
  Se, että fiktiota pidetään faktana, ei ole koskaan perusteltua eikä sitä pitäisi hyväksyä.
  Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)
  http://www.ihr.org/books/hoggan/A2.html

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Eduard Böochin, joka oli Hitlerin ja tämän äidin lääkäri, tytär Trude muistelee myöhemmin, että seuraavana päivänä eräs kaupunginvaltuutettu Adolf Eigl kertoi hänelle Hitlerin sanat: ”Onko vanha hyvä kotilääkärini, tohtori Bloch, vielä elossa? Kyllä, jos kaikki juutalaiset olisivat hänen kaltaisiaan, niin ei olisi antisemitismiä.”” … Tosiasiassa tämä ei ole mikään uusi ilmestys. Eduard [Bloch] on jo kuullut viestejä Hitlerin jatkuvasta kiintymyksestä häneen … Kaksi vanhaa postikorttia, jotka kiitollinen nuori Hitler oli lähettänyt Eduardille Wienistä ennen ensimmäistä maailmansotaa. Kuten Eduard myöhemmin kuvaili, toinen oli ”penniäkään maksava postikortti”, jossa oli Wienin näkymä ja sanat: ”Wienistä lähetän sinulle terveisiä. Aina uskollisesti, Adolf Hitler.” Toinen oli sellainen, johon oli merkitty Hitlerin oma taideteos: ”Kippis Hyvää uutta vuotta”.
   https://lithub.com/on-dr-eduard-bloch-hitlers-family-physician-who-happened-to-be-jewish/

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Hitler ei ilmeisesti vihannut kaikkia juutalaisia vaan vain niitä jotka vihasivat meitä valkoisia eli valtaosin sionisteja ja heidän rahoittajia.
    MIKSI PANKKIIRIT VIHASIVAT HITLERIÄ
    Hitler oli omistautunut yhdelle ainoalle taloudelliselle tavoitteelle: luoda Saksalle uusi rahajärjestelmä, joka perustui autarkiaan eli Saksan teollisuuden täydelliseen riippumattomuuteen kaikista ulkomaisista rahanlähteistä. Hän kielsi koronkiskonnan kaikissa muodoissaan ja uudisti Saksan markan niin, että sen vakuutena olisi vain tuottava työ.
    https://barnesreview.org/product/the-barnes-review-september-october-2021/

    Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat