Syyria vahvistaa Israelin pelätyintä vihollista

Suomessa on viime aikoina puhuttu paljon elättämiemme maahanmuuttajanuorten halusta lähteä ”taistelemaan” Syyriaan.

Ääri-islamistien rinnalla Bashar al-Assadin laillista hallitusta vastaan taistelee nuoria miehiä, joista osa palaa jonain päivänä uuteen kotiinsa Suomeen mukanaan kimppu mielenterveysongelmia ja paljon kokemusta kylmäverisestä väkivallasta. Onpa osa monikulttuurisuudesta hullaantuneista vasemmistopäättäjistä vaatinut tehostettujen terveyspalveluiden järjestämistä 2000-luvun ”suomalaisille sotaveteraaneille”. Demarikansanedustaja Tuula Väätäinen kaavaili syksyllä terroristien riveissä taisteleville maahanmuuttajille samanlaisia sotilastapaturmalain mukaisia vakuutuksia kuin esimerkiksi rauhanturvaajat saavat.

Syyrian tilanteesta tekee oudon se, että länsimaat ja Yhdysvallat tukevat siellä Al-Qaidan kaltaisia ääri-islamistisia terroristijärjestöjä (muun muassa ISIL ja al-Nusran rintama). Vuosien ajan meille tuputettiin valtamediassa mielikuvaa Al-Qaidasta kaiken pahan alkuna ja juurena. Tuolloin valtamediaa ja poliitikoita motivoi Irakin ja Afganistanin sotien oikeuttaminen. Islamisteista piti maalata paholaismainen kuva, jotta kansa antaisi tukensa sille, että nuoria miehiä Euroopasta ja Yhdysvalloista lähetetään ulkomaille kuolemaan ja tappamaan poliittisen ja taloudellisen eliitin puolesta. Islamistit olivat äärimmäinen paha, koska heidän poliittiset tavoitteensa eivät miellyttäneet Yhdysvaltoja ja sionisteja.

Yhtäkkiä terroristeista onkin tullut aseveljiämme. Miksi? Koska lännellä ja ääri-islamisteilla on nyt yhteinen vihollinen. Tällä hetkellä amerikkalaisia nyppii fundamentalistejakin enemmän niin sanottu Vastarinnan akseli (engl. Axis of Resistance), joka koostuu Syyrian ja Iranin laillisista hallituksista sekä libanonilaisesta Hizbollah-järjestöstä. Toisin kuin Euroopan ja Yhdysvaltojen tukemat terroristit, on Vastarinnan akseli uskonnollisesti monimuotoinen, laillisuuteen sitoutunut ja laajaa kansansuosiota nauttiva yhteenliittymä. Esimerkiksi Hizbollah tunnetaan hyvin tehokkaasta yhteiskunnallisesta hyväntekeväisyydestä; se tarjoaa terveyspalveluita, koulutusta, ruokaa, vaatteita ja paljon muuta apua uskonnolliseen vakaumukseen katsomatta. EU kuitenkin luokitteli sen viime vuonna ”terroristiseksi” järjestöksi Yhdysvaltojen ja sionistien pakottamana. Ehkä eurooppalaisia poliitikoita ärsyttää sekin, että Hizbollah kykenee huolehtimaan maanmiehistään huomattavasti nykyaikaista velkakurimukseen ajautunutta EU-maata paremmin.

Group of Hezbollah fighters take position in Sujoud village in south Lebanon

Suurin syy sille, miksi länsi vihaa Vastarinnan akselia niin intohimoisesti on tietysti se, että akseli muodostaa kaikista vakavimman sotilaallisen uhan rikollisesti perustetulle Israelin juutalaisvaltiolle. Samasta syystä monet isänmaalliset ihmiset Euroopassa ja muualla lännessä ovat antaneet periaatteellisen tukensa Hizbollahille, Iranille ja Syyrialle. Ne taistelevat itsenäisyytensä puolesta ylivoimaiselta vaikuttavaa rikollista valloittajaa vastaan. Israelilla ja sen sylikoiralla Yhdysvalloilla on valtavat joukkotuhoasevarannot. Niillä on huippumodernit asevoimat ja ne vihaavat kansoja, jotka eivät alistu niiden tahtoon. Esimerkiksi Hizbollah onkin urheasti puolustanut Libanonia Israelin hyökkäyksiltä samalla tavalla kuin Suomi puolusti itseään Neuvostoliittoa vastaan toisessa maailmansodassa.

Monet ovat ihmetelleet, miksi Hizbollah lähti taistelemaan Syyriaan Bashar al-Assadin puolelle. Tällä hetkellä Hizbollahilla on arviolta 4 000–5 000 sotilasta Syyriassa. Länsimieliset sotilasjulkaisut ja strategian tutkijat totesivat, että mukavuusalueeltaan Libanonista poistunut Hizbollah teki kohtalokkaan virheen ryhtymällä puolustamaan Syyriaa ääri-islamisteja vastaan. Syyt osallistua sotaan ovat varmasti moninaiset. Suuri osa Hizbollahin asekuljetuksista on perinteisesti tehty Syyrian kautta. Terroristikapinallisten toiminta on ollut silmittömän raakaa ja oppositio on hajanaista. Terroristien uskonnollinen mielivalta kylvää kauhua ja epävakautta alueilla, joista hallituksen joukot ovat vetäytyneet. Assadin hallinnon kaatuminen syöksisi alueen kaaokseen, mistä hyötyisivät ainoastaan sionistit, joille Syyrian nykyhallinto muodostaa paljon suuremman uhan kuin keskenään kinastelevat pienet terroristiklikit.

Hizbollah on myös saanut valtavasti kokemusta ja itseluottamusta Syyriassa. Järjestöstä on ollut hallituksen joukoille korvaamatonta apua. Onhan Hizbollahin asevoimat resursseiltaan ja osaamiseltaan vuosia Libanonin virallisen armeijan edellä. Assad on tietysti jäänyt suureen kiitollisuudenvelkaan auttajiaan kohtaan. Israel liittolaisineen pelkää nyt syystäkin, että Hizbollah tulee saamaan palkkiokseen tuliterää aseteknologiaa, kuten pitkän kantaman raketteja sekä ilmatorjuntaohjuksia. Järjestö pyrkii myös kartuttamaan miehittämättömiin lennokkeihin liittyvää tietotaitoa. Israel on lähes varma, että jatkoa vuoden 2006 sodalle on ennemmin tai myöhemmin luvassa. Viimeksi sionistit nöyryytettiin jo aivan tarpeeksi pahoin, joten ajatus entistä ammattimaisemmasta Hizbollahista ei juutalaisvaltiota houkuttele. Israel onkin tehnyt useita ilmaiskuja Hizbollahia vastaan Syyrian alueella viime aikoina. Syyrialaisten tiedotusvälineiden mukaan vainoharhaiset sionistit ovat haavoittaneet myös useita Hizbollahiin kuulumattomia siviileitä iskuillaan.

Täällä Suomessa Syyrian sotaa käydään valtamedian propagandan välityksellä. Assadia ja hänen liittolaisiaan mustamaalataan samalla, kun terroristien rikoksia peitellään. Eräs julkeimmista valheista on Hizbollahin kutsuminen ääri-islamistiseksi järjestöksi. Kuten todettua, järjestö auttaa ja hyväksyy toimintaansa myös esimerkiksi kristittyjä. On varsin ikävää, että monet maanpuolustushenkiset suomalaiset nielevät länsimaisen propagandasyötin koukkuineen ja ovat valmiita antamaan periaatteellisen tukensa kaikille amerikkalaisten liittolaisille – jopa fundamentalistisille terroristeille. Alla vertailun vuoksi kuva Hizbollah-sotilaasta vartioimassa kirkkoa Syyriassa sekä video amerikkalaisten tukemista islamisteista. Islamistit ovat kaapanneet kristityn nuoren ja leikkaavat hänen päänsä irti, koska hän on toiminut ”islamia vastaan” jättämällä rukoilematta.

hizbkirkkoVaroitus: Video sisältää järkyttävää materiaalia.

Joulukuussa ääri-islamistit kidnappasivat Maalulan kylässä joukon ortodoksikristittyjä nunnia. Juuri Vastarinnan akseli onnistui vapauttamaan kristityt viime maanantaina.

Toivoa sopii, että Hizbollah jatkaa vahvistumistaan ja kykenee tulevaisuudessakin puolustamaan siviileitä suurvaltaterrorismilta. Yhdysvalloilta ja Euroopalta on nimittäin turha pyytää apua, jos joutuu Israelin uhriksi. Maailmanrauhaa eivät uhkaa itsenäisyyttä tavoittelevat arabinationalistit, vaan kansainvälistä politiikkaa rahalla ja aseilla manipuloivat sionistit.

Videoita Hizbollahin ja Israelin vuoden 2006 sodasta Electronic Resistance -verkkosivuilla.

 
Arvi Pihkala

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat