Tämä kuvaaja osoittaa, kuinka huono tämän päivän työllisyystilanne on verrattuna Suureen lamaan

Samalla, kun Obaman hallinto sekä heidän valtavirtaiset puolestapuhujansa väittävät talouden kasvavan huimaa vauhtia, tilanne on todellisuudessa tyystin toinen.

 

Työvoimatilastotoimiston raportin mukaan arviolta noin 94,6 miljoonaa amerikkalaista (16-vuotiaat tai vanhemmat) joko eivät käy töissä tai eivät ole yrittäneet löytää töitä. Kun väkiluku on 320 miljoonaa, tämä tarkoittaa että lähes joka kolmas yhdysvaltalainen on vailla työtä.

 • Työvoimatilastotoimiston osoittavat, että syyskuussa ennätykselliset 94 610 000 henkilöä (16-vuotiaat tai vanhemmat) eivät kuuluneet työvoimaan. Toisin sanoen he eivät olleet työllisiä eivätkä he olleet hakeneet töitä kuluneen neljän viikon aikana.

  Viime kuussa työvoiman ulkopuolella olevien yksilöiden määrä – joko lannistuneisuuden, eläköitymisen tai muun syyn vuoksi – edusti huomattavaa 579 000 henkilön kasvua viimeisimmästä ennätyslukemasta, joka saavutettiin elokuussa, kun 94 031 000 henkilöä oli työvoiman ulkopuolella.
 • Mielenkiintoista kyllä, virallinen työttömyysaste pysyi muuttumattomana 5,1 prosenttissa, mikä viittaisi siihen että kutakuinkin 95 prosenttia väestöstä kävisi töissä.

  Mutta kuten olemme toistuvasti osoittaneet, luvut ovat olleet virheellisiä viimeisten kahden vuosikymmenen ajalta, sillä mukaan ei ole laskettu henkilöitä, jotka ovat lopettaneet työnhaun (koska varsinaisia työpaikkoja ei vapaana).

  Shadow Stats –sivuston John Williams totesi, että mikäli käyttäisimme samoja mittausmenetelmiä kuin 1930-luvulla, tai edes 1980-luvulla, työttömyyslukemamme olisivat samaa tasoa kuin Suuren laman aikaan. Williams huomautti, että todellinen työttömyysaste lähestyy nopeasti 25 %. Hän käyttää tilastoinnissaan menetelmää, jossa otetaan huomioon “pitkäaikaisesti lannistuneet työnhakijat, jotka siivottiin tilastoista muuttamalla määritelmiä vuonna 1994”.

  Kuvaaja 1. Virallinen työttömyysaste sekä ShadowsStats-sivuston laskema työttömyysaste vertailussa.
  Kuvaaja 1. Virallinen työttömyysaste sekä ShadowsStats-sivuston laskema työttömyysaste vertailussa.

  Verrataan nyt yläpuolella olevaa kuvaajaa vastaavanlaisiin tuloksiin 1930-luvulta, niin huomataan kuinka huonosti asiat ovat:

   Kuvaaja 2. Vastaavalla tavalla laskettu työttömyysaste 1900-luvun alkupuolella. Suuren laman vuodet on korostettu vaaleanpunaisella.

  Kuvaaja 2. Vastaavalla tavalla laskettu työttömyysaste 1900-luvun alkupuolella. Suuren laman vuodet on korostettu vaaleanpunaisella.

  Tilanne on niin huono, että pitkäkestoinen työttömyys on itse asiassa ohittanut Suuren laman aikaiset lukemat presidentti Barack Obaman vaalikaudella.

  Mutta kuinka on mahdollista toipua täydellisesti sekä tahkoa ennätystulosta, kun lähes kolmasosa aikuisväestöstä ei käy töissä?

  Mikäli uskomme hallitusta, se onnistuu taloutemme vuosittaisen 2 % kasvuvauhdin ansiosta.

  Mutta jälleen kerran, jos laskemme todellisen kasvuvauhdin ja teemme inflaatiotarkistuksen, huomaamme välittömästi miksi töitä ei ole tarjolla ja miksi tilanne huononee joka kuukausi.

  Williamsin esittämästä kuvaajasta huomataan, että vaikka “virallisten” tilastojen mukaan BKT kasvaa, todellisuus on täysin päinvastainen. Yhdysvaltain talous on kaikkien merkkien perusteella hiipumassa ja näin on ollut suurimman osan kuluneella vuosikymmenellä:

  Kuvaaja 3. Bruttokansantuotteen vuosittainen kasvu – Virallinen vs. ShadowsStats
  Kuvaaja 3. Bruttokansantuotteen vuosittainen kasvu – Virallinen vs. ShadowsStats

  Viimeisten viikkojen aikana olemme todistaneet lukuisia mullistuksia maailmantaloudessa, ja mahdollisuus minkäänlaiseen vakauteen on kadonnut.

  Talous ei elvy. Töitä ei ole tarjolla. Kasvua ei ole luvassa.

  Huolimatta siitä, mitä valtavirtaiset talousasiantuntijat selittävät, tai mitä heidän TV:tä katselevat myrmidonit uskovat, Yhdysvallat on (ja ovat olleet pitkän aikaa) taantumassa.

  Mikä pahinta, suurimmalla osalla ei ole hajuakaan siitä, kuinka huonosti asiat ovat tai siitä, että he todistavat Amerikan toista Suurta lamaa.

  On olemassa monenlaisia arvioita siitä, mitä tulee tapahtumaan syksyn 2015 aikana ja sen jälkeen. Toistaiseksi olemme välttyneet Tuomiopäivältä, jota monet ovat pelänneet.

  Mutta kuten Varautujan suunnitelma –kirjan (eng. The Prepper’s Blueprint) kirjoittaja Tess Pennington toteaa, tämä ei tarkoita, että meidän tulisi sivuuttaa taloudellisen epävakauden ja geopoliittisten jännitteiden aiheuttamat uhkakuvat:

 • Maailmanloppua ei tullut, mutta meidän tulisi huomioida se tosiasia, että maailmamme muuttuu kiihtyvällä vauhdilla. Viimeisen kymmenen vuoden aikana muutoksia on tullut niin paljon, etteivät monet meistä enää tunnista sitä entisekseen.

  Mellakat, äärimmäiset muutokset ilmastossa, epidemiat, työttömyys, poliittiset mullistukset, voisin antaa enemmänkin esimerkkejä, mutta ymmärrätte mitä tarkoitan. Näihin muutoksiin meidän tulisi varautua. Yksittäiseen tapahtumakulkuun valmistautuminen on epäkäytännöllistä, se jättää aukkoja varautumissuunnitelmaan sekä alttiiksi vaaroille.

  Näin ollen, jos valmistaudut tarpeeksi hyvin, voit eristäytyä mahdollisessa kriisitilanteessa, olipa kyseessä henkilökohtainen, luonnon, taloudellinen, yhteiskunnallinen tai muu katastrofi. Kun varaudut ajoissa erilaisiin sattumuksiin, olet paljon huolettomampi. Aina tulee tapahtumaan asioita, joihin emme voi vaikuttaa. Parasta mitä voimme tehdä on valmistautua niitä varten, olla omavaraisia ja riippumattomia järjestelmästä sekä muuttaa suhtautumistamme vaaratilanteisiin.

  Lähde: Another Doomsday Prophecy Come and Gone
 • Romahdus, jonka monet ovat arvelleet tapahtuvan tulevaisuudessa, on parasta aikaa käynnissä tässä ja nyt.

  Jos yllä olevat kuvaajat pitävät paikkansa – kuten uskomme niiden pitävän – Amerikka velloo jo nyt toisen Suuren laman kourissa.

  Alkuperäinen artikkeli on julkaistu SHTFplan.com-sivustolla 3. lokakuuta 2015

  Lue myös:

  Onko talous kääntymässä paremmaksi?
  20 taloudellisen maailmanpalon merkkiä
  Miten Hitler päihitti työttömyyden ja elvytti Saksan talouden
  USA:n parhaan talouskasvun aikana ei ollut tuloveroa eikä keskuspankkia

  14 kommenttia

  1. Suuri lama ratkaistiin muistaakseni Suurella sodalla.

   Sotaa onkin kivaa harrastaa kun oma maa on jo valmiiksi pakolaisia täynnä.

   Plusääni(13)Miinusääni(1)
  2. Few, if any, of those enjoying their haute cuisine and grand cru wines— some of the best Switzerland can offer—would be recognized by passers-by, but they include a good number of the most powerful people in the world. These men—they are almost all men—are central bankers. They have come to Basel to attend the Economic Consultative Committee (ECC) of the Bank for International Settlements (BIS), which is the bank for central banks. Its current members [ZH: as of 2013] include Ben Bernanke, the chairman of the US Federal Reserve; Sir Mervyn King, the governor of the Bank of England; Mario Draghi, of the European Central Bank; Zhou Xiaochuan of the Bank of China; and the central bank governors of Germany, France, Italy, Sweden, Canada, India, and Brazil. Jaime Caruana, a former governor of the Bank of Spain, the BIS’s general manager, joins them.

   EI IHMEKÄÄ KUN RUOTSI TOTAALISEN TUHON PARTAALLA!!

   The founder of the technocrats’ cabal was Per Jacobssen, the Swedish economist who served as the BIS’s economic adviser from 1931 to 1956. The bland title belied his power and reach. Enormously influential, well connected, and highly regarded by his peers, Jacobssen wrote the first BIS annual reports, which were—and remain—essential reading throughout the world’s treasuries. Jacobssen was an early supporter of European federalism. He argued relentlessly against inflation, excessive government spending, and state intervention in the economy. Jacobssen left the BIS in 1956 to take over the IMF. His legacy still shapes our world. The consequences of his mix of economic liberalism, price obsession, and dismantling of national sovereignty play out nightly in the European news bulletins on our television screens.

   Voiko tämä pitää paikkansa:

   During the war, the BIS became a de-facto arm of the Reichsbank, accepting looted Nazi gold and carrying out foreign exchange deals for Nazi Germany.

   Hyviä juttuja täällä mutta natseja vastaan jotenkin liikaa paskaa!! NO laitetaan tämä nyt tänne, mutta joku nyt ei täsmää!!

   Karen hudes jesuiitat hallitsee kaikkea 🙂 🙂 🙂 Aikamoinen disinformaatio lutka!!

   http://www.zerohedge.com/news/2015-04-11/meet-secretive-group-runs-world

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
  3. https://realcurrencies.wordpress.com/2013/07/15/does-rothschild-own-all-central-banks/

   Europe
   It becomes even more complicated when we realize that all European Central Banks are completely publicly owned. They are corporations with 100% Government ownership. They do operate as ‘independent’ entities, though. Before the ECB they set interest rates and managed the volume without Government interference. Nowadays this is done by the ECB, which in turn is owned outright by the national Central Banks.

   Eikös se kontrolli ole tärkein!!!!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=OK6IwqGSE5M

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
  4. PUTIN:

   https://www.rt.com/news/253201-putin-russian-jews-safety/

   Russian Jews would be in serious danger if Russian President Vladimir Putin was ever ousted from power, a senior Russian rabbi has stated. He added, the current government guarantees the safety of Jewish people better than many Western powers do.

   The Jews of Russia must realize the dangers inherent in the possible collapse of the Putin government, understand the rules of the game and be aware of the limitations,” the head of Russian Federation of Jewish Communities Aleksandr Boroda said at an annual Jewish learning event, which was organized by Limmud FSU.

   Boroda mentioned that Putin’s government provides more guaranteed support for the Jews than those in Europe and the US, adding that Russian religious institutions are better protected against anti-Semitism, while other countries don’t provide enough security.

   There are many in the global Jewish community who support Putin because he is good to the Jews of Russia … There can be little doubt that he is. Ending the centuries old anti-Semitism which was endemic to Russia and claimed the lives of endless hundreds of thousands, perhaps millions, in state-sponsored pogroms, Putin is the man principally responsible for the $50 million Jewish museum of Moscow, to which he also donated a month of his official salary … He has been extremely good to Chabad, giving them official state recognition. He also seems to be good to Israel, establishing strong diplomatic relations with a nation he says has a natural connection to Russia, given Israel’s million- strong Russian-speaking community. Should we Jews love this guy? Does it matter that he’s deeply immoral when we have so few friends as it is? (Jerusalem Post, March 17, 2014.)

   Under Putin, dozens of synagogues have been renovated with government support and a massive Jewish museum was opened in Moscow with state funding.
   read more: http://www.haaretz.com/jewish-world/jewish-world-news/1.653662

   JA SITTEN TÄMMÖINEN UUTINEN?????

   http://www.rferl.org/content/jews-are-fleeing-/27107988.html

   July 03, 2015

   Just a year ago, Russian journalist Vladimir Yakovlev was one of Moscow’s most influential media figures.

   Today, he lives a quiet life in Tel Aviv and has swapped his Russian passport for an Israeli one.

   Yakovlev, the founder of the respected Kommersant publishing house and the Snob magazine, belongs to a new wave of disillusioned Russian Jews deserting their country for the relative stability of Israel.

   ”The big problem with Russia, and the main reason why I left, is the fact that our value system was destroyed,” he says. ”Life in Russia has turned into Russian roulette. Every morning you turn the roulette wheel, you never know what is going to happen to you.”

   (READ THIS STORY IN RUSSIAN)

   Spooked by Russia’s actions in Ukraine and by the increasingly stringent punishments for anyone deemed critical of the Kremlin, Russians of Jewish descent have been fleeing in droves over the past 18 months.

   Surge From Eastern Europe

   According to Israeli authorities, as many as 4,685 Russian citizens relocated to Israel in 2014 — more than double than in any of the previous 16 years.

   And the trend seems to be accelerating.

   The nongovernmental Jewish Agency for Israel has released figures showing a 40-percent surge in immigration to the country between January and March of this year, compared to the same period in 2014.

   The study suggests that while the majority of immigrants still come from Western Europe, Russians and Ukrainians are responsible for this increase. The number of Jews migrating from Western Europe has remained largely the same.

   Mikhail Kaluzhsky was among the 4,685 Russians who moved to Israel last year.

   A journalist and playwright from Moscow, he is typical of the new wave of Russian immigrants described by Khanin.

   Kaluzhsky says his decision to leave Russia is ”directly linked to politics.”

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
  5. https://www.stormfront.org/forum/t926284/

   Rashid Gumirovich Nurgaliev, born in 1956 in the family of correctional officer (later head of reformatory), tatar.
   2000-2002 – deputy chief of FSB (KGB),
   2002-2003 – deputy minister of home affairs (police) of Russia,
   2003-2012 – minister of home affairs (police) of Russia,
   2012-now – deputy chief of security council of Russia.

   Note: Despite ”minority” admixture, complexion is rather light skinned, but, similar to the case with many White-looking Jews, this is important to understanding his racial (dis)loyalties and why he is anti-white / anti Slav nationalism.

   Big supporter and ally of Putin in anti-White repression and thought policing:

   Jew Viktor Vekselberg – the richest man of Russia 2012. This oligarh of mixed Jewish-Ukrainian origin is the owner of numerous oil and metallurgy plants of Russia, see details in Wiki.

   Urinson Yakov Moiseevich

   Statesman, economist and ex-Deputy Prime Minister of Russia, Minister of Economy of Russia in 1997-1998, member of the Presidium of the Russian Jewish Congress. Since 2000s – member of the Jewish clan of Chubais, occupies strategic positions in the energy sector, Rosnano and Skolkovo, swimming in money.

   Leonid Adolfovich Melamed

   Prominent jewish manager in Russia, businessman, founder and chairman of the Board of Directors of the company «Team Drive», member of the Board of Directors of the Company ”Rusnanomedinvest” and ”NovaMedika.” The trustee of the charity fund ”Creation.” Connected with insurance companies, telecommunications, extraction of oil and venture capital funds.

   Since 2012 – he is a member of the Expert Council under the Government of the Russian Federation.

   Leonid Borisovich Melamed

   Jewish businessman in Russia, member of the Presidium of the Russian Jewish Congress. He held senior positions in energy companies, nuclear industry. September 7, 2007 to September 22, 2008 – CEO and board member of the State Corporation ”Russian Corporation of Nanotechnologies” (RUSNANO). Due to the uncontrollable craving for theft of public money in an indecent scale, he was arrested on July 1, 2015, and is temporarily under investigation.

   tämä mies sentään pidätetty!!!

   Gavriil Abramovich Yushvaev

   Vice President of the World Congress of Mountain Jews. Yushvaev is also president and a member of the Board of Directors of a numbers of companies he founded in agribusiness, real estate and entertainment industry, gambling, trafficking in vehicles, outdoor advertising. Until recently owned the largest gold producer in Russia, nowdays it was bought by a young Dagestani tycoon.

   Yushvaev started his career in 1989 after he spent 9 years in prison for robbery (Forbes article). The capital is estimated at $ 1.2 billion.

   On se näköjään näitä linnaan heittänyt jokusen!!

   NO EIKÖHÄN OLE JO SELVÄ PELI!! VALMISTAUDUTAAN JWO:OOHON JA kun aika koittaa ottakaamme pahimpia ihmisiä mukaamme!!!

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
  6. 2005 öljy huippu oli ja öljyn tuotannon kannalta nämä teot ovat enemmän kuin hyvästä! Jokaiselle venäläiselle maata tietty määrä! Koska ilman öljyä suurin osa kuolee pois!

   Hi Dmitri, I think President Putin was referring to Biomimicry when he said “implementing nature-like technologies.” Biomimicry is a relatively new field when compared to the other sciences, but recent years have seen it pick up pace since its inception in the ‘80s, although there were many instances of its application even before that.

   pohjois napa ja liuskeöljy eivät ole mitään ratkaisuja öljylle vaan viivästeitä!!

   http://richardheinberg.com/peak-oil-demand-peak-oil

   Ei öljy lopu mutta halpa öljy loppuu! 90,354.27 0.76 % miljoonaa barrelia päivässä!! Ihmisiä pitää vähentää! Maan viljely fosfori ym tulevat louhimalla jolta vaaditaan öljyllä käyviä catepillarin tai volvon koneita ym!!!

   Ei ole olemassa mitään nicolai teslan ihme laitteita tai muuta ilmaista energiaa ei ole eikä tule! hidas lasku entisaikoihin hieman paremmalla tietämyksellä!! rockefellerit ja muut voivat ampua vaikka paskan paloja hiukkaus kiihdyttimeen, niin ei sieltä ilmaista energiaa tule!! Se mitä vaaditaan esim vesi voiman tuuli aurinko ym! Niin kaikki ne vaativat öljyllä käyviä laitteita joilla louhitaan ja etsitään ne materiaalit maan perästä!! Ellei sitten catepillarin kauha kuormaaja käy 10000 kilon akkuilla, niin äkkiä loppuu chilen ym muiden lithium ja kupari varat!!

   Harmi vaan että saatanan palvojat päättää ketä jää ja ketä ei!!

   http://www.forbes.com/sites/jimdobson/2015/06/12/billionaire-bunkers-exclusive-look-inside-the-worlds-largest-planned-doomsday-escape/

   Miljonäärien bunkkerit ja ne joista me ei mitään tiedetä!! Esim zernobil siellä luonto kukoistaa

   http://kaikenhuippu.com/2012/12/13/paivan-graafi-oljyntuotannon-tulevaisuus/

   Tämä ryhmä yritti eduskunnalle antaa ohjeita miten lasku olisi mahdollisimman lievä, mutta kun velkaan perustuva rahajärjestelmä haltijaat haluavat orjuuttaa kaikki muut eikä heitä kiinnosta öljyn jälkeinen mailma, niin vahvasti luulen tavalla tai toisella ihmisiä vähennetään suuri määrä!! Alla hyvä tiivistelmä!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=-Hj3LGvWWLU

   Methods of Depopulation

   Jokin aika sitten sitten suomalaisten miesten sperman laadun heikkenemisestä 🙂 :)!!

   2005 öljy huippu oli ja öljyn tuotannon kannalta nämä teot ovat enemmän kuin hyvästä! Jokaiselle venäläiselle maata tietty määrä! Koska ilman öljyä suurin osa kuolee pois!

   Hi Dmitri, I think President Putin was referring to Biomimicry when he said “implementing nature-like technologies.” Biomimicry is a relatively new field when compared to the other sciences, but recent years have seen it pick up pace since its inception in the ‘80s, although there were many instances of its application even before that.

   pohjois napa ja liuskeöljy eivät ole mitään ratkaisuja öljylle vaan viivästeitä!!

   http://richardheinberg.com/peak-oil-demand-peak-oil

   Ei öljy lopu mutta halpa öljy loppuu! 90,354.27 0.76 % miljoonaa barrelia päivässä!! Ihmisiä pitää vähentää! Maan viljely fosfori ym tulevat louhimalla jolta vaaditaan öljyllä käyviä catepillarin tai volvon koneita ym!!!

   Ei ole olemassa mitään nicolai teslan ihme laitteita tai muuta ilmaista energiaa ei ole eikä tule! hidas lasku entisaikoihin hieman paremmalla tietämyksellä!! rockefellerit ja muut voivat ampua vaikka paskan paloja hiukkaus kiihdyttimeen, niin ei sieltä ilmaista energiaa tule!! Se mitä vaaditaan esim vesi voiman tuuli aurinko ym! Niin kaikki ne vaativat öljyllä käyviä laitteita joilla louhitaan ja etsitään ne materiaalit maan perästä!! Ellei sitten catepillarin kauha kuormaaja käy 10000 kilon akkuilla, niin äkkiä loppuu chilen ym muiden lithium ja kupari varat!!

   Harmi vaan että saatanan palvojat päättää ketä jää ja ketä ei!!

   http://www.forbes.com/sites/jimdobson/2015/06/12/billionaire-bunkers-exclusive-look-inside-the-worlds-largest-planned-doomsday-escape/

   Miljonäärien bunkkerit ja ne joista me ei mitään tiedetä!! Esim zernobil siellä luonto kukoistaa ja laskeuma menee 1cm vuodessa maa perään!!! Norjassa ei turhaan iki roudassa tärkeimmät ei gmo siemenet!!!

   Eikös ne aikoinaan hukkunu kulta harkot sylissä 🙂

   Ketään ei koskaan oo kiinnosta yrittää harjottaa isommissa määrin perma kulttuuria ja kestävää kehitystä!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=EQikTNF8eTQ storm clauds, mutta on muitakin esim tanskassa,briteissä, argentiinassa ym maissa jotka ovat paljon pitemmällä luonnon kanssa yhteis elämässä!!

   Suosittelen perehtymään öljyyn ja tulevaisuus työryhmään!! ”Kansanedustajien tarkoitus on kertoa valheita ei totuuksia” Kuinka helvetin moni idiootti luulee saavansa eläkettä joka on nyt 30-40 vuotias??? Se on täysi puhallus!! Tämä työryhmä antoi heille todella hyviä argumentteja, mutta eivät kuunnelleet kun todellisuus oli liian karu tai no seuraava kausi ja edut”

   Mun ehdotus on ollu jo kauan sit hiili nano putki saturnukseen niin loputtomasti kaasua!! Ei se h3 mitä kuusta saa oo ikinä eroei suhteeltaan riittävä!!

   Kuinka hieno lasku tämä oisi ollutkaan hitlerin ja muiden järkevien päättäjien toimesta jos oisimme hiljalleen luopuneet satojen miljoonien vuosien paineen alaisen hiilen tuottamasta öljystä??? Kun olisimme ajatelleet luonnon kantokykyä ja ihmisten perus tarpeita!!! Mutta tällä hetkellä juutalaiset hallitsijat haluavat tuhota kaiken ja tämä uppoaa suurimpaan osaan aivokuolleista lampaista!!

   Kaikki sotakaluston ja turhan velkaan perustuvan alistus järjestelmän ansiosta on 100m huvijahdit ja miljoona hehtaaria golfkenttää!!! Kipeetä todella sairasta, mutta mitä voi odottaa talmudia palvovilta hulluilta!!

   Fukusima vuotaa kun seula ja suuri osa merestä tuhoutuu täysin ja kasvaimia kaloissa ja valaita löytyy kuolleina isoja määriä!! Paikalliset kalastajat sanoo, että koko meri on kuollut, mutta tärkeämpää saada assadin hallinto vaihdettua, että saadaan nukkehallitus ja saada koko eurooppa kaaokseen maahanmuutolla!! Ja valkoinen rotu tuhottua ja kristityt hävitettyä 🙂 On siinä vittu kanssa ihmisiä suoraan isästä perkeleestä!!!!

   Mitä ”jos” kaikki resurssit oisi laitettu luonnon suojeluun ja kestävään kehitykseen ilman tuhansia sukellus veneitä ja lentotukialuksia joilla tietty porukka tienaa omaisuuden?? oisi koulutettu ihmiset järkevään eikä kaiken mailman paskaan esim pörssi keinotteluun, super tietokoneisiin jotka ovat miljoonas osa sekunnin edellä edellä muita ym turhaa paskaa?? Mihinkä ihmiskunta oisi pystynyt ilman juutalais talmud paskaa??

   EI tämä mihinkään muutu heillä on liikaa valtaa tuhota kaikki!!! Siinä ei paljon viimesen siperian tiikerin elämä tai lumi leopardin elämä paljoo paina kun jutku haluaa vallottaa kaiken!!

   Ties mitä parannus keinoja niiden luuytimestä,genetiikasta tai verestä, vastustus kyvystä tiettyjä sairauksia vastaan oisi voinut löytyä varsinkin kun leopardi on korkean ilman eläin!!! Luonto tarjoaa kaikenmoista mitä tässä vuosien varrella tullut selvitettyä!! Mutta sillä on vaikea tehdä rahaa!!!! Ja sitten löytyy kylän arvostettu mies ammuttuna vatsaan ja itse murha!!!

   http://www.naturalnews.com/

   Ei varmasti olisi syöpää, aidsia, ym sairauksia jos anneittaisiin mahdollisuus tutkia riippumattomasti syy ja seuraus asioita ja parannus keinoja ilman rahanvaltaa!!!

   Aurinko on ja tulee jäämään kauas taakse öljylle, koska öljyllä saadaan niitä materiaaleja joita aurinko energia vaatii ja eivätkä kestä ikuisesti!!

   http://greencompanyeffect.com/worldahoy/1328346008-8-unusual-solar-powered-inventions

   Tälle voi nauraa!! Nykyiset valtion järjestelmät eivät tee YHTÄÄN MITÄÄN edesauttaa lievää siirtymistä vaihtoehtoihin koska seuraavalle kaudelle on vaikea tulla valituksi noilla asioilla mitä on ylempänä kerrottu!!! Mistä se se johtuu velkaan/kasvuun perustuvasta talous järjerjestelmästä! Kun ihmisillä voisi olla kaikki ja liikaakin, muttakun aivokuollut kansa äänestää samoja joilla ei ole mitään tarkoitusta muuttaa järjestelmä vikaa vaan olla orjina järjestelmälle!!

   Nyt tulee tietoa mistä hieno persettä kuvottaa:

   http://areena.yle.fi/1-82994

   1/4. Miten pääsi käymään niin, että ihmisen tuotoksista tuli jätettä? kysyvät Nina Stenros ja Anu Valve. Nykyään huono sanitaatio on maailman suurin ja tappavin katastrofi.

   Paska media yle mutta oli tämä hyvä pätkä siellä!!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=qVBYgg013KM

   Future Permaculture in Britain

   Joo bbc paska jutkujen kanava, mutta mielenkiintosia vaihtoehtoja maanviljelyyn!!

   https://www.youtube.com/watch?v=k7sQxzIAO-Q

   inuiittien tapa kalastaa ilman nykyisiä välineitä!!

   Making Steel from Iron Ore

   Mitkä aikoinaan laitettiin hevosten selkään ja tehtiin kyntö aurat oli osaltaan järvi malmi ja oli vitullisen kovaa hommaa!! Purkitettiin ruokaa lasi purkkeihin talveks ja kuivatettiin lihaa! Silloin oli riistaa ja metsät tuottavia ei nykyään!!! Ei se huora tarja halosen joulu hauki turhaan tuotu, koska se oli usein viimenen vaihtoehto!! Harva ymmärtää kuinka esimmäinen talvi vie suurimman osan ihmisistä kun venäjä ei myy nesteen sopiville jalostamoille venäjän raaka öljyä!!

   http://www.adlibris.com/fi/kirja/jumalan-vihan-ruoska-9789522341402

   suosittelen kirjaa!!

   Katsokaa mihin nykyajan ihmiset ovat opettettuja ja mitä he tietävät asioista jotka oikeasta merkitsevät :)! Suosittelen pysymään kaukana kun dollari sukeltaa tai no ihan sama kunhan joku sukeltaa suurin osa menee mukaa ja kymmeniä tuhansia eläimiä meidän joukossa saa aivokuolleet taistella henkensä edestä! No onhan tuollainen elukka kaukana suomalaisesta metsästäjästä jos taistella pitää talvella tai kesällä, mutta slti playstation nuoria tulee menemään rutkasti!! vasta 2018 rottasildien lehti arvioi että uusi nwo oisi valmis!! eli messias tulee ja antikristus paljastaa todelliset kasvonsa!!

   Sittenkun viimeisimmät aivokuolleet herää! Tässä linkkejä:

   http://www.alaskatrappers.org/

   http://www.survivalisti.fi/newsite/images/kirjasto/wtnd_full_book.pdf

   http://www.luontoon.fi/marjastusjasienestys/marjastus

   https://www.booky.fi/tuote/sinikka_piippo/luonnonyrtit/9789510289426

   tanskassa sentään yritetään!!

   http://www.gaiauniversity.org/gu_blog/post/permaculture-educators%E2%80%99-course-denmark

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Älä turhaan hätäile, Lucifer. Kuvaat vain perkeleen aikaansaannoksia, mutta Jumalan Poika voitti perkeleen ja hänen ohjastamansa ihmiskunnan, Joh. 16:33; Matt. 28:18; 1. Joh. 3:8. Tämä paskaläävä (jumalaton ihmiskunta ja maailma nykyisessä muodossaan) tuhoutuu ja uusi, puhdas, tulee tilalle:

    ”Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat. Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat! Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu” (2. Piet. 3:10-13).

    Homman hoitaa siis Jumala, et sinä tai kukaan muukaan ihminen.

    Ja tie Jumalan yhteyteen on Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus, Joh. 14:6.

    Sääli, että ainoasta pelastavasta voimasta, Jumalan sanasta, on luovuttu. Kaikki muut pelastuspyrkimykset ovat perkeleestä ja johtavat vain nopeutettuun tuhoutumiseen ja tavallaan omaan itseen hirttäytymiseen.

    Kaikki, mitä teette Kristuksen ulkopuolella, on turhuutta, jopa mielettömyyttä, Joh. 15:5. Ja Kristus omaksutaan sydämen uskolla Kristuksen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen.

    Ilman häntä edessä on vain helvetti.

    VAIN helvetti.

    Ja Kristuksen paluu ja viimeinen tuomio tapahtuu nyt hetkenä minä hyvänsä.

    Niinpä, Lucifer, keskity olennaiseen, ytimeen (arvioi oikein sydämesi Jumalan edessä ja näe Jeesuksen kuolema ja kuolemasta nouseminen puolestasi). On kiire.

    On vain oikein, että maailma tuhoaa ruumiimme ja omaisuutemme, sillä ruumiissa asuu vielä kristitylläkin syntiä ja omaisuus on turhuutta. Tyydy siis oloihisi – ja rukoile. Kun sielu on uskon myötä liittyynyt Jumalaan (Joh. 14:23), se vetää viimeisenä päivänä ruumiinkin ylös Jumalan yhteyteen. Kristitty elää ikuisesti ruumiin ja sielun puolesta Jumalan yhteydessä autuudessa.

    Mitään ei puutu.

    ”Iloitkaa aina Herrassa! Vieläkin minä sanon: iloitkaa!” (Fil. 4:4).

    Rohkaistukaa, nostakaa päänne!

    ”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä” (Luuk. 21:28).

    Plusääni(6)Miinusääni(1)
    1. Sinä se vain jaksat paasata, Vesa-Ilkka Laurio.

     Mutta ei siinä mitään, huvittavaahan vuodatustesi lukeminen on.

     Sääli vain, että Jumala on satu jolla massat pidetään tyytyväisinä, sillä jos suurin osa ihmiskunnasta ymmärtäisi täysin ettei Jumalaa tai kuolemanjälkeistä elämää ole, että kuolema on loppu ja että eliitti jatkaa porskuttamistaan nyt ja ikuisesti, aina maailmanloppuun asti joskus erittäin kaukaisessa tulevaisuudessa, uskonnoilta menisi pohja ja useimmat ihmiset masentuisivat liikaa työskennelläkseen. Mikäli kaikki duunarit löisivät hanskat naulaan, talous pysähtyisi. Seurauksena olisi kaaos.

     Uskonnot ovat siis valhe, mutta tarpeellinen valhe, sillä useimmat ihmiset eivät ole valmiita oppimaan totuutta siitä, kuinka pimeä, saatanallinen ja toivoton paikka maailma todella on.

     Jatka siis olemattoman mielikuvitusystäväsi palvomista, mutta älä odota liikoja.

     Plusääni(2)Miinusääni(2)
  7. Meillä kaikilla rauhantahtoisilla ihmisillä on mahdollisuus poistua täältä neljänteen ulottuvuuteen kunhan Kristus tulee ja kutsuu meidät mukaansa, me joita ei maallinen mammona sido, voimme aivan helposti päästää irti kaikesta, sekä meidän henkeämme uhkaavista islamisteista ja siionisteista, sillä heitä ei neljänteen ulottuvuuteen kutsuta, vaan he jäävät tänne itse luomaansa ”tuliseen järveen”.
   Lisää tietoa tuolla:

   http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/09/kanadalaisen-aikamatkaajan-tarina.html

   Plusääni(0)Miinusääni(3)

  Kirjoita kommentti

  Pakolliset kentät on merkitty *

  Kotimaa

  Ulkomaat