Taponen & Ohisalo Helsingin maahanmuuttajarikollisuudesta: Syinä korona ja asuntopolitiikka

Helsingissä liikkuu suuri joukko 13–20-vuotiaita maahanmuuttajataustaisia saalistajia, jotka ovat valmiita tappamaan ihmisiä merkkivaatteiden vuoksi. 

Otsikon aiheen laajennus esipuheena 

Magneettimedia julkaisee Partisaani –lehden artikkelin Taponen & Ohisalo Helsingin maahanmuuttajarikollisuudesta: Syinä korona ja asuntopolitiikka. Kirjoitus perustuu Helsingin Sanomien tänään julkaistuun uutiseen maahanmuuttajataustaisten jengien väkivaltaisuuksista Helsingissä. Poliittinen poliisi (POLPO) ja sisäministeriön edustaja eivät suhtaudu vakavasti kriisiin. Heidän mielestään ei ole syytä huoleen, sillä väkivalta on kaukana Ruotsin rikollisistilanteesta.  

Turvallisuusasiantuntija Olle Fjordgren toteaa ruotsalaisen journalistin Maria Celanderin haastattelussa Ruotsin rikollisuuden voimistumisen johtavan kohti sisällissotaa. 

– Olemme periaatteessa luovuttaneet ja rikolliset ovat ottaneet vallan. Tällä hetkellä emme pysty asettamaan mitään vastaan, enkä näe, että kehityssuunta voitaisiin kääntää, hän sanoo. 

Fjordgrenin mukaan Ruotsi oli jo vuonna 2013 matalan intensiteetin sisällissodassa, mutta nyt viisi vuotta myöhemmin rikolliset ovat jo monilla alueilla voittaneet. Näitä alueita kutsutaan no go -alueiksi

Palavia autoja Husbyssä. Husby on yksi Ruotsin Tukholman kaupunginosista.

Ruotsin kaltainen tilanne on lähitulevaisuutta myös Suomessa, jos täydellistä yhteiskunnallista murrosta ei tapahdu. Nämä ongelmat johtuvat enimmäkseen monikulttuurisuuspolitiikan suosimasta haittamaahanmuutosta, joka on tapahtunut väestön siirtona poliittisen Lähi-idän alueelta Eurooppaan juutalaistoimijoiden värväämänä. Euroopan unioniin voimakkaasti vaikuttava juutalainen keinottelupankki Goldman Sach on lahjoittanut miljoonia dollareita maahanmuuttopolitiikkaan. Samoin juutalaisen eliitin kontrollissa oleva google on tukenut runsaasti turvapaikanhakijoiden tulvaa Eurooppaan.  

Israel-lobbyllä on myös tehokas toiminta verkosto Euroopan unionissa, josta on kirjoittu muun muassa teoksessa The Israel Lobby and the European Union. Täten Israel-lobby vaikuttaa intressiensä mukaisesti myös Euroopan pakolaispolitiikkaan. 

Sionistit juuri löysivät R.C-Kalergin kirjoituksita inspiraation muodostaa Euroopan Unionin, jonka yhtenä tarkoituksena on eri geneettisten ryhmien täydellinen sekoittaminen,1joka tarkoittaa antropologiaa (ihmistutkimusta) eri etnisten ryhmien ja kulttuurien muutoksen havaitsemiseksi.  Tätä toteutetaan tällä hetkellä Euroopassa suurella innolla, mihin myös Suomi osallistuu kansanpetturipoliitikoiden kautta automaattisesti. Tällä tietysti haetaan juutalaiseliitin edistämän globalisaation valta-asemaa sekasortoisten länsimaisten kansallisvaltioiden hajotessa ylikansallisten voimien ohjaukseen.  

Euroopan valtioiden hallitukset, eduskunnat ja viranhaltijat ovat alistuneet maansa kansallisen identiteetin ja kulttuurin heikentämiseen mittavan haittamaahanmuuton kautta.  

Haittamaahanmuutto on tietysti vain yksi järjestäytyneen yhteiskunnan murtajista, ja muitakin rappeuttavia tekijöitä on lukuisia. Tämän perikadon tien voi pysäyttää vain henkinen murros, mutta siinä rinnalla tarvitaan myös yhteiskunnallissosiaalinen ja taloudellinen murros. Nimittäin on kiire, että valta otetaan pois kriminaaleilta poliittisilta johtajilta, jotka ovat joko vapaamuurareita tai heidän toimihenkilöitään, etteivät nämä johtajat ennätä täydellisesti tärvellä koko yhteiskuntaa. Yksi asia ainakin on selvää. Suomea ei pelasteta sosiaalisessa mediassa purnaamalla, sillä ojanpohjalla, sitä ojaa kaivaessaan on turha päättäjiä kiroilla; tarvitaan tekoja; henkisiä ja käytännöllisiä. 

Partisaani mainitsee käsitteen kulttuurimaxismi, joka on lähinnä nykyisin vihervasemmiston ja arvoliberalistien suuntaus, ja on jatkoa juutalaismafian epäonnistuneelle (onneksi) maailmanvalloitusohjelmalle, jossa välineenä käytettiin marxilais-leniniläistä sosialismin ja kommunismin ideologiaa3, 4.  Modernit kulttuurimarxistit toteuttavat ohjelmaansa hyökkäämällä kaikkia arvokkaita perinteitä sekä klassisia instituutioita vastaan. Perinteinen perhemalli, kulttuuri identiteetti, ja jo luonnostaan selvät sukupuoliroolit ovat tämän uuden vallankumouksen innokkain hyökkäyksen kohde. Kulttuurimarxistiseen prosessiin on valjastettu länsimaissa, kuten Suomessa, poliittinen koneisto kokonaisuudessaan, valtamedia, virkakoneisto, koulut, korkeakoulut ja yliopistot, kirkot jne.. Kulttuurimarxismin tavoitteena on perinteiseen kulttuuriin nojaaman yhteiskunnan arvojen tuhoaminen, jotta juutalaismafia pystyisi asettamaan näiden tilalle omat “arvonsa” ja hallinta menetelmän. Psykologian professori Kevin MacDonaldin mukaan Frankfurtin koulukunnan perustivat saksanjuutalaiset vasemmistoaktivistit, joille ”tieteellä” oli vain poliittista välinearvoa. 

Magneettimedian toimitus 

Partisaanin julkaisema  artikkeli 

Helsingin Sanomat (HS) julkaisi tänään suurta huomiota saaneen uutisen ”Helsingin keskustassa liikkuu nyt joukoissa yli sata mahdollisesti vaarallista nuorta – Asian­tuntijoiden mukaan taustalla on uusi maahan­muuttoon liittyvä ilmiö”. Välittömästi uutisen julkaisun jälkeen Suomen tunnetuimmat kulttuurimarxistit sisäministeristä poliisijohtajiin riensivät kiistämään, että rikoksilla olisi mitään tekemistä maahanmuuton kanssa. 

HS:n uutisen mukaan pääkaupungin kaduilla liikkuu ainakin 100–150 kappaletta 13–20-vuotiaita maahanmuuttajataustaisia saalistajia, jotka ovat valmiita tappamaan ihmisiä muun muassa merkkivaatteiden vuoksi. Rikollisten tunkeutujien elämäntapa on vahvasti sidoksissa huumausaineisiin ja satunnaiseen väkivaltaan. 

Lehti toteaa, että käytännössä kaikki erityisvaaralliset maahanmuuttajanuoret ovat olleet ”interventioiden kohteina” joko nuorisorikostutkinnassa tai lastensuojelussa. Sosiaalityöntekijöiden ja viranomaisten työ ei ole kuitenkaan kantanut hedelmää, vaan tunkeutujat ovat siirtyneet jatkuvasti vakavampiin rikoksiin. 

”Silmitöntä väkivaltaa ilman kummempaa syytä” 

Tänä syksynä julkisuudessa on kuohunut muun muassa Alppipuiston ja Vallilan puukotusten vuoksi, joista jälkimmäisessä uhri myös kuoli. Molemmissa tapauksissa rotumuukalaisista koostuneet jengit yrittivät ylivoimalla ja veitsiä käyttäen ryöstää puolustuskyvyttömiä uhreja. Usein maahantunkeutujien uhreiksi valikoituu valkoisia suomalaisia, jotka eivät itse liiku aseistautuneina jengimuodostelmissa. 

”Alppipuistossa tapahtuneessa vakavassa ryöstön yrityksessä on erityinen piirre, joka on huolestuttanut [Aseman lapset ‑järjestön hankepäällikkö Heikki Turkkaa.] Paikalla oli parisataa nuorta. Silti poliisille ei marraskuun alkuun mennessä edelleenkään ole ilmoittautunut ketään, joka olisi nähnyt itse teon”, HS jatkaa. Siirtolaiset ovat luoneet ympärilleen pelon ja vaikenemisen ilmapiirin, jonka vuoksi heidän rikostensa selvittäminen on erittäin vaikeaa. 

Vallilan tapausta tutkiva rikoskomisario Jukka Larkio painottaa, että kyse on ”silmittömästä väkivallasta, jolle ei ole sen kummempaa syytä”. Tunkeutujat puukottavat suomalaisia usein puhtaasta puukottamisen ilosta. 

Henki pois merkkivaatteiden vuoksi 

Usein rikosten taustalla on myös taloudellinen motiivi sekä rotumuukalaisten puhdas turhamaisuus. HS:n mukaan tunkeutujat hyökkäävät toisinaan ihmisten kimppuun voidakseen ostaa ”tuhat euroa maksavan vaatekerran”. Kalliiden vaatteiden avulla afrikkalaiset ja arabit pyrkivät imitoimaan musiikkikanavien mustia rap-artisteja. 

”Ryöstöissä taustalla voi olla esimerkiksi Monclerin takin tai Louis Vuittonin vyön havittelu. Tämä on jalkautuvaa työtä tekevien ammattilaisten mukaan yllättävän korostunutta ja uudenlainen ilmiö”, uutisessa todetaan. Mitään uutta ilmiössä ei kuitenkaan todellisuudessa ole. Kaikki tämä on aiemmin tapahtunut jo Britanniassa, Saksassa, Ruotsissa ja muissa maissa, jotka on hukutettu värillisiin siirtolaismassoihin. Suomi on tietoisesti uhrannut valkoisten nuorten turvallisuuden, jotta väestönvaihtopolitiikkaa ajavat globaalit vallanpitäjät olisivat poliitikkoihimme tyytyväisiä. 

Helsingin Sanomat myöntää, että erityisen ongelmallisina ryhminä korostuva arabit ja somalit. Fenix Helsingin toiminnanjohtaja Ujuni Ahmedin mukaan rikosvyyhdin taustalla on ”alun perin pääkaupunkiseudulla asuneiden maahanmuuttajien lapset”. 

Taponen ja Ohisalo vähättelevät kriisiä 

PolPon (poliittinen poliisi) epävirallinen propagandakomisario Jari Taponen yritti selitellä HS:n uutista parhain päin pian julkaisun jälkeen. Taposen mukaan tilanteesta ei tule huolestua, sillä ”150 rikoksilla oireilevaa nuorta ei ole 1 rikollisjoukko”, minkä lisäksi ”olemme kaukana Ruotsista, jossa asuntopolitiikka on erilaista”. 

Kulttuurimarxistit väittävät mielellään, ettei maahanmuuttajien väkivaltaisuus johdu geeneistä ja kulttuurista vaan ”asuntopolitiikasta”. Selitys ei vastaa kuitenkaan siihen, miksi esimerkiksi afrikkalaiset maahanmuuttajat ovat vastaanottavissa maissa väkilukuun suhteutettuna yleensä rikostilastojen kärjessä, olipa maan asuntopolitiikka millaista tahansa. 

Vihreä sisäministeri Maria Ohisalo puolestaan epäilee, että ilmiön taustalla on korona, joka on ”kärjistänyt nuorten vaikeuksia”. Ohisalo uskoo, että aiemmista epäonnistuneista interventioista huolimatta maahanmuuttajarikollisuuden kriisi saadaan ratkaistua ”varmistamalla kohtaamisia”. Taponen ja Ohisalo eivät julkilausumissaan maininneet maahanmuuttoa tai ”nuorisorikollisten” rotutaustaa sanallakaan. 

Partisaani

LähteetHelsingin SanomatJari TaponenMaria Ohisalo 

Alkuperäinen kirjoitus: Taponen & Ohisalo Helsingin maahanmuuttajarikollisuudesta: Syinä korona ja asuntopolitiikka. Saatavina: https://www.partisaani.com/news/race/2020/11/10/taponen-ohisalo-helsingin-maahanmuuttajarikollisuudesta-syina-korona-ja-asuntopolitiikka/  

Magneettimedian toimituksen lähteet 

Maria celander (6.12 2018). Ingrid & MariaSäkerhetsexpert: Sverige på väg mot inbördeskrig. Saatavina: https://www.ingridochmaria.se/2018/12/06/sakerhetsexpert-sverige-pa-vag-mot-inbordeskrig/ 

Lydia Tomkiw (14.9.2015). IBT. Refugee Crisis 2015 Donations: Google, Goldman Sachs, Sports Teams, Individuals Pledge Aid. Saatavina: https://www.ibtimes.com/refugee-crisis-2015-donations-google-goldman-sachs-sports-teams-individuals-pledge-2095687  

Islam Radio (2009). Saatavina: http://www.islam-radio.net/islam/english/jewishp/internet/jews_behind_internet.htm  

The Frankfurt School of Social Research and the Pathologization of Gentile Group Allegiances. Saatavina: http://www.kevinmacdonald.net/chap5.pdf  

…………………………… 

1. Coudenhove-Kalergi (1925). Praktischer idealismus. PANEUROPA-VERLAG WIEN-LEIPZIG. 

2. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky. 

3. Wilton, Robert (2000). ROMANOVIEN VIIMEISET PÄIVÄT : KUINKA TSAARI JA HÄNEN PERHEENSÄ MURHATTIIN. Tabernaculum Dei ry.   

4. Solsjenitsyn, Alexander (1974). Gulag-arkipelagen Fängelseindustrin. Del 1 och 2. Wahlström & Widsrand Stockholm. 

1 kommentti

  1. Se on hienoa että kaikkeen löytyy parahultaisen miellyttävä vastaus, joka istuu kuin nakutettu ja sysää kaiken epämieluisan, faktoihin pohjaavan keskustelun toisaalle.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat