Teini-ikäisten aivot ovat sairaita – mikä on perussyy?

Julkaisemme Elämä Käsissämme -blogin suomentaman artikkelin tohtori Sherri Tenpennyltä vuodelta 2011.

Nyt on melkein kuukausi aikaa siitä, kun USAn huomio keskittyi Tucsoniin, missä kuoli 5 ja 13 loukkaantui ihmistä, mm. kongressissa oleva nainen Gabrielle Giffords. Monia muita ampumavälikohtauksia ei edes uutisoitu valtavirran mediassa.

Väkivalta tuntuu räjähtävän kaikkialla nuorten keskuudessa, Los Angelesista Omahaan ja Brooklyniin – tämä on merkkinä jostakin hyvin vakavasta tämän maan nuorison mielissä tapahtuvasta vääristymästä.

Miksi nuorten aivot ovat sairaita

Nuoria ahdistavien asioiden luettelo on pitkä, ja se alkaa kemikaaleille altistumisesta kohdussa. Heinäkuussa 2005 Environmental Working Group (ympäristöasian työryhmä) julkisti tarkastusleimallaan merkityn tutkimuksen, jossa oli käytetty verta napanuorasta kohdussa olevien sikiöiden kemikaalialtistumisten tutkimiseen.

Istukan on pitkään oletettu suojaavan kehittyvää lasta ympäristöstä tulevilta saasteilta. Tämän tutkimuksen hälyyttävät tulokset murskasivat tämän oletuksen toiveikkaaksi myytiksi. 10 lapsen napanuoraverestä löydetyistä 287 kemikaalista oli 180 syöpää aiheuttavina aineina tunnettuja, 217 oli aivoille ja hermostolle myrkyllisiä ja 208 on liitetty synnynnäisiin vikoihin tai aiheuttaneen epänormaalia kehitystä eläinkokeissa. Tutkimuksen yhteenvetona oli, että “näiden monimutkaisten karsinogeenien, kehitykseen vaikuttavien toksiinien ja hermomyrkkyjen yhdistelmien vaaroja lapsille ennen ja jälkeen syntymän ei ole koskaan tutkittu.”

Muutaman tunnin kuluttua siitä, kun vastasyntyneet ovat tulleet ulos kohdusta. heille annetaan loraus antibiootteja silmiin, injektoidaan hepatitis-B-rokotteella, jolla tiedetään olevan hermoille myrkyllisiä ominaisuuksia, ja K-vitamiini-piikki, joka sisältää 9 mg bentsyylialkoholia. Vuonna 1992 Golding julkisti huolenaiheensa siitä, että K-vitamiinipistokset saattavat linkittyä lasten kaksinkertaistuneeseen riskiin saada pahanlaatuisia sairauksia, erityisesti leukemiaa. Koska on ollut merkittäviä epäilyksiä siitä, onko tämä yhteys satunnaista vai pistoksen aiheuttamaa, kiistaa ei ole koskaan ratkaistu.

Noin 60 elinpäivästään lähtien vauvat, joiden immuunipuolustusjärjestelmä on yhä kehittymätön, altistetaan rokotus-patteristolle: PDT (kolmoisrokote); yhdistetty hinkuyskä-, kurkkumätä- ja jäykkäkouristusrokote; HiB = 4 sairautta vastaan: jäykkäkouristus-, kurkkumätä-, hinkuyskä- ja tyypin b Haemophilus influenzae–rokote aivokalvon tulehdusta vastaan; polio; Prevnar = Streptococcus pneumoniae bacteeria vastaan, = korvatulehdusrokote, ja loraukselle suunkautta otettavaa rotavirus-rokotetta = ripulirokote, jotka annetaan tavallisesti kaikki yhdellä kerralla (USA:ssa). Näiden rokotusten aiheuttama ankara hyökkäys ja lisäksi kaksi rokotusta hepatitis-B:llä, toistuu kaksi kertaa, joka 60:s päivä. Tämä antaa arviolta 66 erilaista virus- tai bakteeriperäistä vasta-aineita synnyttävää antigeenia ja mittaamattoman määrän tusinaa erilaista kemikaalia 6-kuukautisen vauvan elimistöön.

Kun lapsi on 5-vuotias, pieni n. 18 kg painava ihmistaimi, hän on saanut jopa 35 rokotetta, jotka sisältävät ainakin 110 erilaista heikennettyä patogeenia (taudinaiheuttajaa) ja patogeenin osaa, ja valikoiman 59 eri kemikaalia. Jos annetaan kaikki hyväksytyt rokotteet, pieni taapero rokotetaan myös viraalilla rokotteeseen, “eksyneellä” DNA:lla, neljällä eläinsolulajilla, abortoitujen sikiöiden soluilla ja pikkumäärällä ihmisen albumiinia (joka on vieras proteiini). Kaikki nämä ainesosat on muuten lueteltu jokaisen rokotteen pakkausselosteessa.

Yksityiskohtaiset tuoteselosteet aivojen tautioppia varten

U.S. Surgeon General´in mukaan lähes 20 % amerikkalaisista lapsista ja nuorista kärsii mielenterveysongelmista niin merkittävästi, että se häiritsee heidän päivittäistä elämäänsä. Diagnoosien ylenpalttisuus jakautuu muutamaan melko hyvin rajoittuneeseen ryhmään: käyttäytymissairauksiin, kuten tarkkaavaisuuden puuttumisen yliaktiivisuushäiriöön (ADHD); oppimisvaikeuksiin, johon kuuluu puheen viivästyminen ja ymmärtämiseen liittyvät asiat; ja mielialahäiriöt, joihin kuulluvat depressio (masennus), kaksisuuntainen mielialahäiriö ja krooninen ahdistuneisuus.

The Centers for Disease Control (CDC) arvioi, että lähes 5.4 miljoonaa 4 – 17-vuotiasta lasta USAssa on saanut yksistään ADHD-diagnoosin (vuoden 2007 tilaston mukaan). Tämä vastaa lähes yhtä lasta kymmenestä kaikista lapsista – ja luku on lisääntymässä. Vuosien 2003 ja 2007 välillä, vanhempien ilmoitusten mukaan ADHD-diagnoosin saaneiden lasten lukumäärä on kasvanut 22 %:lla. On järkyttävää, että yritykset saada heidän häiritsevän käytöksensä loppumaan, perustuu enemmän kuin 2/3-osalla lapsista ainakin yhteen reseptilääkkeeseen. Koska sairaiden aivojen sekä ylienergisen käyttäytymisen syitä ei ole tunnistettu ja osoitettu, on lääkehoito sama kuin yrittäisi panna kannen kiehuvan vesikattilan päälle

Yhden näistä käyttäytymissairauksista, nimeltään Oppositional Defiant Disorder´in (”uhmailevan vastaansanomisen sairaus”) (ODD), sanotaan ilmenevän 8 vuoden iässä. Sen esiintyminen ilmenee seuraavasti: menettää helposti malttinsa; kiistelee agressiivisesti vanhempien kanssa ja uhmaa pyyntöjä; kieltäytyy noudattamasta sääntöjä; ärsyttää tarkoituksella toisia; syyttää muita omista virheistään tai huonosta käyttäytymisestään; ja on kärttyisä, kiusaantuu tai suuttuu helposti, on pahansuopa tai kostonhaluinen. Vuonna 2008 ODD oli yleisin syy, jonka vuoksi lapsia lähetettiin mielenterveyshoitoon arvioitaviksi, lähes puolen psykiatrien ja psykiatristen hoitajien potilaskäyntitilastojen mukaan. Nämä lapset, useimmiten pojat, yleensä diagnosoidaan ja hoidetaan useiden olemassa olevien mielenterveysongelmien mukaisesti.

The Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-V) (= Käsikirja mielenterveysongelmien diagnosointiin ja tilastointiin, 5.painos) tullaan pian julkaisemaan ja se korvaa vanhemman DSM-IV´n. DSM on luettelo psykiatrisista tiloista, sisältäen pitkän listan ahdistuneisuudesta persoonallisuus- ja sopeutumiskykysairauksiin. Diagnoosit ovat käytettävissä niille lapsille, joilla on vaikeuksia matematiikassa ja kirjoittamisessa (”Mathematics Disorder 315.1” ja ”Disorder of Written Expression 315.2”), ja näillä leimataan lapsi, jolta puuttuu joku taito, mielenterveysongelmaiseksi. On tulossa lisää uusia sairauksia, kuten Temper Dysregulation Disorder with Dysphoria (TDD) (“Huono ärtyisyyden säätely ja huonovointisuus”), muunnelma nykyisestä bipolaarisen sairauden diagnoosisista alle 10-vuotiaille lapsille.

Tarjolla olevat hoidot toimintahäiriöisille, epäterveille aivoille käsittävät laajan luettelon reseptilääkkeitä, jaettuna eri luokkiin sen perusteella, mikä vaikutus niillä ajatellaan olevan aivojen kemiaan. Antidepressantteja, mielialaan vakauttajia, psykoosin estäjiä ja rauhoittavia lääkkeitä määrätään reseptillä päältä katsoen korjaamaan aivokemikaalien epätasapainoja. Jos yksi lääke ei toimi, lisätään lisää lääkkeitä, joista ehkä seuraa käyttäytymiseen niistä johtuvia tahattomia vaikutuksia.

Äskeinen 69 kuukautta kestänyt tutkimus tunnisti 484 lääkettä, jotka olivat vastuussa 780 169 vakavasta haittavaikutuksesta, sisältäen väkivaltaisuutta ja aggressiivista käyttäytymistä. Nämä lääkkeet liittyivät 387 tappoon, 404 fyysiseen pahoinpitelyyn, 27 raiskaukseen, 896 tapon suunnitteluraporttiin ja 223 tapaukseen, joita pidettiin väkivallan kaltaiseen oireeseen liittyvinä.

Lääkkeet, jotka liittyivät voimakkaimmin väkivaltaan, olivat:

 • 11 erilaista antidepressanttia, erityisesti serotoniinin takaisinottoa estäviä lääkkeitä = SSRI-lääkkeitä (esim. Lexapro, Seroplex, Lexamil, Lexam, Cipramil, Cipralex = escitalopraami); Paxil, Optipar, Paroxetin = paroksetiini; Alprox, Xanor = alpratsolaami; Zoloft, Sertralin, Seroxat = sertraliini hydrochloridi; (Prozac, Seronil = fluoksetiini jne.)
 • 6 erilaista rauhoittavaa/unilääkettä (esim. Xanax, Clonipin, Rivatril = clonatsepaami)
 • 3 ADHD-lääkettä mm. Ritalin ja Concerta = metyylifenidaatti
 • Lisäksi antispykoottiset lääkkeet, Seroquel = ketiapiini; Zyprexa = olantsapiini ja Risperdal = risperidoni, joita käytetään yleisesti ODD´n hoitoon, ovat niiden lääkkeiden joukossa, jotka voivat johtaa väkivaltaiseen käytökseen.

Yhteisvaikutukset

Merkittävät määrät USAn lapsia on altistettu kemikaalikombinaatioille, rokotteille ja moninaisille reseptilääkkeille – lapsesta ja varhaisnuoruudesta lähtien. Millään tutkimuksilla ei ole tutkittu näitten yksittäisten ainesosien vaikutusta aivotoimintaan, saati sitten niiden yhteisvaikutuksia.

Mielenterveyden asiantuntijat yrittävät todistaa meille, että kemikaaliannokset ovat niin vähäisiä, ettei niillä voi olla kielteisiä vaikutuksia. Sama on tosiasia rokotteista. ”Asiantuntijat” kannattavat ajatusta rokotteiden turvallisuudesta, tehokkuudesta, suojaavasta vaikutuksesta ja vaarattomuudesta. Ei ajatustakaan — saati tutkimustakaan — ole tehty niiden mahdollisten ongelmien tutkimiseksi, joita voi syntyä neljän tai useamman yhtäaikaisen lääkityksen, rokotteen ja kemiallisen aineen yhteisvaikutuksena. Eivät hallitukset, (FDA/CDC), lääketeollisuus tai lääkärit — kaikki massiivisesta lääkkeiden ja rokotteiden käytöstä mukavasti hyötyvät — ole nähneet vaivaa arvioida näille aineille altistumisten kokonaisvaikutuksia.

Aivotulehdus on ollut tuntomerkkinä vakaville reaktioille siitä lähtien kun ensimmäinen rokote – isorokkoa vastaan – keksittiin. Hinkuyskärokotteella voi olla syvällekäyviä vaikutuksia lapsen aivojen kehitykselle, jotka voivat johtaa pysyviin muutoksiin käyttäytymisessä, persoonallisuudessa, älykkyydessä, emotionaalisessa tasapainossa ja fyysisessä kyvykkyydessä. Käytännöllisesti katsoen joka vuosi – vuodesta 1933 lähtien aina 1980-luvun puoliväliin asti – on julkaistu tutkielmia, joissa keskusteltiin kokosoluja sisältävän hinkuyskärokotteen haittavaikutuksista. Sen sijaan, että nyt kulutetaan yhä enemmän rahaa uusien lääkkeiden ja rokotteiden kehittelyyn, meidän pitäisi vaatia, että lääketeollisuus ja hallitukset opiskelevat jo käytössämme olevien tuotteiden yhteisvaikutuksien aiheuttamia komplikaatioita ja vaurioita.

Väkivalta Amerikassa

Olen saanut vuosien mittaan paljon sähköposteja ja viestejä henkilöiltä ja vanhemmilta, jotka suunnittelevat matkustamista muihin maihin lomallaan, lähetystehtävämatkalle tai syventyäkseen osallistumalla elämäntapatapahtumaan. Vaikka useat kysymykset koskevatkin matkalle tarvittavia rokotuksia (joista vain harvoja vaaditaan kaikkialla maailmassa; niitä vain suositellaan), minulta kysytään myös ”Onko sinne turvallista matkustaa?”

Tämä kysymys panee minut pysähtymään. Minulla on ollut onni matkustaa 57 maassa elämäni aikana. Vain harvoissa tapauksissa – ja useimmiten silloin, kun olin epämääräisessä kaupunginosassa tai olin yksinäni maaseudulla, jossa oli itselleni tuntemattomia villieläimiä – tunsin itseni turvattomaksi. Tosiasiassa olen yleensä tuntenut itseni turvallisemmaksi poissa tallatuilta poluilta vieraassa maassa kuin tuntemattoman keskikokoisen kaupungin keskustassa jossakin USAssa.

Kroonisten tautien, mielenterveysongelmien, masennusten tai väkivaltaisen käytöksen epidemiat ovat laajenneet viimeisten 20 vuoden aikana ja ne koskevat meitä kaikkia tavalla tai toisella. Vaikka taloudelliset ja sosiaaliset tekijät, biologiset muuttujat sekä yksilökohtaiset ruokailutavat vaikuttavat varmasti kokonaisterveyteen ja käyttäytymiseen, niin vahingollinen kemikaalien, lääkkeitten ja rokotteiden kasautumisen yhteisvaikutus aivoihin syntymästä lähtien on todellinen huolenaihe ja pahentaa epäilemättä suunnattomasti amerikkalaisen nuorison väkivaltaisen käyttäytymisen lisääntymistä.

U.S. Department of Justice´n tutkimustietoihin perustuen USAssa tehtiin vuonna 2008 karkeasti arvioiden viisimiljoonaakolmesataaneljäkymmentätuhatta 5 340 000 5 340 000 väkivaltarikosta. Tähän lukuun sisältyy lähes 16 300 murhaa, joista 76 % tai 11 000 tehtiin käsiaseella. Tucson´in ampumatapauksista lähtien tiukempien lisenssien ja aseiden rekisteröintivaatimusten, tarkempien taustatietojen kontrollointien ennen aseen ostoa ja rynnäkkökiväärien kieltäminen ovat taas käsittelyssä. Tämän väittelyn hyvät ja huonot puolet menevät jo kauas tämän keskustelun tuolle puolelle.

Mutta tosiaankin: aseet eivät ammu ihmisiä. Ja joku ilmeisesti panee ihmiset ampumaan ihmisiä. Ehkä sen tapahtumaketjun katkaiseminen, josta on seurauksena sairaalloisia ja fyysisesti epäkunnossa olevia aivoja, on aloitettava. Olemme velkaa tuleville sukupolville näitten myrkyllisten yhdisteiden yhteisvaikutusten tutkimisen ja sen miten tämä vaikuttaa kaikenikäisten ihmisten aivoihin. Vieläkin tärkeämpää on se, että meidän täytyy parantaa nämä vaurioituneet aivot ja palauttaa ne terveeseen tilaan ennen kuin väkivaltaepidemia yhä pahenee.

 

Tohtori Sherri Tenpennyn artikkeli julkaistu alunperin suomeksi Elämä Käsissämme –blogissa. Lähdeviitteet alkuperäisessä artikkelissa.

12 kommenttia

 1. Kun asiaa hiemankin miettii niin voi todeta että lääketeollisuus pitää mietä laboratorio rottina. Hyödyllisinä vain kun meitä voi laskuttaa.

  Eli, temppu ja miten se tehdään. Lapsesta saakka meitä rokotetaan ja aiheuteteaan suuri määrä tauteja ja ongelmia. Lapsen peruslääkityksen lisäksi tulee lisälääkitys ongelmiin joista muodostuu lisää ongelmia ja ne tarvitsevat lisää lääkkeitä. Alati muuttuva diagnoosien kirjo pitää meidät lääkekoukussa ja varmistaa että syömme lääkkeitä koko elämämme. Ja vasta kun kuolemme, lääkkeiden syönti loppuu.

  Samalla kun syömme lääkkeitä, vessojen kautta kulkeutuu Suomessakin vesistöihime tonneittain lääkeylijäämiä. Ne saastuttavat sekä vesistö (joista juomavetemme ”puhdistetaan”) mutta myös niissä asuvat eliöt. Se tarkoittaa että varsinkin ravut (raadonsyöjät), mutta myös kalat ovat myrkyllistä syötävää. Myrkyt kun kerääntyvät ravintoketjun huipulle: ihmiseen.

  Näitä vesistöjä käytetään myös peltojen kasteluun. Se tarkoittaa että niissä laiduntaville ja niissä viljeltäviin kasveihin ja -eläimiin kertyy lääkkeylijäämiä vaikka kukaan ei ruiskuttaisi sinne yhtään mitään. Mutta se ei estä suomalaisia maanviljelijöitä ruiskuttamasta Rund-Uppia ja muita kasveihin- ja eläimiin kertyviä myrkyjä maillensa.

  Olemme sellaisessa myrkky-hurrigaanissa että siitä on vaikea päästä pois. Itse asiassa, siitä alkaa olla mahdoton päästä pois koska pitoituudet kasvavat vuosi vuodelta. Ensimmäiseksi pitäisi ihmisten lopettaa turhien lääkkeiden syönti. Se vaikuttaisi suoraan jätevesipuhdistamoiden kautta kulkeviin myrkkyihin ja sitäkautta ravintoomme. Jonka pitoisuudet pienensivät pikku hiljaa. Ja kukaties, ehkä Turussakin ihmiset muuttuisivat aikanaan, kun juomavesi puhdistuisi.

  Plusääni(25)Miinusääni(1)
  1. Vedensuodatustarpeisto, alkuinvestoinnit terveyden ylläpitoon, lisäravinteet ja ravinteikas ruoka VÄH. 4000€/kk. Terveysihmiset, en tarkoita nyt sinua vaan ylipäätään, vouhkaavat sen ja tämän tärkeydestä. Ymmärtämättä, että sielunravinto on se kaikista parantavin tekijä nro 1. Sielunravinto tarkoittaa vapaata itsetoteutsta, ja se taas taloudellista vapautta. Raha = totuus.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Väkivalta on räjähtänyt nuorten keskuudessa ainakin niin kauan kuin moista on kirjoihin ja kansiin pistetty, ja oletettavasti kauemminkin.

  Selitys moiselle on nuoren yksilön tarve vallata maailmassa oma paikkansa – koska nuoret eivät ole klooneja, reaktion voimakkuus vaihtelee yksilöstä toiseen, ja ääriyksilöillä ilmiö on äärimmäinen. Itse asiassa ilmiö lienee paljon ihmiskuntaa vanhempi, esiintynyt todennäköisesti jo ensimmäisillä laumoissa eläneillä nelijalkaisilla.

  Plusääni(1)Miinusääni(8)
 3. Jos ihmisten on pakko ottaa rokotteita, ihmisten pitää vaatia heille itselleen ja lapsilleen samoja rokotteita joita Israelissa annetaan juutalaisille ja juutalaislapsille. Sitten ainakin tietää saavansa rokotteita kosher: mikä on riittävän kosher ja hyvää Sionin Viisaille on kyllin hyvää meille goyimeillekin!

  Plusääni(17)Miinusääni(2)
 4. Kyseessä on tarkoituksellinen joukkotuho,depopulaatio,ihmisten vammauttaminen. Vanhemmatkin ,suurin osa ovat jo niin lääkittyjä/myrkytettyjä,aivopestyjä että antavat rikollisen valtion myrkyttää lisää lapsiaan, eli vanhemmat luistavat vastuustaan täysin 6-0 ,he eivät suojele omia lapsiaan tyrannian pedolta joka haluaa tuhota,vammauttaa, tappaa heidän lapsensa.

  Itseasiassa takana on pitkälti samat tahot jotka keksivät ja levittivät tarinan Saksan holokoustista, ja sitten toisen mailmansodan jälkeen alkoivat toteuttaa koko Mailman laajuista todellista holokoustia rokottein, raskasmetallein, lääkkein, radioaktiivisten isotooppien, torjunta-aineiden, RF-säteilyn avulla.

  Eli ne jotka pitävät kovaa meteliä Saksan väitetystä holokoustista kuusine miljoonine Juutalaisineen ovat juuri sitä ryhmää joka omaa valtaansa ja autenttista psykopaatti geeniänsä käyttämällä ovat masinoineet tähän Mailmaamme nämä lukuisat ihmisten terveyden tuhoamiseen vaikuttavat metodit, minusta sitä voisi ja pitäisi kutsua holokoustiksi.

  Yksi merkittävä syy on likäksi ympäristö myrkkyjen lisäksi selvä aliravitsemus, aliravittu keho jossa on tärkeiden mineraalien puutos ei kykene toimimaan,eikä tekemään puhdistusta.

  Älkää tehkö vanhemmat lapsia jos ette kykene suojelemaan heitä valtion tyrannialta, koska valtio on kimpassa tahojen kanssa jotka tarkoittavat pahaa, he ovat jo lähtökohtaisesti olleet koko ajan valmiita tappamaan/uhraamaan lapsenne terveyden ja tienaamaan rahaa sillä itselleen, siis teidän lapsenne vammauttamisesta.

  Plusääni(15)Miinusääni(3)
 5. Rokotteiden vaikutuksista pitäisi oikeasti tehdä tutkimuksia.minulla on 11 sisarusta ja 4 on 1 tyypin diabetes..isällä puhkesi 50 vuotiaana(sokeripalarokote jokunen vuosi aiemmin), vanhimmalla vuoden ikäisenä, keskivaiheesta olevalla 11 v (rokotettu samalle vuotta) ja viimeisin 20 v (vuosi armeijan jälkeen).tämän 11 vuotiaana puhjenneen lapsi pääsi dipp tutkimukseen ja siellä ruvettiin tutkimaan myös rokotteiden vaikutusta mutta kas kummaa rahoitus loppui siinä vaiheessa..itse olen sairastanut sikotaudin vaikka on kaikki rokotukset annettu ja samoin moni muukin ja yhdellä on surkastunut toinen munuainen jne,jne… Ilmeisesti tuota diabetesta ei edes haluta pois koska onhan se varmaa rahantuloa lääkkeistä ja nyt kunhan vielä keksivät lääkkeen/rokotteen millä sitten yritetään ennaltaehkäistä diabetesta riskiryhmään kuuluvilta niin taas lisää rahantuloa…

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Rokotuksista on luovuttava, osa 1

  Seuraavassa seitsemän vuotta sitten suomentamani rokoteasiantuntijan haastattelu (kolmiosaisena). Toimittaja Jon Rappoport haastatteli v. 2002 tätä rokoteasiantuntijaa, joka turvallisuussyistä halusi pysyä nimettömänä. Haastattelu on julkaistu nimellä ”Retired Vax Scientist Would Never Vaccinate His Kids” (“Eläkkeelle siirtynyt rokotetiedemies ei koskaan rokottaisi lapsiaan”) täällä:

  http://www.rense.com/general87/retired.htm

  ja nimellä “Retired Vaccine Researcher to Jon Rappoport: ‘If I had a child now, the last thing I would allow is vaccination’” (“Eläkkeelle siirtynyt rokotetutkija Jon Rappoportille: ‘Jos minulla nyt olisi lapsi, viimeinen asia, jonka sallisin, olisi rokottaminen’”) täällä:

  http://educate-yourself.org/cn/rappoportinterviewvaccineresearcherjan2002.shtml

  (seuraavassa H = haastattelija, T = haastateltava tiedemies).

  H: Olitte joskus vakuuttunut siitä, että rokotteet kuuluvat hyvään lääketieteeseen.

  T: Kyllä. Olin mukana kehittämässä joitakin rokotteita, mutta en tahdo kertoa, mitä rokotteita.

  H: Miksette tahdo?

  T: Tahdon suojella yksityisyyttäni.

  H: Odotatte siis kohtaavanne vaikeuksia, jos puhutte avoimesti?

  T: Uskon voivani menettää eläkkeeni.

  H: Mistä syystä?

  T: Syillä ei ole merkitystä. Nämä ihmiset tietävät, miten aiheuttaa ongelmia, jos henkilö kerran on ollut osa Klubia. Tiedän yhden tai kaksi henkilöä, joita ryhdyttiin tarkkailemaan ja ahdistelemaan.

  H: Ketkä ahdistelivat?

  T: FBI (Federal Bureau of Investigation; USA:n turvallisuuspoliisi).

  H: Todellako?

  T: Kyllä. FBI käytti muita verukkeita. Myös IRS (Internal Revenue Service; USA:n veroviranomaiset) voi ryhtyä soittelemaan.

  H: Se sananvapaudesta.

  T: Kuuluin ”sisäpiiriin”. Jos ryhtyisin nyt antamaan nimiä ja esittämään yksityiskohtaisia syytöksiä tutkijoita vastaan, saattaisin joutua keskelle vaikeuksien maailmaa.

  H: Mitä näiden ahdistelutoimien takana on?

  T: Rokotteet ovat nykyaikaisen lääketieteen viimeinen puolustus. Rokotteet ovat perimmäinen oikeutus nykyaikaisen lääketieteen yleiselle ”etevyydelle”.

  H: Uskotteko, että ihmisten tulisi saada valita, ottavatko he rokotteita?

  T: Poliittisella tasolla, kyllä. Tieteellisellä tasolla ihmiset tarvitsevat tietoa voidakseen valita oikein. On asia erikseen sanoa, että valinnanvapaus on hyvä asia. Mutta jos kaikkialla on valheita, kuinka voi valita? Ja jos FDA:ta (USA:n elintarvike- ja lääkehallitusta) johtaisivat rehelliset ihmiset, näille rokotteille ei myönnettäisi lupia. Ne tutkittaisiin pienintä yksityiskohtaa myöten.

  H: Eräät lääketieteen historian edustajat sanovat, ettei tautien yleinen väheneminen johdu rokotteista.

  T: Tiedän. Jätin pitkään heidän työnsä vaille huomiota.

  H: Miksi?

  T: Koska pelkäsin, mitä saisin selville. Työni oli kehittää rokotteita. Elatukseni oli kiinni tämän työn jatkumisesta.

  H: Ja sitten?

  T: Tein omia tutkimuksiani.

  H: Mihin johtopäätöksiin päädyitte?

  T: Tautien väheneminen johtuu parantuneista elinoloista.

  H: Mistä elinoloista?

  T: Puhtaammasta vedestä. Kehittyneestä viemärijärjestelmästä. Ravinnosta. Tuoreemmasta ruoasta. Köyhyyden vähenemisestä. Taudinaiheuttajia saattaa olla kaikkialla, mutta jos ihminen on terve, tauti ei tartu häneen niin helposti.

  H: Miltä teistä tuntui saatuanne tutkimuksenne päätökseen?

  T: Tunsin epätoivoa. Tajusin, että toimin alalla, joka perustuu valheisiin.

  H: Ovatko jotkut rokotteet vaarallisempia kuin muut?

  T: Kyllä. DPT-rokotus esimerkiksi (DPT = rokote kurkkumätää, hinkuyskää ja jäykkäkouristusta vastaan, ns. ”kolmoisrokote”). Ja MMR (= rokote tuhkarokkoa, sikotautia ja vihurirokkoa vastaan). Lisäksi jotkut rokote-erät ovat vaarallisempia kuin muut erät samaa rokotetta. Itse pidän kaikkia rokotteita vaarallisina.

  H: Miksi?

  T: Syitä on useita. Ne sotkevat immuunijärjestelmän prosessissa, joka helposti vaarantaa immuniteetin (= vastustuskyvyn). Itse asiassa ne voivat aiheuttaa niitä sairauksia, joita niiden on määrä estää. Ne voivat aiheuttaa muita sairauksia kuin niitä, joita niiden on tarkoitus estää.

  H: Miksi meille esitetään tilastoja, jotka näyttävät todistavan, että rokotteet ovat olleet erittäin menestyksekkäitä sairauksien hävittämisessä?

  T: Miksikö? Jotta luotaisiin sellainen harhakuvitelma, että nämä rokotteet ovat hyödyllisiä. Jos rokote vähentää jonkin sairauden, esimerkiksi tuhkarokon, näkyviä oireita, jokainen olettaa, että rokote on onnistunut. Kuitenkin pinnan alla rokote voi vaurioittaa immuunijärjestelmää itseään. Ja jos se aiheuttaa muita sairauksia, aivokalvontulehduksen esimerkiksi, tämä tosiasia jää tunnistamatta, koska kukaan ei usko, että rokote voi saada aikaan sellaista. Yhteys jää havaitsematta.

  H: Isorokkorokotteen sanotaan hävittäneen isorokon Englannista.

  T: Kyllä. Mutta jos tutkitaan käsillä olevia tilastoja, saadaan toisenlainen kuva.

  H: Millainen?

  T: Englannissa oli kaupunkeja, joissa ihmiset, joita ei oltu rokotettu, eivät saaneet isorokkoa. Oli paikkoja, joissa rokotuksen saaneet ihmiset sairastuivat isorokkoepidemiassa. Ja isorokko oli alkanut vähentyä jo ennen kuin rokote saatiin käyttöön.

  H: Sanotte siis, että meille on tarjottu valheellinen tarina.

  T: Kyllä. Juuri sitä sanon. Tämä on sepitetty tarina, jonka tarkoituksena on saada ihmiset uskomaan, että rokotteet ovat aina turvallisia ja tehokkaita.

  H: Te siis työskentelitte laboratoriossa. Jossa puhtaus oli ydinasia.

  T: Ihmiset uskovat, että nämä laboratoriot, nämä valmistuslaitokset, ovat maailman puhtaimpia paikkoja. Tämä ei ole totta. Kontaminaatiota (saastumista) tapahtuu koko ajan. Rokotteisiin joutuu kaikenlaista jäännöstä.

  H: Esimerkiksi apinan SV40-virus pujahtaa poliorokotteeseen.

  T: Kyllä, niin tapahtui. Mutta tämä ei ole, mitä tarkoitan. SV40 joutui poliorokotteeseen, koska rokotteen valmistuksessa käytettiin apinan munuaisia. Mutta puhun toisesta asiasta. Laboratorioissa vallitsevista olosuhteista. Erehdyksistä. Huolimattomuusvirheistä. SV40, jota löytyi myöhemmin syöpäkasvannaisista – tämä oli jotain, jota kutsuisin rakenteelliseksi ongelmaksi. Se oli hyväksytty osa valmistusprosessia. Jos käytetään apinan munuaisia, avataan ovi taudinaiheuttajille, joiden olemassaolosta noissa munuaisissa ei ole tietoa.

  H: No hyvä, mutta jättäkäämme hetkeksi huomiotta tuo erotus erilaisten saasteiden välillä. Mitä saasteita löysitte monivuotisen työnne aikana rokotteiden parissa?

  T: Hyvä on, kerron Teille joistakin löydöksistäni ja kerron myös, mitä työtoverini löysivät. Tässä osittainen lista: Rimavex-tuhkarokkorokotteesta löysimme erilaisia kananpojan viruksia. Poliorokotteesta löysimme acanthamoebaa (”piikki-ameeboja”), joka on ns. ”aivoja syövä” ameeba. Apinan sytomegalovirus poliorokotteessa. Apinan foamy virus rotavirusrokotteessa. Linnun syöpäviruksia MMR-rokotteessa. Erilaisia mikro-organismeja pernaruttorokotteessa. Olen löytänyt potentiaalisesti vaarallisia entsyymi-inhibiittoreita useista rokotteista. Ankan, koiran ja kanin viruksia tuhkarokkorokotteessa. Linnun leukoosivirus influenssarokotteessa. Pestivirus MMR-rokotteessa.

  H: Ehkä selvennys on paikallaan. Nämä ovat kaikki saasteita, jotka eivät kuulu rokotteisiin.

  T: Kyllä. Ja jos yritetään saada selville, mitä vahinkoa nämä saasteet voivat aiheuttaa, niin on sanottava, että me emme todellakaan tiedä, koska mitään testausta ei ole suoritettu, tai ainoastaan hyvin pieni testaus. Se on rulettipeliä. Koetetaan onnea. Useimmat ihmiset eivät myöskään tiedä, että jotkut poliorokotteet, adenovirusrokotteet, vihurirokko-, hepatiitti A- ja tuhkarokkorokotteet on valmistettu abortoidun ihmissikiön kudoksessa. Löysin silloin tällöin näistä rokotteista jotakin, jonka uskoin olevan bakteerifragmentteja ja polioviruksia – joka on saattanut tulla tuosta sikiökudoksesta. Kun etsitään saasteita rokotteista, voidaan löytää materiaalia, joka on arvoituksellista. Tiedät, että sen ei pitäisi olla siellä, mutta et tiedä tarkasti, mitä se on. Löysin jotain, jonka uskoin olevan hyvin pieni ”fragmentti” ihmishiusta, ja myös ihmisen limaa. Löysin jotain, jota voidaan kutsua vain ”vieraaksi proteiiniksi”, mikä voisi merkitä melkein mitä tahansa. Se voisi merkitä viruksista peräisin olevaa proteiinia.

  H: Hälytyskellot soivat kaikkialla.

  T: Miltä luulette minusta tuntuneen? On muistettava, että tämä materiaali menee verivirtaan sivuuttaen osan normaalia immuunipuolustusjärjestelmää.

  H: Miten tutkimustuloksenne otettiin vastaan?

  T: Pohjimmiltaan se oli: älä huolehdi, asialle ei voi mitään. Rokotteita valmistettaessa käytetään erilaisia eläinkudoksia, ja tässä tämä saastuminen tapahtuu. Tietenkään en ole vielä edes maininnut tavanomaisia kemikaaleja, sellaisia kuin formaldehydi, elohopea ja alumiini, joita tarkoituksellisesti laitetaan rokotteisiin.

  H: Nämä tiedot ovat melko uskomattomia.

  T: Kyllä. Ja olen maininnut vain joitakin biologisia saasteita. Kuka tietää, kuinka paljon muita on? Joitakin emme löydä, koska emme ymmärrä etsiä niitä. Jos rokotteen valmistukseen käytetään esimerkiksi linnusta peräisin olevaa kudosta, kuinka monta mahdollista taudinaiheuttajaa voi olla tuossa kudoksessa? Meillä ei ole aavistustakaan. Meillä ei ole mitään käsitystä siitä, mitä ne saattaisivat olla tai mitä vaikutuksia niillä voisi olla ihmisiin.

  H: Entä onko muuta tämän puhtausasian lisäksi?

  T: Rokotteiden kohdalla lähdetään väärästä peruslähtökohdasta. Siitä, että ne mutkikkaalla tavalla stimuloivat immuunijärjestelmää luomaan olosuhteet, jotka suojaavat sairaudelta. Tämä on huono lähtökohta. Se ei toimi. Rokotteen oletetaan ”luovan” vasta-aineita, jotka epäsuorasti antavat suojan sairautta vastaan. Immuunijärjestelmä on kuitenkin paljon laajempi ja siihen kuuluu enemmän kuin vasta-aineet ja niihin liittyvät ”tappajasolut”.

  H: Immuunijärjestelmä on?

  T: Itse asiassa koko keho. Ja mieli. Se on kaikki immuunijärjestelmää, voitaisiin sanoa. Tästä syystä keskellä epidemiaa on yksilöitä, jotka pysyvät terveinä.

  H: Yleinen terveystaso on siis tärkeä.

  T: Enemmän kuin tärkeä. Se on elintärkeä.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Rokotuksista on luovuttava, osa 2

   H: Kuinka rokotetilastoja esitetään valheellisesti?

   T: On useita tapoja. Oletetaan esimerkiksi, että 25 hepatiitti B –rokotuksen saanutta saa hepatiitin. No, hepatiitti B on maksasairaus. Mutta maksasairauksiksi voidaan sanoa monia asioita. Diagnoosia voidaan muuttaa. Näin ongelman perussyy kätketään.

   H: Ja tällaista tapahtuu?

   T: Koko ajan. Niin täytyy tapahtua, jos lääkärit automaattisesti olettavat, että ihmiset, jotka saavat rokotteita, eivät saa niitä sairauksia, joita vastaan heidän nyt ajatellaan saaneen suojan. Ja juuri näin lääkärit olettavat. Näettehän, kyseessä on kehäpäättely. Se on suljettu systeemi. Se ei tunnusta mitään puutteellisuutta. Ei mitään mahdollista virhettä. Jos henkilö, joka saa rokotteen hepatiittia vastaan, saa hepatiitin tai jonkin muun sairauden, automaattinen oletus on, että rokotteella ei ole mitään tekemistä sairauden kanssa.

   H: Kuinka monta sellaista lääkäriä kohtasitte rokoteteollisuudessa viettämienne vuosien aikana, jotka myönsivät, että rokotteet ovat ongelma?

   T: En yhtäkään. Jotkut yksityisesti esittivät epäilyksiä siitä, mitä he tekivät. Mutta he eivät koskaan puhuisi julkisuudessa, edes yhtiöittensä sisällä.

   H: Mikä oli käännekohta Teille?

   T: Minulla oli ystävä, jonka pieni lapsi kuoli DPT-rokotuksen jälkeen.

   H: Tutkitteko asiaa?

   T: Kyllä, epävirallisesti. Sain tietää, että lapsi oli täysin terve ennen rokotusta. Hänen kuolemaansa ei ollut mitään muuta syytä kuin rokote. Silloin aloin epäillä. Tietenkin tahdoin uskoa, että lapsi oli saanut huonon rokotuksen huonosta erästä. Mutta tutkittuani asiaa tarkemmin havaitsin, ettei näin ollut tässä tapauksessa. Jouduin epäilysten kierteeseen, joka ajan mittaan laajeni. Jatkoin tutkimuksiani. Sain selville, että, toisin kuin olin ajatellut, rokotteita ei testata tieteellisellä tavalla.

   H: Mitä tarkoitatte?

   T: Esimerkiksi, mitään pitkäaikaistutkimuksia ei tehdä millään rokotteella. Pitkän ajan seurantatutkimusta ei suoriteta mitenkään huolellisesti. Miksi? Koska jälleen otaksutaan, että rokotteet eivät aiheuta ongelmia. Miksi siis kenenkään pitäisi tarkistaa? Lisäksi rokotereaktio määritellään niin, että kaikkien haitallisten reaktioiden sanotaan tapahtuvan hyvin pian rokotuksen antamisen jälkeen. Mutta tässä ei ole mieltä.

   H: Miksei siinä ole mieltä?

   T: Koska rokote selvästi vaikuttaa kehossa pitkän aikaa sen antamisen jälkeen. Reaktio voi olla vähittäinen. Huonontuminen voi olla asteittaista. Neurologiset ongelmat voivat kehittyä ajan mittaan. Näin tapahtuu erilaisissa sairaustiloissa, myös tavanomaisen tutkimuksen mukaan. Miksei siis näin voisi olla rokotteiden kohdalla? Jos kemiallinen myrkytys voi tapahtua asteittain, miksei näin voisi olla rokotteen kohdalla, joka sisältää elohopeaa?

   H: Ja tämän Te saitte selville?

   T: Kyllä. Tässä ollaan tekemisissä enimmäkseen korrelaatioiden kanssa. Korrelaatiot eivät ole täydellisiä. Mutta jos löytyy 500 vanhempaa, joiden lapset ovat kärsineet neurologisista oireista yhden vuoden aikana rokotteen saamisen jälkeen, tämän pitäisi riittää perusteellisen tutkimuksen alulle panemiseen.

   H: Onko se riittänyt?

   T: Ei. Ei koskaan. Tämä kertoo jo jotain.

   H: Mitä?

   T: Ihmiset, jotka tekevät tutkimusta, eivät itse asiassa ole kiinnostuneita tosiasioista. He olettavat, että rokotteet ovat turvallisia. Niinpä kun he suorittavat tutkimusta, he päätyvät aina vapauttamaan rokotteet vastuusta. He sanovat: ”Tämä rokote on turvallinen”. Mutta mihin he perustavat nämä arvionsa? He perustavat ne sellaisiin määritelmiin ja käsityksiin, jotka automaattisesti sulkevat pois rokotteen tuomitsemisen.

   H: On olemassa lukuisia tapauksia, joissa rokotuskampanja on epäonnistunut. Tapauksia, joissa ihmiset ovat saaneet sen sairauden, jota vastaan heidät on rokotettu.

   T: Kyllä, sellaisia tapauksia on useita. Ja niissä todisteista yksinkertaisesti ei välitetä. Niitä ei oteta huomioon. Asiantuntijat sanovat, jos he ylipäätään sanovat mitään, että tämä on vain yksittäinen tapaus, mutta yleisesti ottaen rokotteen on osoitettu olevan turvallinen. Mutta jos lasketaan yhteen kaikki ne rokotuskampanjat, joissa vahinkoa ja sairautta on esiintynyt, tulee selväksi, etteivät nämä ole yksittäisiä tapauksia.

   H: Keskustelitteko koskaan siitä, mistä me tässä puhumme, työtovereittenne kanssa, kun Te vielä työskentelitte rokoteteollisuudessa?

   T: Keskustelin kyllä.

   H: Mitä tapahtui?

   T: Useita kertoja minua kehotettiin pysymään vaiti. Tehtiin selväksi, että minun tulisi mennä takaisin työhön ja unohtaa epäilykseni. Joissakin tapauksissa kohtasin pelkoa. Työtoverit pyrkivät karttamaan minua. Heistä tuntui, että heidät voitaisiin leimata ”syyllisiksi yhteyden perusteella”. Kaiken kaikkiaan kuitenkin käyttäydyin siivosti. Pidin huolta siitä, etten tuottanut ongelmia itselleni.

   H: Jos rokotteet todella aiheuttavat vahinkoa, miksi niitä annetaan?

   T: Kaikkein ensimmäiseksi: ei ole mitään ”jos”. Ne aiheuttavat vahinkoa. Vaikeampi ratkaista on kysymys, aiheuttavatko ne vahinkoa niissä ihmisissä, joissa mitään vahinkoa ei näytä syntyvän. Tässä ollaan tekemisissä sellaisen tutkimuksen kanssa, joka pitäisi tehdä, mutta sitä ei tehdä. Tutkijoiden tulisi tehdä selvitystyötä jonkinlaisen kartan tai kaavion aikaansaamiseksi, joka näyttää täsmällisesti, mitä rokotteet tekevät kehossa siitä hetkestä alkaen, jolloin ne joutuvat kehoon. Tällaista selvitystyötä ei ole tehty.

   Mitä siihen tulee, miksi niitä annetaan, voisimme istua tässä kaksi päivää ja keskustella kaikista syistä. Kuten olette sanonut monta kertaa, järjestelmän eri tasoilla ihmisillä on omat motiivinsa. Raha, pelko työpaikan menettämisestä, halu kerätä pisteitä, maine, apurahat, ylennys, väärä idealismi, ajattelematon tapa ja niin edelleen. Mutta lääketieteellisen kartellin ylimmillä tasoilla rokotteet ovat arvoasteikossa kaikkein ylimpänä, koska ne aiheuttavat immuunijärjestelmän heikkenemistä. Tiedän, että tätä voi olla vaikea uskoa, mutta se on totta. Lääketieteellisen kartellin ylimmällä tasolla ei ole minkäänlaista aikomusta auttaa ihmisiä, sen aikomuksena on vahingoittaa heitä, heikentää heitä. Tappaa heidät.

   Eräässä urani vaiheessa minulla oli pitkä keskustelu erään miehen kanssa, jolla oli korkea asema erään afrikkalaisen maan hallinnossa. Hän kertoi minulle, että hän oli täysin selvillä tästä. Hän kertoi minulle, että WHO on julkisivu näille väestönvähentämisintresseille. Afrikassa on vastarintaliike, voitaisiin sanoa, joka koostuu erilaisista virkailijoista, jotka vilpittömästi yrittävät saada aikaan muutoksia köyhien osaan. Tämä ihmisverkosto tietää, mitä on tekeillä. He tietävät, että rokotteita on käytetty, ja käytetään, heidän maittensa tuhoamiseen, valmistamaan niitä globalististen voimien vallankaappaukseen. Minulla on ollut mahdollisuus puhua usean tähän verkostoon kuuluvan ihmisen kanssa.

   H: Onko Etelä-Afrikan presidentti Thabo Mbeki tietoinen tästä tilanteesta?

   T: Sanoisin, että hän on osittain tietoinen. Ehkä hän ei ole täysin vakuuttunut, mutta hän on tulossa tietoiseksi koko totuudesta. Hän tietää jo, että HIV on huijaus. Hän tietää, että AIDS-lääkkeet ovat myrkkyjä, jotka tuhoavat immuunijärjestelmän. Hän tietää myös, että jos hän millään tavalla tuo julki, mitä hän rokoteasiasta ajattelee, hänet leimataan hulluksi. Hänellä on jo tarpeeksi vaikeuksia AIDS-asiassa ottamansa kannan vuoksi.

   H: Tämä verkosto, josta puhutte.

   T: Se on koonnut valtavan määrän tietoa rokotteista. Kysymys on, kuinka saadaan järjestettyä menestyksekäs strategia. Näille ihmisille tämä on vaikea asia.

   H: Entä teollistuneissa maissa?

   T: Lääketieteellisellä kartellilla on kuristusote, mutta se on helpottumassa. Pääasiassa siitä syystä, että ihmisillä on vapaus epäillä lääkkeitä. Kuitenkin, jos vapaan valinnan asia (oikeus hyväksyä tai hylätä jokin lääke) ei saa tuulta purjeisiinsa, nämä tulevat määräykset rokotteista, joita annetaan biosodankäynnissä käytettäviä taudinaiheuttajia vastaan, tulevat pääsemään voitolle. Elämme tärkeää aikaa.

   H: Suuttumus hepatiitti B -rokotteen vuoksi näyttää yhdeltä hyvältä keinolta.

   T: Luulen niin, kyllä. Kun sanotaan, että pikkulasten täytyy saada rokote, ja sitten seuraavalla hengenvedolla myönnetään, että hepatiitti B saadaan seksuaalikontakteista ja yhteisistä neuloista, niin tämä on naurettava rinnastus. Lääketieteelliset auktoriteetit yrittävät puolustaa itseään sanomalla, että noin 20 000 lasta USA:ssa saa hepatiitti B:n joka vuosi ”tuntemattomista syistä” ja että sen vuoksi jokaisen pikkulapsen täytyy saada rokote. Asetan kyseenalaisiksi 20 000:n luvun ja ne niin sanotut tutkimukset, jotka tukevat sitä.

   H: Andrew Wakefield, brittiläinen lääketieteen tohtori, joka paljasti MMR-rokotteen ja autismin välisen yhteyden, on juuri erotettu työpaikastaan lontoolaisessa sairaalassa.

   T: Kyllä. Wakefield teki suuren palveluksen. Hänen esittämänsä korrelaatiot rokotteen ja autismin välillä ovat vaikuttavia. Ehkä tiedätte, että Tony Blairin vaimo on mukana vaihtoehtolääketieteessä. Mahdollisesti heidän lapselleen ei ole annettu MMR:ää. Blair äskettäin väisti kysymyksen lehdistöhaastattelussa ja sai asian näyttämään siltä, että hän vain vastusti tunkeilevaa kyselyä hänen ”henkilökohtaisesta perhe-elämästään”. Joka tapauksessa uskon, että hänen vaimonsa suu on tukittu. Luulen, että jos hänelle annettaisiin tilaisuus, hän sanoisi ainakin, että hän suhtautuu myötämielisesti kaikkiin perheisiin, jotka ovat astuneet esiin ja lausuneet, että MMR on vakavasti vahingoittanut heidän lapsiaan.

   H: Brittiläisten toimittajien pitäisi mennä suoraan hänen juttusilleen.

   T: He ovat yrittäneet. Mutta luulen, että hän on tehnyt sopimuksen miehensä kanssa vaitiolosta, olipa kyse mistä hyvänsä. Hän voisi tehdä paljon hyvää, jos hän rikkoisi sopimuksensa. Minulle on kerrottu, että häntä painostetaan, eikä ainoastaan miehensä taholta. Hän toimii tasolla, jolla MI6 (Ison-Britannian salainen poliisi) ja brittiläiset terveysviranomaiset tulevat mukaan kuvaan. Kyseessä katsotaan olevan kansalliseen turvallisuuteen liittyvä asia.

   H: No jaa, kyseessä on kansallinen turvallisuus heti kun saadaan käsitys lääketieteellisestä kartellista.

   T: Kyseessä on maailman turvallisuus. Kartelli toimii joka maassa. Kiihkeästi se vartioi rokotteiden loukkaamattomuutta. Näiden rokotteiden epäileminen on samalla tasolla kuin jos joku Vatikaanin piispa epäilisi ehtoollisen pyhyyttä katolisessa kirkossa.

   H: Tiedän, että jos joku Hollywoodin kuuluisuus lausuisi julkisesti, ettei hän ota rokotetta, hän suorittaisi ammatillisen itsemurhan.

   T: Hollywoodilla on hyvin voimakkaat yhteydet lääketieteelliseen kartelliin. Syitä on olemassa useita, mutta yksi niistä on yksinkertaisesti se, että kuuluisa näyttelijä saa osakseen valtavaa huomiota, sanoipa hän mitä hyvänsä. Vuonna 1992 olin läsnä FDA:ta vastaan suunnatussa mielenosoituksessanne Los Angelesin keskustassa. Yksi tai kaksi näyttelijää puhui FDA:ta vastaan. Sen jälkeiseltä ajalta joutuisitte tekemään kovasti työtä löytääksenne jonkun näyttelijän, joka on millään tavalla puhunut lääketieteellistä kartellia vastaan.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
  2. Rokotuksista on luovuttava, osa 3

   H: Millainen mieli, mikä on perimmäinen mielenlaatu USA:n kansallisissa terveysinstituutioissa (NIH:ssa)?

   T: Ihmiset kilpailevat tutkimusmäärärahoista. Viimeinen asia, joka heidän mieleensä tulisi, on vallitsevan tilanteen kyseenalaistaminen. He ovat jo sisäisessä sodassa noista rahoista. He eivät tarvitse lisää ongelmia. Tämä on hyvin eristetty systeemi. Se luottaa ajatukseen, että yleisesti ottaen nykyaikainen lääketiede on hyvin menestyksekästä kaikilla rintamilla. Systeemin ongelmien myöntäminen millä tahansa alueella merkitsisi koko yrityksen epäilemistä. Sen vuoksi saatettaisiin ajatella, että NIH on viimeinen paikka, jossa järjestää mielenosoituksia. Mutta asia on päinvastoin. Jos viisi tuhatta ihmistä ilmaantuisi sinne vaatien selontekoa tuon tutkimusjärjestelmän todellisista hyödyistä, vaatien tietoa siitä, mitä todellisia terveydellisiä hyötyjä on annettu ihmisille vastineeksi niistä miljardeista dollareista, jotka tähän laitokseen on haaskattu, jotakin voitaisiin saada aikaan. Kipinä voisi syttyä. Jos mielenosoituksia jatkettaisiin, voitaisiin saavuttaa kaikenlaisia vaikutuksia. Jotkut tutkijat saattaisivat alkaa vuotaa tietoa.

   H: Hyvä ajatus.

   T: Pukuun pukeutuneita ihmisiä seisomassa niin lähellä rakennuksia kuin poliisi sallii. Ihmisiä arkiasuissa, hölkkäasuissa, äitejä ja lapsia. Varakkaita ihmisiä. Köyhiä ihmisiä. Kaikenlaisia ihmisiä.

   H: Mitä sanotte pikkulapsille näinä päivinä annettavien monien rokotteiden yhteisestä tuhoavasta voimasta?

   T: Se on irvikuva ja rikos. Tästä ei ole olemassa mitään todellisia, vakavasti otettavia tutkimuksia. Jälleen oletetaan, että rokotteet ovat turvallisia ja sen vuoksi lukuisat annettavat rokotteet ovat myös yhdessä turvallisia. Mutta totuus on se, että rokotteet eivät ole turvallisia. Sen vuoksi mahdollisesti syntyvien vahinkojen määrä kasvaa, kun niitä annetaan useita lyhyen ajan sisällä.

   H: Sitten meillä on syksyn influenssakausi.

   T: Kyllä. Ikään kuin vain syksyllä nämä taudinaiheuttajat kulkeutuisivat Aasiasta Yhdysvaltoihin. Suuri yleisö nielee tämän premissin. Jos se tapahtuu huhtikuussa, se on paha vilustuminen. Jos se tapahtuu lokakuussa, se on influenssa.

   H: Kadutteko sitä, että olette työskennellyt kaikki nuo vuodet rokotealalla?

   T: Kyllä. Mutta tämän haastattelun jälkeen kadun hieman vähemmän. Ja työskentelen muilla tavoin. Annan tietoa tietyille ihmisille, kun ajattelen heidän käyttävän sitä hyvin.

   H: Mikä on asia, jonka haluatte ihmisten ymmärtävän?

   T: Että rokotteiden turvallisuuden ja tehokkuuden todistamisen taakka on niillä ihmisillä, jotka valmistavat ja lisensoivat niitä yleiseen käyttöön. Vain tämän. Todistamisen taakka ei ole Teillä tai minulla. Ja todistamiseen tarvitaan hyvin suunniteltuja pitkäaikaistutkimuksia. Tarvitaan laajat seurantatutkimukset. On haastateltava äitejä ja kiinnitettävä huomiota siihen, mitä äidit sanovat lapsistaan ja siitä, mitä näille on tapahtunut rokotuksen jälkeen. Kaikkia näitä asioita tarvitaan. Asioita, joita nykyisin ei ole.

   H: Asioita, joita nykyisin ei ole.

   T: Kyllä.

   H: Sekaannusten välttämiseksi tahtoisin vielä kerran tarkastella niitä sairausongelmia, joita rokotteet voivat aiheuttaa. Mitä sairauksia, kuinka se tapahtuu?

   T: Pohjimmiltaan puhumme kahdesta mahdollisesta haitallisesta seurauksesta. Ensiksi, henkilö saa sairauden rokotteesta. Hän saa sen sairauden, jolta rokotteen on tarkoitus suojata häntä. Koska jokin sairauden versio on rokotteessa alun alkaen. Tai toiseksi, hän ei saa sitä sairautta, vaan jonakin myöhempänä ajankohtana, ehkä heti, hän saa toisen sairauden, jonka rokote aiheuttaa. Sairaus saattaa olla autismi, jotakin, mitä kutsutaan autismiksi, tai se saattaa olla jokin muu sairaus, sellainen kuin aivokalvontulehdus. Hän saattaa tulla henkisesti vammaiseksi.

   H: Onko olemassa mitään tapaa verrata näiden erilaisten seurausten suhteellista esiintymistiheyttä?

   T: Ei ole. Koska seuranta on heikkoa. Voimme vain arvailla. Jos kysytte, kuinka moni sadasta tuhannesta lapsesta, jotka saavat tuhkarokkorokotteen, saa tuhkarokon, ja kuinka moni saa muita ongelmia tästä rokotteesta, niin tähän ei ole olemassa mitään luotettavaa vastausta. Tätä minä sanon. Rokotteet ovat taikauskoa. Ja kun kyse on taikauskosta, silloin ei saada faktoja, joita voidaan käyttää. Silloin saadaan vain tarinoita, joista useimmat on suunniteltu tukemaan taikauskoa.

   Kuitenkin monista rokotuskampanjoista voimme koota kasaan kertomuksen, joka kyllä paljastaa joitakin hyvin hälyttäviä asioita. Ihmisiä on vahingoitettu. Vahingot ovat todellisia, ja ne voivat olla suuria ja ne voivat merkitä kuolemaa. Vahingot eivät rajoitu muutamiin tapauksiin, kuten meidät on saatu uskomaan. USA:ssa on äitien ryhmiä, jotka kertovat autismista ja lapsuuden rokotteista. He astuvat esiin ja nousevat seisomaan kokouksissa. Pohjimmiltaan he yrittävät täyttää sen kuilun, joka on syntynyt, kun tutkijat ja lääkärit ovat kääntäneet selkänsä koko asialle.

   H: Kysyisin Teiltä seuraavaa. Jos otetaan esimerkiksi lapsi, sanotaan Bostonista, joka saa hyvää ravitsevaa ruokaa, ruumiillista liikuntaa joka päivä, rakkautta vanhemmiltaan ja joka ei saa tuhkarokkorokotetta, niin millainen olisi hänen terveydentilansa verrattuna keskimääräiseen bostonilaiseen lapseen, joka syö huonosti, katsoo televisiota viisi tuntia päivässä ja saa tuhkarokkorokotteen?

   T: Tietenkin vaikuttamassa on monia tekijöitä, mutta löisin vetoa sen puolesta, että ensimmäisellä lapsella on parempi terveydentila. Jos hän saa tuhkarokon, jos hän saa sen yhdeksänvuotiaana, on hyvin todennäköistä, että se on paljon lievempi kuin toisen lapsen mahdollisesti saama tuhkarokko. Löisin vetoa ensimmäisen lapsen puolesta joka kerta.

   H: Kuinka kauan työskentelitte rokotteiden parissa.

   T: Kauan. Yli kymmenen vuotta.

   H: Jos katsotte nyt taaksepäin, tuleeko mieleenne yhtään hyvää syytä sanoa, että rokotteet ovat menestyksekkäitä?

   T: Ei. Ei tule. Jos minulla olisi nyt lapsi, viimeinen asia, jonka sallisin, olisi rokottaminen. Muuttaisin pois osavaltiosta, jos olisi pakko. Muuttaisin sukunimemme. Häviäisin perhe mukanani. En sano, että näin pitkälle asioiden täytyisi mennä. On olemassa keinoja väistää systeemiä luvallisesti, jos tiedetään, kuinka toimia. Jokaisessa osavaltiossa on uskonnollisiin ja/tai filosofisiin näkemyksiin perustuvia erivapauksia, joihin voi vedota. Mutta tiukan paikan tullen lähtisin liikkeelle.

   H: Ja kuitenkin kaikkialla on lapsia, jotka saavat rokotteita ja näyttävät olevan terveitä.

   T: Oleellinen on sana ”näyttävät”. Entä kaikki ne lapset, jotka eivät kykene keskittymään läksyihinsä? Entä ne lapset, joilla on kiukunpuuskia tavan takaa? Entä ne lapset, jotka eivät ole aivan täysissä sielunvoimissa? Tiedän, että näihin asioihin on olemassa monia syitä, mutta rokotteet ovat yksi syy. En ottaisi riskiä. En näe mitään syytä ottaa riskiä. Ja, suoraan sanoen, en näe mitään syytä sille, että hallituksen sallittaisiin sanoa viimeinen sana tässä asiassa. Hallituksen lääketiede on kokemukseni mukaan usein sanojen ristiriita. Saadaan toinen tai toinen, mutta ei molempia (so. joko ”hallitus” tai ”lääketiede”, mutta ei molempia).

   H: Näin tulemme tilanteeseen, jossa kaikilla on tasapuoliset mahdollisuudet.

   T: Kyllä. Sallittakoon rokotteet niille, jotka tahtovat niitä. Sallittakoon toista mieltä olevien kieltäytyä niistä. Mutta, kuten aiemmin sanoin, tasapuolisia mahdollisuuksia ei ole, jos kaikkialla on valheita. Ja kun lapsista on kyse, vanhemmat tekevät kaikki päätökset. Nämä vanhemmat tarvitsevat tuhdin annoksen totuutta. Miten oli sen lapsen kohdalla, josta puhuin ja joka kuoli DPT-rokotteeseen? Millaisen tiedon perusteella hänen vanhempansa toimivat? Voin kertoa Teille, että se oli hyvin puolueellista (so. yksipuolista). Se ei ollut todellista tietoa.

   H: Lääketieteen PR-ihmiset yksissä tuumin lehdistön kanssa pelästyttävät puolikuoliaiksi vanhemmat kauheilla ennusteillaan siitä, mitä tapahtuisi, jos heidän lapsensa eivät saa rokotuksia.

   T: He saavat rokotteesta kieltäytymisen näyttämään rikokselta. He rinnastavat sen huonoon vanhemmuuteen. Tätä vastaan taistellaan paremmalla tiedolla. Auktoriteetteja vastaan taisteleminen on aina haasteellista. Ja jokainen itse mielessään päättää, ryhtyykö siihen. Päätöksen teko on jokaisen henkilön vastuulla. Lääketieteellinen kartelli pitää tästä veikkauskohteesta. Se veikkaa, että pelko voittaa.

   OMAT LOPPUSANANI TÄHÄN SUOMENNOKSEENI

   Itse totean lopuksi, että on hyvä pitää mielessä, että ihmisessä on olemassa valmis immuunijärjestelmä (puolustusjärjestelmä), joka toimii optimaalisesti. Se nostaa esimerkiksi kuumeen, joka tuhoaa taudinaiheuttajia. Kuume on siis terve ilmiö, puolustusreaktio, ja tulisikin välttää kuumeen laskemista kuumelääkkeillä. Immuunijärjestelmä on ihmisessä juuri sitä varten, että se tuhoaa taudinaiheuttajat, eikä ole tarvetta ulkopuolelta ryhtyä “luomaan” sellaista. Se on jo olemassa. Ja kun näin on, on helppo ymmärtää, että keinotekoiset “puolustusjärjestelmät”, sellaiset kuin rokotteilla synnytettävät, vain häiritsevät tuota luonnollista puolustusjärjestelmää, kun sitä pyritään “manipuloimaan” (rokotteet esimerkiksi sivuuttavat kokonaan IgA-välitteisen ihoimmuniteettijärjestelmän ja järkyttävät siten immuunijärjestelmää kokonaisuudessaan ja voivat saattaa sen toimimaan väärin). Koko systeemi häiriintyy, ja ihmisen terveys asetetaan vaakalaudalle ehkä pitkäksikin ajaksi.

   Rokotteet siis sotkevat ihmisen terveyden horjuttaessaan normaalia puolustusjärjestelmää. Tässä mielessä rokotteita voidaan sanoa sairauksien aiheuttajiksi; ne altistavat ihmisen sairauksille häiritessään normaalin immuunijärjestelmän toimintaa. Totuus on, ettei yksikään rokote ole koskaan auttanut yhtään ketään. Syynä joidenkin tautien vähenemiseen eivät ole rokotteet vaan parantuneet yleiset elinolot ja parempi hygienia. Kuten haastattelussa yllä todetaan, rokotteet ovat taikauskoa. Yllä sanotusta seuraa myös, että jos ihmisiä rokotetaan väkisin, silloin kyseessä on rikollinen toiminta.

   Selvää on, että lääketeollisuus pyrkii oikeuttamaan rokotteensa keinolla millä hyvänsä. Lääketehtaat pyrkivät maksimaaliseen taloudelliseen voittoon jopa ihmisten terveyden kustannuksella, ja on hyvä muistaa, että suurin osa lääketeollisuutta on juutalaisten hallussa, joiden uskontoon kuuluu ei-juutalaisten vahingoittaminen ja tuhoaminen (viittaan haastatellun mainitsemaan “lääketieteelliseen kartelliin”, joka nykyisin on juutalaisvetoinen; myös maailmaa tällä hetkellä tuhoava raha- ja pankkijärjestelmä on juutalainen velkaan ja orjuuteen sitova järjestelmä, joten he hallitsevat hallituksia, taloutta ja rahaa). Heillä saattaa siis taloudellisen voiton ohella olla vaikuttimena terveydellisen haitan tahallinen aiheuttaminen. Ja tätähän he voivat tehdä kaikkien tuotteidensa avulla, eivät ainoastaan rokotteiden.

   Koska rokotteet ovat huuhaata, taikauskoa ja rikollisuutta (ihmisiin kajotaan vierain ja vahingollisin toimenpitein ja ainein), niistä on luovuttava (kuten myös toisesta samanlaisesta huuhaasta ja rikollisuudesta, psykiatriasta).

   Vesa-Ilkka Laurio
   lääketiet lis. (eläkkeellä)

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 7. Yleiset eri valmistajien rokotteet sisältävät myös Monsanton glyfosaattia ( roundup) joka on luokiteltu mahdolliseksi syöpää aiheuittavaksi aineeksi, no kaikkihan nyt jo tietää että glyfosaatti on todella PAHA MYRKKY.

  Näistä löydettiin glyfosaattia:

  1. MMR
  2. Varicella (chicken pox)
  3. Zostavax (shingles)
  4. Proquad (MMR, rubella, varicella)
  5. Fluzone Quad (flu vaccine)
  6. Hepatitis B (B Energix-B)

  Eli rounduppia saa siis myös piikillä itseensä.

  http://yournewswire.com/monsantos-herbicide-glyphosate-found-in-vaccines/

  http://blog.drbrownstein.com/more-shocking-vaccine-news-common-vaccines-contaminated-with-glyphosate/

  https://www.youtube.com/watch?v=iKzIQNSu5QQ

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 8. Kenen etuja palvelee suklaalla kuorrutettu syanidi eli kalliit ja tappavat rokote ohjelmat?

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat