Terroristivaltio ja hautajaiset

Terroristivaltion ja maailman pirullisimman juonitteluiden keskuksen entinen presidentti Shimon Peres on kuollut ja hänet haudataan tänään 30. syyskuuta 2016. Läntinen valtavirtamedia on voivotellut Peresin poismenoa surullisin sanakääntein kohottaen vainajan arvoon arvaamattomaan. Kasaarijuutalainenaa Peres ei ollut pahimpia Israelin johtajia, joiden joukosta löytyy pahamaineisia terroristeja ja murhaajia, kuten esimerkiksi Nobelin rauhanpalkittu Menachem Wolfovitch Begin, edesmennyt puolustusministeri Ariel Sharon,2 Ehud Barak 3 ja niin edelleen. Mainitut kolme henkilöä ovat massamurhaajia.

____________

a) Kasaarit ovat 700-luvulla juutalaisuuteen kääntynyt turkkilais-mongolidinen kansa, joista nykyiset aškenasijuutalaiset polveutuvat. Nämä eivät ole periytyneet Palestiinan juutalaisista.

On hyvin järkyttävää ja moraalitonta, että pääministeri Juha Sipilä (kesk.) ilmoitti osallistuvansa Peresin hautajaisiin Suomen edustajana.  Toisaalta se sopi hyvin maan poliittisen eliitin, Suomen sisäisen vihollisen, kuvaan.

Maailman johtajat osallistuivat Shimon Peresin hautajaisiin: sionistien varjot.
Maailman johtajat osallistuivat Shimon Peresin hautajaisiin: sionistien varjot.

 

Israelin luonne; Oslon rauhanprosessi

Israelin valtio, jolla ei ole mitään olemassaolon oikeutta, on maanpäällinen helvetti ja kaikkien pirullisten suunnitelmien ja juonitteluiden keskus. Myös Suomen poliittisen johdon tulisi huomioida, että julmilla talmudistikasaareilla on hallussaan hampaisiin asti aseistettu ydinasevaltio Israel, jonka USA:n tuella varustettu asearsenaali, ydinaseineen muodostaa nykyisin hirvittävän uhan maailman rauhalle ja ihmiskunnalle. Talmudin mukaan kristittyjen tuho on ”välttämätön uhritoimitus”. Aikamme kristityt ovat niin sokeita, etteivät näe, että Israel ja kansainväliset juutalaiset uhkaavat heidän olemassaoloaan?

Sipilän kannattaisi miettiä mihin rituaalin osallistuu? Shimon Peres on Israelin edustajana vaikuttanut palestiinalaisia kohtaan harjoitetun ryöstöpolitiikan ja kansanmurhan laajenemiseen.

Vuonna 1994 Peres sai Nobelin rauhanpalkinnon yhdessä Jitzhak Rabinin ja Jasser Arafatin kanssa ”rauhanpyrkimyksistä”, jotka huipentuivat Oslon rauhanprosessiin.4 Tämä ”rauhanprosessi” ei olisi oikeuttanut Nobelin rauhanpalkintoon.

1993 Israel tunnusti PLO:n, ja niin sanottu Oslon rauhanprosessi alkoi Washingtonissa allekirjoitetulla puitesopimuksella. Israel vetäytyi 1990-luvulla Länsirannan suurista kaupungeista sekä enimmästä osata Gazaa, ja Palestiinan itsehallinto asettui näille alueille. Itsehallinnon presidentiksi valittiin Jasser Arafat. Neuvotteluja käytiin vuosikymmenen edetessä.

Eräitä asioita on syytä muistaa Oslon sopimuksesta: Sopimus ei olisi antanut todellista itsenäistä Palestiinalais- valtiota, vaan kuului sarjaan poliittista farssia, jota juutalaisvaltio on harjoittanut koko olemisensa ajan palestiinalaisten kanssa. Oslon sopimus tarkoitti, että Länsiranta ja Gaza voitaisiin pitää Israelin ylimmässä kontrollissa ja näin jatkaa ”juutalaisten” asuttamista ja siirtokuntien rakentamista. Tiheään asutetut palestiinalaiskaupungit ja -kylät annettaisiin ulkomailta kotiin palaavien PLO:n johdon valvottaviksi, ”autonomiaksi”, jota kutsuttaisiin siten Palestiinan valtioksi. Tällaista ajatusta oli esittänyt jo 1967 Israelin työväenpuolueen johtava politiikko, Yigal Allon.

Allonin suunnitelma ja Oslon ”rauhanprosessin” yhdistävä ajatus oli lyhyesti seuraava: Israelin on saatava hallintaansa mahdollisimman paljon vallattuja palestiinalaisalueita ja mahdollisimman vähän palestiinalaisia.

Onneksi palestiinalaisten johto ei sitoutunut tähän sopimukseen, sillä Israelin pääministeri Ehud Barak oli vaatinut Arafatilta nimeä julistukseen, jossa Arafat olisi ilmoittanut konfliktin päättyneeksi. Mikäli palestiinalaisten johtajat olisivat sitoutuneet tähän julistukseen, olisi se merkinnyt sitä, että Palestiinan rajat olisivat olleet mahdollisimman epäselvät. Palestiinalaiset olisivat menettäneet myös suurimman diplomaattisen valttinsa, sillä he eivät olisi enää voineet vedota niihin YK:n päätöslauselmiin, minkä mukaan palestiinalaiset olivat kansa vailla itsemääräämisoikeutta. Tämä sopimus ei olisi tarjonnut palestiinalaisille edes 22 prosenttia maailmansotien välisen brittiläiskauden Palestiinasta.

Vielä muutamia huomioita

Vuoden 1993 ”Oslon sopimuksesta” alkaen Israel kiihdytti intensiivistä rakennus- ja uudisasutusprojektiaan. Tämä tarkoitti niin kutsutta ”pysyvää ratkaisua”. Vaikka useat kommentaarit ovat väittäneet virallisten ”kyyhkyjen”, Rabinin, Peresin ja Barakin olleen hyvinkin heikosti sitoutuneita rakennusprojekteihin, ovat he olleet yhtä sitoutuneita projekteihin kuin julkeasti kovan linjan Benjamin Netanjahu. Yhdysvaltojen välittämät ”rauhanprosessit” Israelin ja Palestiinan konfliktissa ovat olleet rauhaan estämistä.5

 

Israel harjoittaa valtioterrorismia

On syytä vielä painottaa, sitä millaista ”valtiota” Shimon Peres sotilaallisella ja poliittisella urallaan edusti.

Israelin valtio syntyi kasaarieliitin suorittamien petoksien, murhien ja arabeihin suunnatun terrorismin avulla.6 Muistettakoon, että etnisesti juutalaisiksi mielletyn Israelin väestö ei ole nykyisin seemiläistä, sillä koko maailman juutalaisiksi kutsutut ovat perimältään yli 90 prosenttia aškenasijuutalaisia, jotka polveutuvat suoraan turkkilaismongolisesta kasaarikansasta. Valtiollisen oikeuden eliminoi myös se, että juutalaisvaltio perustettiin sionistisen eliitin kansainvälistä hegemoniaa ja sotilasstrategisia päämääriä ajatellen. Ydinasevaltio Israel on uhka kansojen olemassaololle. Niin muodoin holokausti oli kasaarieliitin luoma valhe, jota käytettiin perusteena sille, että ”juutalaisväestö” tarvitsee turvapaikan – Israelin valtion, joka käytännössä tarkoitti kotimaan ryöstämistä Palestiinalaisilta. Israelin valtion perustaminen pohjautuu Talmudideologiaan. Kasaarien uskonto perustuu Talmudiin.

Talmud; kokoelma rabbiinien kirjoituksia Toorasta eli Raamatun Mooseksen Kirjoista; sen keskeisin sanoma on juutalaisten rodullinen ylemmyys, ei-juutalaisten tuhoaminen ja juutalaisten pyrkimys maailmanherruuteen.

Historiantutkija Benjamin Freedmanin mukaan (huom! Hän itsekin oli syntyperältään kasaari) kasaarit olivat syyllisiä sotien laajentamiseen ensimmäiseksi ja toiseksi maailmansodaksi. Kasaarieliitti sopi Englannin kanssa USA:n liittymisestä tulevaan ensimmäiseen maailmansotaan Saksaa vastaan. Näin pettämällä Saksan kasaarimafia sai siitä palkkioksi Balfourin sopimuksen, jolla luvattiin juutalaisvaltion perustaminen Palestiinaan.7

Israelin ja palestiinalaisten konfliktin vastakkainasettelun syiksi sopinevat kysymykset maanomistuksesta ja oikeudesta nauttia maansa hedelmällisyydestä, itsemääräämisoikeudesta, itsenäisyydestä, turvallisuudesta sekä etnisestä taustasta. Israelin ja palestiinalaisten selkkaus on perusolemukseltaan poliittinen, mutta tuskin uskonnollinen. Kysymys on toisten maan valloituksesta, joka on synnyttänyt ikuisen kiistakysymyksen palestiinalaisten ja Israelin välille.

Muuri Isrealin pohjoispuolella vuonna 2009: kenelle Israelin ”demokratia” on tarkoitettu?
Muuri Isrealin pohjoispuolella vuonna 2009: kenelle Israelin ”demokratia” on tarkoitettu?

Palestiinalaiset ovat joutuneet järjestelmällisen Israelin valtioterrorismin ja mielivallan uhreiksi ja palestiinalaisten elinolosuhteet alkavat muistuttaa enenemässä määrin keskitysleirien olosuhteita.

International Middle East Media Centerin (IMEMC) seuraa tiiviisti Palestiinan ihmisoikeustilannetta ja se on raportoinut muiden muassa seksuaalisesta väkivallasta ja jopa pedofiliasta, jotka ovat arkea juutalaisvaltion pidätysselleissä. 2014 Gazan kansanmurhan aikana ja sen jälkeisenä syksynä juutalaiset kidnappasivat IMEMC:n mukaan jopa 600 palestiinalaislasta. 40 prosenttia kaapatuista kärsi sukupuolisesta väkivallasta pidätysaikanaan.

Israelin palestiinalaisia ja naapuri maitaan vastaan suunnattu makaaperi valtioterrorismi on aiheuttanut häkellyttävää kärsimystä Lähi-idässä. Jo vuoteen 2010 mennessä palestiinalaisalueet hupenivat lähes olemattomiin muistuttaen tilkkutäkkiä.

Yhden ongelman muodostavat Israelin laittomat siirtokunnat. Palestiinalaisia viljelijöitä on ryöstetty. He ovat menettäneet maansa (Länsirannalla yli 40%) laittomille siirtokunnille, joista monet tuotteet tulevat markkinoille.8 Erittäin häpeällistä Suomen kannalta on se, että Suomi on tuonut Israelista aseita vuoden 1999 jälkeen yli 150 miljoonalla eurolla. Suomalaisyritykset ovat solmineet 2000-luvulla israelilaisyritysten kanssa tärkeitä ohjustenhuoltosopimuksia.9

Lisäksi siirtokunnat ovat anastaneet suuren osan palestiinalaisten vedestä ja tärvelleet heidän vuosisataiset viljelysmaat johdattamalla samalla juutalaisten jätevesiä palestiinalaisten viljelyksille.10

Suomen ei pitäisi olla missään tekemisissä Israelin kaltaisen roisto- ja terroristivaltion kanssa.

Lopuksi tulee huomauttaa, että juutalaiset eivät saaneet aavikkoa kukkimaan. Aavikon saivat kukkimaan saksalainen siirtokunta. 1860-luvulla Saksassa perustettiin Temppeliyhdistys, jota johti pietistitaustainen teologi Christoph Hoffmann. Koska Hoffmann ei saanut politiikkaan vaikuttamalla pyrkimyksiään toteutettua Saksassa, päätti Temppeliyhdistyksen jäsenet perustaa Palestiinaan siirtokuntia, joka ratkaisu myös toteutettiin.

Palestiina kukoisti viljavana ja uljaana yhteiskuntana ennen sionistien miehitystä eli Israelin valtion perustamista 1948. Tämän jälkeen puuttui perkele peliin.

Nykyisin ääri-islamistiset ryhmät, kuten Syyrian-vastaiseen liittoumaan kuuluvat ISIS-terroristit ja muut jihadistien ryhmät ovat Israelin ja USA:n luomuksia.11 Näiden ääriryhmien välityksellä kasaarieliitti ja sen läntinen liittouma pyrkii synnyttämään vastakkainasettelua muslimien ja kristittyjen välille. Libanonilaisten šiiamuslimien järjestö ja puolue Hizbollah ja muut Israelin miehityspolitiikkaa vastustavat järjestöt, kuten esimerkiksi demokraattisesti valitun Palestiinan parlamentin suurin puolue  Hamas, ovat kunnioituksen arvoisia: ne turvaavat palestiinalaisten ja Palestiinan kristittyjen olemassa olon, varjelevat Israelin hyökkäyksiltä sekä vastustavat ISISin kaltaisia jihadisteja. Tämä tulisi huomioida myös Timo Soinin, Sipilän ja muiden suomalaisten sekä länsimaalaisten kristittyjen.

Israelin on aito loisvaltio, joka on kiristänyt rahoja Saksalta olemattoman holokaustin varjolla vuodesta 1945 alkaen, mutta pysyy hengissä Yhdysvaltojen rajattoman sotilaallisen ja taloudellisen tuen turvin: Yhdysvallat lahjoittaa  Israelille 8 miljoonaa dollaria veronmaksajien rahaa joka päivä.

Markku Juutinen

 

Rinnakkaisjulkaisu: Vainovalkea

 

Lähteet

 1. BBC News(21.4.1998): http://news.bbc.co.uk/2/hi/events/israel_at_50/profiles/81305.stm
 2. Sabran ja Shatilan verilöyly: joulukuuta 1982 YK:n yleiskokous tuomitsi verilöylyn ja julisti sen olleen kansanmurha.
 1. United Nations (23.4.2009):http://www.un.org/press/en/2009/090123_Gaza.doc.htm; Yle: http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2009/01/israel_vetaytyy_gazasta_-_hamas_julisti_voittoa_487976.html; Yle: http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2009/01/israel_vetaytyy_gazasta_-_hamas_julisti_voittoa_487976.html (kaksi viimeisintä lähdettä ei avaudu).
 2. Israel ja palestiinalaiset Ulkoasiainministeriö; Shimon Peres Encyclopedia Britannica: Guide to Nobel Prize.
 3. Chomsky, Noam (7.11.2000).”Rauhanprosessin” lupaus: http://www.ainfos.ca/00/nov/ainfos00091.html
 1. New York Times 26.–30.11.1947. Sit. Niemi (2001). Johdatus Emanuel Swedenborgin filosofiaan. Turku: TAB-kirjat.
  Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag.
 2. Baruch, Bernard (1960). Baruch: The Public Years. New York: Holt, Rinehart and Winston; Freedman, Benjamin (1961). Juutalainen loikkari varoittaa amerikkaa. Saatavilla http://100777.com/jewry/freedman_fi; Hautamäki, Erkki (2005). Suomi myrskyn silmässä. Argo Kirjastus, Eesti argokirjastus.ee; Hitler, Adolf (19.07.1940). Puhe, kehottaa Churchilia rauhaa. Saatavilla: http://www.youtube.com/watch?v=-LcEXOVmXwg
 3. Finnwatch: YLE uutiset 11.4.2010, Finnwatchin selvitys – raportin 2. tarkistettu painos pdf-tiedostona.
 4. http://www.saferglobe.fi/
 5. London Review of Books; Farming without water. Palestianian Agriculture in the Jordan Walley.
 6. Blanchard, C.M. & Belasco, A. | Congressional Research Service (9.1.2015). Train and Equip Authorities for Syria – In Brief. http://www.fas.org/sgp/crs/natsec/R43727.pdf; Global Research (16.8.2014). The ISIS Islamic Terrorists are Supported by the US, Israel and Saudi Arabia.

16 kommenttia

 1. Enää 41 päivää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen voimannäyttöön Tukholmassa 12.11.2016 !

  Teema on ”Stoppa Främlingsinvasionen!”

  Mutta ennen kaikkea nyt osoitetaan koko Pohjolan maanpetturieliitille, että vastarinta elää ja maanpetturit saavat vielä palkkansa!

  41 päivää ja Tukholman kadut kaikuvat kansallismielisten, isänmaallisten ihmisten äänistä.

  Kaikki mukaan!

  Plusääni(30)Miinusääni(1)
 2. Markku Juutinen, keksitkö itse nuo valheet, tai kopioitko jostain. Ei velehtelemiseen tarvita kovinkaan korkeaa älliä, teikäläiset lietsovat sotaa, otatko sinä vastuun sadoista miljoonista ihmishengstä ja raunioutuneista kaupungeista.

  Ei, et sinä eikä kukaan muukaan sinun puljusta vastuuta ota valheittenne tuloksista. Teidän profeettanne Adolf Hitler, Heinricht Himler, Josef Goebbels, Herman Göring etc. nauttivat syanidia. Onko sinulla käytettävissä syanidia, kun kylvöksenne kantaa kauhistuttavaa satoa ja pääsette niittämään satonne.

  Teikäläisillä on jo valmiina klassinen syntipukkinne, juutalaiset, vieritätte heidän päälleen kaiken sen pahuuden mitä olette viljelleet sekä tilanneet.

  Kuten kävi WWII, Eurooppa raunioina, Saksan kaunis maa, raunioina. Muistakaa Dresdeniä, eikö se ole varoittava esimerkki, siitä mitä teette?

  Kehoitan teitä luopumaan ja kääntymään tuhoon johtavalta tieltänne. Lopettakaa valehtelunne, tätäkin saittia hyvin monet lukevat ja saavat ideologisen rutto tartunnan, joka lopulta murhaa heidän sielunsa.

  Plusääni(2)Miinusääni(39)
 3. Markku Juutinen, mistä johtuu tuo järjetön, sairas, mielipuolinen viha juutalaisia vastaan?

  Plusääni(3)Miinusääni(33)
 4. Kannattaa tsekata Daily Stormer-sivuilta, kuinka musta roskaväki pysyy visusti kaukana valkoisista EIKÄ HYÖKKÄÄ, kun vastassa on aseistautunut, määrätietoinen WHITE LIVES MATTER-porukka.

  Juutalaisten tukema Black Lives Matter-liikehän on hyökännyt puolustuskyvyttömien valkoisten kimppuun ympäri USA:ta, mutta musta tietää paikkansa, kun vastassa on samoin aseistautunut valkoinen väki.

  Houstonissa näet, minkälainen on VALKOINEN VASTARINTA.

  Se ei pelkää mitään, se ei kumarra ketään. Se taistelee valkoisen kansan puolesta.

  ”White Lives Matter !
  Stand Proud!”

  40 päivää ja Tukholmassa Pohjoismainen Vastarintaliike anta voimannäytön!

  Lopuksi tämä:

  Valkoiset kansat eivät ole tätä pyytäneet. Tämän ovat meille tuoneet (((globaalieliitti))) ja sen likainen maanpetturieliitti. Me haluamme vain elää rauhassa omissa maissamme, mutta tätä rauhaa meille ei ole suotu.

  Taas kerran Suomen miehen on noustava puolustamaan maataan. Ja viholliselle annetaan taas kerran se metrixkaksi maata. Ei enempää, ei vähempää. Jokaiselle.

  Plusääni(18)Miinusääni(1)
 5. Daily Stormer kommenttiosiossa osui ja upposi.

  Seuraavat lyhennykset USA:n (((mediasta))):

  CNN – Clinton News Network
  CBS – Clinton Broadcasting System
  abc- All Behind Clinton
  NBC – Nobody But Clinton

  On niin ihanan paljon sitä (((diversiteettiä))).

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 6. Enää 40 päivää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen voimannäyttöön Tukholmassa!

  Siellä on oltava mukana, muuten Suomen mies ei voi katsoa enää peiliin.

  Oletko mies, vai oletko (((globaalieliitin))) orja? Haluatko, että omat lapsesi ja lapsenlapsesi elävät vähemmistönä Suomessa? Mustien armoilla?

  Haluatko, että koko valkoisten ihmisten maailma elää anarkiassa, kaaoksessa? Katsotko vierestä, kuinka maahantunkeutujat raiskaavat (kuten Ruotsissa) joka neljännen naisen maassasi? Siskosi? Vaimosi? Äitisi? Tyttäresi?

  EI.

  Me EMME salli sitä. Me puolustamme tätä maata, tätä kansaa. NYT!

  Joka puolella maailmaa JUURI NYT oikeat ihmiset heräävät. Vainovalkeita syttyy JUURI NYT.

  Kansat nousevat ja oikeutta vaaditaan – ja sitä saadaan.

  Tukholma 12.11. 2016 ! Voimaa !

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
 7. Okei. Eli juutalaisuus paha. Muslimit ok koska vihaavat juutalaisia niin myös kristittyjä. Kristityt rukoilevat kääntymystä niin israeliin niinkuin muslimivaltioihin. Ovatko kristityt nyt pahoja vai hyviä? Ei. En kuuulu mossadiin enkä kirjota tel avista. Tosiasia on että israel alkaa olla ainoa paikka lähi idässä missä saa vapaasti puhua Jeesuksesta. Muualla allah alkaa olla tehty pakkojumalaksi tai kaula menee poikki. On täällä hyviä juttuja terveellisestä ruokavaliosta yms. Pointsit niistä. Itse tullut osittain uskoon näiden sivujen kautta (Pastor Steven Andersonin videot, vaikka ei puhu totta jokaasiassa), mutta tämä sivu voisi ottaa kantaa Nwo-juttuihin, koska myös Raamattu puhuu siitä. Tällä tavoin tämä sivusto pystyisi enemmän auttamaan ihmisiä ja ajamaan rauhan asiaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
  1. Plus ei tämä ole yllätys että vääränlainen kansallismielisyys nousee sillä sanoihan Jeesuskin että lopunaikoina ”kansa nousee kansaa vastaan(etninen) ja valtakunta valtakuntaa vastaan ja monin paikoin on maanjäristyksiä ja nälän hätää”. Jumala tykkää kansallisvaltioista eikä tämmöinen liittovaltiokehitys ole hänenkään mielen mukaista mutta keinot sen toteuttamiseen tulee olla rauhan omaiset eikä veren vuodatusta. Valitettavasti Suomi elää hengellisessä tyhjiössä niinkuin israelkin (+muut maat) ja tänne tarvitaan herätystä. Niin kuin se vanha sanonta meni. Koti, Uskonto, Isänmaa. Nykyään se on Suomi, Perkele Finland

   Plusääni(3)Miinusääni(5)
    1. Eli väität että koraani oli ennen Raamattua? Jeesus on yksi historian merkille laitetuimmista henkilöistä eikä siitä voi kiistellä. Toisin kuin muut hän puhui rauhasta ei sodasta niinkuin muslimit. Valitettavaa että Suomi on mennyt näin syvälle sielunvihollisen juoniin. Muistakaa mitä Raamattu sanoo: varas ei ole tullut kuin tappamaan varastamaan ja hajoittamaan. Siitä päätelkää mikä on paholaisen työtä ja mikä ei.

     Plusääni(2)Miinusääni(1)
   1. Yhtälailla suomalaset, muslimit, buddhat yms. toimivat Jumalaa vastaan. Ei meillä ole sota lihaa eikä verta vastaan, vaan henkivaltoja. Ei Juutalaisetkaan pelastu ”juutalaisina”, vaan uskon kautta Herraan Jeesukseen. Moni ei-juutalainen suomalainen mieskin varmasti haukkuu suureen ääneen Jeesusta, ja Häneen uskovia. Allekirjoittanut on tätäkin harrastanut. Allekirjoittanut on myös ollut täällä sivustolla hillumassa ja pitämässä Adolf Hitleriä Jumalasta seuraavana. Eli myös sinulla, niinkuin jokaisella täällä sivustolla olevalla on mahdollisuus!!! Elämähän ei ole kuin taistelua, kuolemaa ja kärsimystä. No ottakaa Jeesus vastaan Herrana. Teidän tarvitsee vain pyytää sitä. Hän parantaa ja johdattaa kaikkeen Totuuteen. Rukoilkaa vaikka näin: Jeesus, olen syntinen ja tarvitsen sinua. Ota minut omaksesi, minä seuraan sinua.

    Se on elämäsi paras päätös.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Israel on Jumalan valitsema kansa, kaikkien kansakuntien joukosta. Emme toki luule, vaan me tiedämme sen, Raamatun sanan mukaan, että asia vaan on näin. Jos ja kun kiroamme Israelia, niin vedämme kirouksen oman elämämme ylle. Jos taas siunaamme ISRAELIA, NIIN PERIMME SIUNAUKSEN.
  Israel ja juutalainen kansa on yhtä syntisiä, kun me kaikki muutkin, ns pakanakansat. Mutta,,,,,,,
  Vain Jeesus voi yhdistää, niin pakanat kuin juutalaisetkin, kirjoitusten mukaan ja saada aikaan rauha ihmisten välillä. Messiaaniset srk:nnat ovat siitä sangen hyvä esimerkki.
  Tämän maankamaralla ei rauhaa ole, eikä tule, ennen kuin itse Rauhan Ruhtinas, Jeesus Kristus astuu näyttämölle. Mutta rukoilen, että juuri sinäkin kääntyisit synneistäsi ja ottaisit elämääsi todellisen avun, Jeesuksen Kristuksen syntiemme (-si) sovittajan.

  Plusääni(1)Miinusääni(9)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat