Tiedemaailman harhaopit

Tutkijat eivät näe enää metsää puilta. Tämä on saanut aikaan mitä ihmeellisimpiä suosituksia ravitsemuksen osalta.

Eräs tutkija huomasi taannoin mikroskoopistaan, että kananmuna sisältää kolesterolia ja loihe lausumaan, että kananmunat ovat vaarallisia. Tutkija tuijotti vain kananmunan yhtä osaa ja häneltä jäi kokonaisuus näkemättä. Alkoi vimmattu munasota.

Sitten tuli toinen tutkija, joka siirsi mikroskooppiaan aavistuksen verran sivummalle ja huomasi, että kolesterolipallukan vieressä olikin lesitiiniä, joka on rasvoja emulgoiva aine ja erittäin tärkeä mm. aivoille ja verisuonille. Vahinko oli jo kuitenkin tapahtunut ja kansalaiset saatu sekaisin, kun virallinen taho ehti antamaan viralliset suositukset välttää munien syöntiä.

•••

Nyt on meneillään A/D-vitamiinisota. Nämä samat tutkijat valehtelevat nyt meille, että A-vitamiini on vaarallista ja estää D- vitamiinin vaikutuksia. Jos tämä harhaoppi pitäisi paikkansa, ei elämä maapallolla olisi mahdollista tällaisena kuin se nyt on.

Luonnossa A- ja D- vitamiinit esiintyvät lähes aina yhdessä (esim. maidossa), sen lisäksi näiden seurana on rasvaa, koska rasvaliukoiset vitamiinit ja rasvahapot toimivat synergisesti, tukien toistensa vaikutuksia, kuten kalanmaksaöljyssä.

Kalanmaksaöljy on paras ja luonnollisin A- ja D- vitamiinien lähde, jota on käytetty jo 1700-luvulta lähtien, etenkin lasten riisitaudin ehkäisyyn. Ajatelkaa mitä tapahtuisi, jos kalalta poistettaisiin maksasta A- vitamiini, koska se muka estää D-vitamiinin vaikutuksia. Ei tarvitse olla kummoinenkaan älykkö huomatakseen, että väite A-vitamiinista on täysin absurdi.

Kaikki negatiivinen julkisuus A-vitamiinista ja sen vaarallisuudesta johtuu synteettisestä A-vitamiinista,  ei luonnonmukaisesta kalanmaksaöljystä. Tässäkin tapauksessa tutkijat ovat pääsyyllisiä, koska he tekevät tutkimuksensa keinotekoisilla A-vitamiinivalmisteilla ja sitten yleistävät johtopäätökset koskemaan myös luonnonvitamiineja. Usein kuulee tutkijan jopa sanovan, että on aivan sama onko vitamiini luonnosta vai onko se tehty synteettisesti.

Kun ostat kalanmaksaöljyä ole tarkkana, sillä kaikki valmisteet eivät ole enää luonnonmukaisia. Esimerkiksi Mölleri ja Lysi lisäävät valmisteisiinsa synteettisiä vitamiineja. Markkinoilla on myös paljon kalaöljyvalmisteita, joihin on lisätty synteettiset A- ja D- vitamiinit.

•••

Olen menettänyt uskoni kaikkiin virallisiin suosituksiin. Tajusin jo 30 vuotta sitten, että ihmisen on otettava itse vastuu terveydestään ja siihen riittää useimmiten talonpoikaisjärki. Söisin vielä tänäkin päivänä astmalääkkeitä ja antibiootteja, jos olisin uskonut lääkäreitä. Uskon Alfred Vogeliin ja hänen oppeihinsa luonnon viisaudesta valmistaa meille juuri sopivia ravintoaineita, joissa on mukana jo kaikki tuntemamme, mutta myös vielä tunnistamattomat ravintotekijät.

Esimerkiksi äidinmaito on täydellinen ravintoaine, jolla lapsi elää ja voi hyvin ensimmäiset elinkuukaudet. Äidin maidossa tuskin olisi A- ja D- vitamiinia, kolesterolia, palmitiinihappoa, lauriinihappoa, jos ne eivät olisi lapselle välttämättömiä.

Tutkijoiden kannattaakin nyt suunata mikroskooppinsa äidinmaitoon ja sen koostumukseen ja ottaa siitä suuntaviivat seuraaviin ravitsemussuosituksiin ja unohtaa evoluution vastaiset hypoteesinsa.

Kirjoittaja on luontaistuotekouluttaja ja luennoitsija.

http://www.luontaisnetti.fi/

9 kommenttia

 1. A-vitamiini-myrkytys on tosiasia.

  Useita vuosia sitten Suomessa nousi kohu liiasta A-vitamiinista, mun lähiomainenkin kärsi jatkuvasta päänsärystä ja syy selvisi, mieliruoka
  maksalaatikko sisälsi liikaa A-vitamiinia ja monille suomalaisille tuli myrkytys. Lähisukulainen lopetti tuon jatkuvan syönnin ja päänsärky hävisi.
  (Naparetkeilijöille se koitui kohtalokkaaksi 1900-l. alussa, söivät koiran- tai jääkarhun maksaa jne).
  Jälleen kerran pilleripisnestä pyörittävä Dr. Tolonen suuttui, mutta hän oli väärässä ja viranomaiset oikeassa.

  Vitamiineista voi tulla myrkytys ja joskus tappaa syöpään jos huono tuuri käy.
  (SETTI-tutkimus: betakaroteeni-pillerit jouduttiin vetämään pois kesken kokeen koska lisäsi syöpää tupakoitsijoilla).

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 2. Ruoka luonnosta toimii, mitäs muutakaan voi odottaa? Se, että ihmiskeho sietää haitallisia aineita tietyn määrän ei tee siitä ehkä omalle terveydelle suotavaa syömiskulttuuria, että syö pelkästään ravintoarvoltaan 0 sisältäviä tuotteita. Mistäs ne solut saa ravinnon? Eikös nekin uusiudu? ”Uskon lisäaineiden voimaan” on uskonto tällä hetkellä. Toinen on ”Aate pelastaa, uhraan kaikkeni aatteelle”. Niin kovin ennakoitavaa käytöstä ihmisiltä aina. Luotan jännästi silti ihmiskuntaan, erilaisuus vie voiton loppupeleissä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. On tämä kummallinen media, kun tämäkin artikkeli on silkkaa mainosta. Toivottavasti tässä tapauksessa kirjoittajan pitää maksaa, kuten muidenkin mainostajien. Olisi se ainakin reilua.

  Kyseessä on homeopatian edustaja, joka omassa liikeessään ei tietenkään myy Möllerin eikä Lysi:n tuotteita. Sehän nyt on selvää, koska ne eivät ole ”oikeita” luonnontuotteita.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Heppu, 2 vuosia sitten.
   Kyllä tämä kyseinen Homeopaatti tietää mistä puhuu, juttu vaan on siinä että, ns. skeptikot yrittävät kaikin keinoin mollata esim. Homeopatiaa ja kaikkia muitakin luontaishoitoihin liittyviä asioita sekä niiden puolesta puhuvia Lääkäreitä,jotka ovat kyllästyneet esim. lääkärinä aikoinaan toimineina siihen ettei lääketieteellä ole oikeita keinoja ihmisten terveyden palauttamiseen vaan päinvastoin. Ihmettelen suuresti miten voi ottaa kantaa asioihin joista ei ole omakohtaisia kokemuksia. Sitäpaitsi kyllä oikeiden vitamiinien jne. kehittäjillä ja luontaisia hoitoja + niinkuin homeopaateilla on oikeus saamaan tietämyksestään palkkaa ja kunnon sellaista, sillä kyllä hänen ja monen muun asiaan vihkiytyneen tiedoilla on ihan todellista tutkittua tietoa vaikka nämä suuret lääketieteen edustajat toista väittävätkin. Sanonpa vaan että kyllä ne suuret bisnekset ja puoskaroinnit pyörii enemmänkin sillä lääketieteen puolella. Totuus on vielä siinäkin että lääkkeillä ei yleensäkään paranneta ihmisten sairauksia vaan lievitetään, että saadaan ihminen lääkekierteeseen ja lääkkeillä luodaan lisäsairauksia joka on tosiasia ja näin lääkefirmojen tulot senkun kasvavat. Koitappa lukea edes yhdenkin lääkkeen haittavaikutuksista ja kerro jos löytyy yksikin haittavaikutusta vailla oleva lääke.Aloitappa vaikka pakkausselosteesta ja lue koko seloste alusta loppuun ja laitappa vaikka vastaus siitä mitä löysit. Odotan mielenkiinnolla! Ja todella upeeta että THL on taas kunnostautunut ja suosittelee nyt ihan 10 mikrogramman annosta/pv, että ihan kokonaista 2 mikrogrammaa uskalsi nostaa. Näinhän kansa pysyy vieläkin, enemmänkin sairauden kuin terveyden puolella. Ajatellaanpa esim. vanhempia ihmisiä jotka laitoshoidossa eivät yleensä pääse edes kesällä ulos aurinkoon! Että tosi mojova teko taas THL: toiminnassa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Lopettakaa jo Tri Tolosen ja Homeopaattien mollaminen. Tutustukaa ensin tuotteisiin ja hoitotuloksiin vaikka omakohtaisesti niin sitten pystytte arvioimaan oliko apua vai ei. Olen itse käyttänyt myös homeopaattisia tuotteita erääseen ja useampaankin vaivaan tarpeen mukaan ja kun lopetin käytön liian aikaisin, oireet ilmaantuivat muutaman päivän päästä uudelleen ja lakkasivat muutamassa päivässä kun aloin homeopaattisen tuotteen käytön. Nyt olen ollut jo yli vuoden ilman homeopaattista tuotetta ja vaivoista ei ole tietoakaan. Käytän edelleenkin sekä Tri Tolosen että homeopaattisia tuotteita mielihyvin ennemminkuin apteekkien lääkemyrkkyjä .”Jos lääkäriin menet, tervettä päivää et näe.” ” Kävin lääkärissä sain reseptin, pitäähän lääkärinkin elää. Menin apteekkiin ja ostin lääkkeet, pitäähän apteekkarinkin elää. Menin kotiin ja heitin kaikki lääkkeet vessanpytystä alas, pitäähän MINUNKIN ELÄÄ.” Lainauksia kirjoituksista joita olen lukenut ja sopiivat todella hyvin asiayhteyteen niistä rivilääkäreistä puheenollen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Tiedemaailman harhaopit, on ihan oikea päätelmä näistä nykyajan hullutuksista puheenollen. Keksitään mitä järjettömämpiä asioita ihmisten päänmenoksi, tieteen puitteissa tietenkin. Tämä artikkeli on kyllä ihan asiallista luettavaa ja kannattaa lukea ihan tosissaan kaikkien muiden mutta skep….t jättäkööt väliin ettei totuus paljastu.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Upeaa että Merja Lindström olet ottanut esim. Autisten lasten lääkitykseen eriomaisesti kantaa, Terveys lehden palstallasi. Olen täysin samaa mieltä, koska voin myös omakohtaisesti kokeneena ja nähneenä kertoa miten eräissä ”piireissä” autistisia lapsia lääkitään, ja hoidetaan muutenkin oudoilla metodeilla. Puhuvia ihmisiä opetetaan käyttämään viittomia, mykkänä vain viitotaan asioista joista autistisen pitää ymmärtää mitä milloinkin tulee tehdä ym holmöä. Todella järjenvastaista jos ihminen on tullut toimeen puhekontaktin avulla mutta kun on todettu autismia sairastavaksi alkaa viittomakielen opetus ja sekoitetaan autistisen systeemit täysin uusiksi. Hänhän on tottunut määrätynlaisiin toimintamuotoihin joita ei pitäisi mennä sekoittamaan mutta mitä muuta tällainen on kuin juuri sitä että saadaan pää pyörälle ja siihen sitten lääkitys joka tukee vain lääketeollisuuden mafioosojen toiminnan jatkuvuutta ja järjenvastaisia käytäntöjä. Huvittavaa kun viittomat ei toimi niiin pelkkä sanallinen kehoitus toimii, eikö sen jo pitäisi kertoa tuon viittomien opettamisen typeryydestä. Ym.ym. Kertomasi prof. Peter Cotzhen kirja Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus, on todellakin lukemisen arvoinen ja avaa erittäin hyvin lääketeollisuuden hyvinkin kyseenalaiset tarkoitusperät samoin kuin rokoteteollisuudenkin. On järkyttävää jos äidit suomessakin uhraavat lapsensa terveyden rokoteteollisuuden koekaniineiksi, 120 euron hinnalla ja yleensäkään mistään hinnasta. Näkihän sen suomalaisen HPV-rokotetutkijankin naamasta kun puhui omaa etuaan ajatellen TV:ssä ennen sen rokotteen alkamista, että valehteli tietoisesti haittoja kaihtamalla. Eipä pystynyt katsomaan muualle kuin studion lattiaa päin, ei ollut omatunto puhdas ettäs kehtasikin näyttää naamaansa TV:ssä, suoraansanottuna sikamaista. Näiden mainitsemiesi psyykelääkkeiden suhteen pitäisi olla myös erittäin pidättyväisiä niiden suhteen. On monia lääkkeitä joita vieläkin suomessa käytetään, esim. Seroguel ( ketipinor), ( Risperdaliin (risperidoni ), Zyprexan ( ollanzappiini ) jne. Omaisten pitäisi puuttua rohkeasti näihin lääkityksiin ja kyseenalaistaa koko mielipuolinen lääketeollisuuden ihmisyden vastainen toiminta, sillä kukaan muu ei näytä piittaavan sairastuneen / tahallaan sairastettujen ihmisten hyvinvoinnista, koska sairas ei yleensä siihen itse pysty vaikuttamaan. ”Upeeta mahtavaa” työtä terveyden puolesta Merja Lindström, on meillä sentään muutama ihminen joka uskaltaa avata suunsa oikeista asioista ja näitä totuudentorvia toivon lisää.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat