Tiesitkö tämän: Suomi lahjoittaa kaikki tullimaksut EU:lle!

Suosittua Räyhäblogia ylläpitävä Sami Parkkonen on paljastanut useita poliittisen korruption muotoja, joista Bryssel-uskollinen eliitti ei tahdo Suomen kansalle puhua. Jopa Suomen tullimaksut siirretään suoraan EU:lle!

Parkkonen muistuttaa Euroopan unionin kustannuksia käsittelevässä artikkelissaan, että EU-jäsenmaksut ovat maksaneet Suomelle 5,5 miljardia euroa, joka on nettotappio, kun unionin myöntämät tuet lasketaan mukaan!

Suomi ei saa paikata ammottavaa rahareikää edes tullimaksuilla, vaan lain mukaan kaikki tullimaksut on tilitettävä suoraan EU:lle:

”Vuonna 2013 tulli keräsi oman ilmoituksensa mukaan 10,3 miljardia. Tämä raha meni Unionille ja Suomi sai takaisin 25% ’kantopalkkion’. Eli pelkästään vuonna 2013 me hävisimme tullimaksuissa nettona noin 7,7 miljardia.

Parkkonen laskee, että Suomi on menettänyt tökerön käytännön vuoksi jo kymmenienmiljardien eurojen edestä tullimaksuja:

”Jos olemme EU:lle armeliaita ja oletamme, että olemme menettäneet viimeisen kahden vuosikymmenen aikana nettona keskimäärin 2 miljardia vuodessa tullimaksuissa, se tekisi nettotappiota suomalaisille 40 miljardia.

Valtiovarainministeriö on lisäksi virallisesti myöntänyt, että vuoteen 2011 mennessä Suomi oli menettänyt jo 11,14 miljardia euroa EU:n yhteisvaluuttaprojektin vuoksi!

velat

Poliisi suojelemassa Euroopan suurimpia rikollisia.
Poliisi suojelemassa Euroopan suurimpia rikollisia.

Suomen taloudellista ahdinkoa lisää entisestään se, että EU:n jäseninä meidät on pakotettu rahoittamaan monikansallisia pankkeja ”tukemalla” esimerkiksi Kreikkaa, josta rahat siirretään suoraan pankeille – ei Kreikan kansalle.

Viimeinen naula Suomen talouden arkkuun oli EU:n Maastrichtin sopimus, joka pakottaa valtiot tavoittelemaan budjettiylijäämää. Sopimus käytännössä alisti EU-maat yksityisten liikepankkien orjiksi.

Maastrichtin sopimuksen vuoksi Suomi ei saa rahoittaa kansantaloutta omalla keskuspankkirahalla. Sen sijaan Suomi lainaa rahansa ulkomaisilta pankeilta.

Suomi joutuu siis rahoittamaan EU:n synnyttämiä kuluja korkoa kasvavalla ulkomaisella velalla, koska EU palvelee pankkeja eikä jäsenvaltioitaan.

Koska EU-jäsenyyden kuluja ei saa kattaa edes tullimaksuilla, velkaantuu Suomi koko ajan enemmän, mikä merkitsee lisää korkotuloja pankeille ja lisää kurjuutta kansalle.

Parkkonen summaa Suomen karun kohtalon:

”Lasketaanpa paljonko Euroopan Unionin jäsenyys on tullut suomalaisille maksamaan nettomiinusta, siis puhdasta persnettoa.

Jos oletamme että tullimaksujen menetykset ovat olleet vain tuo 40 miljardia, loppusummaksi saadaan 130,29 miljardia nettomiinusta parissa vuosikymmenessä.

Tasaisella jaolla olemme hävinneet nettona noin 6,5 miljardia JOKAINEN JÄSENYYSVUOSI.

 

Lue myös: Suomea johtaa mafia

8 kommenttia

 1. Nykyisin kun tilaaminen ulkomaisista verkkokaupoista on yleistynyt, mitään ei kannattaisi tilata kolmansista maista yli 150 euron, jolloin tavarasta aletaan periä tullimaksua. Jutusta ei selviä, meneekö 24 prosentin arvonlisävero myös EU:lle. Muistaisin että verkkomediassa 2012 – 13 paikkeilla Kataisen aikana tästä oli juttu, että sekä alvi että tulli menee suoraan ohi suomen valtion kirjanpidon EU:n kassaan. Samalla myös 44 euron veroraja tiukennettiin 22 euroon.

  Helpoin tapa olla rahoittamatta EU:ta on olla ostamatta mitään ulkomaista, toinen vaihtoehto on hankkia tarvikkeensa kolmansista maista kuten kiinasta jostain muusta EU:n jäsenvaltiosta, jossa on pienempi alvin veroprosentti ja tullimaksu, jolloin tavara tulee sen maan tullauksella Suomeen ja siitä ei enää peritä muuta kuin rahdin osuus. Kiinalaisilla on myös EU:n puolella välivarastoja, esim. Tilattaessa arvokkaampi tavara kiinasta, se on mahdollista saada esim. Englannista samaan hintaan ”verottomasti” mitä kiinassa siitä pyydetään. Erona on etta kiinasta tilatusta yli 150 euroa maksavasta täytyy maksaa alvi 24 prosenttia sekä tulliprosentti riippuen tuotteen luokituksesta.

  Tämä ihan yksityishenkilön kokemuksella.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 2. Asiallinen kirjoitus, jonka tosin tiesin kun Sanden blogia on luettu

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 3. En, mutta en ole yllättynyt. Voisivat maksaa vielä varmuudenvuoksi kahteen kertaan.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. Juutalaisten epäjumala lupasi kaikkien ei-juutalaisten kansojen rahat ja muun omaisuuden juutalaisille sekä kansat itsensä juutalaisten orjiksi.
  Juutalaisten johtama pankkitoiminta on tehokas keino tuon pyhän lupauksen toteuttamiseksi.
  EU on rakennettu tuon pyhän lupauksen toteuttamisen mahdollistamiseksi mahdollisimman tehokkaasti.
  Eli jos olet oikeauskoinen (siis sionistinen) kristitty, sinun ei tulisi purnata tuota vastaan, koska silloin syyllistyt kerettiläisyyteen…

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 5. Räyhäblogin tieto on väärä. EU:lle tilitetään vain pieni osa tullin keräämistä maksuista, eli käytännössä EU:n ulkopuolelta tuotavien tavaroiden tuontitullit. Osa tavaroista jatkaa Suomesta matkaa muualle EU:n alueella. Linkin takana tietoa maksuista vuodelta 2009, nykyään ”menetetty” summa lienee äkkiseltään laskettuna jossain sadan ja kahdensadan miljoonan Euron välimaastossa.

  http://docplayer.fi/docs-images/40/1460808/images/page_11.jpg

  Vaikka Räyhäblogin tieto olisi ollut oikea, niin artikkelin otsikko olisi on silti virheellinen, sillä Suomi saa takaisin 25% EU:lle tilitetyistä tavaratulleista. Voisiko artikkelin joka tapauksessa poistaa, sillä virheellisen tiedon levittäminen ei taida olla teidänkään tavoitteenne?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Räyhäblogin tieto on väärä. EU:lle tilitetään vain pieni osa tullin keräämistä maksuista, eli käytännössä EU:n ulkopuolelta tuotavien tavaroiden tuontitullit. Osa tavaroista jatkaa Suomesta matkaa muualle EU:n alueella. Linkin takana tietoa maksuista vuodelta 2009, nykyään ”menetetty” summa lienee äkkiseltään laskettuna jossain sadan ja kahdensadan miljoonan Euron välimaastossa.

  http://docplayer.fi/docs-images/40/1460808/images/page_11.jpg

  Vaikka Räyhäblogin tieto olisi ollut oikea, niin artikkelin otsikko olisi on silti virheellinen, sillä Suomi saa takaisin 25% EU:lle tilitetyistä tavaratulleista… Voisiko artikkelin joka tapauksessa poistaa, sillä virheellisen tiedon levittäminen ei taida olla teidänkään tavoitteenne?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat