Todellinen Matrix, osa 3

Magneettimedia julkaisee suomennoksen Steven Yatesin artikkelisarjasta The Real Matrix. Lue myös osat 1 ja 2

Vallitsevaan tilanteeseen ei päädytty yhdessä yössä, se on selvä. Kuinka siis kaikki tapahtui?

Jokaisessa yhteiskunnassa on pieni määrä ihmisiä, jotka asettavat asiat arvojärjestykseen sen mukaan kuinka ne lisäävät heidän henkilökohtaista vaikutusvaltaansa. Näin ollen käytännössä kaikissa yhteiskunnissa vallitsee jonkinlainen hierarkia, eikä hierarkia koskaan katoa, se vain muuttaa muotoaan. Tavara pysyy samana, vain pakkaus vaihtuu.

On vaikea sanoa, mistä kaikki alkoi. Osa ottaisi lähtökohdaksi Bavarian Illuminatin, jonka perusti kapinoiva jesuiittapappi Adam Weishaupt vuonna 1776, jolloin myös Itsenäisyysjulistus kirjoitettiin. Weishaupt sai taloudellista tukea Rotschildien pankkiiridynastialta. Eurooppalaiset pankkiirit olivat keksineet vähittäisvarantojärjestelmän ja kuinka luoda “vaurautta” tyhjästä. He oppivat kontrolloimaan hallituksia lainaamalla näille rahaa, ja perimällä siitä korkoa. Rahaa lainattiin yhä enemmän, ja tietyin ehdoin. Rotschildit olivat teollistuvan ajanjakson ensimmäisiä kosmopoliitteja. He perustivat pankit viiteen vaikutusvallan keskiöön: Lontooseen (Englanti), Pariisiin (Ranska), Frankfurtiin (Saksa), Wieniin (Itävalta) ja Napoliin (Italia). Mainitut pankit toimivat tiiviissä yhteistyössä, ja niillä oli huomattava vaikutus Euroopan 1800-luvun historian käänteisiin. Amerikassa vastaavan teki J.P Morgan, Rockefellerin klaani seurasi myöhemmin perässä. John D. Rockefeller vanhempi loi omaisuutensa Standard Oil –yhtiöllään. Hänen lapsensa ymmärsivät nopeasti että paremmat voitot tehtiin pankkitoiminnalla ja siirtämällä rahat verotuksesta vapaille yhteisöille, jotka perustettiin verohallitus Internal Revenue Servicen perustamisen kynnyksellä vuonna 1913.

Osa uskoo että Weishauptin perustama ryhmä on vieläkin toiminnassa, ja että se johtaa kulissien takaa kaikkia tunnettuja salaisia tai puolisalaisia järjestöjä. Esimerkkinä vapaamuurarit, joihin Weishaupt kuului. En ole löytänyt alkuperäisiä asiakirjoja, jotka tukisivat väitteitä (Weishauptin ryhmä kiellettiin hänen maassaan vuonna 1785). Salaperäisyyden ilmapiiri vallitsi Skull & Bones –järjestöä perustettaessa Yalessa vuonna 1832. Monista ryhmän jäsenistä on tullut vaikutusvaltaisia pankkiireita, liikemiehiä, suurlähettiläitä ja muita hallituksen virkamiehiä. Anthony Sutton väittää kirjassa America’s Secret Establishment, että Skull & Bones on ollut kaiken keskipiste siitä lähtien kun se tuotiin maahan Euroopasta (mielenkiintoista kyllä, erityisesti Saksasta). Skull & Bones on yhä olemassa, tietenkin. Sekä George W. Bush että John Kerry ovat sen jäseniä.

Tiedämme, että mies nimeltä John Ruskin saapui Oxfordin yliopistoon opettamaan taidetta vuonna 1870. Hän kannatti myös reformistista sosiaalifilosofiaa, joka löi englantilaisen yläluokkaisen nuorison ällikältä. Ruskin opetti, että englantilaisen yläluokan arvot tulisi ulottaa myös suurille joukoille ja levittää kaikkialle maailmaan. Englantilaisen yläluokan tulisi jakaa ainakin osa vauraudestaan tai kohdata englantilaisen sivilisaation tuho kontrolloimattoman “alaluokan” edessä. Karl Marx saarnasi että kapitalismin väkivaltainen kumoaminen on historiallinen väistämättömyys. Ruskinin mielestä marksilainen vallankumous olisi estettävissä, mutta vain hajauttamalla englantilaisen yläluokan vauraus ja arvot suuremmalle väestölle. Toisin sanoen, luomalla maailmanlaajuinen imperiumi, jonka huipulla seisoisi Iso-Britannia.

Ruskinin oppilaista kuuluisin lienee Cecil Rhodes. Rhodes noudatti osaa Ruskinin neuvoista lopun ikäänsä. Muita kuuluisia oppilaita olivat Alfred Milner ja Arnold Toynbee. Rhodesista tuli monimiljardööri harjoittamalla kullankaivuu- ja timanttiliiketoimintaa Etelä-Afrikassa. Mielenkiintoista kyllä, hän sai tukea lordi Rothschildilta ja myöhemmin Alfred Beitiltä, varakkaalta saksalaissyntyiseltä rahoittajalta, josta tuli myöhemmin hänen liikekumppaninsa De Beers Consolidated Mines –kaivosyhtiössä. Ennen kuolemaansa Rhodes lahjoitti merkittävän osan omaisuudestaan aiemmin mainitun Rhodes-stipendijärjestelmän perustamista varten. Vähemmän tunnettuja ovat hänen testamentissaan mainitsemansa viisi kohtaa, joissa hän kertoo salaseuran perustamisesta, jonka pitkän tähtäimen tavoitteena on luoda maailmanhallitus: ”ulottamalla brittivalta kautta maailman” sekä ”palauttamalla Amerikan yhdysvallat kiinteäksi osaksi Brittiläistä imperiumia …”

Itse asiassa Rhodesin salaseura perustettin 1891 (lordi Rothschild oli yksi jäsenistä, kuten myös Milner ja Toynbee). Rhodes ja rekrytoimansa henkilöt uskoivat että tällainen suunnitelma oli välttämätön sodan päättämisen ja Brittiläisen imperiumin laajentamisen kannalta. Näin ollen Carroll Quigleyn Pyöreän pöydän ryhmät mainittiin alussa. Milner otti ohjakset Rhodesin kuoleman jälkeen vuonna 1902. Quigleyn (Tragedy and Hope s. 132) mukaan nämä ryhmät “toimivat edelleen kahdeksassa maassa.” Quigley kuvailee yksityiskohtaisesti “Angloamerikkalaisen establismentin” keskeisten henkilöiden uraa. Oxfordin koulutuksen sekä suunnattomien rahallisten resurssien avulla kyseisistä Pyöreiden pöytien ryhmiä johtavista miehistä tuli “establismentti” – huolimatta siitä, että Rhodesia ja Toynbeeta lukuunottamatta lähes kaikkien nimet pysyivät tuntemattomina. Anonymiteetti ei häirinnyt heitä. He eivät halunneet julkisuutta. He halusivat valtaa.

 

Lähde: Newswithviews.com

12 kommenttia

 1. `Sinä päivänä Herra teki Abramin kanssa liiton, sanoen: `Sinun jälkeläisillesi minä annan tämän maan, Egyptin virrasta aina suureen virtaan, Eufrat-virtaan saakka` (1 Moo 15:18).

  Edellisen mukaan maa-alueet valloitetaan Israelille aina Egyptin virrasta Eufrat virtaan saakka. Rajojen (1 Moo 15:18) sisään jäävät valtiot tuhotaan ja tyhjennetään asukkaistaan. Loput orjuutetaan.

  Sortotoimien kohteita ovat tai tulevat olemaan palestiinalaiset, Libanon, Irak, Syyria, Jordan, Saudi-Arabia, Turkki ja Iran.

  Kuvassa Suur-Israelin rajat, johon pyritään
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d4/Flag_of_Israel.svg

  Suunnitelma on kirjattu Israelin lippuun, jossa sininen alaraita kuvaa Egyptin virtaa, sininen yläraita kuvaa Eufrat-virtaa ja niiden välissä oleva heksagrammi Israelin valtiota.

  Kuvassa Israelin lippu
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d4/Flag_of_Israel.svg

  `Niin kaikki muuttui,
  mullin mallin mennen,
  nyt huippu on, mik’ alho ennen.
  Myös tähän nojaa oikean ne opin,
  ett’ ylimmäksi muuttuu alimmainen.
  Näät meil’ ol’ orjuus kuuman luolakopin,
  nyt vapaan ilman valta kukkurainen; salaisuus avoin visuun kätköön jää,
  sen myöhään vasta kansat käsittää` (Goethe).

  Lopputulos on tämä: Israel hävitetään!

  Plusääni(3)Miinusääni(3)
 2. Näin on Junnu! Israelin on tuhouduttava!

  Vaan mikä on Israel? Jaetaanpa nimisana tavuiksi eli Is-Ra-El. ”Is” tarkoittaa ”Ottaa valtaansa/alistaa”; ”Ra” oli egyptiläisten aurinkoylijumala Amen Ra ja ”El” oli kanaanilaisten aurinkoylijumala: Näin ”Israel” tarkoittaa ”Alistaa Aurinko/Auringonkultit”.

  Abram-Abrahamin suku oli monoteistinen YHVH:in eli kanaanilaisten ukkosenjumalan Yahvehin palvoja.

  Kaikissa mytologioissa ympäri maailman ukkosenjumalat ja auringonjumalat ovat a) olleet ylijumalia, ja b) verivihollisia.

  Minkään muun alan jumalat eivät ole koskaan olleet monijumalisten jumaluuksistojen ylijumalina kuin Aurinko tai ukkonen. Ja Auringon ja ukkosenjumalat ovat aina sotineet keskenään ylijumalan valtaistuimesta kaikissa mytologioissa ympäri maailman.
  Auringonjumalia olivat mm. Intian Karna, Assyrian-Sumerin-Foinikian-Juudean Shamash, Babylonin-Kanaanin-kelttien Bel-Belenos, kreikkalaisten Apollo-Helios, Rooman Sol Invictus, germaanien Sol (femiini), jne.

  Ukkosenjumalia olivat Intian Indra aka Soma (Jumalten kuningas), Sumerin Suen, Assyrian Marduk, Babylonin Molok (= Kuningas) Baal aka Marduk-Molok eli Adrammelek, Kanaanin Jahveh-YHVH, Kreikan Zeus, Rooman Jupiter, Kelttien Taranis ja germaanien Thor, jne.

  Vain germaaneilla Sol ja Thor olivat aviopari, vähän kuin kiinalaisen taolaisen kosmologian Yin ja Yang, toisistaan pääsemättömissä olevat vastaparit.

  Kreikassa Helios oli Zeuksen vallasta Tartarokseen syöksemä Titaani, jonka korvasi Zeukselle alisteinen poika Apollo. Kaikissa muissa mytologioissa ukkonen ja aurinko olivat loputtomassa keskinäisessä sodassa olevia leppymättömiä vihamiehiä.

  Abraham ei tullut seemiläisestä Kaldean kaupunkivaltiosta Urista, kuten sionistit valehtelevat: Abraham tuli ei-seemiläisestä Sumerian Urista. Tämä on todistettu hyvin yksinkertaisesti ja kiistämättömästi. Kuningas Saul perusti Israelin Yhtenäisen kuningaskunnan v. 1 050 eaa. Seemiläiset kaldealaiset hallitsivat Uria 1 000 – 550 eaa.

  Näin on myös todistettu, että Israelin vastaisuus ei voi olla antisemitismiä, koska Israelilaiset eivät olleet seemiläisiä vaan ei-
  seemiläisiä sumerilaisia. Näin ollen israelvastaisuuden kutsuminen antisemitismiksi on pelkkä likainen sionistinen huijaus ja vale. Eikä antisemitismikään ole rasismia, koska seemiläisiä rotuja ei ole olemassa: seemiläisyys on kieli, ja kielellä ei ole rotuja, joten kieleen ei voi kohdistua rotusyrjintää eli rasismia.

  Israelin nimestään johtuva eksistentiaalinen eli olemassaoloa koskeva tarkoitus on ”Is-Ra-El” eli ”Alistaa Auringonkultit”.

  Kanaanilaisten auringonjumala oli El. Palestiinalaiset ovat kanaanilaisia. Israelin palestiinalaisiin kohdistama vaino perustuu Israelin nimeensä pohjautuvaan eksistentiaaliseen olemassaolon tarkoitukseen Alistaa Auringonkultit.

  Islamin Allah on vedalaisuden-hindulaisuuden Shiva. Shiva on kummallinen jumala siksi, että vedalaisen kauden Intiassa Shiva oli planeetta Saturnuksella astrologiassa kuvattu Musta Aurinko (kuten ukkosenjumalia kuvattiin planeetta Jupiterilla), mutta hindulaiselle kaudelle tullessa Shiva yhdistettiin Rudraan eli Indraan ts. ukkosenjumalaan: Vedalaisesta Mustasta Auringosta rappeutui hindulaisten Rudran kautta Indraan rinnastettava ukkosylijumala.

  Arabian Mekka tunnettiin hindulaisuudessa Arvashtanin Aavikkotemppelinä aina 600 jaa asti, jolloin Muhammed kärräsi Kaabasta ulos kaikki muut votiivikuvat paitsi hindulaisuudessa luovaa energiaa ja Shivaa symboloineen Linganittoman Yonin (eli kaluttomaksi kuohitun pillun) kuvatuksen eli ns. Kaaban Mustan Kiven. Näin myös Israelin arabeihin kohdistama vaino perustuu Israelin nimeensä pohjautuvaan eksistentiaaliseen olemassaolon tarkoitukseen Alistaa Auringonkultit.

  Intialaisten ukkoskuningasjumala Indra tunnettiin lisänimellä Soma Pavamana: Soma tarkoittaa Juovuttajaa ja Pavamana Puhdistajaa: Soma Pavamana = Juovuttava Puhdistaja.

  Asiaa hämmentää sekin että Somaa pidetään myös intialaisena Kuun jumalana: Mutta tulee pitää mielessä, että entisaikoina yksi jumala saattoi olla monien eri asioiden suojelusjumala samanaikaisesti.

  Ukkosenkultit oppeineen ovat aina ja kaikkialla tehneet kulttilaisistaan itsekeskeisiä partikularistisia tekopyhiä oppositionaalihäiriöisiä narsistisia psykopaatteja (vai voiko kukaan käsi sydämellä kuvata mm. Israelia, juutalaisia, sionistitia kristittyjä kuten Jehovan Todistajia ja Vanhoillislestadiolaisia, vapaamuurareita jne. millään muilla termeillä?);

  Näin nimitermi ”Juovuttaja” symboloi täydellisesti kaikkia ukkosjumalia ja niiden kultteja. Lisäksi salamointi oksidioi ilmakehää, ja oksidit ovat ilman puhdistajia, joten lisänimi on paitsi teologisesti sopiva, niin myös tieteellisesti pätevä.

  Soma Pavamanan kultti levisi Intiasta Arabiaan jo vedalaisella ajalla, ja Intian ja Arabian välissä Persianlahdella asuneet kansat, kuten sumerilaiset ja foinikialaiset omaksuivat sen.

  Sumerilaiset eivät kuitenkaan nostaneet Somaa ylimmäksi jumalaksi, vaan muunsivat sen oman Enlil-nimisen ukkosjumalansa pojaksi Suen. Ja koska poika peri isänsä ammatin, niin ukkosjumalan pojasta Suen tuli myös ukkosjumala.

  Abram vei Suenin kultin Urista Abimelekin (Isä-Kuningas) Sheshemiin n. 1680 eaa., kun mesopotamialaiset ryntäsivät täyttämään Levantin rannikoille syntyneen valtatyhjiön, jonka aiheutti minolaisten Levantin kolonioiden tuhoutuminen Theran tulivuoren räjsähdyspurkauksen megatsunameissa. Soma-Suen muuttui Sioniksi Levantissa.

  Raamattu antaa ymmärtää että Abrahamista polveutuneet israelilaiset myivät itsensä Egyptiin orjuuteen (niihin aikoihin maailman tapa oli, että itsensä sai myydä orjaksi sovituksi ajaksi – joskin tällainen orja vastasi lähinnä palkatonta palvelijaa jolla oli huomattavan paljon oikeuksia isäntänsä alaisuudessa, mm. ruumiillinen koskemattomuus).

  Tosiasiassa israelilaiset valtasivat Niilin suiston auringonkulttiselta kanaanilaiselta 14:ta dynastialta, joka kulutti Egyptin taloudelliset ja sotilaalliset voimavarat loppuun pitkän matkan sotaretkissä Levantin ja Anatolian (esim. Mitanni) ukkoskultteja vastaan, jotka ulottuivat jopa Mustanmeren Kolkhikseen eli nykyiseen Georgiaan (ent. Gruusiaan) asti.

  Niilin suiston vallanneet israelilaiset tunnetaan paremmin nimellä Hyksot. Israelilaiset eivät siis olleet Egyptissä orjia, kuten sionistien kirjoittama Vanha Testamentti karkeasti valehtelee, vaan hallitseva aatelisto.

  Hyksojen valtakaudella ukkosjumala Sethin kultti vähitellen syrjäytti muut jumalat, kunnes rappio huitentui Akhenatonin tyranniaan.

  Akhenaton perusti typeryyttään sokeiden sionististen monoteistien ylistämän maailman ensimmäisen monoteistisen uskonnon Atonismin, jossa Auringonkiekko Aton nostettiin ainoaksi jumalaksi. Mutta suurin osa egyptologeja ei ole käsittänyt, että Auringonkiekolla ei tarkoitettu Aurinkoa, vaan auringon heijastajaa — Kuuta. Aton ei ollut Aurinko, Aton oli Kuu. Ja Aton oli täysin sama jumala kuin Seth-Sion-Suen-Soma, eli kuun jumaluuden ohella myös ukkosen jumala.

  Hykso-soturien mielivallan voimalla ylläpitämä Akhenatonin tyrannia oli ehdottomasti Egyptin historian synkin ja pimein kausi, jota vain typeryyttään sokeimmat sionistit voivat juhlia. Akhenatonin kauden kaikkein sorretuin kultti Egyptissä oli edeltävän ja seuraavan kauden ylijumala Aurinko Amen Ra.

  Tässä on Israelin ja sionismin todellinen historia ja tarkoitus: Sionismi on intialais-sumerilainen ukkoskultti, jonka eksistentialistisena tarkoituksena on alistaa auringonkultit.

  Myytin mukaan monijumalainen kuningas Solomon rakennutti monijumalaisen ja siinä sivussa myös Arkin varastoineen temppelinsä Jerusalemiin, ja hän palkkasi temppelinsä arkkitehdiksi tyyroslaisen eli foinikialaisen monijmalaisen arkkitehdin Hiram Abiffin. Temppelin rakentajina toimineet israelilaiset monoteistiset YHVHin palvojat kiduttivat Abiffia oppiakseen Abiffin auringonkultilliset salaiset oppinsa ja lopuksi murhasivat Abiffin. Nämä israelilaiset ukkosenjumala YHVHin palvojat perustivat Vapaamuurarijärjestön.

  Sillä ei ole mitään merkitystä onko tämä tarina historiatieteellisesti tosi vai ei, koska usko tekee myytistä kiistämättömän totuuden oikeauskoisille — ja siksi tarina on tosi, kun vapaamuurarit itse kertovat tuota syntytarinaansa edelleenkin.

  Kaikki maailman voimakkaimmat poliittiset, sotilaalliset, taloudelliset ja uskonnolliset vaikuttajat ovat aina olleet Vapaamurareita ihonväristä, vakaumuksesta, poliittisesta kannasta ja kansallisuudesta riippumatta.

  Lähi-idän loputon konflikti, sionistien tarve väenvängällä perustaa Israelin valtio Palestiinaan, sekä sionistien loputon vallanjano (joka ilmenee nykymaailmassa kaiken maailman herrasväen kerhoina kuten YK, EU, CRF, RC, TLC, IMF, WB jne.) pohjautuu siis vähintään 4 000 vuotta mutta todennäköisimmin äärettömän paljon vanhempaan ukkosenkulttien ikuiseen sotaan auringonkultteja vastaan.

  Ihmettelen vain kuinka kauan ihmiskunta antaa kulttiajattelun alistaa itseään.

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
  1. Aton kultin synnystä taustasta ja alkuvaiheista tästä:

   Aton-kultti – osa 1 (26): Hyksos-kuninkaat:
   http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2014/11/aton-kultti-osa-1-hyksos-kuninkaat.html

   Lisäksi blogistilta löytyy silmiä avaavia paljastuksia suomalaisesta symboliikasta, joita on kätketty esimerkiksi veistoksiin. Ns. suomalaiset suomalaisuuden perustajaisät olivat isästä perkeleestä. Rappareita kaikki tyynni ja jos ei niitä niin, niin vielä pahempia eli illuja. Mistään suomalaisuudesta juuri näiden kohdalla ei ole ollenkaan kysymys, vaan illuminaatista. Jo alusta lähtien (kansakunnan synty) koko `suomalainen` (?) kulttuuri perustuu talmudisdtiskabbalistiseen petokseen.

   En allekirjoita kaikkea mitä edelliseltä sivustolta löytyy.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Saatanaa ei ole olemassa, joten miten Suomen perustajaisät olivat ”isästä perkeleestä”? Koko käsite näkymättömästä ja persoonallisesta pahasta henkiolennosta, joka tietoisesti tahtoo aiheuttaa pahaa on juuri näiden illujen ja heidän johtajiensa luomus. On helppo hallita ihmistä, kun ensin pelotellaan että ellet tottele, piru tulee ja vie helvettiin.

    http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2014/12/aton-kultti-osa-8-lucifer.html

    Eliitti tuskin itsekään uskoo mihinkään muuhun kuin rahaan ja valtaan; kaikenlaiset ”mystiset salaisuudet” ovat silmän lumetta, joiden tarkoitus on ainoastaan vetää ihmisiä höplästä. Mitään elämää suurempia totuuksia noihin typeriin symboleihin tuskin kätkeytyy.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Kiitos hienosta keskustelusta. Mitä mieltä olette tästä keskusteluketjusta, jossa väitetään mm. että suomalaiset polveutuvat Israelista karkotetuista kymmenestä heimosta, Isaskareista nimittäin?

  http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=8175.0

  Itse näen, että Aton-kultti on Lusifer-kultti.

  Jos kristinusko – ortodoksinen – tuli Suomeen ennen 500 jkr, ja Kainuun Muinaiskuninkaat elivät rauhanomaisesti 500-700 jkr, sitten tulivat taas Atonin pojat lännestä, Novgorod ei lähtenyt kimppaan.

  Mitä mieltä täällä ollaan tästä Isaskarin heimosta?

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Mielipiteeni `kadonneista heimoista` menee jokseenkin näin. Kysymys on kansojen hallinnasta ja maailmanvaltiudesta; ei enempää eikä vähempää. Mitä useampi tolvana saadaan uskomaan olevansa `kadonnutta heimoa`, sen parempi.

   Tämä on saatanallinen eksytys ja jokainen, joka sitä julistaa on väärä profeetta ja siten isästä perkeleestä, olkoonpa heitä vaikka kuinka paljon tahansa tai olkootpa he vaikka kuinka vaikutusvaltaisia hyvänsä.

   Otan esille vain yhden kohdan, josta käsin lähden avaamaan tätä ajankohtaista aihetta:

   1933/38 lukutavan mukaan: `Kun Korkein jakoi perinnöt kansoille, kun hän erotteli ihmisten lapset, silloin hän määräsi kansojen rajat israelilaisten luvun mukaan. Sillä Herran (JHWH) kansa on hänen osuutensa, Jaakob on hänen perintöosansa` (5 Moo 32:8-9).

   Edellinen jaejakso:

   1992 lukutavan mukaan: `Kun Korkein jakoi kansoille maat, kun hän levitti ihmiset yli maan piirin, hän määräsi kansojen asuinsijat ja kullekin oman jumalan. Herran osuus on hänen kansansa Israel, ja Jaakob hänen perintömaansa` (5 Moo 32:8-9).

   Edellisen jaejakson `kullekin oman jumalan` kuuluu Qumranin ja kreikkalaisen Septuagintan lukutavan mukaan `Jumalan poikien (hbr. bene Elohim = jumalien poikien) luvun mukaan`, vaikka osa Septuagintan käsikirjoituksista kääntää `Jumalan enkelien luvun mukaan`, mutta hebrealaisen tekstin myöhemmän lukutavan mukaan `israelilaisten luvun mukaan` (edelliset vuoden 1992 käännöksen viitteestä).

   Kysymys on kansojen kansallishaltijoista eli rotujumalista (kansojen sukutaulu (1 Moo 10-luku = seitsemänkymmentä kansaa)), joille oli uskottu kansojen vartijan ja valvojan tehtävä. On selvää, että haSatan pyrkii antamaan `oikean` merkityksen juuri tälle jaejaksolle, jolloin sen lukutapa kuuluisi `israeliittojen luvun mukaan`, vaikka israeliittoja ei tuohon aikaan ollutkaan.

   Sitä paitsi `Aabrahamin usko`, johon Jeshuakin viittasi viittaa aikaan, jolloin Aabraham ei ollut muslimi, kristitty saatikka juutalainen.

   Niinpä kauan aikaa, Talmudistien keskuudessa, pidettiin kansojen hallitsijoina israeliittojen sanhedrinia (seitsemänkymmenen neuvosto) ja sinä he pitävät itsestään vielä tänäkin päivänä. Sanhedrin on aina ollut olemassa ja juuri tämä `kansojen neuvosto` valitsee määräajaksi keskuudestaan ns. `maanpakolaisuuden ruhtinaan`.

   Sanhedrin (ei se näytelmäkerho, joka kokoontui Tiberiaassa) mieltää olevansa `jumalien pojat`, jotka hallitsevat kansoja. Tämän jälkeen oli mielekästä syöttää pajunköyttä kansoille (kadonneista heimoista) ja ikään kuin myydä `israelin kansalaisuutta`, vaikka lopullinen ratkaisu tässä asiassa, kunhan tolvanat saadaan uskomaan tähän legendaan, on orjuuttaa heidät brutaalisti. Koska juuri he mieltävät olevansa kansojen messias, joka jakaa oikeutta kansoille.

   Tämän tähden Jeshua raivattiin tieltä, vaikka vallan hyvin tiedettiin kuka hän oli (1 Moo 49:10 ja Mar 13-luku).

   Sitten seurasi ZOR (Zionist Occupy Rereligion) avian niinkuin ZOG (Zionist Occupy Government), jossa nimenomaan kristilliselle fundamentalisteille syötettiin uskomattomia tarinoita.

   Tuolloin vahvistettiin ns. `rapture-oppi`, oppi salaisesta tempaamisesta eli Kristuksen kaksivaiheisesta tulemisesta (1500-vuoteen ei seurakunta ollut edes kuullut tällaisesta), jonka ainoa tarkoitus oli mitätöidä ns. korvausteologia. Tämän opin mukaan `pakanakristityistä` koostuva seurakunta (Kristuksen morsian) `temmattaisiin` Kristuksen salaisessa tempaamisessa, jonka jälkeen `Jumalan vaimo` (`messiaaniset juutalaiset`), Israel, veisi pelastushistorian päätökseen.

   Tämän jälkeen olikin helppo syöttää ns. restore-oppi, jonka mukaan Israelin suurvaltakunnia (Suur-Israel) tultaisiin palauttamaan ja johon ratkaisevan panoksensa antaisivat nimenomaan filosemitistiset (kristityt fundamentalistit). Siitäkin huolimatta, että tämä manööveri suoritetaan jumalattomien murhatöiden saattamina ja suuressa mittakaavassa, `Kristuksen morsian` (= pakanakristityt) hyväksyvät sen.

   Tähän kuuluu myös temppelirestoraatio ja eläinuhrikäytäntö ja koska te arvoisat lukijat olette Talmudin oppien mukaan uhrattavia eläimiä (lampaita), niin teidän kurkkunne leikataan korvasta korvaan, siis niiden, jotka nostivat nämä pellet parrasvaloihin. Epäilemättä tässä käytetään muslimeja. (Tappaessaan teitä, he luulevat tekevänsä uhripalveluksen Jumalalle).

   Näillä legendoilla on petetty suuri osa kristinuskon kannattajia. Saattaa tästä löytyä vastaus siihenkin, miksi kansoja on niin haastava saada näkemään ilmiselvät juutalaiset valheet. Juutalainen valhe pidetään totuutena. Onhan näitä valheita pidetty yllä kauan aikaa, joten ne istuvat melko syvällä alitajunnassa.

   Israelin kadonneet heimot
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Israelin_kadonneet_heimot

   Eikö teitä ihmetytä kun aina ilmaantuu joku, joka julistaa `pyhää vihaa` tuntien teille vasten kasvoja: Te olette rasistaja! tai T olette antisemiittejä!

   `Kadonneet heimot` markkinointi on viimeinen syötti siinä koukussa, jolla siionistit kansoja onkivat. Ihme kyllä, tietämättömien kohdalla tämä näyttäisi menevän jopa läpi.

   Plusääni(0)Miinusääni(3)
 4. Junnu, kiitos vastauksesta.

  Et ilmeisesti lukenut linkkiä, tai et ymmärtänyt lukemaasi, tai joku määrittämätön agenda päällä.

  Kannattaa lukea uudestaan. En ole siis itse tuota kirjoittanut eikä minulla ole pitävää mielipidettä/faktaa asiasta.

  Ole hyvä, perehdypä uudestaan. Kiitos.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Junnu, aukaisetko vaikka tätä vähän:

  ”Otan esille vain yhden kohdan, josta käsin lähden avaamaan tätä ajankohtaista aihetta:

  1933/38 lukutavan mukaan: `Kun Korkein jakoi perinnöt kansoille, kun hän erotteli ihmisten lapset, silloin hän määräsi kansojen rajat israelilaisten luvun mukaan. Sillä Herran (JHWH) kansa on hänen osuutensa, Jaakob on hänen perintöosansa` (5 Moo 32:8-9).”

  Miten tämä liittyy tähän keskusteluketjuun?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. 1933/38 lukutavan mukaan: `Kun Korkein jakoi perinnöt kansoille, kun hän erotteli ihmisten lapset, silloin hän määräsi kansojen rajat israelilaisten luvun mukaan. Sillä Herran (JHWH) kansa on hänen osuutensa, Jaakob on hänen perintöosansa` (5 Moo 32:8-9).”

   (`Jeesus väisti kivityksen vastatessaan heille: `Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ’Minä sanoin: te olette jumalia`? (Joh 10:34) vrt. `Minä sanon: Te olette jumalia ja kaikki tyynni Korkeimman poikia` (Psa 82:6).)

   Kabbalistiset siionistit, joiden ohjenuora on Talmud, ovat jakaneet maanpiirin hallinnollisiin alueisiin israeliittojern heimoruhtinaitten ja siten sukukuntien mukaan. Koko hallinnosta vastaa `pyhä konkrekaatio` eli Sanhedrin (Suuri Neuvosto), seitsemänkymmenen neuvosto, joka viimekädessä on vastuussa kaikesta, joka on laatinut `Nooan lait` ja perustanut ylikansallisen tuomioistuimen tuomita kansoja. Luvan tämänkaltaiseen jumalanpilkkaan he ovat saaneet omasta mielestään kirjoituksista.

   5 Moo 32:8-9ssä tuodaan ilmi ne nimeämättömät rotu- tai heimojumalat, jotka ovat määrätyt kunkin kansan vartijoiksi ja valvojiksi. Siis kullekin kansalle `oman jumalansa`. Tämä on kuitenkin spirituaalinen konkregaatio eikä maallinen. Mutta talmudistit ottavat tämän Sanan kirjaimellisen merkityksen mukaan ja perustavat nyt maallista hallintovaltaa.

   Patriarkka Jaakob ennusti näin `juudan huoneesta`: `Ei siirry valtikka pois Juudalta eikä hallitsijansauva hänen polviensa välistä, kunnes tulee hän (= Shiloh = rauha), jonka se on ja jota kansat tottelevat` (1 Moo 49:10). Kun Ihmisen Poika (= Shiloh = rauha) sitten ilmaantui lihassa, hänet tunnettiin nimellä Jeshua haMassiah (Jeesus Kristus). Juuri tästä nimestä `Ihmisen poika` Hänet tuomittiin kuolemaan yöllisessä laittomassa senaikaisen Shanhedrinin tuomioistuimessa.

   He tiesivät mitä tekivät, niin kuin se ilmeneekin Jeshuan kerronnassa vuokraviinitilasta: `Mutta viinitarhurit sanoivat toisilleen: ’Tämä on perillinen; tulkaa, tappakaamme hänet, niin perintö jää meille` (Mar 12:7). Tämä perillinen oli sen lupauksen perillinen, joka esimerkiksi patriarkka Jaakobille annettiin (1 Moo 49:10). Eipä ihme, että `Raakel itkee lapsiansa, eikä lohdutusta huoli`. Tämän suurempaan rikokseen ei voi syyllistyä.

   Siionistiset kabbalistit ovat ottaneet Jeshua messiaan paikan olla kaikkien kansojen sovittaja, lunastaja ja pelastaja eli olla messias. He pitäytyvät maalliseen siionismiin spirituaalisen siionismin asemasta ja ovat perustaneet maanpäällisen valtakunnan – Israelin. Todellisuudessa tämä valtakunta on `Perkeleen silmäterä` ja Perkeleen valtakunta maan päällä.

   Heidän jumalattomuutensa ei jää tähänkään, vaan maallista valtakuntaa seuraa temppelirestoraatio. Temppelirestoraatiossa (kolmas Temppeli Moorian vuorelle) he ottavat eläinuhrit uudestaan käytäntöön. Eikä heidän jumalattomuutensa jää edes tähän, vaan seuraava askel on maailmanhallitus ja yksi ainoa maailmanuskonto, joka olisi judaistinen.

   Nyt käännetään kokonaisia massoja tälle hankkeelle kuuliaisiksi ja heistä tehdään filosemitistejä. Erinomainen työkalu tähän on myydä Israelin kansalaisuutta `kadonneiden heimojen` kustannuksella (`Rahatta teidät ostetaan`). Kristityt fundamentalistit ovat erityishuomion kohteena, koska he ovat sielunmaisemiltaan kiihkoilijoita (selootit). Heidän panoksensa on jo nyt merkittävä, mutta sen merkitys tulee kasvamaan, ellei pian ilmaannu jostakin `runoseppä`, joka kääntää, jos mahdollista, tämän eksytetyn lauman villitsijöitänsä vastaan.

   Mutta yhtä seikkaa ei ole otettu huomioon ja se on tämä: Kirjoitusten mukaan NWO (New World Order) ei ole JWO (Jew World Order) , IWO (Islamic World Order) tai CWO (Catholic World Order) , vaan NWO on OWO (One World Order, joka onkin OWO = Old World Order). Suoraan sanottuna tuleva maailmanhallitus ja maailmanuskonto ei ole juutalainen. Ei mene enää kauan kun Israelin valtio lakkaa olemasta ja sitä ennen alkaa globaalit juutalaisvainot ja tästä `kansasta` tehdään `orjiensa orja`.

   Massakäännyttäminen juudealaisuuteen alkoi esimerkiksi Suomessa jo hyvän aikaa 1800-luvun puolella. Jo tuolloin Suomessa oli `Israelin ystävät` toimintaa. Ensimmäinen siionistinen maailmankongressi pidettiin Sveitsin Baselissa vuonna 1897. Silloin avattiin viimeisten aikojen pandoran lipas ja onnettomuus alkoi purkautua kansasta kansaan. Mutta suomalaiset `Israelin ystävät` julistivat ystävyyttään kauan ennen kuin Israelin valtiota oli edes olemassakaan.

   `Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette! (Mat 23:15).

   Eksytys `kadonneista heimoista` on saavuttanut jonkin verran suosiota. Mutta näistä eksytetyistä lampaista ei olla kiinnostuneita, vaan nimenomaan näiden lampaitten villoista ja niiden uhriarvosta. Nämä petturit tulevat saamaan `Juudaan palkan`: `Minä tein synnin, kun kavalsin viattoman veren”. Mutta he sanoivat: ”Mitä se meihin koskee? Katso itse eteesi`.

   Jeshua todisti maan päällä ollessaan kuinka: `Minä olen se oikea viinipuu` (Joh 15:1-), joten väärä viinipuu sijaitsi kerrontahetkellä Gehinnomin laaksosta katsottuna muurien toisella puolella kuusinetuhansine pappeineen ja kaikkine temppelimenoineen. Siellä oli `väärä viinipuu`. Juuri tähän väärään viinipuuhun näitä kadonneita nyt oksastetaan.

   Meidän tulee pitäytyä uudestisyntymisen kautta Jeshuaan, eikä hänen vastustajiinsa juudalaisiin:

   `Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä. Jos joku ei pysy minussa, niin hänet heitetään pois niin kuin oksa, ja hän kuivettuu; ja ne kootaan yhteen ja heitetään tuleen, ja ne palavat` (Joh 15:5-6).

   Plusääni(0)Miinusääni(2)
 6. Kiitos Junnu vastauksesta, joka on sisällöltään ristiriitainen. Kirjoitat:

  ”Eksytys `kadonneista heimoista` on saavuttanut jonkin verran suosiota. Mutta näistä eksytetyistä lampaista ei olla kiinnostuneita, vaan nimenomaan näiden lampaitten villoista ja niiden uhriarvosta. Nämä petturit tulevat saamaan `Juudaan palkan`: `Minä tein synnin, kun kavalsin viattoman veren”. Mutta he sanoivat: ”Mitä se meihin koskee? Katso itse eteesi`.”

  Johanneksen Ilmestys 2 : 9

  ”Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi – sinä olet kuitenkin rikas – ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga.”

  Tuossa keskusteluketjussa juuri vahvistetaan tätä ilmestyskirjan sanaa: ne jotka sanovat olevansa juutalaisia eiväkä ole, vaan ovat saatanan synagooga.

  Tähän tulokseen mielestäni Sinäkin tulet, mutta sitten väität heti päinvastaista.

  Keskusteluketjussa väitetään ”nykyisten juutalaisten” olevan edomiitteja.

  Yksittäiselle ihmiselle on tärkeää tietää sukuhistoriansa, elintärkeää se on myös kansakunnalle.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat