Toivottomien näköalojen maa

Mitä tälle maalle ja meille on tapahtumassa ja haluammeko todella sitä? Uutiset ovat päivä päivältä surullisempaa katseltavaa ja kuunneltavaa.

Suomi on, yllätys yllätys, tutkimuksissa osoittautunut korruptoituneeksi maaksi. Kun vilkaisee mitä yhteiskunnassa tapahtuu ei tämä voinut tulla kenellekään yllätyksenä.

Päiväkoteihin on otettu turvapaikanhakijoita harjoittelijoiksi. Lasten parissa työskentelevistä henkilöistä on lain mukaan esitettävä rikostaustaote. (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Näistä turvapaikanhakijoista suuren osan taustoista ei ole mitään tietoa. Ei edes olla varmoja keitä he ovat saati mitä ovat aiemmassa elämässään tehneet. Ei tämäkään oikein tunnu oikeudenmukaiselta eikä varsinkaan varmasti mene aivan kaikkien lakien ja pykälien mukaisesti. Mutta kummasti sitä yhdelle väestöryhmälle löytyy erivapauksia liukuhihnalla.

Edellisten jatkoksi kaiken maailman uutiset Suomeen ja suomalaisuuteen liittyvien symbolien ympärillä tapahtuvasta keskustelusta kuinka ne mahdollisesti pahoittavat turvapaikanhakijoiden mielen. Minusta joko islam suomalaistuu tai täältä voi pysyä poissa. Suomen ja suomalaisten ei tarvitse eikä pidä islamisoitua.

Samaan aikaan kun Suomen ja suomalaisten arvojen päälle lähes syljetään poliittisen eliitin toimesta niin maassa koplataan globaalieliitin ryöstöprojekteja.

Kuinka monta uutista olette lukeneet esimerkiksi Pohjanmaalla sijaitsevasta Euroopan suurimmasta Litium-esiintymästä? Se olisi jättipotti Suomelle ja suomalaisille mutta sekin on valumassa ulkomaille, pääosin Norjaan sillä valtauksen omistaa norjalaisyhtiö. Tietenkin. Kiitos omaa etuaan ajavien päättäjien ja poliitikkojen. Eli maatamme härskisti hyväksikäytetään ja rahat virtaavat muualle.

En voi uskoa, että tämä on päättäjien tyhmyyttä. Ei kukaan voi olla oikeasti niin hölmö, että antaa tällaiset rikkaudet lahjana muualle eikä itse kostu siitä mitään. Tämä kaikki on täysin harkittua.

Siinä sivussa sitten vielä Suomen metsiä ja vesistöjä ollaan kovaa vauhtia yhtiöittämässä. Yhtiöittämisen takana on paitsi helppo hallittavuus, mutta usein se tehdään siksi, että yhtiö on helppo myydä. Meidän kansallisomaisuutta, jolla on paitsi mittaamaton tunnearvo koska ne ovat suomalaisten vapaassa käytössä, niin esimerkiksi puhdas pohjavesi tulee olemaan tulevaisuudessa asia josta maapallolla tulee olemaan vielä pulaa. Onko kukaan poliittinen päättäjä muka oikeasti niin hölmö, että myisi tällaisen hyötymättä siitä itse mitään?

Nostankin tikun nokkaan kysymyksen: Olisiko vihdoin alettava johtamaan tätä maata sen kansan etujen ja tulevaisuuden hyväksi eikä globaalieliitin rikastuttamiseksi?

Surullisinta tässä kaikessa on se, että Suomen valtiovalta elää tällä hetkellä päivän kerrallaan ja toivoo, että joku muu ratkaisisi ongelmat Suomen puolesta.

PS. Ruotsin maavoimien komentaja pitää hyvinkin mahdollisena, että Ruotsissa on sota parin vuoden sisällä. Mutta Suomen presidentti, puolustusministeri ja puolustusvoimien komentaja ovat suuressa viisaudessaan tehneet Nato-isäntämaasopimuksen. Sopimushan on täydellinen antautumissopimus eikä siinä mainita kertaakaan sanallakaan Suomen turvallisuusintressejä.

 

Petri Raution artikkeli julkaistiin alunperin MV-lehdessä.

22 kommenttia

 1. Tämä on ainoastaan suomen alasajoa jossa oma suu on lähepänäkuin kontin suu. Liian moni päättäjä kahmii vaan itselleen eikä kansalle jää kuin velka ja puhtaaksi ryöstetty maa.

  Kukaan ei ole nuin aivoton kuin mitä nuo päätökset on ollut ja joita on viime vuosina tehty.
  Kusettajia on ollut, niin paljon liikkeellä, että ei pysty edes nimeämään kun ei voi kaikkia muistaa. Ja mitä vielä tulevaisuudessa paljastuukaan..

  Plusääni(22)Miinusääni(0)
  1. Tälläkin hetkellä yksi suurimmista kusettajista nauttii kusetuspalkkiona Brysselin lihapatojen antimista –
   asiakirjaväärentäjä Katainen.
   Maahantunkeutuja-invaasion ylipappeihin kuuluvat VALExander ja orpo(piru, jonka paikka olisi helvetissä) kärkkyvät samaa palkkiomatkaa kansallisvaltio Suomen tuhoamisesta.

   Plusääni(17)Miinusääni(0)
 2. Tutkikaa tämä Paavo Väyrysen puhe:

  ”Arvoisa puhemies.

  Luovutan Teille kansalaisaloitteen kansanäänestyksen järjestämiseksi Suomen jäsenyydestä euroalueessa. Kiitän kaikkia niitä 53 425 suomalaista, joiden tuella aloite saadaan nyt eduskunnan käsiteltäväksi.

  Kansalaisaloitteen tekeminen oli välttämätöntä sen vuoksi, että Suomen jäsenyyttä euroalueessa ei ollut mahdollista saada muutoin eduskunnan käsiteltäväksi. Tämä osoittaa suuria puutteita edustuksellisessa demokratiassa.

  Kansan keskuudessa Suomen eroamisella euroalueesta on laajaa kannatusta. Kansanäänestystä kannattaa noin puolet suomalaisista. Eduskuntavaalien edellä yli neljännes nykyisistä kansanedustajista ilmoitti Ylen vaalikoneessa katsovansa, että Suomen olisi parempi olla euroalueen ulkopuolella. Eduskunnassa asiasta ei kuitenkaan ole edes keskusteltu.

  Kansalaisaloite tähtää siihen, että Suomi eroaisi euroalueesta. Jos eduskunta yhtyy aloitteeseen, se kehottaa hallitusta valmistelemaan lain kansanäänestyksen järjestämiseksi. Kun Suomi on euroalueessa, ainoa mielekäs kansanäänestyksen aihe voi olla eroaminen siitä.

  Hallituksella on käytettävissään toinenkin ja nopeampi tapa tämän tavoitteen toteuttamiseksi. Kun euroalueeseen liityttiin ilman kansanäänestystä ja vain tiedonantomenettelyä käyttäen, siitä voidaan samalla tavalla myös erota.

  Suomi on kärsinyt jäsenyydestä euroalueessa, kuten vertailu Ruotsiin havainnollisesti osoittaa. Vuoden 2008 jälkeen Ruotsin kansantalous on kasvanut yli 8 prosentilla ja Suomen pienentynyt 6 prosentilla. Tämä johtuu pääosin Suomen jäsenyydestä euroalueessa. Suomi on myös joutunut tukemaan taloudellisesti euroalueen kriisimaita.

  Nyt jäsenyytemme euroalueessa estää taloutemme tervehtymistä. Suomessa ei ole mahdollista toteuttaa sellaista sisäistä devalvaatiota, jonka avulla taloutemme lähtisi ripeään kasvuun.

  Vireillä oleva kilpailukykysopimus kohentaa vain vähän ja hyvin hitaasti avoimen sektorin kilpailukykyä. Sopimus hyödyttää pääosin suljetun sektorin ja lähinnä palvelualojen yrityksiä. Ne eivät kuitenkaan palkkaa kovin paljon lisää väkeä, kun tuotteiden menekki ei heikon kotimaisen kysynnän vuoksi kasva.

  Kilpailukykysopimuksen lisäksi talouttamme on tervehdytettävä irrottautumalla euroalueesta ja siirtymällä omaan kelluvaan valuuttaan. Tällöin kilpailukykymme palautuu nopeasti, vientimme ja koko kansantaloutemme alkavat kasvaa ja kansalaisten elintaso kohota. Julkisen talouden kipeimmistä leikkauksista voidaan luopua.

  Useimmat ekonomistit myöntävät jo, että Suomen liittyminen euroalueeseen oli paha virhe ja että meidän olisi ollut ja olisi parempi olla euroalueen ulkopuolella. Viime aikoina onkin keskusteltu lähinnä siitä, voidaanko euroalueesta erota.

  Vastaus on mielestämme selvä. Euroalueesta voidaan erota ja se on Suomen taloudelle ja koko yhteiskunnallemme paljon parempi vaihtoehto kuin jatkaminen euroalueessa.

  Toinen painava peruste euroalueesta eroamiselle on, että sitä ollaan kehittämässä yhteisvastuulliseksi velkaunioniksi ja ylikansalliseksi liittovaltioksi. Niin sanottu viiden presidentin suunnitelma aiotaan ajaa ja se ajetaan läpi.

  Jos Suomi pysyttäytyy euroalueessa, menetämme lopunkin taloudellisen ja lopulta myös valtiollisen itsenäisyytemme. Ero muihin Pohjoismaihin nähden kasvaa.

  Toivomme, että eduskunta paneutuu koko laajuudessaan niihin vaikutuksiin, joita jäsenyydellämme euroalueessa on ollut ja on taloudelliseen ja yhteiskunnalliseen kehitykseemme. Vielä tärkeämpää on paneutua siihen mitä vaikutuksia jäsenyydellä on taloutemme ja yhteiskuntamme tulevaan kehitykseen ja meidän mahdollisuuksiimme vaikuttaa kansamme hyvinvointiin.

  Itsenäisenä kansakuntana selviydymme tulevaisuuden haasteistamme varmasti parhaimmin.”

  Plusääni(21)Miinusääni(1)
  1. ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella” ”, http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

   ”Valheilla maksumieheksi ja vasallivaltioksi
   Euroopan unionista on valehdeltu meille alusta lähtien…
   Tiedotus ennen kansanäänestystä oli avoimen puolueellista ja esim. suuri osa median kenttää suostui pimittämään kaikki negatiiviset uutiset EU:sta. Näin jäi kertomatta kansalle esim. suurimuotoisesta korruptiosta ja rahan hävikistä. Suoranaisia valeita esitettiin siitä, että EU:n jäsenyys ei tulisi lainkaan vaikuttamaan Suomen itsenäisyyteen. Samoin kuin siitä, että euroon liittymisestä tai liittymättä jättämisestä tultaisiin myöhemmin tekemään aivan erillinen päätös. EU:n luonteesta liittovaltioksi pykivänä ja suurteollisuuden etuja ajavana epädemokraattisena organisaationa ei tietenkään hiiskuttu sanaakaan. Kuten ei tietenkään myös jo tuolloin tiedossa olleista kytköksistä mafiaan. Nyt kun tämän hirvittävän virheratkaisun seuraukset ovat jo ilmiselvästi näkyvissä, haluavat meidän päättäjämme edelleen jatkaa tätä samaa valehtelun linjaa…
   Tähän mennessä EU-jäsenyys on tullut maksamaan Suomelle arvioiden mukaan noin 100 miljardia euroa. Tuolla rahalla olemme saaneet kasvavan työttömyyden, nipun järjettömiä tai Suomen oloihin soveltumattomia direktiivejä ja kyseenalaisen kunnian toimia Eurooppalaisten pankkien ja finanssipelureiden tappioiden maksumiehenä…”,
   Koko artikkeli: http://waltamedia.fi/valheilla-maksumieheksi-ja-vasallivaltioksi/

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
 3. Eräs suomalaisiin kohdistuva ryöstöprojekti on suunnitelmallisesti toteutettu maahantunkeutuja-invaasio.
  Tämä käy hyvin ilmi ’Professorin ajatuksia’-blogistin artikkelissa ”Irja Askolan maahanmuuttopoliittiset näkemykset kertovat unelmahötöstä” esitetyistä euromääristä:

  ”…Silti myös maahanmuuttajien vyöryminen Suomeen on merkittävä ongelma, joka aiheuttaa valtavia taloudellisia kustannuksia. Niiden mittakaava pelkästään viime vuonna turvapaikkaa hakemaan tulleiden osalta on lähes miljardia euroa. Se tarkoittaa lähes kahta prosenttia valtion budjetista.

  Miljardin päälle tulee jo aiemmin saapuneiden heikosti integroituneiden humanitaaristen pakolaisten aiheuttamat mitä erilaisimmat kustannukset sosiaaliturvan varassa elämisestä heille kohdistettuihin erityispalveluihin ja heidän tekemistään rikoksista aiheutuneisiin kustannuksiin. Niiden osalta suorat kustannukset on arvioitu noin 700 miljoonaksi euroksi, mutta siitäkin puuttuvat vielä maahanmuuttajien aiheuttamat yhteiskunnan epäsuorat kulut.

  Siten humanitaarisen maahanmuuton kustannukset suomalaisille veronmaksajille nousevat ainakin kahteen miljardiin euroon vuodessa. Se tarkoittaa vajaata neljää prosenttia valtion budjetista.

  Valitettavasti humanitaarisen maahanmuuton kulujen hoitamiseen ei ole mitään erillistä budjettia, vaan rahat niihin on otettava muista julkisista menoista. Ja juuri niiden vähentymisestä kärsivät piispan mainitsemat irtisanotut ihmiset ja muut kantaväestöön kuuluvat vähäosaiset. Siten humanitaaristen maahanmuuttajien ja vaikeuksissa olevien kantasuomalaisten intressit ovat väkisinkin vastakkaiset, hyväksyi piispa sitä tai ei…”,
  Koko artikkeli: http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2016/03/arja-askolan-maahanmuuttopoliittiset.html

  Puhumattakaan siitä millaiseksi helvetiksi kymmenin ja sadoin tuhansin maahantunkeutuvat ryöstäjät ja raiskaajat muuttavat elämämme.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
  1. Jos maan johto on dementoitunut ja makaa vaan sakkansa päällä eikä halua toimia itsenäisesti niinkuin itsenäisen valtion tulee, mitä voimme tehdä? Entä jos kansakaan ei halua? Sitten ovat keinot vähissä.

   Suomen takavuosien johtojunttahan luovutti maamme itsenäisyyden ylikansalliselle järjestölle. Mutta se on tehnyt sen laittomasti ja perustuslakia rikkoen, valehtelun siivittämänä. Suomi on siis laittomassa tilassa edelleen. Niinpä on palattava EU-petosta edeltävään tilanteeseen ja itsenäiseen Suomeen. On alettava toimia itsenäisen valtion tavoin.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. Suomen kansa siis, jolle kuuluu absoluuttinen yksinvalta tässä maassa (PL 2§: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”), on harjoittanut yksinvaltaansa (eli tyranniaansa) niin, että on a) antamalla itselleen uinumisen vapauden, b) sallimalla epärehelliset vaalit, c) valitsemalla rikollisia tuhoamaan itsensä ja maansa , d) sallimalla rikollisten valtamedian ja antamalla sen viedä itsensä horrostilaan ja e) sallimalla aivopesun jo koulusta lähtien tehnyt maastaan rikollisten vallanpitäjien diktatuurin ja itsetuhojärjestelmän.

  Kansa jopa rahoittaa itsetuhonsa siten, että veroja keräten (puoluetuet olivat viime vuonna 34 miljoonaa euroa) rahoitetaan vihollisen tänne perustamia puolueita, jotta nämä pääsevät järjestelemään kansan silmätikuiksi ja vaaleissa äänestettäviksi kaikkein narsistisimmat nilkit. Eli ne jotka ovat vieneet maanpetoksellisuutensa aktiivisen toiminnan tasolle ja ne jotka pystyvät patologiseen valehteluun katsoessaan enkelikasvoisina silmiisi. Päättäjiksi eivät siten valikoidu kansan etujen kannalta kaikkein kyvykkäimmät yksilöt, koska ne karsiutuvat puolueiden toiminnan ansiosta pois kuvioista :

  https://malluaisentoinen.wordpress.com/2016/03/07/onko-suomessa-valtiovallan-jarjestamia-salamurhia-heiki-urmaksen-erehdys/

  Suomalaiset siis toistuvasti vaaleissa valitsevat valtaan omat teurastajansa näiden valmiiksi vihollisen kontrollissa olevien pesäkkeiden joukosta. Täten Suomen eduskunnassa on käytännössä vain yksi puolue, jolla on 200 kovapalkkaista kansainvälisen finanssieliitin kätyriä, ja heillä vielä lauma avustajia. EIKÖ KURJUUTTA TODELLAKAAN SAA YHTÄÄN HALVEMMALLA ?

  Kansa jatkaa tulevaisuudessa asioidensa hoitamista samalla tavalla, nukkumalla (lue: ryyppäämällä, huoraamalla, homohuoraamalla, huorahomoilemalla, vetämällä viinaa ja huumetta ja lääkettä, katsomalla televisiota, lukemalla aivopesulehtiä, ulkokultailemalla luopumuksen kirkoissaan, murhaamalla lapsiaan aborteissa, naureskelemalla Kristukselle, uppoutumalla viihteeseen, ulkomaamatkailemalla ja muutenkin toteuttamalla myrkkykäärme-elämäänsä). Kaikkea tätä halutaan vieläpä suojella sanomalla sitä kulttuuriksi. Jopa seksuaaliperveissioista kansa tekee ihmisoikeuskysymyksen.

  On järjetöntä vaatia, että tälläisen kansan on saatava valtiovalta haltuunsa demokratian nimissä, kun se nimenomaan on luovuttanut, koko ajan luovuttaa ja vieläpä haluaa luovuttaa valtiovallan vihollisille.

  Kansa on siis tehnyt valtiovallastaan ja maastaan omakuvansa, kuvan täydellisestä kyvyttömyydestä. Tämä kansa on rikollinen, nilkkimäinen (”diktatuuri”), välinpitämätön, epärehellinen, propagandistinen, alistava, aivopesevä. Kansa ei siis ainoastaan salli rikollisten diktatuuria, joka tuhoaa maan ja kansan, vaan myös itse pystyttää tämän diktatuurin ja itse tuhoaa itsensä ja maansa.

  Suomi on maanpetturikansa.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 5. `Toivottomien näköalojen maa`!

  Mikä häpeä!

  `Fake victim blog posts`
  `Suuren Journalistipalkinnon Vuoden juttu -palkinnon voitti 15.3.2016 Ylen toimittaja Jessikka Aro`:
  http://mvlehti.net/2016/03/15/suuren-journalistipalkinnon-vuoden-juttu-palkinnon-voitti-15-3-2016-ylen-toimittaja-jessikka-aro/

  Perinteinen valhemedia, ammattivalehtelijat, palkitsivat omalla palkinnollaan ammattivalehtelijan. Palkinto ei edusta suomalaisen syvien kansanrivien moraalia. Palkinto edustaa perinteisen valhemedian propagandistista toimintaa.

  Älkää uskoko mitään, MITÄÄN, mitä perinteinen valhemedia tulee jatkossa kertomaan esimerkiksi koskien Venäjä-uutisointia.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
  1. Aivan oikein. Sionistimedia vastasi heti MV-lehdelle jakamalla rahaa ja mainetta entiselle narkomaanille ja amfetamiinin välittäjälle.

   Mikään ei ole liian röyhkeätä näille maailman hallitsijoille. Valkoisia kansoja nöyryytetään aamusta iltaan ja halpamaisimmat lierot nostetaan tikun nokkaan malliksi kansalle.

   Jos joku ihmettelee, mistä viha kumpuaa, niin ei tarvitse kuin lukea päivän HS ja seurata YLE:n sivuja. Totaalista, häpeilemätöntä valhetta ja propagandaa, aamusta iltaan, 24 /7.

   Plusääni(17)Miinusääni(0)
 6. Eipä hätää, juuri kun kirjoitan tätä niin Soini rukoilee parhaillaan toisien sionistien kanssa Hiltonin Kalastajantorpalla. Tästä kanssasionistit maksavat Soinille 120 euroa/nuppi.

  Siellä lepää nyt Suomen populistinen toivo. Viidesosaa kansasta häpäistään aamusta iltaan ja Soini rukoilee rahasta Israeli puolesta. Jos joku vielä tämän jälkeen uskoo demokratiaan, hän on tollo.

  Tarvitaan jääkäriliikettä, tarvitaan satoja schaumaneja ja kyllä, tarvitaan valkoista jihadismia. Tästä ei puhumalla ja polvistelemalla selvitä.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 7. Unkari ei ole maanpetturien johtama:

  ”…Orbánin mielestä Eurooppa ei ole vapaa, koska ”totuutta ei ole lupa sanoa”.

  ”On kiellettyä sanoa, että maahanmuutto tuo rikoksia ja terroria valtioihimme”, hän sanoi puheessaan tiistaina uutistoimisto AP:n mukaan. ”On kiellettyä sanoa, että muista kulttuureista saapuvat massat ovat uhka meidän elämäntavallemme, kulttuurillemme, tavoillemme ja kristillisille perinteillemme.”

  Unkarin pääministeri on vastustanut lujasti muslimien vastaanottamista. Hän kaavailee kansanäänestyksen järjestämistä vastustaakseen EU-päätöksiä, joilla voitaisiin määrätä jäsenvaltio sijoittamaan siirtolaisia.

  Unkari myönsi viime vuoden aikana vain 508 ihmiselle jonkin asteen kansainvälistä suojelua. Viime syyskuussa Unkari sulki rajansa Serbiaan ja Kroatiaan pystyttämällä aitoja. Sitä ennen Unkari päästi AP:n mukaan miltei 400 000 siirtolaista kulkemaan maan läpi matkalla Saksaan tai muihin läntisen Euroopan maihin.”
  Koko artikkeli: http://www.talouselama.fi/uutiset/unkarin-paaministeri-haukkuu-eu-n-pakolaispolitiikan-on-kiellettya-sanoa-etta-6532405

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
     1. Tarkastellaan ensin päivämääriä:
      ”…Ensinnäkin hänen artikkelinsa ”Kuinka paljon afrikkalaisia on pyrkimässä Eurooppaan?” julkaistiin jo 24. kesäkuuta…
      …jo vuonna 2003 Heinsohn profeetallisessa kirjassaan ennusti lukuisten tilastotietojen, tosiasioiden ja historiallisten viitteiden nojalla nykyisen Afrikan ja Lähi-Idän pakolaisten – likipitäen sotilaallisen – invaasion Eurooppaan…”
      Seuraavassa mainittu ” Euro Mediterranean Declaration of 1995″

      Tanskalainen patriootti Anders Bruun Laursen otsikoi allaolevassa linkissä: ”The Greatest Act of Treason in History” eli ”suurin maanpetoksellinen toimenpide historiassa”, tarkoittaen sopimusta, jolla annetaan muslimeille vapaa pääsy Euroopan Unioniin mm. useista afrikkalaisista maista:

      ”FREE MUSLIM IMMIGRATION TO EUROPE 2

      Abstract from the Barcelona – Euro Mediterranean Declaration of 1995:
      The Euro Mediterranean Declaration was agreed upon by the EU, Morocco, Algeria, Tunisia, Egypt, Jordan, the Palestinian Authority, Syria, Lebanon, Turkey and Israel and comprises:…”,
      http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-English-Version-2009.php

      Mainitun Barcelonan Euro-Välimeren sopimuksen mukaan: ”The EU Offers the Populations of 9 Muslim Countries Free Movement of Goods, Services, Capital and People into the EU”
      eli
      EU tarjoaa yhdeksälle MUSLIMI-VALTIOLLE VAPAAN tavaroiden, palveluiden pääoman JA IHMISTEN liikkumisen Euroopan Unioniin!

      Em. päivämäärät huomioonottaen, eipä siinä Heinsohne ’sisäpiiri’-tietoa tarvinnut ennakoidessaan muslimi-invaasion
      Eurooppaan ja huomioonottaen, että hänellä oli käytettävissään monenlaista JULKISTA, asiaan vaikuttavaa demografista tilastodataa!

      ”Ûberuutiset ja MV vaikuttavat vahvasti halla-aholaisilta sionistiläystäkkeiltä” – vainoharhainen fanaatikko näyttää näkevän piruja joka pensaan ja kadunkulman takana.

      Plusääni(4)Miinusääni(1)
     2. Muutama otsikko ”sionistisesta” Mvlehdestä:

      ”Mediamoguli Aatos Erkko – juutalainen sionisti!”, http://mvlehti.net/2015/04/26/mediamoguli-aatos-erkko-juutalainen-sionisti/

      ”Myös Perussuomalaisten nuorten uusi johtaja on sionisti”, http://mvlehti.net/2016/01/12/myos-perussuomalaisten-nuorten-uusi-johtaja-on-sionisti/
      Artikkelissa on lainauksia vastaavsta Magneettimedian artikkelista.

      ”Kuinka sionistit hajoittavat ja hallitsevat (suomenkielinen tekstitys) – Järkyttävä video!
      Juutalaiset ajavat massamaahanmuuttoa ja monikulttuurisuutta Eurooppaan ja Amerikkaan. Ruotsissa asuva juutalainen kertoo juutalaisten johtavasta asemasta Euroopan monikultturoimisessa. Sionistit lietsovat vihaa kristittyjen ja muslimien välille saadakseen aikaan sisällissotia…”, http://mvlehti.net/2015/04/08/kuinka-sionistit-hajoittavat-ja-hallitsevat-suomenkielinen-tekstitys-jarkyttava-video/

      Seuraavassa on Uuberuutisten artikkeleita, joista toisessa ja kolmannessa lähteenä on ollut magneettimedian artikkeli; arikkleissa on tuotu selvästi esille sionistien rikollisuus:

      Soldiers of Odin irtisanoutui selkeästi Finnish Defence Leaguen (FDL) kaveeraus yrityksistä
      Siionistijärjestöksi arvioitu Finnish Defence League (FDL) ei ole arvomaailmaltaan Soldiers of Odinin linjoilla ja SOO teki suoraselkäisen päätöksen tehdä selkeä pesäero kyseiseen järjestöön…”, http://uberuutiset.fi/2016/03/11/soldiers-of-odin-irtisanoutui-selkeasti-finnish-defence-leaguen-fdl-kaveeraus-yrityksista/
      Atikkelissa mainitaan lähteinä Vastarinta ja MVlehti.

      ”Massamedioista ja niiden vaikutuksesta”, http://uberuutiset.fi/2016/01/19/massamedioista-ja-niiden-vaikutuksesta/

      ”Suomesta banaanivaltio kansainvälisen eliitin hyödyksi”, http://uberuutiset.fi/2015/10/20/suomesta-banaanivaltio-kansainvalisen-eliitin-hyodyksi/

      Todellakin sionisti-myönteisiä sivustoja?! Kuinkas se piru lukeekaan raamattua?!

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
     3. Niin? MV on juutalaiskommunistisessa vaikutuksessa. Näennäistä oppositiota.Sionisti Halla-ahosta ei yhtään kriittistä juttua. Sionismi on myös kommunismia, vaikka Goyim ei ymmärrä kuin Lännen.

      Miksi MV ei kerro myöntesesti kansallissosialismista? Onko se sittenkin Putinin kannalla?

      Plusääni(5)Miinusääni(2)
     4. http://mvlehti.net/2015/08/05/aarivasemmistolaiset-kiusaavat-turun-juutalaisia/

      Yksi hyvä mittari sivuille on se, kuinka sivusto sutautuu holohoiaxiin. Tai Hitleriin. Minusta näyttäisi siltä, että juutalaiset ovat ottaneet opposition haltuun. Odinin lisäksi on luotu taas uusi kv. vastarintasysteemi kansallissosialisteilta kannatusta viemään.

      Kiaken huippu oli Venäjän juutalaisten suortaan vetämä Verkkomedia. Nyt ollaan vähän häveliäämpiä juttuja tehty rinnalle

      Plusääni(5)Miinusääni(0)
 8. ”Seulotaan hyttynen, nielaistaan kameli?

  Ja kun laitan tähän nimilistaa: Sipilä, Orpo, Nerg… jokainen varmaan ymmärtää kuinka suuria kameleita meillä nielaistaan. Kun missä tahansa sivistysmaassa kyseiset henkilöt ripustetaisiin lähimpään lyhtypylvääseen…öhmm, tarkoitan tietysti erotettaisiin tehtävistään…
  Juha Sipilä myöntää, että kaikki Ruotsin ja Saksan kautta tulleet olisi voitu palauttaa.
  ( http://www.finnleaks.net/sipila-myontaa-venajalta-tulleet-turvapaikanhakijat-laittomasti-maassa-voitu-palauttaa-video/ )

  Petteri Orpo väitti useaan otteeseen, että Suomi ei voi tehdä muuta kuin pitää rajan auki.
  Orpo, joka sai väitteelleen tukea useilta kansanedustajilta, ei olisi voinut valehdella ilman Sipilän ”siunausta”.
  Kun maahanmuuttokriittiset kertoivat syksyllä 2015, että laittomat tulijat voi palauttaa rajalta, todettiin eduskunnasta monen kansanedustajan voimalla palautuksen olevan kansainvälisten sopimusten vastaista.

  Todellisuudessa tilanne oli ja on täysin päinvastoin eli palauttaminen on juuri sopimusten mukaista.

  Orpon toimintaa ovat kehuneet erityisesti Vasemmistoliiton, Vihreiden ja Sdp:n kansanedustajat.

  Orpolle olisi pitänyt antaa kalossin kuva takapuoleen viimeistään silloin, kun Ylen Marja Sannikan haastattelussa paljastui, että Orpo on täysin pihalla ministeriön tehtävien akuuteimman aiheen suhteen.

  Myös sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg olisi saanut normaalissa demokraattisessa länsimaassa potkut jo aikaa sitten:

  Ensinnäkin Nerg valehteli Yle A2 turvattomuusillassa (2.3.2016): ”Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee…”

  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2016/03/16/seulotaan-hyttynen-nielaistaan-kameli/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat