Törkeitä seksuaalirikosepäilyjä paljastui Helsingissä: ulkomaalaistaustaiset epäiltyinä

Maahanmuuttajien pedofiiliringin hirvittävät toiminnat eivät rajoitu vain Ouluun. Todellakin kysymyksessä on jäävuoren huippu. Nyt näitä uskomattoman irstaita tekoja röyhkeydessään on paljastunut pääkaupunkiseudulla. Selvää on, että suomalaisten täytyy perustaa suojeluskunnat, ja ei vain maahanmuuttaja rikollisuuden estämiseksi.

Helsingin poliisi on ottanut kiinni kolme ulkomaalaistaustaista miestä epäiltynä lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta. Poliisi ei ota kantaa epäiltyjen uhrien määrään.

Kiinniotto on tapahtunut Helsingin Roihuvuoressa lauantai-iltana. Kiinniotosta uutisoi ensimmäisenä STT ja sille on kiinnioton vahvistanut Helsingin poliisin rikoskomisario Pekka Korhonen.

Poliisin tutkinnassa olevan tapahtumasarjan epäillään tapahtuneen kahden viime kuukauden aikana.

Poliisi teki lauantai-iltana operaation Helsingin Roihuvuorentiellä sijaitsevaan asuntoon. Tästä tilanteesta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat. Poliisi ei tässä vaiheessa tiedota tapauksesta enempää.

–Kiinniotot on tehty itähelsinkiläisestä asunnosta. Olen kertonut sen, mitä voin tästä kertoa ja pidän järkevänä. Jutulla on oma tutkinnanjohtajansa, joka saapuu huomenna paikalle. Hän antaa tarkentavia tietoja, jos on antaakseen, Korhonen sanoo sunnuntaina.

Rikosnimikkeiksi on kirjattu törkeä raiskaus ja törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Epäiltyjen rikosten tapahtuma-aika on todennäköisesti yli kuukausi.

 

Pikkutyttö kääntyneenä seinään vasten.
Törkeät seksuaalirikokset ovat lisääntyneet rajusti.

Seksuaalirikosepäilyjä paljastui ensin Oulussa

Oulussa tutkitaan parhaillaan useita alaikäisiin tyttöihin kohdistuneista seksuaalirikoksia, joiden tekijöiksi epäillään ulkomaalaisia miehiä. Ainakin osa epäillyistä on tullut maahan turvapaikanhakijoina.

Oulun poliisi tiedotti perjantaina tutkivansa neljää uutta tapausta, jossa kyse on lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Tämän lisäksi poliisin tutkinnassa on viisi erillistä tapausta, jossa on kyse samoista rikoksista.

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.), pääministeri Juha Sipilä (kesk.) ja sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila (sin.) vierailivat lauantai-iltana Oulussa kuulemassa kaupungin johtoa ja virkamiehiä siitä, mihin toimiin kaupungissa rikosaallon vuoksi ryhdytään.

Ministerit lupasivat lisäresursseja ja muuta tukea Oululle, jotta tapaukset saadaan selvitettävä.’

KRP:n rikosylikomisario Sari Sarani on sanonut useissa mediahaastatteluissa, että nyt esiin tulleet tapaukset ovat vain jäävuoren huippu, sillä suurin osa lapsiin tai nuoriin kohdistuneista seksuaalirikoksista jää pimentoon.

Vaatimukset lain koventamisesta alkoivat heti

Oulussa esiin tulleet tapaukset ovat herättäneet myös vaatimuksia seksuaalirikoksista annettavien tuomioiden kiristämiseksi.

Kansanedustaja, eduskunnan naisverkoston puheenjohtaja Tytti Tuppurainen sekä sdp:n varapuheenjohtaja, tamperelainen kansanedustaja Sanna Marin vaativat molemmat lauantaina, että seksuaalirikoksista annettavien tuomioiden vähimmäisrangaistuksia on kiristettävä.

Tuppurainen vaati myös sitä, että jo nyt voimassa olevaa ulkomaalaislakia on sovellettava. Ulkomaalaislain mukaan rikoksesta tuomittu ulkomaalainen voidaan karkottaa maasta.

–Hän muistuttaa myös, että jo nyt ulkomaalaislaki mahdollistaa sen, että rikoksen tehneet ulkomaalaiset voidaan karkottaa maasta.

–Tätä lakia on nyt sovellettava, Tuppurainen sanoi Lännen Median haastattelussa.

Oulussa vieraillut pääministeri Juha Sipilä totesi, että karkottaminen ei välttämättä toimi, koska jotkut maat eivät ota rikoksia tehneitä vastaan.

Sipilän mukaan jatkossa palautussopimuksia pyritään selkiyttämään.

Toimitus

 

Lähde

Satakunnan kansa ( 13.1.2019 ). Saatavina: https://www.satakunnankansa.fi/a/201401328

10 kommenttia

 1. hyvä näin kuuluukin käydä tälle läpeensä aivopestylle kansalle!! Tässä kysymyksiä joka kertoo aivokuolleisuudesta ja uskon että jopa magneettimedian lukijoista osa on niin pahasti aivopesty etteivät edes aio asiaa tutkia tässä tulee suurinpiirtein tärkeys järjestyksessä:

  1. Elämmekö ”maapallolla” joita nasan tietokoneella tehdyt kuvat antavat ymmärtää sadoista miljardeista ellei tuhansilla miljardeilla dollareilla ei ole kuvaa saatu kotipaikastamme :)?

  2. Uskotko holaustin tapahtuneen tähän on pakko laittaa tälläinen 🙂

  3. Uskotko että vapaamuurarit kävivät kuussa 🙂

  4. Miksi antartikselle meno on kielletty/ tehty suurinpiirtein mahdottomaksi yksityisiltä ei eliittiin kuuluvilta ihmisiltä???

  5. Miksi ihmiset eivät suostu ymmärtämään rahajärjestelmää??

  6. Ketä omistaa median suurinpiirtein ympäri mailmaa ja miksi vain holokausti on ainoa historiallinen tapahtuma jonka kiistäminen on lailla kielletty monissa maissa??

  7. Miksi ihmiset eivät ymmärrä ketkä hallitsee nykyään ja jo kauan hallinneet vapaamuureita ja kenen agendaa vapaamuurit noudattaa??? Melkein kaikkien mailman maiden johtajat ja päättävissä asemissa olevat henkilöt ovat vapaamuurareita!!

  8. Miksi ihmisille on liian vaikea koittaa ymmärtää miten mailma toimii edes viikko käyttää omaa turhanpäivästä aikaansa potkupallolta ja jääkiekolta, jotka ovat tarkoituksella tehtyjä todella typeriä urheilulajeja viemään huomio pois OIKEASTI tärkeästi asioista!!

  9. Nyt kun muurarit tarkoituksella ovat aiheuttaneet nämä raiskaukset, niin typerämpää ei ole kuin lähteä jahtaamaan näitä alikehittyneitä aavikko apinoita (jonka ymmärrän), kun sionistit ovat nämä tarkoituksella nämä tänne tuoneet eli LAMMASLAUMA LÄPEENSÄ AIVOPESTY KANSA KUN EI YMMÄRRÄ! Heille selvästikin nämä itse tulivat läntisiin valkoisiin maihin ja juutalaisilla ei ollut asiaan osaa eikä asiaa!!

  10. Mksi juutalaiset ovat karkoitettu 109 eri maasta, määrä tod näk. vielä paljon suurempikin?????????????

  11. Miksi nikolai teslan joka oli tämän hetkisen ihmiskunnan kovin ihminen millä mittapuulla tahansa, niin donald trumpin serkku julisti kaikki salaisiksi! Eli niin kutsuttua ”ilmaista” energiaa on ollut jo kauan aikaa, mutta kun rockefellerit ym muut triljonäärit tapattavat kaikki joilla näyttää olevan varteen otettavia keksintöjä ja keksintö patentit ovat tärkeiden patenttien kohdalla pelkkää huijausta. Kaikki varastetaan ja keksijät tapetaan lääkereistä ilmailu insinööreihin jotka ovat uhka nykyiselle mailman järjestykselle!!

  12. kun raketteja laukaistaan niin menevätkö ne oikeasti ”avaruuteen” vai tippuvatko mereen ja pyöriikö ”maapallo” 1600 km h ja missä on oikeat pohjois napa ja etelänapa??

  13. ovatko nasan antamat teitokoneella tehdyt kuvat todellisia kuvia ”tähdistä” ja matkat aurinkoon ja kuuhun joita vapaamuurari eliitti väittävät todellakin niin kaukana kun antavat ymmärtää??

  14. Uskotko dinosauruksiin ja miksi eliitti niin kovalla kiireellä ottaa aina arkeoligiset löydöt haltuunsa? Smitsonian institute ym?? Ja miksi yhdessäkään museossa ei ole alkuperäisiä ”dinosaurusten” luita vaan kiinnassa tehtyjä mallinnuksia??

  15. Olisiko mailmassa ainuttakaan terroristiä tai sotaan jos ei false flag iskuilla tai ellitin salaisilla palveluilla niitä tehtäisi heidän valtansa lisäämiseksi( supo, cia, mossad, kgb, m 16 ym), niitä valtiot eli vapaamuurarit ja juutalais pankkiiri eliiitti niitä aiheuttaisi tapattamalla omaa kansaansa omien tarkoitus perien saavuttamiseksi? Tätäkin on monen lampaan vaikea ymmärtää??

  16. Miksi 95% Kansasta on niin vaikea ymmärtää, että melkein kaikki mailman valtaeliitti on satanisteja, jotka uhraa lapsia heidän vitun sairaille mielikuvitus jumalilleen ja ym muihin seksuaalisiin riitteihin, myös suomesta löytyy suuri määrä korkeimmilta tasoilta!!

  17. Miksi vaihtoehto mediassa on niin paljon keskustelua, että hitlerkin oli kontrolloitu oppositio vaikka en ole vielä 12v löytäny yhtäkään vakavasti otettavaa todistetta?? Suuri osa vertaa anthony suttoniin tässä asiassa??

  18. Miksi monen on vaikea ymmärtää esim kansainvälinen avaruus asema, redbullin avaruus hyppy ym muut ovat vaan vapaamuurarien huijausta ja he nauravat paskat housuissa näille massoille jotka uskovat näihin! OLISIHAN SE MAHDOTONTA ETTÄ KAIKKI MAILMAN AVARUUSMAAT YHDESSÄ HUIJAISIVAT MASSOJA 🙂 🙂 🙂 🙂

  19. Itse 25v todella tyhmänä uskoneena evoluutio teoriian ja että ihminen on tullut afrikasta apinasta ja kaikkien näiden vuosien tutkimisien jälkeen meinaa ruikkupaskat tulla housuun näiden vapaamuurarien/royal institute ym evoluutio ja alku räjähdys teorioiden kanssa!! Aikonaan eli ja on elänyt todella kehittyneitä kansoja jotka on tehnyt uskomattomia insinööri taidon näytteitä johon hädin tuskin nykyajan teknologialla edes pystyttäisiin! Pidin aatua hulluna kun etsi kadonnutta atlantista! EN TODELLAKAA PIDÄ ENÄÄ!! Pakko linkata tämä linkki KATSOKAA:

  20. Lammas lauma massat ovat niin syvästi aivopestyä paska sakkia että vaikea löytää sääliä näille ihmisille, jotka katsovat putousta ym muuta täyttä jätettä vaikka heidän maata ollaan tuhoamas täydellä voimalla juutalaisten toimesta!!! Itse olen saanut viimeseen kymmeneen vuoteen niin paljon paskaa niskaan yrittäessä saada hereille ihmisiä, että tätä vihaa lammaslaumaa kohtaan on vaikea saada laantumaan! Hauskinta on ollut nähdä kun näitä vastarinta liilkkeen tarroja laitoin ympäri suomea eripaikkoihin tuhansia ja sitten näet kun 10-16 vuotiaat naispuoliset teinit ”natsi” vihassansa raapii niitä irti kaikella mahdollisilla esineillä ja sitten heidät raiskataan heidän typerien paska vanhempiensa nieltyä juutalaisen aivopesun ja niiden tarrojen takana oleva poliittinen liike kun olisi se ainoa oikea oppositio toisin kuin sionisti halla homo hinttari aho persut ym. uusapaavalniemeä lukuun ottamatta!

  21. https://www.youtube.com/watch?v=DOP2kW0RA1A

  Irwin Goodman – Haistakaa paska koko vapaamuurari satanisti maanpetturi valtiovalta

  Plusääni(12)Miinusääni(2)
 2. Facebook hates when men and women have wholesome sexual relations. This is taboo for them. Men are supposed to abuse women. Women are supposed to complain #MeToo style. Alternatively, men may lust after men, and women after women. They actually ban normal relations between the sexes.

  I have been banned and my post removed by Facebook moderators for saying that French women are among the best. This is sexism and it goes against the community standards, they said. Can’t you, Mr Zuckerberg, keep your hands off other people’s communications? Allow me to have my own (highly favourable) opinion about French women! Oh no, he can’t. — ote Shamirin artikkelista
  Banned by Facebook for Telling the Truth
  ISRAEL SHAMIR
  http://www.unz.com/ishamir/banned-by-facebook-for-telling-the-truth/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Mitähän sionistit nyt sanovat? kun varapresidentti Mike Pence tuomitsi valtamedian yritykset tehdä ”suuri skandaali” hänen vaimonsa palaamisesta kristilliseen kouluun.

   ”Oletko huolissasi tästä kulttuurissamme meneillään olevasta pyrkimyksestä syrjäyttää uskovat ihmiset?” Perhetutkimusneuvoston (FRC) puheenjohtaja Tony Perkins kysyi varapresidentti Mike Penceltä FRC:n ”Washington Watch” -radio-ohjelman tallenteella.

   Pence sanoi, että hyökkäykset eivät yllättäneet häntä, mutta hän paheksuu medioita, jotka leimaavat kristillisen opetuksen ja toimivat sopimattomasti tyrmätessään hänen vaimonsa päätöksen mennä takaisin opetustyöhön.

   ”Sattumalta” keskiviikkona uskonnonvapaudenpäivänä liberaalit mediat, LGBT-ryhmät ja jopa yksi kongressinedustaja lyttäsivät Karen Pencen hänen päätöksestään palata kouluun opettamaan.

   https://beta.oikeamedia.com/o1-96109

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Väärä pesrumedia ei kuitenkaan kerro, että tuon hyökkäyksen takana ovat persuje n idolit ja herrat käskijät

  Plusääni(1)Miinusääni(3)
 4. m.v.

  Ei tule PolPolta ja sosiaalitantoilta vastausta kysymykseen, otetaanko matulta lapsivaimot huostaan vai saavatko he jatkaa avioliittonsa täytäntöönpanoa myös täällä nahanvärinsä, uskonsa ja ideologiansa suojissa.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 5. Jotta suomalaisia lapsia ei joutuisi noihin tilanteisiin tulee kaikkien aikuisten käyttää osa energiastaan kertomalla varoittavia tarinoita ulkomaalaisista.

  Esimerkiksi Hämeenlinnan Goodmanissa nuoret likat parveilee näiden geelitukkien ympärillä kuin mehiläiset hunajan. Sielä kikatetaan ja katsellan ah niin innostuneesti geelitukkien silmiin.

  Tosi moni noista saa kovan opetuksen geelitukkien oikeasta luonteesta tai siitä mitä kaikkea ne pystyy tekemään. Sellaista mikä niille on normaalia. Mutta ne jotka joutuvat hyväksikäytetyiksi varoitukssita huolimatta, niille ei paljo sympatiaa löydy. Oli sitten kuinka ankstinen nuori tahansa. Vanhempien ihmisten varoituksia pitää kuunnella.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 6. Raiskatuksihan tuollaiset sietävätkin tulla. Toivottavasti saavat HI-V:n myös.

  Ja idioottivanhemmilta idioottilapset pois ja laitokseen sen jälkeen. Saavat syödä siellä kylmiä perunoita, impata, polttaa tupakkaa ja levittää tauteja eteenpäin muihin rottiin, jotka sitten luonto kyllä korjaa pois.

  Kiitos, Herra!

  Plusääni(2)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat