Tri Buchwaldin todistajanlausunto Quebecin lääketieteen komitealle

Tri Gerhard Buchwald todistaa (maaliskuussa 1996) tri Guylaine Lanctot’n todistajana Quebecin lääketieteellisen lautakunnan edessä Lanctot’n puolustaessa lääkärinoikeuksiaan epäiltynä perättömien valheiden levittämisestä koskien rokotuksia.

Saksalainen lääkäri Buchwald todistaa tulkin kääntämänä. Lanctot esittelee Buchwaldin ansioluettelon ja hänen kirjoittamansa kirjan ”Vaccination: Business based on fear”. Komitea toteaa hänet asiantuntijaksi rokotusasioissa.

Tri Buchwald kertoo olleensa lääketieteen neuvonantaja vanhempien yhdistykselle, joiden lapset ovat saaneet vammoja tai kuolleet rokotuksien johdosta. Hän kertoo tietävänsä yli tuhannesta rokotuksiin liittyvästä vahinkotapauksesta ja tutustuneensa henkilökohtaisesti 350:een. Lisäksi hän on esittänyt ammatillisen näkemyksensä ja todistanut oikeudessa näistä tapauksista 150:ssä.

Hän jatkaa kertomalla lyhyesti omista kokemuksistaan ja kuinka hän kiinnostui immunisaatiosta. Lääketieteellisestä valmistuttuaan hän kannatti rokotuskäytäntöjä, kuten kaikki muutkin hänen tuntemansa. Hän kertoo komitealle, kuinka hänen vuonna 1957 syntynyt vanhin poikansa sai 18 kuukauden iässä isorokkorokotuksen, eikä pystynyt kahdeksan päivää myöhemmin enää nousemaan seisomaan pinnasängyssään. Siihen asti pojan kehitys oli ollut normaalia: ”Hän sairastui rokotuksen jälkeiseen aivotulehdukseen (enkefaliitti) ja aina siitä lähtien kotonani on ollut täysin tuhottu ihmisolento.”

Niihin aikoihin joku lähestyi häntä ehdottaen liittymään ihmisiä suojelevaan yhdistykseen Saksassa. Sitä kautta hän tutustui muihin tapauksiin rokotteiden aiheuttamista vaurioista.

”Silloin olin töissä eräässä Saksan vanhimmista keuhkosairaaloista ja sattumalta vilkaisin papereita potilaista, jotka olivat sairastuneet Saksan ensimmäisten isorokkoepidemioiden aikaan vuonna 1947. II maailmansodan jälkeen, vuoteen 1974, Saksassa oli 11 isorokkoepidemiaa. Meille oli aina kerrottu, että rokotukset suojaisivat isorokkotartunnalta. Nyt näin suoraan papereista, että kaikki sairastuneet olivat saaneet rokotukset. Se järkytti minua suuresti…”

Tri Buchwald kiinnittää komitean huomion noin 50 kuvaajaan kirjassaan, jotka todistavat, ettei rokotuksilla ollut mitään vaikutusta tarttuvien tautien vähenemiseen.

Lanctot: Jos rokotukset eivät vaikuttaneet tarttuvien tautien vähenemiseen, niin mikä sen aiheutti?

Buchwald: Brittiläinen sosiaalilääketieteen professori Thomas McKeown todisti, ettei tarttuvien tautien vähenemisellä teollisuusmaissa ollut mitään tekemistä rokotusten kanssa, vaan se johtui köyhyyden ja nälän vähenemisestä.

Lanctot: Miksi viittaatte rokotuksiin liiketoimintana?

Buchwald: Tiedättehän, että yksi isorokkorokote maksaa 600 DM (300 €) ja tavoitteena on rokottaa ainakin 3 miljardia ihmistä. Jos tämä ei ole liiketoimintaa… Hepatiittirokote maksaa 250 DM (125 €) ja niitä tarvitaan kolme… Rokotukset ovat valtavaa liiketoimintaa lääketeollisuudelle.

Lanctot: Jos omassa maassanne esitätte näkemyksiänne, onko teitä nuhdeltu terveysviranomaisten toimesta?

Buchwald: Julkaisin tekstin “Vaccinations: A crime against our children”. Sain kirjallisen nuhtelun Saksan lääkäreiden liitolta. Saksassa on perustuslakiin kirjattu mielipiteenvapaus, joten kyllästyttyäni lääkäriliiton hölmöilyyn, vastasin heille ilmoittaen, että heidän vastineensa oli vastoin lakia mielipiteen ilmaisun vapaudesta. Saksassa oikeuden tuomarit ovat melko herkkiä näissä asioissa… On mahdotonta vaientaa mielipiteitä vapaassa maassa, joten lääkäriliitto tiesi häviävänsä. He myös tiesivät lehdistön raportoivan ilomielin käänteistä, joten sen jälkeen en enää heistä kuullut…

Lanctot: Mainitsitte aikaisemmin, että ensimmäinen lääketieteen tehtävä on olla vahingoittamatta ja viittasitte näihin moraaliohjeisiin kirjassanne; älä vahingoita, ole avulias, potilaan hyvinvointi on tärkein ja potilaan tahtoa tulee aina noudattaa… Toimivatko rokotukset näiden ohjeiden mukaan?

Buchwald: Eivät toimi, enkä voi sitä ymmärtää. Nämä ohjeet on syvään uurrettu jokaisen lääkärin tajuntaan ja niitä noudatetaan, paitsi rokotusten suhteen…

Lanctot: Edistetäänkö rokotuskampanjoita pelkoa lietsomalla? Pelotellaanko niillä ihmisiä?

Buchwald: Olen luennoinut ympäri maailmaa. Olen aina ollut kiinnostunut sanomalehdistä. Kaikilla maailman sanomalehdillä on yksi yhteinen asia: niissä viitataan aina johonkin epidemiaan jossain päin maailmaa. Esimerkiksi kaksi vuotta sitten eräs sanomalehti kertoi polioepidemiasta Hollannissa. Viimeisen kolmen vuoden aikana saksalaiset lehdet ovat kommentoineet kurkkumätäepidemiasta Venäjällä. Näillä keinoilla kansaa pelotellaan jatkuvasti uusilla epidemioilla ja heidät on saatu pelkäämään niitä. Uutisoinnit päättyvät aina kehotukseen: ”Menkää rokotettavaksi.”

Lanctot: Se on niiden myyntilause.

Buchwald: Kyllä.

Jälleen toistuvien vastalauseiden jälkeen tri Lanctot kysyy Buchwaldin mielipidettä hepatiitti B-rokotteesta.

Buchwald: Ensin oli vain yksinkertainen hepatiitti-infektio, sitten erotimme hepatiitti A:n, B:n, non-A:n, non-B:n ja tänä päivänä vielä hepatiitti C:n. Vuonna 1981 esiteltiin rokotus koko sairaanhoidon työntekijöille. Kaikki muut hepatiitin muodot, joita vastaan emme rokottaneet, olivat vähenemässä. Hepatiitti B pysyi kuitenkin samalla tasolla, vaikka siihen oli rokote. Silloin Saksassa ajateltiin, että oli tehty virhe, että tauti siirtyykin veren sijaan seksin välityksellä. Oletimme reaktiona niiden rokottamista, jotka saattaisivat saada tartunnan seksin välityksellä. Sen sijaan reaktiona päätettiin rokottaa kaikki. Näin huomataan, että koko ala pyörii rahan ympärillä.

Lanctot: Mitä mieltä olette tuhkarokkorokotuksesta?

Buchwald: Jälleen kerran voin esittää kuvaajan. Vuonna 1962 tuhkarokkotapaukset ja niistä johtuvat kuolemat olivat laskussa ja vuoteen 1976 mennessä ei käytännössä ollut enää kuolemia. Rokotukset alkoivat… ja kuolemia oli noin kymmenen. Tilanne pysyi sellaisena vuosia, kunnes tapaukset alkoi taas vähentyä. Nyt vuosittaiset kuolemat voi laskea yhden käden sormin. Tuhkarokkorokotukset eivät ole vain hyödyttömiä, ne ovat haitallisia. Ennen vanhaan vauvat eivät saaneet tuhkarokkoa, sillä he saivat vastustuskyvyn äideiltään, jotka olivat tuhkarokon sairastaneet. Rokotetut äidit eivät voi välittää rokotuksilla aikaansaatua vastustuskykyään lapsilleen, joten vauvat voivat saada tuhkarokon.

Lanctot: Koska äidit on rokotettu tuhkarokkoa vastaan, he eivät voi siirtää vastustuskykyään lapsilleen, mutta jos eivät olisi rokotettuja, he voisivat?

Buchwald: Täsmälleen. Isovanhempamme tiesivät, kuinka tärkeää lasten oli läpikäydä tuhkarokko. Esimerkiksi oma isoäitini saattoi sanoa: ”Tuo poika on jo kuusivuotias ja on kohta menossa kouluun, eikä ole vielä sairastanut tuhkarokkoa.” Poika vietäisiin vierailulle tuhkarokkoa sairastavan lapsen kotiin, jotta saisi tartunnan. Itse olen sairastanut tuhkarokon.

Lanctot: Suojeleeko tartunnan kautta hankittu vastustuskyky koko loppuiän?

Buchwald: Näin uskotaan ja sitä mieltä minä olen.

Lanctot: Miksi tuhkarokkorokotus pitää sitten uusia?

Buchwald: Koska se on mahdollisuus tehdä rahaa.

Lanctot: Mitä mieltä olette MPR-kolmoisrokotteesta?

Buchwald: Kenties voisin antaa esimerkin Sveitsistä. Siellä on suuri ryhmä lääkäreitä, lastenlääkäreitä ja lastentautien asiantuntijoita, jotka vastustavat tuhkarokkorokotuskampanjaa, jonka Maailman Terveysjärjestön mukaan tulisi sisältyä jokaisen sveitsiläislapsen rokotusohjelmaan. Siitä ei ole vielä päätetty, mutta se ei oikeastaan ole jutun keskiössä, vaan kaikessa on kyse rahasta.

Lanctot: Miten voitte sanoa, että kyse on rahasta?

Buchwald: Kuka maksaa WHO:lle? Mistä se saa rahoituksensa? Mitä kaikkia yhteyksiä Maailman Terveysjärjestöllä on valtaviin lääkeyhtiöihin? Miettikää sitä. Me lääkärit olemme nykyajan orjia lääketeollisuudelle… Olemme riippuvaisia heidän ennalta sepittämistään lääkityksistä… He ovat todelliset ylivaltiaat…

Tri Lanctot joutuu jälleen vastaamaan lukuisiin vastalauseisiin, joiden mukaan tri Buchwald sanoo täsmälleen samaa kuin tri Lanctot kirjassaan, josta hänet on tuotu syytetyksi tämän kurinpitokomitean eteen. Lanctot vastaa: ”Meitä samaa mieltä olevia ihmisiä on nyt ainakin kaksi tässä maailmassa ja luultavasti on paljon muitakin. WHO on kaikkien rokotuspäätösten takana meidän maissamme. Lapsenne saattaa saada rokotuksen huomenna, eikä se tule olemaan teidän päätöksenne, ei lääkärinne, eikä hallituksenne päätös, vaan Maailman terveysjärjestön päätös. Tätä tri Buchwald tarkoittaa”

Vastalauseet eivät päättyneet siihen. Tri Lanctot huomauttaa, että Buchwaldin todistajanlausunto on olennainen osa hänen puolustustaan, sillä hän oli viitannut terveysviranomaisiin ja Maailman terveysjärjestöön kirjassaan: ”… nähdä vaarat, koska ne ovat ilmeisiä. Tänä aamuna kuulimme Merckin järjestäneen tieteellisen kokouksen, jonka itse rahoittivat, mutta eivät kutsuneet tri Hydea, koska hänen mukaansa tiedossa on ongelmia. Kuitenkin muita kutsuttiin ja sitten hallitus julistaa kaiken olevan kunnossa. Mitä pitää vielä tapahtua, ennen kuin alamme tosissaan kysymään, miksi tällaista tapahtuu?”
Väittelyn jatkuessa turhaantunut tri Lanctot tekee ehdotuksen: ”Tehdään vaihtokaupat. Kertokaa minulle, että lääketiede on joustamaton lahko, jota tulee sokeasti seurata kyseenalaistamatta, eikä se anna lääketieteen harjoittajien itse ajatella. Jos näin tunnustatte, niin irtisanon itseni tässä ja nyt!” Kukaan ei kuitenkaan halua myöntää, joten kolmenkeskinen kinastelu jatkuu. Tilanteen viimein rauhoittuessa tri Lanctot jatkaa kyselyään.

Lanctot: Kerroitte meille, että sveitsiläinen ryhmä on liittoutunut vastustamaan Maailman Terveysjärjestön ajamia pakollisia rokotuksia. Voitteko kertoa meille, mitkä heidän perustelunsa ovat?

Buchwald: He pelkäävät haittojen olevan paljon hyötyjä suuremmat… Sveitsiläiset lääkärit ovat huolestuneita Yhdysvaltojen tapauksista. On raportoitu jopa kymmenkertaisista kuolemantapauksista (pakollisten rokotusten alkamisen jälkeen) ja että amerikkalaiset lääkärit ovat hämmentyneitä.

Jäykkäkouristuksen aiheuttaa bakteeri, mutta rokotuksessa ei kuitenkaan ole viruksia eikä bakteeria. Kokonaan kertomatta on jäänyt se, että jäykkäkouristustakin voidaan hoitaa.

Lanctot: Se ei ole välttämätöntä, mutta onko se haitallista?

Buchwald: Jäykkäkouristuksen aiheuttama Guillain-Barren Syndrooma on yksi kaikkein vaarallisimmista tunnetuista sivuvaikutuksista. Potilas saattaa halvaantua kaulasta alaspäin jopa vuodeksi. Käyttämättömät lihakset surkastuvat ja kuihtuneet lihassolut eivät koskaan palaudu. Saksassa rokotusviraston johtaja julkaisi useita mielipiteitä, mutta jätti nämä julkaisematta tieteellisissä julkaisuissa, jottei horjuttaisi uskoa koko rokotusohjelmaan. Rokottavat lääkärit jättävät yleensä tiettyjä asioita kertomatta, todistettuja lääketieteellisiä faktoja, potilaiden ja väestön haitaksi. Vuotavat haavat eivät koskaan johda jäykkäkouristukseen, sillä jäykkäkouristusbakteeri on anaerobinen. On typerää rokottaa lapsia vain siksi, että polvessa on haava. Ainoa syy rokotusten takana on raha.

Lanctot: Entä mitä mieltä olette DTP-rokotteista (kurkkumätä-jäykkäkouristus-hinkuyskä)

Buchwald: Näytin teille kaavion kurkkumädästä, mikä todisti ettei rokotuksilla ollut vaikutusta. Siinä, missä rokotteet otettiin käyttöön, oli nousu, eikä laskua… Vuonna 1925 oli rokotuskampanja ja kurkkumätä tapauksia noin 20 000. II maailmansodan aikaan tapausten määrä nousi 250 000 tapaukseen ja putosi sitten merkittävästi, vaikka sodan aikana ja sen jälkeen ei mitään rokotuksia annettu…

Sama juttu tuberkuloosin kanssa. Joka vuosi tuberkuloositapausten määrä laski Saksassa, jopa niin paljon, että tauti aiheutti vähemmän vaaroja. Sodan jälkeen meillä oli 160 000 tapausta ja 40 000 kuolemantapausta, joten joka neljäs sairastunut kuoli. Vuonna 1994 tapauksia oli 13 000, joista tuhat kuoli. Tästä huomataan, miten taudin vakavuus on vähentynyt ajan kuluessa. Sata vuotta sitten tuberkuloosidiagnoosi oli kuolemantuomio. Tästä (kaaviosta) huomataan, ettei rokotuksilla ollut mitään vaikutusta.

Syy tähän laskuun käytiin läpi jo aiemmin, koskaan aikaisemmin ei länsimaissa ole nautittu niin hyvästä elämästä. Epidemioista saavutetut voitot eivät ole lääkärien ansiota, vaan maanviljelijöiden ja yhteiskunnan lainsäädännön ansiota… Parempia asumuksia, parempia kylpyhuoneita, enemmän saippuaa… Kaikkea mitä voidaan pitää yleistä elintasoa kohentavana… Kun olin poika, meitä oli kolme lasta samassa sängyssä… Yleiset elinolosuhteemme ovat hyvän terveyden takana. Se ei johdu rokotuksista, ne ovat pelkkää rahastusta.

Tri Buchwaldin todistajanlausunto jatkuu toisena päivänä. Päivä alkaa leppoisasti, mutta päättyy myrskyisästi tri Lanctotin nostaessa esille puheenjohtaja Prevostin jatkuvat keskeytykset ja vastalauseet, joiden myötä tämä tuntuu hylänneen puheenjohtajansa roolin täysin.

Lanctot aloittaa Buchwaldin toisen päivän todistajalausunnon kysymällä poliorokotuksista. Tri Buchwald vastaa, että Saksassa ennen poliorokotusta laskettiin kaikkien saaneen polion, vaikka virusta olisi löytynyt vain ulosteista. Hän kertoo olevan tunnettu tosiasia, että jotkut saattavat olla täysin terveitä, mutta saattavat laskea ulosteiden mukana polioviruksia. Näillä perusteilla arvioitiin poliotapauksia olevan vuosittain 4000. Rokotusten käyttöönoton jälkeen tilastot sisälsivät vain ne poliotapaukset, joissa potilas oli halvaantunut vähintään kuudeksi viikoksi.

Lanctot: Mikäli siis ymmärsin oikein, ennen rokotuksia laskettiin jokainen tartunnansaaneeksi, jolla oli ulosteiden joukossa viruksia kaikkien sairastuneiden lisäksi ja niin saatiin luku 4000. Kun rokotukset aloitettiin, laskettiin enää vain ne, jotka halvaantuivat vähintään kuudeksi viikoksi?

Buchwald: Kyllä.

Lanctot: Siis näin tilastot paranivat 4000:sta 400:aan?

Buchwald: Kyllä, täsmälleen.

Lanctot: Kiitos, niin ymmärsin. Kun sanoitte “heidän” muuttaneen laskentatapaa, keitä olivat ”he”? Oliko se poliittinen vai lääketieteellinen päätös?

Buchwald: Kyseessä on aina sama ryhmä päätösten takana… Maailman Terveysjärjestö (WHO).

Lanctot: Kaiken takana on aina WHO… Mikä on teidän mielipiteenne poliorokotteesta?

Buchwald: Vuodesta 1978 ei Saksassa ole ollut ainuttakaan poliotapausta, mutta vuosittain on 50 rokotusten aiheuttamaa halvaantumista. Saksan terveysviranomaiset ovat ilmaisseet harkitsevansa rokotuskäytäntöjä, sillä ei ole järkevää jatkaa rokotuskampanjaa, joka aiheuttaa 50 halvaantumista vuosittain, kun itse sairaus ei ole aiheuttanut yhtäkään (polio)tapausta 20 vuoteen.

Flunssarokotteesta tri Buchwald toteaa: ”Ei ole olemassa flunssarokotusta. On olemassa ero vilustumisessa, eli flunssassa, johon ei ole rokotetta ja influenssassa, jolta rokote voi suojata. Koska kukaan ei haluaisi ottaa influenssarokotteita, on Saksassa pitäydytty mainostamaan niitä flunssarokotteina, koska se kuulostaa paljon paremmalta.”

Tri Lanctot kysyy aivokalvontulehduksesta, johon Buchwald vastaa, ettei se ole ongelma Saksassa. Hänen vastauksensa yllättää erään komitean jäsenen niin, että hän keskeyttää Buchwaldin lausunnon ja kysyy, tarkoittiko hän, ettei Saksassa ollut tautitapauksia, vai ettei ollut rokotusta. Buchwald vastaa, ettei yhtä taudin muotoa enää ollut ja toista muotoa vastaan ei ollut rokotusta.

Tri Lanctot kysyy Buchwaldin lähteitä tilastoilleen ja kaavioilleen. Saksan lain mukaan jokainen tartuntataudin tapaus pitää ilmoittaa terveysviranomaisille ja nämä tilastot ovat kaikille julkisia. Ne myös julkaistaan useissa julkaisuissa: ”Kuka tahansa voi tarkistaa, että nämä tiedot ovat oikein.”

Lanctot: Tilastoidaanko kaikki rokotusten aiheuttamat vahingot, vauriot ja epänormaalit reaktiot?

Buchwald: Ei. Laki kuvailee perusteet, joiden mukaan rokotteiden aiheuttamia vaurioita pitää ilmoittaa. Se tosiasia, että on olemassa tällaisia seurauksia, ei ole yleisesti tiedossa Saksassa. Edes lääkärit eivät tiedä siitä…

Lanctot: Kuka tietää?

Buchwald: Huhuja ja kuulopuheita liikkuu ja viime aikoina rokotusten aiheuttamista vaurioista kärsineiden ihmisten yhdistykset ovat tehneet työtä asioiden julkituomiseksi. Eräässä ohjelmassa tästä aiheesta viitattiin minun kirjaani. Ohjelman jälkeen useat lääkärit soittivat yhdistykseen kysyen, olivatko kaikki raportoidut tapaukset todellisia. Koska minulla oli lupa antaa tutkimieni tapausten yhteystiedot lääkäreille, annoin heidän itse keskustella potilaiden ja läheisten kanssa. Se oli useimmille lääkäreille niin hirvittävä paljastus, etteivät he halunneet uskoa sitä… rokotteiden aiheuttamat vahingot tarkoittavat lapsen totaalista tuhoa. Nuo lapset eivät pysty puhumaan. He ovat imbesillejä, täysin jälkeenjääneitä. Usein heidän halvaantumisensa on spastista, eli he kärsivät lihaskouristuksista. Toisinaan kokonaisia perheitä tuhoutuu…

Lanctot: Miten lääkärit eivät ole tietoisia siitä? He näkevät nuo lapset. Kuvitellaan, että olisin lääkäri, joka rokottaa potilaitaan. Olisin tietoinen komplikaatioista. Missä on ongelma?

Buchwald: Kuten jo aiemmin sanoin, lääkäri voi tietää vain sen, mitä on oppinut. Heidän puolustuksekseen voin sanoa, etteivät he tiedä. He ovat saaneet tietonsa kirjasta, jossa sanotaan, että rokotukset ovat turvallisia.

Lanctot: Miten te sitten tiedätte?

Buchwald: Olen syventynyt aiheeseen. yksi suuri syy on tietenkin oma poikani, jonka tilanteen kuvailin aiemmin.

Lanctot: Jos poikanne ei olisi joutunut rokotteen uhriksi, olisitteko tullut tietoiseksi koko tästä tilanteesta?

Buchwald: En. Valmistuttuani olin rokotteiden kannattaja ja olisin sitä vielä tänäkin päivänä.

Lanctot: Nuo vanhempien yhdistykset, joihin kerroitte olleenne yhteydessä lapsenne sairastumisen jälkeen, ovatko ne uskonnollisia tai salaisia yhdistyksiä?

Buchwald: Eivät lainkaan.

Komitean johtaja herra Prevost ilmaisee voimakkaan vastalauseensa tri Lanctotin kysymyksille, jotka toistavat samaa asiaa, jota edelliset todistajat tri Hyde ja herra Martin ovat jo kertoneet. Lanctot vastustaa sanoen, että hänen kirjassaan on tärkeää nimenomaan nämä asiat, joista on vaiettu ja yritetty salata ja nimenomaan niistä on häntä syytetty perättömyydestä. Komitean johtajan mukaan Lanctotista on valitettu ja hän on käsittelyn kohde, eikä näitä em. asioita tulisi enää käsitellä uudestaan tässä todistajanlausunnossa. Lanctot siirtyy eteenpäin.

Lanctot: Mitä pelkäätte eniten rokotuksissa?

Buchwald: Se on monimutkainen asia. Itävaltalainen lääkäri Aschner sanoi lääketieteen historian olevan jatkuvia erehdyksiä. Vuonna 1901 saksalainen lääkäri Emil Behring sairastutti kurkkumädällä hevosia, joista 90 % kuoli. Selvinneistä hevosista hän otti verta, jonka asetuttua koeputkessa hän otti kirkastuneen pintakerroksen ja rokotti sillä kurkkumätään sairastuneita lapsia. Nykyään hänet tuomittaisiin eläinrääkkäyksestä, mutta vuonna 1901 hän sai Nobelin palkinnon. Katujakin on nimetty hänen mukaansa… Useat rokotetuista lapsista kuolivat… Jos lapsia piti rokottaa uudestaan, käytettiin eri eläimiä, lehmiä, vuohia, sikoja, mutta lapset kuolivat kuitenkin…

Veren siirtojen kanssa kohdattiin samoja ongelmia. Kirurgisten leikkausten lisääntyessä tarvittiin enemmän verta, jota otettiin eläimistä. Potilaita kuoli, mutta vasta myöhemmin ymmärrettiin, että (eläinten) veressä oli vieraita proteiineja. Ymmärrettiin, että voitiin käyttää vain ihmisen verta. Löydettiin veriryhmät, mutta kun potilaita edelleen kuoli verensiirtojen johdosta, ymmärrettiin olevan olemassa veriryhmien alatyyppejä. Kuitenkin vielä tänäkin päivänä joka kahdeksas verensiirto aiheuttaa ongelmia ja vaurioita. Proteiinit ovat elintärkeitä. Ne muuntuvat maksassa peruselementeiksi, aminohapoiksi, mutta vaurioita tulee, jos vieras proteiini pääsee elimistöön käymättä järjestelmän läpi. Jokainen rokote, oli siinä bakteereja tai viruksia, on potentiaalinen vieras proteiini, joka ohittaa kaikki turvajärjestelmät.

Ihmisen aivoissa on noin kahdeksan miljoonaa solua ja aivotulehdus (enkefaliitti) voi tuhota niistä 1 – 3 miljoonaa. Nykyään on olemassa 150 erilaista rokotusta ja seuraavan kymmenen vuoden aikana saatetaan kehittää eri rokotukset vasemmalle sieraimelle ja oikealle sieraimelle. Ihmiskuntaa käytetään neulatyynynä. Jokainen rokotus aiheuttaa pienen aivotulehduksen, joka tuhoaa aivosoluja. Tuloksena Saksassa on jo 1,2 miljoonaa lasta, joilla on hyperkinesia, eräänlainen ADHD, jota hoidetaan rauhoittavilla neuropsykiatrisilla lääkkeillä, kuten Ritalin. Meillä on satojatuhansia potilaita, joilla ilmenee pieniä hermoston toimintahäiriöitä ja miljoonia potilaita, joilla on kutiseva iho (neurodermatiitti). Saksassa on miljoonia allergikoita. Rokotukset eivät aiheuta vain minimaalisia aivosairauksia, vaan myös muutoksia geneettisessä koodissa.

Vuonna 1866 englantilainen lääkäri kuvaili oudon sairauden, jossa lapset näyttivät aivan mongoleilta. Hänen nimensä oli Down ja sairaus nimettiin hänen mukaansa Downin Syndroomaksi. Tämä syndrooma johtui Englannissa tehdyistä rokotuksista, jotka Jenner aloitti 1796. Downin syndrooma on kenties ensimmäinen rokotteiden aiheuttama synnynnäinen sairaus. Saksassa ensimmäinen Down-lapsi syntyi 1922. Nykyään joka 700. lapsi on sellainen. Kamalin tosiasia on kuitenkin tämä: Tunnemme jo 4000 geenien aiheuttamaa sairautta. 10 vuotta sitten Saksassa oli lukutaidottomia 3 miljoonaa, nykyään jo 4 miljoonaa. Yhdysvalloissa on väkeä kolminkertainen määrä, joten lukutaidottomia pitäisi olla 12 miljoonaa…

Jälleen historian luento keskeytetään vastalausein ja Lanctot antautuuu pitkään väittelyyn johtajan kanssa puolustaen Buchwaldin lausunnon oikeudellista merkitystä hänen puolustukselleen ja valittaen jatkuvista keskeytyksistä. Hänen mukaansa lukutaidottomuus on suora seuraus rokotuksista, mitä lääkärit ja rokotusviranomaiset eivät ymmärrä, mutta tässä on nyt asiantuntija selittämässä, miten rokotukset aiheuttavat geneettisiä muutoksia ja kehityshäiriöitä sikiöissä. Johtaja varoittaa jatkamasta, jos Buchwald ei pysty pitämään vastauksiaan alle ”kahden minuutin”. Varoituksesta huolimatta Lanctot kehottaa Buchwaldia jatkamaan rokotusten aiheuttamista kehityshäiriöistä.

Buchwald: Mainzin yliopiston tiedemiehet havaitsivat yllätyksekseen, että 34 % saksalaisista 1-luokkalaisista oppilaista kärsi puheviasta. Tällä haluan sanoa, että hitaasti mutta varmasti rokotukset tuhoavat tulevien sukupolvien älykkyyden. Mitä tehdä väestöllä, jossa nuorin sukupolvi ei osaa laskea kolmeen? Olette ehkä kuulleet mormoneista ja Jehovan todistajista, jotka uskovat maailman päättyessä vain heidän pelastuvan. Niin ehkä käykin, mutta ei heidän tavallaan uskon takia, vaan siksi, että he vastustavat rokotuksia. Olen hyvin, hyvin huolissani maani tulevaisuudesta…

Ja näihin sanoihin päättyy tri Buchwaldin todistajanlausunto.

Guylaine Lanctot kommentoi: ”Gerhard Buchwald tietää terveysviranomaisten toiminnan perustuvan rahaan ja WHO:n kontrolloivan toimintaa. Viranomaiset salaavat totuuden yhteydestä sairauksien ja rokotusten välillä. Hän tietää sen, eikä pelkää sanoa sitä ääneen. Hän tietää kaiken rokotuksista, hän on oikea tietosanakirja.

Hänellä on tiedot ja yksityiskohdat, hän kertoo miten jokainen rokotus aiheuttaa hermostovaurioita, joita ei huomata ennen kuin ne manifestoituvat hyperaktiivisuutena, oppimis- ja käyttäytymishäiriöinä sekä väkivaltaisuutena. Siksi lukutaidottomuus lisääntyy kaikesta koulutuksesta huolimatta: 4 miljoonaa Saksassa ja 27 miljoonaa Yhdysvalloissa. Rokotusten aiheuttamien seurausten lista on pitkä: allergioita, diabetesta, MS-tautia, kätkytkuolemia… Buchwald kuvailee perheiden järkytystä ja vaikeuksia heidän yrittäessään sopeutua uuteen elämään vammaisen lapsen kanssa: perheiden eroja ja ihmissuhteiden hintaa. Tässä kohtaa purskahdan itkuun. Mieleeni tulvahtaa kaikkien perheiden minulle kertomat surulliset tarinat. Kyynelistä huolimatta yritän jatkaa kysymyksiäni. En ole ainoa, joka on liikuttunut. Tulkki ottaa esiin liinan ja joutuu sillä kuivailemaan kasvojaan useasti. Yleisö on hiljaa. Vain lautakunta istuu kivikasvoisena välinpitämättömyydessään. Komitean jäsenet odottavat vain tilaisuuden päättymistä. He kohtelevat Buchwaldia väheksyvästi. He eivät pysty kieltämään hänen todistamistaan, onhan hän kuitenkin lääkäri, mutta myös ulkomaalainen. Sillä ei ole heille loppujen lopuksi väliä, sillä he eivät usko häntä kuitenkaan. He ovat mielipiteensä päättäneet jo ennen kuin hän ehti ensimmäistäkään sanaa sanoa.”

Alkuperäinen artikkeli: http://www.whale.to/vaccines/buchwald9.html

5 kommenttia

 1. Loistava teksti.. lnkin jaoin luonnollisesti kaikkien tuntemieni ihmisten kanssa.. Teksti johon jokaisen ihmisen pitäisi tutustua..

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Tyttö sai vakavia oireita Gardasil-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/gardasil-worst-thing-ever-happened/

  Tutkinta rokotteiden jälkeisistä kuolemista käynnissä:
  http://www.thanhniennews.com/index/pages/20131026-investigation-on-3-babies-post-vaccination-deaths-ongoing.aspx

  Tyttö sai vakavia oireita Gardasil-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/gardasil-made-one-less-healthy-american-girl/

  Siskot saivat HPV-rokotteesta vaurioita ja asia käsitellään liittovaltion tuomioistuimessa:
  http://host.madison.com/wsj/news/local/health_med_fit/sisters-hpv-vaccine-injury-claim-heads-to-federal-court/article_53ce9006-cc4b-5547-b1d2-6beb49417a02.html

  Italialaisessa tutkimuksessa havaittiin, että 61 % naisista koki haittavaikutuksen ensimmäisen HPV-rokotuksen jälkeen:
  Recenti Prog Med. 2013 Jun;104(6):262-6. doi: 10.1701/1295.14327.
  [Human papillomavirus vaccine register].
  [Article in Italian]
  Spila-Alegiani S, Da Cas R, Giambi C, Raschetti R, Salmaso S.
  Source: Centro Nazionale di Epidemiologia, Sorveglianza e Promozione della Salute, Istituto Superiore di Sanità, Roma.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23801230

  Autistisilla lapsilla on kohonneita tuhkarokon vasta-aineita, mikä tarkoittaa sitä, että tuhkarokkorokotukset voivat aiheuttaa autoimmuniteettia:
  Pediatr Neurol. 2003 Apr;28(4):292-4.
  Elevated levels of measles antibodies in children with autism.
  Singh VK, Jensen RL.
  Source: Department of Biology and Biotechnology Center, Utah State University, Logan, Utah, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12849883

  Sikainfluenssarokotteet ja influenssarokotteet voivat aiheuttaa anti-gangliosidi-vasta-aineita, jotka liittyvät
  autoimmuuniseen neuropatiaan, kuten Guillain-Barrén oireyhtymään:
  J Infect Dis. 2008 Jul 15;198(2):226-33. doi: 10.1086/589624.
  Anti-ganglioside antibody induction by swine (A/NJ/1976/H1N1) and other influenza vaccines: insights into vaccine-associated Guillain-Barré syndrome.
  Nachamkin I, Shadomy SV, Moran AP, Cox N, Fitzgerald C, Ung H, Corcoran AT, Iskander JK, Schonberger LB, Chen RT.
  Source: Department of Pathology and Laboratory Medicine, University of Pennsylvania School of Medicine, Philadelphia, PA 19104-4283, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18522505

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Ravitsemus ja immuunijärjestelmä:
  Am J Clin Nutr. 1997 Aug;66(2):460S-463S.
  Nutrition and the immune system: an introduction.
  Chandra RK.
  Source: Department of Pediatrics, Memorial University of Newfoundland, Canada.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9250133

  Vitamiinit ja hivenaineet immuunijärjestelmän toiminnassa:
  Ann Nutr Metab. 2007;51(4):301-23. Epub 2007 Aug 28.
  Contribution of selected vitamins and trace elements to immune function.
  Wintergerst ES, Maggini S, Hornig DH.
  Source: Bayer Consumer Care Ltd, Basel, Switzerland.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17726308

  Ravintoaineiden mekanismit immuunivasteessa:
  J Allergy Clin Immunol. 2005 Jun;115(6):1119-28; quiz 1129.
  Mechanisms of nutrient modulation of the immune response.
  Cunningham-Rundles S, McNeeley DF, Moon A.
  Source: Host Defenses Program, Department of Pediatrics, Weill Medical College of Cornell University, 1300 York Avenue, New York, NY, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15940121

  Immuunijärjestelmän muutokset riippuvat ravinnosta:
  Eur J Clin Nutr. 2003 Sep;57 Suppl 1:S66-9.
  Changes in the immune system are conditioned by nutrition.
  Marcos A, Nova E, Montero A.
  Source: Grupo de Inmunonutrición, Departamento de Metabolismo y Nutrición, Instituto del Frio (CSIC), Madrid, Spain.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12947457

  Ravintoaineet ja immuunivaste:
  Rheum Dis Clin North Am. 1991 May;17(2):203-12.
  Nutrients and immune responses.
  Delafuente JC.
  Source: Department of Pharmacy Practice, College of Pharmacy, University of Florida, Gainesville.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1907394

  Seleenin puute aiheuttaa virusten virulenssia:
  Proc Nutr Soc. 1999 Aug;58(3):707-11.
  Selenium and host defence towards viruses.
  Beck MA.
  Source: University of North Carolina at Chapel Hill 27599-7220, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10604206

  Br Med Bull. 1999;55(3):528-33.
  Selenium and viral virulence.
  Levander OA, Beck MA.
  Source: Nutrient Requirements and Functions Laboratory, Beltsville Human Nutrition Research Center, US Department of Agriculture, Maryland 20705-2350, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10746343

  J Med Virol. 1994 Jun;43(2):166-70.
  Benign human enterovirus becomes virulent in selenium-deficient mice.
  Beck MA, Kolbeck PC, Rohr LH, Shi Q, Morris VC, Levander OA.
  Source: Frank Porter Graham Child Development Center, University of North Carolina, Chapel Hill.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8083665

  J Nutr. 2003 May;133(5 Suppl 1):1463S-7S.
  Selenium deficiency and viral infection.
  Beck MA, Levander OA, Handy J.
  Source: Department of Pediatrics, University of North Carolina at Chapel Hill, Chapel Hill, NC 27599, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12730444

  Lancet. 2000 Jul 15;356(9225):233-41.
  The importance of selenium to human health.
  Rayman MP.
  Source: Centre for Nutrition and Food Safety, School of Biological Sciences, University of Surrey, Guildford, UK.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10963212

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Rokotteiden valmistamiseen käytettävät eläinten solut voivat sisältää infektioita aiheuttavia endogeenisiä retroviruksia, jotka on yhdistetty krooniseen väsymysoireyhtymään ja eturauhassyöpään:
  Biologicals. 2010 May;38(3):371-6. doi: 10.1016/j.biologicals.2010.03.003. Epub 2010 Apr 8.
  Endogenous retroviruses as potential hazards for vaccines.
  Miyazawa T.
  Source: Laboratory of Signal Transduction, Department of Cell Biology, Institute for Virus Research, Kyoto University, 53 Shogoin-Kawaracho, Sakyo-ku, Kyoto 606-8507, Japan.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20378372

  Hiirten retroviruksia eturauhaussyövän solulinjoissa:
  PLoS One. 2011;6(6):e20874. doi: 10.1371/journal.pone.0020874. Epub 2011 Jun 17.
  Identification of replication competent murine gammaretroviruses in commonly used prostate cancer cell lines.
  Sfanos KS, Aloia AL, Hicks JL, Esopi DM, Steranka JP, Shao W, Sanchez-Martinez S, Yegnasubramanian S, Burns KH, Rein A, De Marzo AM.
  Source: Department of Pathology, Johns Hopkins University School of Medicine, Baltimore, Maryland, United States of America.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21698104

  Hiirten leukemiaviruksen kaltainen virus eturauhasen epiteelissä ja se liittyy eturauhassyöpään, erityisesti korkea-asteisiin kasvaimiin:
  Proc Natl Acad Sci U S A. 2009 Sep 22;106(38):16351-6. doi: 10.1073/pnas.0906922106. Epub 2009 Sep 8.
  XMRV is present in malignant prostatic epithelium and is associated with prostate cancer, especially high-grade tumors.
  Schlaberg R, Choe DJ, Brown KR, Thaker HM, Singh IR.
  Source: Department of Pathology and Cell Biology, Columbia University Medical Center
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19805305

  Mikroglian aktivaatio autismin kirjoa sairastavilla nuorilla aikuisilla:
  JAMA Psychiatry. 2013 Jan;70(1):49-58. doi: 10.1001/jamapsychiatry.2013.272.
  Microglial activation in young adults with autism spectrum disorder.
  Suzuki K, Sugihara G, Ouchi Y, Nakamura K, Futatsubashi M, Takebayashi K, Yoshihara Y, Omata K, Matsumoto K, Tsuchiya KJ, Iwata Y, Tsujii M, Sugiyama T, Mori N.
  Source: Research Center for Child Mental Development, Hamamatsu University School of Medicine, Hamamatsu, Japan.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23404112

  Mikroglian aktivaatio Huntingtonin taudissa:
  Brain Res Bull. 2007 Apr 30;72(2-3):148-51. Epub 2006 Nov 27.
  Imaging microglial activation in Huntington’s disease.
  Tai YF, Pavese N, Gerhard A, Tabrizi SJ, Barker RA, Brooks DJ, Piccini P.
  Source: Division of Neuroscience and Psychological Medicine, Hammersmith Hospital, Imperial College London, UK.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17352938

  Alumiini edistää tulehdusta ja heikentää limakalvojen paranemista koliittia sairastavilla hiirillä:
  Mucosal Immunol. 2013 Oct 16. doi: 10.1038/mi.2013.78.
  Aluminum enhances inflammation and decreases mucosal healing in experimental colitis in mice.
  Pineton de Chambrun G, Body-Malapel M, Frey-Wagner I, Djouina M, Deknuydt F, Atrott K, Esquerre N, Altare F, Neut C, Arrieta MC, Kanneganti TD, Rogler G, Colombel JF, Cortot A, Desreumaux P, Vignal C.
  Source: 1] Univ Lille Nord de France, Lille, France [2] Inserm U995, Lille, France [3] UDSL, Lille, France [4] Hepato-Gastroenterology Department, CHU Lille, Lille, France.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24129165

  Formaldehydi aiheuttaa leukemiaa:
  Toxicol Lett. 2013 Nov 1. pii: S0378-4274(13)01371-4. doi: 10.1016/j.toxlet.2013.10.028.
  Formaldehyde Induces Micronuclei in Mouse Erythropoietic Cells and Suppresses the Expansion of Human Erythroid Progenitor Cells.
  Ji Z, Li X, Fromowitz M, Mutter-Rottmayer E, Tung J, Smith MT, Zhang L.
  Source: Division of Environmental Health Sciences, School of Public Health, University of California, Berkeley, CA 94720.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24188930

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat