Tri. Matthias Rath: Video sydän- ja verenkiertosairauksista

Tohtori Matthias Rath, M.D., on maailmaa uudistava tiedemies ja lääkäri, joka johti tieteellisen läpimurron tehnyttä sydän- ja verisuonitautien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon keskittyvää tutkimusta ja nyttemmin syövän ennaltaehkäisyyn ja hoitoon keskittyvää tutkimusta.

Hänen oivalluksensa ovat jo säästäneet monia ihmiselämiä ympäri maailmaa. Tohtori Rath johtaa kansainvälisesti tunnustettua riippumatonta tutkimuslaitosta, joka keskittyy eliminoimaan nykypäivän yleisimpiä sairauksia tehokkailla, luonnollisilla ja edullisilla terapioilla.

Tohtori Rath on jäsenenä: American Hearth Associationíssa (AHA), the New York Academy of Sciences´ssa ja muissa kansainvälisissä organisaatioissa. Vuonna 2001 American Association of Preventive Medicine palkitsi hänet ”Bulwark of Liberty”- palkinnolla hänen osoittamastaan rohkeudesta vastustaa farmaseuttisen lääketeollisuuden suunnitelmia, joilla pyritään estämään julkaisemasta tietoa luonnonmukaisista hoitomenetelmistä maailmanlaajuisesti käyttämällä hyväksi USA:n ”Codex Alimentarius Commission”´issa suunniteltuja ohjeita.

Tohtori Rath Health Foundation auttaa koordinoimaan luonnonmukaisia terveysohjelmia ja kliinisiä tutkimuksia. Taloudellisesi hyötyä tavoittelemattomana organisaationa se omistautuu edistämään informaatiota luonnonmukaisesta terveydestä ja suojaamaan oikeutta luonnonmukaiseen terveyteen farmaseuttisen teollisuuden yleismaailmallisia tavoitteita vastaan.

Alkuperäinen video: http://www.youtube.com/watch?v=QRFdUW_Q2RM

5 kommenttia

 1. Todella hyvä video.Myös kirja Mathias Rath, M.D. Miksi eläimet eivät saa SYDÄNKOHTAUKSIA… mutta ihmiset saavat. Kannattaa lukea jos on omasta tai läheistensä terveydenhoidosta kiinnostunut. Sillä nykylääketiede ei ole halukas edes etsimään parantavia hoitokeinoja sairauksiisi vaan bisneskeskeisesti ainoastaan lievittää ja saa aikaan mahdollisia lisäsairauksia lisäten taakkaasi entisestään.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Big Pharman 10 lakia Matthias Rathin mukaan:

  ”1. The pharmaceutical industry is not a naturally grown health industry, but an artificially created investment business based on the deceptive promise to deliver health.

  2. The marketplace of the pharmaceutical industry is your body – but only as long as it is sick.

  3. Prevention, root cause treatment and, above all, eradication of diseases decrease or destroy the pharmaceutical markets and are, therefore, not in the interest of this industry.

  4. The great majority of pharmaceutical drugs have no proven efficacy and are merely symptom oriented.

  5. The basis of the enormous profits of this industry is not effectively fighting diseases, but the patent royalties of newly synthesized molecules unknown to the human body.

  6. Because most pharmaceutical drugs are synthetic molecules, they are toxic to the human body and frequently cause serious side effects, new diseases or even death.

  7. To hide this global deception scheme, the pharmaceutical industry spends more money to disguise its deceptive business scheme than for research. This money is used for thorough advertising, lobbying and other measures.

  8. Vitamins and other natural health therapies are threatening the very basis of the pharmaceutical business for two reasons: First, they prevent or treat the root cause of today’s most common diseases. Second, they are generally not patent-able and therefore have low profit margins.

  9. Natural health therapies and the pharmaceutical ”business with disease” are incompatible and cannot coexist.

  10. The precondition for the long-term prosperity of the pharmaceutical industry is the elimination of natural therapies.”

  Extracted from : Why Animals Don’t Get Heart Attacks, But People Do!
  Animals have an Enzyme in their Livers that makes Vitamin C !!! Lots of it !!! Humans don’t !!!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Veteraaniurheilija Christer Sundqvist, http://sundqvist.blogspot.fi/2011/11/sydan-tykkaa-tasmahoidosta.html, kirjoittaa näin Matthias Rathin kirjasta ”Miksi eläimet eivät saa sydänkohtauksia … mutta ihmiset saavat!”:

  ”Olen lukenut Jussi Yli-Panulan suomentaman Matthias Rathin klassikkokirjan ”Miksi eläimet eivät saa sydänkohtauksia … mutta ihmiset saavat!”. Kirjan on kustantanut Lootus-kirja Oy ihan äskettäin.

  Minä muistan tohtori Rathin hänestä tehtyjen ilkeiden kirjoitusten kautta, mutta mikä näissä tiedeskandaaleissa ja skeptikkokirjoituksissa lopulta on totta ja mikä toisen mustamaalaamista, se jää ainakin minulle epäselväksi.

  Kirja on vakuuttava esitys sydänsairauksien ja joidenkin muiden sairauksien täsmähoidosta solulääketieteen keinoin. Kirjaa lukiessani minulla esiintyi useita epäuskon kohtauksia. Voiko todellakin olla, että olemme suuren lääketieteellisen huijauksen kohteina? Sydänsairaudet voidaankin voittaa lääkkeettömästi C-vitamiinilla, E-vitamiinilla, beeta-karoteenilla, joillakin aminohapoilla, muutamaa mineraalia nauttimalla, antioksidanteilla ja liikunnalla. Voi olla, en minä tiedä. Mitä sinä luulet, voidaanko Matthias Rathin kirjasta löytää totuus sydänsairauksista? Eläimet eivät yleensä kuolee sydänsairauksiin, mutta liian moni ihminen lähtee Tuonelan virran yli sydän sökönä.

  Jos olen ymmärtänyt oikein niin temppu tehdään näin:

  Kunnioita sydäntäsi. Tohtori Rathin mukaan meidän pitää ymmärtää sydämen merkitys ja oppia verenkiertojärjestelmän toiminnan salat. Meidän pitää tajuta, että verisuoniston pituus on lähes 100 km ja sydän lyö 100 000 kertaa joka päivä. Sydän on ihmisen rinnassa lyönyt yli 30 miljoonaa kertaa vuodessa ja pitkän elämän aikana sydän on pamppaillut ehkä 3 miljardia kertaa! Minkään muun elimen työmäärä ei ole yhtä suuri kuin sydämen. Tästä oivalluksesta tulee vetää se johtopäätös, ettei ole yhdentekevää missä kunnossa sydämesi ja verenkiertoelimesi ovat. Elimistösi on yhtä vanha kuin verisuonistosi, ja sepelvaltimoiden terveyden optimoiminen lisää vuosia elämäämme.
  Korjaa verisuonten vauriot. Verisuonten heikkoudet ja niiden seinämien vauriot ovat pääasiallinen syy sydän- ja verisuonitauteihin. Tohtori Rathilla on tähän yksinkertainen konsti: Nauti erittäin suuria C-vitamiinin annoksia. Sellaisia grammaluokan annoksia kuten Linus Pauling aikoinaan myös esitti terveyden perustaksi. C-vitamiini on verisuonen täsmähoitaja. Se vahvistaa ja eheyttää verisuonta. Eläimet eivät saa sydänsairauksia, koska niillä on synnynnäinen kyky tuottaa riittävästi C-vitamiinia maksassaan verisuonien suojaksi. Sitä vastoin ihmisillä syntyy verisuonten seinämiin kertymiä (plakkia), jotka johtavat sydänkohtauksiin ja halvauksiin, koska emme kykene tuottaman C-vitamiinia synnynnäisesti ja yleensäkin saamme liian vähän tätä vitamiinia ravinnosta. Eli C-vitamiinia pitää syödä, jotta verisuonet pysyvät kunnossa. Nyt tiedämme sen. Mitä muuta?
  Valtimoissa olevat plakit voidaan poistaa ilman leikkausta. Verisuonten sisäseinämiin kertyy vuosien saatossa kolesterolia ja rasvahiukkasia. Verisuonet tulevat tahmeiksi ja kaikenlaista töhnää tarttuu seinämiin. Seinämät voidaan kuitenkin liukastuttaa teflonin kaltaisilla aineilla: aminohapot lysiini ja proliini ovat luonnollisia teflonin kaltaisia aineita. C-vitamiinin kanssa ne auttavat poistamaan vanhat plakit luonnollisella tavalla.
  Jäykät verisuonet historiaan. Plakit ja seinämissä esiintyvät kouristukset aiheuttavat korkeaa verenpainetta. Magnesiumin ja C-vitamiinin yhteisvaikutuksella voidaan tehdä verisuonista joustavammat ja näin korkea verenpaine laskee ja palautuu normaaliksi. Luonnollisesta aminohaposta arginiinista voi saada lisähyötyä. Olettehan kuulleet L-arginiini hypetyksestä esimerkiksi täältä?
  Optimoi sydämesi toiminta. Sydän on verenkiertojärjestelmän uuttera moottori. Miljoonat lihassolut tarvitsevat oikeaa polttoainetta optimaaliseen toimintaan. Luonnollisia solupolttoaineita ovat karnitiini, koentsyymi Q10, B-vitamiinit ja monet muut ravinteet ja hivenaineet. Näiden välttämättömien aineiden ottaminen ravintolisänä optimoi tohtori Rathin mukaan sydämen pumppaustoiminnan ja edistää pulssin säännöllisyyttä.
  Älä anna sepelvaltimosi ruostua. Biologinen ruostuminen eli hapettuminen vaurioittaa sepelvaltimoitasi, varoittaa tohtori Rath. Jos haluat rappiota ja vanhenemista ehkäistä, silloin pitää ottaa ravintolisänä C-vitamiinia, E-vitamiinia, beeta-karoteenia ja seleenia. Nämä ovat ne tärkeimmät luonnolliset antioksidantit. Näiden antioksidanttien ottaminen ravintolisänä suojaa sepelvaltimoita ruostumiselta. Tupakointi pitää lopettaa, sillä tupakansavu nopeuttaa verisuonten biologista ruostumista.
  Liikunta on lääke. Verenkiertoelinten terveys pysyy hyvänä jos säännöllisesti harrastaa monipuolista liikuntaa. Kohtuullinen, säännöllinen liikunta, kuten kävely tai pyöräily, on ihanteellista, ja kaikki voivat sitä harrastaa.
  Noudata järkevää ruokavaliota. Tuhansia vuosia sitten ravintomme sisälsi runsaasti kasvisravintoa, kuituja ja vitamiineja. Tämä kasvispainotteinen runsaasti hedelmiä ja vihanneksia sekä vähän rasvoja ja sokereita sisältävä ravinto edisti sepelvaltimoiden terveyttä.
  Varaa aikaa palautumiseen. Fyysinen ja emotionaalinen stressi on sydän- ja verisuonitautien merkittävä riskitekijä. Meidän pitäisi varata huomattavasti enemmän aikaa rentoutumiseen. Stressihormoni, adrenaliini, kuluttaa elimistömme C-vitamiinia. Pitkäaikainen fyysinen ja emotionaalinen stressi tyhjentää elimistömme vitamiinivaraston ja edellyttää vitamiinitäydennystä.
  Aloita nyt. Tohtori Rath ilmoittaa kirjassaan, että verisuoniplakkien kertyminen alkaa jo elämän toisella vuosikymmenellä. Mitä aikaisemmin aloittaa koko verenkiertojärjestemän terveysohjelman sitä enemmän vuosia lisää elämäänsä.

  Ei sinun ole pakko uskoa näitä ohjeistuksia, mutta mikäli tohtori Rathin ohjelma toimii, tarkoittaa se, että käytännössä aika yksinkertaisin toimenpitein voi välttyä länsimaisen yhteiskunnan ykkösluokan tappajalta. Suosittelen lukemaan Rathin kirjaa avoimin mielin.”

  Lähettänyt Christer Sundqvist 3rd November 2011

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Suuret C-Vitamiinitiputukset (siis suonensisaisesti) tappaa myos syopasoluja. Itse saan sita nyt alkuun 7,5g- 50g…siis todella suuria maaria, alkuun kerran vkossa, jatkossa 2 krt/kk.
   En tieda saako niita sairaaloissa, edes taalla Sveitsissa…Olen hieman erillaisen syopalaakarin(ollut aiemmin suurissa Sveitsilaissairaaloissa johtavana laakarina) hoidossa.Siis han ymmartaa vaihtoehtolaaketeiteen hyodyt. Sen vuoksi olenkin onnekas, etta loysin hanet. Ei tarvitse enaa menna sairaalaan peloteltavaksi…
   tyyliin: jos ette suostu leikkaukseen, syopanne(melanooma) leviaa joka paikkaan, ensin keuhkoihin jne…
   Olen aika itsepainen, enka ihan heti usko kaikkea, otan aina ensin selvaa muista vaihtoehdoista…nyt tunnen olevani hyvissa ja asiantuntevassa hoidossa ilman pelottelua…
   Siis en mennyt leikkaukseen…teen joka aamu vihermehun…sisaltaa paljon vihreaa ja venhnaorasta(kasvatan itse)…kurkumiinia 99%, 1% pippuria kapseleina, aprikoosin siemenia, cocosoljya(torjuu myos altzhaimeria), mangnesiumkloridia, bicarbonad, 200mcg D-vitamiinia/pva…nailla meinaan selattaa syovan…unohtamatta stressitonta elamaa, joogaa ja meditointia!
   Jokainen voi valita oman tiensa…tama on minun tieni!

   Plusääni(6)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat