Tri Oz sanoo ”Ei!” lasten rokottamiselle

 

Ote videosta suomennettuna:

– Tri Oz: Jos hallitus tai terveysviranomaiset yrittäisivät pakottaa tai yrittää voimalla ajaa ihmisiä ottamaan rokotteen, loisimme enemmän ja voimakkaamman vastustuksen rokotetta vastaan. Siksi meidän täytyy tarjota rokotetta ja antaa ihmisten tehdä omat päätöksensä. Aivan kuin hirmumyrskyvaroitus ennen luokan 4 hurrikaania, ihmisten täytyy saada tietää ja tehdä omat päätöksensä, suojautuako vai ei. Joskus varoitus saattaa olla turha ja hurrikaani laantuu tai menee ohitse.

– Campbell Brown: Tässä vaiheessa vain 40 % väestöstä ottaa varmuudella sikainfluenssarokotteen. Loput eivät ole päättäneet tai eivät sitä halua. Perusteluina he esittävät, että ovat huolestuneita sivuvaikutuksista, eivät usko olevansa tartuntavaarassa tai voivat saada lääkettä sairastuessaan.

– Tri Oz: Osa niistä on ihan hyväksyttäviä syitä, mutta on muistettava, että immunisaation tarkoitus on estää taudin leviäminen kansan osaan, joka ei ole suojattu ja on riskiryhmässä (nuoret lapset ja raskaana olevat naiset). Yksittäinen ihminen saattaa selvitä myrskystä, mutta koko populaatiolle se ei ole välttämättä hyvästä. Sairastunut on viikon kipeänä ja saattaa aiheuttaa riskiryhmille ongelmia. On tietenkin mahdollista, että rokote aiheuttaa sivuoireita. Olisi epäreilua sanoa, että se on 100 % turvallinen. Kun antaa rokotteen 200 miljoonalle, tulee varmasti ongelmia. Joistakin ongelmista ei voi varmuudella sanoa, että ne johtuvat rokotteesta. Rehellisyyden nimissä pitää sanoa, että joitain ongelmia on odotettavissa, mutta ne tulevat olemaan äärimmäisen harvinaisia. Vaikka ongelmat olisivat yhtä pahoja kuin vuoden 1976 sikainfluenssarokotteen aikoihin, joka aiheutti Guillean Barren tautia, todennäköisyys ei ollut kovin korkea, suunnilleen samaa luokkaa kuin joutua salaman iskemäksi.

– Campbell Brown: Tri Oz, miten aiotte vakuuttaa muut vanhemmat ottamaan H1N1-sikainfluenssarokotteen?

– Tri Oz: Itse aion sen ottaa, jos se ketään vakuuttaa, mutta vaimoni ei aio rokottaa tällä lapsiamme. Meillä on neljä lasta ja kotona en ole tohtori Oz, vaan herra Oz.

Alkuperäinen video: http://www.youtube.com/watch?v=bGNn_prJXhg

5 kommenttia

 1. Maailman tunnetuimpiin kuuluva rokotteiden puolestapuhuja ei anna rokottaa omia lapsiaan !!

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
   1. Tuosta rokotejutusta tuli kyllä sellainen mieleen että ovat yhdessä sopineet,että vaimo kieltää rokotteet lapsilta, koska rokotteiden puolestapuhuja saa elannon kyseisestä. Ja hän myös tietää rokotteiden haitoista, joten likainen politiikkapeli toimii tässäkin asiassa.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. ei ole välttämättä hyvä idea ottaa kaikkia tarjolla olevia rokotteita. mutta ilman rokotuksia ei olisi esim niin hyvä tilanne polion tms. kannssa maailmalla kuin on nyt. tai vaikka rota-v irus trokote on ihan hjyvä ottaa lapselleen sillä se on helposti tarttuva ja melko mahdollista että sen voi saada ja se täppää pieniä lapsia. kannattaa itse ottaa asioista selvää eikä koskaan ottaa jonkun aatteen, ajatusmaailman kulttuurin tai uskonnon auktoriteetin tms. sanoja pidä ottaa todesta ja sitten tehdä päätöksiä pelkän uskon perusteella ilman että tutkii mielipiteita useammasta lähteestä ja mahdollisimman eri kanteilta. nykyään ei tarvitse järkeä käyttää eeikä muodostaa omia mielipiteita kun ottaa informaationsa yksipuolisista lähteistä joiden takana olevat ihmiset ovat hulluudessaan ja ylpeydessään motivoituneet todisatamaan oman identitteetti-kulttuurisosialistisen uskomusmaailmansa sovittamalla kaiken iformaation siihen.,

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat