Trump: TPP-”vapaakauppasopimus” voi sittenkin toteutua

Kansainväliset ”vapaakauppasopimukset” alistavat toteutuessaan jäsenvaltionsa ylikansallisten suuryhtiöiden, kuten kansainvälisten sijoittajien ja globaalien pankkien taloudelliseen orjuuteen. Vapaakauppasopimuksien juridinen oikeus voi mennä ja on myös kohonnyt kansallisten oikeusjärjestelmien ylitse. Aikaisemmin Donald Trump suhtautui kielteisesti ”vapaakauppasopimuksiin”, mutta nyt ääni kellossa on muuttumassa täysin päinvastaiseksi.

Trumpin ”kansallismielisyys” on paljastunut Israelia ja sionistista  globaalia pääomanimperiumia syleileväksi politiikaksi, jossa Yhdysvaltojen nykyinen presidentti kuoriutuu täysveriseksi sionistiksi.

Toimitus

 

Trump: TPP-”vapaakauppasopimus” voi sittenkin toteutua

Kansallinen vastarinta: https://www.vastarinta.com/trump-tpp-vapaakauppasopimus-voi-sittenkin-toteutua/

Valtaantulonsa jälkeen Yhdysvaltojen sionistipresidentti Donald Trump on tehnyt pankkiirien kannalta äärimmäisen edullista talouspolitiikkaa. Tilanteen ainoana hyvänä puolena kansallismieliset ovat toistaiseksi pitäneet Trumpin vihamielistä asennetta ”vapaakauppasopimuksia” vastaan. Nyt tilanne voi kuitenkin muuttua.

The Wall Street Journal uutisoi tänään, että Trump harkitsee kääntävänsä takkia vapaakauppakysymyksessä. Vielä vuosi sitten Trump vannoi Amerikan irtautuvan kokonaan TPP-sopimuksesta, jota hän piti isänmaan ”raiskaamisena”. TPP-”vapaakauppasopimus” on Tyynenmeren alueen vastine Euroopan TTIP:lle ja CETA:lle.

Nyt Trump on lähettänyt avustajansa tutkimaan, olisiko Amerikan mahdollista palata TPP-neuvottelupöydän äärelle. Asiaa selvittää tällä hetkellä muun muassa Trumpin kansallisen talousneuvoston juutalainen johtaja, pankkiiritaustainen Larry Kudlow. The Wall Street Journalin mukaan Trumpin takki alkoi kääntyä tämän talven World Economic Forum -tilaisuudessa, jossa hän tapasi kansainvälisen rahaeliitin huippunimet.

Muun muassa nimillä MAI, TPP, TTIP, CETA ja TiSA ajan mittaan tunnetut kansainväliset ”vapaakauppasopimukset” pyrkivät alistamaan jäsenvaltionsa monikansallisten suuryhtiöiden ja pankkien käskyvaltaan. Mikäli sopimukset viedään maaliin, voivat suuryhtiöt alkaa manipuloida kansallisvaltioiden lainsäädäntöä yksityisten tuomioistuinten kautta. Poliittinen valta siirretään ”vapaakauppasopimuksilla” virallisesti parlamenteilta pankkiireille.

Lisäksi ”vapaakauppasopimukset” pyrkivät julkisten palveluiden (kuten koulutuksen ja terveydenhuollon) kauppaamiseen ulkomaalaisille sijoittajille, luonnonvarojen yksityistämiseen sekä valtioiden omavaraisuuden rippeiden tuhoamiseen.

Kansallinen vastarinta

 

Alkuperäinen lähde: The Wall Street Journal

 

Magneettimedian toimituksen tiivistelmän viittaukset

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/984022625440747520

https://www.iy.fi/author/juhani/page/2/

1 kommentti

  1. https://www.youtube.com/watch?v=zvlWgFZRxu4

    Know More News

    putinista ja muusta puhe! kysymys kuuluu miksi iranissa on vapaamuurari toteemeja ym muita vapaamuurari juttuja?? ja miksi holokausti kieletty venäjällä ym muuta! Miksi pohjoiskorean johtajan isä on syntynyt sveitsissä 🙂 🙂 iso kysymys merkki! Eli toisin sanoen kaikki maat ovat juutalaisen terrorin alla!!

    Bissin bank international settlements jos lukee ketkä kuuluvat ja ryöstön säännöt eli basel sopimukset!! Tuntuu palaset loksahtelevan kohdalleen!!

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat