Trumpin ja Niinistön tapaamisen tarkoitus?

Presidentti Sauli Niinistön vierailua Yhdysvalloissa pidetään valtavirtamedioissa maailman ensimmäisenä ihmeenä. Kovin arvuutellaan audienssin syvällisintä syytä, jota esimerkiksi tohtori Michael Haltzel Johns Hopkins -yliopiston maineikkaasta kansainvälisen politiikan SAIS-tiedekunnasta ei näytä lainkaan käsittävän.

Michael Haltzel
Michael Haltzel.

Arvailuja Trumpin ja Niinistön tapaamisen tarkoituksesta

Suomen ja Yhdysvaltain presidenteillä ei ole ollut kahdenkeskisiä tapaamisia on viiteentoista vuoteen. Onko se pitkä aika? Tuskinpa, ei Yhdysvaltojen presidentti ole Suomelle paljonkaan arvoinen.

Suomen ja Yhdysvaltain suhteet ovat tiiviit esimerkiksi puolustus- ja yliopistoyhteistyössä.

Ylen haastattelemat Yhdysvaltain Eurooppa-politiikkaa seuraavat asiantuntijat ilmoittavat jopa mahdolliseksi vierailun motivaatioksi sen, että Suomen 100-vuotisjuhlavuosi olisi vauhdittanut tapaamista. Tämä kaikki on tietysti vain ärsyttävää hölynpölyä, jonka tarkoituksena on varjostaa vierailun todellinen idea.

Lisäksi Center for Strategic and International Studies (CSIS) -tutkimuslaitoksen Eurooppa-ohjelman varajohtaja Jeffrey Rathke pitää Niinistön Venäjä-tietoja arvokkaana.

Lisäksi avoimena taloutena Suomi voisi Rathken mukaan painottaa EU:n merkitystä taloustoimijana sekä Yhdysvaltain ja EU:n kauppasuhteen painoarvoa globaalissa maailmantaloudessa.

 

Miksi Suomi on tärkeä supervallalle?

Yhdysvaltojen ja EU:n väliset kauppasuhteet; Yhdysvaltojen sanelupolitiikka

Yhdysvallat ja Eurooppa ovat lähestyneet toisiaan sotilaallisesti ja kauppapoliittisesti; muistammehan vapaakauppasopimus neuvottelut EU:n ja USA:n sekä EU:n ja Kanadan välillä. Eurooppalaisten maiden liittolaisuus Yhdysvaltoihin on luovuttanut legitimiteettiä Yhdysvaltain vahingolliselle globaalille toiminnalle.

Suomen valtamedia, kuten yleensä länsimaiset tiedotusvälineet, toistavat papukaijamaisesti Yhdysvaltojen vääristelevää artikulointia Lähi-idän ja maailman politiikan sekä globaalin talouden ”todellisuudesta”. Uutisoinnissa ei ole piitattu siitä, että tällä tavalla peitetään Israelin ja Yhdysvaltojen globaalin hegemonian taloudelliset pyrkimykset Ukrainan, Itä-meren, Venäjän, Lähi-idän ja Aasian politiikassa.

Koska virallinen Suomi noudattaa häveliäisyyteen saakka USA:n suurvaltapolitiikan mukaista propagandaa totuutenaan, toimii Suomi mallioppilaana Yhdysvaltojen ja sen tiettyjen Nato liittolaisten tavoitteissa liittyen maailman politiikkaan. Tämä kaikki helpottaa USA:n, Israelin sekä näiden liittolaisten valtioterrorismiä Lähi-idässä ja erikoisesti Syyriassa.

Juuri yllä mainituista syistä Trumpilla ja Niinistöllä oli kahdenkeskinen tapaaminen ja mainittujen syiden takia Suomi on tärkeä Yhdysvalloille.

Itä-meri, Venäjä, Baldia jne.

Yhdysvallat ja Venäjä eivät halua sotia keskenään, mutta USA-johtoinen Nato voi laajentumisellaan kulminoida Baltiaan, Itämerelle ja Suomen vastaisen rajansa tuntumaan mittavan konfliktin Venäjän kanssa. Tätä voidaan suunnitella jopa helpottamaan mahdollista Pohjois-Koreaa vastaan suunnattua operaatiota.

Juuri tätä Naton laajentumista varten Yhdysvallat tarvitsevat hyviä suhteita Suomen kanssa sekä mielellään tarjoavat audienssia maamme presidentille. Suomi toimii siis siltana lännen ja idän välillä. Suomea käytetään armottomasti hyväksi läntisen liittoutuman laajentuessa itään ja Aasiaan.

Suomihan on jo miehitetty USA:n joukoilla.

Suomen asema Nato-sopimusmaana hengenvaarallinen: Tämä sotilaallinen uhka konkretisoituu, kun Venäjän turvallisuutta uhataan siihen pisteeseen, että sen on pakko miehittää Suomi. Mikäli Suomi jatkaa Nato-intoiluaan ja neutralisoimatta suhteitaan Yhdysvaltoihin ja palaamaan puolueettomuus politiikkaan, johon kuuluisi ystävälliset ja rakentavat suhteet Venäjän kanssa; Venäjä joutuu muodostamaan puskurivyöhykkeen, joka tulisi katkaisemaan Suomen Oulun korkeudelta poikki. Tästä kyseessä oleva alue ulottuisi aina Jäämerelle saakka, mukaan lukien Pohjois-Norjan. Siten Venäjä varjelisi Naton uhan kohdistumista pitkälle Suomen vastaiselle rajavyöhykkeelle. Tämä tulisi tapahtumaan, joko sotilastoimin tai neuvottelemalla.

Yhdysvallat ja muut Nato-maat eivät tulisi Suomen avuksi, vaikka Suomi olisi Naton jäsenmaa. Se on varmaa. Ainoa pelastus Suomelle on puolueettomuus politiikka, isäntämaasopimuksesta eroaminen ja Suomen alueen rajaaminen Naton tarpeiden sekä sen liikkuvuuden ulkopuolelle.

Lisäksi USA:n lipevät suhteet Suomeen saattavat olla yhtenä syynä Nato Euroopan varautumisena tulevaan Euroopan sisällissotaan?

Alla on esitetty yksi näkökulma siihen, miksi vastakkainasettelua Venäjän ja Naton välillä kiihdytetään.

USAn joukot rynnivät SaksaanSaksaan saapui taannoin 4 000 amerikkalaissotilasta osana pysyvää joukkojen siirtoa Eurooppaan. USA:n ja tiettyjen EU:n maiden sotajoukkojen keskittämisen yhtenä tarkoituksena voidaan ajatella olevan valmistautuminen Euroopan tulevaan sisällissotaan. Onhan johdonmukaista ajatella, että jatkuvasti lisääntyvä elintasopakolaisten vyörytys synnyttää kestämättömän tilanteen kantaväestön ja tunkeutujien välille; tämän konfliktin laukaisee jo se, että paikalliset hallitukset, suvaitsevainen virkamieskoneisto mukaan lukien politisoitunut poliisi ja näitä tukeva valhe- eli valtamedia tukee voimakkaasti tunkeutujien etujen asettamista kantaväestön etujen edelle. Lisääntyvä työttömyys, valtion menojen leikkaukset ja yksityistämiset melkein koko Euroopassa vahvistavat tyytymättömyyttä.

Sama eliitti vaikuttaa Yhdysvalloissa että Venäjällä

– Yleisesti tiedossa on, että presidentti Niinistö on luonut hyvän ammatillisen suhteen Vladimir Putiniin, ja tuntee hänet. On mahdollista, että Trump, tai ainakin hänen neuvonantajansa, haluavat saada paremman käsityksen Putinista länsimaisen johtajan kautta, Haltzel arvioi.

____________________________

Selitys: Sana ”juutalaiset” on jäljempänä ilmaistu lainausmerkeissä, sillä nykyisin juutalaiset muodostuvat kasaarieliitistä, jotka ovat turkkilaisten sukuisia kansoja. Kasaarit ovat 700-luvulla juutalaisuuteen kääntynyt turkkilais-mongolidinen kansa, joista nykyiset aškenasijuutalaiset polveutuvat. Nämä eivät ole periytyneet Palestiinan juutalaisista.

Valkoinen talo kuhisee ”juutalaisen” eliitin jäseniä ja Trumpiin vaikuttaa voimakkaasti Yhdysvaltojen talous- ja pankkiiri eliitti, mikä on juutalaisen eliitin kontrollissa.1

Sionistisella eliitillä on USA:ssa lähes täydellinen kontrolli valtamediassa ja politiikassa. Israelin suurlähetystöllä on suorastaan vaarallisen suuri vaikutus kongressiin.2  Israel-lobby on aina painostanut Yhdysvaltojen hallintoa ja presidenttiä ennalta ehkäiseviin humanitäärisiin interventioihin maailmalla, Israelin, kansainvälisen pankkiirieliitin ja suurpääomistajien etujen tähden.

Trumpin neuvonantaja ja hänen vävynsä ”juutalainen” Jared Kushner ehdotti salattua yhteydenpitokanavaa Venäjän ja Valkoisen talon välille.

On siis aivan älytöntä väittää, että Trump, tai hänen neuvonantajansa haluaisivat saada paremman käsityksen Putinista länsimaisen johtajan kautta.

Vladimir Putin ja Benjamin Netanyahu.
Vladimir Putin ja Benjamin Netanyahu.

Trumpin ”juutalaisella” hovilla (esim. neuvonantajat) on joustavat yhteydet Putinin lähipiiriin, jotka ovat myös ”juutalaisia”,3 joten Putinin tuntemus on tarvittavan tarkkaan määritelty Valkoisessa talossa.

Trumpin amerikanjuutalaiset yhteisyökumppanit

Donald Trumpin yhteistyö amerikanjuutalaisten kanssa on jatkunut jo kauan. Kriittinen blogistin kokoama lista Trumpin muutamista tärkeimmistä juutalaisista yhteistyökumppaneista:

 • Michael Cohen – Trumpin tärkeimmän konsernin, Trump Organizationin varapäällikkö
 • Gil Dezer – Trump Dezer Development –kiinteistöfirman johtaja
 • Michael Dezer – Trump Dezer Development –kiinteistöfirman perustaja
 • Alan Fishman – Trumpin tärkeimmän lainoittajan, Ladder Capitalin puheenjohtaja
 • Alan Garten – The Trump Organizationin johtokunnan jäsen
 • Michael Glassner – Donald J. Trump for President, Inc. –yhtiön varakampanjajohtaja sekä yhtiön kansallinen poliittinen johtaja
 • Jason Greenblatt – The Trump Organizationin johtokunnan jäsen ja lakipäällikkö
 • Carl Icahn – Vuosikymmeniä Yhdysvaltoja terrorisoinut talousrikollinen, joka on tukenut näkyvästi Trumpin presidenttikampanjaa. Trump on luvannut tehdä Icahnista Yhdysvaltojen valtiovarainministerin, vaikka tämä on vuosikymmenten ajan tuhonnut amerikkalaisia työpaikkoja toimimalla yrityskaappaajana4
 • Charles Kushner – Trumpin yhteistyökumppani Kushner Companiesin perustaja
 • Jared Kushner – Kushner Companiesin toimitusjohtaja ja Donald Trumpin tyttären aviomies
 • Yael Kushner [entinen Ivanka Trump] – Donald Trumpin juutalaiseksi kääntynyt tytär, The Trump Organizationin johtokunnan jäsen
 • Richard LeFrak – Trumpin yhteistyökumppani LeFrak Organizationin toimitusjohtaja
 • Corey Lewandowski – Donald J. Trump for President, Inc. –yhtiön kampanjapäällikkö
 • Stephen Miller – Donald J. Trump for President, Inc. –yhtiön poliittinen neuvonantaja
 • Sam Nunberg – Donald J. Trump for President, Inc. –yhtiön entinen poliittinen neuvonantaja
 • Stewart Rahr – Trumpin yhteistyökumppani Kinrayn entinen omistaja
 • George Ross – The Trump Organizationin johtokunnan jäsen
 • Phil Ruffin – Treasure Island Hotel and Casinon omistaja, Trumpin yhteistyökumppani ja ystävä
 • Felix Sater – The Trump Organizationin entinen neuvonantaja
 • Allen Weisselberg – The Trump Organizationin johtokunnan jäsen ja rahoituspäällikkö
 • Lara Yunaska – Donald Trumpin pojan, Eric Trumpin juutalainen vaimo

 

Markku Juutinen

 

Viittaukset & lähteet:

https://yle.fi/uutiset/3-9800270

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/soini-usa-ssa-yhdysvallat-on-suomelle-tarkea-kumppani/5709578#gs.jJh0uuU

https://www.youtube.com/watch?v=TisxfLCAz8E&feature=youtu.be

https://www.aamulehti.fi/maailma/tallainen-mies-on-donald-trumpin-neuvonantaja-ja-vavy-jared-kushner-200166878/

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-38141686

http://lorddreadnought.livejournal.com/76155.html

 1. Nasdaq: http://www.nasdaq.com/symbol/gs/institutional-holdings?page=2; Chossudovsky, Michel (2004). Köyhyyden globalisointi. Keuruu: Otavan Kirjapaino Oy; Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.
 2. Dulles, John Fpster (1953-1959). USA:n ulkoministeri; D. Neff 1995/2002, Fallen Pillars: U.S. Policy Towards Palestine and Israel Since 1945, s. 99; Duke 2003, 143; Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag
 3. Toivo Martikainen, Katri Pynnöniemi ja Sinikukka Saari (2016). Venäjän muuttuva rooli Suomen lähialueilla: Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja.; Suuri maa, pitkä kvartaali (2003) Sitra. Tapani Mäkinen. Saatavilla (alkaen sivulta 25). http://www.sitra.fi/julkaisut/Raportti48.pdf; International. (20.12.2013); Mikhail Khodorkovsky, pardoned by Putin, arrives in Berlin: http://nsnbc.me/2013/12/20/mikhail-khodorkovsky-pardoned-by-putin-arrives-in-berlin/ ; The Times of Israel (23.11.2015). Russia’s New Tsar: http://blogs.timesofisrael.com/russias-new-tsar/; The World’s Billionaires: http://www.forbes.com/profile/arkady-rotenberg/; Gaaze, Konstantin (2014).
 4. https://www.cbsnews.com/news/the-icahn-lift/; http://www.theglobeandmail.com/report-on-business/activist-investors-destroying-companies-costing-jobs-top-corporate-lawyer-says/article14742599/

15 kommenttia

 1. saatanan synagoga! Paska mailma täynnä valehita ja vääristelyä hyvä on pahaa paha on hyvää!

  Plusääni(27)Miinusääni(0)
 2. Juutinen:
  ”nykyisin juutalaiset muodostuvat kasaarieliitistä, jotka ovat turkkilaisten sukuisia kansoja. Kasaarit ovat 700-luvulla juutalaisuuteen kääntynyt turkkilais-mongolidinen kansa, joista nykyiset aškenasijuutalaiset polveutuvat. Nämä eivät ole periytyneet Palestiinan juutalaisista.”

  Tumppi:
  ”saatanan synagoga!”

  Juutisen näkemyksen olen lukenut kansallissosialismi.net (tjsp) -sivustolta. Ottamatta kantaa väitteen todenperäisyyteen, se kuitenkin on ristiriidassa Tumpin siteeraaman eli Raamatun ilmaisun kanssa:
  Ilm. 2:9

  Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi-sinä olet kuitenkin rikas-ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga.

  Olisi mukava nähdä millä tavoin kasaareista selittävät saavat tuon Raamatun kohdan sopimaan esityksiinsä. Muuten näyttää jäävän käsiin 700 vuoden eriaikaisuusongelma.

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 3. http://www.veteranstoday.com/2017/07/16/what-role-has-israel-played-in-the-refugee-crisis/

  Europe has been content to blame its current societal and economic decline on malfeasant leaders like EU Jean-Claude Juncker, German Chancellor Angela Merkel, or France’s ex-president François Hollande. If the people of Europe only knew the real actors behind, Israel would not be unscathed in this whole Arab Spring charade. Yes, Europe has the Israelis to thank for sapping what’s left of the EU’s strength. Here’s a story you won’t read in the New York Times, but one the Wall Street Journal will hint at.

  “Israel has been regularly supplying Syrian rebels near its border with cash as well as food, fuel and medical supplies for years, a secret engagement in the enemy country’s civil war aimed at carving out a buffer zone populated by friendly forces.”

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.se/

  Aikaisemmin se oli pankit, joita veronmaksajien piti kiltisti pelastaa. Nykyään tätä ”kapitalismia köyhille – sosialismia rikkaille” -mallia sovelletaan myös mediaan.

  Eli jos uutistoimintaa harjoittava yhtiö menettää yleisön luottamuksen – ja tekee sen takia tappiota – Anne ”Bilderberg” Bernerin kaltaiset ”hyvät ystävät” järkkäävät yhtiölle veronmaksajien rahoja? Eli kun propagandistinen ja ala-arvoisen kehno uutisointi ei enää kiinnosta yleisöä, tuo sama yleisö saa maksaa siitä aiheutuvat taloudelliset tappiot, jotta sama propagandistinen ja ala-arvoisen huono uutisointi saisi jatkua.

  symbolismi huipussaan! Joo ja tiedetään tämän sivun pitäjä ei suostu myöntämään ketä nämä korkeimilla paikoilla ihmiset ovat!!

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 5. Vale”presidentti” isänmaanpetturi Sauli Niinistö soramontulle & pumpum.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 6. Vapaamuurarit käyttävät toiminnan salaamiseen Nimrodin valaa, jonka jokainen oppiasteeltaan tarpeeksi korkealle noussut vapaamuurari joutuu tekemään.

  Minä ________ (ehdokkaan nimi) ElShaddain (Kaikkivaltias Jumala) ja tämän palvottavan vapaamuurarien seuran läsnä ollessa lupaan ja julistan etten tämän jälkeen koskaan, millään toimella tai olosuhteissa suoraan tai epäsuorasti kirjoita, merkitse, julkaise, paljasta tai tee tiettäväksi mitään osaa tai osia ammattisalaisuuksista, etuoikeuksista tai vapaamuurari veljeskunnan ja yhteyden neuvotteluista, jota tiedän tai tämän jälkeen tehdään minulle tiettäväksi.

  Tämän suuren valan rikkomisen rangaistus on henkeni menettäminen.

  Minuun voidaan leimata petturin merkki ja tappaa kuristamalla muinaisten tapojen mukaisesti ja ruumiini haudataan kovaan meren hiekkaan köyden mitan päähän rannasta, josta vuorovesi säännöllisesti laskeutuu ja virtaa kahdesti kahdenkymmenenneljän tunnin aikana, niin ettei sieluni saa lepoa öin ja päivin.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 7. OLISKO JOTAIN MERKITYSTÄ?!

  Varman – Risto Murron antama haastattelu Bloombergille (Der Spiegel 28.8.17):

  ”USA:n Presidentti on riski!”

  Suomalainen eläkesäätiö myi Yhdysvaltojen osakkeita Trumpin johdosta

  ”USA: lla ei ole tällä hetkellä presidenttiä”: 45 miljardin vahva suomalainen eläkesäätiö Varma eroaa Yhdysvaltain osakkeista suurella tyylillä. Presidentti Trumpista tulee ennalta arvaamaton riski markkinoille.

  ”Näyttää siltä, että USA: lla ei ole tällä hetkellä presidenttiä toimistossa”, kertoi rahaston johtaja Risto Murto Bloombergin haastattelussa.

  http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/donald-trump-finnischer-pensionsfonds-verkauft-us-aktien-in-milliardenhoehe-a-1164941.html

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Juuri niin. Näin niitä Suomen eläkevaroja hallitaan. Jonkun idiootin henkilökohtaisten poliittisten näkemysten mukaan, jonka tarkoituksena on vain päästä kansainvälisiin piireihin lyömään rahoiksi sanomalla ”oikeat asiat”.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
 8. Kannattaa lukea USA:n uusin, 2012 kirjoitettu seuraavan 20 vuoden doktriini, jossa puhutaan Euroopan talouden ja yhteiskunnan tuhoamisesta 2028 mennessä. Huom. tämä oli siis ennen kuin NGO:lla pyöritetty suuri muuttoaalto alkoi. Tämä luo olosuhteet USA:n sotilaalliselle interventiolle kapinoivia kansalaisia vastaan. Huom. termi ”operational area” tarkoittaa siis USA:n käsityksen mukaan maita, joihin USA hyökkää ja pommittaa.

  Lisäksi puhutaan Venäjän miehittämisestä, kun Putin ehkä lähtee 2020-luvulla, sekä Pakistanin ja Kiinan sekä Intian välisestä konfliktoinnista, Koreasta sotatoimialueena, ”irregular” sodankäynnistä Kiinaa ja Irania vastaan, Azerbaijaniin hyökkäämisestä, sekä Ukrainan ja Jemenin sotien jatkumisesta. USA:n erikoisjoukot voivat periaatteessa koska tahansa masinoida jonkin konfliktin alun Viron, Latvian ja Venäjän välillä.

  Homman ydin on siinä, että sabotoidaan Kiinan ”one belt one road” -projektia, joka siis yhdistää Euraasian taloudet sekä Euroopan, joka mahdollisesti enemmän syrjäyttää USA:n mantereelta. Toinen homman ydin on sotien sytyttämisellä kaikkialla Euraasiassa, jonka pyrkimys on heikentää Venäjän kauppakumppaneita, mukaan lukien EU ja Kiina. Afghanistanin sota muuttuu loputtomaksi, kun sitä juuri laajennettiin lähettällä tuhansia sotilaita lisää. USA hävisi Syyrian sodan, mutta Afghanistan on seuraava alusta, josta USA:n tukemia takfiri-terroristeja levitetään taas kerran eri puolille Euraasiaa. ISIS on lennätetty/siirretty nyt Afghanistaniin, ja uuden kalifaatin johtaja on kukas muukaan kuin eräs vasta vapautettu Guantanamo-vanki.

  Suomen asema on se, että Suomen hallitus, suurimmat puolueet sekä virkamiehet on jo ajat sitten lahjottu, eivätkä ole pitkään aikaan millään tavalla ajaneet edustamansa väestön etuja eikä maa ole millään tavalla itsenäinen. Suomi valjastetaan osaksi ns. provokaatiorintamaa sekä sananvapautta rajoitetaan massiivisesti , sekä talous ja yhteiskunta tulee joutumaan syöksykierteeseen muiden tiettyjen EU-maiden tapaan.

  http://thesaker.is/pentagon-makes-a-20-year-plan-while-washington-outsources-its-color-revolution/

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
  1. Ikävä kyllä, täysin uskottava skenaario. Normaalissa tilanteessa Venäjän rajalla olevien valtioiden ei olisi annettu liittyä Natoon, koska jokainen vastuullinen valtionpäämies tietää, mitä sellainen kuuma raja merkitsee maailmanrauhalle. Suomi olisi voinut toimia hienona esimerkkinä idän ja lännen väliin jäävästä neutraalista puskurivyöhykkeestä ja tätä hyvää perinnettä meillä on toki sitkeästi haluttu puolustaa.

   CIA:n masinoima informaatiosota on kömpelyydestään huolimatta tehnyt tehtävänsä ja länsiliittoumaan kuulumisesta on tehtailtu meille poliittisesti korrekti normaalitila. Yleisön hysteeriaa (naiset?) lietsomalla tehtävä on onnistunut. Meille on luotu vahva mielikuva siitä, ettei Suomi ole itsenäisenä kyvykäs tai halukas puolustamaan itseään, mikä on pohjimmiltaan surkean raukkamainen ajatus. Meille luodaan myös mielikuvaa siitä, että me olemme täysin puolustuskyvyttömiä ”Moskovan Tiltun” propagandan edessä ja jonkun Saara Jantusen täytyy nousta meitä puolustamaan. On totta, että osa Pentagon-vastaisesta informaatiosta on tehtailtu itärajan takana, mutta suurin osa siitä tulee USA:n omilta valistuneilta kansalaisilta, jotka ovat yhtä lailla maansa globalistieliitin uhreja ja panttivankeja.

   Vaaralliseksi kehityksen tekee se, että anglo-amerikkaais-sionistisen blokin maailmanherruudesta kiinnipitävät tahot ovat joutuneet puolustuskannalle ja ovat epätoivoisia, raivoissaan ja valmiita mihin tahansa säilyttääkseen asemansa. Ne ovat jo pitkään harjoittamansa saatananpalvonnan avulla saaneet puolelleen kaikki Vihollisen komentamat Valheen, Petoksen ja Murhan voimat. Vain hengellisesti valveutuneet tai muuten poikkeuksellisen älykkäät tai moraaliset ihmiset ovat aavistaneet tämän petoksen ja heistäkin suuri osa on herännyt liian myöhään.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat