Trumpin turvallisuusneuvonantaja on uhka kansainväliselle rauhalle

Yhdysvaltojen presidenttien neuvonantajat sekä ynnä muut sellaiset virkailijat ovat toistuvasti olleet taustoiltaan ”juutalaisia” tai kovanlinjan sionisteja tai molempia. Esimerkiksi Obaman ulkopoliittisena avustajana toiminut Ben Rhodes on ”juutalaistaustainen”, Trumpin läheinen neuvonantaja Jared Kushner on ”uskonnoltaan” juutalainen ja Yhdysvaltain presidentin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja, telaketju-sionisti John Bolton. Vaikutusvaltaisina virkailijoina edellä mainitut hengenheimolaiset muodostavat vaaratekijän kansainväliselle rauhalle.

Kansallinen Vastarinta kiinnittää kirjoituksessaan huomiotaan John Boltonin aggressiiviseen toimintaan, joka pahimmillaan johtaa uuteen suureen sotaan Lähi-idässä, ja ehkä muuallakin. Virassaan Bolton on jäänyt toistuvasti kiinni tiedustelutietojen vääristelystä, tarkoitus näyttää pyhittävän keinot Yhdysvaltojen sekä Israelin eduksi. Hän on kertonut pyrkivänsä Pohjois-Korean ja Iranin johtajien syrjäyttämiseen.

Magneettimedian toimitus

Kansallisen Vastarinnan julkaisu

Mitä pitäisi tehdä Pohjois-Korealle?

Pommittaa.

Miten Iranin ydinsopimuksen saa parannettua?

Pommittamalla.

Mikä olisi paras tapa toimia Venezuelan kriisissä?

Presidentin syrjäyttäminen.

Näin vastaa John Bolton, jos häneltä kysytään. Ja juuri häneltä kysytään, sillä Bolton on Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja. Virassa ei ehkä koskaan ole nähty yhtä suurta aggressiota. Bolton, 70, tarjoaa sotilaallista ratkaisua melkein poikkeuksetta kaikkein vaikeimpiin kriiseihin ajattelematta siviilien turvallisuutta lainkaan.

Boltonin into sotatoimiin on hermostuttanut jopa Trumpin. Kaksikon välien kiristymisestä on uutisoinut viime aikoina muun muassa yhdysvaltain sanomalehti The New York Times. Trumpin taktiikkana on mielellään provosoida vastapuolta kyseenalaisesti, jotta se suostuisi neuvotteluihin. Tosipaikan tullen Trump on varovaisempi kuin kovista puheistaan saattaa ymmärtää: hänhän on ainakin oman ilmoituksensa mukaan pyrkinyt vetämään Yhdysvaltain joukot maailmalta.

Bolton taas ajattelee, että Yhdysvaltain on käytettävä sotilaallista voimaansa aina kun siitä on etua. ”Lähes aina on”, Bolton näyttää ajattelevan.

Trump otti Boltonin neuvonantajakseen, koska tämä on vakiokommentaattori presidentin tiiviisti seuraamalla Fox News -uutiskanavalla.

Valinta tosin oli viiksikarvan varassa. Henkilökuntansa ulkomuodosta tarkka Trump ei huolinut Boltonia vuonna 2017 tämän muhkeiden viiksien vuoksi, viikkolehti The New Yorker kertoi laajassa artikkelissaan.

Viiksipehkonsa vuoksi mieleen jäävä Bolton on tuotteistanut itsensä tehokkaasti amerikkalaisen kapitalismin tapaan. The New Yorkerin mukaan hän tienasi pari miljoonaa dollaria vuodessa puhujana ja Foxin kommentaattorina.

Pelkkä puhuja hän ei siltikään ole. Hän on ajatustavaltaan äärimmäisen sionistinen ja uskoo sotilaallisen voiman käyttöön. Varsinkin ydinasevaltioiden vastustaminen on hänelle lähes uskonkappale, sillä hän tahtoo Yhdysvaltojen pitävän yllä maailmanlaajuista kontrolliaan. ”Ensimmäiseksi herätessään hän ajattelee, miten voisi suojella amerikkalaisia ydinaseilta”, eräs Boltonin kanssa pitkään työskennellyt väitti The New Yorkerin artikkelissa.

Huhujen mukaan Bolton oli “haukka” jo 1960-luvulla opiskeluaikoinaan, jolloin Yhdysvalloissa opiskelupiireissä puhalsivat vasemmistolaiset tuulet. Se ei estänyt häntä pakenemasta velvollisuuksistaan hankkimalla vapautuksen Vietnamin sodasta ja värväytymällä kansalliskaartiin. Työväenluokkaisesta taustasta tulleen Boltonin kerrotaan kaikesta huolimatta pitäneen opiskelutovereitaan Yalen huippuyliopistossa pehmeinä ja heikkoina, ja hän vietti paljon aikaa omissa oloissaan.

Yalessa Bolton tutustui nykyiseen korkeimman oikeuden tuomariin Clarence Thomasiin, kun Bolton palautti Thomasille tämän kadottaman lompakon. Se johti elinikäiseen ystävyyteen. Bolton on tyypillistä lajia: oikeistoälykkö, joka lukee maanisesti ja muistaa sitaatteja sanatarkasti vuosikymmenten takaa. Clarence Thomas kertoo, että kun hän kertoi Boltonille kiinnostuneensa libertarismista, Bolton kantoi tälle pahvilaatikollisen aihetta käsitteleviä kirjoja. Bolton pääsi presidentti George W. Bushin hallintoon vuonna 2001.

Hallinnossa oli kaksi linjaa: ulkoministeri Colin Powellin varovaisempi ja varapresidentti Dick Cheneyn äärimmäisen kova linja, joka johti katastrofaalisiin seurauksiin muun muassa Irakin sodassa ja Guantánamon vankilan perustamisessa. Nimenomaan Cheney palkkasi Boltonin, jota kuvattiin ”Cheneyn agentiksi”.

Virassaan Bolton jäi toistuvasti kiinni tiedustelutietojen vääristelystä. Hän muun muassa väitti liittovaltion poliisin FBI:n saaneen tietoa Kuuban sekaantumisesta biologisten aseiden kehittämiseen yhteistyössä Iranin ja Libyan kanssa. FBI joutui kiistämään väitteen. Bolton liioitteli myös tietoja Syyrian aseohjelmista, mikä sai hänet kahnauksiin keskustiedustelupalvelu CIA:n kanssa. CIA sai Syyrialta paljon tietoa al-Qaidan terroristeista.

Kuuluisin Boltonin informaatiokampanjoista oli Irakin sota. Yhdysvallat oli valmistelemassa hyökkäystä Irakiin vuonna 2003. Pinnalla oli yhä ratkaisu, jossa Irak olisi taivuteltu päästämään asetarkastajat maahan. Sitä Bushin hallinto ei halunnut, koska se halusi syrjäyttää Irakin presidentin Saddam Husseinin. Yksi diplomaattisen ratkaisun rakentajista oli kemiallisten aseiden kieltosopimuksen valvontajärjestön johtaja José Bustani. Bustanin mukaan Bolton ilmestyi tämän toimistolle Haagiin vaatimaan Bustanin eroa ja uhkaili tätä muun muassa sanomalla, että Yhdysvallat tietää, missä hänen vaimonsa ja lapsensa asuvat. Bolton kiistää väitteen.

Kun Bustani yhä kieltäytyi eroamasta, Valkoinen talo junaili erikoislaatuisen operaation, joka antoi epäluottamuslauseen Bustanille. Irak ei taipunut, ja maaliskuussa 2003 Yhdysvallat hyökkäsi. Sota ajoi Irakin kaaokseen, joka ei ole helpottanut vieläkään. Yhdysvalloissa sodalle ei ole paljon puolustajia. Jopa nykyinen presidentti Donald Trump on sanonut Irakin sodan olleen ”iso paksu virhe”.

John Boltonin mielestä vuorostaan Saddamin syrjäyttäminen oli oikea ratkaisu. Pommittaminen ei olekaan Boltonille päämäärä itsessään vaan väline, jota käyttämällä Yhdysvallat voi syrjäyttää vihollisiaan. Hän on kertonut tavoittelevansa Pohjois-Korean ja Iranin johtajien syrjäyttämistä. Ken tietää mitä muita maita kyseisiin tavoitteisiin lopulta kuuluu.

Iranin kohdalla tavoitetta Bolton ajoi toimimalla hämäräperäisen ja Israelin tukeman ulkoiranilaisen oppositioryhmän MEK:n neuvonantajana. Kultiksi kutsuttu ryhmä oli Yhdysvaltain terroristilistalla vuoteen 2012. Toisin kuin ehkä Trumpin ja Israelin pääministerin Benjamin Netanjahun kohdalla, Boltonin kova retoriikka ei vaikuta painostuskeinolta. Bolton ei puhu Iranin pommittamisesta provosoidakseen vaan koska uskoo, että se olisi Yhdysvaltain ja Israelin etujen mukaista.

Boltonin on kuvailtu olevan diplomaatiksi äärimmäisen nihkeä tekemään minkäänlaisia kompromisseja. Suhdetoimintaan hän ei ole kuuleman mukaan koskaan hukannut aikaa. Useimmat kovatkin sotilasasiantuntijat ovat pitäneet Boltonin nyanssitonta automaattiratkaisua pommituksista hullunrohkeana. Esimerkiksi Pohjois-Koreaan olisi ehkä voinut tehdä iskun 1990-luvulla, kun se oli heikoimmillaan ja sen aseohjelma oli pieni. Nyt isku johtaisi lähes varmasti vähimmillään kymmeniintuhansiin uhreihin, eikä hajautettuja asevarastoja saisi siltikään tuhotuksi.

Iranin kohdalla Boltonin ja Trumpin kovat otteet kasvattavat huomattavasti riskejä. Kun joukkoja on keskitetty Persianlahdelle ja puheet kovenevat, pienikin virhe voi johtaa kohtalokkaaseen tulokseen. Juuri kukaan ei usko, että yhteenotto Iranin kanssa voisi johtaa helpompaan lopputulokseen kuin Irakissa.

Kansallinen Vastarinta

Alkuperäinen julkaisu. Kansallinen Vastarinta: https://www.vastarinta.com/trumpin-turvallisuusneuvonantaja-on-uhka-kansainvaliselle-rauhalle/

Magneettimedian toimituksen lähteet:

The New York Times. Mark Landler (15.3.2013). Worldly at 35, and Shaping Obama’s Voice. Saatavina: https://www.nytimes.com/2013/03/16/world/middleeast/benjamin-rhodes-obamas-voice-helps-shape-policy.html?pagewanted=all

Aamulehti (25.7.2017). Saatavina: https://www.aamulehti.fi/a/200166878

18 kommenttia

 1. Lähes sanasta sanaan samankaltainen artikkeli julkaistiin Helsingin Sanomien ulkomaan osastolla kesäkuun ensimmäisellä viikolla (en muista pvm). Artikkeli oli yllättävän kriittinen Hesarin julkaisemaksi. Yle ei olisi näin kriittistä juttua edes julkaissut. Boltonin äärihaukkamainen linja aiheuttaa nähtävästi harmaita hiuksia myös länsimielisille. NYT taisi julkaista pilakuvan, jossa Bolton-verikoira kiskoo perässään Trumpia eli jopa USA:n juutalaismielinen valtamedia voi olla joskus kriittinen sionismin äärimuotoja kohtaan.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
   1. Niin. Vastavalkea ja sen eksyttämät pelaavat avoimesti Venäjän pussiin, mutta moni luulee todellakin Venäjän olevan jokin vastavoima, mutta tosiasiassa tämä on valeoppositiotoimintaa. Venäjällä on sama isäntä kuin Lännellä

    Plusääni(2)Miinusääni(6)
    1. Näytät olevan valtamedian uhri. Kulttuurihistorioitsija Oswald Spengler ennusti jo sata vuotta sitten kirjassaan Länsimaiden perikato että anglo-sionistinen kulttuuri tai imperium tuhoutuu ja uusi kulttuuri nousee Venäjältä.
     Spengler oli arvostettu mies joka tutki menneitä kulttuureita ja niiden tuhoutumisen syitä.
     Toistaiseksi näyttää että hän on osunut oikeaan myös meidän koko ajan enemmän ja enemmän rappiota kohti ajautuvan kulttuurimme suhteen. Myös kehitys Venäjällä viittaa siihen että sieltä nousee uusi ja terveempi elinvoimainen kulttuuri.
     Tietenkin sionistimedia tekee kaikkensa Venäjän ja Putinin pilkkaamiseksi mutta se on vain propagandaa heikkomielisille jolle ei ole realistista katetta.
     Kannattaa lukea muutakin kuin valtamediaa niin pääsee selville asioiden todellisesta tilasta.

     Plusääni(5)Miinusääni(0)
     1. ”Kulttuurihistorioitsija Oswald Spengler ennusti jo sata vuotta sitten kirjassaan Länsimaiden perikato että anglo-sionistinen kulttuuri tai imperium tuhoutuu ja uusi kulttuuri nousee Venäjältä.”

      Eli ennen vuotta 1919 kun neuvostoliittoa tai Israelin valtiota ei vielä kumpaakaan ollut olemassa. Ennustiko hän myös maailmansodat, kulttuurimarxismin ja muut kuviot?

      Media toimii niinkuin toimii monestakin syystä. Jaan Tättärään mielipiteen, ei Venäjällä missään vaiheessa valta vaihtunut.

      Toimimaton systeemi uusittiin mutta isännät jäivät, Kiinaakin piti uudistaa koska täys kommunismi ei toimi ja valtiot jäävät jälkeen. Tarvitaan illuusioita vapaudesta

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Vigi, Tättärää on sataprosenttisesti oikeassa. Jo 102 vuotta Venäjä on ollut velkarahajärjestelmää (velkahirsipuuta, pyramidihuijausta) aseenaan käyttävän kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden (pankkiirimafian) abosoluuttinen orja. Länsi (jos USA lasketaan mukaan) 106 vuotta. Suomi 154 vuotta. Sinä juttuinesi koko ikäsi. Ei nouse mitään ”uutta kulttuuria” mistään, sillä ihminen ja koko ihmiskunta on luonnostaan perkeleen orja. Syntyy vain perkeleen jätöksiä ja perkeleen kummituksia. Se, mitä tapahtuu, on Kristuksen paluu ja viimeinen tuomio. ”Uutta” on teille siis vain ikuinen helvetti. Vaikka kuinka ”tutkisit” (syntiinlankeemuksen turmelemilla aivoillasi, sokeudella siis) kulttuureita, et ymmärtäisi muuta kuin sokeuksien sokeutta (sitä on nykyisin myös koko Suomi – pelkkä tyhjä inhotus ja jätösläjä). Venäjän keskuspankki kuuluu siis kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden (Rothschildien johtamaan) ”keskuspankkien keskuspankkiin” BIS:iin Sveitsissä, ja siellä Venäjän keskuspankin johtaja on toiminut korkeassa virassa. Venäjää hallitsee 100-prosenttisesti pankkiirimafia kuten länttäkin jo koko maailmaa (ja sinua ja sanojasi ja esim. koko Suomen toimintaa). Säälittää nähdä sokeita ja suulaita kaiken tietäjiä – hukuttavat itsensä ja hukkuvat omin voimin joka sanaansa. Tämä tällä kertaa, en jatka keskustelua täällä (ei maksa vaivaa).

      Plusääni(1)Miinusääni(2)
     3. Annanpa kuitenkin esimerkin nykyorjuudesta, jossa siis yllä mainitsemallani tavalla orjaisäntiä (orjuuttajia) yhteiskunnallisella tasolla ovat pankkiirimafian edustajat ja heidän hyödylliset palvelijaidioottinsa (maiden johtajat, eduskunnat, puolueet, hallitukset, opetuslaitokset, virkamiehet, asiantuntijat, tiedotusvälineet, kansat, jokainen sielu), kuitenkin niin, että niin orjuuttajat kuin orjat ovat yhteisesti perkeleen orjia syntiinlankeemuksen seurauksena. Kaikkea maailmassa hallitsee tämän maailman ruhtinas perkele – kaikkien sydämissä. Jumala on antanut täydellisen avun: Jeesuksen Kristuksen, syntien anteeksiantamuksen, mutta se hylätään kiivaasti kaikkien sydämissä niin että kaikki, mikä maailmassa on, on nykyisin suoraa perkeleenpalvontaa. On lastenmurhat (abortit), jumalanpilkat, homot, valheet, huijaukset, väkivallat, naisvallat, mielipuolisuudet (esim. seksuaalimielipuolisuus), murhat jne., Room. 1:29-32; 3:10-18. Kaikki täällä on väkivaltaista teeskentelyä, petosta, valehtelua ja äärimmäistä sisäistä väkivaltaa – täyttä ja puhdasta saatanaa.

      Se esimerkkini on fyysisen terveyden tuhoaminen kaikkialla olevan elektromagneettisen säteilyn avulla (Wi-Fi, langaton verkko, tukimastot jne.). Tuo säteily menee ihmiskehon läpi ja aiheuttaa DNA- ja soluvaurioita ja ties mitä patologista. Ihminen saa siis esimerkiksi ihosyövän ja sen esiasteita tuon säteilyn seurauksena, ja jos menet sitten lääkäriin asiasi vuoksi, saat selitykseksi, että syöpä ja sen esiasteet johtuvat auringosta. Aurinko muka saa aikaan geenimuutoksia ja niin synnyttää syöpiä. On siis muka vältettävä aurinkoa ja käytettävä aurinkovoiteita (joissa niissäkin on syöpää synnyttäviä aineosia). YKSIKÄÄN LÄÄKÄRI Suomessa ei kerro, että syöpäsi johtuu elektromagneettisesta säteilystä ja että sinun tulee välttää sitä. Kukaan ei kerro totuutta. Nyt koko kansaa tuhotaan kauhealla vimmalla tuon säteilyn avulla (ei riitä 3G tai 4G, nyt on tulossa 5G ja pian 6G….), ja syntynyt kauhea terveysvahinko laitetaan auringon piikkiin. Ei Luoja luonut aurinkoa vahingolliseksi! Ei auringossa ole mitään pahaa! Samoin nykylääkärit, nuo hirveät terveyden- ja elämäntuhoajat, tuhoavat kaikkialla muuallakin naama peruslukemilla (lastenmurhat aborteissa; kaikenlaisia terveyshaittoja aiheuttavien ”lääkkeiden” ja rokotusten määrääminen lääkemafian – pankkiirimafian bisneksen – pakottamina ihmisille vailla todellista käsitystä niiden vaikutuksista; psykiatria, jossa ei ole yhtäkään tieteellistä testiä ja jossa tuhotaan ihmiset hermostomyrkyillä eli ”psyykenlääkkeillä”, vaikka sielu ei ole elin, jota voisi parantaa kemiallisesti; rokotukset, jotka sekoittavat ja tuhoavat karkealla tavalla kehon luonnollisen puolustusjärjestelmän koko elämän ajaksi, jne. – ainoaa oikeaa lääketieteessä on enää se, mitä ei voi perkeleellistää ja hyväksikäyttää: haavojen ompelu ja murtumien hoito – muu on murhaa ja väkivaltaa).

      Kun elektromagneettista säteilyä on melkein joka asunnossa, niin kuinka terveydestään huolehtiva voi enää asua rivi- tai kerrostalossa, koska vahingollinen säteily tulee seinien läpi JOKAISEEN asuntoon? Terveydestään (ja siis elossa pysymisestään) huolehtiva voi Suomessa asua enää omakotitalossa, kunhan katsoo, ettei talo sijaitse minkään säteilylähteen lähellä. Ja jos kaikki asiat hoidetaan tulevaisuudessa internetin kautta ja jos on olemassa vain langattomia (säteilyn avulla tomivia) laitteita, niin kuinka kukaan säteilystä kieltäytyvä voi elää Suomessa mitenkään tai tehdä yhtään mitään tai edes olla missään? Näen Suomen jo tämän pakkogrillaamisen (pakkosäteilyttämisen) vuoksi kammottavana tappoaseena ja -paikkana. Suomi ON maanpäällinen helvetti – demokratian (= perkeleen hirmutyrannian) luomus, perkeleen irvistys. Mutta sairastuttakaa, tuhotkaa ja tappakaa vain minutkin, nousen viimeisenä päivänä ikuisesti elävänä ja ikuisesti terveenä ylös kuolleista – ja ELÄN autuaasti, ihanasti, Joh. 11:25-26: ”Minä (Jeesus) olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole.”

      Kuten jokainen ymmärtää, tämä on jäähyväissanomani tälle saatanalaumalle (Suomen kansalle), jonka kanssa en halua olla koskaan missään tekemissä. Vaikka minulla on paljon lähdeaineistoa, en kirjoita tälle laumalle enää mitään (kaikki ennenkin kirjoittamani on ollut täysin turhaa). Kuljen enää siellä, minne minussa asuva Pyhä Henki minut johtaa, ja toimin vain sitä, mitä Hän minussa vaikuttaa. Ja tästä Jeesuksen ja evankeliumin hylkäävästä saatanalaumasta Hän ei piittaa yhtään mitään. Ehkä Hän johtaa minut joidenkin toisten todellisten kristittyjen pariin, jos sellaisia Suomesta vielä löytyy. Eniten olisin iloinen, jos Herra ottaisi minut jo tästä helvetinpesästä pois ja saisin olla Kristuksen kanssa. Kuitenkin nyt aivan pian Jeesus Kristus palaa takaisin ja silloin toimitetaan viimeinen tuomio – josta vain sydämissään Jeesuksen omat pelastuvat.

      Hukutte, niin orjuuttajat kuin orjat, helvettiin.

      Hyvästi siis!

      PS. Ja kiitos Magneettimedian toimitukselle vuosikausia kestäneestä kirjoitusteni julkaisemisesta!

      Plusääni(4)Miinusääni(0)
     4. Kyllä näitä kirjoituksiasi Ilkka ihmiset lukevat ja ovat lukeneet. (keskiverto tuhat kappaletta on aika surullisen vähän mutta kuitenkin ja nämä kertovat eteenpäin). Olet ollut aikaasi edellä ja edelleenkin vanhana miehenä asioiden tasalla. Sitä pitää arvostaa!

      Plusääni(1)Miinusääni(1)
    2. Laitetaan tähänkin Veskun tekstiä menneestä — V-I Laurio:

     ”Raha- ja pankkijärjestelmämme itsessään pakottaa jatkuvaan lisälainan ottamiseen. Rahajärjestelmämme on velkarahajärjestelmä, jossa raha tulee kiertoon vain pankeista velkaa (eli ”rahaa”) ottamalla. Lainattavat rahansa pankit luovat tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena. Koska korkoihin ei erikseen luoda rahaa, syntyy tilanne, jossa yhteiskuntaan virtaa koko ajan velkaa eli rahaa niin paljon kuin sitä pankeista otetaan lainaksi mutta takaisin on samalla koko ajan maksettavaa tuo lainaksi otettava määrä + korko, siis enemmän kuin rahaa on olemassakaan. Siksi yhteiskuntaan on syntynyt jatkuva lisälainaamisen pakko entisistä veloista selviämiseksi. Siksi elämme jatkuvassa velanottopakossa (yhteiskunta pysähtyy ja tuhoutuu, jos velanotto lopetetaan ja raha loppuu kaikkialta), velkakierteessä, velkavankeudessa ja nyt jo täydessä orjuudessa muutenkin.

     Velkarahajärjestelmän käyttöön ottaminen merkitsee siis maan ja kansan joutumista pankkiirien täydelliseen orjuuteen. Siitä pääsee irti vain luopumalla kyseisestä järjestelmästä ja luomalla oma terve raha järjestelmä, joka ei perustu velkaan vaan työhön.

     Pankkiirien orjuuteen Suomen kansa joutui jo v. 1863 Suomen suurruhtinaskunta-aikana, kun J. V. Snellman, Fabian Langenskiöld (senaatin finanssitoimikunnan päällikkö; Snellman seurasi häntä kesällä 1863), pankkiirien yksityinen luottolaitos Suomen Hypoteekkiyhdistys ja (takaajana) itse Suomen Suurrruhtiaskunta, siis valtio, perustivat (keisarin luvalla) maahan itsenäisen rahan, jonka alkupääoma (3 miljoonaa Preussin taalaria eli n. 9 miljoonaa silloista markkaa; suuri summa silloin, noin 9% BKT:sta) otettiin lainaksi yksityiseltä Rothschildien (juutalaisia) pankkilaitokselta (johon yhteyksiä oli luonut Snellman Saksan-vuosinaan 1840-luvun alussa ja joita yhteyksiä hän piti koko ajan yllä). Tämä Suomen juutalaisorjuuteen sitova velkarahajärjestelmä otettiin käyttöön v. 1865. Markka (silloinen ”hopeamarkka”) alistettiin Suomen Pankille, ja Suomi tuli rahataloudellisesti riippumattomaksi Venäjästä. Rothschildien hopeamarkka julistettiin ainoaksi lailliseksi maksuvälineeksi Suomessa (näin Suomi sidottiin orjuuteen).

     Jotta koko ajan kasvavat velanhoitokulut saataisiin orjuuttajille maksettua, Suomi keräsi tullituloja ja otti pian käyttöön myös erilaisia tuloveron esiasteita (esim. ”suostuntavero”; pysyvä tulo- ja omaisuusverolaki astui voimaan v. 1921). Vuosina 1860-1890 BKT kasvoi 2,2% vuodessa, ja valtionvelan suuruus oli tuona aikana luokkaa 9-15% BKT:sta, joten velan määrä kasvoi koko ajan (kuten velkarahajärjestelmässä väkisin käy). Pankkien ja muiden rahoituslaitosten luottovoluumi oli v. 1860 11 miljoonaa markkaa ja v. 1913 jo 1,6 miljardia markkaa (netistä kaivamieni tietojen mukaan). Suomen raha on siis vuodesta 1863 lähtien ollut osa juutalaista väkisin velkaannuttavaa, orjuuttavaa ja tuhoavaa velkarahajärjestelmää. Suomi on 153 vuotta ollut juutalaisten absoluuttinen orja. Joka kontrolloi velkaa (”rahaa”), kontrolloi kaikkea (jopa ohi lakien).

     Jos jatkuvasta velanotosta luovutaan, raha loppuu yhteiskunnasta ja kaikki tuhoutuu. Jatkuva lisälainan ottaminen on järjestelmässämme pakko (järjestelmästä itsestään johtuen).”

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. New York Timesin pilakuvakaustissa kävi juuri niin kuin arvata saattaa. Ensinnäkään pilakuvaa ei julkaistu USA-versiossa, sehän olisi johtanut skandaaliin. Mutta myös kansainvälisessä versiossa ollut pilakuva johti seuraamuksiin ja nyt NYT irtisanoo sopimuksen lehden kahden pilapiirtäjän kanssa. Moraalipaniikki antisemitismin suhteen on nyt kaikkien aikojen huipussaan.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Toki jenkkilän parhaat vuodet on nähty , ei se ole toimiva yhteiskunta niinkuin ei ole kohta Suomikaan. Mikä häiritsee on ajatus että nämä Kiinalaiset tai Venäläiset muodostaisivat jonkun uhkan tai vaihtoehdon millekkään. Luuletko että eliitti huvikseen antaa valtansa pois siirtämällä kaiken Kiinaan? Huvikseen siirsivät tietoa ja osaamista näille kommunisteille? Suomikin kouluttaa kaiken kilpailuedun Kiinalaisille minkä vaan kehtaa. Eivät ikinä osanneet kuvitellakkaan että Kiinasta tulisi sitten mahti valtio? Näissä teorioissa aina pahaa eliittiä edustaa vain yhdysvallat.

   Olen pahoillani, mitään toivoa ei Kiinan tai Venäjän valtionjohto edusta. Idän kansat kantavat toivoa omassa tekemisessään, eivät hyväksy mitään rajat auki matuilua ja nauravat sellaiselle, heidät sitten rikotaan eri keinoin mutta ei ainakaan käenpiikoina niinkuin Suomalaiset.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. ”Due to their communist legacy, what they get for their money is not actually ownership in perpetuity but a long-term leasehold”

     Artikkali antaa ensin ymmärtää että omistavat asuntonsa toisinkuin jenkkilässä ja sitten täräytetään tämä lainaus että eivät omistakkaan mitään mutta maksavat silti? Mitäkö tässä pitää miettiä? Tyypillistä kommunistisen järjestelmän hedelmää

     Kovaan ääneen tuolla itseään älykkäänä pitävät julistavat että Kiina ei ole enää kommunistinen maa tai että siitä on muka jotenkin kaikessa hiljaisuudessa luovuttu. Heh. Viimeksi kun tarkistin siellä on edelleen vain yksi puolue.

     Hiljattainhan siellä ruvettiin pisteyttämään kansalaisia. Jos olet väärän tyypin kaveri sosiaalisessa mediassa niin menetät pisteitä etkä ehkä saakkaan matkustaa maasta pois. Ei kiinnosta, ajatus että Kiina tulee ja pelastaa maailman naurattaa tässä vaiheessa.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Sionistit mokanneet itsensä. Ihme jos joku vielä ottaa heidän puuhansa tosissaan. Antisemitismiä joka paikassa…
  Suurin ongelma tulee olemaan miten ihmiskunta välttää heidän työn alla olevan ww3:n ja vapautuu heidän velkaorjuudestaan.
  Atzmon tietää mistä puhuu.
  On Friday, the entire Jewish media sphere was shaken by the fact that the DC Dyke march decided to ban the Jewish Pride Flag.
  I probably need not note that the entire Jewish universe from the ADL to Jewish LGBTQ bodies condemned the decision as ‘antisemitic.’
  http://www.unz.com/gatzmon/on-biblical-celebrities-and-jewish-symbolism/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat