Trumpin vilpittömyys? Hyvät ratkaisut sekoittivat sionistisen lännen!

Yhdysvaltojen tuore presidentti käänsi maailman katseet puoleensa positiivisilla poliittisilla ratkaisuillaan, jotka suuntautuvat enimmäkseen kansan parhaaksi. Parhaimmasta päästä näistä tavoitteista ovat Trumpin taistelun aloitus Fed-keskuspankkia vastaan ja Israelin laittomien siirtokuntalaajennuksien vastustaminen. Onko tämä kaikki totta, vai onko jossakin ”koira haudattuna”?

Trump ja hänen edistykselliset ratkaisunsa

Globaali talous- ja pankkiirieliitti sekä sitä tukeva valtavirtamedia haukkoo hysteerisenä henkeään tiettyjen Trumpin tervejärkisten ratkaisujen ja poliittisten suunnitelmien tähden.

Donald Trumpin ja Vladimir Putinin välistä puhelinkeskustelua luonnehditaan ”ulospääsynä” umpikujasta Venäjän kanssa. Eihän Yhdysvaltojen ja Venäjän välillä mitään todellista ristiriitaa tai umpikujaa ole ollutkaan. Molemmat suurvallat tunnustavat toistensa etupiirit ja molempia hallitsee sionistinen eliitti. Tosin voidaan olla iloisesti yllättyneitä USA:n uuden presidentin voimakkaasta uhmakkuudesta juutalaisen mafian hegemoniaa vastaan sekä Yhdysvalloissa että Israelissa.

Donald Trump ja Vladimir Putin kävivät hiljattain hedelmällisen puhelinkeskustelun.
Donald Trump ja Vladimir Putin kävivät hiljattain hedelmällisen puhelinkeskustelun.

Venäläisen Valdai-kehitysrahaston tieteellisen johtajan, ulkopolitiikan asiantuntijan Fedor Lukjanovin tulkitsee Trumpin ja Putinin välisen keskustelun todella tarkoittavan sitä, että Trump haluaa päästä ulos umpikujasta.1

Mutta miksi puhutaan umpikujasta selviytymisestä, jos sitä ei todellisuudessa ole? Tätä ilmaisua käytetään siksi, että enää ei ole syytä Yhdysvaltojen ja Venäjän näytellä vastakkainasettelua, koska sillä on jo saavutettu riittävästi sisä- ja ulkopoliittista hyötyä.

Lisäksi ”suhteiden liennyttäminen” Venäjän kanssa merkitsee Trumpille tietyn kaltaista sisäpoliittista voittoa, ottaen huomioon nykyisen Valkoisen talon epäkiitollisen ilmaston. Trump paljastaa kyntensä aikaansaavana ja kykenevänä valtiomiehenä, jota Obama ei onnistunut näyttämään maailmalle koko virkakautenaan.

Hiukan koomiselta ehkä kuulostaa keskustelun keskipisteeksi nouseminen Venäjän ja Yhdysvaltojen yhteisestä kamppailusta terrorismia ja erikoisesti Isisiä vastaan. Niin Putin, kuin myös Trump tietävät hyvin, että esimerkiksi Isis, al-Qaida ja al-Nusra ovat olleet Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten tukemia terroristiryhmiä. Ennen muuta nämä terroristijärjestöt ovat luodut sionistien, kuten Israelin voimakkaan vaikutuksen saattelemana. Muiden muassa Isisin ja ehkä myös al-Qaidan yksi tärkeimmistä tehtävistä on käsittänyt Syyrian eristämistä ja terrorisointia al-Assadin hallinnon kaatamiseksi.2

Yhdysvallat voivat taistella tehokkaasti kansainvälistä terrorismiä vastaan lopettamalla terrorijärjestöjen tukemisen ja täsmäiskuilla Isisin kaltaisia tuholaisia vastaan esimerkiksi Syyriassa yhteistyössä Assadin hallituksen sekä venäläisten kanssa.

Hyökkäys Fediä ja juutalaisten siirtokuntalaajentumista vastaan yms.

Vaikka vielä ennen äänestyspäivää Trumpin vaalitiimi viestitti siirtokunta-aktivisteille myötämielisyyttään julkituoden, että uudet siirtokunnat eivät suinkaan uhkaa Lähi-idän rauhaa, julkaisi Valkoinen talo kuitenkin hiljattain virallisen lausunnon, jonka mukaan Israelin rikollinen siirtokuntaprojekti uusine siirtokuntineen on uhka Lähi-idän rauhalle, ja kehotti Israelia lopettamaan siirtokuntien rakentamisen.

Kun Trump alkoi lunastaa vaalilupauksiaan, hyökkäsi hän ensimmäisenä kansainvälisiä pankkivaltaa vastaan- mukaan lukien vapaakauppasopimukset (TTIP; TiSA), ja vapaamielistä maahanmuuttopolitiikkaa vastaan. Juutalaisen Erkko-säätiön omistama Helsingin Sanomat ja sitä kopioiden muut valta- eli valhemediat valehtelivat otsikoissaan väittäen, että Trumpin maahantulokielto koskee 11 000 suomalaista, vaikka todellisuudessa kielto ei koske ainuttakaan suomalaista, vaan Suomessa oleskelevia somaleita, iranilaisia ja irakilaisia, mikä paljastui myös HS:n pienellä painetusta alaotsikosta nk. leipätekstistä. Nämä Trumpin uudistukset sai juutalaisen Goldman Sachsin raivostumaan ja se nousi maahantulolain vastaisen kampanjan johtoon,3 vaikka pankki yritti soluttautua Trumpin hallitukseen mahdollisimman intensiivisesti.

Janet Yellen.
Janet Yellen.

Lisäksi Valkoinen talo on ottanut juutalaisen Janet Yellen johtaman Yhdysvaltojen keskuspankin (Fed) tarkkailtavakseen. Trumpin hallinnon mukaan Fed ei aja USA:n kansantalouden, vaan ulkomaisten pankkien etua, minkä vuoksi laitoksen toiminta saatetaan nyt erityistarkkailuun.

Oikeudellinen perusta tälle salakavalimmalle metodille ryöstää järjestelmällisesti kansaa saatiin runnottua Federal Reseve -lakina, jonka siis USA:n edustajainhuone ja senaatti hyväksyivät vuonna 1913, 23. joulukuuta. Fedillä on siis hävytön oikeus painaa rajattomia määriä dollareita, joita tämä ”rahanväärentäjämafia” lainaa korkeita korkoja vastaan hallitukselle aiheuttaen hirvittäviä häviöitä Yhdysvaltojen kansalle ja kiertoteitse maailman muille valtioille ja kansoille kansoille.4  Jo mananmaille mennyt tohtori Karl Steinhauser ei yhdistänyt suoraan sionisteja tai juutalaista eliittiä kansainväliseen juonitteluun ja Fedin toimintaan vaan puhui vapaamuurareista.

Mainittu laki USA:n keskuspankista oli juutalaisen pankkiirin Paul Warburgin aikaansaannos. Itse asiassa USA:n keskuspankki on sionistiseen eliittiin kuuluvien pankkiirien kansainvälisten pankkien omistuksessa.

Federal Reserve System on hirvittävä rahaverenimijä ja siten kansantalouden köyhdyttäjä.

Donald Trumpin ”tulikaste” olisi Fedin romuttaminen ja rahanluonnin varaaminen riippumattomille valtiollisille virastoille, minkä ansiosta ”rahat” saataisiin käytettäväksi ilman korkoja, kansantalouden parhaaksi. Tällä operaatiolla hän paljastaisi sen vilpittömyyden, palvella USA:n ja sen kansalaisten yhteistä hyvää.

Steinhauserin mukaan vuodesta 1913, vuoteen 1964 oli yksityinen (Fed) kansakunnan rahavampyyri saanut, toisin sanoen ryöstänyt, Yhdysvaltain veronmaksajilta hallituksen välityksellä pelkästään korkojen kautta hirvittävät 310 517 000 000 dollaria, eli noin 310 miljardia dollaria.4 Seuraavan 50 vuoden aikana ravisuttava tulos on todennäköisesti moninkertaistunut!

Lisäksi Trumpin hanke muurin rakentamisesta Meksikon ja USA:n rajalle on saanut ”liberaaliset” poliittiset piirit ja valtavirtaisen median kimpaantumaan. Trumpin huoleen voidaan suhtautua vakavasti, sillä Meksikosta Yhdysvaltoihin pyrkii vuosittain satojatuhansia laittomia siirtolaisia.

Pohjois-Amerikka on kuitenkin sortanut Meksikoa historian saatossa: Historiasta muistetaan esimerkiksi Meksikon–Yhdysvaltain sota, joka käytiin Meksikon ja Yhdysvaltain välillä vuodesta 1846 vuoteen 1848.

Sota sai alkunsa Texasin liittämisellä Yhdysvaltoihin ja myöhemmät rajakiistat maiden välillä. Meksiko ei hyväksynyt Texasin irtautumista vuonna 1836 ja halusi liittää kapinoivan osavaltion takaisin osaksi Meksikoa.

Sota huipentui syyskuussa 1847 Ciudad de Méxicon taisteluun, jossa Yhdysvallat valloitti Meksikon pääkaupungin. Taistelu käytännössä päätti sodan ja johti rauhanneuvotteluihin Yhdysvaltain ja Meksikon välillä.5

On syytä myös muistaa, että monet Latinalaisen Amerikan kansat, ehkä myös Meksiko, ovat sionistisen USA-johtoisen uusliberalistisen sosiaali- ja talouspolitiikan uhreja. Lähes kaikille Latinalaisen Amerikan maille on ominaista valtava köyhyysongelma, jättiläismäinen ulkomaanvelka amerikkalaisille ja usein sionistisille pankeille, alkuperäiskansojen heikko asema, mittavat luonnonvarat Etelä-Amerikassa ja poliittisen eliitin korruptoituneisuus sekä taloudellisen vallan keskittyminen. Yhdysvaltain nykyisen supervalta-aseman syntymisen yksinä edellytyksinä voidaan pitää alkuperäiskansojen maaomaisuuden valloitusta ja niiden luonnonvarojen ryöstöä sekä kansanmurhia.

Edellä mainittu rikollisuus ei kuitenkaan velvoita nykyistä Amerikkaa ottamaan vastaan massoittain laittomia siirtolaisia, vaikka esimerkiksi nykyisessä Meksikossa noin puolet väestöstä elää äärimmäisessä köyhyydessä. Ongelman ratkaisuna tässäkin on taloudellinen omavaraisuus, irrottautuminen globaalien korkoa korolle metodilla toimivien rahoituslaitosten kuristusotteesta sekä vapautuminen kansainvälisten jättiläiskorporaatioiden kuolettavasta syleilystä. Tässä suhteessa Trumpin USA voisi ojentaa auttavan kätensä muiden muassa Meksikolle sen sijaan, että päästettäisiin laittomat siirtolaiset maahan. Muistettava on sekin, että Meksikon talous on riippuvainen Yhdysvaltojen taloudesta.

 

Onko Trumpilla salaperäinen strategia?

Trumpin kaikki tavoitteet eivät toki ole hyviä; tarkastelemme tässä yhteydessä mullistavan edistyksellisiä tavoitteita ja sivuamme joitakin huolestuttavia piirteitä, jotka liittyvät hänen toimintaansa. Trumpin edistyksellisiä ratkaisuja voidaan kernaasti suositella myös Suomen poliittiselle johdolle, kuten myös EU:n maiden muillekin hallituksille.

Tavoitteiden arviointia:

 1. Kuinka vakavasti voimme luottaa Trumpin poliittisten pyrkimyksien aitouteen? Onko tuoreella USA:n presidentillä Israelin lobbyn ja muiden juutalaispankkiirien kanssa salaisesti sovittu strategia?

  ”Uusi Lähi-itä”.
  ”Uusi Lähi-itä”.

Teoreettisella tasolla voitaisiin ajatella Trumpin kansainvälistä mielenkiintoa herättäneiden suunnitelmien ja uudistusten toimivan vaihtoehtoisesti hämääjänä, jonka avulla kansainvälinen huomio siirrettäisiin toisaalle: Siten globaaleille korporaatioille, pääoman imperiumille ja poliittiselle harvainvallalle avautuisi hämäräperäisempi mahdollisuus toteuttaa ylikansalliset suunnitelmansa, johon sisältyisi muiden muassa Syyrian hajottaminen Israelin haluamiin alueisiin, joka tarkoittaisi Lähi-idän uusjakoa. Tämä ei näyttäisi kaukaa haetulta, jos muistetaan Trumpin sanasota Iranin kanssa, vaikka Iran on kansainvälisesti ajatellen täysin vaaraton valtio. Tällä vihamielisellä käytöksellään Irania vastaan Trump pelaa täysin Israelin pussiin. Trumpin ja Iranin välinen kinastelu leimahti äskettäin, kun Yhdysvaltain hallinto antoi ballistisen ohjukseen laukaisseelle Iranille varoituksen. Trumpin kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Michael Flynn varoitti Irania Yhdysvaltojen kostotoimista, jos se ei lopeta aggressiivista käyttäytymistä naapureitaan kohtaan.

Pakko on mainita, että Michael Flynn puhuu täyttä roskaa; Iran ei ole aggressiivinen naapureitaan kohtaa; maa ei ole hyökännyt kenenkään kimppuun 200 vuoteen. Sen sijaan Yhdysvaltojen tuella hampaisiin saakka aseistettu terroristi- ja ydinasevaltio Israel, kuten myös valtioterroristi USA, ovat todellinen uhka ihmiskunnalle. Lieventyykö uhka Trumpin aikana?

Lähi-idän uusjako näyttää sangen todelliselta, kun huomioimme Venäjän mielenkiinnon Syyrian mahdolliseksi pilkkomiseksi paloihin heimoalueiden mukaan.

Yllä olevaan viitaten, huolestuneena voidaan havaita Trumpin hävytön suhtautuminen palestiinalaisiin, jotka ovat jo vuosikymmeniä kokeneet hirvittäviä kärsimyksiä juutalaisen miehityksen ikeen alla. Trump on nimittäin ilmoittanut uhkaavansa palestiinalaisia sekä antavan tukensa Suur-Israelille. Tämä näyttäisi olevan ristiriidassa Valkoisen talon ilmoittamalle Israelin laittomien siirtokuntalaajennuksien vastustamiselle.

Hän on muiden muassa varoittanut palestiinalaisia haastamasta Israelia Kansainväliseen rikostuomioistuimeen (ICC) ja Kansainväliseen oikeuteen (ICJ), tai muutoin keskeytetään esimerkiksi palestiinalaisten sponsorointi, suljetaan PLO:n toimistot Washingtonissa ja luokitellaan jälleen PLO terroristijärjestöksi. Kaikkihan tietävät, että juutalaisvaltion rauhanneuvottelut palestiinalaisten kanssa ovat pelkästään poliittista farssia: meneillään oleva palestiinalaisten etninen puhdistus jatkuu ja suurvallat siunaavat Israelin terrorismin.

Suotavaa olisi, että Trump, yksipuolisen Israelin edunvalvonnan ja Iranin syyttelyn sijaan loisi geopoliittisesti kestävämmän silmäyksen tulevaisuuteen kansainvälisessä politiikassaan. Ennen muuta poliittinen Lähi-itä ja Aasia olisivat tärkeitä perspektiivejä globaalissa skenaariossa. Tulisi muistaa, että Kiina tukee Syyrian hallitusta ja Irania sekä näiden liittolaisia. Vaikka Kiina on pysytellyt kaukana Syyrian sodasta, on se kulisseissa aktiivisesti myötäillyt Syyrian presidenttiä Bashar al-Assadia.

 1.    Mikäli Trumpin tekee uudistuksia näennäisesti ja salaisella sopimuksella, saattaa tarkoituksena olla sisällissodan lietsominen, jonka yhden osapuolen muodostaisivat siirtolaiset sekä suvaitsevaiset. Näihin liittyisivät vapaakauppasopimuksien ja Fedin kannattajat. Luonnollisesti näiden toiminta perustuisi sionistien johtamaan kampanjointiin. Toinen osapuoli koostuisi Trumpin tavoitteiden kannattajista, joita presidentti tässä tapauksessa näennäisesti kannattaisi.
 2. Lisäksi yhden maailmanhallituksen ja globaalin valuutan syntyprosessit voisivat hyvinkin olla kulissien takana käynnissä. Trumpin osoittama Israelin suosiminen ja epädiplomaattisuus Iranin suhteen voivat edustaa lännen ja Aasian vastakkainasettelu.

Lopuksi

Toivoa sopii, että Trumpin edistykselliset poliittiset ratkaisut, jotka näyttävät suuntautuvan enimmäkseen kansan parhaaksi, olisivat vilpittömin mielin tehtyjä, ilman kavalia tausta-ajatuksia.

Onhan mahdollista, että Trump pitää sisäpolitiikan mahdollisimman erillään kansainvälisestä politiikasta, joten ulko- ja sisäpolitiikan ristiriidat eivät koskettaisi silloin niin voimakkaasti toisiaan. Jo kokemuksesta tiedämme, että juutalaisen mafian pyrkimyksille jarruna olevat presidentit joutuvat sionistien vainon kohteeksi, jolloin kaapista kaivetaan luurankoja tai poliittisesti kiusallinen henkilö teloitetaan, jonka kohtalon koki esimerkiksi John F. Kennedy. Poliittiset murhat kuuluvat pitkänä perinteenä kasaari- eli ”juutalaiseliitin” toimintamuotoihin.

Markku Juutinen

 

Lähteet

 1. Tass (29.1.2017). White House sees Putin-Trump talk as ‘significant start’ to mending ties: http://tass.com/politics/927831; Tass (29.1.2017). White House sees Putin-Trump talk as ‘significant start’ to mending ties:
  http://tass.com/politics/927831

 

 1. ISIS Blanchard, C.M. & Belasco, A. | Congressional Research Service (9.1.2015). Train and Equip Authorities for Syria – In Brief. E-lähde

3.      Reuter (30.1.2017). Goldman CEO takes lead on Wall Street in slamming Trump travel ban: https://web.archive.org/web/20170131004129/http://www.reuters.com/article/uk-usa-trump-immigration-companies-goldm-idUSKBN15E1H2

4.      Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.

5.      Tim Newark: 50 taistelua, jotka muuttivat maailmaa (2003), Gummerus, ISBN 951-20-6139-2

18 kommenttia

 1. Kannattaisi odotella hieman ja sitten vasta tehdä tiliä. Toistaiseksi ei ole suuri osa ollut kuin vain puhetta. Etenkin siirtokunnista kaikki pressat ovat olleet arvostelevalla kannalla. Niiden laajenemisesta ei kuitenkaan ole koitunut mitään sanktioita. Trumpkaan ei sellaisista maininnut. Pakotteilla uhkaaminenkin siirtokuntien laajentamisesta tai niiden tyhjentämisvaatimus vasta suututtaisi juutalaisyhteisön globaalisti. Jos Trump täytyisi murhata, niin silloin hänet olisi murhattu jo ajat sitten. Jos hän on irrottautumassa kahleistaan, niin tietenkin murha on todennäköinen. Mutta valinnat alaisiksi ja muut taustat ja suhteet tuntuvat osoittavan miehen sionistien käsinukeksi. Teot vasta puhuvat puolestaan ja osa niistäkin voi olla silkkaa teatteria ja eri suuntien nuoleskelua. Mitkään puolittaiset temput eivät myöskään voi riittää, vaan kurssia pitää kääntää oikein kunnolla

  Plusääni(27)Miinusääni(1)
 2. Trumpin murha nyt on eri tilanne kuin oli JFK aikaan, koska nyt vastapuolet tietävät toisensa, ja jos Trump murhattaisiin nyt se tietäisi voimakasta vastareaktioita heti esim CIA vastaan.

  Luulen että Mad Dog Mattis on tavalla tai toisella tehnyt selväksi CIA:lle että jos Trump tapetaan niin alkaa tapahtua…

  Mattis on usa asevoimien ex kenraali , nyt siis asetelma on : Patriootit, suuri osa usa:n armeijan henkilöstöä VS liberaalit, islamistit, osa tiedustelu väestä esim CIA. Ja minusta Trumpin leiri on kaikilla mittareilla mitattuna ylivoimainen verrattuna vastapuoleen, joten Trumpin murhaamien osuisi pahasti omaan nilkkaan.

  Patriooteilla on tiettyä ”survival know how” jota liberaareilla ei ole …Joten jos siellä sisällissota alkaa niin en näe liberaaleilla olevan mitään mahdollisuuksia.

  Plusääni(28)Miinusääni(1)
 3. Hyvä kirjoitus Markku Juutiselta. Arvelisin että Trump kyllä tietää tarkalleen mikä tilanne on jutikoiden vallan ja vallankäytön osalta. Hän varmasti tekee sen minkä voi. Ja tietää että selusta täytyy varmistaa. Hän onkin edelleen pitänyt omaa henkilökohtaista henkivartijakaartia sen lisäksi että valtion puolesta turvallisuuspalvelu huolehtii hänen turvallisuudesta. Hän ymmärtää että mihinkään valtion elimeen ei voi täysin luottaa. Oma hallinto täytyy ensin saada ajettua sisään.

  JFK onnistui saamaan jutikoiden äänet vaaleissa koska antoi ymmärtää että on heidän puolella. JFK:n isällä oli ymmärtääkseni ratkaiseva rooli siinä että jutikat asettuivat tukemaan Kennedyä vaaleissa. Kikes for Kennedy iskulause oli käytössä. Tosin, sen jälkeen kun Valkoinen Talo oli otettu haltuun Kennedy alkoi toimia juutalaisia valtarakenteita vastaan eikä suostunut siihen että esim. Israel saisi ydinaseita.

  Plusääni(20)Miinusääni(2)
  1. Olisiko sittenkin niin, että asettivat valtaan ?

   Sillä, se joka hallitsee valtio velkaa (siis rahaa), hallitsee kaikkea siellä.

   Pitäisi jo tajuta, että tuollakin vallassa oleva BIS -rahakartellin FED ei ole osa sitä yhteiskuntaa; se on yksityinen kansainvälinen rikoshanke. Myös USA:n hallitus joutuu lainaamaan omat rahansa yksityisiltä pankkiireilta. Ne siellä oikeasti ovat vallankahvassa, ei presidentti.

   Sillä, kun valtion talouden sydänveri, eli sen raha- ja pankkijärjestelmä on jonkun ulkopuolisen tahon hallussa, ei ole väliä nimitetäänkö sitä yhteiskuntaa kommunistiseksi, kapitalistiseksi, fasistiseksi, sosialistiseksi tai demokraattiseksi. Tässä ei kannata myöskään luulla, että jollain nimellisellä asialla, kuten valuutan nimellä, tai keskuspankin nimellä olisi jotain merkitystä. Esim. myös Islanti kuuluu edelleen tähän BIS -rahakartelliin.

   Tämä yksityinen rahanlainaaja määrää joka ikisen vähääkään merkittävän asian yhteiskunnassamme, ja asettaa myös valtaan omat nukkehallitsijansa. Vaalit, ”demokratia”, ja politiikka ovat tässä systeemissä sille vain teatteria – tavallaan kansalle tarjottavaa viihdettä. Kansaa pidetään juuri ja juuri sen verran hengissä, että sitä voidaan ”lypsää” tämän velkajärjestelmän avulla. Kuitenkin nämä pankkiirit luovat lainansa tyhjästä, käytännössä ilmaiseksi, eivätkä lainaa mitään omaansa.

   ”Antakaa minun painaa ja kontrolloida kansakunnan rahaa ja minä en välitä, kuka sen lait kirjoittaa” (pankkiiri Meyer Rotschild v. 1790).

   http://ebolakani.blogspot.fi/2010/02/se-joka-hallitsee-rahaa-hallitsee.html

   http://blogit.mvlehti.net/itstheft/2016/02/23/rahanpuutteen-syy-osa-1/

   Valtiolle velkaa alueita vastaan: Globaalin eliitin uusi vaihtokauppastrategia

   Plusääni(16)Miinusääni(0)
 4. Tässä vielä jos jotain kiinnostaa niin Assadin haastis: http://sana.sy/en/?p=99897
  Muutenkin kiinnostavia juttuja tuolla sanassa.

  Tässä vielä Ellen Brownin pohdintaa jenkkilän velkaantuneisuudesta ja ratkaisuista: https://ellenbrown.com/2017/01/26/how-to-cut-infrastructure-costs-in-half/#more-12672 (kandee harkita myös Ellenin Web of Debt -opuksen lukaisua mikäli jenkkien pankki- ja velkahistoria kiinnostaa. On puhetta myös keskiajalla käytetystä puupalikkoihin perustuvasta systeemistä rahoitukseen liittyen – kiinnostavaa pohdintaa!)

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 5. Realismia peliin.
  Trump on eliitin virkaan asettama sionistien populisti.Ei olisi muuten virassaan.
  Älkää menkö mukaan tuohon hämäykseen kun kaikki todisteet on saatavilla.
  Trump on lisäksi monesti irtisanoutunut niin äärioikeistosta,kuin rasismista jne.

  ”Donald Trump sanoutui irti Yhdysvaltain alt-right -liikkeestä”
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201611222200031031_ul.shtml

  En halua innoittaa tätä ryhmittymää, ja sanoudun irti tästä ryhmittymästä, Trump totesi New York Times -lehden toimittajille ja kolumnisteille tapaamisessa New Yorkissa.
  – Tämä ei ole ryhmä, jota haluan innoittaa ja jos he innoittuvat, haluan selvittää, että miksi, hän lisäsi.
  Trump tuomitsi alt-right -liikkeen tilaisuudessa, kun häneltä kysyttiin, minkä hän arvelee olevan syynä sille, että häntä pidetään liikkeen innoittajana.

  Trump puolusti Bannonia New York Timesin tapaamisessaan. Hän sanoi, että on tuntenut Bannonin pitkään ja että syytökset anti-semitismistä ja alt-right -liikkeeseen kuulumisesta ”eivät ole häntä”.
  – Jos ajattelisin, että hän on rasisti tai ”alt-rightin” jäsen… en edes ajattelisi palkkaavani häntä, Trump sanoi tiistaina.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
  1. Trump sanoi myös, että ei kannata Euroopaan enempää nationalismia.

   Ajat ovat toiset kuin 50-luvun lopussa. Kennedy ei enää pääsiis ehdokkkaaksi. Syöpä on edennyt ja levinnyt. Silti vielä Clinton ja Bush vaalikampanjoissaan joutuivat lupaamaan laittomien siirtolaisten karkottamista tai maahantulon kiristyksiä. Vasta Hillary ja Obama ovat ensimmäisiä vapaan maahanmuuton kannattajia jo vaalikampanjansa aikana (ainakin muistini mukaan). Lupaukset petettiin. Tosin Billistä en nyt ole varma, mutta isä Bush ja Reagan joutuivat lupaamaan ja Tatcher Englannissa.

   Kennedy taas on nykyisen maahanmuuttohelvetin takana, koska hänn ajoi läpi etnisten suhteiden rajoitukset 60-luvulla. Hän ei ollut mikään hyvis tässä suhteessa.

   Trump on täysin Israelin lakeija ja vaikuttaa itsekin juutalaiselta. Soini tulee mieleen. Vielä ei ole edes minkäänlaista maahantulokieltoa voimassa. Oikeuslaitos muka määrääkin asioista.

   Plusääni(12)Miinusääni(1)
 6. ”Toivoa sopii, että Trumpin edistykselliset poliittiset ratkaisut, jotka näyttävät suuntautuvan enimmäkseen kansan parhaaksi, olisivat vilpittömin mielin tehtyjä, ilman kavalia tausta-ajatuksia.”

  Sokea toivo on idiooteille. Miksi ”toivot” jotain kun faktat ovat täysin vastaan näitä toivomuksiasi?

  Pari tuoretta uutista Donald ”Zionin Trojan Hevonen” Trumpiin liittyen:
  Trump To Approve Massive Weapons Sale To Saudi Arabia https://archive.is/tdB4B
  https://archive.is/N4CnT

  Former Goldman President Gary Cohn✡ Is Crafting Trump’s ”Phenomenal” Tax Plan
  https://archive.is/q25Ve

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 7. Hyviä juttuja tosiaan tuolla sanassa!! syyrian arab news agency, mutta on nuo täällä loikoilevat syyrialaiset täyttä paska raiskareista karkuri luuseri hiekkaneekeri paskoja!!

  Kyllä niin vituttaa!!

  Tuossa video ketä ympäröinyt trumpin olen sen jo monta kertaa tänne linkannut:

  https://www.youtube.com/watch?v=Vcd-yvudYSg

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 8. Trumpin alun ”tempaukset” ovat vain hämäystä.
  Muutamat maahantulokiellotkin ovat vain väliaikaisia ja sitten maahanmuutto taas jatkuu miljoonittain,myönnettävillä luvilla.Näin ovat itse kertoneet.
  Laittomasta maahanmuutosta tehdään vaan enemmän laillista ja jotain turvallisuusselvitys käytäntöjä päivitetään.
  Pankkivalta ei lopu kun Trumpin hallinnossa on näitä Goldman Sachs tyyppejä.
  Monet vapaakauppasopimuksetkin ovat viellä auki,mitä niille tapahtuu.Niitähän voi neuvotella monilla tavoilla uusiksi.
  Ulkopolitiikka jatkuu tod.näk samoin kuin ennenkin perinteisellä linjalla.
  Trump on kongressin kontrollissa tältäkin osin,ja myös kun katsoo näitä hänen valintojaan hallitukseen.
  Kummatkin puolueet ovat lisäksi mukana tässä Trumpin viralle asettamisessa ja samassa juonessa.
  Trumphan on täysi sionisti kaikkien todisteiden mukaan.Hän on myös taustaltaan liberaali vanhempien lehtiartikkeleiden mukaan josta valtamedia ei nyt enää hiisku vaan jauhaa omaa propagandaansa esittäen Trumpin hämäyksenä yleisölle jonain natsiin verrattavana.
  Kulttuurimarxistisia homoavioliittojakaan Trump ei aio perua,on monesti niin haastatteluissa sanonut.
  Ainut mikä voi muuttua näin 21.vuosisadalle moninapaistuvassa maailmassa on USA:n maailmanlaajuisen roolin supistuminen ja yksinapaisen maailmanvallan päättyminen,jakautuen useampiin valtakeskuksiin.
  Soroskaan ei ole yhden blogitekstinsä mukaan Trumpista kovinkaan huolissaan,koska USA:n demokratia-järjestelmä kuulemma kestää sen.Enemmän hän on kuulemma huolissaan Euroopasta.
  http://www.jpost.com/Diaspora/Top-European-rabbi-Trump-victory-is-the-start-of-a-new-world-order-472687
  JPostissa Euroopan johtava rabbi kertoo että Trumpin voitto on alku UMJ:n(siis vihdoin ja viimein).
  Tämä voi siis kaikki olla tod.näk vaan johtavien sionistijuutalaisten suunnitelman toteutumista.
  USA:n vaikutusvalta nyt kuulemma vähenee maailmalla(USA:han ei resursseillaan yksin maailmanvaltaan pysty.Eli tätä vaikutusvaltaa ja resursseja todennaköisesti nyt jaetaan useamman eri toimijan kesken juutalaisen maailmanvallan vahvistamiseksi.Sionistijuutalaiset myös ovat esim.Venäjän ja EU:n johdon takana,joten niillekkin tulee lisää valtaa alueillaan.Näin toimii moninapainen globalisaatio,joka on eliittimme suunnitelma tulevaisuudessa)
  Rabbi kertoo jännästi että on olemassa kuulemma merkittävä ero Trumpin republikaanien ja Euroopan esim.FPÖ:n,Front Nationalin välillä.Nämä Euroopassa ovat hänen mielestään kuulemma äärioikeistolaisia ”natseja”,kun taas USA:ssa ei.
  Trumpin kampanja onkin kiistänyt äärioikeistolaisten ryhmien vaikutteet.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 9. Todellakin nämä Trumpin joukot ovat vakuuttaneet, että maahan tullaan laskemaan kymmeniämiljoonia ihmisiä. Kyse on vain ”rajatarkastuksista” ja siitä, että terroristeja ei lasketa maahan. Samaa, mitä sionistisoinit ym. vaativat ja EU:kin mainostaa. Trump tulee aloittamaa natsijahdin sionistina EU:n tavoin. Persut ja muut EU:n sionistivalenationalistit paasaavat myös koko ajan ”natseja” vastaan ja tulevat innoissaan osallistumaan siihen. Idioottimassat jakautuvat sionistisaatanoihin ja mamuttajiin. Mamuttajia ovat oikeastaan kaikki

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 10. Maa jolla on ydinase ei ole ”harmiton”. Tälle ”harmittomalle” Iranille ex-presidentti Barak Obama lähetti lähtiäislahjakseen kuormallisen uraania, joka ei ollut aivan vähäinen.
  Juutalais -mafia uskollisine ”vääräuskoisineen” on kutonut 100 vuodessa sellaisen hämähäkinseitin, jota on lievästi sanottuna vaikea purkaa neljän tai edes kahdeksankaan vuoden aikana. Tämä rohkea mies, Donald Trumph omistaa vihollisia kaikkialla, eikä siinä auta edes se, että hänen päänsä pyörisi kuin pöllöllä. Paremminkin tulee mieleen Serengetin savannilla elävä antilooppi, jota kaikki mahdolliset kissapedot vaanivat vesi kielellä.
  Mitä tulee USA:n ja Venäjän suhteisiin niiden liipasinherkkä tila johtui vain ja ainoastaan ’Barak Obaman pippelikateudesta Vladimir Putinia kohtaan. Suomessakin itketään suureen ääneen kuin Killary ei päässyt aloittamaan ydinsotaa Venäjän kanssa. T’ähän ei voi sanoa muuta kuin, että on hulluus huipussaan tuollaisen itkupotkuraivarin syyn takia.
  USA:n ja *Venäjän irvistelylle ei ole mitään reaalista syytä nyt kun Trumph on presidentti. Putin ei ole tyhmä mies. Sen ovat osoittaneet hänen lukuisat haastattelut ja analyysit mm. EU:n pelle-kerhon edesottamuksista ja ns. ”arvoista”. Putinin kaltaisen miehen kanssa voi puhua järkeä ja saattaa suhteet tolkullisiksi kahden suurvallan välillä. Tämä ei luonnollisestikaan tarkoita mitään ”poskivalssia”, koska kummallakin supervallalla on omat turvallisuuspoliittiset intressit aivan kuten taloudenkin alalla. Kaikki riippuu siitä millaisia avustajia Trumphilla on, ja kuinka paljon hän niitä kuuntelee. Huomioon täytyy ottaa myös se tosiseikka, että Trumhia vastaan on julistettu avoimesti sota omassa maassaan Demokraattien toimesta ja konnankoukkujen suunittelemeksi on jo kokoustettu kaikken ”hämärämiesten ja -naisten voimalla. Liekö jo itse saatanakin manattu mukaan.

  Plusääni(1)Miinusääni(3)
 11. ”Trump tuomitsi juutalaisvastaiset uhkaukset Yhdysvalloissa”
  http://yle.fi/uutiset/3-9472664

  Juutalaisyhteisöömme suunnatut antisemitistiset uhkaukset ovat hirveitä, ja ne ovat tuskallinen ja hyvin surullinen muistutus, että vielä on tehtävä töitä ennakkoluulojen ja vihan juurimiseksi, Trump sanoi toimittajille vieraillessaan Kansallisessa afrikkalaisamerikkalaisen historian ja kulttuurin museossa Washingtonissa.

  – Tämä kiertokäynti oli merkittävä muistutus siitä, miksi meidän on taisteltava kaikkea kiihkoilua, suvaitsemattomuutta ja vihaa vastaan, Trump sanoi museossa.

  Olen vähiten antisemitistinen henkilö, jonka olette nähneet koko elämänne aikana, Trump sanoi.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat