Tuleva dokumentti: On The Back Of A Tiger

On The Back of A Tiger on dokumentti, joka voi, kaiken muun ohessa, viedä pohjan tieteellisiltä perusteluilta rokotteiden taustalla. Tuen valmisteilla olevaa dokumenttia, joka voi olla 60-vuotisen ammatillisen urani, joista yli 40 vuoden ajan olen taistellut rokotusten lopettamisen puolesta, tärkein projekti. Jos ruohonjuuritason työllä saavutetaan tarpeeksi suuri suosio, se tulee muuttamaan biologian, lääketieteen ja opetuksen paradigmoja pysyvästi sekä parantamaan jälkeläistemme elämänlaatua.

 

 

Dokumentissa haastatellaan henkilöitä, joista osalla on yli 50 vuoden kokemus viimeisimmän tieteen parissa. Gilbert Ling, Mae-Wan Ho, Harold Hillman ja Ray Peat ovat tiedemiehiä, joista jokainen olisi ansainnut Nobel-palkinnon. Ortodoksinen valtavirtatiede on usein sivuuttanut heidän löytönsä. Dokumentti itsessään on varsinainen taideteos. Se kysyy katsojaltaan – entä jos elämä ei toimi niin kuin olemme ajatelleet sen toimivan?

“On The Back of A Tiger” haastattelee urauurtavia tiedemiehiä ja ajattelijoita, joiden työ saattaa käsityksemme elämästä uuteen valoon, haastaa tieteen ja lääketieteen keskeisimmät teesit. Alkaen läpimurrosta veden ja elävän solun luonteessa, edeten radikaaleihin teorioihin mielen ja aivojen toiminnasta. Nämä ajatukset ovat inspiroineet urheaa terveystietoisten joukkoa, jotka jakavat kanssamme vaikuttavat – joskin epätavalliset – tarinansa.

Haastatteluiden, kokeiden ja animaatioiden avulla teorioista kudotaan vaihtoehtoinen malli elämälle, jolla voi olla perusteellinen vaikutus käsityksiimme sairauksista, ikääntymisestä ja tietoisuudesta. Esimerkiksi: miksi niin monet lääketieteelliset näkemykset – erityisesti ravitsemukseen liittyvät – ovat ristiriidassa toistensa kanssa? Miksi kaikkein vakavimpien sairauksien hoidossa on edistytty niin vähän?

Dokumentti käsittelee kahta vastausta: Käsityksemme biologiasta on perusteellisesti virheellinen, ja tiede- ja lääketiedeyhteisössä on perustavanlaatuisia ongelmia. Kumpikin vahvistaa toistaan ja pitää nykyistä tilannetta yllä.

Dokumentti on tarkoitus julkaista joulukuussa 2015.

http://www.perceivethinkact.com/

 

PreventDisease.com

1 kommentti

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat