Tutkijat: Euroopan EHEC tilaustyötä

Euroopassa leviävä, tappava E.coli bakteeri on Robert Koch-instituutin tutkijoiden mukaan todennäköisesti tilaustyötä. Koch-instituutin tutkijat selvittivät bakteerin geneettisen koodin purkamalla sen taaksepäin.

EHEC-bakteerin kanta E.Coli O104 on vastustuskykyinen kahdeksalle eri antibiootille: penisilliini, tetrasykliini, nalidiksiini, trimethoprim-sulfamethoxazol, kefalosporiinit, amoksilliini sekä piperasilliini (-sulbactam ja tazobactam) eli kaikille sairaaloissa yleisimmin käytetyille antibiooteille.

Sen lisäksi bakteerilla on kaksi geeniä, TEM-1 ja CTX-M-15 jotka aiheuttavat bakteerin uhrille kriittisen elinten pettämisen, jolloin uhri kuolee, tietää The Guardian-lehti.

Brittien terveydenhuollon HPA:n mukaan O104-kanta kykenee tuottamaan erästä entsyymiä, joka tekee siitä superbakteerin: kannalla on ESBL- kyky eli Extended-Spectrum Beta- Lactamases.

Tutkijoiden mukaan ei ole todennäköistä, että kanta olisi näillä ominaisuuksilla syntynyt luonnollisesti. Todennäköisempää on, että bakteeri on valmistettu altistamalla bakteeria monessa eri bakteerisukupolvessa yhdelle antibiootille kerrallaan, kunnes bakteeri on muuntautunut vastustuskykyiseksi.

Kyseessä on geneettisen valinnan prosessiin perustava menettelytapa, jolla bioaseita valmistetaan.

Yhdelle antibiootille vastustuskykyinen bakteerikanta ei ole ”luonnossa” harvinaisuus, mutta kahdeksalle antibiootille vastustuskykyinen bakteeri on erittäin epätodennäköinen.

Bakteeri on joko karannut laboratoriosta tai se on laskettu tarkoituksella irralleen. Vihannesten viljelyssä ei käytetä likikään siinä määrin antibiootteja kuin lihantuotannossa.

Syyksi on esitetty bioterrorismia mutta myös pyrkimystä epidemian varjolla ottaa koko maailman ruokatuotanto tiukkaan hallitusten kontrolliin sekä halua saada ihmiset pelkäämään tuoreruokaa.

Tuoreruoan pelko johtaisi teorian mukaan entistä suurempaan ravintolisien ja lääkkeiden tarpeeseen, mikä taas lisää myyntiä.

E-Coli tartuntoja on ilmoitettu kymmenestä Euroopan maasta. Uutissivusto KOPP-onlinen mukaan

EHEC-bakteerin alkuperä on Saksan armeijan Pohjois-Saksassa Munsterissa, Hampurin eteläpuolella oleva bioaseiden tutkimuslaboratorio. Bioaseiden tutkimuslaboratoriossa on tutkittu tätä EHEC-bakteeria lähellä olevaa keskiafrikkalaista E. Coli-bakteeria EAEC 55989.

Tutkimuksen tarkoituksena on ollut suojata trooppisilla alueilla toimivia saksalaisia sotilaita. Tutkimuksissa on risteytymänä tullut tämä EHEC-bakteeri, joka on 93-prosenttisesti identtinen

EAEC 55989:n kanssa, ja päässyt karkuun.

Munsterin lähellä viljellään paljon vihanneksia, ja lastaus tapahtuu Hampurissa.

Koska tutkimuslaboratorion tutkimukset ovat salaisia, Saksan hallitus on joutunut kiemurtelemaan.

Lähteeksi tiedoilleen KOPP esittää tutkimuksista perillä olevia piirejä. Täyttä varmistusta ei ole.

KOPP-online kertoi jo 27. toukokuuta KOPPNachrichten- sivustollauutisen, että Saksan ulkomaantiedustelu BND pitää EHEC:iä (tyyppi Husec-41) mahdollisena bioaseiskuna.

Mielenkiintoista bioaseisku-uutisissa on mahdollisuutta väläytellyt taho: Geheimdienst (Saksan salainen palvelu).

Monenkin euroalueen jäsenmaan hallitukselle poikkeustilalain julistamiseen oikeuttava terrori-isku tulisi kuin tilauksesta, koska taloudellinen ja poliittinen tilanne Euroopassa on epävakaa. Potugalin tukipaketin nimellä kulkevaa pankkitukea ja pysyvää EVM-rahoitusvakausmekanismia vastustavien mielenosoitusten sarja on jatkunut jo useita viikkoja monessa Euroopan maassa.

71 kommenttia

 1. Loistava kirjoitus jälleen kerran! jaska varmaan edelleen vaahtoaa espanjalaisia maanviljelijöitä syyllisiksi. Hienoa Riikka Söyring, että pengot asioiden alkulähteitä esille. Tottakai jaskoja ärsyttää, kun itse pysty ei kykene. Saas nähdä taas mitä virallinen taho selittää vai hautautuuko juttu johonkin ”mielenkiintoisempaan” ruotsin KalleKustaa yllätetty housut kintuissa uutiseen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Lukekaa nämä artikkelit – niissä on jotain asiaakin (tuo Kopp-Online jonkun verran haiskahtaa Magneettimedian saksalaiselta vastineelta ..). Kuten noissa jutuissa kerrotaan, bakteereilta onnistuu antibioottiresistenssin tuottavien (ja tietysti myös muiden enemmän tai vähemmän hyödyllisten) geenien vaihto ilman sotilaslaboratorioiden apuakin – prokaryooteilla ei ole varsinaista suvullista lisääntymistä, mutta horisontaalinen/lateraalinen geeniensiirto (HGT/LGT) nopeuttaa hyödyllisten mutaatioiden leviämistä jokseenkin yhtä tehokkaasti.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Kiinnostavaa että tämä tapahtui Saksassa nimenomaan. No onhan näitä aikaisemmin ollut..

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Mitn niin? Saksahan on juuri USA:n kestovihollinne, koska liian iso Saksa vie Euroopan hyppysistä ja saa liikaa valtaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. No kyllähän minä tiedän, kuka Jussi on. On mielenkiintoista, että te Riikka ja kumppanit näette kaikissa
  maailman tapahtumissa USA:n syyllisenä? Jos nyt tässä todella olisi kysymyksessä bioterrorismi, eivätkö
  todennäköisimpiä syyllisiä olisi ääri-islamistit, jotka uhkailevat niin että vaahto suusta lentää? Euroopassa vain siksi, että USA:ssa se on liian vaikeaa tiukan kontrollin ansiosta. Kyllä tuo ryssän koko kansan aivopesu onkin tehokasta, mutta onhan aikaakin ollut,.punamarinadissa on kypsytty pari sukupolvea.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Sopivan syyllisen epätoivoinen etsiminen on ollut vähintäänkin epäilyttävää. Aika näyttää mitä suunnittelevat.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. ”Täällä Keinivaara urhoollisesti yritti vedota siihen, että eihän ihmisten mielestä USA:ssa voivi näin käydä.”

   Ei vaan osoitin vain sinun olleen erehtynyt niistä Pentagonin kadonneista biljardeista 9/11-dollareista. Olihan Bushin hallinnolla sotakustannusten kanssa temppuilua, kun Irakin sodan kustannukset naamioitiin piiloon. Lue esim. miten Vanity Fair kirjoitti aiheesta vuonna 2008.

   http://www.vanityfair.com/politics/features/2008/04/stiglitz200804

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Mikäs tuossa USA:n vika on, irakilaiset roistot vievät rahat?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ei siinä ihan niin sanota:

   ”Helsingin Sanomat

   Yhdysvaltain viranomaiset ovat myöntäneet ensi kertaa, että Irakin jälleenrakennukseen lähetetyistä rahoista suuri osa on voitu ryöstää. Kateissa on viranomaisarvion mukaan 6,6 miljardia dollaria eli noin 4,5 miljardia euroa.

   Viranomaisten epäilyistä kertoi The Los Angeles Times -lehti verkkosivuillaan maanantaina.

   Yhdysvallat lähetti Irakiin miljardeja dollareita maan jälleenrakennukseen ja muihin projekteihin tarkoitettua rahaa sen jälkeen kun diktaattori Saddam Hussein oli kukistettu USA:n johtaman liittouman hyökkäyksessä vuonna 2003.

   Rahat lähetettiin sadan dollarin seteleinä ja kuljetukseen käytettiin valtavia C-130 Hercules -kuljetuskoneita.

   Kuljetuksia on kuvailtu historian suurimmaksi ilmateitse tehdyksi rahalähetykseksi. Yhteensä seteleitä lennätettiin LA Timesin mukaan 12 miljardin dollarin edestä.

   Summasta peräti 6,6 miljardia on ilmoitettu kadonneeksi. Vuosia jatkuneista tutkimuksista huolimatta Yhdysvaltain puolustusviranomaiset eivät ole pystyneet osoittamaan, minne varat ovat hävinneet. Syyksi on mainittu muun muassa virheet kirjanpidossa.

   Yhdysvaltain kongressille työskentelevä erityistilintarkastaja Stuart Bowen sanoo nyt, että osa tai kaikki kadonneista rahoista voi olla varastettu. Hänen mukaansa kyse voi olla ”Yhdysvaltain historian suurimmasta ryöstöstä”.

   Rahojen häviämisestä on LA Timesin mukaan tulossa ikävä sotku Pentagonille ja se hiertää myös Irakin ja Yhdysvaltain suhteita.

   Irak toimitti rahoja vastaan aikanaan öljyä. Lisäksi maan omaisuutta ja YK:n alaisen Ruokaa öljystä -hankkeen ylijäämävaroja jäädytettiin.

   Irak uhkaa nyt haastaa Yhdysvallat oikeuteen rahojen saamiseksi.

   Rahojen varastamisesta on epäilty etenkin irakilaisia, mutta epäilyt ovat kohdistuneet myös maassa miehityksen aikaan toimineisiin amerikkalaisiin. ”

   On selvää, että kun näin käy toistuvasti, niin Jenkkiläkin on mukana kuvioissa. Tässä on myös ongelmia kirjanpidossa ja epäillään amerikkalaisia suoraan. Afganistanissa sentään uutisoitiin johdon käyttäneen varat toisiin tarkoituksiin kuin ne oli määrätty. Miksi Jenkkilä ei sellaisissakaan tapauksissa edellytä varojensa käyttöä sovittuihin asioihin?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Luottaisin kyllä USA:an enemmän kuin rättipäihin, joilla kaikenlainen skoijaus on jo geeneissä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Esim WTC-farssissa rättipäistä tehtiin syntipukki, vaikka USA pisti itse rakennukset matalaksi. On siitä jo niin paljon todistusaineistoa, että jo kyllästyttää koko asia ja viranomaisuskovaisten puupäisyys.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Miksi maailmalla kaikki epäilyttävät tapahtumat viittaavat juuri Yhdysvaltoihin? Vastaus löytyy vapaamuurarivaikuttaja Manly P. Hall’in kirjasta ”The Secret Teachings of All Ages” sivulta XCI: Yhdysvaltojen hallituksen monet perustajat eivät olleet ainoastaan vapaamuurareita, vaan he saivat apua salaiselta ja korkea-arvoiselta järjestöltä Euroopassa, joka auttoi heitä perustamaan tämän maan erityistä tarkoitusta varten, jonka tietävät vain muutamat asialle vihityt. Suuri Sinetti on tämän ylevän järjestön allekirjoitus – näkymätön ja enimmäkseen tuntematon – ja keskeneräinen pyramidi sen vastakkaisella puolella on työpöytä esittäen vertauskuvallisesti tehtävän päätökseen saattamista, johon Yhdysvaltain hallitus oli omistautunut alusta lähtien.”

  Yhdysvallat on siis omistautunut erityisen salaisen tehtävän saattamiseksi päätökseen. Se näkyy myös tekstissä mainitussa Suuressa Sinetissä, joka on painettu Yhdysvaltain yhden dollarin seteleihin. Sinetin etupuolella lukee latinaksi ”Annuit coeptis – novus ordo seclorum” eli ”Ilmoittaa syntymisen – uusi sekulaarinen maailmanjärjestys”. Sinetin takapuolella on teksti ”E pluribus unum” eli ”Monesta yhdeksi”. Tarkoitus on tehdä itsenäisistä valtioista yksi maailmanhallitus eli uusi maailmanjärjestys.

  Kysymyksessä ei ole mikään salaliittoteoria. Todistusaineistoa on pilvin pimein alkaen esim. EU:n perustamisesta ja hankkeessa mukana olevan valtaeliitin omista kirjoituksista. Epädemokraattinen maailmanhallitus on tulossa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Ei näiden nimimerkin takana lymyävien surkimusten sen paremmin kuin Söyringinkään hömppää
  kannata kommentoida, kun luonnontieteestä on rippikoulun tiedot ja politiikan on ryssän punamarinadi
  iskostanut kolmen sukupolven aikana, ”paha-paha.paha-usa”.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Kommentoidaan nyt sen verran että koska Bilderberg-ryhmän kokouksiin on osallistunut
  myös tasavallan presidentti ja useita ministereitä niin se ei voi olla ainakaan salaseura:

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Bilderberg-ryhm%C3%A4

  Suomen valtio ei nimittäin tue salaseurojen toimintaa, siitä löytynee lakitekstiäkin hakemalla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kiitos kommentista. Sen verran vaan, että pöytäkirjat kun on salainet, eikä europarlamentaarikollakaan – kuten ei kellään ulkopuolisella – ollut pääsyä kokoukseen, kyseessä on salaseura, vaikka sitä miten yrittäisi siloitella.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Tuolla perusteella esim. kaikki yritykset ovat salaseuroja, kun nekään eivät yleensä julkista liiketoimintasuunnitelmiaan, tuotekehitysohjelmiaan, jnpp.

    Salaseurasta voidaan alkaa puhua siinä vaiheessa, kun koko seuran olemassaolosta ei ole varmaa tietoa, eikä ainakaan siitä, keitä siihen kuuluu. Bilderberg-ryhmä täyttää nämä vaatimukset aika huonosti, kun kokouksien osanottajalistakin julkistetaan etukäteen.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Tämän kuppikunnan olemassaoloa on aiemmin kielletty, hymistelty ja vähätelty. Maailman talouselämän johtajat päättävät maailman talouselämästä ja maapallon omaisuuden kakun jaosta. Jos ei se ole salaseura niin mikä sitten. Älä viitsi saivarrella, kiitos.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. ”Maailman talouselämän johtajat päättävät maailman talouselämästä ja maapallon omaisuuden kakun jaosta.”

      Mistä tiedät, että Bilderbergissä jaetaan omaisuutta osallistuneiden kesken?

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Seppo: ”Eduskuntakysely tai tutkimuspyyntö on aina mahdollinen jos epäillään että toiminnassa on jotain laitonta.
      Antaa palaa vaan.” joo. Eli hakkaa päätä rauhassa seinään, kun etukäteen voi jo sanoa, että ”Tutkintapyynnön pohjalta poliisi on tehnyt päätöksen, että asia ei aiheuta toimenpiteitä”. Kyseessä on sen verran isot kengät, että niille ei tallaa sen koommin suomen hallitus kuin ylin poliisijohtokaan.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Joskus Bilderberg-kokouksista livahtaa jotain julkisuuteen. Yhdysvaltalainen Spotlight-lehti julkaisi kesäkuussa 1991 Baden-Badenissa Saksassa pidetyn kokouksen osanottajaluettelon, jonka mukaan suomalaisia oli silloin mukana Jaakko Iloniemi ja Aatos Erkko (tuolloin Helsingin Sanomien pääomistaja). Lehden mukaan David Rockefeller piti aloituspuheen kiittäen tunnettujen sanomalehtien johtajia vaiteliaisuudesta: ”Olemme kiitollisia The Washington Postille, The New York Timesille, Time -lehdelle ja muille julkaisuille, joiden johtajat ovat ottaneet osaa kokouksiimme ja kunnioittaneet hienotunteisia lupauksiaan melkein 40 vuotta. Meille olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmaamme maailmalle, jos olisimme näiden vuosien aikana olleet alttiita julkisuuden kirkkaille valoille.”
  Bilderberg-kerhon suunnitelma maailmalle on itsenäisiin valtioihin kohdistuva lisääntyvä itsenäisyyden menetys, jonka lopullisena päämääränä on johtaa maailmanhalliutukseen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. ”Todennäköisempää on, että bakteeri on valmistettu altistamalla bakteeria monessa eri bakteerisukupolvessa yhdelle antibiootille kerrallaan, kunnes bakteeri on muuntautunut vastustuskykyiseksi.
  Kyseessä on geneettisen valinnan prosessiin perustava menettelytapa, jolla bioaseita valmistetaan.”

  Artikkeli romahtaa samalle matalalle tasolle kreationistien kanssa. Ei uskota tai älytä olemassaolevaa satunnaista luonnonprosessia, jolla on itsenäistä valikoinnin ”älyä”. Sitä kutsutaan yleensä yhdellä sanalla : EVOLUUTIO.

  Lisäksi E.Coli bakteereilla, kuten muillakin bakteereilla, on omia T4-viruksia riesanaan, ne siirtävät geenejä bakteereista toiseen. Näin se (ja toiset kuten stafylokokit) voivat hankkia multiresistenssiyden nopeastikin ilman, että ihminen tai yliherra mitään suunnittelee.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Naurettavaa ja tyhjää täynnä, Katti. Totta kai tämätunnetaan, mutta labroissa tätä juttua autetaan ja tehdään juri noin kuin on kerrottu. Lisäksi on viiteitä siitä, että juuri luonnollinen kehjitys olisi mahdotonta tässä tapauksessa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Robert Koch Institut tutkijoineen on erittäin arvostettu instanssi, jonka sanalla todella on painoarvoa Saksassa ja kautta maailman. Hienoa, että heidän tutkimustuloksensa julkaistaan täällä. Räkyttäminen yleisönosastossa kuuluu suomalaiseen pystykorvaluonteeseen. Mikään ei mene ohi haukkumatta, oli aihetta tai ei, jos se ei ole tuttua pullamössöä (vaikka maustettu pajunköydellä). Missään tapauksessa ei voi myöntää, että ”hyvä kun otitte asian esille”.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. RKI (Robert Koch Institute) sanoo kotisivullaan (Google cache 13.6.2011):
    ”According to current knowledge, distribution chains suggest that the spread of the EHEC infections may have emanated from an agricultural business in Lower Saxony and are in accordance with the geographical distribution of many of the case clusters.”
    ..
    ”According to the current state of knowledge, products from the agricultural business in Lower Saxony are the most likely source of the EHEC infections.”

    Eli maanviljelysbisneksestä.. (Sotilaallisista tms ei puhuta yhtään mittää).

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Satuitko lukemaan kumpaakaan noista Riikka Söyringin ensimmäisen lähdetäydennyksen viitteistä ?

  Ei niissä mistään pahantahtoisista ’sotilaslaboratorioista’ puhuta, vaan tärkein (ja varsin aiheellinen) kritiikin kohde on aiheeton antibioottien käyttö. Pelkästään se – yhdessä bakteerien yleisesti harrastaman geenienvaihdon kanssa – tuottaa EHEC:in tapaisia ölliäisiä ihan tarpeeksi.

  Oliko ’sotilaslaboratorioiden’ osuudesta jotain vakuuttavampaa linkkiä kuin Kopp-Online (joka lienee Magneettimedian saksalainen vastine) ?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Jutun ensimmäinen virke: ”Euroopassa leviävä, tappava E.coli bakteeri on Robert Koch-instituutin tutkijoiden mukaan todennäköisesti tilaustyötä.”

  Mikä on tarkka lähde tälle?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Toivottavasti ei KOPP-online, jossa ei uskota kuussa käyntiinkään ja muslimeja verrataan natseihin.
   Viimeksi mainittu onkin jo tulella leikkimistä. Jos Geert Wilders tuomitaan EU:n ihmisoikeustuomioistuimessa, niin KOPP online saanee myös tuomion ja samastuu myös rasisteihin tai niiden asian ajamiseen.. ei hyvää meriittiä ole se.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Ai MrrKatti uskoo kulentoihin. No ei taida olla väliä lukea tuollaisen uskovaisen kommentteja. Missä muka Kopp vertaa muslimeja natseihin? Ulfkotte vai? No onhan uskonnoissa tuollaista piirrettä. Juutalaisuudessa eniten.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Oliko yllätys että Mrr KAT uskoo kuulentoihin?

     Onko yllätys että suurin osa ihmisistä uskoo kuulentoihin?

     Minä uskon myös, että amerikkalaiset todella kävivät kuussa.

     Kuulentoja huijauksena pitävät taitavat olla kuitenkin aika marginaalista joukkoa.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Mutta MrrKatt elvistelee aina ylimielisesti tietäväisenä kuin olisi jokin marginaalin tietoviisas ja massojen yläpuolella. Maailmassa suuret massat ovat aina petkutetut ja juuri yksi huijjauksen onnistumisen edellytys on se, että he luulevat enemmistön olevan oikeassa ja viksua. Todellisuudessa monissa asioissa totuuden tietää juuri pieni vähemmistö. Ennen nettiä monissa asioissa tosi pieni.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Taitaa ’Repe’ itse elvistellä ’massojen yläpuolella’ olemisellaan, kun haukkuu populan enemmistöä helposti petkutettavaksi – no sitähän se voi ollakin, mutta monet vähemmistöt näyttävät olevan sitä vielä enemmän – ainakin sikäli, että läpi menee paljon paksumpi tuuba kuin enemmistöllä ..

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. ”Er ist regelmäßiger Autor des auf Esoterik, Verschwörungstheorien und Pseudowissenschaften spezialisierten Internetportals des Kopp Verlages.[8]”

    Suomeksi etwarunabouttirallaa näin:
    ”Hän on säännöllinen kirjailija esoteeriseen salaliittoteorioihin ja pseudo-tieteisiin erikoistuneessa Internet-portaali Kopp Verlag:ssa [8]”.
    -de.Wikipedia tästä oikeistolaisesta uskovaisesta Udo Ulfkottesta.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Niinkö juutalainen sanoi? Mutta kun satun todellakin tietämään, että Ulfkotte ei usko esoteriaan ym. ufoihin, vaan lafkalla on kaikennäköisiä kirjailijoita ja siten mielipiteitä. Niin useimalla kustantamolla on. Ja kyllä. Tiedän, että Ulfkotte on propagandan levittäjä. Nimittäin islaminvastaisen propagandan eli USA:n ja Israelin propagandan. Siksi jätin toistaiseksi kesken hänen kirjansa tiedustelupalveluista. Aion kuitenkin lukea ainakin BND-osuudet hänen kirjoistaan, sillä hän onkuitenkin asiantuntija. Esim. Bülow esittää useat asiat ihna toisin ja ilman CIA-propagandaa, johon luulin sinun juuri olevan ihastunut. Hän paljatsaa esim. Gaddafin tulleen lavastetuksi USA:n taholta, kun Ulfkotte väittää USA:n disinformaatiota todeksi.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. “Hän on säännöllinen kirjailija esoteeriseen salaliittoteorioihin ja pseudo-tieteisiin erikoistuneessa Internet-portaali Kopp Verlag:ssa [8]“.
     -de.Wikipedia tästä oikeistolaisesta uskovaisesta Udo Ulfkottesta.

     Wikipedia on tiettyjen skepsisryhmittymien käsissä muuallakin Euroopassa, ja he muokkaavat sitä omanlaisekseen. He voivat ujuttaa ”pseudotieteilijöitä” ja muita ”hörhöjä” ihan minne lystäävät ja niitä on ihan helkutin hankala sieltä alkaa vaihtamaan.

     Ja mistä lähtien se, että ihminen uskoo johonkin, on ollut jotenkin negatiivinen asia? Vähentääkö se jotenkin ammattitaitoa? Miten uskovainen ihminen on jotenkin huonompi kuin ei-uskovainen? En ymmärrä logiikkaasi.

     Myöskään poliittinen kanta ei mielestäni ole pätevä perustelu ammattitaidon määrittelylle.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Jos uskoo mihin tahansa, mikä vain on jotenkin demokraattisten länsimaiden ja/tai eksaktien luonnontieteiden vastainen (eikä mihinkään, mikä jotenkin puoltaa tai on samaa mieltä niiden kanssa), niin kyllä se hiukan negatiivisen vaikutelman antaa.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. ”Miten uskovainen ihminen on jotenkin huonompi kuin ei-uskovainen? En ymmärrä logiikkaasi.”

      Minä en taas ymmärrä mistä välistä sinä luit sen huonouden. Uskovainen, ateisti, kepulainen, oikeistolainen, muslimi, homoseksuaali, bemaridemari ja vasemmistolainen ovat suht. neutraaleja adjektiiveja, johon kukin itse (tai kulttuuriryhmä) lisää + tai – merkkinsä omassa päässään.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Jutun ensimmäinen virke: “Euroopassa leviävä, tappava E.coli bakteeri on Robert Koch-instituutin tutkijoiden mukaan todennäköisesti tilaustyötä.”

  Mikä on tarkka lähde tälle?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. ”Robert Koch-instituutin tutkijoiden mukaan todennäköisesti tilaustyötä. Koch-instituutin tutkijat selvittivät bakteerin geneettisen koodin purkamalla sen taaksepäin.”

  Tuubaa, instituutin sivuilla ei ole _mitään_ mainintaa tästä höpinästä. Lisäksi genomin sekvenssoin BGI, eikä Robert Koch -instituutti.

  ”Sen lisäksi bakteerilla on kaksi geeniä, TEM-1 ja CTX-M-15 jotka aiheuttavat bakteerin uhrille kriittisen elinten pettämisen, jolloin uhri kuolee, tietää The Guardian-lehti.

  Brittien terveydenhuollon HPA:n mukaan O104-kanta kykenee tuottamaan erästä entsyymiä, joka tekee siitä superbakteerin: kannalla on ESBL- kyky eli Extended-Spectrum Beta- Lactamases.”

  Kyseessä on samoja asioita, CTX-M on yksi beetalaktamaasin aiheuttajista. Beetalaktamaasi siis on itse entsyymi, ei ”kyky”. Lisäksi tämä entsyymin aiheuttama antibioottiresistenssi on tunnettu jo kauan, ja kyseisten bakteerien kanssa ei käytetä beetalaktaamiantibiootteja.

  ”Yhdelle antibiootille vastustuskykyinen bakteerikanta ei ole “luonnossa” harvinaisuus, mutta kahdeksalle antibiootille vastustuskykyinen bakteeri on erittäin epätodennäköinen.”

  Ei ole. Tämän todistajat esim. erilaiset sairaalabakteerikannat, joita on liikkeellä useita. Nämä ovat yleensä vielä vastustuskykyisempiä kuin kyseinen e.coli ja ovat syntyneet täysin luonnollisesti altistumalla antibiooteille.

  ”EHEC-bakteerin alkuperä on Saksan armeijan Pohjois-Saksassa Munsterissa, Hampurin eteläpuolella oleva bioaseiden tutkimuslaboratorio. ”

  Ei ole, vaan yksinkertaisesti lehmän tai muun karjan peräsuoli ja sieltä tuleva lannoite. Antibioottiresistenssi on tapahtunut eläimen altistuttua antibiooteille sekä horisontaalisesti muista bakteerikannoista. Toki tämä luonnollinen selitys on äärimmäisen tylsä ja salaliittoilu on paljon jännittävämpää.

  ”Monenkin euroalueen jäsenmaan hallitukselle poikkeustilalain julistamiseen oikeuttava terrori-isku tulisi kuin tilauksesta, koska taloudellinen ja poliittinen tilanne Euroopassa on epävakaa. Potugalin tukipaketin nimellä kulkevaa pankkitukea ja pysyvää EVM-rahoitusvakausmekanismia vastustavien mielenosoitusten sarja on jatkunut jo useita viikkoja monessa Euroopan maassa.”

  Ja tämä ei sitten liittykään enää aiheeseen vaan on onnistuneesti sotkettu talous, politiikka, isolla veljellä pelottelu, kapitalismin pelko ja ties mitä.

  Hyvä hyvä.

  Lähteitä:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Beta-lactamase
  http://scienceblogs.com/mikethemadbiologist/2007/07/ctxm15_esbls_theyre_loose.php
  http://www.rki.de/cln_160/nn_217400/EN/Home/PM082011.html
  http://www.bgisequence.com/eu/newsandevents/news/bgi-releases-the-complete-map-of-the-germany-e-coli-o104-genome-

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. ”Tuubaa, instituutin sivuilla ei ole _mitään_ mainintaa tästä höpinästä. Lisäksi genomin sekvenssoin BGI, eikä Robert Koch -instituutti.”

  Entä jos on ollut sivulla mutta ei enää? Tai olet väärällä sivulla tai ei ole laitettu sivuille, vaan on yksityistä tietoa? No vastaus on tietysti siihenkin mutupohjalta ”tuubaa”.

  ”Ei ole. Tämän todistajat esim. erilaiset sairaalabakteerikannat, joita on liikkeellä useita. Nämä ovat yleensä vielä vastustuskykyisempiä kuin kyseinen e.coli ja ovat syntyneet täysin luonnollisesti altistumalla antibiooteille.”

  Oli puhe altistumisesta luonnossa, ei sairaalassa.

  ”Ei ole, vaan yksinkertaisesti lehmän tai muun karjan peräsuoli ja sieltä tuleva lannoite. Antibioottiresistenssi on tapahtunut eläimen altistuttua antibiooteille sekä horisontaalisesti muista bakteerikannoista. Toki tämä luonnollinen selitys on äärimmäisen tylsä ja salaliittoilu on paljon jännittävämpää.”

  Kuitenkin kaikki alkoi bioaselabran läheltä. Asiantuntijoiden mukaan siis on kysessä mutenkin luonnoton juttu. Se vain on ihme, että ei ole viitsitty viedä kauemmas. Ikäänkuin kaikki haluttaisiin puoliksi paljastaa ja ihmiset masentaa. Tai siis se osa ihmisistä, joka ajattelee. Te propagoitte niille, jotka eivät asioihin juuri paneudu.

  ”Ja tämä ei sitten liittykään enää aiheeseen vaan on onnistuneesti sotkettu talous, politiikka, isolla veljellä pelottelu, kapitalismin pelko ja ties mitä.
  Hyvä hyvä.”

  Voi voi. Mureneeko maailmankuvasi vai eivätkö salat saisi tulla julki? Miten ihmeessä esim. euroeliitti haluaisi muka ihmisten parasta, kun se kerran on pankkirosvojen ja Bilderbergin nukkeryhmä? Miten ihmeessä länsimaissa kaikki hyvä tulisi järjestelmästämme j apaha olisi ulkopuolella? Ja vielä diktataattorin valtuudet omaavalta johdolta eli demkratiaahan ei ole edes leikisti enää? Kuka uskoo enää tähän kaikkeen ja siis vakuutteluihisi? Tietysti havaittu pirullinen toiminta voi uhata missä vain.

  ”Lähteitä:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Beta-lactamase
  http://scienceblogs.com/mikethemadbiologist/2007/07/ctxm15_esbls_theyre_loose.php
  http://www.rki.de/cln_160/nn_217400/EN/Home/PM082011.html
  http://www.bgisequence.com/eu/newsandevents/news/bgi-releases-the-complete-map-of-the-germany-e-coli-o104-genome-

  Holokaustiväittelyissäkin virallisen valheen puolustajat yrittävät tehdä lähinnä vaikutuksen latelemalla kasan ulkolaisia linkkejä. Muita keinoja ei enää juuri ole, kun kaikki valheet on ammuttu alas. Kärjessä on wikipedia, mikä ei todellakaan vakuuta. Nojoo, siis lähteethän ne on, mutta epäilyttävää on, että pyrit vain vakuuttamaan aasit ne laittamalla. Esität heille niin viissta ja tietäväistä. Totta kai asiat koetetaan selittää parhain päin ja oikein viisaana, kuten THL ym. Holokaustivalheethan ovat tuontitavaraa ja niissä valheet ovat aina hyvin räikeitä. Mistä tiedämme, että muissakaan aiheissa ei alehdeltaisi? No tiedämmehän me sikaflunssan ja kun nytkin kaikki merkit viittaavat laboratoriossa valmistetun biologisen aseen käyttöön, niin asia lienee pikemminkin ihan toinen kuin mitä koetat esittää ja vakuutella auktoriteettien kanssa. Puuttuu enää rokote tätä uutta uhkaa vastaan, joka tietysti aiheuttaisi paljon jotain muuta vauriota. Ainiin, nyt olikin kyse luomun vastrustuksesta eikä ilmeisesti rokotteista, Tai taloussodasta. Ja kaiken perusteella voi vaatia valvontaa ja kaiken tuotannon siirtämistä jättiyritysten ”vastuullisiin käsiin”.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. Tässä hyvin kuvailtu Euroopan tuhoaminen. (Juutalaiset) pankkiirit ovat hirttämässä valtioita kuristusotteeseen. Kansoista tehdään orjia. Suosittelen tätä videota, avaa silmät. Suomenkielinen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. Nyt kun näyttää, että ko. bakteeri on lähtöisin saksalaiselta luomutilalta, eräältä idunviljelijältä, niin maailman kaikki paha ei näytäkään olevan peräisin tavanomaisesta elintarviketuotannosta eikä Kansainväliseltä valuuttarahastolta, ei Kataiselta eikä Bill ja Melinda Gatesin säätiöltä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 20. Mutaatioin on kehittynyt myös toinen antibiooteille resistentti ”superbakteeri”, tippuri H041:

  ”Tutkijat: Tippurista tuli uusi superbakteeri
  Tippurista on kehittynyt uusi kanta, joka on vastustuskykyinen kaikille antibiooteille, raportoi kansainvälinen tutkijaryhmä. Asiantuntijoiden mukaan löytö tekee aikaisemmin helppohoitoisesta infektiosta uuden globaalin terveysuhan.

  Uusi kanta, joka eristettiin vuonna 2010 japanilaiselta seksityöntekijältä, on saanut nimekseen H041. Tutkijat ovat nyt ensimmäisen kerran analysoineet geenimutaatiot, joiden avulla bakteeri on kehittänyt antibioottiresistenssin. ”

  http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Tutkijat+Tippurista+tuli+uusi+superbakteeri/1135267721202

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. E.coli.
  Ja nyt sitten, Antibiootti Resistenssiin kehitteillä rokotesysteemi että ”HALLE… LUJAA”! On tämä ”huuhaa” lääketiede oikein sairauksien keksimistiedettä, tai huuhaatiedettä paremminkin, vailla minkäänlaisia perusteita. Ensin ihmiset ympätään täyteen jos jonkinlaisia Antibiootteja ja sen jälkeen tulee tilanne ettei mikään antibiootti enää pure ja se on näiden konitohtoreiden ansiota, suorastaan ammattitaidotonta törttöilyä ja jälleen sairaiden kustannuksella. No nyt sitten on suunnitteilla että heikkokuntoiset ripulipötilaat aletaan rokottamaan sairaaloissa. (Ensin aiheutetaan Antibiooteilla ripuli) ja sitten rokotus, näin se menee vaikka joku toista tulee väittämäänkin. Ja tämä rokote on taatusti sitä samaa paskaa mitä ne tämän vuosituhannen muutkin myrkyt ovat olleet ja tulevat olemaan. 50-luvun rokotusbuumit eivät olleet ihan näin mielipuolisia. Suojellaan vaan pandakarhuja ja tuhotaan koko köyhällistö kansasta, siinä voi kyllä käydä toisaalta ihan päinvastoin kun oikein hölmöillään.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 22. E.coli.
  Ja nyt sitten rokote siihen. Taas sumutetaan ihmisiä rokotteilla!! Parempiakin konsteja on tämän ryöpsähtäneen bakteerin nujertamiseksi. Jos haluaa tietää miten niin kannattaa mennä seuraavalle sivulle: Maitohappobakteeri.nettisivu.org

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 23. Jatkoa edelliseen. Näiltä sivuilta löytyy todella monipuolista tietoa, kannattaa käydä tutustumassa. Ehkä YLLÄTYT. Tämäkin vielä!!! Lääketieteen salaisista ihmisiltä pimittämistä terveyteen vaikuttamisen keinoista. Vai eikö Lääketiede osaa käyttää näitä keinoja? No kyllä osaa mutta”sairauksien” hoidosta lääketieteellisin keinoin saa suuremmat bisnesansiot. Rokote ja lääkemyrkkyjä vaan lisää kehiin niinkyllä ylikansoitus laskee ja nämä puoskarit pääsevät päämääriinsä. Uskokoon ken tahtoo ”lääketieteen parantavaan voimaan.” Historia toistaa itseään tässäkin asiassa. Lääketiede on palannut kehityksessään taaksepäin noitavainojen aikakauteen. Esim. vainoamalla Luontaisia hoitomuotoja kaikin mahdollisin huijauskeinoin. Noitaroviot vain puuttuvat. Kuinkahan kauan onnistuu päämääriensä saavuttamisessa, kaikkine valheineen. Käyppä todellakin tsekkaamassa nämä kaikki sivut edellä mainitussa osoitteessa. Saatat todellakin YLLÄTTYÄ.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 24. Maitohappobakteeri. nettisivu. org Edellä mainitulta sivulta löytyy erittäin ajankohtaista tietoa, sairauksien hoidosta luontaisin keinoin. ym.ym.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 25. MRSA Sairaala-Bakteerin turhat uhrit!
  Mitä yhteistä Sika-virus, MRSA-sairaalabakteeri,Clostridium Dificile -tappaja-Bakteeri ja EHEC – tappajabakteerilla.

  Kaikkia näitä ”pikkupiruja” voi hoitaa kolmella tärkeimmällä La, Lb ja BIF hyöyy – bakteerilla, jolloin oma immuunipuolustus hoitaa ”pahat” bakteerit ja virukset. Seuraavalla sivustolla paljon muutakin hyvään terveydenhoitoon liittyvää asiaa. Maitohappobakteeri, netti, org

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 26. ”Se ei ole vain Homeopatiaa”?
  Liiallisten Antibioottikuurien aiheuttama Colostridium Difficile – infektio. Nykyajan hullutusta hoitaa lääkkeiden liikakäytöstä sairastuneita ripulipotilaita esim jälleen kerran rokotteella, kun siihen on parempia ja vaarattomampiakin keinoja, esim. ulosteensiirto ja maitohappobakteerit ym. Ensinnäkin jos määrätään joku Antibiootti-kuuri, sen rinnallehan on ollut kehoitus ottaa myös Maitohappobakteerit käyttöön ja tietääkseni jo Apteekissa pitäisi ihmisiä valistaa tästä asiasta, olen omin korvin kuullut kun apteekissa vastataan että niinhän meidän pitäisi, mutta ei kerrota ellet itse tiedä! Ja mielestäni jo lääkärin kuuluu siitä kertoa tai jopa määrätä maitohappobakt, luulisi jo koulutuksessa noin yksinkertaiset asiat kerrottavan automaattisesti, jos ”muka”. sairaudenhoito olisi tosiasia ja todellinen tavoite!?? Mutta tämäkin on kai bisneksen edistämistä kun ei kerrota asiasta. Muutaman päivän kuluttua potilas saattaa palata lääkäriin suu täynnä sientä (jolta olisi vältytty käyttämällä Maitohappobakteereita). No Lääkäri määrää sitten sienilääkkeen ja taas kilahtaa pohjattomaan kirstuun köyhän ehkä viimeiset kolikot. Lisää aiheesta osoitteesta: Homeopathy 4 Everryone September 2013: Journal… Hpathy (Käännä)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat