Tutkimus osoittaa antibioottien vahingoittavan immuunijärjestelmää

Tutkimus keskittyi muihin kiehtoviin asioihin, mutta johtopäätös on väistämätön: Antibiootit aiheuttavat kroonisia tauteja.

Kalifornian teknisen yliopiston (CalTech) tekemässä tutkimuksessa selvisi, että elimistömme bakteerit erottelevat hyödylliset ja haitalliset bakteerit toisistaan. Vielä merkittävämpää on se, että suolistobakteerit laukaisevat immuunivasteen, eikä immuunijärjestelmä itse. Tämä mullistaa käsityksemme immuunijärjestelmän toimintatavoista. Tutkimustuloksia julkaistiin Science-lehdessä ja CalTechin biologian apulaisprofessori Sarkis Mazmanian kommentoi:
-Ihmisen suolistossa on 100 biljoonaa hyödyllistä bakteeria, jotka elävät sulassa sovussa kehomme kanssa, joka muodostuu vain 10 biljoonasta solusta, jotka ovat sukua bakteereille. Vaikka söisimme vain vähän Salmonellaa sisältävää kanaa, immuunijärjestelmämme vastaa tulehdukseen heti mittavalla puolustuksella. Päätöstä ei kuitenkaan tee kehomme, vaan suolistobakteerit. Tutkimustemme mukaan on aika tarkastella uudelleen vakiintuneita käsityksiä immuunijärjestelmämme toiminnasta, sillä tulokset kääntävät teorian päälaelleen. Suolistobakteerit ovat avainasemassa.

Tutkimustuloksia

Tutkimuksessa tarkasteltiin hiiren sisäelimiä konfokaalimikroskopialla, jolla saadaan hyvin syväteräviä 3-ulotteisia kuvia kohteesta. Kokeessa tutkittiin Bacteroides Fragilis –bakteeria, jonka uskottiin elävän mahalaukussa, mutta tutkijat huomasivat sen elävän limakalvolla syvällä suolistossa. B. Fragilis -bakteerin tehtävä on ohjata sääteleviä T-soluja, jotka estävät immuunijärjestelmää hyökkäämästä hyödyllisiä bakteereja vastaan. Jos tämä ohjausjärjestelmä ei toimi suunnitellulla tavalla, immuunijärjestelmä hyökkää sattumanvaraisesti hyviäkin bakteereita ja kehon omia soluja vastaan. Seurauksena voi olla vakavia sairauksia, kuten Crohnin tauti, MS-tauti, diabetes, psoriasis ja SLE eli punahukka. Mazmanian esittääkin tärkeän kysymyksen: ”Johtuuko osa nykysairauksista siitä, että potilaan oma keho tuhoaa hyviä bakteereita?”

Päätelmiä

Nykylääketiede on sokea omille virheilleen ja lääkärit jatkavat antibioottien määräämistä potilaille pieniinkin vaivoihin. Tämän tutkimuksen mukaan antibioottien huoleton käyttö saattaa järkyttää immuunivasteelle tärkeän bakteerin toimintaa ja jättää elimistön avuttomaksi todellisten hyökkääjien edessä. Viime aikoina autoimmuunisairaudet ovat lisääntyneet hälyttävästi käsi kädessä antibioottien käytön räjähdysmäisen lisääntymisen myötä.

Vain 30 vuotta sitten suuri osa näistä kroonisista sairauksista oli hyvin harvinaisia, mutta nykyään ne ovat tavallisia:
• Diabetes, varsinkin varhaisiän
• Astma, varsinkin nuoremmilla
• Syöpä
• Crohnin tauti
• MS-tauti
• SLE eli punahukka
• Psoriasis
• Autismi

Emme voi varmuudella tietää, mikä aiheuttaa näitä tauteja. Todennäköisesti syynä on useiden tekijöiden yhteisvaikutus. Tämä tutkimus kuitenkin selvästi osoittaa, että suolistobakteerien huoleton tuhoaminen vaikuttaa vakavasti kehon immuunijärjestelmään. Vaikka olemme huolissamme sairauksien antibioottien vastustuskyvyn lisääntymisestä, paljon pahempaa on tapahtumassa. Autoimmuunisairauksien lisääntyminen vaivaa kohta suurta osaa väestöstä ja sitä myötä koko yhteiskunnan elämän laatua. Molempien syy on sama: Antibioottien ylenpalttinen väärinkäyttö. Niin kauan kuin antibiootteja ei voida aukottomasti poistaa epäiltyjen listalta, pitää lääketieteen toimia niin kuin ne olisivat syypää sairauksiin. Vaikka muiden tekijöiden vaikutus todistettaisiin, ei se vielä poista epäilyä antibioottien osallisuudesta.

Alkuperäinen juttu: http://www.gaia-health.com

3 kommenttia

 1. Länsimainen lääketiede on suurimaksi osaksi puoskarointia.

  He tietävät sen kyllä itsekin, myös johtavat poliitikot, mutta rahantekomyllyä on paha mennä horjuttamaan, kun on itse mukana järjestelmässä, asema vaakalaudalla ja ehkä vielä isot velat niskassa. Ulkopuoliset taas tyrmätään ei asiantuntijoina, eikä heille ole tilaa ahtaassa mediassa.

  Vaihtoehtoja ei hyväksytä, eikä niiden tutkimusta rahoiteta, ei myöskään omien toimien todellista vaikuttavuutta. Viranomaiset on laitettu huoraamaan yritysten kanssa. Tämä loppuu vasta kun kustannukset kasvavat sietämättömiksi tai ihmiset itse heräävät.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. *Mhb. Kadonneiden elämää ylläpitävien Probiootti-bakteerien(mhb) arvoitus ja homeiden antibiootti.
  Tämä sivu on päivitetty 24.06.2011

  Sain palautetta, että tämä kolmen tärkeimmän Probiootti-bakteerin teoriani ei voi pitää paikkaansa, koska terveillä(?) ihmisillä juuri näitä 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif bakteereita löytyy vähiten limakalvoilta, joten päätin selvittää mistä pitempiaikainen kolmen tärkeimmän bakteerin pula johtuu:
  Vastaus löytyi 1970-1980 luvuilta raaka-maidon käsittelystä meijereillä!

  Huom!
  Lehmän maito sisältää kahta tärkeintä:
  1.Lactobacillus asidophilus ja
  3.Bifidobacterium Probiootti-bakteeria
  ja limakalvojen laaja-alaisen lievän tulehduksen parantamiseksi tarvitaan:
  2.Lactobacillus bulgaricus bakteeria, jolloin olet pitkällä-turvallisella “antibiootti”-kuuri lla!
  A. Probiootti=hyödyllinen/tarpeellinen bakteeri (mhb):
  Meidän kaikkien yksimahaisten immuunipuolustuksen perusta on kolme tärkeintä; 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif bakteeria – oli sitten kyseessä aikuinen tai lapsi, mies tai nainen, kissa tai koira:
  1.Lactobacillus acidophilus,
  2.Lactobacillus bulgaricus ja
  3.Bifidobacterium.

  Mystinen yhtälö:
  Kun limakalvot eivät ole kunnossa (ei löydy tärkeimmät Probiootti bakteerit), niin 1.0.immuunipuolustus ei ole kunnossa ja sekä 1.1.hermostollinen-, että 1.2.hormonaalinen-järjestelmä eivät ole kunnossa.
  Ja kääntäen-
  Kun limakalvot ovat kunnossa (löytyy tärkeimmät Probiootti bakteerit), niin 1.0.immuunipuolustus on kunnossa ja sekä 1.1.hermostollinen-, että 1.2.hormonaalinen-järjestelmä on kunnossa.

  Kahden tärkeimmän probiootti-bakteerin:
  1.(1.) Lactobacillus asidophilus ja
  2.(3.) Bifidobacterium,
  joiden luonnollisin saantilähde on lehmän raakamaito (=käsittelemätön maito).

  Mutta mihin ovat kadonneet hyvät/tarpeelliset Probiootti bakteerit vuosien saatossa:
  – Ennen vanhaan juotiin vasta lypsettyä lehmän raakamaitoa, jossa oli tärkeimmät Probiootti bakteerit Lactobacillus asidophilus ja Bifidobacterium. Eikä silloin sairasteltu niin valtavasti kuin nykyisin, ei ollut allergioita, eikä ollut vatsa, eli suolisto sekaisin, jne.
  – Olette varmaankin kuulleet tämän mystisen lauseen, jonka on esittänyt laktoosi-intoleranssia tai migreeniä sairastava henkilö:
  “Kun käyn hakemassa suoraan maatilalta lehmän raakamaitoa niin voin juoda sitä ongelmitta, mutta kun ostan kaupasta meijeriltä tullutta maitoa, niin laktoosi- ja migreeni-ongelmat alkavat heti”.
  Eli syy mm laktoosi-intoleranssi- ja migreeni-ongelmiin on Probiootti bakteereiden puutteessa!

  Herää kysymys:
  – Mihin tarpeelliset Probiootti bakteerit sitten katoaa?

  Vastaus on yksinkertainen ja löytyy 1970-1980 luvuilta lähtien:
  – Vasta lypsetty raakamaito sisältää 2-tärkeintä Probiootti bakteeria 1.(1.)L-a ja 2.(3.)Bif.), jotka kuolevat kuumennettaessa maito yli +50 C-asteen(=pastörointi meijerillä) ja jäljelle jää vain rasvaan sitoutuneet Probiootti-bakteerit.

  Huom!
  Raakamaidon kaupallisessa käsittelyssä raakamaidon pastörointi on välttämätöntä – poislukien suoraan maatilalta myytävä raakamaito! Mutta meijerien suorittama homogenointi (=probiootti bakteereita suojaavien rasvapallojen pilkkominen) on täysin turha-tarpeeton toimenpide! Kun maidossa oleva rasva pilkotaan, niin rasva ei enää suojaa probiootti bakteereita. Pilkottuun rasvaan sitoutuneet Prob.bakteerit kuolevat kuumennettaessa yli +50 C-asteen ja viimeistään mahahappojen vaikutuksesta, jolloin ohutsuoleen päätyy ainoastaan kuolleita Probiootti-bakteereita joista ei kuolleina ole hyötyä – ainoastaan elävistä Probiootti-bakteereista on hyötyä!

  Ja silloin kun raakamaito pastöroidaan ja siitä poistetaan kaikki Prob.bakteereita suojaava rasva, niin tällaisessa maidossa ei voi olla Probiootti-bakteereita, jolloin ainoaksi keinoksi jää palauttaa po Probiootti-bakteerit limakalvoille syöden (Probiootti-bakteeri jauhe/jauhekapseli) näitä riittävästi!

  1.(1.)Lactobacillus asidophilus – Luonnollinen saantilähde=Rasvainen lähmänmaito.
  2.(2.)Lactobacillus bulgaricus – Luonnollinen saantilähde=Esimerkiksi Bulgarian jogurtti.
  3.(7.)Bifidobacterium – Luonnollinen saantilähde=Rasvainen lähmänmaito.
  – Joita on yhteensä saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin vähintään 3×1(suositus=3×2)-miljardia bakteeria/vrk+muut Probiootit – joten tee näiden bakteereiden saannista elämäntapa(Lue: Rasva- ja Probiootti-remontti(Navikaatio-hakemisto)). Se miksi limakalvojen parantaminen on tosi hidasta puuhaa, selviää kun suhteutat nämä kaksi asiaa:
  1. Mikroskooppisen pienillä bakteereilla parannetaan:
  2. Elimistön valtavaa-lievästi tulehtunutta (CRP on alle 12) limakalvo aluetta. L-a ja Bif bakteerien pitkäaikaisen bakteeripulan aiheuttaman lievän/laaja-alaisen tulehduksen hoitoon juuri tarvitaan 2.(2.) Lactobacillus bulgaricus bakteeria, jolloin olet pitkällä-turvallisella “antibiootti”-kuuri lla!

  Testasin itse ensin näiden bakteereiden turvallisuuden ennen kuin uskalsin tehdä testejä ulkopuolisilla henkilöillä.
  Potilastesteissä palaute oli 100%.sti positiivista silloin kun Probiootti-bakteerien käytössä ei oltu tehty virheitä!

  Tämä Probiootti-bakteerien palautus limakalvoille on täytettävä kolme ehtoa:
  a.
  *** Bakteerien on oltava juuri nämä kolme tärkeintä bakteeria!
  *** 1.(1.)Lactobacillus asidophilus,
  *** 2.(2.)Lactobacillus bulgaricus,
  *** 3.(7.)Bifidobacterium.
  b.
  *** Po bakteereita on saatava limakalvoille riittävästi!
  *** 1.(1.)L-a, jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
  *** 2.(2.)L-b, jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
  *** 3.(7.)Bif, jonka saantisuositus=2 miljardia bakteeria/vrk.
  c.
  *** Po bakteereita on saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin!

  Huom! Ylläolevat bakteeriohjeet soveltuvat limakalvoille vaikka kyseessä ei olisikaan allamainittu(B.) kvht-altistus!
  B. Antibiootti=haitallisia bakteereita tappava, joka on hyvä, MUTTA kun se tappaa myöskin hyvät-tarpeelliset Probiootti bakteeritkin (mhb) joka Ei ole hyvä!

  Kun penisilliini(=home-antibiootti) keksittiin vahingossa todettiin sen tappavan haitallisia bakteereita, mutta kenellekkään ei tullut mieleen se seikka, että se tappaa KAIKKI bakteerit, myöskin nämä tarpeelliset probiootti bakteerit!

  Huomaa yhtäläisyys:
  – Suomessa KosteusVaurioHomeToksiini(=KVHT)-altistuu noin 4-miljoonaa kansalaista ((+kotieläimet)suurin osa tietämättään!) eriasteisesti joka päivä kv-homeiden antibiootille(=toksiini), joka tuhoaa(tappaa) limakalvojen jo ennestään(ks.kohta: A.) vajaata Prob.bakteeri kantaa, jolloin niin ihmiset, kuin kotieläimetkin sairastuvat aina vaan herkemmin immuunipuolustus järjestelmän heikkenemisen myötä. Ja kun potilas hakeutuu lääkäriin, niin lääkäri pahentaa potilaan tilaa määräämällä antibiootti-lääkettä joka tappaa lisää tarpeellisia Prob.bakteereita, jolloin potilaan tila heikkenee entisestään!
  Kun oikeaoppisesti lääkärin pitäisi opastaa potilasta poistumaan pysyvästi kvht-tiloista ja opastaa potilasta tärkeimpien Prob.bakteereiden syöntiin!

  Se miksi kv-homeongelmia vähätellään jatkuvasti johtuu siitä, että suurin osa rakenteissa “muhivista” kv-homeiden gogktaileista ei haise ollenkaan, jolloin potilaalla voi olla vuosien kvht-altistus päällä koko ajan ja ihmetellään ainoastaan outoja oireita ja sairastumisia! Helpoimmin kvht-altistus voidaan todentaa oiretestillä, jolla voidaan helposti seurata oireilun poistumista/lisääntymistä.
  Huomioi tämä:
  – Kvht-oireilu poistuu viiveellä (ks.oiretesti) sen hitaammin, mitä vähemmän syöt Prob.bakteereita limakalvojen tuhoutuneiden Prob.bakteereiden tilalle.
  Tämä probiootti bakteerien palautusprosessi tarvitsee prikulleen nämä kolme nimen-omaista bakteeria:
  1. Lactobacillus asidophilus,
  2. Lactobacillus bulgaricus ja
  3. Bifidobacterium.
  Probiootti(mhb)-tuotteessa saa olla lisäksi muitakin probiootteja.
  Jännä ilmiö:
  – Ruoka lusikassa on ruokaa, mutta kun se tippuu rinnuksille niin se onkin likaa!
  – Antibiootti rakenteissa on myrkkyä, mutta kun se puristetaan pilleriksi niin se onkin lääkettä!

  Olet tässä:
  *Mhb. Kadonneiden elämää ylläpitävien Probiootti-bakteerien(mhb) arvoitus ja homeiden antibiootti.
  Alkuun
  _________________

  Se parantumaton astmakin on 100%.sti parannettavissa 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif bakteereilla!

  Po bakteereilla tehdään ihmeitä:
  http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-rankat-bakteeri-kokeet/
  _________________

  Tehosessiot(=suuret bakteerimäärät; 30…60…90miljardia bakteeria) käyttöön!!
  Tätä ohjeistusta tarvitset:
  http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappobakteeri-jauhe-ja-jauhekapseli-tuotteet-suomioikeat-probiootti-bakteerit/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat