Tutkimus: Yhdysvallat on oligarkia, ei demokratia

zion-bankers-38619723032

Akateeminen Perspectives on Politics tulee ensi syksynä julkaisemaan tutkimuksen, jonka mukaan Yhdysvallat ei ole demokratia, vaan läpeensä korruptoitunut oligarkia.

On mielenkiintoista, että demokratian esitaistelijaksi kutsutussa Yhdysvalloissa tutkimus on ensimmäinen lajiaan. Tutkimuksen nimi on ”Testing Theories of American Politics” ja sen ovat tehneet Martin Gilens ja Benjamin I. Page.

Tutkijoiden mukaan ”amerikkalaisilla kansalaisilla ei ole todellisuudessa juurikaan mahdollisuuksia vaikuttaa maansa asioihin”. Maa toki täyttää muutamat kansanvallan perusvaatimukset, kuten säännölliset vaalit, mutta todellista valtaa maassa käyttää silti talouseliitti ja vaikutusvaltaiset lobbausjärjestöt. Kansalaisten on mahdotonta vastustaa rikasta ja hyvin verkostoitunutta eliittiä esimerkiksi äänestämällä vaaleissa.

Tutkimuksessa pyrittiin selvittämään, onko Yhdysvallat demokratia, oligarkia vai jotain näiden väliltä. Tutkijat muun muassa selvittivät Yhdysvaltojen kannan 1 779 tärkeässä poliittisessa kysymyksessä. Valtamedia ruokkii jatkuvasti mielikuvaa Yhdysvalloista ”vapaana maana”. Kiistaton johtopäätös kuitenkin oli, että Yhdysvalloissa poliittinen valta on huippurikkaalla eliitillä, eikä muutosta ole toistaiseksi näkyvissä.

BlackListedNews.com

1 kommentti

 1. Onhan Suomessakin eliitti ja heilläkin on “aika paljon” valtaa;

  -Mediassa; Koska he omistavat “aika paljon” mediaa Suomessa niin luonnollisesti media kirjoittaa niistä asioista jotka ovat heille suosiollisia ja ajavat heidän asiaansa. Eli media harjoittaa eräänlaista propagandaa. Ne asiat jotka ovat heille ja heidän rahantienaamiselleen ja vallalleen suosiollisia pidetään esillä.

  -Poliittisesti; Onhan selvää se, että ne joilla on Amerikassa “aika paljon” valtaa painostavat Suomea taloudellisesti, eli kauppasuhteilla. Joten politiikkojemme on kumarrettava määrättyyn suuntaan ja jopa julkisesti kaikkien tiedossa on se mihin suuntaan kumarretaan. Tästä johtuen meillä ovatkin ne ihmiset maamme rikkaimpia, joita amerikkalaisten “eliitti” suosii.

  -Taloudellisesti; Tässäkin asiassa amerikkalaiset luultavasti painostavat ja kauppasuhteillahan Suomen rikkaimmat rikastuivat. Se taitaakin olla syy miksi Suomen rikkaimmista on suuri osa juutalaisia. Nykyisessä yhteiskunnassa rahalla on valtaa, eli näin Amerikan “eliitti” hallitsee Suomessakin.

  -Uskonnollisesti; Uskontomme mukaan, jonka he ovat perustaneet (Apostoli Paavali) vääristämällä Jeesuksen todellisen-sanoman, he ovat ylentäneet itsensä Jumalan valituiksi kansaksi, ellei jopa Jumaliksi;

  Evankeliumi Johanneksen mukaan;
  10:33 Juutalaiset vastasivat hänelle: ”Hyvän teon tähden me emme sinua kivitä, vaan jumalanpilkan tähden, ja koska sinä, joka olet ihminen, teet itsesi Jumalaksi.”
  10:34 Jeesus vastasi heille: ”Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ’Minä sanoin: te olette jumalia’?
  10:35 Jos hän sanoo jumaliksi niitä, joille Jumalan sana tuli – ja Raamattu ei voi raueta tyhjiin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat