Israel on sotarikollinen ja sen johtajat typeryksiä

 

Sir Gerald Kaufmanin puhe Britannian parlamentin alahuoneelle 15.01.2009

Minut kasvatettiin ortodoksijuutalaiseksi ja sionistiksi. Kotikeittiössämme oli Juutalaisen Kansallisrahaston keräysrasia, johon laitoimme kolikoita auttaaksemme juutalaisten Palestiinan asuttamista. Kävin ensi kertaa Israelissa vuonna 1961 ja olen ollut siellä sen jälkeen useammin kuin jaksan muistaa. Minulla oli sukua Israelissa ja minulla on ystäviä siellä. Eräs ystävistäni taisteli vuosien 1956, 1967 ja 1973 sodissa ja haavoittui niistä kahdessa. Solmioneulani on tehty hänelle palkinnoksi osoitetusta kampanjakoristeesta, jonka hän antoi minulle. Olen tuntenut henkilökohtaisesti useimmat Israelin pääministerit, alkaen ensimmäisestä, David Ben-Gurionista. Golda Meyer oli ystäväni, kuten myös apulaispääministeri Yigal Allon, joka kenraalina voitti Negevin (autiomaan) Israelille vuoden 1948 itsenäisyyssodassa.

Vanhempani tulivat Englantiin pakolaisina Puolasta. Suurin osa heidän perheistään murhattiin natsien toimesta holokaustin aikana. Isoäitini oli sänkypotilaana, kun natsit saapuivat hänen kotikaupunkiinsa Staszowiin. Saksalainen sotilas ampui hänet kuoliaaksi omaan sänkyynsä. Isoäitini kuolema ei ole puolustus Israelin sotilaiden murhaamille isoäideille Gazassa. Nykyinen Israelin hallitus käyttää kyynisesti ja armottomasti hyväksi harhauskoisten jatkuvaa syyllisyyttä juutalaisten joukkosurmista holokaustissa oikeutuksena palestiinalaisten murhaamiseen. Päätelmä on, että juutalaisten henki on korvaamattoman arvokas, mutta palestiinalaisten hengellä ei ole mitään merkitystä.

Sky Newsillä Israelin armeijan tiedottaja, majuri Leibovich, vastasi kysymykseen Israelin (senhetkisestä) tappamasta 800 palestiinalaisesta (luku on sen jälkeen noussut tuhansiin). Epäröimättä hän vastasi 500:n heistä olleen militantteja. Vastaus oli kuin suoraan natsin suusta. Kenties Varsovan getossa hengestään taistelleet juutalaisetkin olisi voinut leimata militanteiksi.

Israelin ulkoministeri Tzipi Livni vakuuttaa, ettei hallitus aio olla missään tekemisissä Hamasin kanssa, sillä he ovat terroristeja. Tzipi Livnin isä oli Eitan Livni, terroristijärjestö Irgun Zvai Leumin operatiivinen johtaja, joka oli vastuussa King David hotellin räjäyttämisestä Jerusalemissa, mikä vaati 91 uhria mukaan lukien neljä juutalaista.

Israel syntyi juutalaisten terrorismista. Juutalaiset terroristit hirttivät kaksi englantilaista kersanttia ja ansoittivat heidän ruumiinsa. Irgun surmasi yhdessä terroristijoukkio Sternin kanssa 254 palestiinalaista Deir Yassinin kylässä vuonna 1948. Nykyään Israelin hallitus on antanut ymmärtää olevansa valmis neuvottelemaan omilla ehdoillaan Fatahin johtajan Abbasin kanssa. Se on kuitenkin liian myöhäistä. He olisivat voineet keskustella Fatahin edellisen johtajan, Yasser Arafatin kanssa, joka oli ystäväni. Sen sijaan he saarsivat Arafatin bunkkeriin Ramallahissa, jossa vierailin hänen luonaan. Arafatin kuoltua Fatahin epäonnistumiset johtivat Hamasin voittoon Palestiinan vaaleissa 2006. Hamas on häijy järjestö, mutta demokraattisesti valittu ja ainoa puolue, jolla on valtaa. Hamasin boikotoiminen, myös Englannin puolelta, on ollut paha virhe, josta on seurannut kamalia seurauksia. Merkittävä Israelin ulkoministeri Abba Eban, jonka kanssa kampanjoin rauhan puolesta useissa kampanjoissa, sanoi: ”Rauha solmitaan keskustelemalla vihollisen kanssa.”

Vaikka israelilaiset murhaisivat kuinka paljon palestiinalaisia Gazassa, he eivät pysty ratkaisemaan tätä ongelmaa sotilaallisin keinoin. Riippumatta siitä, miten ja kuinka taistelut päättyvät, palestiinalaisia on edelleen 1,5 miljoonaa Gazassa ja 2,5 miljoonaa Länsirannassa. Israelilaiset kohtelevat heitä kuin sontaa satoine tiesulkuineen ja laittomien juutalaisten asutusten karmeiden asukkien ahdistellessa heitä. Vielä tulee aika, lähitulevaisuudessa, kun palestiinalaisia on Israelissa enemmän kuin juutalaisia.

Hallituksemme on aika tehdä selväksi Israelin hallitukselle, että sen käyttämä politiikka ja voimakeinot eivät ole hyväksyttäviä ja julistaa totaalinen saarto, jolla kielletään Israelin aseistaminen. Nyt on rauhan aika, oikean ja aidon rauhan, eikä Israelin aikoman valloituksen, joka on mahdoton saavuttaa. Israel on sotarikollinen ja sen johtajat typeryksiä.

 

Alkuperäinen video ja transkripti: http://www.youtube.com/watch?v=xEYz00MqCx0

12 kommenttia

 1. Natsit eivät käyttäytyneet noin. Natsit olivat ihmisiä, kun taas kaikki muut vain juutalaisten palvelijoita ja apinan tasolle aivopestyjä hulluja höpönassuja. kaikki juutalaisten pikku apurit tekivät noin ja saksalaisille.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Noin käyttäytyiuvät englantilaiset, jotka tosin olivat juutalaisten helootteja jo 1600-luvulla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Juutalaiset juujuu, on pahoja juu. Natsit on niitä kivoja. Repe höpönassukka nyt nukkumaan. Ota lääkkeet myös ja pyyhi suupielet.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. ”Isoäitini oli sänkypotilaana, kun natsit saapuivat hänen kotikaupunkiinsa Staszowiin. Saksalainen sotilas ampui hänet kuoliaaksi omaan sänkyynsä”

  Jos tämä tyyppi ei todista tätä väitettään, niin se on valhetta. Näitä oin kuultu jo ihan tarpeeksi. Siis ennen kuiin tyyppi todistaa tuon väitteensä, se on valhetta. Väittääkö hän edes nähneensä tapauksen vai kuulleensa siitä vai mihin tuo yleensä perustuu?

  Tuo on holokausti-narratiivia ja siten tässä vaib harrastetaan saksalaisten haukkumista. Vain tästä syystä tuo puheenvuoro on esitetty ja sitä levitellään. Vastenmielistä ja Uuden maailmanjärjestyksen rakentamista, joka perustuu olennaiselta osin holokaustivalheeseen ja muihin vainoväitteisiin sekä rikolliseen saksalaisten panetteluun

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Saksalaiset eivät koskaan ampuneet mummoja tai lapsia. Tämä niljake on yksinkertaisesti valehtelija. Juutalaiseliitin komentama puna-armeija murhasi kyllä miljoonia siviilejä ja raiskasi Euroopan naiset. 2. maailmansodassa oi juuri kyse saksalaisten murhaamisesta itäjuutalaisten päälliköiden johdolla ja määräyksestä. He määräsivät myös Englannissa.

  Kaikki on sodan jälkeen valehdeltu meille ja hirmuisella tavalla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Repe on aika lähellä totuutta. Tästä asiasta on monet kirjailijat ja tutkijat selvitelly jo ennen ku aatusta tuli kuuluisa. harvassa on nämä kirjat aina ollu ja vähenemään päin. Mitä luulette, miksi saksa oli niin innoissaan aatusta? Hullun maailman valloitus ajatuksesta? Ei vaan siksi, että saksan kansa oli jo ennen ensimmäistä maailman sotaa alakynnessä omassa maassa kun virkapaikat, johtoportaat, mediat ym. alkoivat täyttymään sionisti juutalaisista. ”holokausti” oli tarkoituksena häätää nämä valloittajat pois saksasta ja mielellään euroopastakin. Usa teki saman tempun saksalisille ja japanilaisille…. Mutta kuka uskoo tätä ja kuka toinen toista… Yhtä tyhjän kanssa vääntää kättä täällä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Niin ja toinen maailmansota alkoi ku aatu irtautui liikepankkiirien kynsistä. eikä puolasta. vaparit englannista, neuvostoliitosta käskettiin kaikin keinoin hiljentämään tämän vaihtoehdon mikä oli alkanut… propaganda alkoi heti. ja tätä 6 milj. ihmisen holokaustista on jauhettu jo 1800 luvun loppu puolelta asti…. koska t:ssa lukee että nämä 6milj. pitää kuolla, jotta israelin valtion voi perustaa…. haukkukaa nyt äkkiä hiki päässä ja väittäkää jotain muuta… ihan sama. läskiks meni kaikki ku dieetti petti.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Entä jos hamas on israelin mossadin luomus jonka takia heillä on hyvä syy pommittaa palestiinaa. Laitetaan ruotsiin omaa porukkaa terroristeiksi ja lähetään riehumaan. Hamasin raketit ei ole paljoa vahinkoa aiheuttanut (ehkä tarkoituskin, koska eihän kukaan itseään omaan käteen ammu ainakaan kovaa) verrattuna isrealin vastaviin… maybe, maybe not..

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Hamas ei ole luomus, mutta sinne on syötetty raketnampujia, jotka eivät ole kontrollissa.Toisaalta kaikki asevirrat ovat täysin kontrollissa sinne, joten Israel voi käydä mieleistään epätasaista sotaa. Länteen ei uutisoida kuin reketteja, kotka ovat vaon vastaiskuja Israelin jatkuvaan terroriin ja iskuihin. Onhan heidän pantava vastaan. Siis muutkin ampuvat tietty niitä raketteja, mutta myös siis tarvitaan vielä niitä solutettuja.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Ystäväni ei ollut uskoa että joku juutalainen puhuu kansastaan noin kriittisesti. Elikkä on olemassa muutamia sionisteja keille vuosia kestänyt aivopesu ei ole mennyt perille. Israel nyt sattuu olemaan vaarallinen valtio. Ei sieltä saa päivänvaloa kestävää dokumenttia mistään heidän ”laillisista” operaatioistaan.
  Miksi JOTKUT eivät silti millään halua uskoa ääri-jutkujen perimmäiseen tarkoitukseen? Mikä on nykykäsitykseni mukaan massojen hallinta. Vielä vähän aikaa USA:n avulla, keitä käyttävät surutta hyväkseen. Ja ilmeisesti koska niille JOILLEKIN on opetettu pelkästään Hitler sitä ja Hitler tätä. Nyt kannattaisi alkaa heräilemään tuosta säälittävästä unesta. Muistakaa sekin, että tiedonvälitys oli Toisen Maailmansodan aikaan jo sekunneissa toimivaa. Nyt niiden lobbarit ovat ostaneet melkein joka mediasta itselleen päättäjän paikan. Heitä kuuluu vain sääliä. Pyh.
  (Kiitos Ellu niistä tiedoista. Ne pitää jakaa täälläkin ihmisille).

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Tuollainen pieni kritiikki on vain naamioitumista. Anneytaan ymmärtää, että olisi demokratiaa ja oppositiota ym. Tuossakin puheenvuorossa valehdeltiin törkeästi ja rikollisesti saksalaisista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat