Ukraina: Uusliberalistinen mafia saavutti jälleen tavoitteensa

 

Ukrainasta muodostettiin länsimaisen globaalin eliitin konfliktipesäke. Tavoite on sotilaallisen, taloudellisen ja poliittisen hegemonian laajentaminen aivan Venäjän nenän alle. Ylikansallinen eliitti on ilmeisesti jälleen päässyt päämääräänsä. Ukraina alistetaan Israel-myönteisen oligarkian kontrolliin, kuten muutkin lukuisat valtiot maailmassa.

Maailman harvainvalta näytti taas kyntensä: Ukrainan parlamentti erotti maan presidentin Viktor Janukovitshin. Parlamentin istunto päätti erottamisesta äänestyksen jälkeen. Ukrainan parlamentti luovutti presidentin valtuudet väliaikaisesti parlamentin puhemiehelle Oleksander Turtshinoville.  Parlamentti on kokoontunut valitsemaan maalle uutta pääministeriä ja hallitusta. Puhemies on asettanut tiistain takarajaksi uuden hallituksen muodostamiselle (Reuters 22.2. ja 23.2.2014).

Uusliberalistisen eliitin pyrkimykset täyttyivät Ukrainassa

Jo artikkelissa Ukrainan mellakat: Eräs uusliberalistisen eliitin taistelutanner globaalista hegemonista esitettiin, että Ukrainan yhteenotot olivat lännen ja ennen muuta Israel-myönteisen eliitin masinoimia, ja että niillä pyrittiin vahvistamaan Euroopan unionia ja Natoa sekä osaltaan heikentämään Venäjää. Valitettavasti ylikansallisen eliitin tavoitteet ovat täyttymässä Ukrainassa.

Yllä mainitusta artikkelista selviää, kuinka Janukovitsh valitsi Venäjän rahasopimuksen ja hylkäsi EU:n yhteishenkisopimuksen. Tässä kirjoituksessa kuvaamme, kuinka Janukovitsin valinnan jälkeen alkoivat lännen masinoimat mielenosoitukset, joissa on menettänyt henkensä kymmeniä ihmisiä molemmilta puolen yhteenottoja.

Ensin hiukan selitystä globaalin valtaeliitin toiminnasta: Uusliberalistinen eli viimekädessä Israel-myönteinen eliitti laajentaa valtapiiriään kansainvälisen pankkitoiminnan ja sitä tukevien instituutioiden, kuten esimerkiksi IMF:n kautta. Kansainvälistä hegemoniaa tavoitellaan myös esimerkiksi eriasteisten talousjättien, vapaakauppasopimusten, kansainvälisten foorumien sekä USA:n ja muiden Nato-maiden välityksellä.

Mikäli jotakin uhria eli valtiota ei saada polvilleen poliittisten operaatioiden avulla, tulevat kuvaan mainitussa artikkelissa käytetyt mielenosoitusten ja vallankumousten menetelmät. Valtiot hajotetaan sisältä päin käyttämällä polttoaineena kunkin maan sisäisiä ristiriitoja. Jos edellä mainitut metodit eivät tepsi, Yhdysvallat ja/tai Nato-rintama tulee avuksi sotakoneistoineen, mikä varmistaa globaalin eliitin muodostaman nukkehallituksen ujuttamisen kohteeseensa. Näin menetellen kansainväliset rahoituslaitokset ja jättiläisyritykset ovat ojentaneet ”auttavan” kätensä ahdingossa olevalle valtiolle.

Israel-myönteinen ylimystö vaikuttaa kansainvälinen pankkitoimintaan ja maailman talouteen, joka puolestaan vaikuttaa kaikkeen. Erikoisesti rahoitusjärjestelmien vaikutukset ovat erittäin vikkeliä ja tehokkaita. Kyseinen vaikutus voi tietysti olla joko positiivista tai negatiivista.

Ennen muuta suurimpien talouksien ja talousalueiden, kuten euroalueen, Yhdysvaltain sekä Kiinan toimet vaikuttavat globaalisti ja ovat siten aiheuttaneet ekonomista kurjistumista myös Ukrainassa.

Kansainvälisen pankkitoiminnan sekä maailmantalouden välityksellä kyetään vaikuttamaan valtioiden taloudelliseen tilanteeseen siten, että valtiosta tulee vaihtotaseeltaan alijäämäinen, joka tarkoittaa, että kansakunta kuluttaa enemmän kuin ansaitsee – sekä kattaa erotuksen velkaantumalla ulkomaille. Tällaisen ahdingon myötä valtio alistuu helposti kansainvälisten rahoituslaitosten ryöstön kohteeksi, kuten myös tulee mahdollisesti Ukrainalle käymään.

Yllä mainituista maailmantaloudellisista tekijöistä kerrotaan esimerkiksi Taloussanomissa (23.2.2014).

Sisäisten konfliktien lietsominen, sotakoneiston käyttäminen, talouden romuttaminen, velkaorjuus jne., ovat olleet yleisiä kansainvälisen eliitin metodeja heidän valloittaessaan valtioita kautta maailman.

On muistettava, että yllä mainittu maailman taloudellinen tekijä ei ole itse syy Ukrainan eikä aina muidenkaan valtioiden yhteiskunnallisiin ristiriitoihin, vaan se on enemmänkin instrumentaalinen eli välineellinen tekijä.

Talousapua” luvataan Ukrainalle!

Suomalainen valtamedia, kuten myös muu läntinen massamedia pyrkii olemaan kaikessa uusliberalistisen eliitin lakeijana ja äänitorvena. Niinpä Yle uutisoi, että talouskomissaari Olli Rehnin mukaan EU ja IMF ovat valmiita huomattavaan taloudelliseen apuun, kunhan Ukrainalle saadaan uusi ja vielä uudistuksiin valmiina oleva hallitus. G20-ryhmän talouskokouksen yhteydessä Sydneyssä Australiassa puhunut Rehn lausui, että eurooppalaisesta näkökulmasta on tärkeää, että eurooppalainen perspektiivi tarjotaan Ukrainan kansalle, joka on osoittanut sitoutuneisuutensa eurooppalaisiin arvoihin (Yle 23.2.2014). ”Auttavaa” kättään Ukrainalle on tarjonnut myös USA.

Ylen uutisoinnista voisi saada sellaisen kuvan, että EU muka olisi vilpittömästi auttamassa Ukrainaa jaloilleen. Todellisuudessa kysymyksessä on valtion suoranainen ryöstäminen, kuten jo kirjoituksessani, Ukrainan mellakat: Eräs uusliberalistisen eliitin taistelutanner globaalista hegemonista, ilmenee. Täytyy ihmetellä sitä irvokkuuden ja häpeämättömyyden laajuutta, mitä Suomen valtamedia näillä uutisoinneillaan osoittaa, Rehnistä nyt puhumattakaan.

Päätelmät

Luvussa ”Uusliberalistisen eliitin pyrkimykset täyttyivät Ukrainassa” jo mainittiin, että Ukrainan mellakoilla pyrittiin lujittamaan Euroopan unionia ja Natoa sekä osaltaan heikentämään Venäjää. Lisäksi esitettäköön, että poliittisen Lähi-idän konflikteilla arabikeväineen ynnä muilla sellaisilla globaaleilla selkkauksilla pyritään nykyisin etupäässä Irania tukevan ”suojakilven” romuttamiseen. Osaltaan Ukrainan kahakoissa saattoi olla myös tämä heikentäminen kysymyksessä, sillä Venäjä on Iranin läheinen ystävä. Ukrainan murtuessa osaksi länsivaltojen ”imperiumia” madaltuisi Venäjän vastustus länttä kohtaan, sillä tällöin Ukraina ei kuuluisi enää niin voimakkaasti Venäjän ”etupiiriin”.

Ukrainan presidentin Janukovitsin omavaltaiset otteet eivät ole oleellisena syynä Ukrainan kriisin syntymiseen ja sen eskaloitumiseen. Vain globaali eliitti ja sitä myötäilevä läntinen valtamedia ovat käyttäneet esimerkiksi Janukovitsin otteita ja menetelmiä sisäisenä syynä konfliktin syntymiseen. On todella pirullista, että Israel-myönteisen eliitin kontrollissa oleva massamedia on saanut manipuloitua valtaosan länsimaista väestöä siihen uskoon, että Janukovits ja hänen edesmennyt hallintonsa olisi yksin syyllinen mellakoihin, vaikka taustalla ovat uusliberalistisen mafian hegemoniset tavoitteet.

Tässä Ukrainan tapauksessa kuin myös muissakin Israel-myönteisen eliitin mellakoiden ja kapinoiden synnyttämisen ketjureaktiossa, valtiosta toiseen, ovat kysymyksessä teatterivallankumoukset, valheoppositiona. Tästä syystä voidaan sanoa, että Ukrainan mellakoitsijat edustavat tai edustivat enemmän rosvolaumaa, kuin aitoa oppositiota, sillä he toimivat globaalin eliitin eli mafian käskyläisinä ja instrumentteina, joiden välityksellä pyrittiin maan hegemoninen, puolustuksellinen ja taloudellinen ulottuvuus kytkemään Uuden Maailmanjärjestyksen rautaisiin pihteihin. /MJ

Lähteet

Reuters (22.2 ja 23.2.2014). Saatavilla: http://www.reuters.com/article/2014/02/23/us-ukraine-idUSBREA1G0OU20140223

Taloussanomat (23.2.2014). Saatavilla: http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2014/02/23/viisi-vaiettua-syyta-miksi-kiovan-kaduilla-palaa/20142620/170?ref=hs

Yle (23.2.2014). Saatavilla: http://yle.fi/uutiset/eu_ja_imf_valmiit_antamaan_talousapua_ukrainalle/7103806

19 kommenttia

 1. En ymmärrä ollenkaan yksipuolista näkökulmaa. Miksi kirjoittaja pitää Putinin Venäjää jotenkin positiivisena asiana? Miksi hän väittää, että janukovich ei kahminut valtaa ja tavoitellut Venäjää lähestyvää sortovaltiota, jossa olisi ikuinen satraappi? Kommunistipomo siis, elinikäinen diktaattori ja Leninin patsaita maa täynnä. Pitäisikö Suomeenkin pyytää jotain tällaista Janua vai laitetaanko Janus Putkonen diktaattoriksi? Vai liitytäänlö Venäjään suoraan?

  Venäjä on juutalaisjohtoisen järjestäytyneen rikollisuuden täysin pyörittämä gangsterivaltio, jossa ihmiset ovat oikeudettomia orjia. Putinin maa on jo talmudistinen hirviöpaikka.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 2. Teksti näyttääkin olevan kopioitu Verkkomediasta, joka selittääkin tuon tekstin kommunistisen ilmaisutyylin ja Venäjälle kumartelun. Kommarimediat, mukaanlukien Verkkomedia, huutavat vanhaa itä vastaan länsi-fraasia. Luulisi, että ovat tyytyväisiä, kun Bäckmannin anti-fasistiset juutalaisystävät ”voittivat” mellakat. Voihan paradox!

  Ukrainan mielenosoitus olikin puhtaasti juutalaisten käsialaa. Oppositiojohtaja Vitali Klytško, joka pyrkii presidentiksi seuraavissa vaaleissa on juutalainen.
  http://www.timesofisrael.com/ukraine-protest-speaker-urges-jewish-oligarchs-to-use-influence/
  http://www.dailystormer.com/vitali-klitschko-is-a-jew/

  Jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, juutalaiset asettuvat tuon mellakan jälkeen uhrin asemaan, joka on vanha tapa vahvistaa heimon asemaa yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa ja bisnesmaailmassa, eli kaikki heihin kohdistuva kritiikki menee anti-semitisti -syytteiden pohjattomaan ”arkkuun”.
  http://www.timesofisrael.com/israel-urged-to-send-forces-to-guard-ukrainian-jews/
  http://www.jerusalemonline.com/news/world-news/the-jewish-world/after-the-revolution-in-ukraine-jews-fear-anti-semitic-government-3911?utm_source=contactology&utm_medium=email&utm_campaign=DailyNewsletter

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 3. Magneettimedia <3

  Välillä kun lukee näitä _tiettyjä_ kommentteja syntyy mielikuva että tietyt henkilöt luulee että Suomen kaksikielisyyden takana on myös _ainoastaan_ juutalaisia — ruotsalaiset itse kun täysin viattomasti seuraa sivusta. Joopa joo.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Itse Ukrainan tilanne johtuu siitä että väestö luulee että maan huono taloudellinen tilanne johtuu ainoastaan ’ison pahan venäjän’ läheisyydestä, eikä siitä että suurin osa ukrainalaisista on laiskoja työhön kykenemättömiä pskoja. Ne kun luulee että heti kun ne liittyy EUhun alkaa taivas maan päällä: palkat kaksinkertaistuvat, työn määrä laskee ja naiset rupee vihdoin antamaan.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. Falseflagiä pukkaa:

  http://www.patriootti.com/synagogaan-iskettiin-palopommein-ukrainassa/

  Voitaisiinko tässä olla järjestelemässä jotain suurempaakin konfliktia ja lahtausta, jossa siis ”antisemiittiset” kansalliset ukrainalaiset lahdataan jossain esim. putinistien hyökkäyksessä tai uuden hallituyksen toimin? Tai siis EU laittaa kansalliset sivuun päätöksenteosta tuolla tavalla?

  Vai haetaanko ihan avointa israelilaisjoukkojen miehitystä todella?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Magneettimedian artikkelit ovat niin ala-arvoista propagandaa, ettei niitä voi edes ottaa tosissaan. Näiden artikkeleiden kirjoittajat ja kommentoijat eivät voi olla vakavissaan.

  On se kumma kyllä että suurin piirtein naapurin flunssasta Ukrainan ihmisoikeusongelmiin on juutalaisten vika.

  Tällä sivustolla pyöritetään vieläkin Elders of Zion aiheisia artikkeleita vaikka koko kirja on todettu väärennökseksi jo vuonna 1921. Kirjoittaja on plagioinut Maurice Jolylta teoksesta The Dialogue in Hell Between Machiavelli and Montesquieu, joka on puolestaan plagioinut Eugène Suelta teoksesta Les Mystères du peuple.

  Mikä ero on salateoreetikoilla ja teoreetikolla. Teoreetikko myöntää olleensa väärin ja muuttaa kantaansa silloin kun todisteet puhuu vastaan. Teoreetikko kertoo millä teoria on falsifioitavissa.

  Salateoreetikko, joka uskoo mitä kummallisimpiin iltasatuihin (NWO, WTC, Illuminati, Vapaamuurarit, UFO, Flat Earth Society, Apollo Moon landings were a hoax jne.) elää omassa harry potter maailmassaan silmät ja korvat ummessa ja hokee samaa mantraa.
  Jos teoria ei ole falsifioitavissa se ei ole teoria! Yksikään salateoreetikko ei suostu myöntämään minkä todisteiden valossa myöntää olevansa väärässä.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 6. ”lähdekritiikki” on varmasti varmasti ottanut opikseen (ilmeisesti) päätietolähteensä, suomalaisen ”laatujournalismin lippulaivan”, Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdan säännöllisesti toistuvat varoitukset salaliittoteoreetikoista. Toinen tärkeä ”luotettavan” tiedon lähde on tietysti bilderbergien, päätoimittaja Jääskeläisen ja toimitusjohtaja Kivisen johdolla SUODATETUN tiedon jakaja YLE – vain (orwelilaista) ”TOTUUTTA” tietämättömälle kansalle (eli hyödyllisille idiooteille, kuten bolsevikki-massamurhaaja Lenin aikoinaan sanoi)!

  ”Nämä suomalaiset ovat osallistuneet Bilderberg-kokouksiin”, http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660719_uu.shtml

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Silloin kun oli peruskoulussa, meille opetettiin ihan virallisesta historian oppikirjasta Suomen historian folsflägistä nimeltä Mainilan laukaukset. Jos joku kommentoijista ei tiedä mitä sanapari ”Mainilan laukaukset” tarkoittaa, niin neuvo on yksi — takaisin koulunpenkille stna.

   Valitettava totuushan on se että suomalainen armeija on munaton eikä historian aikana ole tiettävästi toteuttanut itse yhtään folsflägiä tiettyjen tavoitteiden saavuttamiseksi. Esim venäläiset, saksalaiset, israelilaiset, usalaiset, kiinalaiset niin munattomia eivät ole.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. @ Pessimisti

   Kiitos kun todistit minun kantani.

   Ei minulla ole yhtä tiettyä tietolähdettä ole vaan riippuu ihan informaation luonteesta. Ammut itseäsi jalkaan argumenteillasi. Google ja netti on mahdollistanut sen, että informaatiota on niin paljon, ettei sitä voi kontrolloida. Jos elettäisiin vielä 40-luvulla sinun argumenttisi voisi olla validi. Se fakta, että magneettimedia ja miljoona muuta salaliittoteoria sivustoa julkaisee paikkaansa pitämättömiä artikkeleita joista puuttuu alkuperäiset lähteet, puhuu sinua vastaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
 7. ”lähdekritiikki”: otetaanpas nyt esimerkkinä ensimmäinen näistä mainitsemistasi ”salaliittoteoreetikon iltasaduista” eli NWO eli New World Order. Tässäpä on sitten koko joukko varsin arvovaltaisia iltasadun kertojia: Joe Biden, George HW Bush, Richard Nixon, Mikhail Gorbachev, Henry Kissinger, David Rockefeller; H.G. Wells The New World Order 1939; Arthur M. Schlesinger, Jr., historian, special assistant to John F. Kennedy; James Paul Warburg [son of Paul Warburg, the author of the Federal Reserve Act] February 7, 1950; etc. – luettelo jatkuu seuraavassa:

  ”37 Quotes on the New World Order, the Coming One-world Government and One-World One-World Religion”,
  http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2013/06/37-quotes-on-the-new-world-order-the-coming-one-world-government-and-one-world-religion-2451934.html

  Siinä on samalla kunkin arvovaltaisen ”sadunkertojan” lausahdus kokonaisuudessaan, aiheena juuri tämä ”salaliittoteoreetikoiden” NWO.
  Voisithan sitten kirjoittaa vaikkapa vetävän artikkelin siitä kuinka tällaiset ”foliohattuiset salaliittoteoreetikot” ovat onnistuneet pääsemään peräti suurvallan presidenteiksi tai muihin hyvin korkeisiin virkoihin.
  Voisit myös tarjota artikkeliasi vaikkapa suomalaisen ”laatujournalismin lippulaivaan”, Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdaan (tai johonkin pienempään pravdaan) – artikkelisi sopisi erinomaisesti tämän (orwelilaisen) ”TOTUUDEN”-torven linjaan!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. http://grizzom.blogspot.fi/2014/03/world-view-foundations-20140305.html

  Tässä Golden Dawnin perustaja (ei enää kuulu johtoon, koska oli aidon kansallissosialismin kannattaja) kertoo suoran käden tietoa Ukrainasta. Hän on ollut siellä paljon ja tunee paljon ihmisiä ja nyt on 5 päivää ollut siellä. Etenkin selvitetään kansallisten ryhmittymisen toimintaa. Heitä ollaan nyt syrjäyttämässä täysin vallasta, vaikka je olivat kumouksen selkäranka. He liittyivät protesteihin, kun ne muuttuivat hallituksen vastaisiksi ja tilanne kärjistyi hallituksen kaatamiseksi. EU ja Nato ei heitä innosta.

  Janukovitshin paettua löytyi dokumentteja iitä, että hän oli jo määrännyt 22000 sotilasta ja poliisia (erikoisjoukot) murskaamaan koko mielenosoituksen. Lisäksi löytyi todisteita tuhlailusta ja korruptiosta ym. Erityisen mielenkiintoista on se, etttä päinvatsaisista puheista huolimatta Janukovitshin vaalit olivat erittäin epärehelliset. Mies tuntee tapauksen, jossa naista vaadittii muuttamaan vaalitulos eräällä paikkakunnalla. Kun hän ei suortunut, hänet uhattiin tappaa. Hänen erottuaan seuraaja julisti janukovitshin saaneen 35 % äänistä eikä oikaa 15 %. Samoin tapahtui lukemattomissa paikoissa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Vuonna 1921 Venäjän historiallista sydäntä kuvattiin näin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat