Ukrainan uusi presidentti on juutalainen ammattirikollinen

Ukrainan uusi presidentti Petro ”suklaakuningas” Porošenko on monessa rikosskandaalissa ryvettynyt juutalainen. Oligarkki Porošenko on ilmoittanut, että hänen valintansa myötä Ukraina jatkaa väliensä parantamista länttä kohti. Israel ja Yhdysvallat ovat olleet innoissaan rikolliskuninkaan valinnasta.

Porošenkon alkuperäinen nimi on Peter Waltzman. Waltzman vaihtoi nimensä ukrainalaisempaan helpottaakseen liiketoimiaan. Hän aloitti uransa pesemällä neuvostorahaa, ja tarina ”ahkerasta yksityisyrittäjä Porošenkosta” on myöhemmin sepitetty tarina. Etenemistä rikollisuralla helpotti se, että Petron isällä oli paljon kokemusta alamaailmassa toimimisesta. Isänsä ”yrityksessä” Porošenko osallistui esimerkiksi ryöstöihin, prostituutioon, asekauppaan ja huumebisnekseen. Häntä on syytetty lukemattomia kertoja kavalluksista, korruptiosta, poliitikkojen lahjonnasta ja verorikoksista. ”Ahkera juutalainen yksityisyrittäjä” on myös uhkaillut väkivallalla kilpailijoitaan.

poroshenko-secret-jew-jdf

Porošenkoa on luonnehdittu ”poliittiseksi kameleontiksi”. Hän kertoo äänestäjille mitä nämä tahtovat kuulla ja muuttaa kantojaan aina, kun se on hänelle edullista. Onpa juutalainen talousrikollinen, huumekauppias ja parittaja kutsunut itseään jopa ”isänmaalliseksi ukrainalaiseksi”.

Porošenko yritti piilotella juutalaisia juuriaan viimeiseen asti, sillä ukrainalaiset muistavat edelleen neuvostojuutalaisten järjestämän nälänhädän, joka riivasi maata 1930-luvulla. Tänä vuonna juutalaisten omaisuuden kimppuun on hyökätty toistuvasti mielenosoitusten aikana, mutta viimeistään nyt länsimielinen sionistinen oligarkia on saanut täydellisen yliotteen Ukrainan poliittisesta elämästä.

DavidDuke.com
Strategic-Culture.org

3 kommenttia

 1. Englannilla, Hollannilla ja Ranskalla on tyypillisesti juutalaisia ministereitä, ja Sarkozyssä Ranska sai oman juutalaisen presidenttinsä. Englannin ja Hollannin ollessa kuningaskuntia, juutalaiset ovat tyytyneet siellä pääministerin ja ulkoministerin virkoihin vaikuttaakseen kansainväliseen politiikkaan ja sotien sytyttämiseen. Ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä myöskään siitä historiallisesta tosiasiasta, että pääministeri Winston Churchill oli juutalainen (ja sotarikollinen, joka oli vastuussa miljoonien siviilien murhaamisesta). Ukrainan historia on jo kahden sadan vuoden ajan ollut juutalaisten vallanpitoa, kun he kaappaisivat Odessassa 1800-luvulla viljakaupan kreikkalaisilta (juutalaiset käyttivät väkivaltaa heidän karkottamiseensa). 1921-23 juutalaiset olivat vastuussa 500.000 ukrainalaisen kristityn murhaamisesta ja 1932-33 juutalaisbolsevikit murhasivat 7-10 miljoonaa kristittyä ukrainalaista ja jatkoivat taas 1945-47 murhaamalla taas pari miljoonaa kristittyä ukrainalaista. Ei ihme, että valta on terrorilla, väkivallalla ja rikollisuudella lopulta päätynyt juutalaisiin käsiin. Peter Waltzmanilla oli valinnanvapaus poliittisesta/rikollisesta urasta joko Israelissa tai Ukrainassa. Hän valitsi Ukrainan. Jos Ukraina liittyy EU:hun, niin Peter Waltzmanin poliittinen/rikollinen ura voi jatkua vielä Brysselissäkin muiden konnien kanssa.

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 2. Puhumattakaan siitä että juutalaiset suorittivat oman rotupuhdistuksen keskitysleireillä, he jopa sanoivat suoraan mitä he tekivät. Eli juutalaiset polttivat niitä jotka eivät olleet puhdasrotuisia-arjalaisia tai eivät olleet lainkaan arjalaisia. Hakaristikin on zarathustralaisuuden uskonnollinen risti ja juutalaisten uskonto on eräs zarathustralaisuuden haara, siksi hakaristi esiintyykin juutalaisten synagoogissa.

  http://survincity.com/2010/04/the-miracle-of-the-ancient-synagogue-ancient/
  http://www.theepochtimes.com/news/7-2-16/51803.html
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Arjalaiset
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Iran
  http://mikkol-miettii.blogspot.fi/2010/10/zarahustra-ja-kristillisyys.html

  Plusääni(2)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat