Ukrainan hallitsijoiksi nousevat juutalaiset imperiumit: WEF ja BlackRock

Ukrainan juutalainen Hollywood-presidentti Vladimir Zelensky on ilmoittanut osallistuvansa juutalaismafian Maailman talousfoorumin (WEF) kokoukseen Davosissa, jossa hän haluaa allekirjoittaa uusia taannehtevia lainoja, jotka otettaisiin ylikansallisen juutalaismafian* kontroloimasta BlackRock -varainhoitoyhtiöstä. Zelensky oli jälleen keskeskustellut BlackRock Inc:n juutalaisen toimitusjohtajan  Larry Finkin kanssa Ukrainan tulevasta ja mahdollisesta sodanjälkeen tapahtuvasta jälleenrakentamisen toiminnasta.

_________ 

*) Liite 1. 

[Luonnollisesti juutalaismafian toimesta Ukrainalle on suunniteltu se kohtalo, että maa luisuu täysin  juurimultiaan myöten globaalin juutalaismafian omistukseen, sillä jo nyt Ukrainan hallinnossa kuhisee juutalaismafian vaikutus. Toim. huom.

”Tämän yhtiön asiantuntijat auttavat jo Ukrainaa rakentamaan rahastoa valtiomme jälleenrakentamista varten”, sanoi Zelensky, joka kävi videopuhelun Finkin kanssa syyskuussa, iltapuheessaan kansalle. Mutta hän ei kertonut, osallistuuko hän 16.-20. tammikuuta järjestettävään WEF:n kokoukseen henkilökohtaisesti vai virtuaalisesti. 

Niin ikään Zelensky ja Fink ovat sopineet lähitulevaisuuteen mahdollisesti sijoittuvasta Ukrainan jälleenrakentamiseen tähtäävästä investointien keskittämisestä maan talouden tärkeimmille sekä vaikutusvaltaisimmille sektoreille. 

Keskustelun aikana alleviivattiin sitä, että eräät BlackRockin johtajat aikovat vierailla Ukrainassa uuden vuoden aikana. Lisäksi Zelensky kiitteli Larry Finkiä sen ammattitaitoisen ryhmän työstä, jonka BlackRock oli osoittanut konsultoimaan jälleenrakennushankkeiden jäsentämisessä. 

Washington tunnusti Bidenin suulla pyrkivänsä Ukrainan kautta maailman valtaan 

Yhdysvaltojen presidentti Joe Biden määritteli hiljattain täysin oikein juutalaismafian eli Washingtonin maailmanpoliittiset pyrkimykset. Biden näin sanoiksi virkkoi: 

Biden painotti Yhdysvaltojen antavan”suoraviivaisen ehdotonta tukeaan” Ukrainalle. USA:n Ukrainalle lahjoittamat aseet vahvistavat merkittävästi Ukrainan iskukykyä. Lahjoitettua kalustoa Bidenin mukaa oli panssarivaunuista, tykistöjärjestelmiin, automatisoituja ohjusten laukaisujärjestelmiä ja ilmapuolustusjärjestelmiä. 

Bidenin mukaan he (amerikkalaiset) ymmärtävät sisimmässään Ukrainan taistelun olevan jotakin “suurempaa”. Yhdysvaltalaiset kuulemma ymmärtävät sen, että mikäli Washington vetäytyy vastuusta häpeämätöntä hyökkäystä “vapauden”, “demokratian” ja alueellisen suvereniteetin arvoja vastaan, joutuu maailma kohtaamaan vielä hirveämpiäkin seuraamuksia. 

Biden sanoi aivan oikein, että Ukrainan konfliktissa on kysymyksessä, jostakin suuremmasta. Ja tämä “suurempi” tarkoittaa sitä, että Washingtonin johtama transatlanttinen liittouma yrittää heikentää Venäjää Ukrainan avulla ja lopulta syrjäyttääkseen presidentti Vladimir Putinin hallinnon sekä korvatakseen sen Yhdysvaltojen nukkehallinnolla. Tämän hankkeen edistymistä palvelee myös Yhdysvaltojen johtaman NATOn laajentumispolitiikka aina Venäjän rajojen tuntumaan. 

Mainittu “suurempi” on mahdollista toteutua silloin, kun Yhdysvaltojen liittouma on saanut heikennettyä Venäjän valtiollisen konaisuuden siinä määrin, että liittouma pystyisi esteettömästi osoittamaan poliittista, taloudellista ja sotilaallista aggressiotaan Itä-Aasian alueelle.  

Täten nämä Bidenin mainitsemat “vapauden”, “demokratian” ja suvereenisen koskemattomuuden arvot tarkoittavat vain  juutalaismafian hallitseman Yhdysvaltojen määrittelemiä arvoja, jotka tarkoittavat koko Euroopan ja lähestulkoon kokonaisuudessaan maailman alistumista Washingtonin asettaman uudenliberalistisen vapauden alttarille, mikä tarkoittaisi sitä, että Yhdysvallat sanelisivat puolustuksellisten, taloudellisten, rahajärjestelmien, poliittisten ja kulttuurellisten ehtojen täyttymisen maailman eri valtioissa. Tämä tarkoittaisi juutalaismafian absoluuttista hegemoniaa tällä planeetalla. 

Kaksinaamaisesti Yhdysvallat syyttää Venäjää “hyökkääjävaltioksi”, vaikka Ukrainasta on muodostunut valtio, joka käy Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten puolesta sijaissotaa (proxy war) Venäjää vastaan. 

Kiinan tilanne 

Fox News –kanavalla uutisoitiin, että Maailman talousfoorumin perustaja ja puheenjohtaja [toim. huom. juutalainen] Klaus Schwab osallistui taannoin Kiinan valtiollisen tiedotusvälineen haastatteluun ja paljasti täten kantansa, jonka mukaan Kiina saattaisi toimia ”roolimallina” muille kansoille. 

K. Schwab totesi kunnioittavansa Kiinan ”valtavia” saavutuksia taloutensa modernisoinnissa viimeisten 40 vuoden aikana. 

Kiinassa on eittämättä tehokas valtiollinen valvontajärjestelmä, josta Schwabin kaltainen maailman laajuiseen tyranniaan pyrkivä mafia haluaisi mielellään soveltaa kymmeniä kertoja tehokkaammalla tavalla. 

Tässä on kuitenkin huomioitava muutamia seikkoja … 

Kiina on hallitusmuodoltaan kansantasavalta, jota kylläkin hallitsee Kiinan kommunistinen puolue (KKP). Mutta Kiina ei ole kommunistivaltio, jota voitaisiin perustella monin eri tavoin. Kiina edustaa talousjärjestelmältään sosialistista markkinataloutta, jossa yhdistyvät suunnitelma- ja markkinatalous. Näin ollen Keltainen maa ei ole kommunistivaltio. 

Oleellista on ymmärtää, että Kiina pitää yllä lujasti keskitettyä valtiollista järjestelmää ja tehokasta valvontaa suojellakseen kansalaisiaan, poliittista järjestelmäänsä, erittäin vanhaa kulttuuriperintöään ja ennen muuta valtiollista itsenäisyyttään. Kiina, kuten Venäjäkään eivät halua, että länsimainen juutalaismafian hapattama rappiokulttuuri iskostuisi heidän valtiolliseen harmoniaansa. Ei kuitenkaan käy kiistäminen, että Kiinassa ja ennen muuta Venäjällä on ollut, ja on vieläkin, tehokkaita juutalaismafian pesäkkeitä. 

Mutta pitää huomata, että K. Schwabin ja hänen miljardööriryhmänsä edustama Uusi Maailmanjärjestys (neljäs teollinen vallankumous) haluaa siirtyä totalitaristiseen ja maapallon jokaiseen kolkkaan ujuttautuvaan valvontaan, kontrollointiin ja rajoituksiin käyttäen välineinään lääketeollisuusjättejä, automaatiota sekä muuta huipputeknologiaa juuri sen tähden, että kourallinen megalomaniaa potevia psykopaatteja saavuttaisi itselleen miltei rajattoman vallan, loiston ja satumaiset riikaudet maailmassa. 

Kiina siis asettaa yhteisön edun yksilön edun edelle, mutta juutalainen Schwabin mafia haluaa tehdä päinvastoin. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Laurence Douglas Fink – Genealogy (geni.com) 

BLOOMBERG NEWS (28.12.2022). Zelensky prepares for Ukraine’s participation at WEF in Davos. 

 Zelensky prepares for Ukraine’s participation at WEF in Davos (businesslive.co.za) 

Ukrainian police suspend senior officer who asked for a city’s list of Jews – Jewish Telegraphic Agency (jta.org) 

Israeli-run scam in Kyiv shows how binary options industry has mutated | The Times of Israel 

Semion Mogilevich (businessinsider.com) 

Zelensky says he spoke with Bennett, thanks him for mediation efforts with Russia | The Times of Israel 

BREAKING: Biden pledges to fund Ukraine ‘as long as it takes’ after Zelensky says support ‘not enough’ | The Post Millennial | thepostmillennial.com 

The causes and consequences of the Ukraine war A lecture by John J. Mearsheimer – YouTube 

When Jews Rule The World – Radio Islam (islam-radio.net) 

World Economic Forum chair Klaus Schwab declares on Chinese state TV: ’China is a model for many nations’ | Fox News 

Liite 1. 

Juutalaismafian osuus BlackRockin ja Vanguardin omistuksesta  

Globaalit jättiläisyritykset ovat sijoitusyhtiöryhmien omituksessa. Sijoitusyhtiöistä suurimpia ovat  Vanguard Group, BlackRock ja State Street Corporation. Edelleen mainitut sijoitusyhtiöt omistavat erilaiset säätiöt, joista isoimmat ovat juutalaistoimijoiden omistamia ja johtamia. Suuremmat sijoittajat ovat vielä suurempien sijoittajien omistuksessa. Tätä sijoittajien verkostoa voidaan kuvata pyramidilla, jonka huipulla ovat suurimmat kaksi sijoittajaa eli Vanguard Group ja BlackRock.   

Nämä jättiläismäiset sijoitusyhtiöt ja säätiöt omistavat lähestulkoon kaiken tuotannon, kuten esimerkiksi kaivosteollisuutta, vaateteollisuutta, elintarviketuotantoa sekä tietysti kaikki suurimmat kansainväliset lääkefirmat.  

Näiden sijoitusyhtiöiden omistajia ovat tietyt miljardööriperheet, joista epäilemättä vaikutusvaltaisin on juutalainen Rothschild-suku. Juutalaismafian valta on uskomattoman kolossaalinen, sillä mafia osittain omistaa myös maailman median ja globaalin velkarahajärjestelmän sekä hallinnoi ja omistaa suuren osan muustakin pankkitoiminnasta.  

Mutta mikä on juutalaisen Rothschild-suvun osuus Vanguardin ja BlackRockin omistuksesta?  

Rothschild-suvun omistaja osuuksista BlackRockista ja Vanguardista on erittäin vaikea saada julkisuuteen, sillä omistussuhteet kätkeytyvät lukemattomien sijoitusyhtiöiden nimiin, joiden varsinaisia omistajia ei läheskään aina paljasteta.    

Rothschildien ja BlackRockin välisestä yhteistyöstä on ainakin uutisoitu.   

Esimerkiksi vuonna 2002 talousjulkaisu Business Wireindia kirjoitti BlackRockin ja Rothschildien solmimasta strategisesta liittoumasta. Siinä Rothschildien Australiassa toimiva varainhoito- ja sijoitusalan yhtiö (Asset Management Limited) sekä BlackRock olivat solmineet liiton keskenään. Näiden fuusioituneiden yhtiöiden oli tavoitteenaan tarjota palveluksiaan maailman laajuisesti sekä julkiselle sektorille että yksityissijoittajille.  

TCFD:n ja BlackRockin yhteydet  

TCFD on lyhenne sanoista Task-Force on Climate-related Financial Disclosure eli vapaasti käännettynä Ilmastonmuutokseen liittyvät raportointisuositukset ja sen taloudellista tilaa käsittelevä työryhmä.  

TCFD:n puheenjohtajana on toiminut reformijuutalaisuutta uskontonaan tunnustava miljardööri Michael Bloomberg, ja siihen liittyi myös BlackRockin lisäksi juutalaismafian vaikutteiset seuraavat rahoitus- ja vakuutusinstituutiot: JP Morgan Chase, Barclays Bank, HSBC ja Swiss Re. Viimeksi mainittu on maailman toiseksi suurin jälleenvakuutusyhtiö, mutta TCFD:n ovat lisäksi kytkeytyneet myös Kiinan ICBC-pankki, Tata Steel, ENI-öljy, Dow Chemical, kaivosjätti BHP ja David Blood sekä sekä Al Goren Generation Investment LLC. 

15 kommenttia

 1. ”Sota loppuu vasta, kun juudalaisia on tapettu niin paljon, että sodan jatkaminen muuttuu siionisti hallitsijoille poliittisesti tai sotilaallisesti mahdottomaksi. Siispä juudalaisten tappaminen on hyvä asia, ja ihmiskuntaa tulee auttaa tappamaan heitä”,

  Sitten aikanaan kun uuden järjestyksen aika koittaa niin tuodaan EUn standardien mukaan 10 miljoonaa afrikkalaista neegeriä maahan jälleenrakentamisen ja jällenlisääntymisen toimiin.

  Plusääni(11)Miinusääni(4)
 2. Mietityttää, että onko Biden mafian mielestä jo liian heikko, kun alkaa salaisia papereita löytymään laatikoista. Ollaanko tilalle haluamassa oikea sotasika? Vai oliko se Bidenille varoitus?

  Pakko kertoa tässä ajatukseni siitä, kun nythän on taas lämpimät ilmat keskellä sydäntalvea, tammikuuta, koska WEFillä on vuotuinen palaveri Sveitsissä. Tämä lämmin tammikuun henkäys on tullut perinteeksi aina WEFin tammikuisen kokouksen myötä.

  Nyt sitten WEFin johtava gynekologi Ursula EUsta, kävi itse pohjois-Ruotsissa perjantaina 13. päivä laukaisemassa ilmastosatelliiitin taivalle, mikä tuntui vähän hassulta touhulta EU-komission puheenjohtajalle.
  Olettamukseni: Nyt saadaan lämpimät ilmat ja hellekesä tänne pohjolaankin. Helle ei ole pariin vuoteen ylettänyt oikein meille, koska Venäjä ampui aiemmin itäsempää rataa kulkeneet ilmastosatelliitit alas.

  Plusääni(13)Miinusääni(2)
 3. JUUTALAISPERKELEESTÄ
  Juutalaismafia eli Siionin Viisaat etenevät systemaattisesti kohti maailmanvaltaa. He ovat 90 % kasaareja, joka oli saastainen soturikansa, joka käännytettiin juutalaisuuteen 700-luvulla. Seuraavat lainaukset ilmentävät pähkinänkuoressa heidän luonnettaan ja kansainvälistä politiikkaansa: ”Se on sellainen kansa, että se on täysin erilainen muista kansoista, ja että siihen kansaan on iskostettu yritys tuhota ja vääristää kaikki mikä kuuluu yhteiskuntaan, ja milloin vain tilaisuus tarjoutuu, he osallistuvat sellaiseen toimintaan eivätkä saa mistään muusta niin suurta iloa kuin järjestyksen lakien eli siis yhteiskunnan lakien tuhoamisesta, sillä heillä on sisäistetty viha itse Järjestystä kohtaan, joka on Herra. Tästä minulla on paljon kokemuksia.” (Emanuel Swedenborg: Spiritual Diary, nro 2260). ”Juutalaisten tulee käyttää kaikki keinot ja kaiken valtansa estääkseen kaikkien muiden kansojen nousun ja menestyksen, jotta saavutamme historiallisen tavoitteemme s. o. maailmanvallan.” (tohtori Max Mandelstamm avajaispuheessa Baselin sionistikonferenssissa 29.8.1897 ,Le Temps, 3.9.1897). Ja ”Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi hänelle: ’Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua.’” (Matt. 4: 8-9). Juuri tätä perkelettä juutalaiset eli talmudistit kumartavat. Tästä perkeleestä lähtee himo vallata koko maailma ja alistaa kaikki kansat orjuuteen. Tämän perkeleen ansiosta juutalaiset ovat niin hyvin menestyneet viime vuosikymmeninä maan päällä. Juutalaiseen uskontoon eli talmudismiin ei kuulu lainkaan kuolemanjälkeinen elämä. Juutalaisen onni on olla rikas ja mahtava maallisessa elämässään. Eli juutalaisuus ei ole vain uskonto, vaan poliittinen maailmanvaltaukseen pyrkivä liike. Mm. maahanmuutto ja pride-kultti ovat juutalaisten pyrkimyksiä heikentää kansoja. Juutalaiset taistelevat kaikessa Totuutta eli Jumalallista Järjestystä vastaan.

  Juutalaiset ovat onnistuneet tässä maailmanvaltauksessa niin hyvin, että heidän lopullinen voittonsa häämöttää. Vielä on rehellisiä, totuutta rakastavia ihmisiä, jotka ymmärtävät heidän suunnitelmansa. Juutalaiset omistavat lähes koko maailman median ja nyt myös Internet on luisumassa heidän haltuunsa. Toisinajattelijat tulee hiljentää tai tuhota Uudessa Maailmanjärjestyksessä, jota juutalaiset johtavat. Vaikka miljardöörejä on muitakin kuin juutalaisia, ovat he vain apureita juutalaisessa maailmanvallassa ja saavutettuaan totaalisen maailmanvallan Mossad teloittaa heidät.

  Maailman Talousfoorumi (WEF) on juutalaisen Klaus Schwabin komennossa luomassa Uutta Maailmanjärjestystä (NWO). Suomesta tähän osallistuu monia poliitikkoja johtajanaan Sanna Marin. Vaihtoehtomediat ovat myös tässä mukana, mikäli hyväksyvät holokaustin, joka on uusi uskonto. Holokaustin paljastaminen juutalaisten huijauksesi olisi tärkein ase NWO:n estämiseksi. Tässä olisi vaihtoehtomedioilla todella tärkeä tehtävä. Paras sivu juutalaisten maailmanvallasta on
  https://islam-radio.net/ . Tätä sivua juutalaiset ovat yrittäneet poistaa. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.maunosaari.fi/blogi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  https://novahierosolyma.fi/
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(24)Miinusääni(3)
 4. Juutalaiset on kai vain osa tätä maailmanpetosta. Organisaatio on laajempi.

  Tässä tosi hyvät videot selventämään deep statea ja vapaamuurareita.

  https://rumble.com/v22rbj8-the-best-kept-secret-of-the-deep-state-episode-1-what-is-the-deep-state.html

  Näitä on yhteensä 17 kpl, mut mukavan mittaisia ja ytimekkäitä.

  https://rumble.com/v211rmo-2010-australian-x-factor-winner-altiyan-childs-exposes-freemasonry.html

  Tästä löytyy lyhennetty versio kolmessa osassa (en muista missä). Voi löytyy Rumblestakin, jos viittii selata ja hakea.

  Plusääni(17)Miinusääni(4)
 5. Länsimaita, Natoa ja Ukrainaa pidetään nyt alasimena, jota vasten BRICS-yhteisö nyt lyö venäläistä moukaria. Onko kyseessä juutalaisten hallitsema taontaprosesi, josta syntyy koko ajan uutta maailmanjärjestystä? Valkoisten kansojen tuttu osa on teurastuttaa näissä sodissa itseään. Suomessakin konfliktiin hakeutuvia pölkkypäitä riittää kilometrisiksi jonoiksi asti.

  On vaikea sanoa, mikä on juutalaismafian ja BRICS-maiden välinen suhde. Länsi on on joka tapauksessa 100% juutalaispaholaisten mädättämää hallinta-aluetta. Macro de Wit käyttää tilanteen hahmottamiseen konseptia, jossa Rothschild-suvut ja Rockefellelr-suvut ovat näennäisessä konfliktissä keskenään taistellessaan maapallon ja sen resurssien hallinnassa. Rothschild-siipi on avoimen sionistinen ja Rockefeller-siipi tavoittelee universaalia teknokratiaa. Malli on yksinkertaistettu, mutta silti selitysvoimainen. USA:han tätä mallia voi soveltaa siten, että Donald Trump ja MAGA-sionismi ovat Rockefellereiden ase Rothschildien syvävaltiota ja demokraattipuoluetta vastaan. Kaksi globalistista blokkia taistelevat siis keskenään ja saavat aikaan mullistuksia, joista juutalaiset aina korjaavat hyödyn päättyi voittoon kumpi puoli hyvänsä.

  BRICS-yhteisön ja juutalaismafian suhdetta on vaikea juuri nyt hahmottaa, mutta todennäköisesti sellainen löytyy. On esimerkiksi mahdoton käsittää Venäjän mahtavaa sotilaallista voimaa ja uusia tehoaseita, ellei maata olisi vahvistettu myös länsimaissa toimivan juutalaismafian toimesta. Kiinassa vastaava prosessi tehtiin avoimesti tuotantoteollisuuden osalta.

  Plusääni(17)Miinusääni(4)
 6. Saisiko tästä artikkelista analyysia Benjaminilta tai Markulta ? Mielestäni tämä on vähän harhaanjohtava, tästä saa sen vaikutelman, että näitä kasaareja olisi vain joku kourallinen vaikka suurin osa nykyjuutalaisista on kasaareja 80-90 %. Sitten väitetään, että kasaarit haluavat ennen kaikkea tuhota juutalaisuuden, arvoitukseksi jää keitä tässä tarkoitetaan näillä juutalaisilla, koska eipä taida enää juurikaan olla enää heprealaisten jälkeläisiä ja jo Jeesuksen ajan juutalaiset vaelsivat äärimmäisessä pimeydessä ja nämä kasaarit ovat heidän henkisiä jälkeläisiään.

  Saatanallisen kasaarimafian salattu historia
  https://mekansa.fi/saatanallisen-kasaarimafian-salattu-historia/

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Tuo Me Kansa on juutalaisen Jukka (((Davidsonin))) johtama eli kaikki mikä siellä julkaistaan sisältää valheita KS:n roolista. Esitettiin jälleen valheellinen narratiivi kuinka Hitler olisi ollut Rotschildien rahoittama ja kuinka keskitysleirit olisivat palvelleet Rotschildeja jotenkin.

   https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/27/wall-street-ja-saksan-teollisuus-eivat-tukeneet-hitlerin-valtaannousua-antohy-sutton/

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
  2. VASTAUKSENI NIMIMERKILLE J.M.
   Kuningas Bulan käännytti kasaarit juutalaisuuteen 700-luvulla. Heistä polveutuu Venäjän ja Itä-Euroopan juutalaiset, joita oli 1900-luvun alussa noin 11 miljoonaa. Kasaareja on siis yli 90 % niistä, jotka pitävät itseään juutalaisina. Kasaarien käännytys juutalaisuuteen on ihmiskunnan vaarallisin toimenpide, sillä siinä Talmudin rasistinen maailmanvalloitusstrategia yhdistettiin sotaisaan ja saastaiseen kasaarikansaan. Kassaarit, jotka kutsuvat itseään juutalaisiksi, ovat valloittaneet USA:n ja aikovat sen avulla valloittaa koko maailman. Katsokaapa, kuinka USA:lla on yli 700 sotilastukikohtaa planeetallamme. Kasaarien kukistaminen on ihmiskunnan ainoa pelastuskeino. Kasaarien kautta tulee ihmiskuntaan virtaus syvimmistä helveteistä. Kasaarijuutalaiset loivat sionismin, joka on heidän oppinsa. Kasaarien päämääränä on aikaansaada sekaannusta ja hävitystä muiden kansojen keskuudessa, jotta he saisivat maailmanvallan. Kasaarit jo nyt hallitsevat maailman pankkitoimintaa, tiedonvälitystä ja suuria yrityksiä. Lisäksi heillä on voimakkaat kansalliset ja kansainväliset painostusjärjestönsä ja myös vapaamuurarit ovat heidän komennuksessaan. Kasaarit ovat saaneet koko maailman uskomaan holokaustivalheeseen, jonka paljastaminen murskaisi kasaarien vallan, https://islam-radio.net/finish/index.htm#rev .
   Benjamin Kivilohkare, miles Domini

   Plusääni(11)Miinusääni(1)
 7. HULLUUDEN HULLUUS
  Suomi lähettää 12:sta kerran sotilaallista tukea Ukrainalle, nyt 590 miljoonan euron edestä. Samalla maataloutta tuetaan vain 100:lla miljoonalla eurolla! Ja valtion velka kasvatetaan 160:een miljardiin!
  Hallitus käy siis sotaa Venäjää vastaan. Tämän hulluuden pitää loppua. Nyt kaikki tuki pienpuolueille eduskuntavaaleissa. Erityisesti Vapauden liitto, Valta Kuuluu Kansalle, Suomen kansa ensin, Vallankumouspuolue ja Kristallipuolue tarvitsevat äänestäjiä, sillä he kaikki kannattavat eroa EU:sta ja eurosta sekä ei NATO:lle. Nyt on Suomen historian tärkeimmät vaalit. Nyt WEF:n perseennuolijaa Sanna Marinia ehdotetaan EU:n uudeksi komission puheenjohtajaksi! Suomen poliittinen johto on täysin mätä ja syyllistyy useisiin valtiopetoksiin ja käy avointa sotaa Venäjää vastaan, vaikka Venäjä on ollut meille ystävällinen naapuri jo vuosikymmenten ajan. Ja valtamedia sen kun puskee sotapropagandaa niin, että kauhistuttaa. Ukraina aloitti sodan hyökkäämällä 17.2.2022 Donetskiin ja Venäjä vastasi 24.2.2022. Ukraina oli tulittanut venäjänkielistä väestöä kahdeksan vuotta ja kuolleita oli 14 000. Nyt Ukrainan kansa luulee taistelevansa isänmaan puolesta vaikka todellisuudessa se käy USA:n ja Euroopan sijaissotaa Venäjää vastaan. Juutalainen presidentti Zelenskyi on valmis tapattamaan ainakin miljoonan ukrainalaisen sotilaan, joita USA ja EU kouluttavat. Myös Suomi kouluttaa ukrainalaisia sotilaita. Näin sotaa pitkitetään ja sodan ainoa päämäärä on Venäjän heikentäminen. Ukrainan kansaa petetään ovelasti ja saadaan se uskomaan, että nyt taistellaan Ukrainan ja demokratian puolesta! Jos Venäjä häviää Ukrainassa massiivisen Ukrainan auttamisen johdosta, aloittaa se sodan taktisilla ydinaseilla. Ydinasesuurvalta Venäjä ei voi koskaan hävitä. Kaiken takana ovat Siionin Viisaat, jotka määräävät suvereenisesti USA:n EU:n ulkopolitiikkaa. Juutalaisten päämäärä on taas kuten tuhansia kertoja aiemmin ”hajota ja hallitse”. Nyt Kekkonen ja Paasikivi kääntyvät haudoissaan. Presidentti Sauli Niinistö jää historiaan Suomen typerimpänä presidenttinä ja ansaitsee elinkautisen vankilatuomion valtiopetoksesta.
  Benjamin Kivilohkare, miles Domini

  Plusääni(18)Miinusääni(2)
  1. Onneksi en seuraa valtamediaa. Meno on mennyt aivan absurdiksi. Koronassahan tätä jo harjoiteltiin, mutta nyt Ukrainan sodan varjolla suomalaisten aivopesulla tehostettu piilevä hulluus on tullut esiin ja noussut aivan uudelle tasolle. Eivätkö tähänastiset riistoverot kuten Yle-vero riitä vaan, taas tarvitaan sama summa eli saatanalliset 600 miljoonaa suoraan länsiglobalistien törkeimpiin hulluuksiin? Transpaskalakikin tullaan kohta saamaan eli maa on syvällä henkisessä viemäriputkessä, mille tasa-arvoinen avioliittolaki oli jo selkeä kuilun pää.

   En halua Venäjän rankaisuretkeä Suomeen, mutta raamatullisessa valossa sellainen alkaa olla välttämättömyys. Meno äityy todella hulluksi ennen kuin Jeesus saapuu joukkoineen maan päälle ja lopettaa sairaaksi tulleen ihmiskunnan demonisen riehunnan. Ehkä sitä ennen nähdään esikuvallinen näytelmä, jossa jotakuinkin kristitty kansakunta eli Venäjä kukistaa joukon saatanan otteeseen vihkiytyneitä kansakuntia. Asetelma ei voisi olla selvempi. Samalla isolta osalta kansaa riistetään oikeus tervehenkiseen maanpuolustukseen, jollaista nähtiin vielä talvi- ja jatkosodassa. jolloin kristillinen Suomi kävi Jumalan avun varassa sotaa Stalinin saatanallista armeijaa vastaan. Tosin jatkosodan osalta asetelma ei ollut täysin puhdas. Suomikin houkuteltiin tuho- ja valloitusretkelle yli vanhan rajan. Kristitty Suomi onnistui kuitenkin sodassakin Leningradin piirityksestä luopumalla ansaitsemaan ystävyyspääomaa venäläisten silmissä, mutta kaikki tuo on nyt hukattu moninkertaisesti. Täten myös viisas ja kansainvälisesti arvostettu marsalkka Mannerheim pyörii haudassaan.

   Plusääni(9)Miinusääni(2)
 8. Ukrainaan annetaan taas 400 000 000 euroa. Aiemmin on annettu jo 500 000 000 euroa pari kertaa eli kalliiksi tullut tämä kulunut vuosi. Mistäköhän nuo rahat otetaan? Kuka ne maksaa? Kenelle ne menevät? Kuka päättää siitä, että Suomi tuollaisia rahoja maksaa, vaikka oma maa on aivan PA?

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 9. ”Kerjäläisten kuningas” Zelenski jatkaa taukoamatonta ruinaamistaan, mutta onko hän itse tai muut ukrainan oligarkit panneet miljardejaan kansalaistensa hyväksi? Pöpi naikkonen Marin lappaa rahaa ukrainalaiseen huijarien persiisiin, vaikka suomalaiset vähäosaiset ovat hätää kärsimässä. JUMALA ARMAHTAA, PUTIN EI

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat