Ukrainian soldiers treated in EU hospitals – German and Austrian experts

German and Austrian experts debated weapons support for Ukraine: Hundreds of wounded Ukrainian soldiers are treated in German hospitals at the taxpayers’ expense paid by German health insurance — EU is financing the transport of wounded soldiers to German hospitals 

Participants were Hansjörg Müller and Gunnar Lindemann from AfD party, and geopolitical expert Patrick Poppel from Austria. The debate was moderated by associate professor Johan Bäckman.  

”Training soldiers makes Germany participant of the war. Russia would be right if attacking Germany in the framework of international law, because Germany started participating in anti-Russian aggression”, Hansjörg Müller, former member of Bundestag said. 

 ”Treating Ukrainian soldiers in German hospitals is good sign of humanity. But sending weapons and training soldiers has nothing to do with humanity. It is act of aggression of war”, he added. 

”Regarding the peace opposition in Germany: about 40 percent of German citizens do not believe the media propaganda that Russia started the war”, Müller said. 

 ”The ongoing crisis is nothing more than continuation of the ongoing Anglo-Saxon aggression against Germany and Russia for more than 120 years. When Russia wins, it will be a change for the new financial system and a big blow for the US”, he said. 

 Patrick Poppel, geopolitical expert from Austria, is worried of the reputation of Austria. 

 ”Neutrality is the special weapon of Austria. This neutrality was given to us by Russia, because Soviet Union liberated us. Austria was kept outside NATO and Warsaw Pact and given a constitution of neutrality. In this special situation Austria is still neutral but does not use her neutrality”, he said. 

”Supporting Ukraine is a big mistake because Austria is loosing the reputation of neutral country”, Poppel continued. 

 ”Russia will win this war. But Austria is a looser in this war. Because we have joined the wrong side. Because our mission is to be neutral and a place of dialogue”, he said. 

 ”The conflict in Ukraine is possible to solve only in diplomatic way. We have to start diplomatic initiative. We need friendship with Russia”, said Gunnar Lindemann. 

 AfD is the only German party that does not want to send weapons to Ukraine. 

 ”Hundreds of wounded Ukrainian soldiers are treated in German hospitals at the taxpayers’ expense paid by German health insurance. EU is financing the transport of wounded soldiers to German hospitals”, he said. 

He considers refugees as more critical problem. Until November 2021, 85 000 people from Ukraine came to Berlin as refugees, only a thousand Ukrainians on Berlin are working. 

”Germany has no place for more refugees. There are lots of Ukrainian men among the refugees as well”, Lindemann said. 

3 kommenttia

 1. VAPAAMUURARIT EUROOPAN JOHDOSSA
  Tohtori Karl Steinhauser esittää kirjassaan (EU huomispäivän super-Neuvostoliitto, Tosiasioihin perustuva selonteko vapaamuurarien salapuolueen totalitaarisesta valtaannoususta Euroopassa, Huhmari 1994), että vapaamuurarit hallitsevat Eurooppaa. Hän ei tosin uskalla lainkaan puhua siitä, kuka johtaa vapaamuurareita. Vapaamuurarijärjestö on juutalaisten tärkein poliittinen ase. Sen avulla juutalaiset estävät kansallismielisten poliitikkojen valtaanpääsyn. Vapamuurarit suosivat heikkoja ja itsekkäitä johtajia, joita on helppo manipuloida. Tavalliset vapaamuurarit eivät tiedä, että käskyt tulevat salaiselta juutalaiselta ylijohdolta. Käskyjen noudattaminen on pakollista. Vapaamuurareita on pesiytynyt erikoisen paljon oikeuslaitokseen ja poliisijohtoon. Olen päätynyt siihen, että Mika Aaltola on vapaamuurarien ehdokas presidentiksi. Hän on riittävän typerä. Kakkosena tulee homo Pekka Haavisto. Juutalaiset loivat vapaamuurarijärjestön avulla vastakkainasettelun Venäjä vastaan Eurooppa Neuvostoliiton kukistuttua. Venäjästä olisi voinut tulla eurooppalainen valtio muiden joukossa, mutta juutalaiset eivät hyväksyneet sitä. Juutalaisten politiikan kulmakivi on ”hajota ja hallitse”. Nyt melkein koko Eurooppa on sodassa Venäjää vastaan lähettäen moderneja aseita Ukrainalle, antaen tehokasta tiedusteluapua, kouluttaen ukrainalaisia joukkoja ja hoitaen ukrainalaisia haavoittuneita sekä majoittaen ukrainalaisia pakolaisia. Ukraina ei ole demokraattinen valtio, vaan USA:n johdossa oleva fasistinen sijaissotija, jonka avulla juutalaiset yrittävät luoda kolmannen maailmansodan taktisilla ydinaseilla (välttäen strategisia ydinaseita, jolloin myös juutalainen väestö kuolisi). Suomen korruptoitunut ja typerä poliittinen johtomme on valmis sotaan Venäjää vastaan syyllistyen valtio- ja maanpetokseen. Suomessa on yli 7000 vapaamuuraria, jotka ottavat käskyjä juutalaiselta ylijohdolta. Heidät tulisi tuomita valtiopetoksesta. Vapaamuurarijärjestö tulisi kieltää lailla. Poliittinen johtomme on osoittautunut USA:n perseennuolijaksi. USA on täysin juutalaisten komennossa. Nyt on vaihtoehtomedioiden tehtävä kansan herättämiseksi. Ensimmäinen askel taistelussa juutalaisten maailmanvaltaa vastaan on holokaustihuijauksen paljastaminen. Kipa päässä esiintynyt presidentti Niinistö on typeryydessään vain juutalaisten narri, jonka ainoa saavutus on Suomen itsenäisyyden luovuttaminen juutalaiselle maailmanvallalle. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.maunosaari.fi/blogi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  https://novahierosolyma.fi/
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 2. Saksa tai lähes kaikki Euroopan maat ovat länsiglobalistisen miehityshallinnon alaisina, mutta iso osa niiden kansalaisista ei kuitenkaan halua vihamielisyyksiä Venäjän kanssa. Monet ovat ymmärtäneet, että hyvät välit ja kaupanteko Euroopan ja Venäjän välillä ovat tai olisivat erittäin hyödyllisiä molemmille osapuolille. USA:n ulkopolitiikkaa johtavat neokonservatiivit eivät ole voineet tätä sietää ja aloittivat laajan hybridisodan Euroopassa, jonka myötä Natoa on laajennettu kohti itää, mikä on ollut katkeraa myrkkyä Venäjälle. Erityisen kipeä hermopiste on ollut Ukraina, jonne Venäjällä on runsaasti historiallisia tunnesiteitä ja paljon voitettavaa geopolitiikassa. Hybridisodan myötä kaikkia pyrkimyksiä saavuttaa hyvät ja toimivat välit Venäjän ja Euroopan maiden välillä on sabotoitu tehokkaasti. Erityisen tärkeää tässä on ollut valtamedian sisällön hallinta. Eurooppalainen valtamedia on muutettu sotapropagandan välineeksi. Venäjää on käytetty myös olkiukkona USA:n sisäpoliittisessa valtataistelussa, mikä uutisointi on kopioitu yksi yhteen myös eurooppalaiseen mediaan ja erityisesti Suomeen. Näissä narratiiveissa Venäjästä on tehty pahuuden ja valloitushalun ruumiillistuma ja tämä mielikuva toistettuna ja liioiteltuna tuntuu uppoavan hyvin heikon ajattelukyvyn omaavaan kansanosaan. On myös järjestelmällisesti laiminlyöty positiivinen tai asiallinen uutisointi Venäjästä, sen laajuudesta, historiasta tai sen mahtavasta kulttuuriperinnöstä. Tietomme Venäjästä on alkeellisella karikatyyritasolla.

  Nyt myös kansallismieliset liikkeet on onnistuttu hajottamaan sotapropagandalla. Eurooppalaisilla kansallismielisillä liikkeillä on historian taakkana fasistinen militarismi sekä rotuopit, joiden aggressiot pyritään suuntaamaan Venäjää tai slaaveja vastaan. Klassisessa fasistisessa propagandassa Venäjä ja sen asukkaat kuvataan eriasteisina mongoleina, tataareina tai raakoina kasakoina ja koko Venäjä sekasikiö-kansakuntana ja unohdetaan maan huikea panos eurooppalaisessa sivistyshistoriassa. Bolshevismin suhteen fasistinen propaganda on tosin ollut täysin oikeassa, mutta siihenkin on usein liitetty rotuvihaa ja halveksuntaa nimenomaan venälaistä etnisyyttä kohtaan. Toki kritiikissä on perääkin ja Venäjä voisi kaikin mokomin olla nykykokoaan pienempi ja etnisesti pelkästään slaavi-venäläisten kotimaa. Toisaalta nykyisessä federaatio-olomuodossaan se on länsi- tai pohjoisosiltaan yhä valkoinen ja kristitty maa ja näissä suhteissa erityisesti Länsi–Euroopan maita huomattavasti paremman oloinen lähes etnovaltio. On vaikea ymmärtää, miksi suomalaiset kansallismieliset pyrkivät tuhoamaan Venäjää sen sijaan kuin ottaisivat siitä mallia omaa etnisyyttään, kulttuuriaan ja traditioitaan puolustavasta maasta.

  Suomessa kansallismielinen ja muukin russofobia kohdistuu vahvana mm. Johan Bäckmanin hahmoon, jota monet vihaavat ja kammoavat tunneperäisesti ilman selkeää rationaalista perustetta. On totta, että mies on vahvasti Venäjä-mielinen ja tuo esiin Venäjän kannan ja näkökulman asiassa kuin asiassa. Tässä hän kuitenkin tekee sen työn, jonka suomalainen valtamedia lyö täysin laimin. Tämä uhmaa russofobien hegemoniaa Suomessa ja niinpä heidän reaktionsa ovat kuin katselisi kauhuelokuvien sähiseviä hirviöitä. Kaikki Bäckmanin asiallisetkin tuotokset torjutaan vimmaisesti. Jos ja kun Suomi joutuu sotaan, niin on mahdollista, että Venäjää ymmärtävät joutuvat russofobien kostotoimien kohteeksi kenties jopa Ukrainan malliin. Muuhunhan russofobít eivät juuri pysty kuin sortamaan kanssaihmisiään ja heikompiaan.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 3. Jotain positiivista ja hyödyllistä EU:stakin vaihteeksi

  Plusääni(0)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat