Unkari karistaa pankkiirien kahleet

Unkari on tekemässä ensiluokkaista historiaa. 1930-luvun Saksan jälkeen ei yksikään Euroopan suuremmista maista ole uskaltanut paeta Rothschildin kontrolloiman kansainvälisen pankkikartellin kourista. Tämä on mahtava uutinen, jonka pitäisi rohkaista kaikkia maailman kansallisia isänmaanystäviä lisäämään taisteluponnistuksia talouden tyranniasta vapautumisen puolesta.

Jo vuonna 2011 Unkarin pääministeri Viktor Orbán lupasi jakaa oikeutta sosialisti-edeltäjilleen, jotka möivät kansan päättymättömään velkaorjuuteen Kansainvälisen Valuuttarahaston (IMF) ja Israelin terroristivaltion alaisuuteen. Aiemmat hallitukset olivat israelilaisten kyllästämiä korkeimpia paikkoja myöten, mikä raivostutti kansaa, joka lopulta valitsi vastalauseeksi Orbánin Fidesz-puolueen.

Saksankielisen ”National Journal”-sivuston mukaan Orbán on nyt alkanut potkia koronkiskojia valtaistuimiltaan. Suosittu kansallismielinen pääministeri kertoi IMF:lle, ettei Unkari halua tai tarvitse enempää ”apua” tuolta Rothschildien omistamien keskuspankkien edustajalta. Unkarilaisten ei tarvitse enää maksaa kiskurikorkoja yksityisille keskuspankeille, jotka eivät vastaa kenellekään. Sen sijaan Unkari on ottanut oman valuuttansa täysin omaan hallintaansa ja julkaisee nyt velatonta rahaa tarpeen mukaan. Tulokset ovat olleet vähintäänkin merkittäviä. Ennen syvästi velkaantunut valtion talous on elpynyt nopeasti keinoin, joita ei ole nähty sitten kansallissosialistisen Saksan.

Unkarin valtiovarainministeriö ilmoitti, että se on pystynyt, suuresti ”kurinalaisen budjetin” avulla, maksamaan elokuussa 2013 jäljellä olleen 2,28 miljardin euron velan IMF:lle – paljon ennen maaliskuun 2014 eräpäivää. Orbán julisti: ”Unkari nauttii sijoittajien luottamuksesta”, millä hän ei tarkoittanut IMF:ää, Keskuspankkia tai mitään muutakaan Rothschildien talousimperiumin lonkeroa. Hän viittasi sijoittajiin, jotka tuottavat jotain Unkarissa ja unkarilaisille, lisäten siten todellista taloudellista kasvua. Tämä ei ole rahavallan roistojen ”kasvua paperilla”, vaan todellista tuotantoa, joka työllistää ihmisiä ja parantaa elintasoa.

Unkarin vapautuessa näin velkaorjuuden kahleista ei ole mikään ihme, että kansan hyväksi toimivan ja valtion operoiman Unkarin keskuspankin johtaja on vaatinut IMF:ää sulkemaan toimistonsa tässä ikivanhassa Euroopan valtiossa. Lisäksi valtakunnansyyttäjä on Islannin esimerkin tapaan nostanut syytteet kolmea edellistä pääministeriä vastaan rikollisen suuresta velkaantumisesta, johon he kansakunnan syöksivät.

Viimeisenä askeleena, joka tuhoaisi täydellisesti pankkiirien vallan Unkarissa, olisi valtion määräämä ulkomaisen valuutan vaihtojärjestelmä, joka oli toiminnassa kansallissosialistisessa Saksassa ja on nykyäänkin käytössä Brasiliassa, Venäjällä, Intiassa, Kiinassa ja Etelä-Afrikassa (eli vahvasti nousevissa talousmaissa = BRICS). Jos Yhdysvallat seuraisi Unkarin esimerkkiä, myös amerikkalaiset voisivat vapautua koronkiskureiden hirmuvallasta ja toivoa vastaavaa paluuta rauhanomaiseen kasvuun.

Suom. huom. Jos näin voi tehdä Islannissa ja Unkarissa (toinen sivistynyt pohjoismaa ja toinen EU-jäsenvaltio), niin miksi ei Suomessakin? Kreikan taloussotkujen jälkimainingeissa on jo selvitelty teoreettista mahdollisuutta erota EU:sta ja palata markkaan. EU on Suomelle rahareikä ja Suomen Pankki osa Rothschildien pankkikartellia.

Alkuperäinen artikkeli: http://americanfreepress.net/?p=12418

6 kommenttia

 1. Tämä artikkeli meni nyt kyllä vähän hutiin. Jo jokin aika sitten eri kommenttiosastoilla täällä oli puhetta kuinka tämä on uutisankka oman rahan luonnin suhteen. IMF:n osuus uutisessa ainoastaan pitää paikkaansa. Ilmeisesti toimitus ei ole keskustelua siltä osin seurannut.

  http://www.youtube.com/watch?v=gpQs_khGgOM

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Orban on ilmeisesti juutalainen. Ainakin kommunistiperheestä ja opiskellut Soroksen stipendillä Oxfordin yliopistossa. Sukset menivät IMF:n kanssa ristiin ja EU:n, koska Orbanin Unkarin uusi pankkilaki halusi Unkarille päätäntävaltaa Unkarin keskuspankissa. Siksi Unkari lainasi rahaa mieluummin Kiinalta, mutta Kiinahan on juutalaisten johtama. Nyttemmin Unkari on peräytynyt ja alistunut täysin eli muuttanut pankkilakinsa site, että keskuspankki on edelleen riippumaton eli pankkiirien vallassa täysin. Etenkin Itävallan pankit omistavat siitä paljon. Unkari on siis täydellisesti banksterien kahleissa.

  kiisi EU:n ym. kanssa on siis asettumassa ja enää uutisissa ei ole Unkarin vastaista propagandaa kuten aiemin. Enää ei puhuta Suomenkin vetämästä hankkeesta ”yhteisten arvojen turvaamiseksi” eli juuri omaa linjaa vetävien maiden ajamiseksi ruotuun tarvittaessa rajuin pakkokeinoin.

  Orban on koko ajan ollut sionistien ovimatto eli Israelin koira. Hän on säätänyt holohoaxin epäilyn rikolliseksi ja ensimmäiset tuomiot on jo annettu. Israelin arvostelu parlamentissa ja juutalaisten on kielletty. Eiköhän myös jobbik pian kielletä. Kaikki merkit viittaavat tähän.

  Oma raha on täyttä valhetta ja Orban on vakuuttanut sopeuttavansa Unkarin kaikki toimet ”yhteisten arvojen mukaiseksi”. Ehkäpä järkytyttiin pankkilakien lisäksi konservatiivisesta aallosta Unkarissa. Eurooppahan on niin hirveän vasemmistolainen.

  Elikkäs onpas paska artikkeli.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Orban on juuriltaan mustalainen, kuten pian enemmistö Unkarissa. Ei ihme että Hitler aikoinaan halui niin suuresti tuhota kaikki juutalaiset maapallolta. Hitler nousi valtaan pian sen jälkeen kun Rothschild perhe rupesi kontrolloimaan maailmaa ja Hitler näki tämän synkän tulevaisuuden edessään. Orban Viktor-ia 3 edeltävää pääministeriä olivat juutalaisia jotka auttoivat Rothschild perhettä painamaan Unkarin talouden syvään kurjimukseen.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Ei hän sellaista halunnut, vaan lopettaa heidän valta-asemansa. Hän lopetti vaikutuksen Saksassa ja halusi kaikki juutalaiset pois Saksasta. Kun hän joutui sotaan, ohjelma laajeni poistamiseen Euroopasta. Itään valvotuille alueille. Hän ei halunnut heille itsenäistä maata, vaan kotimaan, jossa he voisivat elää muiden kansojen tavoin ja näiden kontrolloimana.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Tyypillinen esimerkki kuviosta:

  http://www.dailystormer.com/hungary-charges-mass-murdering-communist-jew-with-war-crimes/

  ”Jobbik said that the main conservative party Fidez would steal their platform on this issue if the polls ever looked bad for them. Jobbik has been pushing for the punishment of this man and others since it’s founding. So on the upside this means the main Conservative party of Hungary is falling in the polls, making way for Jobbik. Also on the upside all those who stood against the communists in the Hungarian Uprising will see at least some justice.”

  Eli Jobbik oli jo vuosia vaatinut miehen syyttämistä. Oikeistohallituksen oli taivuttava kansan tahtoon ja syytettävä kommunistihallinnon aikaista rikollista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat