USA:n valtionvarainministeriötä johtavat äärijuutalaiset

Tässäpä jälleen esimerkki siitä, miten median kauhistelema ”valkoisten etuoikeus” onkin todellisuudessa juutalaisten etuoikeutta.

Barack Obama on nimittänyt valkoisen talon kansliapäällikkönsä Jacob Lew’n valtionvarainministeriksi. Jälleen yksi sapattia juhliva ortodoksijuutalainen pääsee asemaan, joka takaa suunnattoman taloudellisen vallan Yhdysvalloissa ja maailmalla. Amerikka on saanut jälleen yhden johtajan, joka seuraa Talmudin tarkkoja määräyksiä, joiden mukaan ei-juutalaiset ovat iljettäviä ja heidän naisensa huoria

Lew on juutalaisen Beth Sholom –seurakunnan jäsen ja vuoden 2011 Huffington Postin Religion News Servicen tiedotteen mukaan hänellä on ”tiiviit suhteet Amerikan juutalaiseen yhteisöön”. Julkaisun mukaan hän voisi auttaa presidentti Obamaa ”muodostamaan läheisemmät välit” Israelin pääministerin Benjamin Netanjahun kanssa.

too-many-white-men

Jacob Lew’n nimitys synnytti hysteerisen vuodatuksen juutalaisten hallitsemassa mediassa siitä, miten Obaman hallituksessa on ”liikaa valkoisia”. Voiko kukaan kuvitella CNN:n otsikoivan uutisensa ”Liikaa juutalaisia valkoisessa talossa?” tai ”Liikaa mustia valkoisessa talossa?”

Vielä uskomattomampaa on se (kuten eräs kommentaattori huomautti), ettei Lew’lla ole pätevyyttä, asemaa tai kokemusta talousmaailmassa tai kansainvälisellä kentällä. Toisin sanoen hän on täysin epäpätevä virkaan ja sai nimityksen selvästi vain siksi, että hän on äärijuutalainen, jolla on suhteita israelilaisiin valtahahmoihin.

jack-lewLew on saanut Barack Obamalta henkilökohtaisesti luvan olla poissa töistä perjantaisin ja lauantaisin (juutalaisten sapatti). Forwardissa olleen artikkelin mukaan Lew kertoi ollessaan valkoisen talon kansliapäällikkönä nähneensä Obaman usein perjantai-iltapäivisin katsovan kelloaan ja kysyvän: ”Eikös sinun olisi jo aika häippäistä?” tai ”Mitä sinä vielä täällä teet?”

Israelin Haaretz-sanomalehti ei voinut olla juhlistamatta äärijuutalaisten viimeisintä voittoa. ”Jack Lew: Bronxin juutalainen muuttaa Wall Streetille ja valkoiseen taloon,” luki lehden otsikoissa. Lisää hehkutusta seurasi varsinaisessa artikkelissa: ”Lew on syntynyt uskonnolliseen juutalaisperheeseen ja hänestä on viimeisen vuoden aikana tullut yksi presidentti Barack Obaman läheisimmistä ihmisistä.”

 

Muita Obaman hallituksen äärijuutalaisia:

 • David Plouffe: Presidentin vanhempi neuvonantaja
 • Danielle Borrin: Työministeriön julkisuustoimiston apulaisjohtaja, varapresidentin erityisavustaja
 • Gary Gensler: Hyödykejohdannaiskaupan valvontakomission puheenjohtaja
 • Dan Shapiro: Yhdysvaltain Israelin suurlähettiläs
 • Gene Sperling: Kansallisen talousneuvoston johtaja
 • Mary Schapiro: Arvopaperitoimikunnan puheenjohtaja
 • Steven Simon: Kansallisen turvallisuusneuvoston Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan asioiden johtaja
 • Eric Lynn: Lähi-idän asioiden neuvonantaja

 

Entiset hallituksen jäsenet:

 • Rahm Emanuel (2009-2010): Presidentin kansliapäällikkö
 • David Axelrod (2009-2011): Presidentin vanhempi neuvonantaja
 • Elena Kagan (2009-2010): Yhdysvaltojen varaoikeuskansleri
 • Peter Orszag (2009-2010): Presidentin kanslian hallinto- ja budjettiosaston johtaja
 • Lawrence Summers (2009-2011): Kansallisen talousneuvoston johtaja
 • Mona Sutphen (2009-2011): Valkoisen Talon apulaiskansliapäällikkö
 • James B. Steinberg (2009-2011): Apulaisulkoministeri
 • Dennis Ross (2009-2011): Presidentin erityisavustaja, ulkoministeriön Keski- ja Etelä-Aasian osaston vanhempi johtaja
 • Ronald Klain (2009-2011): Varapresidentin kansliapäällikkö
 • Jared Bernstein (2009-2011): Varapresidentin talousneuvonantaja ja johtava taloustieteilijä
 • Susan Sher (2009-2011): Presidentin puolison kansliapäällikkö
 • Lee Feinstein (2009): Presidentin kampanjan ulkopolitiikan neuvonantaja, USA:n Puolan suurlähettiläs
 • Mara Rudman (2009): Ulkopolitiikan neuvonantaja

 

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu englanniksi David Duken kotisivuilla 2013.

5 kommenttia

 1. Ihmisten rodun ”liberaalit” katsovat aina tilanteen mukaan. Rikostilastoissa latinot ja valkoiset ovat yhtä, mutta mitenkähän kun affirmative actionin laita? On kyllä malliesimerkki chutzpasta tuollainen touhu, että ensin jutkut saa virat ja juutalaismedia valittaa valkoisten vallasta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tässä nähdään juurikin juutalaisten röyhkeys. Mikään muu ”ryhmä” ei ole niin pöyhkeä ja kaksinaismoraalinen kuin juutalaissiionistit. Kommunistiset juutalaiset murhasivat kirjaimellisesti kymmeniä miljoonia joista valtaosa oli siviilejä ja tämä on jäänyt medialta ja yleensäkin maailmalta ikään kuin unholaan.

   Sen sijaan muistutetaan kyllä joka ainut päivä niin kutsutusta ”holokaustista” eli huijauksesta joka on niin täynnä aukkoja että kun siihen perehtyy ja ottaa propagandalasit pois päästä, huomaa tyhmempikin miten paljon siitä on meille valehdeltu.

   Natseista ja Hitleristä keksitään jo yli 70 vuoden jälkeen vielä niin paljon paskaa ja propagandaa että saadaan tehtyä siitä salavihkaa ”pelle” ja ”sekopäinen diktaattori”, esimerkkinä myytti Hitlerin yhdestä kiveksestä, huumeiden käytöstä, homoudesta jne. Ikäänkuin kusevat hänen haudan päälle uudestaan ja uudestaan.

   Suosittelen TODELLA katsomaan dokumentin ”Adolf Hitler: the greatest story NEVER told”. Aivan loistava vaikkakin todella pitkä elokuva. Takaan että maailmankuvanne muuttuu sen katsottuanne.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Melkein heti syysk. iskujen jälkeen: Ariel Sharon:” We, the Jewish People, Control America, and The Americans Know it.

  Mohammed Attan naapurina oli Mossad.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Paras tapa vastustaa vääryyttä on tukea Palestiinalaisia. Paljonko SINÄ juutalaisia täällä haukkuva olet Palestiinaa tukenut vaikka lahjoituksilla?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Maailmaa kiistämättä hallitsee Pahan akseli: Hollywood-New York-Pentagon-London-Paris-Tel Aviv.

  Mutta onneksi se on kuin onkin murtumassa.

  Katsotaanpa tarkemmin:

  Ilahduttavasti Hollywood on juutalaisjohdossa taantunut täydelliseksi Sontamasinaksi. Sieltä ei enää kertakaikkiaan tule YHTÄKÄÄN kelvollista elokuvaa. Juutalaismogulit ovat niin kertakaikkisen hullaantuneita valtaansa, että he tuottavat aivan totaalisen, käsittämättömän surkeaa sontaa nykyisin. Kun tähän lisää amerikkalaisten TV-sarjojen surkeus ja saman sonnan toisto ad nauseatum niin, hyvät lukijat: Hollywood on pehmeä kohta.

  Arvostelkaa ja solvatkaa Hollywoodia. Se on aina oikein, joka kerta, kaikissa tilanteissa. Täysin varma konsepti: Sanokaa, että Hollywood on juutalaisten hallussa ja tuottaa puhdasta sontaa. Ette voi hävitä yhtäkään väittelyä, ette missään tilanteessa, ette koskaan. Voitto on aina varma. Sanalla sanoen: Hollywood+juutalaiset+sonta. Voitto kotiin.

  Washington+New York. Helppo hallita keskustelua. FED:in johto aateloitu juutalaisille. USA velkaantunut samaan aikaan katasrofaalisesti. Juutalaiset rikastuneet mielikuvituksellisesti. Yliopistoissa tolkuton juutalaisten yliedustus samaan aikaan, kun puhutaan juutalaisten esilletuomasta ”White Privilege”-ilmiöstä. Kysykää, miksei puhuta Jewish Privilege-ilmiöstä? Se on fakta. Ette voi hävitä. FED+juutalainen+velka+Jewish Privilege. Voitto totaalisesti kotiin.

  Pentagon. Herkkupala, parempaa ei ole. Juutalaisten johdossa USA:sta on tullut hysteerinen, vainoharhainen sotahullu, joka vakoilee kaikkia, kiduttaa ilman pienintäkään tunnontuskaa, murhaa miehittämättömillä lennokeillaan ja sotii loputtomia Israelin sotia. Nämä sanat esiin ja voitatte väittelyn kuin väittelyn: USA+juutalaiset+kidutus+vakoilu+murhat+Sodat Israelin puolesta.

  Israel. Maukkain kaikista. Riittää kun, sanon nämä sanat: Shabra+Shatila+Ariel Sharon+sotarikokset+sairaaloiden ja koulujen pommitukset+sotahullu kansa, joka eristää alkuperäisasukkaat.

  Nyt on aika puhua ja kirjoittaa. Ylläolevilla avainsanoilla ei häviä yhtäkään väittelyä. Vastapuolen kannattajat seisovat polviaan myöten lasten ja naisten veressä; HEIDÄN taskunsa ovat rahaa täynnä, HE voivat hyvin. HE tappavat, kiduttavat, vakoilevat.

  Sanokaa vain se ääneen. Joka paikassa. Se riittää kyllä.

  Taustalla kumisee jo muutoksen rumpu ja toisinaan se kuuluu jo hyvin. Se kuuluu oikein hyvin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat