Uskonnollinen dokumentti ”Marching to Zion”

YouTubessa on julkaistu hiljattain valmistunut uusi dokumentti, joka käsittelee juutalaisia ja kristillistä sionismia. Marching to Zion on melko ammattitaitoisesti tehty ja se on mielenkiintoista katsottavaa.

Dokumentti on vahvasti uskonnollinen. Uskonnollisesti neutraaleillekin se kuitenkin tarjoaa tarpeellista tietoa, mikäli haluaa argumentoida kristillisiä sionisteja vastaan uskonnollisesta näkökulmasta.


Videolla suomalaiset tekstitykset.


Dokumentissa esiintyvän Steven Andersonin video ”holokaustista”.

 

Kansallinen Vastarinta

2 kommenttia

 1. Tässä artikkelin yhteydessä on hyvä tuoda esiin Magneettimedian vakioviesti:

  ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.

  Jeesus juutalaisille”

  Sanotaanhan artikkelissa videosta, että ”Uskonnollisesti neutraaleillekin se kuitenkin tarjoaa tarpeellista tietoa”.

  Mitähän tuo tarpeellinen tieto sitten on, koska tarpeelliseksi tieto tulee vain jos sillä on jotakin käyttöä, tai edes itseisarvollista, asenteita ja suhtautumista ohjaavaa potentiaalia.

  On ehdottoman tärkeää tuoda esiin rikokset, rikollisuudet ja rikollinen toimintakulttuuri, sekä kaivaa esiin syylliset, estää heitä tekemästä pahuuksiansa, sekä saattaa heidät edesvastuuseen – eikä tähän ole poikkeusta. Siltikin on kyseenalaista käyttää Jeesuksen sanoja sellaisessa yhteydessä, jossa sanaa armo ei koskaan näy.

  Magneettimedia haastaa jatkuvasti sitä julkisesti arvostelevia instansseja esittämään mikä Magneettimedian kirjoituksissa ei pidä paikkansa, jonka jälkeen Magneettimedia esittää miten haastetta ei ole otettu vastaan. Magneettimediassakin tiedetään, että puolitotuuksia esittävää on usein hankalaa saada osoitetuksi siksi mikä se on – ja tämä sama pätee myös Magneettimediaan itseensä. Oletetaanpa vaikkapa, että Magneettimedia olisi vihasivusto. Sellaisen tarkoitus on tyhjentävästi selitetty sanalla itsellään. Silloin pätee vanha sääntö eli kenenkään ei pitäisi ruokkia trollia. Mainitut instanssit eivät niin kaiketi ole tehneetkään.

  Annan kuitenkin suuren arvon ja tunnustuksen siitä miten valtavirtamedian vastaisesti Magneettimedia on kertonut rahajärjestelmän epärehellisestä perusolemuksesta. Ruusu oli siinä. Risut puolestaan tulevat siitä miten Magneettimedia käytännössä agitoi ihmisten asenteita vihaan keinoja kaihtamatta, jopa käyttämällä uskonnollista retoriikkaa. On halpamaista käyttää Jumalan armosta kertonutta, parannuksentekoon kehottanutta ja rakkauden evankeliumia saarnannutta Jeesusta vihanlietsontaan ja kansanryhmää vastaan kiihottamiseen.

  Hämmästelen, jos tätä kirjoitusta ei poisteta (”Tietääksesi kuka hallitsee, selvitä, ketä et saa arvostella. – Voltaire”) sillä täällä hallitsee Magneettimedia ja kovin herkkänahkaista väkeä sen tekijät tuntuvat olevan. Toivottavasti eivät kuitenkaan aivan natsiprinsessoja.

  Plusääni(0)Miinusääni(15)
 2. Kansainvälinen rikollisuus on päässyt vallankahvaan maailmassa. Etenkin Suomessa ilmiö heijastuu mm. kaikkeen lainsäädäntöön. Laittomuuden lait korvaavaat pikkuhiljaa hyvän ja pahan erottamiseen perustuneet kristillisten periaatteiden mukaiset lait. Kansalaisten(nykyään ne kai on vain ”henkilöitä”) tulisi itse päättää, alkaako kunnioittaa(jopa pelonsekaisesti) lapsiin sekaantujia, miehimyksiä ym. perversionisteja.

  Laittomuuden lainsäädäntö omantunnon ohjaajana pakottaa kristityt luopumaan uskostaan. Suostutko siihen vai kuoletko mieluummin? Vai luuletko, että juudeokristillisyyden jumalasta on sinulle pelastajaksi, kun tiukka paikka tulee?

  Olen ollut jo pitkään siitä varma, että henkilö, joka ei tunne kommunismin sielunelämää, on hengenvaarallinen itselleen ja muille. Ainut keino estyä joutumasta aivopesun uhriksi l. mielenhallintatapaukseksi, on tuntea sitä riittävästi. Selvin merkki kommunismin ja sen sisään rakennetun tieteenalan, psykopolitiikan voitollisuudesta on massojen luulo, että kommunismi on kuollut, kun se uusien nimiensä, globalismin ja uuden maailmanjärjestyksen suojissa on levinnyt jo käytännöllisesti katsoen koko maailmaan. Kommunismin tärkein subjekti on vallankumous ja nyt eletään sen vihoviimeistä vaihetta, maailman vallankumousta.

  Tutustuessani psykopolitiikkaan, järkytyin sen ylivertaisuudesta ihmismielen muokkaamisessa ja persoonallisuuden vääristämisessä. Loppujen lopuksi sen hyökkäykset kestää vain Kristuksen usko. Juudeokristillisyydestä ei ole mihinkään, se on vain vihollisen kädenojennus massoille, jotka ovat niin ulalla asioista, etteivät tiedä, ovatko tulossa vai menossa. Ajatelkaa ja tutkikaa, oppikaa ja tehkää.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat