Uudet todisteet teilaavat HPV-rokotteen turvallisuuden

Markkinoilla on tällä hetkellä kahta HPV-rokotetta papilloomavirusta vastaan, joka aiheuttaa mm. kohdunkaulasyöpää. Merckin Gardasil hyväksyttiin Yhdysvalloissa lääkeviraston puolesta jo 2006 ja GlaxoSmithKlinen Cervarix vuonna 2009. Gardasilista on tullut Yhdysvalloissa rutiinirokote nuorille naisille ikäryhmässä 9 – 26 vuotta ja nyt tartuntatautikeskuksen immunisaatiolautakunta suosittaa myös 11 – 21-vuotiaiden miesten rokottamista. Myös Suomessa on Gardasil otettu yleiseen rokotusohjelmaan.

Uudet tutkimukset rokotteen kokeista ennen ja jälkeen hyväksymisen ovat paljastaneet, että rokotteen tehoa on liioiteltu rankasti ja haittavaikutuksista ei ole juuri välitetty. Kanadalaisen tutkimusryhmän mukaan ”kokeiden suunnittelu ja tulosten tulkinta olivat puutteellisia ja tarkoituksellisen tuloshakuisia. Luottamus rokotteen hyötyihin pitkällä aikavälillä nojaa olettamuksiin, joita ei pystytty todistamaan ja jotka ovat itse asiassa ristiriidassa konkreettisten todisteiden kanssa. Kokeiden perusteella esitettiin väite, että rokote ehkäisisi 70 % kohdunkaulan syöpätapauksista, vaikka todisteita ei ole yhdestäkään estetystä tapauksesta, eikä tulevaisuuden optimistisille ennusteille ole mitään tieteellisiä todisteita. Rokotteen turvallisuus on perusteltu virheellisesti suunnitellun kokeen valikoiduilla tuloksilla ja on suoraan ristiriidassa alati kasvavien vaurioiden ja ongelmien kanssa, joita ovat jopa pysyvät vammat ja kuolema. Paremmin voidaan suojautua kohdunkaulansyövältä ehkäisevällä seulonnalla (riskitön) ja keskittymällä sairauden muihin tekijöihin.

On järkyttävää, miten paljon julkisuutta ja tukea lääkevirastolta ja terveydenhuollon ammattilaisilta tällainen vaarallinen rokote on saanut heppoisin perustein. Kuuden vuoden jälkeenkään ei ole saatu yhtään pitävää todistusaineistoa HPV-rokotteiden syöpää estävistä ominaisuuksista, puhumattakaan hengen pelastavista. Sen sijaan pelkästään Yhdysvaltojen rokoteturvallisuuden seurantajärjestelmään on kirjattu yli 27.000 ilmoitusta HPV-rokotteiden aiheuttamista ongelmista ja vammoista, joista 517 hengenvaarallisia, 894 on johtanut pysyvään vammaan ja 119 kuolemantapausta. Ensiavussa on käynyt liki 10.000 potilasta ja lähes 3000 on joutunut jäämään sairaalahoitoon.

Tiedämme kuitenkin, miten vähän lääkärit ilmoittavat tapauksia seurantajärjestelmään, joidenkin arvioiden mukaan vain 1 – 10 % kaikista tapauksista. Monesti rokotteiden aiheuttamat komplikaatiot ilmaantuvat pidemmän ajan kuluttua, jolloin lääkärit kieltäytyvät näkemästä asiayhteyttä. Vielä paljastavampaa on se, että lääkeviraston mukaan 70 % raportoiduista tapauksista tuli Merckin kautta, mikä viittaisi siihen, että lääkärit raportoivat mieluummin suoraan lääkeyhtiölle kuin seurantajärjestelmään. Kuinka paljon Merck on jättänyt näistä raportoimatta, jää arvailujen varaan.

Raivostuttavaksi asian tekee erityisesti se, että juuri ennen kanadalaisten raportointia mediassa julkaistiin Merckin itsensä maksamien tutkimusten tuloksia, jotka kertoivat vain vähäisistä sivuvaikutuksista ja vielä erikseen mainitsivat, ”ettei vakavampia terveysongelmia ilmennyt”. Heidän mukaansa suurin osa raportoiduista ongelmista vaivasi potilaita jo ennen rokotuksen saamista ja 14 kuolemantapausta johtuivat auto-onnettomuuksista, itsemurhista, sydänongelmista, keuhkokuumeesta ja muista asioista, joihin rokotuksilla ei ollut vaikutusta.

VAERS:iin raportoidut vakavimmat haittavaikutukset olivat enimmäkseen kouristukset, halvaus, sokeutuminen, puheongelmat, lyhyet muistikatkokset, kasvohalvaus (Bell’s Palsy), Guillain-Barren syndrooma, haimatulehdus, kystat kohdussa, verihyytymät ja sydänongelmat, keskenmeno ja sikiön kehityshäiriöt, sydänkohtaus ja kuolema.

Ja lisää on tulossa. Rokotteet sisältävät vain osan papilloomaviruksen kannoista, Gardasil kannat 6, 11, 16 ja 18, Cervarix vain kannat 16 ja 18. HPV 16- ja 18-kantojen arvioidaan aiheuttavan 70 % kohdunkaulasyövistä. On kuitenkin huomattava, että kohdunkaulasyöpä diagnosoidaan usein vasta yli 40-vuotiailla naisilla, mediaani Yhdysvalloissa vuosina 2005 – 2009 kohdunkaulasyövän diagnoosille oli 48 vuotta. Vain 0,2 % kaikista diagnosoiduista oli alle 20-vuotiaita.

Kuitenkin rokote kehotetaan ottamaan jo alle 14-vuotiaana ja tehosterokotus 5 vuoden jälkeen. Siksi alla oleva taulukko 14 – 26-vuotiaiden naisten lisääntyneistä ongelmista on hälyttävää. Useat rokotteen aiheuttamista ongelmista ilmestyvät vasta 4 – 5 vuoden jälkeen, joten alamme vasta nyt nähdä ensimmäiset pitkän ajan reaktiot kuuden vuoden rokotusten jälkeen.

Taulukko

Tämä tukee aiempia olettamuksia siitä, että HPV-rokotteet voivat itse asiassa nostaa kohdunkaulasyövän riskiä. Merckin omien tutkimusten mukaan rokote lisää syövän esiasteisten haavaumien riskiä 44 %, jos potilas on aiemmin altistunut HPV 16- tai 18-kannalle. Merckin tutkimusten mukaan rokote saattaa antaa suojaa myös muita kantoja vastaan, joten kenties altistuminen muille kannoille saattaa myös nostaa riskiä sairastua rokotteen jälkeen.

Tammikuussa 2012 amerikkalainen naistentautien tiedelehti julkaisi ATHENA HPV-tutkimuksen tulokset, jossa oli seulottu kohdunkaulasyöpää 47.000 yli 21-vuotiaalta naiselta 61 klinikalla ympäri Yhdysvaltoja. HPV-rokotteen huomattiin vähentävän HPV-16 infektioita nuorilla naisilla vain 0,6 % verrattuna rokottamattomiin. Sen sijaan muita korkean riskin HPV-infektioita havaittiin rokotetuilla 2,6 – 6,2 % useammin kuin rokottamattomilla naisilla.

Rokote-lehdessä Englannissa toukokuussa 2012 julkaistu tutkimus täsmensi vielä papilloomaviruksen mekaniikkaa. ”HPV-rokotteiden tuloksia tarkastellessa luotetaan koepalan DNA-sisältöön, mutta siinä saattaa näkyä useita HPV-kantoja, vaikka yksittäisen leesion aiheuttaa vain yksi kanta. Arvioidaan, että rokotteeseen kuulumattomien HPV-kantojen aiheuttamien kohdunkaulasyöpätapausten määrä saattaa nousta 3 – 10 % johtuen rokotuksen esiin tuomista (unmasking) muista kannoista.”

Mitä tehdä?

Onneksi on olemassa parempia tapoja suojautua kohdunkaulan syövältä kuin Gardasil- tai Cervarix-rokotteet. Meillä on onneksi (vielä) vapaus valita olla ottamatta tarpeettomia rokotuksia ja on tärkeää myös kertoa se nuorille, joille niitä ollaan nyt tyrkyttämässä. On hyvä muistaa, että terve keho pystyy itse hoitamaan yli 90 % HPV-infektioista alle kahdessa vuodessa, joten immuunijärjestelmästä tulee huolehtia. Papilloomavirus leviää seksuaaliteitse ja tutkimusten mukaan kondomin käyttö vähentää tartuntariskiä 70 prosentilla, mikä on paljon enemmän kuin rokotteen tarjoama suoja! Kannattaa siis muistuttaa nuoria terveen seksin tavoista ja muistuttaa kondomin käytöstä. Jos tulee ottaneeksi rokotteen, kannattaa myös muistaa, ettei se välttämättä estä HPV-infektiota, joten seulontatutkimuksissa tulee käydä parin vuoden välein.

Maailmalta kuuluu kummia yleisesti rokotusrintamalta. Joissain maissa ollaan karsimassa yksilöiden oikeuksia määrätä omasta terveydestään. Rokotuksia yritetään pakottaa etenkin nuorille kouluissa tiedottamatta tai kysymättä vanhemmilta. Saatetaan jopa rajoittaa kouluun tai töihin pääsyä ilman rokotuksia. Valinnanvapautemme on siis uhattuna. Jokainen voi tehdä jotain asian hyväksi.

 • Ottakaa selvää rokotteiden hyödyistä ja haitoista, sillä lääkevirasto ei ole puolueeton
 • Puhukaa omalääkärin kanssa asiasta ja vaihtakaa lääkäriä, jos se on tarpeen
 • Ottakaa yhteyttä kuntanne edustajiin ja viranomaisiin lisätietojen saamiseksi tai epäkohtien oikaisemiseksi
 • Kertokaa muille omista kokemuksistanne, sillä moni muu on samassa tilanteessa
 • Tutustukaa vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin

 

Alkuperäinen artikkeli: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/10/16/unproven-hpv-vaccine-safety.aspx

43 kommenttia

 1. Suomeenkin THL ja skepo rikolliset puuhaavat tätä paskaa. Massamedia toitottaa että kyllä kannattaa ottaa ja julkaisee rokoteteollisuuden maksamia tutkimuksia totena.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Samaa mieltä rokotteista ja nyt sitä aletaan sitten taas rokottamaan tyttöjä, PAPILLOOMAVIRUSTA VASTAAN. ROKOTUKSET ALKAVAT ENSIKUUSSA. On se vaan järjenköyhyyttä tuon THL:än touhu taas pitää tahkota rahaa lasten terveyden kustannuksella, ovatko vanhemmat suostuneet moiseen myrkkyjen jakoon lapsiinsa ja varmoja siitä että taas jälleen kerran ”rokotteet” ovat täysin turvallisia,turvallisuutta kyllä suuresti epäilen, mikä on jo moneen kertaan nähty ja koettu surullisine seurauksineen. Ovatko Suomen päättäjät entisen NS kaltainen hirmuvallan käyttäjä vai peräti samaa sukua vaikka erimaata. Ei ole vieläkään päättäjien pollaan mennyt se mitä saivat aikaan myrkkysikapiikeillään. HÄVYTTÖMYYS HUIPUSSAAN!

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Älyvapaata hommaa, pitäis maanpetoksesta laittaa syytteeseen.

  http://rokotetutkimus.fi/ilmoitus.html?id=76271

  HPV-rokote Suomen kansalliseen rokotusohjelmaan

  11-12 vuotiaiden tyttöjen rokotukset papilloomavirusinfektiota vastaan alkavat vuonna 2013.

  – Hallitus päätti 30.8.2012 budjettiriihessä papilloomavirusrokotteen määrärahojen sisällyttämisestä ensi vuoden budjettiin. Sen vahvistamisen myötä 11-12-vuotiaiden tyttöjen rokotukset papilloomavirusinfektiota vastan alkavat vuonna 2013.
  – ”HPV-rokotteen saaminen kansalliseen rokotusohjelmaamme on hieno saavutus”, iloitsee päätöksestä myös professori Timo Vesikari Rokotetutkimuskeskuksesta.
  Papilloomavirustartunnan saa 3/4 ihmisistä elämänsä aikana. Viruksen aiheuttamaa kohdunkaulan syöpää todetaan Suomessa noin 150 tapausta joka vuosi. Rokotusten myötä määrän odotetaan laskevan alle 60:een vuosittain. – ”Rokotteella pystytään nopeasti vähentämään viruksen kiertoa ihmisten keskuudessa. Täysimittaiset hyödyt rokottamisesta saadaan 15-20 vuoden kuluttua, mutta näkyviä muutoksia saadaan nopeasti: esimerkiksi papamuutosten määrä tulee heti vähenemään rokotetuilla nuorilla naisilla”, kertoo naistentautien erikoislääkäri Pekka Nieminen HYKSin naistentautien klinikasta. Tällä hetkellä HPV-tartuntojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn käytetään noin 42 milj. euroa vuosittain. – ”Yhden ikäluokan rokottaminen/vuosi maksaa noin 1,5 – 2 milj. euroa. Jo 5-10 vuoden kuluttua rokottamisen kustannukset muuttuvat säästöksi”, laskee Nieminen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Tämä on hyvä ja tarpeellinen rokote. Kehtaatteko te rokotevastustajat katsoa tarpeettomaan syöpäsairauteen kuolevaa lastanne silmiin, kun tämä kysyy, miksi ei saanut HPV-rokotetta silloin kun sellainen olisi kannattanut ottaa?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. HP-viruksen ei ole koskaan todistettu aiheuttavan syöpää. HPV:stä on olemassa yli 100 kantaa, joista teoriassa 30 voi olla yhteydessä syöpään. HPV löytyy ainakin puolelta väestöstä.

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1410445

  Ei ole myöskään mitään näyttöä siitä, että kohdunkaulan syöpää esiintyisi enemmän naisilla, joilla on
  HP-virus, kuin naisilla ilman virusta.

  Kritiikkiä HPV-rokotteita kohtaan:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/hpv-vaccine-policy-at-odds-with-evidence-based-medicine-medscape/

  14-vuotiaan tytön äiti varoittaa Cervarix-rokotteesta. Tyttö sai Cervarix-rokotteen ja kärsii kovista kivuista:

  Haittavaikutuksia Cervarix-rokotteesta:
  http://vactruth.com/2009/09/06/an-adverse-reaction-to-cervarix-has-caused-a-british-parent-to-be-falsely-accused-of-child-abuse/

  http://sanevax.org/post-cervarix-syndrome-eleanor-kettering-northamptonshire-uk/

  http://www.naturalnews.com/026293.html

  Gardasil-rokote voi aiheuttaa syöpää:
  http://vactruth.com/2012/05/13/gardasil-may-cause-cancer/

  Gardasil-rokotteeseen kuolleita:
  http://www.youtube.com/watch?v=KB2ZvCWXSY0

  Äiti kertoo, miten hänen tyttärensä kuoli Gardasil-rokotteen jälkeen:
  http://www.youtube.com/watch?v=Kcpoqo_MNis

  HPV-rokotteiden vaarat:
  http://www.youtube.com/watch?v=WCA5haGU6sI

  Ja vielä:
  Death after quadrivalent human papillomavirus (qHPV) vaccination: Causal or coincidental?
  By Lucija Tomljenovic, University of British Columbia, Canada
  http://sanevax.org/death-after-quadrivalent-human-papillomavirus-qhpv-vaccination-causal-or-coincidental/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Millähän perusteella ja viisaudella 123 tuomitsee väitteet ettei HIV aiheutttaisi AIDS:ia? Mykoplasmalla on uusimpien tutkimusten mukaan osuutta asiaan myös. kts. Garth Nicolsonin tutkimukset.

    Suosittelen otsoni- ja vetyperoksidi hoitoja sekä EDTA+DMSA kelaatioterapiaa.(Chelation therapy) Niillä voi parissa kuukaudessa näkökin nuortua(parantua) 20 vuotta kun saa myrkyt pois kehosta ja soluhengitys paranee. Kokemusta on.

    Ja tehokkaimmalla EBOO metodilla voi päästä eroon koko HIV:istä ja mahdollisesti jopa AIDS:ista. Sellaiset laitteet pitäisi saada joka terveyskeskukseen!

    http://www.youtube.com/watch?v=UZ5R28e-3ek

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Niinpä niin, kaiken maailman puoskarointihoitojen suosittelija on tämä Dinner. Otsonihoitoa HIV:hen!

     Onneksi sinun typerillä suosituksillasi ja vaatimuksillasi ei ole terveyskeskusten hankintoihin mitään merkitystä.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Vai että otsonihoito on puoskarointihoitoa HIV:hen? Maailmalla on saatu satoja HIV-positiivisia HIV-negatiivisiksi suonensisäisillä otsonihoidoilla. Valtaeliitin tiedotusvälineet kylläkin vaikenevat tehokkaasti aiheesta. Joskus kuitenkin sattuu poikkeuksia. Suomessa eräs HIV-positiivinen tuli HIV-negatiiviseksi 1990-luvun puolivälissä käytyään ensin Virossa lääkärien antamissa otsonihoidoissa ja sen jälkeen hän antoi hoitoa itselleen Suomessa. Iltalehti kirjoitti 2.6.1995 etusivulla jättiotsikoin: ”Auttoiko uusi hoito suomalaista? HIV-POTILAS SAI PUHTAAT TESTITULOKSET.” Iltalehti jatkoi 19.2.1996 samasta aiheesta: ”HIV pysynyt kateissa jo kahdeksan kuukautta. Kymmenen vuotta sitten hiv-tartunnan saanut suomalainen potilas on nyt hiv-negatiivinen. Ihmeparantuminen tai ei, mutta totuus on, että virusopin laitoksen viljelyssä ei potilaan verestä ole löydetty hi-virusta enää yli puoleen vuoteen. Potilas itse pitää tilansa paranemista aktiivihappihoitojen ansiona.”
  Yhdysvalloissa ko. uutinen olisi vaiettu erittäin tehokkaasti. Suomessa se tuolla kertaa onnistui – ja niin hoidon kieltävät lääkärit kuin skeptikotkin joutuivat häpeään.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Varsinainen retardi tämä 123, ei edes seuraa tieteellistä tutkimusta ja luulee tietävänsä mikä on tieteellinen totuus. Niitä tyyppejä jotka vielä joitain satoja vuosia sitten väittivät, että maapallo on pannukakku.

   Otsonihoidoista on tuhansia tutkimuksia joita jokainen asiaan perehtynyt voi löytää. Yksi mistä aloitta on PubMed tietokanta. Miika Sallinen on jo vuonna 2004 koonnut kirjaansa noita tutkimuksia maailmalta. Tosin HIV:n osalta ei kaksoissokkotutkimuksia taida juuri olla koska se olisi eettisesti arveluttavaa. Leikkiä potilaan terveydellä antaen joillekin vain plaseboa. Mutta lukuisien potilaiden ja lääkärien omat todistuskertomukset ovat ihan valideja myös, kuten tuo Pekan mainitsema esimerkki Suomesta. Jenkeistä löytyy kauhukertomuksia lääkäreiden, parantuneiden potilaiden ja laitetoimittajien vainoista. James Boyce, Basil Wainwright, Kenneth R. Thiefault jne. Laajoihin otsonitutkimuksiin ei yleensä saada niin helposti rahoitusta, koska lääkeyhtiöt eivät halua rahoittaa jotain sellaista joka sahaisi heidän omaa oksaansa.

   Saksassa on(tai oli) lääkäri Hans Nieper joka hoiti Ronald Reaganin syövän ja monia FDA:n virkamiehiä jotka lensivät sinne hoitoon, mutta jotka pyrkivät kieltämään kyseisen hoidon kotimaassaan. Ilmeisesti Nieper kuitenkin käytti otsonin ohella holistisesti muitakin menetelmiä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Muutamia satoja vuosia sitten maata ei luullut litteäksi kuin rahvas ja oppineista jotkut uskonnolliset
    fanaatikot(mm. Luther).
    Maa sentään todettiin palloksi jo antiikin ajalla ja antiikin saavutuksiin mm. keskiaikainen katolisen kirkon maailmankuva erityisesti aurinkokunnan rakenteen osalta(mihin viitannet) nojasi(ja jämähti).

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Mikä Lutherin vihaaja tämä Keränen oikein on ? Näytät olevan varsinainen kyykäärmeen poikanen : )

     Lutherin kalliita sanoja juutalaisista:

     Vielä lisäksi, että heidän raivokas, hullu ja typerä mielettömyytensä olisi täydellinen, he ylistävät ja kiittävät Jumalaa ensiksikin siitä, että heidät on luotu ihmisiksi eikä eläimiksi, toiseksi, että he ovat Israelin kansaa eikä gojim (pakanoita), kolmanneksi, että heidät on luotu miehiksi eikä naisiksi. Sellaista narrimaisuutta he eivät ole saaneet Israelilta, vaan pakanoilta. Sillä historioissa kerrotaan, että kreikkalainen Platon on joka päivä sillä tavalla kiittänyt ja ylistänyt Jumalaa. Onko muuten tällaista puhetapaa ja jumalanpilkkaa pidettävä Jumalan kunnioittamisena? Sillä samainen Platon ylisti jumaliaan myös näiden kolmen asian johdosta, nimittäin, että hän oli ihminen eikä eläin, mies eikä nainen, kreikkalainen eikä muukalainen tai barbaari. Tämä on narrin ylistystä ja jumalanpilkkaajan barbaarin kiitosta: samanlaista kuin jos valaat uskottelisivat olevansa yksin ihmisiä, koko muun maailman ollessa niihin verraten pelkkiä hirviöitä tai ankkoja tai hiiriä.

     Niin, Israelin syntyperän ja heimon mainetta heiltä ei voi kukaan kieltää. Vanhassa Testamentissa he ovat sen vuoksi (tätä ei kukaan juutalainen käsitä) monta taistelua sodissa hävinneet. Kaikki profeetat ovat heitä sen vuoksi nuhdelleet (sillä se on ylvästelevää, lihallista julkeutta, jossa ei ole mitään henkeä eikä uskoa). Mutta heitä on myös sen vuoksi murhattu ja vainottu. Pyhä Johannes Kastaja nuhteli heitä siitä syystä ankarasti ja sanoi: ”Älkää luulko voivanne kerskua, että olette Aabrahamin siementä, sillä minä sanon teille, että Jumala voi näistä kivistä herättää lapsia Aabrahamille”. Johannes ei nimittänyt heitä Israelin lapsiksi, vaan kyykäärmeiden sikiöiksi. Mutta oi, tämä oli Israelin jalolle suvulle aivan liikaa, ja he sanoivat, että hänessä on perkele. Samoin Herrammekin nimittää heitä kyykäärmeiden sikiöiksi, kuten Joh. 8:39,44: ”Jos olisitte Aabrahamin lapsia, niin tekisitte Aabrahamin tekoja.” ”Te olette isästä perkeleestä ja isänne himoja te tahdotte noudattaa!” He eivät sietäneet sitä, että heidän piti olla perkeleen eikä Aabrahamin lapsia, yhtä vähän kuin he nytkään voivat sitä sietää. Siellä, missä heidän on luovuttava tästä maineesta ja perustuksesta, täytyy heidän kaikkien asioittensa, jotka jaloon sukuperään nojaavat, sortua ja muuttua toiseksi.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Mitäs erityisen halventavaa sanoin?
     Fanaattinen= kiihkomielinen hän kieltämättä oli, kun sai aikaan uskonpuhdistuksena tunnetun ilmiön.
     Paavin vallan mureneminen varmasti oli hyvä asia, vaikka uskonsotia sitten seurasikin.
     Enhän häntä tietysti tavalliseksi väittänyt, vain aikansa ja ympäristönsä tuotteeksi, niin kuin kaikki
     ihmiset ovat.
     Heittoni oli vain kommentti väitteeseen, että muutamia satoja vuosia sitten olisi ollut vallalla käsitys, että maa olisi litteä.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    3. Kansanryhmää kohtaan suollettu vihapuhe on yököttävää, tuli se kenen suusta hyvänsä.
     En kiistä enkä vahvista Talmudia, en ole siihen perehtynyt, ehkä vielä joskus perehdyn.
     Kaikki uskonnolliset yhteisöt, jotka jakavat ihmiset jyrkästi meihin ja muihin, ovat mielestäni huono juttu.

     Ei ole mitään mieltä kaivella jostain kansanryhmästä ”totuuksia” jonkun 1400- 1500- luvun taitteessa eläneen ihmisen sanomisista.

     Ollaanpa sen verran kaukana kommentoitavan artikkelin aiheesta, että lopettanemme kinastelun Lutherista ja juutalaisista, palaamme varmasti tähänkin aiheeseen 😉

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    4. Tarkoitukseni ei ollut hyökätä hengellisiä arvoja vastaan tuolla pannukakku heitolla. Kunnioitan pyrkimyksiä puhtauteen ja kauneuteen joita hengelliset arvot yleensä viisaimmillaan edustavat. Se oli osaltani vain kirjavaa vertauskuvallista kielen käyttöä. Sinänsä hassua, että siihen saiverrellen tartuttiin ohi varsinaisen aiheen. Kannattaisi Juha siihen Talmudiin perehtyä. Siitä on muuten olemassa kaksi versiota. Palestiinan sensuroitu versio ja sitten se Babylonian versio josta ne netissä pyörivät hirveät lainaukset ovat peräisin. Tahot jotka väittävät niitä tekaistuksi natsipropagandaksi vetoavat Palestiinan versioon.

     Mutta totta on, että muistakin uskonnoista löytyy ikäviä ääri-aineksia, mutta tällä hetkellä länsimaita ja oikeastaan suurinta osaa maailman maista juurikin Talmudin opin perilliset ohjailevat rahavallallaan. Siksi se on erityisen oleellista. Muslimit eivät omista Euroopasta ja USA:sta juuri muuta kuin jotain Kebab ravintoloita ja egoistiset buddhalais-astanga joogaajat jotka kokevat yllemmyyttä muihin nähden määräävät vai niillä jooga saleillaan ja fundamentalisti kristityt ovat vain omilla leireillään kesäisin, hindulaiset brahmiini oligargit orjuuttavat kastittomia daliteja putsauttaen paskaviemärinsä heillä ilman suojavarusteita vain hyvin rajatulla alueella omassa maassaan jne. Vielä 90 luvulla Intiassa käytiin vakavaa keskustelua voiko brahmiini kastinen ylipäätään matkustaa Eurooppaan rituaalisesti saastumatta. Joten he eivät muodosta uhkaa koko maailmalle kuten Talmudin uskoiset pankkiirit ja media pomot ja lobbarit. Siinä on ero.

     http://www.youtube.com/watch?v=IJxdIXgMGAI

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Ilmeisesti vaaditaan jonkinlainen biotieteellinen koulutus ja tilastotieteen opiskelua, että osaa kriittisesti tulkita tutkimuksia. Otsonihoidoista ei ole osoitettu olevan mitään tehoa ihmisen syöpäkasvaimiin (jos nyt ei ihan pintakasvaimia lasketa, niitähän voi tilapäisesti kuihduttaa vaikka viinalla), vaan niistä on tullut vakavia haittoja kuten suoliston limakalvon tuhoutumista ja verenmyrkytyksiä ja kuolemantapauksia potilailla, jotka ovat saaneet otsonia peräsuoleen. Suomessakin joissakin ns hoitoklinikoissa annetaan levinneeseen, jopa terminaalivaiheessa olevaan syöpään otsonihuuhteluita peräsuolen kautta tarkoituksena pienentää kasvaintautia. Jos etäpesäkkeet ovat vaikkapa maksassa tai keuhkoissa, kuinka ihmeessä otsoni selviäisi peräsuolesta niihin kohteisiin asti hajoamatta ja aiheuttamatta (puhdistusaineissa toivottuakin) hapetusvaikutusta ensimmäiseen vastaantulevaan kudokseen?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. AIDS oli suunniteltu massamurha, johon ei saisi hoitokeinoja löytää. Pikemminkin etsitään turhaan ja upotetaan valtavasti rahaa (jotka kavalletaan jonnekin)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Lisää tutkimuksia:

  Clin Med Insights Case Rep. 2010;3:69-71. Epub 2010 Dec 16.
  Incident HPV 51 Infection After Prophylactic Quadrivalent Human Papillomavirus (Types 6, 11, 16, and 18) L1 Virus-Like Particle Vaccine Gardasil/Silgard.
  Halfon P, Ravet S, Khiri H, Penaranda G, Lefoll C.
  Source: Laboratoire Alphabio, Marseille, France.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21769258

  Curr Pharm Des. 2012 Sep 24. [Epub ahead of print]
  Human Papillomavirus (HPV) Vaccines as an Option for Preventing Cervical Malignancies: (How) Effective and Safe?
  Tomljenovic L, Shaw CA, Spinosa JP.
  Source: Department of Ophthalmology and Visual Sciences, University of British Columbia, 828 W. 10th Ave, Vancouver, BC, V5Z 1L8, Canada.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23016780

  J Child Neurol. 2010 Mar;25(3):321-7.
  A 16-year-old girl with bilateral visual loss and left hemiparesis following an immunization against human papilloma virus.
  DiMario FJ Jr, Hajjar M, Ciesielski T.
  Source: Departments of Pediatrics, Connecticut Children’s Medical Center, Hartford, Connecticut 06106, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20189933

  CNS demyelination and quadrivalent HPV vaccination.
  Sutton I, Lahoria R, Tan I, Clouston P, Barnett M.
  Source: Department of Neurology, St Vincent’s Hospital, Darlinghurst, New South Wales, Australia.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18805844

  Rev Neurol. 2011 Apr 16;52(8):472-6.
  [Demyelinating disease and vaccination of the human papillomavirus].
  [Article in Spanish]
  Álvarez-Soria MJ, Hernández-González A, Carrasco-García de León S, del Real-Francia MÁ, Gallardo-Alcañiz MJ, López-Gómez JL.
  Source: Servicio de Neurología, Hospital General de Ciudad Real, Ciudad Real, España.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21425100

  ”Seuraavaksi voisit luetella www-sivuja, joiden mukaan HIV ei aiheuta AIDSia.”

  Ei ole mitään todisteita siitä, että HIV aiheuttaisi AIDSia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Akuutti: HPV tleiseen rokotusohjelmaan. Tulee TV ykköseltä klo 14.30. uusinta. Tällainen tämä suomalaisten itsemääräämisoikeus on, että voi helv. niiden puolesta jotka sen piikkisyövereihin pauloihin totuutta tietämättään joutuvat, eikä sitä lopullista totuutta tiedä kukaan mutta aika on ennenkin näyttänyt ja tulee tämänkin asian oikean laidan vielä näyttämään . Katsotaan sitten mitä THL keksii puolustuksekseen, saattepa nähdä että huonosti tässä joillekkin tulee käymään niinkuin aina ennenkin näissä turhanpäiväisissä rokotushullutuksissa, mutta se on myöhäistä katua kun p….. jne! Kolmivaiheinen rokote? Kyllä, mitä jeesusta tuon ikäiset mukulat tekee tuolla rokotteella? Ei kai siinä iässä harrasteta seksiä, ainakaan normaaleissa puitteissa. KORTSUT on keksitty ja se on varmasti parempi suoja seksitauteja vastaan kuin tuollainrn rokotehuijaus ja rokote itsessään sisältää jo syöpää aiheuttavan tekijän että kannattaa uskoa tuon THL paskapuheita, jos haluaa sairastua.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Jatkoa edelliseen, siksi kirjoitin tuosta ohjelmasta, koska olen sataprosenttisen varma että siinä puhutaan nimenomaan sen myrkkyrokotteen turvallisuudesta ja yritetään manipuloida ihmisiä uskomaan ja nielemään sen valheelisen juonen, ja valheellisen tarkoitusperän.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Taas THL puolustaa HPV rokotuksia henkeen ja vereen. Mites kävi sikapiikkirokotusten kanssa? Rokotteen ottamatta jättäneitä syyllistettiin, hyvä ettei linnatuomiota tullut, paheksuntaa siitäkin edestä, eipä osattu keksiä parantavaa rokotetta sikapiikin jälkeen sairastuneiden hyväksi, koska päästiin jonkinlaisiin eugeniikan periaatteiden päämääriin. Ja kaikki tämä törkeys mm. Esim. ”Ravintoasiantuntijan” kehoituksella, jonka johdosta kansa jopa sairastaa ja lihoo niillä älyttömäksi todetulla ravintosuosituksilla joita melkein kaikki kirjaimellisesti noudatti ja osa vieläkin noudattaa. Mitä tapahtui, Diabetes lisääntyy koko ajan yms. yms. Ei oletuottanut luultavasti tarpeeksi nopeaa katoa joten panoksia pitää koventaa. Miten tuollaisiin päättäjiin voi luottaa kun viisauksissaan kylvävät jos jonkinlaisten sairauksien siemeniä muodossa jos toisessakin ja konstit ovat monet, jos yksi ei tepsi niin keksitään toinen. Vain ajattelemattomat lankeavat loveen, ja saavat maksaa siitä kalliin hinnan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Ehkä turhin juttu koko maailmassa – rokote syöpää vastaan !

  Minä sanon että paskat! Tällä halutaan vain rajoittaa väestönkasvua, ja joku täällä kommenteissaan mainitsikin jo, että nuoret tytöt ovat helppo kohde tällaiselle. Ja sitten vanhemmat, jotka pakottavat lapsensa ottamaan rokotteen – ovatko sitten tyytyväisiä, kun löytävät lapsensa kuolleena kotoaan, eikä ole kyse itsemurhasta vaan rokotteesta ?

  Minä sanon että takokaa nyt jumalauta se järki sinne nuppiinne – TERVEELLINEN RUOKAVALIO, LIIKUNTA, INTIIMIHYGIENIA JA SE KORTSUN KÄYTTÖ SEKÄ SE PANESKELU VAIN LUOTETTAVAN JA TERVEEN KUMPPANIN KANSSA auttaa aina. Maalaisjärki on keksitty. Ei tartte olla lääketiedettä kehuvan median orja.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Olen samaa mieltä sinun kanssa näistä mielipuolisista ja todellakin turhista rokotteista, mutta pistäppä se asia aivopestyjen vanhempien nuppiin, se onkin jo toinen juttu. Kävihän tässä eräänä päivänä oikein rokoyetutkija valehtelemassa ja informoimassa vanhempia TV :ssä. ja muitakin valkotakkeineen, kukaan ei herättänyt minkäänlaista luottamusta, päinvastoin. Tutkija jo heti kättelyssä nuljun näköinen äijä. Näki heti päältäpäin että paskaa puhuu, katsekontaktia ei tullut katsojiin vaan katse harhaili kuin ikään valehtelijalla.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Vai varsin harhaan johtava sivusto. Oletko ihan itse kokenut jossain asiassa ja tullut johdetuksi harhaan näillä mainitsemillasi sivustoilla, tai muissa merkeissä. Sanonpa vaan ihan oman mielipiteeni myös, että kyllä se on tämä ”nyky ………. …. …. …………….. ……… , s…….. mukaan luettuna”. Me ”huuhaaluontaislääketieteen” kannattajat kyllä ihan itse tiedämme mikä meille on parasta ja niinhän tiedät sinäkin mikä hoito sinulle on paras! Ja jokainen saa olla sen hoitomuodon kannattaja minkä tuntee eniten vastaavan hoitoihinsa. Asioilla on aina vähintään kaksi puolta, olipa kyse mistä asiasta hyvänsä. No jääköön tämä tähän, koska sinulla ja minulla on kummallakin omat mielipiteet näistä ja muistakin asioista. Toivoisin vähän laajempaa katsantokantaa ennenkuin jne. Olisihan se todellakin hieno asia että ei tarvitsisi pitää sitä kissanhännänvetoa joka asiasta vaan ymmärrettäisiin että olemme jokainen omia ainutlaatuisia yksilöitä omine tarpeinemme ja mielipiteinemme eikä tarvitsisi puuttua niin rankasti mollaamaan, kun ei ole tarkempaa tietoa ja kokemusta näistä ”huuhaa” asioista.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Jollaihan se väestö tarvii puolittaa täs maapallolla ja mikäs sen helpompaa ku antaa rokote joka tuhoo tyttöjen hedelmällisyyden..
  Juutalais lapset tuskin ottaa tätä piikkiä..:D

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. HPV – rokotteen kyseenalaiset hyödyt ja vakavat haitat. Käyppä tsekaamassa, Suomen Terveysjärjestön sivuilta. Tsekkaa myös saiko lapsesi esim. HPV – rokotuksen sijasta jonkun muun rokotteen. Kannattaa olla tarkkana, sillä näyttää siltä ettei viranomaisiin voi luottaaa. Katsokaa nyt näiltä sivuilta, vaikka nämä skepot pitävätkin näitä sivustoja ”huuhaana,” tosiasiassa näiltä sivustoilta saa sitä tietoa minkä, eräät ”virallistieteelliset” tahot salaavat kansalaisilta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Jatkoa edelliseen.HPV – rokotukset ja miten rokotteiden myrkyt mahtavat vaikuttaa verensiirroissa, kun myrkyt piikin saaneillakin se voi aiheuttaa vielä vuosienkin jälkeen haitallisia sivuvaikutuksia. Entäpä ”sikapiikin haitat,” jos saa verensiirrossa esim. ”sikapiikin” saaneen verta, verensiirron yhteydessä? Siinähän levitetään haitallisia myrkkyjä niihinkin jotka eivät ole niitä myrkkypiikkejiä edes halunneet. Ja sitten toinen juttu. Että syöpäsäätiöltä vahvin ehdokas THL:n johtoon, että sellaista, voi sanoa että hyvin pyyhkii eteenpäinkin niinkuin taaksepäinkin katsottuna.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Tuli tässä mieleen, että mahtaako ”sika ja HPV yms. piikin” saaneet levittää niitä vaarallisia sivuvaikutuksia joita rokotteet aiheuttavat, myös verensiirtojen yhteydessä niihin ihmisiin jotka eivät rokotteita edes halunneet. Tuskin rokotetuilta evätään verenluovutus, joten mielestäni myrkkyjen levittäminen verensiirtojen kautta on ihan mahdollista. Nyt sitten herääkin kysymys, että mites on viranomaisten laita hekin joutuvat nielemään sen saman paskan jota he auliisti koko kansalle tyrkyttivät. Eihän ne myrkyt verestä mihinkään häviä ja haittoja voi tulla vielä 20 vuoden jälkeenkin. Että niin se pahuus palaa lähettäjiinsä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Niinhän se taas menee, että jne. Mutta kuitenkin olen sitä mieltä ettei se olisi mitenkään mahdotonta etteikö näiden nykyisten rokotteiden haittavaikutukset muka voisi levitä verenluovutuksen yhteydessä eteenpäin. Eikä sitä kukaan ole todistanut etteikö aiemmilla rokotteillakin olisi ollut samoja vaikutuksia Vai oletko ihan tutkinut asiaa? Nyt haluankin tietää miten tämä juttu sinun mielestäsi menee, minun mielestäni ne rokotemyrkyt pysyvät verenkierrossa lopunikää ja miten niin ne eivät voisi siirtyä verensiirron mukana eteenpäin. Saahan sen aidsinkin + hepatiitin esim. verensiirron yhteydessä, vaikka muitakin reittejä kai löytyy jne. Toivon todellakin että valaiset minun pimeää tietämättömyyttäni taas kerran. KIITOS etukäteen.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Satutko tietämään mikä on riski-ikä sairastua kohdunkaulansyöpään? vastaus on 48 vuotta. Rokotteet on max. voimassa 15 vuotta, joten mitä hyötyä rokotteesta on 11-12 vuotialle? Rokotetta on alettu suomessa rokottamaan vuonna 2007 joten seitsemässä vuodessa ei mitenkään rokotetta voitu tutkia kunnolla, koska jo henkilötjotka ovat 11 vuotiaana saaneet tuoloin 2007 vuonna rokotteen on tällähetkellä vasta 18 jakaukana riski-iästä! ulkomailla ei rokoteta enään edes moni lääkäri suostulaittamaan ja osittain kieletty rokottaa kyseistä rokotetta. Kehtaatko katsoa lastasisilmiin kun hän makaa sairaalassa kroppa tunnottomana ääreishermosairaudessa? ja tietoa ei ole että paraneeko hän siitä koskaan! kannattais pistää miettimään myös tuokin vaihtoehto ja tutkia asiaa tarkemmin ennenkö alkaa pätemään!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 15. ”laura”: Kohdunkaulansyöpä todetaan keskimäärin 48 vuotiailla, mikä merkitsee sitä, että se on puhjennut aikaisemmin, ja syövän aiheuttanut papilloomainfektio vielä aikaisemmin. Papilloomavirus leviää pääasiallisesti sukupuoliyhteydessä, joten 11-26 kattaa aika ison osan siitä iästä, kun kumppania vaihdetaan ja virus leviää.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat