UUSINTA TUTKIMUSTIETOA KORONAROKOTUKSESTA

Koronarokotus onkin paljon vaarallisempi kuin on tähän mennessä luultu. Koronahuijauksen yksi tavoite onkin vähentää maailman väestöä radikaalisti. Kyseessä on kymmenien miljoonien ihmisten tappaminen mRNA-injektiolla. Maailman Talousfoorumin tavoite ”Great Reset” toteutuu tältäkin osin. Maapallon väestöä on liikaa ja sitä maailmaa hallitseva miljardöörieliitti ei suvaitse. Jo Bill Gates sanoi suoraan, että ihmispopulaatiota täytyy vähentää rokotusten avulla. Mutta mRNA-injektio ei edes ole varsinainen rokote, vaan geeniterapeuttinen koe, jolla on hirvittävät seuraukset ihmiskunnalle. Miljardikerho Rothschildeineen ja Rockefellereineen ei välitä mitään ihmisten kärsimyksistä, vaan katsoo tekevänsä hyvän työn vähentäessään maailman väestöä parilla miljardilla. Nyt on kyse niin suurista mullistuksista ihmiskunnan historiassa, että jokaisen pitää päästä niistä selville.

Kanadalaisen tohtori Charles Hoffen tutkimukset

Kanadalainen tohtori Charles Hoffe raportoi hälyttävistä mikroskooppisista havainnoista potilaistaan, että mRNA-rokotteet tukkivat heidän verisuonensa, aiheuttaen keuhkovaltimon hypertension, jonka seurauksena useimmat mRNA-rokotetut kuolevat vain muutamassa vuodessa sydämen vajaatoimintaan.

Piikkiproteiinit mRNA-rokotettujen ruumiissa ovat vakavien verihyytymien syy. Haitallisia vaikutuksia on havaittavissa vähintään 60 prosentilla rokotetuista ihmisistä. D-dimeeritestillä suoritetut mikroskooppiset havainnot antavat odottaa, että nämä ihmiset kuolevat muutamassa vuodessa sydämen vajaatoimintaan. Näin kertoi tohtori Charles Hoffe, joka harjoittaa lääketiedettä Kanadassa.

Tiedämme nyt, että vain 25 prosenttia ihmisen käsivarteen injektoiduista rokotteista pysyy käsivarsissa. Imusuonijärjestelmä kerää loput 75 prosenttia ja kirjaimellisesti ne syötetään verenkiertoosi, joten nämä pienet lähetin-RNA-paketit, joita yhdessä Moderna-rokoteannoksessa on kirjaimellisesti 40 miljardia mRNA-molekyyliä.

Nämä paketit on suunniteltu imeytymään soluihisi. Mutta ainoa paikka, johon ne voivat imeytyä, on verisuontesi ympärillä ja paikka, jossa ne imeytyvät, ovat kapillaariverkostot – pienimmät verisuonet, joissa verenkierto hidastuu ja missä geenit vapautuvat.

Kehosi alkaa sitten työskennellä ja valmistaa miljardeja näitä piikkiproteiineja. Jokainen geeni voi tuottaa monia piikkiproteiineja. Keho tunnistaa sitten nämä vieraat elimet, joten se tuottaa vasta-aineita niitä vastaan, jonka seurauksena olet suojattu COVID:ia vastaan. Se on idea.

Mutta tässä tulee ongelma. Koronaviruksessa tästä piikkiproteiinista tulee osa viruskapselia. Toisin sanoen, siitä tulee osa viruksen ympärillä olevaa soluseinämää. Mutta se ei ole viruksessa. Se on soluissasi. Joten siitä muodostuu osa verisuonten soluseinää.

Tämä tarkoittaa sitä, että näillä verisuoniasi reunustavilla soluilla, joiden oletetaan olevan sileitä, jotta veresi virtaa tasaisesti, nämä pienet piikkipalat ovat nyt kiinni, tohtori Hoffe kuvailee tilannetta mRNA-piikityksen saaneiden nopeasti ahtautuvissa verisuonissa.

Dire Warning from Dr. Charles Hoffe [mirrored] (bitchute.com)

Kanadalaisen immunologi ja rokotetutkija tohtori Byram Bridlen havainnot

Byram Bridle sai japanilaiselta valvontavirastolta käyttöönsä Pfizerin biodistribuutiotutkimuksen. Tutkimus, jota ei ennen ole julkistettu, paljastaa että COVID-19-rokotteisiin liittyy hälyttävä ongelma. Rokotteiden kehittäjät ovat olettaneet, että niiden mRNA jää suurimmaksi osaksi pistoskohtaan ja sen lähiympäristöön. Pfizerin tutkimusdata kuitenkin näyttää, että rokotteen mRNA ja siihen liittyvä piikkiproteiini leviävät laajalti kehoon jo muutamassa tunnissa.

Tämä on vakava ongelma, koska piikkiproteiini on toksiini (myrkky), jonka on osoitettu aiheuttavan sydän-ja verenkiertoelinten sekä hermoston vaurioita. Sen toksisuus ulottuu myös suvunjatkamiselimiin, ja Pfizerin biodistribuutio-data osoittaa sen kertyvän naisen munasarjoihin.

Verenkiertoon päästyään piikkiproteiini sitoutuu verihiutaleiden reseptoreihin ja verisuonten seinämäsoluihin. Kun tämä tapahtuu, piikkiproteiini voi saada hiutaleet takertumaan toisiinsa, niin että syntyy hyytymiä tai tulppia ja/tai epänormaalia verenvuotoa.

Euroopan Lääkevirastolle (EMA) luovutetut Pfizer-dokumentit osoittavat myös, että yritys ei noudattanut prekliinisten toksikologisten tutkimustensa aikana teollisuuden standardivaatimusten edellyttämiä laadullisia tuotantokäytäntöjä ja että avaintutkimukset eivät täytä hyvän laboratoriokäytännön standardien ehtoja.

Tuore tutkimus kyseenalaistaa COVID-19-rokotteiden käytön pandemian hoitovälineenä. Tutkimuksen mukaan meidän on hyväksyttävä 2 rokotteista johtuvaa kuolemaa voidaksemme ehkäistä 3 COVID-kuolemaa. ”Tämä on osoitus vakuuttavan hyödyn puutteesta, jonka pitäisi saada hallitukset arvioimaan rokotepolitiikkansa uudestaan,” tutkijat sanovat.

Mitä enemmän saamme tietoa COVID-19-rokotteista, sitä pahemmalta ne näyttävät, kirjoittaa tri Mercola artikkelissa ”Me teimme suuren virheen” (14.6.2021). Kanadalainen immunologi ja rokotetutkija tohtori Byram Bridle oli äskettäin Alex Piersonin haastateltavana (Newzworldtoday.com June 2, 2021) ja pudotti totuuspommin, joka heti levisi internettiin, huolimatta siitä, että Google sensuroi sen.

Se pääsi mukaan myös The Poynter Instituten Politifactin ”faktantarkistukseen” (Politifact May 31, 2021). Tämä julisti Bridlen havainnot ”vääriksi” haastateltuaan tohtori Drew Weissmania, joka on ollut mukana kehittämässä COVID-mRNA-rokotteiden teknologiaa. Politifact ei kuitenkaan haastatellut ketään muuta henkilöä kuin Weissmania, jolla niin sanotusti oli oma lehmä ojassa.

Vuonna 2020 Bridle sai Kanadan hallitukselta 230.000 dollarin apurahan COVID-rokotteen kehittämiseksi. Osana tätä tutkimustyötä hän ja hänen kansainvälinen tutkijaryhmänsä anoivat Japanin hallitukselta Freedom of Information Act -lain perusteella pääsyä Pfizerin biodistribuutiotutkimuksen tietoihin japanilaisessa valvontavirastossa. Biodistribuutiotutkimuksella selvitetään, minne injektoitu aines leviää kehossa ja mihin kudoksiin tai elimiin se kertyy.

Tämä Pfizerin tutkimus, jota ei aiemmin ole nähty, osoittaa että kaikkiin COVID-19-rokotteisiin liittyy suunnaton ongelma.

Me teimme virheen,” Bridle sanoo. ”Meistä piikkiproteiini oli erinomainen kohdeantigeeni (antigeeni on aine, joka aiheuttaa elimistössä vasta-aineiden muodostumisen tai soluvälitteisen immuunivasteen). Emme tienneet, että piikkiproteiini on itsessään toksiini ja patogeeninen proteiini. Joten kun rokotamme ihmisiä, me rokotamme heitä myrkyllä.

SARS-CoV-2-viruksella on pinnassaan piikkiproteiinia. ”Juuri piikkiproteiinin avulla virus infektoi ihmisen,” Bridle selittää. ”Siksi käytimme sitä rokotteissa. Rokotteet saavat kehon solut tuottamaan piikkiproteiinia. Jos pystymme aikaansaamaan immuunireaktion proteiinia vastaan, silloin voimme teoriassa estää virusta infektoimasta kehoa. Sen teorian pohjalta rokote on laadittu.”

Tämä piikkiproteiini on kuitenkin myrkky, Bridle toteaa, joka voi aiheuttaa sydämen ja verisuonten vaurioita ja hedelmättömyyttä – asia, josta ovat samaa mieltä tutkijat tohtori Stephanie Seneff ja tohtori Judy Mikovits, joita Mercola on aiemmin haastatellut näistä kysymyksistä

Pfizer ei tehnyt teollisuusstandardien edellyttämiä turvallisuustutkimuksia

TrialSite Newsin raportin mukaan asiakirjat, jotka Pfizer jätti Euroopan Lääkevirastolle (EMA), paljastavat että lääkeyritys ”ei ole noudattanut prekliinisten toksikologisten tutkimusten aikana teollisuusstandardien edellyttämiä laadullisia tuotantokäytäntöjä…eivätkä sen avaintutkimukset täytä hyvän laboratoriokäytännön standardien ehtoja” (Trialsitenews May 28, 2021).

Pfizer ei tehnyt tutkimuksia suvunjatkamiseen kohdistuvasta toksisuudesta eikä genotoksisuudesta (DNA mutaatiot), vaikka molempia pidetään kriittisen tärkeinä, kun kehitetään ihmiselle tarkoitettuja uusia lääkkeitä tai rokotteita. Tästä johtuvat ongelmat ovat vakavia, koska ne muuttavat merkittävästi riski-hyöty-analyysiä, jolle rokotteiden hätätilaluvan myöntäminen on perustunut. Trial Site News:

”Viime aikoina ovat herättäneet huolestusta mahdolliset turvallisuussignaalit, jotka liittyvät COVID-19-mRNA-rokotteisiin. Monia epätavallisia, pitkittyneitä tai viiveellä tulevia reaktioita on raportoitu, ja usein ne ovat voimakkaampia toisen rokoteannoksen jälkeen.

Naiset ovat ilmoittaneet muutoksista kuukautisissa mRNA-rokotteen jälkeen. Veren hyytymisongelmia – jotka ovat tavallisia COVID-19-taudin aikana – on myös raportoitu. Pfizerin COVID-mRNA-rokotteen kohdalla äskettäin paljastuneet dokumentit nostavat lisäkysymyksiä tämän tuotteen genotoksisuusriskeistä ja suvunjatkamiseen liittyvistä riskeistä.

Näiden riskien arvioimiseksi ei suoritettu vakiotutkimuksia hyväksyttyjen empiiristen tutkimusstandardien mukaisesti. Joitain eläinkokeita on tehty, mutta niiden olemassaolokin on välillä kiistetty.

Kaiken lisäksi avaintutkimuksissa, joissa tutkittiin, jääkö rokote pistoskohdan lähettyville vai vaeltaa kaikkialle kehoon, Pfizer ei edes käyttänyt kaupallista rokotetta (BNT162b2), vaan käytti ”korvike”-mRNA:ta, joka tuottaa lusiferaasiproteiinia (lusiferaasi on entsyymi, joka tuottaa luminesenssia eli valoa).

Uudet paljastukset viittaavat siihen, että Yhdysvaltojen ja muiden maiden hallitukset ovat suorittamassa massiivista rokotusohjelmaa puutteellisesti tutkitulla kokeellisella rokotteella. Normaalirutiiniin kuuluvia laatututkimuksia jätettiin tekemättä väliaikaisen myyntiluvan kiireellisessä hyväksynnässä.

Ihmisiä rokotetaan nyt mRNA-geeniterapiaan perustuvalla rokotteella (tai oikeammin injektoitavalla geenihoidolla), joka tuottaa heidän soluissaan SARS-CoV-2-piikkiproteiinia, ja rokote saattaa myös kuljettaa mRNA:ta ja tuottaa piikkiproteiinia aivan muissa sisäelimissä ja kudoksissa … kuin on ollut tarkoitus.”

Kesäkuun viime päivinä 2021 Health Impact News -sivusto kertoi, että Euroopan Lääkevirasto EMA oli julkaissut Pfizerin, Modernan ja Johnson&Johnsonin (Janssen) eläinkokeiden antaman datan kokonaisuudessaan. Data osoittaa, että COVID-rokotteet ovat vaarallisia sikiölle. Koe-eläimet kokivat keskenmenoja, joista 92,3 % ennen 13. raskausviikkoa, sekä synnynnäisiä epämuodostumia (www.ema.europa.eu). Tämä vahvistaa VAERS:sista saadut tiedot. VAERS:ille oli toukokuun 22. päivään mennessä tullut 283 ilmoitusta spontaanista keskenmenosta tai sikiökuolemasta. Valtaosa näistä tapahtui 0-30 päivän sisässä rokottamisesta.

Tuhannet naiset ovat ilmoittaneet ongelmista kuukautisissa, mm. 4.000 naista Britanniassa (The Sunday Times 20.6.2021). Pfizerin biodistribuutiotutkimus osoittaa piikkiproteiinin kertyvän voimakkaasti munasarjoihin. Steve Kirsch, koronarokotteiden haittavaikutuksia tutkinut teknologiayrittäjä, kirjoittaa tutkimusdatan osoittavan, että niiden naisten kohdalla, jotka ottavat COVID-rokotteen raskauden alkuvaiheessa eli ollessaan alle 20. raskausviikolla, keskenmenojen ja ennnenaikaisten syntymien prosentti on huomattavan korkea. Huhtikuussa 2021 VAERS:in ilmoitusten perusteella se oli 29 %. Normaali vastaava prosentti on 5 (Letter to Editor, Comment on mRNA COVID-19 Vaccine Safety in Pregnant Women (PDF) ja artikkeli Should You Get Vaccinated?, Trial Site News May 25 2021). CDC ja THL:kin suosittelevat edelleen COVID-rokotteita raskaana oleville.

Kirsch kirjoittaa: ”On häkellyttävää, että CDC sanoo rokotteen olevan turvallinen raskaana oleville naisille, kun se ilmiselvästi ei ole. Esimerkin vuoksi, perhetuttavamme on tämän uhri. Hän sai keskenmenon 25. raskausviikolla…Hän otti ensimmäisen rokotteen 7 viikkoa sitten ja toisen 4 viikkoa sitten.

Vauvalla oli voimakas aivoverenvuoto ja useita epämuodostumia. Hänen gynekologinsa sanoi, ettei ollut eläessään nähnyt mitään vastaavaa. Paikalle kutsutun erikoislääkärin mielestä kysymyksessä oli varmaan geneettinen häiriö (koska kaikki lähtevät siitä, että rokote on turvallinen, sitä ei koskaan pidetä mahdollisena syynä).

Ei raporttia VAERS:iin (johon rokotehaitat voi Yhdysvalloissa ilmoittaa). Ei raporttia CDC:lle. Silti lääkärit, joiden kanssa olen puhunut sanovat, että syynä oli yli 99%:sen varmasti rokote. Perhe ei halua ruumiinavausta pelosta, että tytär saa tietää, että syyllinen oli rokote. Tämä on täydellinen esimerkki siitä, miten näistä kauheista haittavaikutuksista ei ilmoiteta minnekään.”

Yllä olevasta näkyy, että Pfizerin rokote on tappava myrkky. Tästä huolimatta Suomessa hallitus ja THL suosittelevat sen käyttöä jopa alaikäisille lapsille. Kyseessä on yksi maailmanhistorian kammottavimmista rikoksista, ja syylliset tulisi tuomita oikeusistuimissa.

Nyt valmistaudutaan siihen, että syksyllä otetaan kolmas piikki ja sitten taas neljäs ja viides. Aina vain lisätään myrkytystä. Tällainen rikollinen toiminta tulee heti lopettaa.

Koko prosessin ymmärtää vain, kun tietää, että kyseessä on Great Reset (Suuri Nollaus), jossa maapallolle syntyy uusi diktatuuri. Sen todelliset johtajat ovat Siionin Viisaat, jotka myöhemmin tulevat luomaan juutalaisen diktatuurin koko ihmiskuntaan. Jos onnistuvat.

Vallitsee kammottava sensuuri, johon voi vain verrata holokaustivalhetta. Holokaustihuijauksessa onnistuttiin luomaan ilmapiiri, jossa kaikki epäilijät nujerrettiin ja myöntäjiä palkittiin ja tulos oli, että suurin osa ihmiskuntaa uskoo holokaustiin, joka on systemaattinen valhe. Näin myös koronahuijauksessa. Asiantuntijoita sensuroidaan ja tarkoituksena on saada koko ihmiskunta rokotettua. Tuhannet lääkärit vastustavat kasvomaskeja, sulkutiloja ja rokotuksia, mutta heidän sanaansa ei kuulla. Rokotukset yritetään runnoa valheen voimalla koskemaan kaikkia ihmisiä. Rokotukset leimataan turvallisiksi ja luotettaviksi, mitä ne eivät vähimmässäkään määrin ole. Kyseessä on ihmiskunnan historian suurin petos. Ryhdy Sinäkin vastustamaan tätä petosta levittämällä oikeaa tietoa koronaviruksesta ja rokotusten vaarallisuudesta. Meitä rokotusten vastustajia on jo miljoonia.

Benjamin Kivilohkare, hum.kand.

Lähteet:

Doctor: Heart Failure from mRNA Jabs “Will Kill Most People” | Principia Scientific Intl. (principia-scientific.com)

Vascular Endothelium – an overview | ScienceDirect Topics

Me teimme suuren virheen | Elina Hytönen (elinahytonen.fi)

Suositeltavia lähteitä:

http://koronarealistit.com/

https://vapaudenpuolesta.fi/

https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/

https://www.elinahytonen.fi

https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)

http://stopworldcontrol.com

16 kommenttia

 1. Koronaviruksen alkuperä vahvistunut – Tohtori David Martinista tulossa ilmiö koronapatenttien rintamalla | UMV-Raportti
  Se olisi normaalioloissa sellainen juttu kuin ”GAME OVER!”
  Lääkealan patenttiasiantuntija tohtori David Martin oli saksalaisen asianajajan Reiner Fuellmichin kuultavana viime viikon lopulla. Hän kertoi mistä koronavirus sai oikeasti alkunsa. UMV-Raportin on kirjoittanut Jonathan Widell.
  Varsinainen liikkeellepaneva voima koronaviruksen takana oli Yhdysvaltain oma terveysviranomainen CDC jo noin 20 vuotta sitten.

  Tässä saagassa on oiottu mutkia oikein kunnolla. Patenttia haetaan sitä varten, että sillä saa tehtyä rahaa. Niin tässäkin tapauksessa. Ongelmana oli vain, että koronavirus oli lähes kokonaan jo olemassa luonnossa, ja tällä perusteella Yhdysvaltain patenttivirasto hylkäsi Yhdysvaltain tautikeskuksen (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) patenttihakemuksen.

  CDC maksoi kuitenkin ”lisämaksun” eli lahjuksen, ja hakemus meni läpi 2000-luvun alkupuolella. Tätä ”lisämaksua” vastaan patentti saatiin myös yksityiseksi. Se on sitten poikinut vuosien kuluessa yli 70 muuta patenttia, kun alkuperäistä virusta on ”paranneltu”.
  https://mvlehti.net/2021/07/15/koronaviruksen-alkupera-vahvistui-tohtori-david-martinista-tulossa-ilmio-koronapatenttien-rintamalla-umv-raportti/
  Onko niin ettei itse virus ole ongelma vaan rokotteet joita yritetään saada pakollisiksi?

  Plusääni(8)Miinusääni(2)
  1. Totuus covid-pandemiasta alkaa paljastua. PCR:n artikkeli vahvistaa yllä olevan.
   Miksi valtaeliitti ei kerro sitä kansalle. Se on ydin asia koko koronassa.
   How the Covid “Pandemic” Was Orchestrated
   Everything you should know about Covid
   PAUL CRAIG ROBERTS • JULY 15, 2021
   Why these totalitarian measures for a virus that accumulating evidence suggests might be less dangerous than the vaccine?
   https://www.unz.com/proberts/how-the-covid-pandemic-was-orchestrated/

   Plusääni(6)Miinusääni(1)
  2. Koronakampanjassa mikään määrä vasta-aiheita tai -todisteita ei tule pysäyttämään sitä. Tavanomaista lääketurvallisuuden seurantaa ei ole. Kyseessä ei ole edes normaali kliinisen testauksen vaihe, jossa lääkkeen turvallisuus ja teho varmistetaan suuren koepotilasaineiston avulla. Kukaan ei ole valmistautunut korjaamaan lääkkeen koostumusta ongelmien ilmetessä. On ilmiselvää, että koronassa massoille injektoitavan lääkkeen tarkoitus on aivan joku muu kuin normaalissa lääkekehittelyssä. Aivopestyt massat eivät tätä yksinkertaista asiaa pysty ymmärtämään. Lääkekehittelyn ja -jakelun standardiprosessia ja sitä säätelevää eettistä koodistoa rikotaan räikeästi ja tarkoitushakuisesti. Sikäli vahingollisten mekanismien esittely on melko turhaa, koska mikään määrä vasta-aiheita ei pysäytä koronajunaa. Tietenkin kriittisten on hyvä olla oman vakaumuksena tueksi perillä mahdollisista haittavaikutuksista. Massoihin tai fanaatikkoihin ne eivät pure.

   Tässä vaiheessa tärkeintä olisi suunnitella vasta-ohjelma, jolla vältetään mahdollisimman monen altistuminen kampanjalle. Kansalaiset voisivat muodostaa eräänlaisia kodinturvajoukkoja, jotka aivan fyysisesti torjuvat piikkien tarjoajat. Aktiivisia tyrkyttäjiä on aina paljon vähemmän kuin kriittisiä. Yksin jääden meidät poimitaan yksilö kerrallaan. Olemme sodassa, jonka katkeruutta moni ei vieläkään ymmärrä, koska emme tunnista meille opetettuja sodan tunnusmerkkejä. Tosin niitäkin vielä saadaan kun sotilasjoukot ja dronet alkavat partioida kaduilla.

   Plusääni(9)Miinusääni(1)
 2. Tuo artikkelissa kuvattu satutarina ”piikkiproteiinista” on vain peittelyä noiden rokotteiden sisältämästä grafeenioksidista !

  Somessa kiertää tarinaa, että espanjalaistutkijat ovat saaneet käsiinsä Pfizerin pulloja ja zoomailleet sisältöjä elektronimikroskoopilla. Kuulemma 99% siitä ”RNA:sta” onkin grafeenioksidia:

  ”Graphene Oxide Vaccine Poisioning proof – Stew Peters and Dr Ruby another spot”
  https://odysee.com/@True_World:f/Vaccine-Poisioning-proof—Stew-Peters-and-Dr-Ruby-spot:0

  ”Graphene Oxide found in Pfizer Vaccine – Dr. Jane Ruby with Stew Peters”
  https://odysee.com/@Truth_will_set_You_Free:0/StewPeters-Breaking_Discovery_in_Covid_Vax:8

  Ohessa Janen viittaama dokumentti tämän aineen myrkyllisyydestä. Jokainen voi lukea itse :
  ”Toxicity of graphene-family nanoparticles: a general review of the origins and mechanisms”
  https://particleandfibretoxicology.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12989-016-0168-y

  Kaikki puheet rokotteista, joilla voidaan rokottaa rokottamattomat, on myös puhdasta fantasiaa.

  Monet ihmiset ajattelevat, että tiede on juuri sitä, mitä he näkevät scifi-elokuvissa ja tieteisarjoissa. Mutta ne on vain toiveajattelua ja fantasiaa. Ne on kaukana totuudesta ja todellisuudesta siitä, mitä noissa laboratorioissa OIKEASTI pystytään tekemään. NE pystyvät vain leikkimään kemikaaliseoksillaan ja tietokoneohjelmillaan, ja viihdeteollisuuden tukemana antavat meille MIELIKUVAN, että ne pystyvät mm. geenimanipulaatioon ja muihin ihmeellisyyksiin. Todellisesti eivät pysty.

  Ihmisen ”geenejä” ei pysty (onneksi) manipuloimaan pelkästään synteettisellä aminohappolitkuilla (keinotekoinen RNA/DNA) . Sellainen on täysin materialistista ajattelua.
  https://northerntracey213875959.wordpress.com/2021/06/30/the-amino-age-and-the-new-abnormal-doctors/

  Ne aminohappoketjut jota ne kutsuvat DNA/RNA:ksi ovat VAIN keinotekoisia tietokoneavusteisesti tehtyjä labrakeitoksia. Ne ovat heidän omia fantasiakemiallisia keksintöjään siitä, mitä he ajattelevat geenien olevan tai ainakin mihin he haluavat meidän uskovan ja ostavan.

  Se Hollywoodin scifiviihde on siis eräänlainen markkinointimuoto, joka pitää rahat liikkeellä, mutta ne eivät todellisesti koskaan toteuta lupauksiaan syöpälääkkeistä ja ikuisesta elämästä, vain fantasiaskenaarioita.

  (yllä oleva on vapaasti suomennettua lähteestä : https://northerntracey213875959.wordpress.com/2021/07/11/sci-fi-or-sci-fact/

  Geenit eivät ole sairauksien syy, joten ne eivät voi olla myöskään parannuskeino. Ohessa niistä todellisista syistä;
  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2021/07/14/toksemia/

  Jokaisen ihmisen genomi on erilainen (=yksilöllinen) ja lisäksi jatkuvassa muutostilassa (=dynaaminen). Joka ikiselle ihmiselle pitäisi siis kehitellä oma yksilöllinen rokote, jotta tuo artikkelissa kuvattu ”mRNA-geeniterapia” voisi edes teoriassa onnistua. Lisäksi, siinä jouduttaisiin ampumaan ns. liikkuvaan maaliin. lähde : https://odysee.com/@DeansDanes:1/kate-genetics-:b ja https://telegra.ph/Genetics-Genome-in-Dissolution-11-01

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2021/07/02/genetichoax/

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
  1. Amen!

   Injektiossa oleva grafeeni on tullut julkisuuteen jo useammasta eri lähteestä, ja jos haet ”graphene covid vaccine”, huomaat faktantarkistajien epätoivoiset ”totuudet”.

   Faiserin entinen työntekijä Karen Kingston tuli samaan päätelmään tutkimalla patentteja ja muita dokumenttejä. Lisäksi suosittelen tsekkaamaan tohtoriRobert Youngin tutkimukset, hän myös kertoo että injektiossa olevad lipidit on käytännössä grafeenia.

   Ja nyt tuli elokuun lopulla uutisia Japanista, jossa oli tullut vastaan ”kontaminoitunut erä” modernan myrkkyä. Uutisen mukaan annoksissa oli jotain magneettiin reagoivaa, ”metallin tapaista ainetta”. Grafeeni sopii tähän määritelmään myöskin, mutta kontaminaatio voi olla harhautusta. Koko tuotanto on samaa myrkkyä.

   Älä ota rokotetta, jos et halua olla koekaniini erittäin kyseenalaisessa huijauksessa. Sama tarina oli hieman vanhempien lukijoiden muistamassa aids-plandemiassa. Taustalla hääri myös huijarivalehtelija Fauci. PCR-testin keksijä Kary Mullis sekä kumppanit vahvistaa kyseisen huijauksen, jos katsot haastattelut mitä netistä löytyy. HI-virus ei ole koskaan aiheuttanut aidsia, eikä siitä ole yhtään vakavasti otettavaa tieteellistä näyttöä.

   Näitä valheellisia plandemioita on masinoitu kauan, ja ne on täyttä valhetta.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. YLE JA OSSI TIIHONEN
  Yle teki kyselyn, kuka perussuomalaisten puheenjohtajaksi, 150:lle perussuomalaiselle vaikuttajalle, joista 92 vastasi. Riikka Purraa kannatti uudeksi puheenjohtajaksi 65 %. Ossi Tiihosta ei edes ole mainittu kyselyssä. Kuitenkin tiedetään, että Ossilla on paljon kannattajia. Mutta valtamedia toimii voimakkaasti Riikka Purran puolesta. Purran johtamista perussuomalaisista tulisi hallituspuolue kokoomuksen kanssa. Näin suunnitellaan. Perussuomalaiset halutaan EU-myönteisiksi ja koronahuijauksen kannattajiksi. Jos Purra valitaan, on perussuomalaisten peli menetetty. Silloin perussuomalaisten isänmaalliset voimat eroavat puolueesta ja liittyvät Ano Turtiaisen KKK-puolueeseen. Valtamedia pelkää Ossi Tiihosta. Ossi kannattaa eroa EU:sta sekä vastustaa ilmasto- ja koronahuijausta. Jos Ossi valittaisiin puheenjohtajaksi, niin perussuomalaisten linja muuttuisi hyvään suuntaan. Purra ja Purran hännystelijät veisivät perussuomalaiset hunningolle. Nyt jokainen isänmaallinen perussuomalainen äänestämään Ossia Seinäjoelle! Ossin äänestäminen on samalla vastaisku globalistien suunnitelmille. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
  1. Nyt voidaankin jännittää sitä, jääkö seuraavalle hallitukselle yhtään köyhää nitistettäväksi vai ehtivätkö globalistien suunnitelmat purra ensin. Olisi varmastikin hirveä pettymys Purran ja Orpon hallitukselle, jos yhtään köyhää ei enää ole vuonna 2023 elossa piiskattavaksi. Köyhät nitistää heille vartavasten suunniteltu ja jaeltu rokote tai sitten sortopolitiikka lopetuspiikistä kieltäytyneitä kohtaan, mikä johtaa menehtymiseen. Kaikki tämä vihervasemmiston innokkaalla tuella.

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
 4. SUOMI TARVITSEE TOISEN SISÄLLISSODAN
  Nyt on kysymys Suomen itsenäisyydestä. Punaiset ovat EU-faneja, jotka haluavat liittää Suomen yhä tiiviimmin liittovaltioksi kehittyvään EU:hun, ja valkoiset haluavat Suomen itsenäisyyttä ja eroa EU:sta. Lisäksi valkoiset haluavat rangaistuksia valtiopetoksista niille, jotka liittivät Suomen EU:hun vastoin perustuslakia. Taistelu käydään aseina totuus (valkoiset) ja valhe (punaiset). Tällä hetkellä punaiset ovat vallanneet koko Suomen, mutta valkoiset ovat keräämässä joukkojaan taisteluun. Valtamedia on punaisten puolella, mutta vaihtoehtomediat valkoisten. Koronahuijaus on yksi vedenjakajista. Punaiset kannattavat maskipakkoa, sulkutiloja ja pakkorokotusta, mutta valkoiset katsovat koronan vain tavalliseksi flunssaksi, mikä onkin totuus asiassa. Eduskunta on lähes täysin punaisten hallussa. Koko kansa on propagoitu koronahuijaukseen, jota vastaan valkoiset nyt hyökkäävät. Korona on uusi Ihantala. Punaiset hyökkäävät ylivoimallaan, mutta eivät saa valkoisia murskatuksi. Punaisilla on EU:n ja vapaamuurarien tuki, mutta valkoisten ase on raaka totuus. Lopuksi totuus voittaa, mutta taistelu tulee olemaan armoton. Valmistaudu taisteluun alla olevien nettisivujen avulla. Tärkein taistelu käydään valtakunnanoikeudessa, jossa valtiopetokseen syyllistyneet petturit tuomitaan. ALOITA TAISTELU JO TÄNÄÄN! LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 5. Jos sionistit ovat tämän tappavan rokotekampanjan takana, miksi lähes koko israelin väestö on jo rokotettu? Miksi he haluavat tappaa omaa väkeään?

  Plusääni(0)Miinusääni(5)
  1. Olisiko niin että sionistit (talmudistit) eivät kuitenkaan ole ’valtio-uskovaisia’ vaan enemmän rahaan- ja valtaan kiintyneitä globalisteja joilla perimmäinen päämäärä on nwo-agenda. Omiakin voidaan tarvittaessa tuhota.
   Israelia on moni asioista perillä oleva pitänyt vain välivaiheena isommassa agendassa. Mm Israel Shamir on tästä kirjoittanut.
   Sama oman väen tuhoaminen tarvittaessa omaa agendaa toteutettaessa näkyi jo holokaustissa jossa sionistit olivat ratkaisevassa roolissa eivätkä suostuneet muuhun ratkaisuun kuin ajaa puoliväkisin Saksan ja Euroopan ’juutalaiset’ Palestiinaan. Siitä on vahvaa dokumenttia.

   Ja voihan maan rokotuskamppanjaan liittyä jotain josta emme vielä tiedä mitään. Ainakin se toimii mallina muille ja sen varjolla hallitseva illu-mafia voi pakottaa muuta maailmaa rokotuksiin, kuten se tekeekin.

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
 6. Vesilahdella rokotettiin viidennes 12-15 vuotiaista upsista-tyyliin vaikka mitään lakia ei vielä ole lasten myrkyttämisen suhteen tehty. Että sellaisia sikoja siellä. Käykää allekirjoittamassa adressi: pelastetaanlapset.fi

  Plusääni(4)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat